علائم عفونت پروستات چیست و چه درمانی دارد؟

پروستات بخشی از سیستم تولید مثل مردان است که شامل آلت تناسلی مرد، پروستات، وزیکولهای منی و بیضه است. پروستات (Prostate) غده‌ای به اندازه گردو است که در مردان با ترشح مایعی، به تغذیه و محافظت از اسپرم کمک می‌کند و در تولید مثل مردان نقش دارد.

پروستات کجاست؟

پروستات درست در زیر مثانه و در جلوی راست روده قرار دارد. به اندازه یک گردو است و مجرای ادرار (لوله تخلیه ادرار از مثانه) را احاطه کرده است و مایعی تولید می کند که بخشی از منی را تشکیل می دهد.

عفونت پروستات

عفونت پروستات (پروستاتیت) هنگامی رخ می دهد که پروستات و ناحیه اطراف آن ملتهب می شوند. برخی از مردان مبتلا به پروستاتیت هیچ نشانه ای از علائم پروستات ندارند، در حالی که بعضی دیگر علائمی مثل درد شدید دارند.

پروستات تقریبا اندازه یک گردو است که بین مثانه و پایه آلت تناسلی قرار دارد. مجرایی (پیشابراه) که ادرار را از مثانه به آلت تناسلی منتقل می کند، از مرکز پروستات عبور می کند. پیشابراه همچنین مایع منی را از غدد جنسی به آلت تناسلی منتقل می کند.
 

انواع پروستاتیت

در اینجا 4 نوع پروستاتیت آورده شده:

1- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع کمترین شیوع را دارد. اگر درمان نشود، تهدید کننده ی حیات است. و ساده ترین نوع پروستاتیت برای تشخیص است.

2- پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم شدیدی ایجاد نمی کند و در طی چندین سال پیشرفت می کند. بیشتر در مردان جوان و میانسال اتفاق می افتد و باعث عفونت های مکرر دستگاه ادراری می شود.

3-پروستاتیت مزمن یا سندرم درد مزمن لگنی

این بیماری موجب درد و ناراحتی در ناحیه کشاله ران و لگن می شود و در هر سنی می تواند اتفاق بیافتد.

4-پروستاتیت التهابی بدون علامت

پروستات ملتهب است، اما علائم وجود ندارد. معمولا هنگامی که پزشک به دنبال تشخیص بیماری دیگری است، آن را کشف می کند.

علل ایجاد عفونت پروستات

علت عفونت پروستات همیشه مشخص نیست. علت دقیق پروستاتیت مزمن ناشناخته است. محققان معتقدند:
 
1-یک میکروارگانیسم می تواند پروستاتیت مزمن ایجاد کند.
 
2-سیستم ایمنی بدن شما به یک UTI ( عفونت سیستم ادراری) قبلی پاسخ می دهد.
3-سیستم ایمنی بدن شما به آسیب عصبی در منطقه، واکنش نشان می دهد.
عفونت های باکتریایی علت پروستاتیت باکتری های حاد و مزمن هستند. گاهی اوقات، باکتری ها می توانند از طریق مجرای ادرار به پروستات وارد شوند.
اگر از یک کاتتر یا یک ابزار پزشکی که با مجرای ادراری سر و کار دارد استفاده می کنید، در معرض خطر ابتلا به عفونت پروستات هستید. سایر عوامل خطر عبارتند از:
 
1- انسداد در مثانه
2- عفونت
3- بیماری های منتقله از راه جنسی (STDs)
4- پروستات بزرگ یا آسیب دیده، که می تواند ابتلا به عفونت را افزایش دهد.
 
 

علائم عفونت پروستات

علائم عفونت پروستات که همان علائم پروستات هم گفته میشود تا حد زیادی به نوع آن وابسته است:

# علائم پروستاتیت باکتریایی حاد

علائم پروستاتیت حاد باکتریایی جدی هستند و ناگهانی اتفاق می افتند. در صورت تجربه، فورا به پزشک مراجعه کنید:
1- سوزش یا درد در هنگام ادرار کردن
2- تهوع و استفراغ
3- کوفتگی
4- ناتوانی در خالی کردن مثانه
5- تب و لرز
6- درد شکم یا کمر درد
اگر هر کدام از علائم زیر بیش از چند روز طول بکشد باید پزشک خود را مطلع کنید:
1- تجربه اشکال در ادرار کردن، چه در شروع، چه داشتن جریان ضعیف ادرار
2- فکر می کنید UTI دارید
3- تکرر ادرار
4- تجربه شب ادراری، و یا نیاز به تخلیه ی ادرار دو یا سه بار در طول شب
شما همچنین ممکن است تجربه ی بوی ناخوشایند یا خون در ادرار یا مایع منی خود، یا احساس درد شدید در قسمت تحتانی شکم و یا درد حین ادرار کردن داشته باشید. اینها ممکن است علائم عفونت پروستاتیت باکتریایی حاد باشند.
 
تنگی مجرا

# علائم پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم عفونت مزمن که ممکن است به وجود آید و ادامه یابد، به اندازه یک عفونت حاد نیست. این علائم به تدریج زیاد می شوند یا متوسط باقی می مانند. علائم می تواند بیش از سه ماه طول بکشد و شامل موارد زیر است:
1-سوزش ادرار
2-تکرر ادرار یا نیاز فوری به تخلیه
3-درد در اطراف کشاله ران، قسمت تحتانی شکم یا کمر
4-درد مثانه
5-درد بیضه یا آلت تناسلی
6-مشکل در شروع ادرار کردن یا داشتن جریان ضعیف ادرار
7-انزال دردناک
UTI-8

# علائم پروستاتیت مزمن

علائم پروستاتیت مزمن شبیه علائم حاد است. شما ممکن است سه ماه یا بیشتر احساس ناراحتی یا درد را تجربه کنید:
1-بین اسکروتوم (کیسه ی بیضه) و سوراخ مقعد
2-قسمت مرکزی زیر شکم
3-در اطراف آلت تناسلی، اسکروتوم، یا کمر
4-در حین یا بعد از انزال
اگر درد لگن، ادرار یا انزال دردناک دارید، به پزشک مراجعه کنید.

 

در صورت بروز علائم پروستات چه کار کنیم؟

اگر یک یا چند نشانه از علائم پروستات را دارید، سریعاً با پزشک خود مشورت کنید. حتی شرایط خوش خیم (غیر سرطانی) پروستات مانند بزرگ شدن پروستات، نیاز به مراقبت به موقع پزشکی دارد، بنابراین درمان پروستات را به تعویق نیندازید. سرطان پروستات معمولاً به راحتی قابل درمان است و در مراحل اولیه تشخیص داده می شود.

درد یکی از شایع ترین علائم پروستات است که به طور ناگهانی و همراه با تب شدید، لرز، دردهای مفصلی و عضلانی و خستگی عمیق آغاز می شود. علاوه بر این، ممکن است در ناحیه آلت تناسلی و پشت بیضه، درد در ناحیه کمر و احساس پر رکتوم داشته باشید.

توجه داشته باشید که در ابتدا، سرطان پروستات علائمی ایجاد نمی کند. با رشد سرطان، ممکن است در ادرار کردن نیز مشکل داشته باشید. بعضی از مردان به خصوص در شب به دفعات زیاد ادرار می کنند. برخی نیز درد یا سوزش در حین دفع ادرار، خون در ادرار یا مایع منی، درد در پشت ، باسن یا لگن و انزال دردناک دارند.

 

درمان عفونت پروستات

در طول درمان، پزشک ممکن است توصیه کند که مصرف مایعات را برای کمک به حذف باکتری ها افزایش دهید. احتمالا اجتناب از الکل، کافئین و غذاهای اسیدی و تند مفید باشد.
 
برای پروستاتیت باکتریایی، آنتی بیوتیک ها یا ضد میکروب ها را به مدت 6 تا 8 هفته مصرف کنید. اگر عفونت شدید حاد دارید، ممکن است به بستری شدن نیاز داشته باشید. در طول این مدت، مایعات و آنتی بیوتیک ها را به صورت داخل وریدی دریافت خواهید کرد.
 
یک عفونت باکتری مزمن به مصرف حداقل شش ماه آنتی بیوتیک نیاز دارد. این کار برای جلوگیری از عفونت های مکرر است. پزشک شما همچنین ممکن است داروهای مسدودکننده ی α را تجویز کند تا عضلات مثانه را شل کند و علائم را کاهش دهد.
 
اگر در مثانه انسداد یا مشکلات آناتومیکی دیگری باشد، ممکن است به جراحی نیاز داشته باشید جراحی می تواند با از بین بردن بافت اسکار، باعث بهبود جریان و ذخیره ی ادرار شود.
عفونت پروستات در مردان
 

پزشک چگونه عفونت پروستات را تشخیص می دهد؟

تشخیص عفونت پروستات بر اساس شرح حال، معاینه ی فیزیکی و آزمایشات است. پزشک شما همچنین می تواند شرایط جدی دیگر مانند سرطان پروستات را در طول آزمایشات مورد بررسی قرار دهد. در طول معاینه فیزیکی، دکتر یک معاینه دیجیتال رکتال را برای آزمایش پروستات انجام خواهد داد که به دنبال موارد زیر خواهد بود:
 
1-ترشح
2-گره های لنفاوی بزرگ یا دردناک
3-اسکروتوم متورم یا دردناک
 
پزشک همچنین ممکن است در مورد علائم پروستات شما، UTI های اخیر و داروها یا مکمل هایی که مصرف می کنید بپرسد. سایر آزمایش های پزشکی که می توانند به تشخیص و برنامه درمان شما کمک کنند عبارتند از:
 
1-تجزیه ی ادرار یا مایع منی برای بررسی عفونت

2-بیوپسی پروستات یا آزمایش خون برای آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

3-تستهای دینامیکی ادرار، برای دیدن نحوه ی ذخیره ی ادرار در مثانه و پیشابراه
 
4-سيستوسکوپي، بررسی داخل مثانه و پیشابراه از لحاظ انسداد
 
پزشک شما همچنین می تواند یک سونوگرافی را برای بررسی دقیق تر به منظور انتخاب دوره ی درمانی مناسب انجام دهد.
 
بزرگی پروستات
 

درمان بیماری پروستاتیت مزمن

درمان پروستاتیت مزمن بستگی به علائم شما دارد. پزشک شما در ابتدا آنتی بیوتیک ها را برای جلوگیری از عفونت باکتریایی تجویز می کند. داروهای دیگر برای کمک به کاهش ناراحتی و درد عبارتند از:
 
1- سیلیدوسین (راپافلو)
2- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) مانند ایبوپروفن و آسپرین
3- گلیکوزآمینوگلیکان (کندریتین سولفات)
4- شل کننده های عضلانی مانند سیکلوبنزاپرین و کلونازپام
5- آرامبخش ها

درمان های متناوب

موارد زیر ممکن است برای برخی افراد مفید باشد:
 
1-حمام گرم یا ماساژ پروستات
2-درمان حرارتی با بطری آب داغ یا پد گرمایی
3-انجام تمرین کگل (نوعی ورزش برای تقویت عضلات کف پرینه) ، برای کمک به بهبود عملکرد مثانه
4-آزاد سازی میوفاسیال (نوعی ماساژ)، برای کمک به استراحت بافت نرم در کمر
5-تمرینات آرامش بخش
6-طب سوزنی
7-بیوفیدبک (نوعی تکنیک درمانی به کمک امواج الکتریکی خود فرد است.)
همیشه قبل از استفاده از درمان مکمل یا جایگزین با پزشک خود مشورت کنید. درمان هایی مانند مکمل ها و گیاهان ممکن است با داروهایی که قبلا مصرف کرده اید تداخل داشته باشند.
 

پروستاتیت عود کننده

مهم است تمام داروهایی را که پزشک برای از بین بردن باکتری ها تجویز کرده را مصرف کنید. اما پروستاتیت باکتریایی ممکن است حتی با آنتی بیوتیک ها دوباره تکرار شود. این ممکن است به این دلیل باشد که آنتی بیوتیک ها موثر نیستند یا همه باکتری ها را نابود نمی کنند.
 
ممکن است مجبور باشید داروها را برای یک دوره طولانی مصرف کنید یا از داروهای دیگر استفاده کنید. اگر پروستاتیت عود کننده دارید، به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید که می توانند تست اختصاصی برای تعیین باکتری های خاصی که باعث عفونت می شوند را درخواست دهند. برای جمع آوری این اطلاعات، پزشک، پروستات شما را از مایع خالی خواهد کرد. بعد از شناسایی باکتری، پزشک ممکن است داروهای مختلفی تجویز کند.
 
التهاب پروستات مزمن

عوارض پروستاتیت حاد

در مورد یک عفونت، پروستاتیت باکتریایی با درمان مناسب برطرف می شود. پروستاتیت مزمن ممکن است به درمان های مختلفی نیاز داشته باشد.
عوارض پروستاتیت حاد شامل:
1- باکتری در جریان خون
2- شکل گیری آبسه
3- ناتوانی در ادرار کردن
4- سپسیس
5- در موارد شدید مرگ
عوارض پروستاتیت مزمن ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1- اشکال در ادرار کردن
2- اختلال عملکرد جنسی
3- درد مزمن لگن
4- درد مزمن حین ادرار کردن
 
ممکن است سطح PSA با یک عفونت پروستات افزایش یابد و در عرض یک تا سه ماه به محدوده طبیعی برسد. پیگیری بعد از اتمام درمان را انجام دهید. اگر سطح PSA کاهش نیافت، پزشک شما ممکن است برای دوره طولانی تری آنتی بیوتیک ها را تمدید کند یا بیوپسی پروستات را برای جستجوی سرطان پروستات توصیه کند.

آیا عفونت پروستات خطرناک است؟

عفونت پروستات، حتی آنهایی که مزمن هستند، هیچ ارتباطی با سرطان پروستات ندارند. آنها خطر ابتلا به سرطان پروستات را نیز افزایش نمی دهند. عفونت پروستات مسری نیست و یا توسط شریک زندگی شما ایجاد نمی شود. تا زمانی که احساس ناراحتی نکنید، می توانید به روابط جنسیتان ادامه دهید.
 
اگر علائم عفونت پروستات را دارید با پزشک خود صحبت کنید. این علائم ممکن است ناراحتی هنگام ادرار یا درد در ناحیه کشاله ران یا کمر باشد. تشخیص و درمان زود هنگام بسیار مفید است. در برخی موارد، مانند پروستاتیت حاد باکتریایی، درمان اولیه برای روند بهتر بهبودی مهم است.

آیا عفونت پروستات باعث ناباروری می شود؟

عفونت پروستات می تواند تولید اسپرم در غده پروستات را مختل کند که این امر بر قدرت باروری مرد تأثیر می گذارد. در برخی از مردان، پروستاتیت ممکن است سطح آنتی ژن مخصوص پروستات (PSA) را افزایش دهد. اگر عفونت پروستات مزمن ناشی از باکتری باشد، آنتی بیوتیک ها ممکن است التهاب و ناباروری را کم کنند.

تاثیر عفونت پروستات در کاهش تعداد اسپرم

کاهش تعداد اسپرم می تواند با تعدادی از شرایط مختلف از جمله سرطان بیضه، سرطان پروستات و برخی از انواع سرطان خون همراه باشد. تعداد کم اسپرم نیز با بیماری عروق کرونر در مردان مرتبط است.

 

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر داود دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 226 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جنابعالی.بنده ازمایشی انجام دادم که مقدار PSA را برای من که سنم 42 سال می باشد 2.33نشان داده است.ایا این مقدار نیاز به بررسی بیشتر دارد با توجه به اینکه در برگه ازمایش رنج نرمال تا 2 نشان داده شده است.اگر راهنمایی بفرمایید بسیار ازشما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 6 سال پیش)
      طبيعي مي باشد
  • تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. با سلام در سوال قبلی که خدمتتون مطرح کردم شما تشخیص التهاب پروستات رودادین وامروز با مراجعه به پزشک معالجم ایشونم تشخیص التهاب پروستاتیت لگنی دادن . ومن الان دقیق نگاه میکنم میبینم منشا درد همین از لگن است من چند ساله این درد رو دارم منشا درد رو خب پزشکا پیدا نمی‌کردند پزشک برام capسلوکسیب و اقلو حساسیت ۳۰۰,قطره گیاهی پروستاتیت برام تجویز کردن با نوترپرتلین واسه اعصابم چون کیفیت زندگیم را بادردی که دارد تحت تاثیر قرار داده و به خودکشی فکرمی‌کنم به نظرتون با توجه به اینکه من این درد رو حدود دو ساله که دارم به دلیل عدم تشخیص درست ودرد اطراف مقعد و کشاله ران و بیضه والت امکان خب شدن من هست یا برم یه بلایی سرخودم بیارم . شما خیلی لطف دارین که جواب میدین بی نهایت تشکر
    1. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      اصلاح :افلو کساسین ۳۰۰
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      درمان شما طولاني است نگران نباشد قابل درمان است استس و اظطراب نداشته باشيد تا خوب شويد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام.بنده دچار افت فشار ادار شدم وبین ناحیه مقعدو آلت تناسلی دچار درد شدم.ادار هم به صورت قطره میومد.دکتر مراجعه کردم درمان عفونت انجام دادن.ازمایش نوشتن.درصد psa درمن0.36 سی و شش درصد بود به نیم هم نرسید.بعد از مصرف دارو ادار بهتر شد اما درد گاهی هست گاهی نیست بیشتر هست.به دکتر ارولوژی مراجعه کردم گفت پروستات شما طبیعیه.یه قرص پروزسیون داد.اما حل نشد مشکل من.بعضی وقتها در نوک الت تناسلی درد دارم.شب اداری وقتی خوابیدم ندارم.اما ادار کامل تخلیه نمیشه.چیکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      شبي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد
  • تصویر کاربر احمداژدری شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی
    من 32 سال سن دارم و از بچگی سوزش ادرار داشتم که از ده سال پیش عفونت و التهاب پروستات تشخیص دادن.همه نوع ازمایشی انجام دادم از سیستوسکپی تا عکس رنگی از مجرا ولی هیچ گونه مشکلی تشخیص ندادن .هرچه مدت بیماریم بیشتر شد دوره درمان با انتی بیوتیک هم بیشتر شده بطوری که هم اکنون زیر نظر دکتر عفونی در حال مصرف دارو عفونت برمیگرده و تب و لرز ,سوزش ,و خارج شدن ترش سفید دارم ,آیا راهی برای درمان بنده وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      مراجعه كنيد تلفن ٨٨٥٠١٠٨٣
    2. تصویر کاربر احمداژدری جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      من شیراز هستم اگر راه درمانی وجود داره حاظرم به تهران بیام فقط باید بدونم درمان میشم
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      مشكل شما التهاب پروستات است پزشك شما بايد أنرا درمان كند
    4. تصویر کاربر احمداژدری جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      از کرامات شیخ ما همین را بس شهد را مزه کرد گفت شیرین است ممنون از راهنمایتون و اینکه وقت گذاشتید
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۲ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      خواهش مي كنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ر.بهمنی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام .آقای دکتر .همسر 40 ساله ام .از یک ماه و نیم پیش درد کمر گرفت بعد از پیگیری و رفتن به سونو گفتن تو لگن توده دیده میشه.بعد از نمونه برداری از غدد لنفاوی گردن گفتن که احتمالا سرطان پروستات داره.بعد دکتر بیوپسی پروستات گرفتن از همسرم که فعلا جوابش آماده نشده.خواهش میکنم بگین درمان قطعی داره؟به چند تا دکتر که نشون دادیم مدارکو میگن به سن شما نمیخوره پروستات .خواهش میکنم راهنمایی کنید.مدارک پزشکی رو هم میفرستم. درمان باید با چی شروع بشه؟و آیا درمان قطعی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      به علت طولاني بودن جواب و مهم بودن بيماري بايد مراجعه شود
  • تصویر کاربر azize جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر قوامی
    از یزد مزاحمتون میشیم.پدرم 63 سالشونه آزمایش که دادن psaکل6.2 بود که یک ماه دارو مصرف کردن و psa کل به 5.29 و psaآزاد به 0.91رسید مجددا یک ماه دارو مصرف کردند و psaکل به 4.05 و psaآزاد به 0.69 رسید...ابعاد پروستات هم طبق جواب سونوگرافی قبل از شروع مصرف دارو40×35 میلی متر و مختصرا بزرگتر از حد طبیعی میباشد...نطر شما چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      طبيعي است نيازي به عمل ندارد
  • تصویر کاربر الهه سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ببخشید پدرم ۵۱ سالشون ازمایش دادن psa ایشون ۱.۱۴ هست ایا مشکلی وجود داره؟ و سطح psa free ./030 هست ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      طبيعي مي باشد
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر. پدر بنده فردی 70 ساله بوده که در آزمایش مقدار psa بیشتر از 100 می باشد و هم اکنون قرص پلاویکس بعلت عمل آنژو قلب مصرف میکند . آیا بالا بودن psa نشان دهنده سرطان پروستات می باشد و هم اکنون به شدت کمر درد و پادرد دارد. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      بايد نمونه برداري از پروستات انجام دهند
  • تصویر کاربر حبیبی سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    پیرو سوال قبلم ایشان قبل رادیو تراپی یک امپول هورمونی هم تزریق کرده اند.سوال اسنجاست.پس چرا هورمون اصر نداشته تا پی اس ا پایین بیاید؟رادیو تراپی هم اصر نداشته؟مگر می شود که این اعمال را انجام داد اما اتفاقی نیفتد؟باید شیمی درمانی بکنند؟پدرم با توجه به عوارضش راضی به شیمی درمانی نیستند.پدرم بر اثر اشتباهات برخی از پزشکان روز به روز بیشتر ضربه می خورد.چرا قبل رادیو اندازه پی اس ا چک نشده؟توروخدا شما که متخصص اینکارید کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ خرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      لطفا به مطب مراجعه كنيد تلفن ٨٨٥٠١٠٨٣ تهران
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    قبلا با کد رهگیری H93SC56379 سوال کرده بودم( اخرین حجم پروستات 65سی سی و psaبرابر 4.6) که شما مرقوم فرموده بودید شیاف برای 10 روز و انتی بیوتیک برای 4هفته مصرف کنید.
    پس از انجام دستور شما ،نتیجه ازمایش دو روز پیش به پیوست ارسال میشود( نمودار روند psa و نسبت f.psa/psaدر زیر نتیجه ازمایش وجود دارد)
    سوال بنده این است که ایا این وضعیت خطرناک است چون همچنان درد خفیف زیر شکم و کشاله ران و حتی اطراف بیضه کم و زیاد می شود بعضی مواقع چند روز قطع می شود و دوباره بر میگردد.
    و چه اقدامی برای بهبود این وضع انجام دهم
    1. تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      ببخشید اشتباه زدم سوال دو بار ثبت شد
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      توصيه مي شود مراجعه كنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر