آیا بیماران مبتلا به سرطان مثانه درمان می شوند؟

سرطان مثانه یا (Bladder cancer) معمولا در افراد با سنین بالا به وجود می آید، اگر چه ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد. از هر 10 سرطان مثانه 7 مورد آن در مراحل اولیه که قابل درمان است، تشخیص داده می شوند.

در این مقاله علل و فاکتورها، علائم، تشخیص، جلوگیری از عود و چگونگی درمان سرطان مثانه آمده است.

علل سرطان مثانه

  • یک فرد سیگاری 50 برابر شانس بیشتری برای ابتلا دارد.
  •  تومور مثانه، بیشتر در مردان سفیدپوست بالای ۴۰ سال دیده می شود. وجود سابقه این بیماری یا مجاری ادراری در خانواده‌ی نزدیک، احتمال ابتلا سایر اعضا را تشدید می‌کند.
  •  شغل هایی که با مواد شیمیایی سرو کار دارند. افرادی که در آزمایشگاه ها کار می کنند و یا افرادی که در قسمت های نفتی شرکت نفت کار می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به کانسر مثانه قرار دارند.
  • در صورتیکه عفونت مثانه عود کند یا عامل دیگری در دراز مدت باعث تحریک مثانه شود، احتمال ابتلا به توده در مثانه افزایش میابد.
  •  اگر بیشتر از یک سال است که داروی پیگلیتازون (اکتوز) را مصرف می کنید، متأسفانه در خطر بیماری سرطان در ناحیه مثانه قرار دارید. سایر داروهای دیابت نیز که حاوی این ماده‌ی دارویی می باشند، خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند.
  •  اگر ناحیه‌ی لگن شما تحت پرتودرمانی قرار گرفته است، امکان ایجاد توده مثانه در شما زیاد است. شیمی‌ درمانی و مصرف داروهای سیکلو فسفامید نیز ممکن است موجب ایجاد سرطان در مثانه شوند.
  •  انگل شیستوزوما، باعث ایجاد سرطان در مثانه می شود.

عوامل دیگر عبارتند از:

  • جراحی تقویت مثانه. برخی افراد این پروسه را برای کمک به بی اختیاری انجام می دهند. این جراحی احتمال ابتلا به سنگ های مثانه را بیشتر می کند.
  • دیورتیکول مثانه. این دیورتیکول ها، کیسه های کوچکی هستند که در مثانه شما تشکیل می شوند. برخی افراد با آن ها متولد می شوند، در حالی که در برخی دیگر آن ها ناشی از عفونت یا مشکل پروستات می باشند.
  • سیستوسل. این حالت فقط در زنان اتفاق می افتد. بخشی از دیواره مثانه ضعیف شده و به داخل واژن می افتد که می تواند جریان ادرار را مسدود کند.
  • رژیم غذایی. یک رژیم غذایی سرشار از چربی، قند و نمک که فاقد ویتامین های A و B است می تواند احتمال ابتلا به سنگ مثانه را افزایش دهد، اگرچه این مورد در کشورهای در حال توسعه بیشتر است.

احساس درد در مثانه

علائم دقیق سرطان مثانه چیست؟

  • ادرار خونی که به دو صورت دیده می شود: یا فرد از ادرار خونی و دفع لخته خون شکایت دارد یا در آزمایش ادرار، خون گزارش می شود. از هر 10 نفر مبتلا به این بیماری،  8 نفر ادرار خونی دارند. ادرار خونی معمولاً بدون درد است.
  •  ادرار دردناک یا سوزش ادرار
  •  گاهی تکرر ادرار
  •  عفونت های ادراری
  •  اگر تومور از مثانه خارج شده باشد، بیمار ممکن است از درد پشت اطراف مثانه شکایت داشته باشد.
  •  ورم اندام تحتانی
  •  کاهش وزن
  •  کم خونی
  •  توده در لگن
  •  درد مقعد و لگن

علائم سرطان مثانه در مردان

در ایران مردان بیشتر از زنان به این بیماری دچار می شوند اگر این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود و فرم پیشرفته نباشد ارگانها را گرفتار (متاستاز) نکرده باشد به صورت زیر می باشد:

👈 مطلب مرتبط: برای آشنایی بیشتر با سوزش ادرار ناشی از التهاب مثانه و علت های آن بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

سوزش ادرار ناشی از التهاب مثانه

اگر بیمار به نوع بدخیم و پیشرفته کنسر که ممکن است استخوانها ، کبد و یا ریه را مبتلا شده باشد علائم ریوی ، کبدی و درد استخوانی را نیز دارا خواهد بود.

علائم سرطان مثانه در زنان

بطور شایع و بیشتر سرطان مثانه در دو طرف جدار مثانه بوجود می آید و محل شایع دیگری که سرطان بوجود می آید ، کف مثانه می باشد در نوع اول علائم این بیماری بیشتر ادرار خونی و دفع لخته می باشد و چنانچه تومور نزدیک سوراخ مثانه ایجاد شده باشد باعث کاهش فشار ادرار ، تکرر ادرار ، سوزش ادرار و احتباس ادراری می باشد.

 

انواع سرطان های مثانه

3 نوع سرطان در مثانه وجود دارد. شایع ترین نوع سرطان مثانه، نوع ترانزیشنال (Transitional Cell Carcinoma) می باشد که در حدود 92 درصد سرطان های مثانه را تشکیل می دهند.

ترانزیشنال (Transitional Cell Carcinoma) : سرطانی است که در سلول‌های موجود در درونی‌ترین لایۀ پوشش دستگاه ادراری مربوط به مثانه ایجاد می‌شود. بیش‌تر سرطان‌های مثانه در این سلول‌های ارتجاعی ایجاد می‌شوند.

دو نوع سرطان دیگر مثانه آدنوکار سینوما و اسکاموس هستند که تومورهای بسیار بدخیم هستند و بعد از درمان بیمار طول عمر زیادی نخواهد داشت.

نوع اول سرطان مثانه خود به دو دسته تقسیم می گردد:

◀  دسته اول که 70 تا 80 درصد تومورهای مثانه را تشکیل می دهند، تومورهایی هستند که از نظر درجه یا گرید به داخل مثانه نفوذپذیری ندارند و این نوع سرطان ها را سرطان های سطحی می گویند.

◀  دسته دوم سرطان هایی هستند که درجه و یا گرید آنها بالا بوده و به داخل مثانه نفوذ کرده اند.

درمان سرطان مثانه

آیا سرطان مثانه کشنده است ؟

150 نوع سرطان در بدن انسان وجود دارد. هر کدام که در مرحله پیشرفته تشخیص داده شود، بیمار طول عمر چندانی نخواهد داشت و منجر به مرگ می شود. سرطان در ناحیه مثانه به 2 فرم دیده می شود. نوع اول خوشخیم است و کشنده نیست.

نوع دوم که توده های بدخیم از مثانه خارج شده و ارگانها را گرفتار کرده باشد باعث می شود طول عمر کاهش یابد و بعد از حداکثر 2 سال منجر به مرگ می شود.

احتمال زنده ماندن بعد از سرطان مثانه

میزان زنده ماندن می تواند به شما ایده بدهد که چند درصد از افراد مبتلا به همان نوع و با همان مرحله سرطان با گذشت زمان مشخصی( معمولاً 5 سال) پس از تشخیص هنوز زنده هستند. آن ها نمی توانند به شما بگویند که چه مدت زنده هستید، اما ممکن است به شما کمک کنند درک بهتری از موفقیت درمان داشته باشید.

طول عمر بیماران سرطان مثانه

به خاطر داشته باشید که میزان بقا بر اساس نتایج قبلی تعداد زیادی از افراد مبتلا به سرطان خاص تخمین زده می شود، اما آن ها نمی توانند پیش بینی کنند که در مورد هر شخص خاصی چه اتفاقی می افتد. این آمار می تواند گیج کننده باشد و ممکن است شما را به سوالات بیشتری سوق دهد. با پزشک خود در مورد چگونگی محاسبه ی این اعداد صحبت کنید، زیرا وی با شرایط شما آشنا است.

نحوه تشخیص سرطان مثانه

گام های مختلفی برای تشخیصتوده در این ناحیه و میزان پیشرفت آنها طی می شود.

  • آزمایش ادرار
  • معاینه فیزیکی که در آن به کمک انگشت، ناحیه مقعد و یا واژن مورد بررسی قرار گرفته و وجود هرگونه توده غیر طبیعی تشخیص داده می شود.
  • سیستوسکوپی که در آن دوربین کوچکی از طریق میزراه وارد مثانه میشود و پزشک می تواند توسط آن وجود هر گونه بدخیمی را مشاهده کند.
  • بیوپسی که در آن، از بافت دیواره مثانه از طریق وارد کردن لوله ای کوچک به داخل میزراه، نمونه برداری می شود.
  • سی تی اسکن
  • عکس برداری از مثانه بوسیله ی تزریق ماده حاجب
  • ایکس ری

سیستوسکوپی

پس از تعیین حجم و ابعاد توده و گرید کنسر، درمان متناسب با آن اتخاذ می شود، از آنجایی که این بیماری در مراحل اولیه به راحتی قابل درمان است، آزمون های سالانه و غربالگری این سرطان اهمیت بسیاری دارد.

درمان سرطان مثانه

درمان سرطان های شایع سطحی مثانه

برای تشخیص این نوع از سرطان  از سیستوسکوپی استفاده می شود. این نوع سرطان ممکن است یک عدد یا چند عدد باشد. پس از تشخیص، یک دستگاه مخصوص را وارد مثانه کرده و بافت های سرطانی را خارج می کنیم. پس از خارج کردن سرطان، شیمی درمانی داخل مثانه ای هفته ای یک بار با ب ث ژ بمدت 6 هفته باید صورت گیرد.

👈مطلب مرتبط: برای آشنایی بیشتر با سیستوسکوپی و عوارض آن بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

سیستوسکوپی

سیستوسکوپی این سرطانها بعد از عمل شانس عود دارند، لذا باید هر سه ماه یکبار به مدت 2 سال، مثانه را با دستگاه برای تشخیص عود سرطان بررسی کنیم و پس از 2 سال هر 6 ماه یکبار به مدت 5 سال مثانه را مورد بررسی قرار دهیم.
اخیراً برای جلوگیری از عود مجدد کنسر مثانه داروی ب ث ژ را برای چند ماه ادامه می دهیم.

آیا سرطان مثانه قابل درمان است؟

این بیماری اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود به طور کامل قابل کنترل و درمان است.

اما اگر متاستاز پیشرفته باشد درمان آن رضایت بخش نیست و طول عمر چند ساله با شیمی درمانی امکان پذیر است . در این حالت تو ده های بد خیم از مثانه خارج شده و به ترتیب استخوانها، کبد و ریه را گرفتار می کنند و بیمار طول عمر زیادی نخواهد داشت.

درمان سرطان های غیر سطحی و نفوذ پذیر در عضله مثانه

این سرطانها بر خلاف سرطان هایی که قبل تر ذکر شد، بزرگتر و قسمت وسیعی از مثانه را گرفتار می کنند و کنسر به داخل عضله مثانه پیشرفت می کند. برای تشخیص این بیماری، از سیستوسکوپی استفاده می شود و باید توده های سرطانی با دستگاه  ادراری کاملاً خارج شود و با دستگاه قسمتی از عضله مثانه را هم خارج می کنیم تا مشخص شود تا چه مقدار از دیواره ی مثانه گرفتار کنسر شده است.

این کنسر به علت درجه و گرید بالا و گرفتاری عضله مثانه، درمان آن خارج کردن مثانه و پروستات و درست کردن مثانه از روده کوچک است به این صورت که انتهای مثانه مصنوعی را به جدار پوست شکم وصل می کنیم.

درمان گیاهی درد مثانه

شایع ترین علت درد مثانه که همراه با تکرر ادرار می باشد.، التهاب و عفونت مثانه می باشد که در این دو حالت تجویز داروی آنتی بیوتیک و داروی ضد درد ضروری است.

در حال حاضر هیچ دارویی گیاهی برای درد مثانه وجود ندارد و کاربردی ندارد و بر خلاف تبلیغات، هیچ کدام از محصولاتی که تبلیغ می شوند اثر تایید شده ای بر جلوگیری از پیشرفت کنسر در مثانه ندارند.

پیشگیری از سرطان مثانه

متاسفانه امروزه بده ما در معرض انواع امواج، تشعشعات، آلودگی ها و هم چنین مواد غذایی با ترکیبات سرطانزا قرار دارد. برای پیشگیری از انواع تومور ها در ناحیه های مختلف بدن از جمله مثانه توصیه های عمومی وجود دارد :

  • در معرض قرار نگرفتن با مواد شیمیایی صنعتی
  • از شغل هایی که با مواد رنگی، کابل، رنگ آمیزی سرو کار دارند خودداری شود.
  • خودداری از خوردن غذاهای پر چرب، کلسترول زیاد
  • خوردن سبزیجات و میوه فراوان
  • خوردن مایعات فراوان

ولی به طور خاص تخلیه کامل ادرار در هر نوبت و رسیدگی سریع به التهابات و عفونت های مثانه، میتواند به پیشگیری از ایجاد توده در مثانه کمک کند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

منبع ویکی پدیا فارسی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر Elena سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من چندین ساله مشکل تکرر ادرار و التهاب مثانه دارم که خوب میشود و دوباره برمیگردد خدمت دکتر مراجعه کردم با انجام کشت ادرارکه منفی بود و سونوگرافی طبیعی بود به جز اینکه دیواره مثانه سیسیت شده است و انجام نوار مثانه دکتر تجویز ویسول ۵ و باکلوفن ۱۰ کردن که با اونا کاملا خوب شدم الان مجددا به این عارضه دچار شدم بعد از شش ماه. به دکتر مراجعه و این بار نوار ادرار و سونو کرپن گفتن بر اثر مصرف زیاد باکلوفن ادرار در مثانه باقی مانده و تولید عفونت کرده که البته از سونو اینو تشخیص دادن اما نمیدونم چراکشت ادرارم منفی بود بهم قزص کانفرون روزی ۲ عدد و کوتریماکسازول هر ۱۲ ساعت ۲ تا دادن که من بهتر که نشدم هیچ درد مثانه م بیشتر شده و تکرر ادرار بسیار زیاد دارم به طوری مجاری ادرارم درد گرفته از شما عاجزانه کمک میخام نظر و تجویز شما چیست
    1. تصویر کاربر Elena دوشنبه ۲۵ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)
      عذرخواهی میکنم فراموش کردم اینو بگم که نوارمثانه گفتن طبیعیه و بیشتر مثانه عصبی تشخیصشون بود و اینکه من تکرر ادرار دارم اما حتما باید اب گرم روی خودم بریزم که ادرارم راحتتر خارج شه
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      بايد سيستوسكوپي شويد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۲۸ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید بنده به یه مشکل برخورد کردم که امیدوارم بتونم از شما جناب آقای دکتر کمک بگیرم که باید چه کار کنم در مقابل.وقتی برای دفع ادرار به سورویس میرم و وقتی کامل ادرارم تموم میشه همین که میخوام بلند شم قطره قطره ازم دوباره میریزه و زیرپوشم نجس میشه و همینطور بعدش که میرم رومبل یا دراز کش هستم احساس می کنم که ازم قطره های ادرار خارج میشه و این اعصابم رو ریخته بهم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل شود

    2. تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۲۸ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)
      با عرض معذرت گفته بودن روزی یک عدد کپسول امنیک بخورم میشه بگید به مدت چند وقت باید بخورم
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۸ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      يك ماه

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر فقط بگید بابام چقد زنده میمونه. الان شیمی درمانی میشن. قراره مثانه رو هم بردارن. نتیحه بیوپسی رو پیوست کردم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      طول عمر خوب است

  • تصویر کاربر احمدرضا دوشنبه ۱۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    مادرم چندماهی بود دچار هماچوری و سوزش ادرار بودند و سی تی اسکن و آزمایش سیتولوژی ایشان سالم بود و سیستوسکپی انجام شد و مشخص شد که از دیواره لترال چپ مثانه تا دام مثانه توده تومورال بدون پایه و زخمی وجود دارد که در بررسی پاتولوژی نمونه مشخص شد که این توده کارسینومای های لول هست و تا قسمت ماهیچه ای پیش رفته .البته در معاینه ی دو دستی دیواره ی رحم فیکس بوده که به خاطر این که مادر بنده دوازده سال پیش دچار کنسر کولورکتال بودند (با کموتراپی و رادیوتراپی درمان کامل شدند) از لحاظ تومور مارکر های دستگاه گوارشی و سونوگرافی سه بعدی شکم و لگن بررسی شدند و خوشبختانه توده نه به رحم و نه روده بزرگ سرایت نکرده است.به دکتر خرمی که جراح ارولوژ هستند مراجعه کردیم و ما را کاملا نا امید کردند. با امید به ایزد منان و یاری شما طبیب گرانقدر امیدواریم با استفاده از نظر جنابعالی راهی حاصل شود..پیشاپیش ممنون از عنایت جنابعالی. کلیه آزمایش ها را ضمیمه میکنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      شانس زيادي ندارن

  • تصویر کاربر کاکا چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام ، من سیستکوپی انجام دادم به علت تکرر ادرار، نتیجه این عمل التهاب مختصر مثانه و ترابکو لاسیون متوسط جدار مثانه بود ودکتر برام درمان را با سپیروفلوکیسامین ، باکلوفن 10، تامسو لوسین وتولرین 2 شروع کرد الان نزدیک 2هفته است که داروها را استفاده می کنم اما هنوز هم تکرر ادار را دارم به نظرشما این داروها مناسب بیماری من است؟ با تشکر از دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      بله مناسب است

  • تصویر کاربر ماریا چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام من۳۳ سالمه تیرماه ۹۷ تحت عمل جراحی مثانه قرارگرفتم ومتوجه شدم توده سرطانی هست ودر ابتدای رشد بود رو برداشتن ،۶ هفته ب ث ژ زدم ویک سال ماهانه،الان ۲ ماه یکبار ب ث ژ میزنم،آیا احتمال کاملا خوب شدن من هست؟چند درصد کاملا خوب میشم،بارداری برامن ضرر داره ،از کی میتونم اقدام به بارداری کنم
    آیا رژیم غذایی خاصی رو باید رعایت کنم؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      كاملا خوب مي شويد

  • تصویر کاربر سمانه چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من دختری ۴۱ ساله و مجرد هستم من بر اساس کولونوسکوپی که روی روده ام انجام شد گفتند التهاب روده دارم و در عرض ۶ ماه دوبار از مقعد ترشحات یعنی دفع موکوس داشتم و در حال حاضر داروی بیسموت و کولفک و کلیندیوم سی میخورم در یک ماه پیش از مقعد به مدت یک روز ترشحات خارج شد و بعد من دچار عفونت ادراری شدم و بعد از دستشویی یک یا دو قطره نشت ادرار داشتم و یک هفته قرص سیپروفلوکساسین تجویز ‌کردند عفونت برطرف شد و حتی نوار مثانه رفتم و دکتر گفت سالم هستی ولی به خاطر وسواس زیاد برایم قرص دولوکوستین ۲۰ روزی یک عدد صبح تجویز کرد و من به مدت ۶ روز این قرص را خوردم ولی متاسفانه به سردرد و تهوع و تعریق زیاد و نشت ادرار در موقع راه رفتن مبتلا شدم ولی بعد از قطع دارو سردرد و تهوع برطرف شد ولی بی اختیاری ادرار در موقع راه رفتن هنوز ادامه دارد و خیلی ناراحتم در منزل ۲۰ دقیقه که آرام یا تند راه بروم احساس خیس شدن چند قطره را می کنم و از ترس به بیرون از منزل نمیروم و به دکتر مراجعه نکردم چون هنوز ۵ روزه که دارو را قطع کردم. به نظر شما آیا این عارضه که بر اثر دارو پیش آمده از بین میرود یا برای همیشه ادامه خواهد داشت . با سپاس از پاسخ شما که مرا از نگرانی خارج کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      برطرف مي شود

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشید چه عواملی باعث می‌شود دیگه آلت تناسبی رشد نکند ممنون میشم اگه جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      بعد از سن بلوغ

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جناب دکتر قوامی عزیز من حدودا ۱ هفته پیش تا حالا احساس فشار و گاهی لذت در بالای آلت تناسلیم دارم که این فشار کمه و گاهی اوقات کلا از بین میره و گاهی اوقات هم دوباره برمیگرده و هنگام دفع ادرار هم باید ۳۰ ثانیه صبر کنم تا ادرارم بیاد مگه موقع هایی که خیلی ادرار دارم و هر ۲-۳ ساعت باید یه بار ادرار کنم و همش حس میکنم داخل مجرای ادرارم، ادرار هستش
    من ۵ روز قبل دکتر هم رفتم از من یه آزمایش گرفتم ک براتون پیوست کردم و دو تا قرص زیر رو بهم داد
    ۱۰ تا قرص سیپروفلوکساسین (هر ۱۲ ساعت)
    ۱۰ تا قرص فنازوپیریدین (هر ۸ ساعت)
    قرص ها رو خوردم ولی حس میکنم هیچ تغییری نکردم..
    البته چند تا نکته دیگ هم هست که باید بگم
    اولیش اینه که من چندین سال خودارضایی میکردم و تقریبا دو هفته پیش دیگ گذاشتم کنار و از اون موقع تا حالا یه بارم خودارضایی نکردم
    دوم-من چندین ماه پیش پهلوی راستم نزدیک کلیه ام درد میکرد و رفتم آزمایش دادم گفتن ک سنگ کلیه نداری و بهم قرص کلسیم د دادن و قرص هم ک خوردم یکم بهتر شدم و بعدش خودش دیگ خوب شد
    سوم من ۲۱ سالمه
    حالا تشخیص شما چیه؟
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)
      بخاطر طولانی بودن سوال هم معذرت میخوام🌹
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      تشكر

    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)
      همین؟؟؟؟؟
    4. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)
      همین؟
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سوال كوتاه شود

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Esi پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام.این آزمایش و سلول های نامتعارف چه چیزی رو نشون میده ایا سرطان هست یا خیر چون دکتر گفت بدخیم نشون نمیده
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سرطان نيست

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر