خون آمدن از دستگاه تناسلی مردان نشانه چیست؟

فهرست مطالب

وجود خون در منی یا خونی شدن کامل منی را هماتواسپرمیا (hematospermia) یا همو اسپرمیا (hemospermia) گویند. شایع‌ترین علت خون در منی، بیوپسی (نمونه برداری) پروستات می‌باشد.

اگرچه اغلب به عنوان یک علامت کم اهمیت به آن توجه می‌گردد ولی خون در انزال یا منی در مردانی که به آن مبتلا هستند، اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. این وضعیت بسیار شایع است و دفعات متعددی بدون توجه خاص بیمار پیش می آید.شیوع این بیماری هنوز مشخص نشده است. شایع‌ترین علت خون در منی، بیوپسی (نمونه برداری) پروستات می‌باشد. سرطان، عفونت، آبنورمالیتی یا غیر طبیعی بودن آناتومیکال، سنگ‌ها و التهاب در بسیاری از قسمت‌های سیستم دستگاه ادراری از نیز عواملوجود خون در منی می‌باشد.

عوامل کم اهمیت و نادر بیماری خون در منی

1- بزرگی خوش خیم پروستات (BPH)

2- عفونت پروستات (پروستاتیت)، عفونت مجرا و اپی دیدیم

3- سرطان پروستات

4- سرطان کیسه منی و بیضه‌ها

هنگامی که بیماری خون در منی در افراد بالای 40-50 سال به وجود آید و زیاد طولانی نشود، بررسی این مشکل به صورت آزمایش ادرار، معاینه پروستات از راه مقعد و انجام آزمایش PSA می‌باشد، اما اگر بیماری طولانی شود (بیشتر از دو ماه بدون وجود علت نامشخص) نیاز به بررسی بیشتر لازم است.

وجود خون در منی باعث اضطراب بیمار می‌شود و همیشه نشانه مسئله مهم پزشکی در افراد جوان‌تر از 40 سال نیست، به خصوص اگر علائم و یا ریسک فاکتور یا بیماری زمینه‌ای در بیمار وجود نداشته باشد، این بیماری اغلب خودبخود بهبود می‌یابد، حتی اگر اقدام درمانی صورت نگیرد. اگر در افراد بالای 40 یا 50 سال به وجود آید نیاز به بررسی و درمان آن الزامی است.

خون آمدن از دستگاه تناسلی مردان

علت خون در منی

علت خون امدن از دستگاه تناسلی مردان عبارتند از:

وزیکولیت

التهاب غدد تولید کننده بیشتر مایعات در انزال (وزیکولهای منی)

کیست های وزیکول منی

کیسه های کوچک و پر از مایعات در وزیکول های منی

پروستاتیت

التهاب غده پروستات، جایی که اسپرم در آن ساخته می شود

جراحی اورولوژی اخیر

مانند نمونه برداری از پروستات، سیستوسکوپی یا وازکتومی

عفونت های مقاربتی

مانند تبخال دستگاه تناسلی، کلامیدیا، سوزاک یا تریکومونیاز

✅ ناهنجاری های عروقی

ناهنجاری های عروقی در سیستم باروری مردانه مانند کیست های عروقی

این مشکلات به طور کلی جدی نیستند و بسیاری از افراد بدون درمان یا پس از گذراندن دوره آنتی بیوتیک یا مسکن ضد التهاب به خودی خود بهتر می شوند.

اعمالی که برای درمان بی اختیاری ادراری به کار می‌روند، باعث خونریزی می‌شود و معمولا چند هفته بعد از درمان خونریزی قطع می‌شود. استمناء (خود ارضائی)، ضربه به غدد تناسلی، اشعه درمانی لگن و وازکتومی باعث دیدن خون در منی می‌شود.

در یک بررسی انجام شده بر روی 900 بیمار مبتلا به خون در منی (هماتواسپرمیا) فقط 5/3 درصد از 900 نفر مبتلا به سرطان بوده‌اند، که بیشتر این سرطان‌ها در پروستات بوده است. فشار خون بالا، بیماری خونی لوسمی، بیماری کبدی نیز عوامل دیگر خون در منی می‌باشند. تمام ساختمان‌ها و غدد درگیر در انزال از عروق ظریف تشکیل شده و برای مثال خروج منی از پروستات به علت ضربه ، منجر به پارگی عروق پروستات شده و منی را خونی می کند.

علت خون آمدن از دستگاه تناسلی مردان

خونریزی از دستگاه تناسلی مردان می‌تواند نشانه‌ای از آسیب عمومی به اندام‌های تناسلی یا نشانه‌ای از بیماری جدی‌تری باشد. در برخی موارد خونریزی از دستگاه تناسلی به خودی خود متوقف می‌شود، اما اگر ادامه یابد یا بدتر شود، باید برای بررسی وضعیت خود به پزشک مراجعه کنید. مراجعه به یک اورولوژیست می‌تواند به شما کمک کند تا علت خونریزی از دستگاه تناسلی خود را دریابید و درمان مناسبی برای رفع خونریزی خود پیدا کنید.

پیشنهاد مطالعه: تست تبخال تناسلی

علت خونریزی بعد از ارضا شدن در مردان

علت خونریزی بعد از ارضا شدن در مردان

  • در اغلب موارد، هیچ دلیلی برای آن وجود ندارد.
  • و اگر علت روشن باشد، معمولا خطرناک نیست.
  • بر خلاف باور عموم نشانه ای از سرطان نیست.
  • یک عفونت خفیف ممکن است باعث ایجاد خون در اسپرم شود.
  • در مردان مسن، گاهی اوقات نشانه ای از غده پروستات بزرگ یا عفونت مجاری ادراری است.
مشاهده خون در منی مردان را دچار نگرانی و اضطرب می‌کند. این عارضه همیشه نشانه‌ای از یک مشکل جدی نیست.

علائم دیدن خون در منی

15 درصد افراد مبتلا به این بیماری (خون در منی)، حتما به دلایل ذکر شده نمی‌باشد و بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری بعد از یک دوره 1 یا 2 ماهه خوب می‌شوند. افراد مبتلا به  این بیماری باید به علائم درد و سوزش ادرار، احساس پری مثانه، اشکال در خالی کردن مثانه، انزال دردناک، ترشح مجرا، تب و لرز، توجه خاصی باید صورت‌ گیرد. بیماران مبتلا به این بیماری که قبلا سابقه این بیماری را داشته‌اند و بیماری آن ها طولانی شده، معمولا با علائم تب و لرز، کاهش وزن و درد استخوان همراه مواجه می شوند. در افراد جوان نیازی به انجام هیچ گونه بررسی نمی‌باشد، و بیماری خودبخود بهبود می‌یابد.

بزرگی خوش خیم پروستات چیست؟

چند علت دیگر، منی خونی شامل عدم عمل جنسی به مدت طولانی، قطع عمل جنسی به هنگام فعالیت جنسی، عمل جنسی متعدد و فراوان و یا انجام استمناء می‌باشد.

وجود خون در منی

چه زمانی دیدن خون در منی خطرناک است و به درمان نیاز دارد؟

  1. چنانچه این بیماری به دفعات در فرد به وجود آمده باشد.
  2. دارای علائم ادراری و هنگام انزال درد وجود داشته باشد.
  3. شانس وجود سرطان در بیمار یا اختلالات انعقادی و یا سایر موارد پزشکی وجود داشته باشد.
  4. عفونت یا التهاب که نیز از علل دیگر و نسبتا شایع این بیماری می‌باشند.

التهاب و یا عفونت در هر کدام از غدد تناسلی یا لوله‌ها (Ducts) که موادی تولید می کنند که باعث حرکت نطفه ها و منی داخل مجرا می شود منجر به دیدن خون در منی می شود. این غدد عبارتند از:

  • پروستات (غده‌ای است که قسمت زیادی از ترشح منی را تشکیل می‌دهد)
  • مجرا (لوله خروجی ادرار)
  • کیسه‌های منی (که ترشحات منی را با ترشحات خود زیاد می‌کند)

از هر 10 نفر مبتلا به خون در منی علت ابتلا به این بیماری در 4 نفر التهاب یا عفونت غدد تناسلی می‌باشد. از هر 5 نفر که نمونه‌برداری پروستات می‌شوند، 4 نفر دچار این بیماری هستند.

درمان پروستاتیت با آنتی بیوتیک (التهاب پروستات)

درمان خون در منی

درمان ها علت شناخته شده را هدف قرار می دهند:

✔ از آنتی بیوتیک ها برای عفونت استفاده می شود.

✔ داروی ضد التهاب ممکن است برای برخی از انواع التهاب تجویز شود.

✔ اگر یک بیماری مقاربتی یا بیماری مانند فشار خون بالا یا بیماری کبدی در این امر نقش داشته باشد، پزشک در ابتدا آن بیماری را درمان می کند.

هنگامی که علت خون در منی به دلیل  اورولوژی اخیر، مانند نمونه برداری از پروستات باشد، معمولاً طی چند هفته به خودی خود ناپدید می شود. درمان خون در منی ضروری می‌باشد و باید با توجه به علت تشخیص داده شده درمان انجام شود.

اگر عفونت سیستم دستگاه ادراری قطعی باشد، درمان دارویی با آنتی بیوتیک ضروری است. اگر به وجود عفونت شک برده شود، اگرچه تایید هم نشود یک دوره دو هفته‌ای آنتی بیوتیک باید تجویز شود. گذاشتن سوند در مجرا، دستکاری مجرا یا درمان علائم ادراری با دستگاه که ممکن است باعث خون در منی شود معمولا بعد از چند هفته خود به خود بهبود می‌یابد. معمولا در چنین مواردی بعد از ده بار عمل جنسی، بیماری هماتواسپرمیا بهبود می‌یابد.

بیماری‌های زمینه‌ای در فرد که باعث انزال خونی می‌شود، باید قبل از درمان اصلی درمان شوند.

در بسیاری از بیماران که پاسخ خوبی به درمان داده اند، نیازی به پیگیری بیماری وجود ندارد. در بیمارانی که هماتواسپرمیا عود کند یا بیماری طولانی شود و یا همراه با علائم باشد و علت بیماری مشخص نشده باشد، پیگیری بیمار به مدت سه تا شش ماه برای بررسی مجدد علائم الزامی است.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام. وقت بخیر آقای دکتر. لطفا بنده رو راهنمایی کنید. ببینید یکی از فامیل های ما ازدواج کرده بودن و مشکل نغوذ داشتن که متاسفانه مشکلشون یه کم حاد بود و منجر به طلاق شد. به همین خاطر بنده از اون موقع همش فکر و ذهنم مشغول بود چون بنده مشکل زود انزالی دارم. یعنی تا بحال سکس نکردم ولی بعضا خودارضایی می کردم که این مشکل رو در خودم دیدم. بعد گفتم نکنه من هم به این دلیل دچار مشکل بشوم بعد ازدواج و به فکر درمان افتادم. متاسفانه از روی سادگی با یک پیج اینستاگرام آشنا شدم و با پرداخت هزینه ای یک پکیج به بنده داده شد که شامل(یه چنتا گیاه به عنوان دمنوش، یه مقدار پودر شامل زنجبیل و... و یه کم روغن مخصوص با یه سری حرکات نرمشی بر روی آلت بود که بنده این حرکات رو انجام دادم ولی بعد یه هفته متوجه شدم که جواب نمیده و مجدد یه پکیج دیگه فرستادن شامل 5 تا قرص و پودر گیاهی و دمنوش... و البته انجام حرکات نرمشی بر روی الت به صورت روزانه که باید روغن رو چند قطره میریختم و ورزش میدادم که شامل حرکات کششی و.. بود. ..طبق توضیحات فروشنده این محصول برای زودانزالی و افزایش طول آلت و همچنین نغود بود. بنده مشکلی از بابت افزایش و نغوذ نداشتم و خیلی میل جنسی ام بالا بود. به هر حال بنده این محصول رو استفاده کردم. در خلال این دوره بنده برای خواستگاری اقدام نمودم. نمیدونم به چه دلیل یا به خاطر استرس و... بعد روز خواستگاری بنده احساس کردم کلا حسم از بین رفته... به خاطر همین بنده رجوع کردم به یک دکتر اورولوژیست و ایشان 4 تا دارو به نام های تاداکیم، ایکس ای دی- آفرودیت و یه ویتامین ب تجویز کردن و گفتن که تاداکیم رو هفته ای 2 روز استفاده کن. بنده اینارو استفاده کردم و خوب بودم..البته سونوگرافی هم رفتم و مشکلی نداشتم . بنده اینا رو استفاده کردم و خوب شدم. بعد یک ماه مجدد این مشکل رو احساس کردم و پیش همان دکتر رفتم و گفتن که شما ضعیف هستی دیگه و باید اینارو استفاده کنی. منم خریدم این داروها رو ولی استفاده نکردم. آزمایش تستسرون هم دادم و مشکلی نبود. مجدد به یه دکتر دیگه رفتم و ایشون 4 تا آمپول تستسرون دادن و یکیش رو همون موقع زدم و بقیه اش رو دیگه استفاده نکردم. نزدیک یه هفته بعد من احساس کردم که در ناحیه بیضه و آلتم یه گرمایی رو احساس می کنم. البته نمی دونم این یه تلقین بود یا واقعا اینطوری حس می کردم. به طوریکه من بعضی مواقع حتی احساس می کردم که لباس زیرم خیس شده ولی نگاه می کردم می دیدم که نه چیزی نیست. بعد من مجدد به دکتر دیگه ای مراجعه کردم و ایشون گفتن که مشکل تو روانی و استرس هست و به یه دکتر دیگه روانشناس منو ارجاع دادن که اونجا هم رفتم و دوتا دارو دادن که بعد اینکه اومدم تحقیق کردم دیدم عوارض زیادی داره و استفاده نکردم. خودم با استفاده از مواد طبیعی مثل عسل خالص، ژل رویال و آجیل شروع کردم به مصرف و فکر کنم تاحدودی بهتر شدم. قبلا خیلی زود من حس جنسی ام برافروخته میشد ولی الان فکر می کنم که حس جنسی ام پایین هست. البته دکتری که رفته بودم گفتن که اگه در خواب نغوذ داری و در مشاهده فیلم ، پس مشکلت روانی و استرس هست. بنده الان در خواب بعضا نغوذ دارم و در مشاهده فیلم. ولی همش فکر میکنم که نکنه من نتونم بعد ازدواج نغوذ داشته باشم. الان فکر می کنم که مثل گذشته نیستم. یه مسئله مهمی هم که فکرمو مشغول کرده این هست که نکنه اون حرکات نرمشی که انجام دادم به آلتم آسیب رسونده... همه آزمایش هارو انجام دادم و مشکلی ندارم فقط مونده آزمایش سونوگرافی کالرداپلر که با تزریق پاپاورین انجام میشه که اونو میترسم انجام بدم که کار رو بدتر کنه. اخیرا گفتم برای اینکه بدونم آلتم نغوذ داره یا نه با مشاهده فیلم نغوذ پیدا کردم و عمل خودارضایی رو انجام دادم. البته بدون هیچ ماده ای مثل ژل و.. بعد چند دقیقه آلتم متورم شد از ناحیه ختنه گاهی ولی بعد چند روز بهتر شد. از اون روز به بعد تا امروز یه احساس گرما و داغی در ناحیه آلتم و بعضا بیضه ها پیدا کردم و حتی باز مثل گذشته احساس می کنم لباس زیرم خیس میشه ولی نگاه می کنم چیزی رو نمی بینم. لطفا به بنده کمک کنید که این احساس داغی و گرما رو چجوری برطرف کنم؟ و اینکه من قبلا حسم خوب بوده آیا ممکنه اون حرکت به آلتم ضربه بزنه؟ آزمایشات متعددی رو انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم. توصیه می کنیم آزمایش سونوگرافی کالرداپلر رو انجام بدم؟ چیکار کنم؟ بازم می گم تو مشاهده فیلم و... مشکلی ندارم و در خواب هم بعضی اوقات نغوذ خیلی خیلی خوبی دارم ولی بعضا متوسط. فقط ترس من این هست که نکنه به آلتم از لحاظ فیزیکی آسیب رسیده باشه و دچار نشت وردیدی شده باشم. البته تو آزمایشی که اخیرا انجام دادم تقریبا دوماه پیش تعداد گلبول های سفید در ادرار رو از حد مشخص بیشتر زده بود که من یه تحقیقی کردم نوشته بود که شاید از عفونت دستگاه ادراری باشه.
    الان سوالاتی که بنده دارم این هست:
    این احساس گرما و داغی رو چجوری برطرف کنم؟ آیا روانی هست این هم؟عفونت پروستات نکنه باشه؟ در زمان نغوذ هم فکر می کنم که آلتم داغ شده.
    ممکنه در اثر انجام حرکات آسیب فیزیکی دیده باشه آلتم و دچار نشت وریدی شده باشم و آیا انجام آزمایش سونوگرافی کالرداپلر با تزریق پاپاورین رو توصیه می کنید؟ کلا چیکار کنم؟
    من تابحال هیچ رابطه جنسی نداشتم ولی خودارضایی کردم. و 32 سالم هست. همش فکر و ذهنم درگیر این موضوع هست. از روزی که اینطوری شدم 6 ماه میگذره.
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      یه مورد هم عرض کنم. من بعضا احساس می کنم که آلتم درد میکنه انگار زخم شده ولی بعضی اوقات اینطوری نمیشم. در مورد گرما و احساس داغی هم وقتی گرم می کنم خودمو با بخاری و... فکر می کنم این کم شده... و یه مسئله اینکه چون جایی نیست من برم خودمو امتحان کنم که آیا وقتی من با یه جنس مخالف یه جا باشم به صورت برهنه، آیا حسی خواهم داشت یا نه؟ البته فکر می کنم داشته باشم. چون تابحال در همچین شرایطی نبودم.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام تمام مشكلات شما جنبه روحي رواني دارد روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و تمام فكر و خيال را از مغز خارج كنيد 

    3. تصویر کاربر علی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر. بنده هم فکر می کنم که بیشتر مشکل بنده روحی و روانی هست.

      """ولی یه مسئله که فکرمو بسیار مشغول کرده. این هست که آیا نرمش هایی که انجام دادم(مثلا کشیدن آلت و نگه داشتن، ماساژ با دودست و... دیگر حرکات) ممکنه به آلتم آسیب برسونه و این مشکل به خاطر مثلا آسیب فیزیکی باشه و نشت وردیدی؟ یا امکانش نیست؟"""

      و اینکه بنده میتونم الان با خیال راحت برم و به فکر ازدواج باشم؟ البته تو این فاصله که سوال رو پرسیده بودم، رفتم یه بار هم چکاپ دادم و حتی آزمایش تست PSA هم انجام دادم و در رنج نرمال بود خداروشکر و سایر آزمایشات خون و سونوگرافی... هم هیچ مشکلی نداشت و خیلی طبیعی و نرمال بودم. PSA هم 0.5 بود که طبق رنج باید کمتر از 4 باشه.
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      این قرص رو معمولا در روز چه تایمی باید استفاده کنم؟
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      نشت وريدي نداريد قرص صبح ها ميل شود

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر پژمان جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    من ۵۸سال سن دارم ودچار زود انزالی مفرط میباشم
    حتی زیز یک دقیقه
    1. تصویر کاربر پژمان چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      من وجه واریز کردم ولی جوابی داده نشد
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام. روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    3. تصویر کاربر پژمان جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام اقای دکتر من چهارساله قرص فلوکستین مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته
    4. تصویر کاربر پژمان جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام آقای دکتر من چهارساله فلوکستین مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام سه ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص داپوكستين ٣٠ ميلي ميل كنيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رویا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،پسر من ۱۳ سالشه و از همون اوایل تولدش آلت تناسلی کوچیکی داشت ما فکر کردیم که با بزرگ شدنش رشد میکنه ولی الآن که ۱۳ سالشه همچنان رشدی نداشته و خیلی کوچیکه من نگرانم که در آینده مشکلی براش پیش بیاد لطفآ راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام أزمايش تستسترون خون انجام شود

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت دکتر گرامی .اینجانب در ناحیه مشخص شده در سمت راستم در عکس مشخص شده دربک نقطه خاص دارم همچنین درد در ناحیه کمر در اثرایستادن کوتاه مدت (۵دقیقه) که با مرورزمان درد بیشتر می شود واینکه هر زمان به سالن فوتسال میروم درهمگام دویدن درد در ناحیه کشاله ران و هم این ناحیه و درد ناحیه کمرم شدت می یابد که توان شوت زدن و حتی دویدنم خیلی کم می شود.در ضمن سونوگرافی هم دادم که هیچی مشخص نشد.ممنون میشم که جواب بنده راه بدهید که چکار کنم
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      جواب لطفا
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      عکس
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام شما ممكن است ديسك كمر داشته باشيد و MRi از ستون فقرات انجام شود

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان ..من مشکل زود انزالی شدید دارم زیر ۱۰ثانیه ارضا میشم جان بچهات بهم کمک کن چیکار کنم..یه راحل مناسب لطفا بگید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام،دکتر سه ماهه بعد از خارج شدن اسپرم از پشت باسن سمت چپ درد میگره تا پشت ران وپشت ساق پا تا کف پام میخواستم ببینم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر خاتون چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام دكتر
    همسرم بعد از رابطه ،مايع مني خارج نميشه و ميگن اينجوري ارضا نميشن (زير سي سال هستن و بچه داريم) راه حلي هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 3 سال پیش)

      با سلام هر ٨ ساعت يك عدد قرص ايمي پرامين ده ميلي ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر زود انزالی خیلی شدید دارم ب دخول نمی‌رسه پیش دکتر رفتم قرص داپو کستین دادن تاثیری نداشت بعد لو کسیم ۴۰ داد فرقی نکرد
    میشه هر دوتا قرص باهم مصرف کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۳ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    درود برشما خسته نبا‌شید
    دکتر ببخشید من مشکلم کج شدن آلتم هست نا گفته نباشدمدت 6 سال هست نزدیکی نداشتم میگن بیماری پیرونی هست درمانی دارد بادا و مشکل برطرف بشه یا جراهی داره سپاس از پاسخ شما آلتم سرش به پاین میشه هنگام درست گفته باشم نعوظ
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)

      با سلام درمان دارويي ندارد بايد عمل كنيد

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۳ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    دکتر من پدربزرگم 90 سالشه
    ولی ماشاالله سالم سالم
    دوست هنوز هم رابطه داشته باشه
    ولی چند ماهیه نعوظ ندارد
    می‌تونه دارو بگیره؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين٥٠ ميلي ميل كنند

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعيد جمعه ۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام من در کشورژاپن زندگی میکنم
    مشکل انزلال زود رس دارم چه داروی رامی توانم درژاپن استفاده کنم . به پزشک مراجعه کردم درجواب این بیماری نیست.درضمن ازداروهای ضدافسردگی هم به مدت
    ۵سال استفاده می کنم.ازراهنمایتون
    ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام قرص پاروکستین 20 میلی گرم روزی یک عدد به مدت دو ماه برای درمان زودانزالی میل کنید
  • تصویر کاربر سوگند شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر
    پدرمن 7 ماهی است دچار سرطان پروستات گرید 4 شده ب استخوان لگن زده که بیضه هاشون و تخلیه کردن و 40 جلسه پرتودرمانی کردن 1 ماهی خوب بودن بعد دل درد شدید شکم گرفتن ک گفتن مثانشون خوب تخلیه نمیشه دکتر ایشون و turp کردن الان نه تنها دل دردشان خوب نشده. به بی اختیاری نیز دچار شدند.دیگ واقعا نمیدونم باید چکار کنیم.ازتون عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم واینکه باید چکار کنیم؟!
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۴ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بى اختيارى ادرار به دنبال عمل turp اتفاق افتاده كه اين عارضه كمتر اتفاق ميافتد و اينجانب ١٠٠٠ عمل turp انجام داده ام و حتى يك مورد بى اختيارى نداشته ام، چون مشكل ايشان عديده ميباشد مراجعه حضورى لازم است
    2. تصویر کاربر سوگند جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاسگزارم آقای دکتر از وقتی ک گذاشتید بابت پاسخ به سوالم،ما اراک هستیم کجا باید بیاییم خدمتتون وادرس مطبتون کجاست؟!
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      من به مدت دو هفته براى شركت در كنگره از روز شنبه سوم تير به خارج از كشور مسافرت ميكنم و پدر شما ترجيحا روز دوشنبه ٢٩ خرداد ساعت ٣ بعد از ظهر اول وقت به مطب مراجعه كنيد و ادرس : رسالت بالاتر از ميدان الغدير نبش كوچه ششم شرقى يا مهدى الياسى پلاك يك زنگ شماره ١٠ و نبش كوچه بانك سپه ميباشد
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شهاب شنبه ۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر
    آیا اختلالات پروستات در سنین جوانی میتواند باعث کاهش میل جنسی شود؟ چگونه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      بله ولی علت ان ناشناخته مانده است
  • تصویر کاربر پرنیان شنبه ۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    4 ماه است با همسرم ازدواج کردم. همسرم 30 ساله و خودم 28 ساله هستم. روابط جنسی ما در ابتدا بسیار خوب بود و هیچ مشکلی وجود نداشت. تازگی همسرم به نعوظ میرسه اما منی خارج نمیشه. در ضمن خیلی گرم و با احساس هم هست. همسرم دانشجوی دکتری هست و دو سه ماه دیگه باید از پایان نامه اش دفاع کنه برای همین خیلی استرس و بی خوابی داره. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنیم که انزال انجام بشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      این مسئله بررسی زیاد لازم دارد مراجعه حضوری ضروری است
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      ولی قابل درمان است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر همایون یکشنبه ۳ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر منظورتون اینکه قرص سیپروکینول رو قطع کنم ؟ مگه این قرص برای التهاب پروستاتم نبود ؟ پس برای درمان التهاب چکار کنم ؟
    ضمناً فرمودید که شیاف ایندومتاسین مصرف کنم ، ولی شما دیکلوفناک برام نوشتید . اشکالی نداره یا باید عوضشون کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      قرص سیپروکینول و دیکلوفناک قطع شود و شیاف ایندومتاسین استعمال کنید
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر لطف کردید جوابمو.دادید اقای دکتر من همون شخص دیابتی هستم که ارضای خشک داشتم اقای دکتر باید چه کار کنم چه دارویی بخورم باهمسرم موضوع رو درمیان گذاشتم ولی تاحالا با ایشون نزدیکی نداشتم تا حالا هم.این مشکل رو نداشتم تجویز شما چیه چیکار کنم با تشکر زیاد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      مصرف قرص ایمی پرامین 10 میلی گرم هر 12 ساعت به مدت دو هفته درصد بهبودی بسیار بالا خواهد بود
  • تصویر کاربر شهاب سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از مشاوره های خوبتون

    بنده مجرد 26 ساله و تمایلات و احساسات جنسی بسیار زیادی داشتم، ولی چند سال است که ابتدا بصورت تدریجی تمایلاتم را از دست دادم، البته مدت 6 ماه فینستراید برای موهام استفاده کردم و 20 روز پس از قطعش اینجوری شدم ولی الان 5 سال میگذره

    به پزشکهای زیادی مراجعه کردم، آزمایشات و... همگی نرمال بودن

    تادالافیل، ویگر ایکس، کپسول سندروس،سینورکس آر ایکس، آمپول تستوسترون رو طبق تجویز پزشکان استفاده کردم ولی متاسفانه نتیجه نداد

    مثله کبریت بودم ولی الان هیچ فکره شهوانی و تحریک کننده ای توو ذهنم نمیاد

    ذهنم مثل قبل توانایی پردازش تصاویر جنسی رو نداره یعنی هرچقدر تلاش میکنم ذهنم نمیتونه افکار تحریک کننده داشته باشه و هیچ تصویر ذهنی تحریک کننده ای توو ذهنم نمیاد ، با تماشای فیلم هم هیچ حسی نمیگیرم،، آلتم تقریبا بی حس شده و دیگه به لمس حساس نیست،، ذهنم به محرکهای بصری اصلا پاسخ نمیده،، آقای دکتر این مشکل به شدت زندگیمو بهم ریخته، خیلی دوس داشتم ازدواج کنم ولی الان خیلی ناامید شدم، خواهش میکنم لطفا راهنمایم کنید که چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام ۹۵ درصد عدم تمایلات جنسی علت روحی روانی دارد ۲-عدم علاقه به همسر و شریک جنسی ۳-مسایل نخاعی که باید mri انجام شود و ویزیت توسط روانپزشک متبحر که در این رشته تجربه داشته باشد
  • تصویر کاربر افشین پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 797 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جدید در اولین مرحله در چند ثانیه انزال زودرس دارم خواهشن کمکم کنید هرگونه هزینه را پرداخته میکنم تشکر 53 سال دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      در ده سال گذشته عقاید روانپزشکان بر این بود که اساس زودانزالی اضطراب و استرس است اگرچه این نظریه کمرنگ شده است و علتهای دیگری را در خصوص زودانزالی به آن دست یافته اند ولی هنوز به اضطراب عقیده دارند بنابراین چنانچه اضطراب دارید از خود دور کنید و برای علتهای دیگر از داروی پاروکستین که نام تجاری انpoxil می باشد روزانه 1 عدد به مدت 2 ماه استفاده کنید و اگر روزی که عمل جنسی دارید قرص را سه ساعت قبل از عمل جنسی بخورید و در ضمن عمل نزدیکی 2 بار باید از خروج انزال خودداری کنید و بار سوم عمل جنسی خود را انجام دهید تا اثر مهاری مغز روی انزال زیاد شود. معمولا 5 روز بعد از خوردن دارو اثر دارو ظاهر خواهد شد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
علت بزرگ شدن پروستات در میانسالی

علت بزرگ شدن پروستات در میانسالی

اندازه پروستات در سن ۷۰ سالگی

اندازه پروستات در سن ۷۰ سالگی

سرطان پروستات پیشرفته

علائم سرطان پروستات پیشرفته و تفاوت آن با بزرگی خوش‌خیم