اختلال نعوظ نشانه چیست؟

اختلال نعوظ ، ناتوانی در گرفتن یا نگه داشتن نعوظ به اندازه کافی مناسب برای مقاربت جنسی است. گاهی از آن به عنوان ناتوانی جنسی یاد می شود، اگرچه این اصطلاح اکنون کمتر استفاده می شود.

اختلال نعوظ گاه به گاه غیر معمول نیست. بسیاری از مردان زمانی که استرس دارند آن را تجربه می کنند. با این وجود اختلال نعوظ مکرر می تواند نشانه ای از مشکلات سلامتی باشد که نیاز به درمان دارد. همچنین می تواند نشانه ای از مشکلات عاطفی یا روابطی باشد که ممکن است لازم باشد توسط یک متخصص حل شود.

در زندگی پر استرس و فشار امروزی، برای بسیاری از مردان ناتوانی در رابطه جنسی یا از دست دادن نعوظ در حین رابطه جنسی ممکن است اتفاق بیفتد. اما عامل اختلال نعوظ چیست و نشانه چه مشکلاتی می تواند باشد؟

اختلال نعوظ چیست؟

اختلال در نعوظ آلت یعنی عدم توانایی در نعوظ یا نگه داشتن نعوظ سفت است که منجر به ناتوانی از رابطه جنسی با شریک جنسی بشود. اختلال نعوظ گاه به گاه نسبتا رایج است و می تواند به دلایل مختلف از جمله خستگی ، استرس، بی علاقگی و بیماری های مختلف جسمی اتفاق بیفتد. اما اگر این اختلال تکرار شود می تواند نشانه بیماری هایی باشد که نیاز به مراجعه به متخصص درمان نعوظ دارند.

اختلال نعوظ نشانه چیست؟

اختلال نعوظ (Erectile Dysfunction) بیماری نیست بلکه علامت یک بیماری در فرد می‌باشد، به عبارتی فردی که سال‌های متمادی مبتلا به دیابت یا بیماری قلبی باشد مبتلا به اختلال نعوظ می‌گردد.

با بهبودی بیماری قلبی یا دیابت بسیاری از این بیماران بدون مصرف دارو بهبود می‌یابند.

48 درصد افراد مبتلا به اختلالات خواب، دچار اختلال نعوظ می‌شوند. در حالیکه افرادی که نعوظ‌ های شبانه در آنها کاهش یافته دارای اختلال خواب هستند، لذا اصلاح سندروم آپنه (اختلال در تنفس شبانه) باعث درمان اختلال نعوظ می‌شود. نقش اختلال نعوظ و بیماری عروق کرونر بر خلاف آنچه تصور می‌شود، با توجه به سن و جنسیت بیشتر از معمول است.

اختلال نعوظ با افزایش سن و چند فاکتور مساعد کننده آترواسکلروز عروق همراه می‌باشد که شامل: استعمال دخانیات و دیابت می‌باشد. هر فردی که هر کدام از این فاکتورها را داشته باشد 4 برابر بیشتر شانس ابتلا به اختلال نعوظ را خواهد داشت.

علل اختلال نعوظ

محققین بسیاری عقیده دارند که اختلال نعوظ از نوع واسکلوژنیک (اختلال عروق) نشانه بیماری ایسکمی قلبی بدون علامت می‌باشد. اختلال نعوظ شدید در افرادی که جهت بررسی عروق کرونر کاندید آنژیوگرافی می‌شوند، بیشتر است. در افراد مبتلا به بیماری قلبی با انسداد یک شریان کرونر اختلال نعوظ خفیف ولی در مواقع گرفتاری چند شریان، اختلال نعوظ شدیدتر است.

عامل اختلال نعوظ با ریسک فاکتورهای ایجاد کننده بیماری قلبی نظیر آترواسکلروز (بسته شدن عروق) ارتباط مستقیم دارد. چاقی و در نتیجه هیپرلیپیدمی (افزایش کلسنرول سرم) با ته نشست روی اندوتلیال عروق بدن، از جمله عروق کرونر قلب و عروق آلت باعث تنگی شریان‌ها شده و در نتیجه خون‌رسانی به اورگان‌های قلب یا آلت را کاهش داده باعث اختلال نعوظ می‌گردد.

اکثریت افراد مبتلا به ناتوانی جنسی که در آن آلت سفتی مناسب را برای عمل دخول و عمل جنسی موفقیت‌آمیز ندارند، گمان می‌کنند بیمار هستند در حالی که اختلال در نعوظ آنها ناشی از بیماری دیگری می‌باشد.

عامل اختلال نعوظ میتواند مشکلات مختلفی مثل فشار خون و بیماری قلبی و پر کاری و کم کاری تیروئید وچاقی و پرولاکتین بالا و کاهش تستوسترون در ارتباط باشد.

  • در نعوظ ضعیف از نوع واسکلوپاتی (عروقی)، علت اختلال ،عدم تولید NO (نیتریک اوکساید) می‌باشد و در نتیجه cGMP مختل گردیده و نعوظ پدید نمی‌آید.
  • بعد از مصرف مهارکننده‌های فسفودی استراز نوع 5، نیتریک اوکساید تولید گردیده و در نتیجه cGMP تولید شده باعث آرکشن می‌شود. در دو سوم مردان بعد از مصرف مهار کننده‌های فسفوی استراز نوع 5 (ویاگرا) با دوز اولیه دارو، پاسخ درمانی دیده می‌شود و بقیه نیز پاسخ درمانی را بعد از 6 تا 8 روز به دست خواهند آورد.

دو داروی سیلدنافیل و وردنافیل تقریبا دارای ساختمان شیمیایی مشابهی هستند ولی تادالافیل با دو ترکیب دیگر متفاوت است.

علائم اختلال نعوظ

علائم و نشانه‌های این مشکل عبارتند از:

  • مشکل در نعوظ آلت
  • مشکل در حفظ آلت در حالت نعوظ
  • کاهش میل جنسی

چه عواملی باعث اختلال در نعوظ می شود؟

اختلال نعوظ می تواند به دلیل مشکلات در هر مرحله از فرآیند نعوظ ایجاد شود. نعوظ نتیجه افزایش جریان خون در آلت تناسلی شما است. جریان خون معمولاً توسط افکار جنسی یا تماس مستقیم با آلت تناسلی شما تحریک می شود.

هنگامی که یک مرد از نظر جنسی هیجان زده می شود، عضلات آلت تناسلی مرد شل می شوند. این موضوع امکان افزایش جریان خون از طریق شریان های آلت تناسلی را فراهم می کند  و دو محفظه داخل آلت تناسلی را پر می کند و در نتیجه آلت تناسلی مرد سفت و محکم می شود. نعوظ زمانی منقبض می شود که عضلات منقبض شده و خون انباشته شده از رگهای آلت تناسلی خارج شود.

دلایل احتمالی زیادی وجود دارد و می تواند شامل شرایط عاطفی و جسمی باشد. علل شایع عبارتند از:

  • بیماری قلب و عروقی
  • دیابت
  • فشار خون بالا
  • کلسترول بالا
  • چاقی
  • سطح پایین تستوسترون یا عدم تعادل هورمون های دیگر
  • بیماری کلیوی
  • افزایش سن
  • فشار
  • اضطراب
  • افسردگی
  • مشکلات رابطه
  • داروهای تجویز شده خاصی مانند داروهای مورد استفاده در درمان فشار خون بالا یا افسردگی
  • اختلالات خواب
  • استفاده مواد مخدر
  • مصرف بیش از حد الکل
  • استفاده از محصولات دخانیات
  • برخی از بیماری ها، مانند بیماری پارکینسون یا بیماری ام اس (MS)
  • آسیب به ناحیه لگن
  • بیماری پیرونی، که باعث ایجاد بافت اسکار در آلت تناسلی می شود

اختلال نعوظ می تواند تنها توسط یکی از این عوامل یا توسط چندین عامل ایجاد شود. به همین دلیل بهتر است که علائم را با پزشک خود در میان بگذارید.

آزمایش های اختلال نعوظ

آزمایش برای اختلال نعوظ می تواند مراحل مختلفی را شامل شود، از جمله معاینه فیزیکی و سابقه جنسی. آزمایشات اضافی نیز ممکن است انجام شود تا مشخص شود که علائم شما به دلیل یک بیماری زمینه ای ایجاد شده است یا خیر.

آزمایش های اختلال نعوظ

معاینه بدنی

شما باید آمادگی لازم برای معاینه فیزیکی قلب و ریه را داشته باشید، پزشک فشار خون شما را بررسی کند و بیضه ها و آلت تناسلی شما را معاینه کند. همچنین برخی از پزشکان ممکن است معاینه مقعدی را برای بررسی پروستات نیز توصیه کنند.

مشاوره روانی – اجتماعی

پزشک از شما سوالاتی را در غالب یک پرسشنامه درباره علائم، سابقه سلامتی و سابقه جنسی می پرسد. پاسخ ها می تواند به پزشکان در تعیین شدت اختلال نعوظ کمک کند.

برخی از سسوالاتی که ممکن است از شما پرسیده شود عبارتند از:

  • اختلال نعوظ شما ناگهان به وجود آمده است یا به تدریج؟
  • آیا در احساس میل جنسی، انزال یا رسیدن به ارگاسم مشکلی دارید؟
  • چند بار رابطه جنسی برقرار می کنید؟ آیا این فرکانس اخیراً تغییر کرده است؟
  • نعوظ شما چقدر محکم است؟ آیا این تحت تأثیر شرایط خاص یا انواع تحریکات متغیر است؟
  • صبح یا نیمه شب با نعوظ از خواب بیدار می شوید؟
  • رابطه فعلی شما چگونه است؟ شما و همسرتان چه انتظاراتی از یکدیگر دارید؟ آیا تغییری ایجاد شده است؟
  • آیا اخیراً استرس زیادی را تجربه کرده اید؟

آزمایشات تکمیلی

پزشک ممکن است آزمایش های اضافی را برای کمک به تشخیص عامل اختلال نعوظ انجام دهد. آزمایشات می تواند شامل موارد زیر باشد:

سونوگرافی: با استفاده از سونوگرافی می توان رگ های خونی آلت تناسلی را بررسی کرد تا مشخص شود آیا از نظر جریان خون آلت تناسلی مشکلی وجود دارد یا خیر.

تست (NPT): برای ارزیابی کیفیت نعوظ های شبانه شما از یک دستگاه قابل حمل و باتری مجهز به ران استفاده می شود. داده ها در دستگاه ذخیره می شوند که بعداً پزشک می تواند به آنها دسترسی پیدا کند.

تست تزریق: در طول این آزمایش، دارویی به آلت تناسلی شما تزریق می شود تا نعوظ را تحریک کند. این آزمایش به پزشک اجازه می دهد تا سفتی نعوظ و مدت زمان آن را ارزیابی کند.

آزمایشات ادرار: از آزمایش ادرار می توان برای بررسی دیابت یا سایر بیماریهای زمینه ای استفاده کرد.

آزمایش خون: از آزمایش خون می توان برای بررسی شرایطی مانند دیابت، بیماری های قلبی، مشکلات تیروئید و سطح پایین تستوسترون استفاده کرد.

این آزمایشات می تواند به پزشک در نحوه درمان اختلال نعوظ کمک کند و همچنین تعیین کند که آیا یک بیماری زمینه ای ممکن است باعث اختلال نعوظ شما شده باشد یا خیر.

درمان اختلال نعوظ

درمان اختلال نعوظ به علت اصلی و عامل اختلال نعوظ بستگی دارد. ممکن است لازم باشد شما از ترکیبی از روش های درمانی، از جمله دارو یا مشاوره درمانی استفاده کنید.

داروهای خوراکی

داروهای خوراکی برای درمان اختلال نعوظ بسیاری از مردان موفقیت‌آمیز هستند. این داروها شامل:

  • سیلدنافیل (Viagra)
  • تادالافیل (Cialis)
  • واردنافیل (Staxyn)
  • آوانافیل(Stendra)

قبل از مصرف هر دارویی برای اختلال نعوظ، از جمله مکمل های بدون نسخه و داروهای گیاهی، پزشک خود را در جریان بگذارید. داروها برای اختلال نعوظ در همه افراد موثر نیستند و ممکن است در شرایط خاص، مانند بعد از جراحی پروستات یا اگر دیابت دارید  اثر کمتری داشته باشند. برخی از داروها همچنین ممکن است خطرناک هم باشند.

درمان دارویی اختلال نعوظ

کدام دارو برای درمان مناسب است؟

در مورد استفاده از 3 داروی زیر دو سئوال مطرح است:

1. کدامیک از سه دارو را برای درمان باید استفاده کرد؟

2. آیا بین دو داروی جدید در مقایسه با سیلدنافیل سیترات از نظر اثر درمانی تفاوتی وجود دارد یا خیر؟

اگر چه پاسخ درمانی با سیلندنافیل سیترات قابل قبول در سطح بالا می‌باشد ولی با توجه به بیماری‌های زمینه‌ای که باعث اختلال نعوظ شده‌اند، در حدود 30 تا 40 درصد در این افراد پاسخ درمانی دیده نمی‌شود.

12 درصد بیماران ممکن است به علت عدم تاثیر دارو در درازمدت (معمولا دو سال) درمان با دارو را قطع ‌کنند. هنوز هم مشخص نشده که قطع دارو به علت فقدان اثر دارو می‌باشد یا علت بیماری زمینه‌ای است. در مطالعات کنترل شده کلینیکی قطع دارو فقط 1/2 درصد پس از سه سال گزارش شده و 1 تا 2 درصد به علت عوارض جانبی دارو بوده است. نوع درمان اختلالات نعوظ را با توجه به عوارض جانبی، پاسخ دارو و فارماکوکنیتیک آن و بررسی خود بیمار باید انتخاب کرد.

انتخاب دارو موضوع بسیار مهمی می‌باشد. به هر حال آنچه در خصوص ریسک فاکتورهای ایجاد کننده ناتوانی جنسی باید مورد بحث قرار گیرد، شناسایی این ریسک فاکتورها توسط پزشک اورولوژیست می‌باشد زیرا درمان بر اساس مشخص کردن ریسک فاکتورها باید صورت گیرد. ریسک فاکتورهای ایجاد کننده اختلال نعوظ شامل: واسکولار، نرولوژیک، اندوکرین، سایکوژنیک و اورگانیک می‌باشند.

جراحی برای درمان اختلال نعوظ

در افرادی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مثل پروتزهای آلت.  از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و فاقد بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۲ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    آقای دکتر شما عمل جراحی وازکتومی را انجام می دهید بعد از ۳ تا بچه میخواستم این عمل رو انجام بدم طبق پرس و جو هایی که کردم برای مردان راحتتر و عوارض کمتری داره نسبت خانم ها
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      با سلام من انجام نمي دهم

  • تصویر کاربر کیوان چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جوانی 44 ساله با سابقه 26 سال دیابت نوع 1 که به علت ترس از افت قند خوب نتوانستم قند رو خوب کنترل کنم و A1C حدود 12 دارم.حدود دو ساله دچار نوروپاتی و حدود 6 ماهه روز نصفه قرص فشار می خورم.از بچگی دارای تالاسمی مینور هستم.لیست قرصهایی که مصرف میکنم به شرح زیر تقدیم کرده ام.حدود دو ساله نعوظ کامل نداشته و بیش از یک ساله انزال برگشتی دارم.اگه توصیه دارویی ، داروی سنتی و یا حرکت خاصی جهت رفع این دو مشکل بفرمایید ممنون میشم.
    فولیک اسید 5، B1 سیصد، پرگابالین 150، پرامی پکسول 0.18، گاباپنتین 100، آسپیرین، روپیکسون، امپاگلیفلوزین و انالاپریل و ویتامین دی.
    انسولین نوورپید و لانتوس.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      با سلام انزال برگشتي درماني ندارد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت شما بخیر
    بنده پسری 26 ساله با قد 184 و وزن 110 میباشم و در حین گذراندن خدمت سربازی هستم.
    به دلایل از دست دادن کار و پیدا نکردن علاقه شغلی و مشکلات مستقل نبودن و بیکاری از حدود 6ماه پیش تا الان اوضاع روحیم مدتی خوب نبود.
    مشکل اصلی من این است که حدود 1ماه ازدواج کردم. اما برای ارتباط با همسرم دچار مشکل نعوظ هستم به این شکل که قبل از آماده شدن برای ارتباط علاقه و هیجان خوبی دارم و برانگیخته هم میشم اما به محض گذشتن دو سه دقیقه از اماده سازی دچار مشکل نعوظ میشم و هرچی همسرم و یا خودم تلاش میکنیم مشکل برطرف نمیشه و این چند بار به سختی نعوظ شاید 5 دقیقه ای داشتم.
    خواستم بپرسم برای حل این مشکل چه اقداماتی باید انجام بدم؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      با سلام أرامش فكري داشته باشيد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر Maziyar جمعه ۲۹ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من حدودا یک هفته بیمار شده بودم کوفتگی بدن و سر درد مشکوک به کرونا بودم ولی با استراحت ۲ روزه سر پا شدم تو این مدت مشکل عدم نعوض داشتم علت چیه آقای دکتر قرص ویتامین c این مدت مصرف میکردم ممکنه از اون باشه؟ یکم نگرانم کرده
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      با سلام نگران نباشيد خود به خود خوب مي شويد يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر nz چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    باسلام من 42ساله هستم درسن 17سالگی ضربه ای به بیضه هام خورد خیلی شدید که تا 10روز باد کرده بود ولی به پزشک مراجعه نکردم از ترس پدر ومادرم،بعد از 10روزورمش خوابی ولی داخل بیضه هام ایجادکیست هر دوطرف شده درسن 24سالگی ازدواج کردم از همان ابتدا مشکل نعوظ داشتم ولی خیلی کم ولی در حال حاضر مدت 8سال است که خیلی شدیدتر شده که فقط با قرص مشکلم حل میشه ،میخاستم بگم ربطی به کیست داخل بیضه ها داره یا خیر ، البته من دیابت هم گرفته ام ولی کنترل میشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      با سلام ربطي به كيست ندارد جنبه ذهني فكري دارد

    2. تصویر کاربر nz چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      باسلام باید چه دارویی مصرف کنم
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      بايد به روانپزشك مراجعه كنيد

    4. تصویر کاربر nz جمعه ۲۹ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام یه پزشک خوب در اصفهان معرفی میکنید ،ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      كسي را نمي شناسم

    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      كسي را نمي شناسم

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصر چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    باسلام من 42ساله هستم درسن 17سالگی ضربه ای به بیضه هام خورد خیلی شدید که تا 10روز باد کرده بود ولی به پزشک مراجعه نکردم از ترس پدر ومادرم،بعد از 10روزورمش خوابی ولی داخل بیضه هام ایجادکیست هر دوطرف شده درسن 24سالگی ازدواج کردم از همان ابتدا مشکل نعوظ داشتم ولی خیلی کم ولی در حال حاضر مدت 8سال است که خیلی شدیدتر شده که فقط با قرص مشکلم حل میشه ،میخاستم بگم ربطی به کیست داخل بیضه ها داره یا خیر ، البته من دیابت هم گرفته ام ولی کنترل میشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      با سلام ربطي به كيست ندارد

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من میل جنسی و نعوظ فوق العاده ای داشتم و زمان سکسم زیاد بود ولی دچار شکست عشقی شدم و از طرفی هموروئید داخلی و خارجی پیدا کردم، یک ماهی هست نعوظ بسیار ضعیفی دارم چیکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۷ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.۵ ما پیش دچار کچی الت شدم ۲ماه خجالت می کشیدم برم دکتر .دکتر اقا محمدپور معاینه کردن برای دستگاهی که ۳۰۰۰ پالس برق میزد نوشت .۲ جلسه رفتم شخصی که با دستگاه کار میکرد در توضیحات گفت که این عملی که انجام میدهیم روی ۹۹ درصد بیماران تاثیر ندارد .الان بگم بعدا که خوب نشدی اینجا دعوا را ننداز .به خاطر هزینه بالای هر جلسه ۶۰۰ هزار تومن نرفتم .وای بعداز تحقیقات کلی به شما رسیدم.برای معاینه وچاره دردم پیش شما بیام. الان از کجا شروع کنم .چی مصرف کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۷ تیر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام هر ٦ ساعت يك عدد قرصpotaba يك سال ميل كنيد و روزي يك عدد قرص ويتامين e

  • تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،،من ۶۳ ساله هستم،،در طول زندگی مشترک مشکل زود انزالی داشتم،،کارم زیاد و پر استرس بوده،،اکنون کارم کمتر شده،،سال ۸۱ عمل قلب باز انجام دادم،،چهار سال قبل پیس میکر گذاشتم،،روی هم رفته الان مشکل و درد قلبی ندارم،،شدت زود انزالی من کم و زیاد دارد،،بعضی وقتها بهتر می‌شود ،،لطفا راهنمایی فرمایید،،سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۱ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    با سلام و‌احترام
    اقای دکتر بزرگوار جوانی ۳۷ ساله که به علت مشکل زودانزالی قرص پارکستین ۲۰ را برای سه ماه من تجویز کردید قصد بار داری داریم ایا قرص پاراکستین روی پارامترهای اسپرم تاثیر داره و یا باعث مشکلاتی در پارامترها و شکنندگی کروموزوی اسپرم میشه اگه مشکل ساز هست دارو رو قطع کنم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ تیر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام اين دارو اثري روي پارومتر ها  اثر ندارد

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر