علائم عفونت پروستات چیست و چه درمانی دارد؟

پروستات بخشی از سیستم تولید مثل مردان است که شامل آلت تناسلی مرد، پروستات، وزیکولهای منی و بیضه است. پروستات (Prostate) غده‌ای به اندازه گردو است که در مردان با ترشح مایعی، به تغذیه و محافظت از اسپرم کمک می‌کند و در تولید مثل مردان نقش دارد.

پروستات کجاست؟

پروستات درست در زیر مثانه و در جلوی راست روده قرار دارد. به اندازه یک گردو است و مجرای ادرار (لوله تخلیه ادرار از مثانه) را احاطه کرده است و مایعی تولید می کند که بخشی از منی را تشکیل می دهد.

عفونت پروستات

عفونت پروستات (پروستاتیت) هنگامی رخ می دهد که پروستات و ناحیه اطراف آن ملتهب می شوند. برخی از مردان مبتلا به پروستاتیت هیچ نشانه ای از علائم پروستات ندارند، در حالی که بعضی دیگر علائمی مثل درد شدید دارند.

پروستات تقریبا اندازه یک گردو است که بین مثانه و پایه آلت تناسلی قرار دارد. مجرایی (پیشابراه) که ادرار را از مثانه به آلت تناسلی منتقل می کند، از مرکز پروستات عبور می کند. پیشابراه همچنین مایع منی را از غدد جنسی به آلت تناسلی منتقل می کند.
 

انواع پروستاتیت

در اینجا 4 نوع پروستاتیت آورده شده:

1- پروستاتیت باکتریایی حاد

این نوع کمترین شیوع را دارد. اگر درمان نشود، تهدید کننده ی حیات است. و ساده ترین نوع پروستاتیت برای تشخیص است.

2- پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم شدیدی ایجاد نمی کند و در طی چندین سال پیشرفت می کند. بیشتر در مردان جوان و میانسال اتفاق می افتد و باعث عفونت های مکرر دستگاه ادراری می شود.

3-پروستاتیت مزمن یا سندرم درد مزمن لگنی

این بیماری موجب درد و ناراحتی در ناحیه کشاله ران و لگن می شود و در هر سنی می تواند اتفاق بیافتد.

4-پروستاتیت التهابی بدون علامت

پروستات ملتهب است، اما علائم وجود ندارد. معمولا هنگامی که پزشک به دنبال تشخیص بیماری دیگری است، آن را کشف می کند.

علل ایجاد عفونت پروستات

علت عفونت پروستات همیشه مشخص نیست. علت دقیق پروستاتیت مزمن ناشناخته است. محققان معتقدند:
 
1-یک میکروارگانیسم می تواند پروستاتیت مزمن ایجاد کند.
 
2-سیستم ایمنی بدن شما به یک UTI ( عفونت سیستم ادراری) قبلی پاسخ می دهد.
3-سیستم ایمنی بدن شما به آسیب عصبی در منطقه، واکنش نشان می دهد.
عفونت های باکتریایی علت پروستاتیت باکتری های حاد و مزمن هستند. گاهی اوقات، باکتری ها می توانند از طریق مجرای ادرار به پروستات وارد شوند.
اگر از یک کاتتر یا یک ابزار پزشکی که با مجرای ادراری سر و کار دارد استفاده می کنید، در معرض خطر ابتلا به عفونت پروستات هستید. سایر عوامل خطر عبارتند از:
 
1- انسداد در مثانه
2- عفونت
3- بیماری های منتقله از راه جنسی (STDs)
4- پروستات بزرگ یا آسیب دیده، که می تواند ابتلا به عفونت را افزایش دهد.
 
 

علائم عفونت پروستات

علائم عفونت پروستات که همان علائم پروستات هم گفته میشود تا حد زیادی به نوع آن وابسته است:

# علائم پروستاتیت باکتریایی حاد

علائم پروستاتیت حاد باکتریایی جدی هستند و ناگهانی اتفاق می افتند. در صورت تجربه، فورا به پزشک مراجعه کنید:
1- سوزش یا درد در هنگام ادرار کردن
2- تهوع و استفراغ
3- کوفتگی
4- ناتوانی در خالی کردن مثانه
5- تب و لرز
6- درد شکم یا کمر درد
اگر هر کدام از علائم زیر بیش از چند روز طول بکشد باید پزشک خود را مطلع کنید:
1- تجربه اشکال در ادرار کردن، چه در شروع، چه داشتن جریان ضعیف ادرار
2- فکر می کنید UTI دارید
3- تکرر ادرار
4- تجربه شب ادراری، و یا نیاز به تخلیه ی ادرار دو یا سه بار در طول شب
شما همچنین ممکن است تجربه ی بوی ناخوشایند یا خون در ادرار یا مایع منی خود، یا احساس درد شدید در قسمت تحتانی شکم و یا درد حین ادرار کردن داشته باشید. اینها ممکن است علائم عفونت پروستاتیت باکتریایی حاد باشند.
 
تنگی مجرا

# علائم پروستاتیت باکتریایی مزمن

علائم عفونت مزمن که ممکن است به وجود آید و ادامه یابد، به اندازه یک عفونت حاد نیست. این علائم به تدریج زیاد می شوند یا متوسط باقی می مانند. علائم می تواند بیش از سه ماه طول بکشد و شامل موارد زیر است:
1-سوزش ادرار
2-تکرر ادرار یا نیاز فوری به تخلیه
3-درد در اطراف کشاله ران، قسمت تحتانی شکم یا کمر
4-درد مثانه
5-درد بیضه یا آلت تناسلی
6-مشکل در شروع ادرار کردن یا داشتن جریان ضعیف ادرار
7-انزال دردناک
UTI-8

# علائم پروستاتیت مزمن

علائم پروستاتیت مزمن شبیه علائم حاد است. شما ممکن است سه ماه یا بیشتر احساس ناراحتی یا درد را تجربه کنید:
1-بین اسکروتوم (کیسه ی بیضه) و سوراخ مقعد
2-قسمت مرکزی زیر شکم
3-در اطراف آلت تناسلی، اسکروتوم، یا کمر
4-در حین یا بعد از انزال
اگر درد لگن، ادرار یا انزال دردناک دارید، به پزشک مراجعه کنید.

 

در صورت بروز علائم پروستات چه کار کنیم؟

اگر یک یا چند نشانه از علائم پروستات را دارید، سریعاً با پزشک خود مشورت کنید. حتی شرایط خوش خیم (غیر سرطانی) پروستات مانند بزرگ شدن پروستات، نیاز به مراقبت به موقع پزشکی دارد، بنابراین درمان پروستات را به تعویق نیندازید. سرطان پروستات معمولاً به راحتی قابل درمان است و در مراحل اولیه تشخیص داده می شود.

درد یکی از شایع ترین علائم پروستات است که به طور ناگهانی و همراه با تب شدید، لرز، دردهای مفصلی و عضلانی و خستگی عمیق آغاز می شود. علاوه بر این، ممکن است در ناحیه آلت تناسلی و پشت بیضه، درد در ناحیه کمر و احساس پر رکتوم داشته باشید.

توجه داشته باشید که در ابتدا، سرطان پروستات علائمی ایجاد نمی کند. با رشد سرطان، ممکن است در ادرار کردن نیز مشکل داشته باشید. بعضی از مردان به خصوص در شب به دفعات زیاد ادرار می کنند. برخی نیز درد یا سوزش در حین دفع ادرار، خون در ادرار یا مایع منی، درد در پشت ، باسن یا لگن و انزال دردناک دارند.

 

درمان عفونت پروستات

در طول درمان، پزشک ممکن است توصیه کند که مصرف مایعات را برای کمک به حذف باکتری ها افزایش دهید. احتمالا اجتناب از الکل، کافئین و غذاهای اسیدی و تند مفید باشد.
 
برای پروستاتیت باکتریایی، آنتی بیوتیک ها یا ضد میکروب ها را به مدت 6 تا 8 هفته مصرف کنید. اگر عفونت شدید حاد دارید، ممکن است به بستری شدن نیاز داشته باشید. در طول این مدت، مایعات و آنتی بیوتیک ها را به صورت داخل وریدی دریافت خواهید کرد.
 
یک عفونت باکتری مزمن به مصرف حداقل شش ماه آنتی بیوتیک نیاز دارد. این کار برای جلوگیری از عفونت های مکرر است. پزشک شما همچنین ممکن است داروهای مسدودکننده ی α را تجویز کند تا عضلات مثانه را شل کند و علائم را کاهش دهد.
 
اگر در مثانه انسداد یا مشکلات آناتومیکی دیگری باشد، ممکن است به جراحی نیاز داشته باشید جراحی می تواند با از بین بردن بافت اسکار، باعث بهبود جریان و ذخیره ی ادرار شود.
عفونت پروستات در مردان
 

پزشک چگونه عفونت پروستات را تشخیص می دهد؟

تشخیص عفونت پروستات بر اساس شرح حال، معاینه ی فیزیکی و آزمایشات است. پزشک شما همچنین می تواند شرایط جدی دیگر مانند سرطان پروستات را در طول آزمایشات مورد بررسی قرار دهد. در طول معاینه فیزیکی، دکتر یک معاینه دیجیتال رکتال را برای آزمایش پروستات انجام خواهد داد که به دنبال موارد زیر خواهد بود:
 
1-ترشح
2-گره های لنفاوی بزرگ یا دردناک
3-اسکروتوم متورم یا دردناک
 
پزشک همچنین ممکن است در مورد علائم پروستات شما، UTI های اخیر و داروها یا مکمل هایی که مصرف می کنید بپرسد. سایر آزمایش های پزشکی که می توانند به تشخیص و برنامه درمان شما کمک کنند عبارتند از:
 
1-تجزیه ی ادرار یا مایع منی برای بررسی عفونت

2-بیوپسی پروستات یا آزمایش خون برای آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

3-تستهای دینامیکی ادرار، برای دیدن نحوه ی ذخیره ی ادرار در مثانه و پیشابراه
 
4-سيستوسکوپي، بررسی داخل مثانه و پیشابراه از لحاظ انسداد
 
پزشک شما همچنین می تواند یک سونوگرافی را برای بررسی دقیق تر به منظور انتخاب دوره ی درمانی مناسب انجام دهد.
 
بزرگی پروستات
 

درمان بیماری پروستاتیت مزمن

درمان پروستاتیت مزمن بستگی به علائم شما دارد. پزشک شما در ابتدا آنتی بیوتیک ها را برای جلوگیری از عفونت باکتریایی تجویز می کند. داروهای دیگر برای کمک به کاهش ناراحتی و درد عبارتند از:
 
1- سیلیدوسین (راپافلو)
2- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDS) مانند ایبوپروفن و آسپرین
3- گلیکوزآمینوگلیکان (کندریتین سولفات)
4- شل کننده های عضلانی مانند سیکلوبنزاپرین و کلونازپام
5- آرامبخش ها

درمان های متناوب

موارد زیر ممکن است برای برخی افراد مفید باشد:
 
1-حمام گرم یا ماساژ پروستات
2-درمان حرارتی با بطری آب داغ یا پد گرمایی
3-انجام تمرین کگل (نوعی ورزش برای تقویت عضلات کف پرینه) ، برای کمک به بهبود عملکرد مثانه
4-آزاد سازی میوفاسیال (نوعی ماساژ)، برای کمک به استراحت بافت نرم در کمر
5-تمرینات آرامش بخش
6-طب سوزنی
7-بیوفیدبک (نوعی تکنیک درمانی به کمک امواج الکتریکی خود فرد است.)
همیشه قبل از استفاده از درمان مکمل یا جایگزین با پزشک خود مشورت کنید. درمان هایی مانند مکمل ها و گیاهان ممکن است با داروهایی که قبلا مصرف کرده اید تداخل داشته باشند.
 

پروستاتیت عود کننده

مهم است تمام داروهایی را که پزشک برای از بین بردن باکتری ها تجویز کرده را مصرف کنید. اما پروستاتیت باکتریایی ممکن است حتی با آنتی بیوتیک ها دوباره تکرار شود. این ممکن است به این دلیل باشد که آنتی بیوتیک ها موثر نیستند یا همه باکتری ها را نابود نمی کنند.
 
ممکن است مجبور باشید داروها را برای یک دوره طولانی مصرف کنید یا از داروهای دیگر استفاده کنید. اگر پروستاتیت عود کننده دارید، به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید که می توانند تست اختصاصی برای تعیین باکتری های خاصی که باعث عفونت می شوند را درخواست دهند. برای جمع آوری این اطلاعات، پزشک، پروستات شما را از مایع خالی خواهد کرد. بعد از شناسایی باکتری، پزشک ممکن است داروهای مختلفی تجویز کند.
 
التهاب پروستات مزمن

عوارض پروستاتیت حاد

در مورد یک عفونت، پروستاتیت باکتریایی با درمان مناسب برطرف می شود. پروستاتیت مزمن ممکن است به درمان های مختلفی نیاز داشته باشد.
عوارض پروستاتیت حاد شامل:
1- باکتری در جریان خون
2- شکل گیری آبسه
3- ناتوانی در ادرار کردن
4- سپسیس
5- در موارد شدید مرگ
عوارض پروستاتیت مزمن ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1- اشکال در ادرار کردن
2- اختلال عملکرد جنسی
3- درد مزمن لگن
4- درد مزمن حین ادرار کردن
 
ممکن است سطح PSA با یک عفونت پروستات افزایش یابد و در عرض یک تا سه ماه به محدوده طبیعی برسد. پیگیری بعد از اتمام درمان را انجام دهید. اگر سطح PSA کاهش نیافت، پزشک شما ممکن است برای دوره طولانی تری آنتی بیوتیک ها را تمدید کند یا بیوپسی پروستات را برای جستجوی سرطان پروستات توصیه کند.

آیا عفونت پروستات خطرناک است؟

عفونت پروستات، حتی آنهایی که مزمن هستند، هیچ ارتباطی با سرطان پروستات ندارند. آنها خطر ابتلا به سرطان پروستات را نیز افزایش نمی دهند. عفونت پروستات مسری نیست و یا توسط شریک زندگی شما ایجاد نمی شود. تا زمانی که احساس ناراحتی نکنید، می توانید به روابط جنسیتان ادامه دهید.
 
اگر علائم عفونت پروستات را دارید با پزشک خود صحبت کنید. این علائم ممکن است ناراحتی هنگام ادرار یا درد در ناحیه کشاله ران یا کمر باشد. تشخیص و درمان زود هنگام بسیار مفید است. در برخی موارد، مانند پروستاتیت حاد باکتریایی، درمان اولیه برای روند بهتر بهبودی مهم است.

آیا عفونت پروستات باعث ناباروری می شود؟

عفونت پروستات می تواند تولید اسپرم در غده پروستات را مختل کند که این امر بر قدرت باروری مرد تأثیر می گذارد. در برخی از مردان، پروستاتیت ممکن است سطح آنتی ژن مخصوص پروستات (PSA) را افزایش دهد. اگر عفونت پروستات مزمن ناشی از باکتری باشد، آنتی بیوتیک ها ممکن است التهاب و ناباروری را کم کنند.

تاثیر عفونت پروستات در کاهش تعداد اسپرم

کاهش تعداد اسپرم می تواند با تعدادی از شرایط مختلف از جمله سرطان بیضه، سرطان پروستات و برخی از انواع سرطان خون همراه باشد. تعداد کم اسپرم نیز با بیماری عروق کرونر در مردان مرتبط است.

 

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر در سونوگرافی من پروستات را نوشته *38*38*41mm ایا این اندازه پروستات خیلی بزرگ است و نیاز به جراحی دارد در ضمن 48 سال سن دارم و وزنم 125 کیلو متر می باشد و ادرا کاملا تخلیه نمی شود و در شب چند بار به دستشویی می رم لطف راهنمایی فرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام فعلا شبي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد ، اگر بهبودي حاصل نشد ، بايد عمل كنيد. اگر خواستيد مراجعه كنيد.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳۰ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    باسلام جناب دکتر بنده سوالی داشتم خدمتتان متشکرم راهنمایی بفرمایید
    بنده 31سالم هست ازسال 92تکررادراردارم اونم زیاداست وهیچگونه سوزشی هم ندارم دردهم ندارم به دکترهای زیادی مراجعه کردم که نتیجه نگرفتم آزمایشات زیادی هم انجام دادم که همگی سلامت را تایید کردند وسونوانجام دادم اونهم همچی نرمال بوده حجم پروستات من هم 18بوده .هردکتری داروهایی را تجویزکرده که دیگری ان رارد کرده .مثلا یکی قطره مینیرین می داددیگیر قرص ایمی پرامین ودیگری افلوکساسین واخری هم یوریناسین وتامسولوسین الان که این دودارورا مصرف می کنم خوبم ولی حجم منی تقریبا به صفررسیده تاحدودی هم درمسایل جنسی مشکل پیداکردم و ترس ازعقیمی هم وجودداره ودکترمیگه چاره ای نیست واین دوداروهم درمان کننده نیستند فقط کنترول کننده هستند.ایا راهی وجودداره من ازاین مشکل نجات پیداکنم ؟متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۳۰ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام مبتلا به پروستاتيت هستيد به مطب مراجعه كنيد كه در ضمن انجام سيستوسكوپي در مطب درمان قطجعي صورت كيرد.
  • تصویر کاربر غ- یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    اقای
    دکتر سلام بنده مدت یک هفته است سوزش اداروحس بدی در مجرای ادار دارم
    ازمایش ادار و سونوگرافی سالم بود دکتر رفتم داروی تاوانکس و پروترال 4.
    داده ولی بعد از یک هفته همان حس را دارم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام نگران نباشيد زود گذر است .
  • تصویر کاربر م.ج شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    دکتر قوامی سلام: متاسفانه من امکان اومدن به تهران رو ندارم. چون در شهرستان زندگی می کنیم. دکتر قوامی ممکنه پروستات مزمن احتقتنی داشته باشم؟ برای یاد آوری لازمه که سوال قبلی رو دوباره براتون بزارم که در زیر اونو دوباره گذاشتم و اینکه از شما بسیار ممنونم.

    با سلام خدمت آقای دکتر قوامی:
    جناب دکتر قوامی مدت تقریبا زیادی است که با حالت های گوناگونی در اجابت مزاج چه در هنگام ادرار کردن و چه در هنگام مدغوع کردن مواجهم که برای طولانی نشدن توضیحات مستقیما بدان ها اشاره می کنم. امیدوارم که تشخیص جنابعالی راه گشا باشد. آقای دکتر من در هنگام ادرار کردن اولا اینکه با مشکل مواجهم یعنی اینکه دیر شروع به ادرار کردن می کنم و وقتی هم که ادرار می کنم حس می کنم یه چیزی جریان ادرار رو کم کرده و تخلیه به راحتی صورت نمی گیره و کامل نیست. همچنین در هنگام دفع مدفوع مقعدم بسیار حساس شده و همش حسه تخلیه شدن با سوزش مثل زمانی که دچار اسهال شده باشیم دارم
    که البته شکل مدفوع نیز با توجه به نماد بریستول در نوع مدفوع اصلا مناسب نیست و به مدت طولانی نزدیک به اسهال است. در ضمن اینکه من هنگام تخلیه به قول معروف خیلی زور می زدم ولی سعی کردم این عادت رو کمتر کنم. دیگه اینکه نعوظ های بی دلیل در شب دارم که البته همیشگی نیست ولی گاهی خیلی طولانی است و باعث اذیت شدنم میشه و دیگر اینکه اگر درست یا یکم بعد از احساس ادرار اونو تخلیه نکنم با تخلیه کردنش دچار مشکل میشم و مکافاتی میشه برام چون اصلا تخلیه مناسبی صورت نمی گیره و اذیت می شم. همچنین شب ها اگر در خواب احساس ادرار بهم دست بده و نسبت به اون بی توجه باشم کلیه هام درد می گیره و احساس احتباس ادرار در آنها ایجاد میشه درست در کنار دنده های آخری که با یکم ادرار کردن بهتر میشه. در ثانی اگه بخوام استمنا کنم که خیلی وقته درگیرشم به خوبی نعوظ ندارم و دیر دچار نعوظ می شم یا ناقصه که البته همیشگی نیست و البته مدتی مانع خروج منی می شدم. عرق ریزی شبانه نیز دارم که کاملا موهام رو در پشت گردن خیس می کنه که اینم گاه به گاهه و همیشگی نیست و مدتی هم در هنگالمی که می خوابیدم دچار عرق کردن سرد در کنار بیضه ها می شدم که نسبت به سایر شرایط قابل تحمل تره. در ضمن درد در کشاله ران و کمر داشتم که بسیار کمتر شده و قبلا باعث زمین گیر شدنم شده بود که این درد با توجه به ام آر آی انجام شده از ناحیه کمر و تشخیص دکتر اورتوپد با مصرف دارو کمتر شد ولی هرگز قطع نشده و شاید از همین مشکلات دیگه نیز باشه یعنی هر دوتا درد توام شده باشن که کار تشخیص رو مشکل می کرده. در هر حال این درد در کشاله ران و لگن و کمر بسیار آزار دهنده تر از بقیست که هنوز هم موجوده و به صورت کامل مرتفع نشده. در هر صورت این کمی از شرح حاله منه. لطف کنید و بگین که من چه کار باید بکنم. ممکنه که این درد از آسیب به کمرم باشه چون ورزش شدید می کردم. نکته دیگه اینکه گاهی که با لمس پروستات از مقعد منی از من خارج میشه که باعث میشه استمنا کنم تا بقیه منی خارج بشه. و همچنین حس می کنم بیضه هام بزرگتر شدن همچنین بسیار کم اتفاق می افته که در هنگام ادرار درد در بیضه ها احساس کنم ولی پیش اومده که این درد رو داشته باشم. در هر صورت این وضعیت تداوم داره. بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن من 35 سال سن دارم و مجردم. بازم هم ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۴ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      من جراح کلیه و مجاری ادرار هستم فقط مسائل ادراری را مطرح کنید بقیه به من مربوط نمی شود به متخصص گوارش مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. بنده 28 سالمه و بیماری هموفیلی دارم. چند روزه در منی و ادرارم خون میبینم. سونوگرافی کردم ملیه و مثانه و پروستات کاملاً سالم بود. من چه کار کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۳ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      نگران نباشيد خود به خود خوب خواهد شد حتى بدون درمان
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1547 مشاهده پرسش
    سلام. من پسر 28 ساله هستم که حدود 10 سال هست دیابت نوع یک دارم و انسولین مصرف میکنم. حدود 5 ماه هست که زمان انزال حجم مایع منی بسیار کمی خارج میشود و گاهی به کمتر از 1 سی سی میرسد. همچنین گاهی پس از انزال درد در کشاله ران چپ خود دارم. نعوظ هم ناقص انجام میشود و با دستمالی به نعوظ کامل میرسم. همچنین قطر ادرار هم کمی کم شده است ولی به صورت قطره قطره و دردناک نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۲ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      احتمالا التهاب پروستات داریدروزی دو بار در اب گرم بشینید و شیاف ایندومتاسین روزی یک بار به مدت 10 روز و قرص ویاگرا 50 میلی یک ساعت قبل از نزدیکی میل کنید
  • تصویر کاربر شریفی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    با سلم، اقای دکتر من 46 سال سن دارم مدت تقریبا یک سالی هست که دچار تکرر ادرار شدم قبلنا فقط شب ها بود اما الان روزها هم تکرر ادرار دارم، و در حالت عادی سوزش پیشابراه و جدیدا مقعد هم اضافه شده، آنتی بیوتیک مصرف کردم اما بهتر نشده از لحاظ روحی خیلی بهم ریخته ام خواهش میکنم به من بگید چکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      نگران نباشید و برای انجام سیستوسکوپی در مطب و درمان قطعی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    با سلام بیمار 62ساله با علائم احتباس ادراری وحجم مثانه 96 سی سی در سونوگرافی و psa 8.2 و psa آزاد 2.2 و عفونت در ازمایش ادرار وپس از تشخیص دکتر اقدام به عمل برداشت کامل پروستات گردید احتمال سرطان بیشتر است یا بزرکی خوشخیم تا زمان رسیدن جواب آزمایش بیو پسی 3 روز دیگر باید صبر کرد لطفا آقای دکتر محبت کرده سریعا مرا از نگرانی دراورید با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      به احتمال زیاد خوش خیم است ولی با این psa بالا اقدام به عمل جراحی درست نبوده است
  • تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۱۵ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید جناب آقای دکتر من چند روزی کمر درد شدیدی در ناحیه لگن دارم و سوزش هنگام ادرار چطور میتونم با استفاده از دارو یا انتی بیوتیک این درد رو کاهش بدم یا از بین ببرمش مرسی از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۵ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام واحترام مشكل شما پروستاتيت احتقاني مى باشد به مطب مراجعه كنيد كه مزمن نشود .
  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    دایی اینجانب با سن 63 سال قریب به 40 سالی است که در کشور کانادا زندگی می کند.، چند سال پیش به دلیل سرطانی شدن پروستان اقدام به برداشتن آن نموده است این درحالی است که اخیرا بنا به دلایلی موجه تصمیم به بچه دار شدن از همسر جوان خود گرفته است. با توجه به اینکه به پیشرفت علوم پزشکی در ایران ایمان و اعتقاد کامل دارد و شنیده اند که در ایران دارو و درمانهای نوینی برای این منظور وجود دارد از محضر حضرتعالی استعدا دارم با راهنمایی های حکیمانه خود ما را یاری نمایید .
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام واحترم چون بيضه نطفه مي سازد وايشان اسپرم در بيضه دارند لذا بروش هاي ivfو microinjection امكان بچه دار شدن وجود دارد .
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر