مرور رده

بزرگی پروستات

پروستات غده ای عضلانی می باشد که در زیر مثانه مردان قرار گرفته است و به اندازه گردو است. این غده وقتی فرد به حالت ارگاسم می رسد، مایع منی را به سمت آلت تناسلی حرکت می دهد. در برخی موارد، این غده به علل مختلف، بزرگتر از حد طبیعی خود می گردد که به آن بزرگی پروستات گفته می شود.

علل ابتلا به بزرگی پروستات، دقیقا مشخص نیست اما می توان از علل اصلی آن به عوامل ژنتیکی و یا خانوادگی باشد. همچنین اکثر افراد مبتلا، مردان بالای 50 سال می باشند. وقتی سلول های پروستات تقسیم می شوند، اندازه پروستات افزایش می یابد. بزرگ شدن پروستات به معنی بدخیمی آن نیست.

دیدن خون در ادرار، ادرار قطره قطره، تکرر ادرار شبانه، تخلیه ناقص مثانه، دردناک بودن ادرار و … از علائم پروستات می باشد. درمان بزرگی پروستات به محض مواجهه بیمار با علائم آن، توسط اورولوژیست آغاز می شود. این فرایند از مراقبت های شخصی خود فرد بیمار آغاز شده و یا ممکن است به مصرف دارو و یا جراحی منتج شود.

جراحی پروستات موجب برداشته شدن حدود هفتاد درصد از غده می باشد. لذا احتمال برگشت بزرگی پروستات وجود دارد. در طی این مقالات، به توضیح کامل این عارضه، علل، علائم و راه های مختلف درمانی می پردازیم.

بزرگی خوش خیم پروستات چیست؟

شایع‌ترین غده‌ای که در مردان دچار بزرگی و سرطان می‌شود غده پروستات است. بر حسب اینکه بزرگی خوش خیم پروستات چقدر…