علائم عفونت پروستات چیست و چه درمانی دارد؟

پروستات بخشی از سیستم تولید مثل مردان است که شامل آلت تناسلی مرد، پروستات، وزیکولهای منی و بیضه است. پروستات (Prostate) غده‌ای به اندازه گردو است که در مردان با ترشح مایعی، به تغذیه و محافظت از اسپرم کمک می‌کند و در تولید مثل مردان نقش دارد.

پروستات کجاست؟

پروستات درست در زیر مثانه و در جلوی راست روده قرار دارد. به اندازه یک گردو است و مجرای ادرار (لوله تخلیه ادرار از مثانه) را احاطه کرده است و مایعی تولید می کند که بخشی از منی را تشکیل می دهد.

عفونت پروستات

عفونت پروستات (پروستاتیت) هنگامی رخ می دهد که پروستات و ناحیه اطراف آن ملتهب می شوند. برخی از مردان مبتلا به پروستاتیت هیچ نشانه ای از علائم پروستات ندارند، در حالی که بعضی دیگر علائمی مثل درد شدید دارند.

پروستات تقریبا اندازه یک گردو است که بین مثانه و پایه آلت تناسلی قرار دارد. مجرایی (پیشابراه) که ادرار را از مثانه به آلت تناسلی منتقل می کند، از مرکز پروستات عبور می کند. پیشابراه همچنین مایع منی را از غدد جنسی به آلت تناسلی منتقل می کند.
 

انواع پروستاتیت

در اینجا 4 نوع پروستاتیت آورده شده:

1- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع کمترین شیوع را دارد. اگر درمان نشود، تهدید کننده ی حیات است. و ساده ترین نوع پروستاتیت برای تشخیص است.

2- پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم شدیدی ایجاد نمی کند و در طی چندین سال پیشرفت می کند. بیشتر در مردان جوان و میانسال اتفاق می افتد و باعث عفونت های مکرر دستگاه ادراری می شود.

3-پروستاتیت مزمن یا سندرم درد مزمن لگنی

این بیماری موجب درد و ناراحتی در ناحیه کشاله ران و لگن می شود و در هر سنی می تواند اتفاق بیافتد.

4-پروستاتیت التهابی بدون علامت

پروستات ملتهب است، اما علائم وجود ندارد. معمولا هنگامی که پزشک به دنبال تشخیص بیماری دیگری است، آن را کشف می کند.

علل ایجاد عفونت پروستات

علت عفونت پروستات همیشه مشخص نیست. علت دقیق پروستاتیت مزمن ناشناخته است. محققان معتقدند:
 
1-یک میکروارگانیسم می تواند پروستاتیت مزمن ایجاد کند.
 
2-سیستم ایمنی بدن شما به یک UTI ( عفونت سیستم ادراری) قبلی پاسخ می دهد.
3-سیستم ایمنی بدن شما به آسیب عصبی در منطقه، واکنش نشان می دهد.
عفونت های باکتریایی علت پروستاتیت باکتری های حاد و مزمن هستند. گاهی اوقات، باکتری ها می توانند از طریق مجرای ادرار به پروستات وارد شوند.
اگر از یک کاتتر یا یک ابزار پزشکی که با مجرای ادراری سر و کار دارد استفاده می کنید، در معرض خطر ابتلا به عفونت پروستات هستید. سایر عوامل خطر عبارتند از:
 
1- انسداد در مثانه
2- عفونت
3- بیماری های منتقله از راه جنسی (STDs)
4- پروستات بزرگ یا آسیب دیده، که می تواند ابتلا به عفونت را افزایش دهد.
 
 

علائم عفونت پروستات

علائم عفونت پروستات که همان علائم پروستات هم گفته میشود تا حد زیادی به نوع آن وابسته است:

# علائم پروستاتیت باکتریایی حاد

علائم پروستاتیت حاد باکتریایی جدی هستند و ناگهانی اتفاق می افتند. در صورت تجربه، فورا به پزشک مراجعه کنید:
1- سوزش یا درد در هنگام ادرار کردن
2- تهوع و استفراغ
3- کوفتگی
4- ناتوانی در خالی کردن مثانه
5- تب و لرز
6- درد شکم یا کمر درد
اگر هر کدام از علائم زیر بیش از چند روز طول بکشد باید پزشک خود را مطلع کنید:
1- تجربه اشکال در ادرار کردن، چه در شروع، چه داشتن جریان ضعیف ادرار
2- فکر می کنید UTI دارید
3- تکرر ادرار
4- تجربه شب ادراری، و یا نیاز به تخلیه ی ادرار دو یا سه بار در طول شب
شما همچنین ممکن است تجربه ی بوی ناخوشایند یا خون در ادرار یا مایع منی خود، یا احساس درد شدید در قسمت تحتانی شکم و یا درد حین ادرار کردن داشته باشید. اینها ممکن است علائم عفونت پروستاتیت باکتریایی حاد باشند.
 
تنگی مجرا

# علائم پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم عفونت مزمن که ممکن است به وجود آید و ادامه یابد، به اندازه یک عفونت حاد نیست. این علائم به تدریج زیاد می شوند یا متوسط باقی می مانند. علائم می تواند بیش از سه ماه طول بکشد و شامل موارد زیر است:
1-سوزش ادرار
2-تکرر ادرار یا نیاز فوری به تخلیه
3-درد در اطراف کشاله ران، قسمت تحتانی شکم یا کمر
4-درد مثانه
5-درد بیضه یا آلت تناسلی
6-مشکل در شروع ادرار کردن یا داشتن جریان ضعیف ادرار
7-انزال دردناک
UTI-8

# علائم پروستاتیت مزمن

علائم پروستاتیت مزمن شبیه علائم حاد است. شما ممکن است سه ماه یا بیشتر احساس ناراحتی یا درد را تجربه کنید:
1-بین اسکروتوم (کیسه ی بیضه) و سوراخ مقعد
2-قسمت مرکزی زیر شکم
3-در اطراف آلت تناسلی، اسکروتوم، یا کمر
4-در حین یا بعد از انزال
اگر درد لگن، ادرار یا انزال دردناک دارید، به پزشک مراجعه کنید.

 

در صورت بروز علائم پروستات چه کار کنیم؟

اگر یک یا چند نشانه از علائم پروستات را دارید، سریعاً با پزشک خود مشورت کنید. حتی شرایط خوش خیم (غیر سرطانی) پروستات مانند بزرگ شدن پروستات، نیاز به مراقبت به موقع پزشکی دارد، بنابراین درمان پروستات را به تعویق نیندازید. سرطان پروستات معمولاً به راحتی قابل درمان است و در مراحل اولیه تشخیص داده می شود.

درد یکی از شایع ترین علائم پروستات است که به طور ناگهانی و همراه با تب شدید، لرز، دردهای مفصلی و عضلانی و خستگی عمیق آغاز می شود. علاوه بر این، ممکن است در ناحیه آلت تناسلی و پشت بیضه، درد در ناحیه کمر و احساس پر رکتوم داشته باشید.

توجه داشته باشید که در ابتدا، سرطان پروستات علائمی ایجاد نمی کند. با رشد سرطان، ممکن است در ادرار کردن نیز مشکل داشته باشید. بعضی از مردان به خصوص در شب به دفعات زیاد ادرار می کنند. برخی نیز درد یا سوزش در حین دفع ادرار، خون در ادرار یا مایع منی، درد در پشت ، باسن یا لگن و انزال دردناک دارند.

 

درمان عفونت پروستات

در طول درمان، پزشک ممکن است توصیه کند که مصرف مایعات را برای کمک به حذف باکتری ها افزایش دهید. احتمالا اجتناب از الکل، کافئین و غذاهای اسیدی و تند مفید باشد.
 
برای پروستاتیت باکتریایی، آنتی بیوتیک ها یا ضد میکروب ها را به مدت 6 تا 8 هفته مصرف کنید. اگر عفونت شدید حاد دارید، ممکن است به بستری شدن نیاز داشته باشید. در طول این مدت، مایعات و آنتی بیوتیک ها را به صورت داخل وریدی دریافت خواهید کرد.
 
یک عفونت باکتری مزمن به مصرف حداقل شش ماه آنتی بیوتیک نیاز دارد. این کار برای جلوگیری از عفونت های مکرر است. پزشک شما همچنین ممکن است داروهای مسدودکننده ی α را تجویز کند تا عضلات مثانه را شل کند و علائم را کاهش دهد.
 
اگر در مثانه انسداد یا مشکلات آناتومیکی دیگری باشد، ممکن است به جراحی نیاز داشته باشید جراحی می تواند با از بین بردن بافت اسکار، باعث بهبود جریان و ذخیره ی ادرار شود.
عفونت پروستات در مردان
 

پزشک چگونه عفونت پروستات را تشخیص می دهد؟

تشخیص عفونت پروستات بر اساس شرح حال، معاینه ی فیزیکی و آزمایشات است. پزشک شما همچنین می تواند شرایط جدی دیگر مانند سرطان پروستات را در طول آزمایشات مورد بررسی قرار دهد. در طول معاینه فیزیکی، دکتر یک معاینه دیجیتال رکتال را برای آزمایش پروستات انجام خواهد داد که به دنبال موارد زیر خواهد بود:
 
1-ترشح
2-گره های لنفاوی بزرگ یا دردناک
3-اسکروتوم متورم یا دردناک
 
پزشک همچنین ممکن است در مورد علائم پروستات شما، UTI های اخیر و داروها یا مکمل هایی که مصرف می کنید بپرسد. سایر آزمایش های پزشکی که می توانند به تشخیص و برنامه درمان شما کمک کنند عبارتند از:
 
1-تجزیه ی ادرار یا مایع منی برای بررسی عفونت

2-بیوپسی پروستات یا آزمایش خون برای آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

3-تستهای دینامیکی ادرار، برای دیدن نحوه ی ذخیره ی ادرار در مثانه و پیشابراه
 
4-سيستوسکوپي، بررسی داخل مثانه و پیشابراه از لحاظ انسداد
 
پزشک شما همچنین می تواند یک سونوگرافی را برای بررسی دقیق تر به منظور انتخاب دوره ی درمانی مناسب انجام دهد.
 
بزرگی پروستات
 

درمان بیماری پروستاتیت مزمن

درمان پروستاتیت مزمن بستگی به علائم شما دارد. پزشک شما در ابتدا آنتی بیوتیک ها را برای جلوگیری از عفونت باکتریایی تجویز می کند. داروهای دیگر برای کمک به کاهش ناراحتی و درد عبارتند از:
 
1- سیلیدوسین (راپافلو)
2- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) مانند ایبوپروفن و آسپرین
3- گلیکوزآمینوگلیکان (کندریتین سولفات)
4- شل کننده های عضلانی مانند سیکلوبنزاپرین و کلونازپام
5- آرامبخش ها

درمان های متناوب

موارد زیر ممکن است برای برخی افراد مفید باشد:
 
1-حمام گرم یا ماساژ پروستات
2-درمان حرارتی با بطری آب داغ یا پد گرمایی
3-انجام تمرین کگل (نوعی ورزش برای تقویت عضلات کف پرینه) ، برای کمک به بهبود عملکرد مثانه
4-آزاد سازی میوفاسیال (نوعی ماساژ)، برای کمک به استراحت بافت نرم در کمر
5-تمرینات آرامش بخش
6-طب سوزنی
7-بیوفیدبک (نوعی تکنیک درمانی به کمک امواج الکتریکی خود فرد است.)
همیشه قبل از استفاده از درمان مکمل یا جایگزین با پزشک خود مشورت کنید. درمان هایی مانند مکمل ها و گیاهان ممکن است با داروهایی که قبلا مصرف کرده اید تداخل داشته باشند.
 

پروستاتیت عود کننده

مهم است تمام داروهایی را که پزشک برای از بین بردن باکتری ها تجویز کرده را مصرف کنید. اما پروستاتیت باکتریایی ممکن است حتی با آنتی بیوتیک ها دوباره تکرار شود. این ممکن است به این دلیل باشد که آنتی بیوتیک ها موثر نیستند یا همه باکتری ها را نابود نمی کنند.
 
ممکن است مجبور باشید داروها را برای یک دوره طولانی مصرف کنید یا از داروهای دیگر استفاده کنید. اگر پروستاتیت عود کننده دارید، به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید که می توانند تست اختصاصی برای تعیین باکتری های خاصی که باعث عفونت می شوند را درخواست دهند. برای جمع آوری این اطلاعات، پزشک، پروستات شما را از مایع خالی خواهد کرد. بعد از شناسایی باکتری، پزشک ممکن است داروهای مختلفی تجویز کند.
 
التهاب پروستات مزمن

عوارض پروستاتیت حاد

در مورد یک عفونت، پروستاتیت باکتریایی با درمان مناسب برطرف می شود. پروستاتیت مزمن ممکن است به درمان های مختلفی نیاز داشته باشد.
عوارض پروستاتیت حاد شامل:
1- باکتری در جریان خون
2- شکل گیری آبسه
3- ناتوانی در ادرار کردن
4- سپسیس
5- در موارد شدید مرگ
عوارض پروستاتیت مزمن ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1- اشکال در ادرار کردن
2- اختلال عملکرد جنسی
3- درد مزمن لگن
4- درد مزمن حین ادرار کردن
 
ممکن است سطح PSA با یک عفونت پروستات افزایش یابد و در عرض یک تا سه ماه به محدوده طبیعی برسد. پیگیری بعد از اتمام درمان را انجام دهید. اگر سطح PSA کاهش نیافت، پزشک شما ممکن است برای دوره طولانی تری آنتی بیوتیک ها را تمدید کند یا بیوپسی پروستات را برای جستجوی سرطان پروستات توصیه کند.

آیا عفونت پروستات خطرناک است؟

عفونت پروستات، حتی آنهایی که مزمن هستند، هیچ ارتباطی با سرطان پروستات ندارند. آنها خطر ابتلا به سرطان پروستات را نیز افزایش نمی دهند. عفونت پروستات مسری نیست و یا توسط شریک زندگی شما ایجاد نمی شود. تا زمانی که احساس ناراحتی نکنید، می توانید به روابط جنسیتان ادامه دهید.
 
اگر علائم عفونت پروستات را دارید با پزشک خود صحبت کنید. این علائم ممکن است ناراحتی هنگام ادرار یا درد در ناحیه کشاله ران یا کمر باشد. تشخیص و درمان زود هنگام بسیار مفید است. در برخی موارد، مانند پروستاتیت حاد باکتریایی، درمان اولیه برای روند بهتر بهبودی مهم است.

آیا عفونت پروستات باعث ناباروری می شود؟

عفونت پروستات می تواند تولید اسپرم در غده پروستات را مختل کند که این امر بر قدرت باروری مرد تأثیر می گذارد. در برخی از مردان، پروستاتیت ممکن است سطح آنتی ژن مخصوص پروستات (PSA) را افزایش دهد. اگر عفونت پروستات مزمن ناشی از باکتری باشد، آنتی بیوتیک ها ممکن است التهاب و ناباروری را کم کنند.

تاثیر عفونت پروستات در کاهش تعداد اسپرم

کاهش تعداد اسپرم می تواند با تعدادی از شرایط مختلف از جمله سرطان بیضه، سرطان پروستات و برخی از انواع سرطان خون همراه باشد. تعداد کم اسپرم نیز با بیماری عروق کرونر در مردان مرتبط است.

 

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر سهیل. جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام من 62 سال دارم حدودا10سال است که. مشگل پرستات دارم ودر طول این سالها مرتب به پزشگان متخصص جهت رفع مشگلم مراجعه کردم ونهایت از داروهای مختلف برای رفع مشگل ادرار استفاده نمودم ونتیجه اخرین سونوگرافی در30مهر96 58 بزرگی پرستات را نشان داده وپس از 10 سال برای اولین مرتبه. پی.اس ای من 5/1در ازمایش ثبت شده ضمنا در حال حاضر هم نزدیک دو سال است که کپسول تامسولین4 استفاده می نمایم وچون مشگلی در دفع ادرار ندارم پزشک معالج مجددا برای سه ماه همین دارو را تجویز کرده ممنون می شوم ضمن راهنمایی توصیه لازم را بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      دو هفته آنتي بيوتيك مصرف كنيد و psa را دوباره چك كنيد
    2. تصویر کاربر سهیل. پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر چه نوع انتی بیوتیک مصرف کنم ضمنا به نظر جنابعالی چرا دکتر معالج انتی بیو تیک تجویز نکرده .....سپاسگزاراز لطف جنابعالی
    3. تصویر کاربر سهیل. پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر چه نوع انتی بیوتیک مصرف کنم ضمنا به نظر جنابعالی چرا دکتر معالج انتی بیو تیک تجویز نکرده .....سپاسگزاراز لطف جنابعالی
    4. تصویر کاربر سهیل. پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر چه نوع انتی بیوتیک مصرف کنم ضمنا به نظر جنابعالی چرا دکتر معالج انتی بیو تیک تجویز نکرده .....سپاسگزاراز لطف جنابعالی
    5. تصویر کاربر سهیل. پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام دکتر چه نوع انتی بیوتیک مصرف کنم ضمنا به نظر جنابعالی چرا دکتر معالج انتی بیو تیک تجویز نکرده .....سپاسگزاراز لطف جنابعالی
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سيپروفلوكساسين قرص ٢٥٠ ميلي گرم هر ١٢ ساعت يك عدد
    7. تصویر کاربر سهیل. شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      دکتر از لطف وعنایت جنابعالی در خصوص راهنمایی در درمان پرستاتم ممنون وسپاسگزارم اجرتان با خداوند منان .شادوتندرست باشید.
    8. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      اگر علاييم ادراري نداريد حتي نيازي به استفاده تامسولوزين نيز نمي باشد
    9. تصویر کاربر سهیل. چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام اقای دکتر منظور از علاییم ادراری نارید.چه علایمی سپاسگزار از عنایت جنابعالی
    10. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      تكرر ادرار. ادرار قطره قطره باريك شدن ادرار. شب ادراري
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    با سلام، از 8 ماه پیش مفصل رانم شبها درد خفیفی دارند خصوصا" صبح وقتی از خواب بیدار میشوم از دو ماه پیش درد در ناحیه جلو شکم و تکرر ادار داشتم و متعاقب آن جریان ضعیف ادرار وبا عدم تخلیه کامل مثانه روبرو هستم آزمایش اکشت درار دادم نتیجه عفونت خفیف را نشان داده و در سونوگرافی اندازه پروستات 14 سی سی و آزمایش psa هم کمتر از 25صدم بوده است بمدت 28 روز داروی سیپروفلوکساسین مصرف کردم ولی تا کنون بهبودی پیدا نکردم سئوالی که از شما دارم این است که آیا بیماری من پروستاتیت مزمن درد لگنی است یا خیر؟ اگر جواب مثبت است چه داروئی برای این بیماری موثر است؟ ضمنا"پزشک ارولوژیست بزرگ بودن پروستات را تشخیص داده است
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مبتلا به پروستاتيت احتقاني مزمن هستيد . در آب گرم بنشينيد ، نزديكي داشته باشيد و شبي يك عدد كپسول إمنيك ميل كنيد
  • تصویر کاربر ناشناس جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 226 مشاهده پرسش
    من عفونت شدید پروستات دارم سونو گرافی رفتم پیش دکتر متخصص رفتم انتی بیوتیک داده مصرف میکنم سووال من اینه رگ التم متورم شده مجددا به ی دکتر اورولوژیست رفتم نشون دادم گفتند خوب میشه ولی یکماه هنوز خوب نشده و درد هم نداره لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      تورم رگ آلت اهميتي ندارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    اقای دکتر ضمن سپاس از جوابتون....خدمتتون عارضم پدر بنده که 83سال دارندبعلت بزرگی پروستات دچار احتباس اداری هستند وبه ناچار وبه وپشنهاد اورولوژیست مجبور به سونداژ شدند البته چند روزیست...اقای دکتر ایا در این سن امکان عمل کردن ایشان وجود دارد؟؟؟داروهایی که به مدت چهل روز استفاده میکنند،قطره پروستاتان،قرص پروستا باریج،تامسولوزین،فیناستراید،ساپیروساکلین،هستند که هیچ تاثیری ندارند
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      تنها راه عمل جراحي است اگر مشكل قلبي نداشته باشند ودارو اثري ندارد
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مشکل قلبی ندارند،اما دو هفته قبل یک سکته خفیف مغزی کردند که البته مشکلی برایشان پیش نیومده و دومرتبه بعد از سکته دچار تشنج شده اند که دکترشان گفتند از عوارض سکته است....الان حال عمومیشان خوبه.....با این اوصاف امکان عمل پروستات هست؟؟؟از لطفتان سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مشکل قلبی ندارند،اما دو هفته قبل یک سکته خفیف مغزی کردند که البته مشکلی برایشان پیش نیومده و دومرتبه بعد از سکته دچار تشنج شده اند که دکترشان گفتند از عوارض سکته است....الان حال عمومیشان خوبه.....با این اوصاف امکان عمل پروستات هست؟؟؟از لطفتان سپاسگزارم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      اگر سكته مغزي كرده باشند امكان عمل وجود ندارد
    5. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم....چون گفتند عمل turp بدون بیهوشی است شاید امیدی باشه از سوند رها بشه...
    6. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم....چون گفتند عمل turp بدون بیهوشی است شاید امیدی باشه از سوند رها بشه...
    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مراجعه كنيد عمل با روش turp انجام مي شود ، اگر متخصص بيهوشي اجازه دادند عمل به خوبي انجام خواهد شد .
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر داريوش جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام براي چه مدت امونيك مصرف شود
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      يك ماه
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام....چند روز پیش بعلت تکرر ادرارو درد جزیی هنگام انزال به ارولوژی یست مراجعه کردم وبعد از انجام ازمایش ادرار وسونو که مشکلی نداشتند دکتر قرص تامسو لوسین وافلوکساسین وفنازوپیریدین برای مدت یک هفته تجویز نمودند...بعد ازمصرف الان بعداز نزدیکی متاسفانه مایع دفع شده ابکی وفاقد منی میباشد،شدیدا نگرانم...ایا از عوارض داروهاست؟وایا با قطع دارو برطرف میشود....لطفا راهنمایی کنید بنده در مسافرتم ودسترسی به دکتر قبلی ندارم....درضمن بنده سی وپنج سال دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مربوط به تامسولوزين است اشكالي ندارد
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      خواهش مي كنم
    5. تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      دکتر باسلام....عذر میخوام مجدد مزاحم شدم....بنده باشرح حال ذکر شده (تکرر ادرار،درد جزیی هنگام انزال،فشار پایین شکم،گرفتگی فاصله بین مقعد تا بیضه،سوزش سر الت هنگام فشار دادن)به اورولوژیست در شهرستان مراجعه کردم که ضمن انجام ازمایش که مشکل خاصی نداشت وفقط ph:5و وزن مخصوص1027بود که دکتر داروهای بالا را تجویز نموده وگفتندادویه جات،اجیل، گردو و بادام نخورم ولی مایعات فراوان مصرف کنم....خواستم ببینم نظر جنابعالی دراین مورد چی هست:؟؟قابل ذکر است قبلا چند بار این قضیه پیش اومده بود که خودبخود بعداز چند روز برطرف شد ولی این بار زیاد طول کشیده...
    6. تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      دکتر باسلام....عذر میخوام مجدد مزاحم شدم....بنده باشرح حال ذکر شده (تکرر ادرار،درد جزیی هنگام انزال،فشار پایین شکم،گرفتگی فاصله بین مقعد تا بیضه،سوزش سر الت هنگام فشار دادن)به اورولوژیست در شهرستان مراجعه کردم که ضمن انجام ازمایش که مشکل خاصی نداشت وفقط ph:5و وزن مخصوص1027بود که دکتر داروهای بالا را تجویز نموده وگفتندادویه جات،اجیل، گردو و بادام نخورم ولی مایعات فراوان مصرف کنم....خواستم ببینم نظر جنابعالی دراین مورد چی هست:؟؟قابل ذکر است قبلا چند بار این قضیه پیش اومده بود که خودبخود بعداز چند روز برطرف شد ولی این بار زیاد طول کشیده...
    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      موافقم
    8. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم اقای دکتر....ایا نیاز به بررسی بیشتر هست؟؟
    9. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم اقای دکتر....ایا نیاز به بررسی بیشتر هست؟؟
    10. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      خير
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده 30 سالمه و مجرد، واریکوسل وریدی دو هم دارم چند مدتی بود بیضه ها، آلت تناسلی، شکم کمتر و لگنم درد میکرد رفتم پیش اورولوژیست برام سونوگرافی کلیه ها، مثانه، پروستات و مجاری ادراری رو نوشت، تصویر سونوگرافی رو ارسال کردم لطف بفرمایین بگین که پروستاتم چیشه بالاتر از حد نرمال زده، ایا التهاب پروستاته؟ و اینکه ضعف در عضلات مثانه هم دارم؟ تا چند روز دیگه نمیتونم نشون دکترم بدم لطف کنین بگین چکار کنم و چه داروهایی خوبه تا مصرف کنم و اینکه تا کی مصرف کنم و ایا بعد از قطع داروها دوباره پروستاتم وضعش مثه قبل میشه ؟چی بخورم و چی نخورم؟ خود ارضایی برای پروستات تا چه حد تاثیر بد میزاره؟ هفته ای چند بار اینکار رو میشه کرد؟ ایا اینکه ازدواج کنم وضعیت پروستاتم بهتر میشه؟
    ببخشید خیلی سوال پرسیدم لطفا کمک کنید تا از نگرانی دربیام، اجرتون با خدای متعال
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مشكل شما پروستاتيت است و درمان مفصل بايد مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر داريوش جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    مثل قبل ادرار منظم نيست رفتن شب يكبار به دستشويي احساس جريان ضعيف ادرار وايا سوزش ودرد خفيف مقعد ارتباط با پروستات دارد سونوگرافي تقريبا اندازش كمي بزرگ شده و پي اس ا درسن 54 سالگي ٢ است الان با نظرپزشك متخصص ترازوسين ٢ شبي نصف ميخورم بعداز سه هفته احساس جريان ضعيف ادرار تقريبا قطع شده ولي مقعدك سوزش ودرد دارد دوضمن دكتر داخلي هم براي احتمال همورييد شياف داده چون گاهي خون روشن بعد از مدفوع بوده مثل قبل ادرار منظم نيست احساس جريان ضعيف ادرار وايا سوزش ودرد خفيف مقعد ارتباط با پروستات دارد با نظرپزشك متخصص ترازوسين ٢ شبي نصف ميخورم بعداز سه هفته احساس جريان ضعيف ادرار تقريبا قطع شده ولي مقعدم سوزش ودرد دارد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      به جاي ترازوسين شبي يك عدد كپسول أمنيك ميل كنيد
  • تصویر کاربر اقایه جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    اقایه دکتر سلام.
    من برایه تشخیص و درمان بیام تهران. با سلام به اقایه دکتر.
    من پسری 25ساله مجرد هستم که یک ساله درگیره درد.در الت و بقله بیضهاو مقعد شدم رفتم دکتر با ازمایشاتی که گرفتن.نفهمیدن گفتن باید انتی بیوتیک مصرف کنی تا ببینیم کدومش خوبت میکنه خلاصه انتی بیوتیکهایه متفاوتی خوردم خوب نشدم تا اینکه دکترمو عوض کردم یه ازمایشه.STDنوشت رفتم گرفتم که اون ازمایش عفونت گاردنرال واژینالیز مثبت بود.بعد.از اون منرونیدازول.باسیپرو.با تاوانکس خوردم بهتر شدم.باز بعده سه ماه الان درگیرم کرده که دوباره دکتر.افلوکساسین با مترونیدازول نوشته برام دارم میخورم.بهتر شدم. هنوز 7روز دیگه مونده که تموم بشه باز علائم برگشته.الان درگیرم اقایه دکتر لطفا کمکم کنید.موندم به خدا.اگه.لازمه برایه درمان بیام پیشتون تهران.ساکنه سبزوارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      مشكل شما چندان جدي و نگران كننده نيست كمي بي تفاوت باشيد بهبود ميابيد
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۵ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    با سلام.مشکل بزرگی پروستات بصورت خوش خیم دارم.داروی فیناستراید روزی یکی میخورم.اما شبها حالم بسیار بد میگردد.سوزش و گزگز در کف پاهایم بینهایت ازار دهنده است.ضمنا داروی ضد فشار خون و دیابت استفاده میکنم.اما همچنان فشار و قندم رو به افزایش است.ایا راه چاره ای برای درمان بنده وجود دارد. اگر امکان درمان وجود دارد ادرس مطب را برای بنده ارسال فرمایید تا هر چه زودتر خدمت برسم.تمام خانواده نگران هستند.بنده بازنشسته ی اموزش و پرورش هستم و 61 سال سن دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      با تشكر امكان درمان وجود دارد أدرس مطب بالاتر از ميدان ونك خيابان وليعر ابتداي ميرداماد جنب ساختمان اسكان دي كلينيك جراحي مير داماد طبقه دوم تلفن ٨٨٥٠١٠٨يا ٧٧٤٤٢٥١٨
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر