آقایان با اختلالات جنسی خداحافظی کنید!

اختلالات جنسی طیف وسیعی از بیماری های جنسی را شامل می گردد. در این مقاله به بررسی بیماری پیرونی، زود انزالی، پریاپیسم و اختلال نعوظ و راه های درمان آن ها می پردازیم.

بیماری پیرونی

بیماری پیرونی ( Peyronie’s disease ) نوعی بیماری اکتسابی آلت تناسلی مردانه است که موجب انحراف و کوتاهی آن می‌شود و  یکی از اختلالات جنسی می ­باشد. آماری که نشان دهد شیوع این نوع از اختلالات جنسی بطور دقیق چند درصد است، وجود ندارد ولی شیوع این بیماری 9% – 4% گزارش شده است. بیماری پیرونی در افراد مبتلا به دیابت و اختلال نعوظ بیشتر دیده می شود.

سن ابتلا به این بیماری 55 الی 60 سالگی است. علت این بیماری ناشناخته است، به هر حال آسیب عروقی به تونیکا آلبوژینه (لایه پوشاننده آلت)، از قابل قبول­ ترین علت این بیماری می باشد.

 در بیماری پیرونی یک پلاک در پوشش آلت تناسلی ایجاد شده و سبب کوتاهی و کجی آلت تناسلی و در نهایت ناتوانی جنسی می شود.

ریسک فاکتورهای موثر در ایجاد بیماری پیرونی

✳ دیابت

✳ فشارخون

✳ افزایش کلسترول خون

✳ بیماری های ایسکمی قلبی

✳ سیگار

✳ الکل

افراد مبتلا به بیماری پیرونی در 50 درصد موارد، از افسردگی رنج می ­برند و همسر آنها نیز درگیر اضطراب و استـرس است.

اهداف اولیه تشخیص فراهم نمودن اطلاعاتی در خصوص علائم، طول مدت آنها (درد ضمن نعوظ، پلاک فیبروز، انحراف، سفتی و میزان انحراف آلت ) می باشد. وقتی بیماری ثابت گردید، ممکن است بیمار نیاز به عمل جراحی پیدا کند، به خصوص اگر  به درمان های دارویی پاسخ داده نباشد.

باید توجه کرد انحراف و کجی آلت هیچگونه ارتباطی به اندازه پلاک فیبروز ندارند. اندازه­ گیری طول آلت در حین نعوظ در تصمیم­ گیری درمان بسیار حائز اهمیت می­ باشد، که این حالت با تزریق داروهای وازو اکتیو بداخل آلت در کلینیک قابل اندازه گیری است. بیش از 50 درصد افرادی که از بیماری پیرونی رنج می­ برند، قادر به انجام عمل جنسی نیستند.

درمان ­های دارویی بیماری پیرونی

✳ VIT E

✳ POTABA

✳ TAMOXIFEN

✳ PENTOXIFYLIN

✳ PDE-5 INHIBITORS

داروهای تزریقی بداخل پلاک فیبروز

✳ استروئید

✳ VERAPAMIL

✳ INTERFERON

✳ CLOSTRIDIUM COLLAGENASE

داروهای موضعی

✳ VERAPAMIL

✳ TRACTION DEVICES

✳ VACUUM DEVICES

✳ ESWL

اختلال نعوظ

از آنجایی که یک فرد درمان نشده در زمینه اختلالات جنسی خود را درمانده، کم قدرت و پایین­ تر از مردان دیگر احساس می­ کند، در نتیجه نه تنها اعتماد بنفس خود را از دست می­ دهد، بلکه روابطش با دیگران دچار مخاطره می ­شود. زنان نیز دچار اضطراب، تغییر خلق و خو و افسردگی می­ شوند که در ایجاد روابط صحیح با دیگران تاثیر بسیاری دارد.

اختلال نعوظ (ED) بیماری نیست، بلکه علامت بیماری است. تخمین زده می­ شود 150 میلیون نفر در دنیا به آن مبتلا باشند. مشکل این نوع از اختلالات جنسی فراگیر در سطح جهان بوده و هر ساله به مبتلایان آن اضافه می­ گردد. پیش بینی می­ شود در سال 2020 میزان آن دو برابر شود.

اختلال نعوظ زمانی است که فرد قادر به ایجاد نعوظ کامل و کافی برای عمل جنسی نبوده و در نتیجه باعث اضطراب فرد و اختلال بین فردی گردیده و این حالت حداقل باید از سه ماه قبل بوجود آمده باشد.

در مقاله علل اختلال نعوظ را بشناسید بیشتر با دلایل آن آشنا شوید.

شایع­ترین علت اختلال نعوظ یا (ED) ، بیماری دیابت نوع 2 می ­باشد که نوع خفیف تا شدید اختلال نعوظ بدلیل این بیماری می ­باشد.

دیابت 40% از بیماریهای ارگانیک ایجاد کننده اختلال نعوظ را تشکیل می­ دهد. مکانیسم ­های ایجاد کننده اختلال نعوظ در دیابت، بیماری عروق آلت، اختلال در عملکرد سلول­ های پوششی عروق و اعصاب می ­باشد.

زمانی که یک فرد مبتلا مورد بررسی کامل قرار گرفت و هیچگونه علتی برای آن شناخته نشد، باید به فکر اختلالات روانی (افسردگی)، اضطراب، استرس، درگیری­ های ذهنی و کارهای  طاقت ­فرسای روزانه شد. لذا عوامل ایجاد کننده اختلال نعوظ به دو دسته بیماری­ های اورگانیک و غیر اورگانیگ تقسیم می شوند.

عوامل موثر در اختلال نعوظ

بیماری های اورگانیک شامل موارد ذیل می­ باشند:

✳ سن

✳ دیابت

✳ فشار خون

✳ بیماری های قلبی

پیش بینی می­ شود که 60% مردان با سابقه انفارکتوس مبتلا به اختلال نعوظ هستند. باید توجه داشت افراد مبتلا به این نوع از اختلالات جنسی که تحت درمان با داروهای مهارکننده فسفودی استراز نوع 5 (PDE-5) مثل ویاگرا هستند و پاسخ درمانی در آنها دیده نمی­ شود، باید احتمال بیماری­ عروق کرونر در آنها بررسی شود.

  • انفارکتوس = نوعی از نکروز یا مرگ در بافت است که بر اثر انسداد در مسیر خون‌رسانی ایجاد می‌شود.

دیگر عوامل موثر در ایجاد اختلال نعوظ

✳ کشیدن سیگار

✳ چاقی

✳ اختلال چربی­ های خون

✳ کم کاری و پرکاری تیروئید

✳ نارسایی کلیه

❇ اختلال هورون های جنسی پرولاکتین، استرادیول، تستسترون

✳ التهاب پروستات و علائم ادراری ناشی از آن

✳ ممکن است فرد بعد از عمل پروستات دچار اختلال نعوظ شود.

✳مصرف داروهای  تیازید، آترو واستاتین، سایمتیدین، استروژن

✳ عوامل نروژنیک سکته مغزی، الزایمر و پارکینسون

✳ جراحی و ترمای لگن

✳ COPD (بیماری انسدادی مزمن ریوی)

✳ آپنه و اختلال خواب

✳ هیپوگونادیسم (کم کاری غدد جنسی )

درمان اختلال نعوظ

درمان اختلال نعوظ معمولا قدم به قدم صورت می ­گیرد. داروهای خوراکی در مرحله ی اول و در صورت عدم پاسخ، تزریق داروهای وازوکتیو بداخل کورپورا و در نهایت عمل جراحی و گذاشتن پروتز در آلت صورت می پذیرد.

اختلال نعوظ

زود انزالی

وقتی صحبت از زود انزالی می­ شود، فوراً معانی از قبیل عدم کنترل، عدم رضایت جنسی و آشفتگی در مغز خطور می­ کنـد. زود انـزالی (PE) شایـع­ترین اختلالات جنسـی در مــردان می ­باشد.

آمار مختلف است، ولی تخمین زده می­ شود که 25- 40 درصد مردان به آن مبتلا می­ باشند. یعنی از هر سه نفر یک نفر در دنیا به این نوع از اختلالات جنسی مبتلاست.

آخرین تعریف عملی ارائه شده عبارت است از انزال دائمی و تکرار شونده که با کمترین تحریک جنسی قبل یا بعد از دخول واژن رخ می دهد که فرد کنترلی بر آن نداشته و نیز مایل به انجام آن نیست و باعث رنجش بیمار و اختلال و اضطراب وی می شود و تشخیص قطعی زمانی است که زمان دخول مهبلی زیر یک دقیقه و تشخیص احتمالی زمانی است که زیر  1.5 الی 1 دقیقه صورت گیرد. زمان دخول مهبلی یا یک عمل جنسی طبیعی 2 تا 7 دقیقه می­ باشد.

انزال زودرس یا زودانزالی یکی از اختلالات جنسی می‌باشد. هنگامی که مرد، قبل از آنکه شریک جنسی‌اش ارضا شود، دچار انزال شده و از او منی خارج شود، گفته می‌شود مرد دچار انزال زودرس است. گاهی انزال زودرس طبیعی بوده و بر اثر پرهیز طولانی از مسایل جنسی به وجود می‌آید. انزال زودرس دائمی، مشکلی جدی بوده و به عدم رضایت خود شخص یا شریک جنسی‌اش منجر می‌شود. منبع: ویکیپدیا

عوامل ایجاد انزال زودرس

  • عوامل روانی بازدارنده

عواملی مانند اضطراب در حین عمل زناشویی، احساس گناه یا افسردگی می توانند موجب زودانزالی شوند.

  •  فاصله زیاد بین روابط جنسی

وقتی که احساسات جنسی بین زوجین متراکم می شود، معمولا کنترل یکباره آنها سخت می شود و منجر به انزال زودرس می شود.

  •  تجربه جنسی کم

بیشتر افراد در اوایل زندگی زناشویی دچار این مشکل می شوند و به مرور زمان با تجربه بیشتر مشکلشان رفع می گردد.

  • عوامل پزشکی بازدارنده

عواملی نظیر آسیب جسمی، تداخلات دارویی در هنگام درمان بعضی بیماری ها و مشکلات هورمونی از جمله عوامل پزشکی هستند که منجر به زود انزالی می شوند.

ریسک این بیماری در افراد دیابتیک که تحت درمان دیابت هستند، کاهش می­ یابد و نیز در بیمارن مبتلا به فشارخون غیرطبیعی، بیمــاران قلبی، هیپروکلسترومی و نروپاتی مرکزی یا محیــطی دیده نمی­ شود.

درمان انزال زودرس

با وارد شدن داروهای SSRIS به صورت روزانه یا به صورت استفاده در موقع نیاز گامی بزرگ در درمان انزال زود رس برداشته شد. درمان روزانه بین 6 الی 12 هفته و در موقع نیاز 3 الی 4 ساعت قبل از عمل جنسی دارو باید استفاده شود.

کنترل انزال معمولا 5 روز بعد از مصرف دارو حاصل می­ گردد. گروه ­های دارویی SSRIS که برای درمان انزال زودرس استفاده می­ شوند، عبارتند از:

✳ Citaloporam

✳ Fluoxetine

✳ Paroxetine

✳ Sertraline

✳ Fluvoxetine

دارو

بیماری پریاپیسم ( نعوظ دائم)

نعوظ دائم (Priapism) به نعوظ طولانی مدت آلت تناسلی گفته میشود. در این وضعیت، نعوظ ساعتها طول می کشد و عامل آن تحریک جنسی نیست.

در اکثر مواقع مشکل نعوظ دائم با درد زیادی همراه است. به طور کلی نعوظ دائم یک بیماری غیر معمول است. بیماری پریاپیسم معمولا در گروه‌های خاصی از افراد، مانند مبتلایان به بیماری کم‌خونی داسی شکل رخ می‌دهد.

درمان فوری نعوظ دائم برای جلوگیری از آسیب به بافت ضروری است، زیرا این آسیب میتواند منجر به عدم نعوظ و یا حفظ نعوظ گردد.

در افراد جوان اکثراً این نوع از اختلالات جنسی به علت بیماری­ های خونی نظیر سیکل سل یانئوپلاسم دیده می شود و در بعضی مواقع ممکن است با نعوظ­ های شبانه دیده­ شود، در حالی که در سنین بالاتر اغلب به علت مصرف برخی از دارو ها به وجود می­ آید.

این بیماری اولیه یا ثانویه و یا ایدیوپاتیک (بدون علت) می­ باشد و از نظر همودینامیکی به دو نوع ایسکمیک و غیر ایسکمیک (شریانی) تقسیم می­ شود. نوع ایسکمیک بسیار شایع و معمولاً دردناک است. به هرحال هر نعوظی که بیش از 4 ساعت به طول انجامد و به حالت عادی برنگردد، دخالت درمانی نیاز دارد.

عوامل موثر در بیماری پریاپیسم

داروهای ذیل ممکن است در ایجاد این نوع از اختلالات جنسی دخالت داشته باشند:

✳ داروهای ضد افسردگی شامل ترازودن، فلوکستین، سرترالین

✳ داروهای اظطراب شامل هیدروکسی زین

✳ داروهای ضد انعقاد شامل هپارین، وارفارین

✳ الکل و کوکائین

✳ GRLH که برای تولید اسپرم و تستستـرون به کار می­ رود.

✳ داروهای ضد بیماری­ های عصبی شامل پرفنازین، مزودازین

برای درمان بیماری های  : پریاپیسم ، زود انزالی ، اختلال نعوظ ، بیماری پیرونی نیاز هست به متخصص ارولوژی مراجعه کنید و از درمان هایی که توسط تبلیغات ارائه می شود اعتماد نکنید.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

منبع ویکی پدیا فارسی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و احترام آقای دکتر...
    قبل از هرچیزی بی ادبی نباشه خدمتتون و ازتون ممنون میشم که بنده رو راهنمایی کنید.
    بنده بهروز 28 سالمه و حدود دو ماه پیش اطراف الت تناسلیم جوش های کم و البته کوچکی بوجود آمده بود اما بیخیالش بودم و گفتم که خودش رفع میشه اما بعدش به مرور زیاد شد و واقعا با دیدنشون اذیت میشدم تا اینکه خودم یک پماد کلوتریمازول موضعی خریدم و هرشب بهش میمالیدم اما الان خیلی بیشتر شده و واقعا برام زجر آور و ناخوشینده. البته نه خارش داره نه درد ولی فکر کنم روزبه روز بیشتر میشه. ممنون میشم برای درمانش راه حلی برام ارائه بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 4 سال پیش)

      حتما توسط متخصص پوست ويزيت شويد

  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما 🌹
    من 21 سالمه حدودا 9 ماه هست که ازدواجه اش این شد که چند بار توی خواب ارضا شدم اما تا به حال توی بیداری ارضا نشدم به طوری که در حالت نزدیکی باید خودم بگیرمش و....
    چه کار کنم؟ خیلی نگرانم؟ نمیدونم چکار شدم. البته یه بار دکتر ارولوژی رفتم و دو تا قرص دهد که قیمتشم خیلی گرون بود گرفتم و استفاده کردم فقط یه مقداری نعوظ و سفتی آلتم بیشتر شد اما گرم نشدم. نمیدونم باید چکار کنم. خیلی نگرانم. با تشکر از شما 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين ميل كنيد

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين ميل كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سن ۳۵ سال .مجرد . حدود ۶ سال است مشکلات جنسی و اختلالات هورمونی دارم . دکترهای زیادی در شهر اهواز و تهران هم مراجعه کردم و زیر نظرشون بودم . هر سه یا شش ماه هم آزمایشات هورمونی دادم .داروهای متععدی تو این مدت به کرات استفاده کردم ولی مسمرثمر نبودن . اکثریت پزشکان آمپول های hcgو hmg و قرص کلورومیفن و قرص بروموکریپتین رو تجویز و من استفاده کردم و میکنم . چند باری آمپول تستسترون زدم به صلاحدید پزشکها ولی کارساز نبوده و قدرت نزدیکی و قدرت نغوذ را از دست داده ام. به گفته پزشکان کم کاری یا بیکاری غدد دارم (احتمالا هیپوفیز) .فقط در حال حاضر راهکاری برای این مشکلم پیدا بشه تا انشالله زندگیم ازبین نره.
    تمامی آزمایشات اخیر رو به تاریخ ۱۳۹۹.۰۶.۲۰ براتون میفرستم استدعا دارم اگر میتونین راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      به متخصص غدد مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر پویا شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر، من متاهل هستم و 16ساله ازدواج کردم که از اول مشکل زودانزالی داشتم که الان با توجه به اینکه استرس داشتم و مدت 1سال اخیر روزانه 1عدد کلردیاز پوکساید5و یک عددنورتریپتیلن 25مصرف میکردم که 2هفته است مصرف نمیکنم زودانزالیم بیشتر شده و کمتر درحالت نعوذ بوده و قدرت جنسیم ضعیف تر شده و سریع ارضا میشم
    لطف میکنید راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ سه ماه ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      1. روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ سه ماه ميل كنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۵ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید مزاحمتون میشم.کرمانشاهی هستم و نمیتونم مراجعه حضوری خدمتتون داشته باشم.
    من 22سالمه و تقریبا یک ماهه درد خفیفی در بیضه چپم احساس میکنم و گاها در قسمت باسن و پای چپ هم این درد خفیف را احساس میکنم.به پزشک متخصص مراجعه کردم و پس از مشاهده نتیجه سنوگرافی فرمودند که مشکل خاصی نیست و در آینده هم مشکل ساز نیست.البته برای رفع این درد خفیف دارو تجویز کردند.
    خواستم ازتون خواهش کنم شماهم نظرتونو لطف کنید🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      التهاب پروستات است روزي دو بار در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك صد استعمال كنيد

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۳ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر بنده ۳۵ سالمه و ۵ ساله که ازدواج کردم و ۲ سال پیش بخاطربیماری پنیک دکتر بهم قرص اسنترا ۵۰ صبح بهم داد خدا رو شکر خوردم و راضی هستم امسال میخوایم اقدام به بچه دار شدن بکنم و مشکل زود انزالی و شل شدن الت دارم که قرص تادالفین ۱۰ نصف قبل رابطه میخوردم دکتر ۲تا سوال داشتم ۱)ایا قرص اسنترا که میخورم باعث نا باروری میشه و باید قطعش کنم و دیگه نخورم ۲)قرص تادالفین که کلا دو بار خوردم ولی خیلی حالمو بد میکنه تیش قلب شدید و پشت سرم درد میکیره و خیلی هم اثر نداشته برای حل این مشکل باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      قرص اسنترا اثري روي باروري ندارد قرص تاداگرا و سيلدنافيل هر دو با عارضه هستند

  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب خدمت دکتر قوامی
    بنده 26 ساله هستم و حدود 2 سال هست که به دیابت نوع 1 مبتلا شدم.
    اخیرا مشکلاتی در رابطه جنسی دارم، نعوظم به صورت پیشفرض خوبه اما سریع ارضا میشم، برای جلوگیری از زودانزالی از کاندوم تاخیری استفاده میکنم و این باعث میشه نعوظم رو از دست بدم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ ميلي گرم به مدت سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر سپاهان پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    جوان 33 ساله ای هستم که در ابتدای زندگی مشکلی در آمیزش نداشتم
    اما دقیقا در شبی که تصمیم به بچه دار شدن و نطفه گذاری داشتم. سرآغاز عدم نعوذ ما بود و قریب به 2/5 سال است که با این مشکل مواجهم.با پزشک هم رشته شما چند جلسه ای ویزیت شدم و ایشان ماهانه قرص جهت نعوظ برایم می نوشت و تا زمتنیکه این قرصها میل میشد نعوظ صورت می گرفت اما اگر وقفه ای در خوردن قرصها پیش می آمد مجدد همان مشکل بروز می کرد


    با پزشکم وقتی موضوع را در جریان گذاشتم تعجب کرد و گفت یک پزشک مغز و تعصاب باید بری
    اما آن پزشک مغز و اعصابم که حدود 7 الی 8 ماه رفتم باز بی نتیجه بود

    البته خودم آدم کم صبرو زودرنجی و کمی استرس دارم

    خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      مشكلات روحي ،، رواني ،، استرس ،، نگراني و اضطراب نبايد داشته باشيد

  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۲۹ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقای دکتر قوامی
    ببخشید یه سوالی داشتم
    بنده 45سالمه حدود6 ماه نعوظ ندارم اگه امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم
    درضمن فشارخون بالا دارم از15پایین نمیاد.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت آقای دکتر،39سال سن دارم 1سال هست اختلال نعوذ دارم از قرص تادالافیل و ارکتو استفاده کردم ولی بنده آلرژی سینوس دارم،قرصها را آلرژیم سازگاری نداره ازتون میخوام راهنماییم کنید،خیلی ممنون،از اصفهان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    8. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    9. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    10. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      از أمپول تزريقي در ألت استفاده كنيد

    11. نمایش سایر 9 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر