علائم عفونت پروستات چیست و چه درمانی دارد؟

پروستات بخشی از سیستم تولید مثل مردان است که شامل آلت تناسلی مرد، پروستات، وزیکولهای منی و بیضه است. پروستات (Prostate) غده‌ای به اندازه گردو است که در مردان با ترشح مایعی، به تغذیه و محافظت از اسپرم کمک می‌کند و در تولید مثل مردان نقش دارد.

پروستات کجاست؟

پروستات درست در زیر مثانه و در جلوی راست روده قرار دارد. به اندازه یک گردو است و مجرای ادرار (لوله تخلیه ادرار از مثانه) را احاطه کرده است و مایعی تولید می کند که بخشی از منی را تشکیل می دهد.

عفونت پروستات

عفونت پروستات (پروستاتیت) هنگامی رخ می دهد که پروستات و ناحیه اطراف آن ملتهب می شوند. برخی از مردان مبتلا به پروستاتیت هیچ نشانه ای از علائم پروستات ندارند، در حالی که بعضی دیگر علائمی مثل درد شدید دارند.

پروستات تقریبا اندازه یک گردو است که بین مثانه و پایه آلت تناسلی قرار دارد. مجرایی (پیشابراه) که ادرار را از مثانه به آلت تناسلی منتقل می کند، از مرکز پروستات عبور می کند. پیشابراه همچنین مایع منی را از غدد جنسی به آلت تناسلی منتقل می کند.
 

انواع پروستاتیت

در اینجا 4 نوع پروستاتیت آورده شده:

1- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع کمترین شیوع را دارد. اگر درمان نشود، تهدید کننده ی حیات است. و ساده ترین نوع پروستاتیت برای تشخیص است.

2- پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم شدیدی ایجاد نمی کند و در طی چندین سال پیشرفت می کند. بیشتر در مردان جوان و میانسال اتفاق می افتد و باعث عفونت های مکرر دستگاه ادراری می شود.

3-پروستاتیت مزمن یا سندرم درد مزمن لگنی

این بیماری موجب درد و ناراحتی در ناحیه کشاله ران و لگن می شود و در هر سنی می تواند اتفاق بیافتد.

4-پروستاتیت التهابی بدون علامت

پروستات ملتهب است، اما علائم وجود ندارد. معمولا هنگامی که پزشک به دنبال تشخیص بیماری دیگری است، آن را کشف می کند.

علل ایجاد عفونت پروستات

علت عفونت پروستات همیشه مشخص نیست. علت دقیق پروستاتیت مزمن ناشناخته است. محققان معتقدند:
 
1-یک میکروارگانیسم می تواند پروستاتیت مزمن ایجاد کند.
 
2-سیستم ایمنی بدن شما به یک UTI ( عفونت سیستم ادراری) قبلی پاسخ می دهد.
3-سیستم ایمنی بدن شما به آسیب عصبی در منطقه، واکنش نشان می دهد.
عفونت های باکتریایی علت پروستاتیت باکتری های حاد و مزمن هستند. گاهی اوقات، باکتری ها می توانند از طریق مجرای ادرار به پروستات وارد شوند.
اگر از یک کاتتر یا یک ابزار پزشکی که با مجرای ادراری سر و کار دارد استفاده می کنید، در معرض خطر ابتلا به عفونت پروستات هستید. سایر عوامل خطر عبارتند از:
 
1- انسداد در مثانه
2- عفونت
3- بیماری های منتقله از راه جنسی (STDs)
4- پروستات بزرگ یا آسیب دیده، که می تواند ابتلا به عفونت را افزایش دهد.
 
 

علائم عفونت پروستات

علائم عفونت پروستات که همان علائم پروستات هم گفته میشود تا حد زیادی به نوع آن وابسته است:

# علائم پروستاتیت باکتریایی حاد

علائم پروستاتیت حاد باکتریایی جدی هستند و ناگهانی اتفاق می افتند. در صورت تجربه، فورا به پزشک مراجعه کنید:
1- سوزش یا درد در هنگام ادرار کردن
2- تهوع و استفراغ
3- کوفتگی
4- ناتوانی در خالی کردن مثانه
5- تب و لرز
6- درد شکم یا کمر درد
اگر هر کدام از علائم زیر بیش از چند روز طول بکشد باید پزشک خود را مطلع کنید:
1- تجربه اشکال در ادرار کردن، چه در شروع، چه داشتن جریان ضعیف ادرار
2- فکر می کنید UTI دارید
3- تکرر ادرار
4- تجربه شب ادراری، و یا نیاز به تخلیه ی ادرار دو یا سه بار در طول شب
شما همچنین ممکن است تجربه ی بوی ناخوشایند یا خون در ادرار یا مایع منی خود، یا احساس درد شدید در قسمت تحتانی شکم و یا درد حین ادرار کردن داشته باشید. اینها ممکن است علائم عفونت پروستاتیت باکتریایی حاد باشند.
 
تنگی مجرا

# علائم پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم عفونت مزمن که ممکن است به وجود آید و ادامه یابد، به اندازه یک عفونت حاد نیست. این علائم به تدریج زیاد می شوند یا متوسط باقی می مانند. علائم می تواند بیش از سه ماه طول بکشد و شامل موارد زیر است:
1-سوزش ادرار
2-تکرر ادرار یا نیاز فوری به تخلیه
3-درد در اطراف کشاله ران، قسمت تحتانی شکم یا کمر
4-درد مثانه
5-درد بیضه یا آلت تناسلی
6-مشکل در شروع ادرار کردن یا داشتن جریان ضعیف ادرار
7-انزال دردناک
UTI-8

# علائم پروستاتیت مزمن

علائم پروستاتیت مزمن شبیه علائم حاد است. شما ممکن است سه ماه یا بیشتر احساس ناراحتی یا درد را تجربه کنید:
1-بین اسکروتوم (کیسه ی بیضه) و سوراخ مقعد
2-قسمت مرکزی زیر شکم
3-در اطراف آلت تناسلی، اسکروتوم، یا کمر
4-در حین یا بعد از انزال
اگر درد لگن، ادرار یا انزال دردناک دارید، به پزشک مراجعه کنید.

 

در صورت بروز علائم پروستات چه کار کنیم؟

اگر یک یا چند نشانه از علائم پروستات را دارید، سریعاً با پزشک خود مشورت کنید. حتی شرایط خوش خیم (غیر سرطانی) پروستات مانند بزرگ شدن پروستات، نیاز به مراقبت به موقع پزشکی دارد، بنابراین درمان پروستات را به تعویق نیندازید. سرطان پروستات معمولاً به راحتی قابل درمان است و در مراحل اولیه تشخیص داده می شود.

درد یکی از شایع ترین علائم پروستات است که به طور ناگهانی و همراه با تب شدید، لرز، دردهای مفصلی و عضلانی و خستگی عمیق آغاز می شود. علاوه بر این، ممکن است در ناحیه آلت تناسلی و پشت بیضه، درد در ناحیه کمر و احساس پر رکتوم داشته باشید.

توجه داشته باشید که در ابتدا، سرطان پروستات علائمی ایجاد نمی کند. با رشد سرطان، ممکن است در ادرار کردن نیز مشکل داشته باشید. بعضی از مردان به خصوص در شب به دفعات زیاد ادرار می کنند. برخی نیز درد یا سوزش در حین دفع ادرار، خون در ادرار یا مایع منی، درد در پشت ، باسن یا لگن و انزال دردناک دارند.

 

درمان عفونت پروستات

در طول درمان، پزشک ممکن است توصیه کند که مصرف مایعات را برای کمک به حذف باکتری ها افزایش دهید. احتمالا اجتناب از الکل، کافئین و غذاهای اسیدی و تند مفید باشد.
 
برای پروستاتیت باکتریایی، آنتی بیوتیک ها یا ضد میکروب ها را به مدت 6 تا 8 هفته مصرف کنید. اگر عفونت شدید حاد دارید، ممکن است به بستری شدن نیاز داشته باشید. در طول این مدت، مایعات و آنتی بیوتیک ها را به صورت داخل وریدی دریافت خواهید کرد.
 
یک عفونت باکتری مزمن به مصرف حداقل شش ماه آنتی بیوتیک نیاز دارد. این کار برای جلوگیری از عفونت های مکرر است. پزشک شما همچنین ممکن است داروهای مسدودکننده ی α را تجویز کند تا عضلات مثانه را شل کند و علائم را کاهش دهد.
 
اگر در مثانه انسداد یا مشکلات آناتومیکی دیگری باشد، ممکن است به جراحی نیاز داشته باشید جراحی می تواند با از بین بردن بافت اسکار، باعث بهبود جریان و ذخیره ی ادرار شود.
عفونت پروستات در مردان
 

پزشک چگونه عفونت پروستات را تشخیص می دهد؟

تشخیص عفونت پروستات بر اساس شرح حال، معاینه ی فیزیکی و آزمایشات است. پزشک شما همچنین می تواند شرایط جدی دیگر مانند سرطان پروستات را در طول آزمایشات مورد بررسی قرار دهد. در طول معاینه فیزیکی، دکتر یک معاینه دیجیتال رکتال را برای آزمایش پروستات انجام خواهد داد که به دنبال موارد زیر خواهد بود:
 
1-ترشح
2-گره های لنفاوی بزرگ یا دردناک
3-اسکروتوم متورم یا دردناک
 
پزشک همچنین ممکن است در مورد علائم پروستات شما، UTI های اخیر و داروها یا مکمل هایی که مصرف می کنید بپرسد. سایر آزمایش های پزشکی که می توانند به تشخیص و برنامه درمان شما کمک کنند عبارتند از:
 
1-تجزیه ی ادرار یا مایع منی برای بررسی عفونت

2-بیوپسی پروستات یا آزمایش خون برای آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

3-تستهای دینامیکی ادرار، برای دیدن نحوه ی ذخیره ی ادرار در مثانه و پیشابراه
 
4-سيستوسکوپي، بررسی داخل مثانه و پیشابراه از لحاظ انسداد
 
پزشک شما همچنین می تواند یک سونوگرافی را برای بررسی دقیق تر به منظور انتخاب دوره ی درمانی مناسب انجام دهد.
 
بزرگی پروستات
 

درمان بیماری پروستاتیت مزمن

درمان پروستاتیت مزمن بستگی به علائم شما دارد. پزشک شما در ابتدا آنتی بیوتیک ها را برای جلوگیری از عفونت باکتریایی تجویز می کند. داروهای دیگر برای کمک به کاهش ناراحتی و درد عبارتند از:
 
1- سیلیدوسین (راپافلو)
2- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) مانند ایبوپروفن و آسپرین
3- گلیکوزآمینوگلیکان (کندریتین سولفات)
4- شل کننده های عضلانی مانند سیکلوبنزاپرین و کلونازپام
5- آرامبخش ها

درمان های متناوب

موارد زیر ممکن است برای برخی افراد مفید باشد:
 
1-حمام گرم یا ماساژ پروستات
2-درمان حرارتی با بطری آب داغ یا پد گرمایی
3-انجام تمرین کگل (نوعی ورزش برای تقویت عضلات کف پرینه) ، برای کمک به بهبود عملکرد مثانه
4-آزاد سازی میوفاسیال (نوعی ماساژ)، برای کمک به استراحت بافت نرم در کمر
5-تمرینات آرامش بخش
6-طب سوزنی
7-بیوفیدبک (نوعی تکنیک درمانی به کمک امواج الکتریکی خود فرد است.)
همیشه قبل از استفاده از درمان مکمل یا جایگزین با پزشک خود مشورت کنید. درمان هایی مانند مکمل ها و گیاهان ممکن است با داروهایی که قبلا مصرف کرده اید تداخل داشته باشند.
 

پروستاتیت عود کننده

مهم است تمام داروهایی را که پزشک برای از بین بردن باکتری ها تجویز کرده را مصرف کنید. اما پروستاتیت باکتریایی ممکن است حتی با آنتی بیوتیک ها دوباره تکرار شود. این ممکن است به این دلیل باشد که آنتی بیوتیک ها موثر نیستند یا همه باکتری ها را نابود نمی کنند.
 
ممکن است مجبور باشید داروها را برای یک دوره طولانی مصرف کنید یا از داروهای دیگر استفاده کنید. اگر پروستاتیت عود کننده دارید، به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید که می توانند تست اختصاصی برای تعیین باکتری های خاصی که باعث عفونت می شوند را درخواست دهند. برای جمع آوری این اطلاعات، پزشک، پروستات شما را از مایع خالی خواهد کرد. بعد از شناسایی باکتری، پزشک ممکن است داروهای مختلفی تجویز کند.
 
التهاب پروستات مزمن

عوارض پروستاتیت حاد

در مورد یک عفونت، پروستاتیت باکتریایی با درمان مناسب برطرف می شود. پروستاتیت مزمن ممکن است به درمان های مختلفی نیاز داشته باشد.
عوارض پروستاتیت حاد شامل:
1- باکتری در جریان خون
2- شکل گیری آبسه
3- ناتوانی در ادرار کردن
4- سپسیس
5- در موارد شدید مرگ
عوارض پروستاتیت مزمن ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1- اشکال در ادرار کردن
2- اختلال عملکرد جنسی
3- درد مزمن لگن
4- درد مزمن حین ادرار کردن
 
ممکن است سطح PSA با یک عفونت پروستات افزایش یابد و در عرض یک تا سه ماه به محدوده طبیعی برسد. پیگیری بعد از اتمام درمان را انجام دهید. اگر سطح PSA کاهش نیافت، پزشک شما ممکن است برای دوره طولانی تری آنتی بیوتیک ها را تمدید کند یا بیوپسی پروستات را برای جستجوی سرطان پروستات توصیه کند.

آیا عفونت پروستات خطرناک است؟

عفونت پروستات، حتی آنهایی که مزمن هستند، هیچ ارتباطی با سرطان پروستات ندارند. آنها خطر ابتلا به سرطان پروستات را نیز افزایش نمی دهند. عفونت پروستات مسری نیست و یا توسط شریک زندگی شما ایجاد نمی شود. تا زمانی که احساس ناراحتی نکنید، می توانید به روابط جنسیتان ادامه دهید.
 
اگر علائم عفونت پروستات را دارید با پزشک خود صحبت کنید. این علائم ممکن است ناراحتی هنگام ادرار یا درد در ناحیه کشاله ران یا کمر باشد. تشخیص و درمان زود هنگام بسیار مفید است. در برخی موارد، مانند پروستاتیت حاد باکتریایی، درمان اولیه برای روند بهتر بهبودی مهم است.

آیا عفونت پروستات باعث ناباروری می شود؟

عفونت پروستات می تواند تولید اسپرم در غده پروستات را مختل کند که این امر بر قدرت باروری مرد تأثیر می گذارد. در برخی از مردان، پروستاتیت ممکن است سطح آنتی ژن مخصوص پروستات (PSA) را افزایش دهد. اگر عفونت پروستات مزمن ناشی از باکتری باشد، آنتی بیوتیک ها ممکن است التهاب و ناباروری را کم کنند.

تاثیر عفونت پروستات در کاهش تعداد اسپرم

کاهش تعداد اسپرم می تواند با تعدادی از شرایط مختلف از جمله سرطان بیضه، سرطان پروستات و برخی از انواع سرطان خون همراه باشد. تعداد کم اسپرم نیز با بیماری عروق کرونر در مردان مرتبط است.

 

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدرم 58 سال سن دارند. ایشان پس از سکته ی قلبی در سال گذشته، طی دستور متخصص قلب به سونوگرافی رفتند.
    که تصویر جواب سونوگرافی را پیوست کردم
    سپس درحدود 4 ماه پیش آزمایش خون دادند که مقدار psa elisaنسبت به آزمایش اکنون 0.2 افزایش داشت واکنون این مقدار 0.8 است.با توجه به مدارکی که به پیوست قرار دارد وضعیت پدر من چگونه است.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۰ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر سیامک جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    پروستات من التهاب پرستات دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      ممواب درمان طولاني است مراجعه كنيد تهران ٨٨٥٠١٠٨٣
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب جوانی 28 ساله و مجرد می باشم حدود 15 سالی میشه عمل خود ارضایی را انجام می دهم به تازگی ( یک ماه اخیر) بعد از عمل خود ارضایی بخصوص زمانی که قصد خروج ادرار را از بدن دارم با خارش سرالت تناسلی و درد در ناحیه زیر مثانه ( پروستات ) مواجه میشم .بخصوص انتهای خروج ادرار با سوزش در ناحیه پروستات بیشتر میشه . لازم به ذکر است رنگ و بوی ادرار طبیعی ومشکل تکرر ادرار وخروج ادرا به صورت قطره ای را ندارم . حدود یک الی 2 ساعت از طول شبانه روز و معمولا بعد از تخلیه مثانه با این مشکل مواجه میشم . خواستم از جنابعالی بپرسم ایا این مشکل با بیماریهای پروستات و مجاری ادرار در ارتباط است ؟ وراه درمان چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      ترك كنيد مشكلات تمام حل مي شود
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    و 28ساله .الان مدت 6ماه هست گرفتار این درد.اوایل خوب میشد با سیپرو ولی الان آ. نه.الان سیپرو میخورم کلیهام درد میاد.البته بگم الان 2روزه که سیپروفلوکساسین نمیخورمم کلیهام درد میکنن.انگار بعضی وقتا خنجر میکنن توش.دیگه اینکه تو ناحیه ی پرینه درد دارم .تو ناحیه لگن درد دارم و یه سوزش که تا مقعد هست.نوک آلتمم میسوزهکشاله ی رانم درد دارم.ادرارم کند میاد و خونم تو ادرارم هست.من متوجه نمیشم چون کور رنگی دارم.ولی خیلیزرد پررنگه .دیگه اینکه الان که مشکلی دیگه دارم دردش بیشتره.افکار خودکشیم دارم.لطفا راهنماییم کنید.وچیز دیگه اینکه توی این چند ماه من همش درگیر درمانش بودم .ولی چون با موتور میرفتم .سردی هوا و سفتی زین موتور باعث میشد که خوب نشه.اینو گفتم که بدونین که تو این مدت به حال خودش نبوده و مرتبط داروهای گیاهی و آنتی بیوتیک و امپول های ضد التهاب استفاده میکردم
    سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      شما ورم پروستات داريد به پزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر abas جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    باسلام .فردی هستم18ساله .چند وقتی بود که وقتی جنب میشدم خون می آمد اما الان علاوه بر آن در موقع ادرار خون آشکار مشاهده میکنم.چه کارکنم ؟لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      بايد مراجعه كنيد تهران ٨٨٥٠١٠٨٣
  • تصویر کاربر Mohammad پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، من 24 سال دارم و مجرد بنده با توجه به تشریح مایع از تریغ ادرار به پزشک مراجع کردم و تشخیص دادن که عفونت پروستات دارم، به من دارو دادن، متاسفانه بعد از چند وقت دوباره عفونت تشریع شد، البته من خود ارضایی هم انجام دادم، همین طور مصرف قلیان هم داشتم. الان احساس درد در زیر شکم دارم و همین طور کوفتگی کمر، ایا راه درماو وجود داره
    1. تصویر کاربر Mohammad پنجشنبه ۲۴ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      درضمن احساس میکنم کمی پرستات من بزرگ شده است. ایا امکان نا باروری هم وجود د دارد؟
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      به پزشك خود مراجعه كنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بردیا دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر من ۳۴ ساله هستم.الان مدت ۳ ماه هستش که یه دردی در قسمت پایین کمرم و روی قسمت بالای باسنه چپم دارم.اوایل این درد شدید بود که رفتم دکتر طبه فیزیکی گفت احتمالا عضله باسنت گرفته و قرص تیزانیدین بهم داد.ولی دردم بهتر نشد و رفتم MRI وقتی جوابو بردم پیشه دکتر گفت التهاب پروستات داری و این درد مربوط به بزرگی و التهاب پروستات هستش.میخواستم بدونم ممکنه این درد مربوط به پروستات باشه.اخه میگن این درده پروستات تو کفه لگن ایجاد میشه ولی درده من در باسنه چپم یه کم بالاتر از مرکزه باسنم هستش.البته دو بار خود ارضایی کردم و درده باسنم بیشتر شده.ایا این دردم مربوط به پروستاته؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      نگران نباشيد زود گذر است خوب مي شود
  • تصویر کاربر مهرشاد دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام دکتر 19 سال دارم چند وقتی نگران قطر خروج ادرارم شده بودم که بعضی اوقات ادرارم به صورت خطی می آید که بعضی از مواقع هم بدون مشکل در شکل خروج بیرون می آید به پزشک مراجعه کردم گفت مشکل پروستاتیت دارم وبهم داروی افلوکساسین وپروزاسین دادوگفت این مشکل تا همیشه کنارته وعامل اصلی را درمن استرس واضطراب توصف کرد آیا به نظر شما راه درمان هست؟ متشکرم از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      درمان توصيه شده به شما صحهح است نگران نباشيد
  • تصویر کاربر ح.خ دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    ۲۱ ساله هستم و متاسفانه به خود ارضایی اعتیاد دارم.چند روز پیش بعد از ۱۸ روز ترک این عمل دوباره مرتکب آن شدم و الان ۳ روز است که ترشحات بی رنگ و چسبناک از آلتم خارج میشود حتی با این که خود ارضایی نمیکنم. علائمی دارم که با تحقیق متوجه شدم مربوط به ورم پروستات است.واقعا ترسیدم آیا درمان خانگی وجود دارد یا حتما باید به پزشک مراجعه کنم و به بقیه بگویم؟خاهش میکنم سریع جواب بدین😭😭😭
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      به پزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر ک.م دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام
    چند روزاست که بعداز تخلیه ادرار که رنگ و شفافیت کاملا طبیعی دارد چند قطره خون خارج میشه به پزشک متخصص مراجعه کردم گفت التهاب پروستات گرفتی و نگران نباش و اون پروستاتی مه افراد مسن میگیرند نیست یه قرصی هم برام نوشت گفت اینو بخور و اصلا جای نگرانی نیست ولی من چون مجردم و 32 سال دارم میترسم که در سلامت جنسیم تاثیر منفی بذاره اگه ممکنه لطف بفرمایید که ایا نگرانی من بی مورد است یا باید ازمایش خاصی رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      كاملا بي مورد است
    2. تصویر کاربر ک.م دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      سپاس فراوان دکتر جان البته بعدش رفتم یه متخصص دیگه سنو برام نوشت انجام دادم که خداراشکر مشکلی نداشت ازمایش هم برام نوشت اونم همه چی عادی بود ولی در منی دوبار خون دیدم گفت اینم برطرف میشه اما بازم یه کم نگرانم خیلی سپاس از وقتی که گذاشتید
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      نگران نباشيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر