هر آنچه که باید درباره ی داروی تامسولوسین بدانید

تامسولوزین برای درمان علائم بزرگی خوش خیم پروستات استفاده می شود. در این مقاله به بررسی هر آنچه که باید درباره ی مصرف کپسول تامسولوسین از جمله موارد مصرف و منع مصرف، عوارض جانبی و تداخلات دارویی بدانید، آمده است.

تامسولوسین چیست؟

 تامسولوسین یا همان امنیک یک کپسول خوراکی است که با نام تجاری فلومکس موجود می باشد. این دارو با نام ژنریک خود نیز موجود است. داروهای ژنریک معمولا هزینه ای کمتر از انواع خود با نام تجاری دارند. این دارو می تواند به عنوان جزئی از یک درمان ترکیبی استفاده شود و این یعنی فرد ممکن است به مصرف این دارو همراه با دارو های دیگر نیاز داشته باشد.

قرص تامسولوسین برای چیست؟

تامسولوزین برای درمان علائم هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) استفاده می شود. BPH یک بیماری است که در مردان رخ می دهد. در این بیماری، پروستات بزرگ شده اما سرطانی نمی شود. علائم بزرگی پروستات شامل مشکل در ادرار کردن و احساسی شدید و مکرر برای دفع ادرار می باشد که اغلب در هنگام شب رخ می دهد.

چگونگی عملکرد تامسولوسین

تامسولوزین به دسته ای از دارو ها تعلق دارد که مسدود کننده های آلفا آدرنرژیک نامیده می شوند. دسته دارویی، گروهی از دارو ها می باشد که به روشی یکسان، اثر می کنند. این دارو ها اغلب برای درمان شرایط و بیماری های مشابه استفاده می شوند. کپسول تامسولوزین با شل کردن عضلات مثانه و پروستات اثر می کند، این کار سبب بهبود جریان ادرار فرد می شود.

علت بزرگ شدن پروستات چیست و چگونه درمان می شود؟

عوارض قرص تامسولوسین

کپسول خوراکی تامسولوسین سبب خواب آلودگی نمی شود اما می تواند عوارض جانبی دیگری را ایجاد کند.

❇ عوارض جانبی شایع تر

✔ سر درد

✔ گیجی

✔ آبریزش بینی

✔ اسهال

✔ سرفه

✔ کاهش حجم منی

✔ از دست دادن انرژی و قدرت عضلانی

✔ گلو درد یا مشکل در بلع

✔ درد قفسه سینه یا کمر

✔ خستگی

✔ حالت تهوع

در صورتی که این عوارض جانبی خفیف باشند، ممکن است ظرف چند روز یا چند هفته برطرف شوند. در صورتی که این عوارض شدید تر بوده و برطرف نشوند، باید با پزشک یا دارو ساز خود در این مورد صحبت کنید.

❇ عوارض جانبی جدی

در صورت ابتلا به عوارض جانبی جدی باید فورا با پزشک تماس گرفته شود. در صورتی که علائم، تهدیدی برای زندگی احساس شده یا تصور بر داشتن یک وضعیت پزشکی اورژانسی باشد، باید فورا با 115 تماس گرفته شود. عوارض جانبی جدی و علائم آن ها می توانند شامل موارد زیر شوند:

✔ انزال غیر عادی

✔ پریاپیسم (نعوظی بلند مدت و دردناک)

✔ علائم شبیه به علائم آنفلوآنزا

✔ تاری دید

✔ کاهش فشار خونی که در هنگام تغییر وضعیت بدنی سبب ایجاد احساس سبکی سر، غش کردن یا گیجی شود.

✔ واکنش های حساسیتی که با سختی تنفس، تب، تورم گلو یا زبان، راش، خارش یا کهیر همراه باشند.

تامسولوسین

تداخلی دارویی امنیک با سایر داروها

ممکن است امنیک با داروهای دیگر تداخل داشته باشد. کپسول خوراکی امنیک می تواند با دیگر دارو ها، ویتامین ها یا دارو های گیاهی که بیمار مصرف می کند تداخل داشته باشد. تداخل هنگامی اتفاق می افتد که یک ماده طریقه عملکرد دارو را تغییر دهد. این تغییر می تواند مضر بوده و یا از عملکرد مناسب دارو جلوگیری کند.

برای کمک به اجتناب از تداخلات، پزشک فرد باید تمامی داروها را با دقت تجویز کند. فرد باید مطمئن شود که پزشک خود را از تمامی دارو ها، ویتامین ها یا دارو های گیاهی مصرفی خود مطلع ساخته است. مثال های دارو هایی که می توانند با تامسولوسین تداخل داشته باشند در پایین لیست شده اند.

# دارو های ضد اسید

مصرف سایمتدین به همراه تامسولوسین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوسین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی تامسولوسین را افزایش می دهد. مصرف همزمان این دارو ها باید با احتیاط صورت گیرد.

# آنتی بیوتیک

مصرف آزیترومایسین به همراه تامسولوزین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوزین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی امنیک را افزایش می دهد. مصرف همزمان این داروها باید با احتیاط صورت گیرد.

# دارو های ضد افسردگی (SSRI)

مصرف پاروکستین به همراه تامسولوسین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوسین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی امنیک را افزایش می دهد. مصرف همزمان این دارو ها باید با احتیاط صورت گیرد.

# دارو های ضد قارچ

مصرف برخی دارو های ضد قارچ به همراه تامسولوزین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوسین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی تامسولوسین را افزایش می دهد. مثال های این داروها شامل موارد زیر می شوند:

✔ تربینافاین (مصرف همزمان این دارو ها باید با احتیاط صورت گیرد.)

✔ کتوکنازول (این دارو نباید به همراه تامسولوسین مصرف شود.)

# دارو های اختلالات نعوظ

مصرف دارو های اختلالات نعوظ به همراه تامسولوسین می تواند سبب پایین آمدن شدید فشار خون شود. مثال های این داروها شامل موارد زیر می شوند:

✔ سیلدنافیل

✔ تادالافیل

✔ وردنافیل

# دیگر دارو های بزرگی خوش خیم پروستات

مصرف آلفوزوسین به همراه تامسولوسین می تواند سبب بدتر شدن فشار خون پایین (یکی از عوارض تامسولوسین) شود. علائم می توانند شامل گیجی، غش کردن و افتادن شوند.

# آلفا بلاکر ها

مصرف دارو هایی به نام آلفا بلاکر به همراه تامسولوسین می تواند سبب کاهش شدید فشار خون شود. مثال های این دارو شامل موارد زیر می شوند:

✔ دوکسازوسین

✔ پرازوسین

درمان پروستات با دارو

تامسولوسین برای چه کسانی مناسب یا نامناسب است؟

این دارو را تنها افراد بزرگسال (دارای 18 سال یا بیشتر) می توانند مصرف کنند. کودکان مگر در صورت توصیه پزشک، مجاز به مصرف این دارو نیستند. مصرف تامسولوسین برای همه افراد مناسب نبوده و برای اطمینان از ایمنی این دارو باید موارد زیر را به اطلاع پزشک رساند:

  • سابقه واکنش حساسیتی به مصرف تامسولوسین یا دیگر دارو های مشابه در گذشته
  • تجربه افت فشار خون اورتواستاتیک: در این نوع افت فشار خون فرد پس از برخاستن از زمین دچار احساس گیجی و سبکی سر می شود.
  • ابتلا به مشکلات شدید کلیوی یا کبدی
  • انجام جراحی چشم برای درمان آب مروارید یا گلوکوم

چگونگی مصرف تامسولوسین

این اطلاعات در ارتباط با مقدار مصرف دارو برای کپسول خوراکی تامسولوسین می باشند. ممکن است در این مطلب تمامی مقادیر و اشکال مصرف ممکن ذکر نشده باشند. پزشک فرد به او خواهد گفت که چه مقدار مصرفی برای او مناسب می باشد. مقدار، شکل و دفعات مصرف دارو به موارد زیر بستگی خواهد داشت:

☑ سن فرد

☑ بیماری تحت درمان

☑ شدت بیماری

☑ دیگر شرایط یا بیماری هایی که فرد دارد

☑ چگونگی واکنش او به مقدار اولیه مصرف

مقدار مصرف برای هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH)

نام ژنریک: تامسولوسین

  • شکل دارویی: کپسول خوراکی
  • قدرت: 0.4 میلی گرم

نام تجاری: فلومکس

  • شکل دارویی: کپسول خوراکی
  • قدرت: 0.4 میلی گرم

مقدار مصرف در بزرگسالان (سن 18 تا 64 سال)

مقدار مصرف معمولی: کپسول 0.4 میلی گرمی در روز

افزایش مقدار مصرف: در صورتی که بدن پس از دو تا چهار هفته به مقدار مصرف 0.4 میلی گرم پاسخگو نباشد، مقدار مصرف می تواند تا 0.8 میلی گرم در روز افزایش یابد.

مقدار مصرف در سالمندان (65 سال و بالاتر)

ممکن است بدن فرد این دارو را با سرعت کمتری پردازش کند. پزشک می تواند درمان را با تجویز مقادیر کمتری برای فرد شروع کند تا دارو به صورت بیش از حد در بدن تجمع نیابد. سطوح بالای این دارو در بدن می تواند خطرناک باشد.

بهترین زمان مصرف تامسولوسین

تامسولوسین با شل کردن عضلات مثانه و پروستات به کاهش علائم بزرگی غده پروستات کمک می کند. افراد در این حالت می توانند آسان تر ادرار کنند. در اولین مرتبه مصرف تامسولوسین امکان دارد فرد احساس گیجی یا سبکی سر را تجربه کند. در صورت بروز این وضعیت باید تا هنگام بهبود یافتن در حالت نشسته یا دراز کش قرار گرفت.

این دارو یک بار در روز و معمولا صبح هنگام بعد از صرف صبحانه یا اولین وعده غذایی روز مصرف می شود.

پروستات خوش خیم را چگونه درمان کنیم؟

هشدار های مهم

# هشدار در ارتباط با فشار خون پایین

تامسولوسین می تواند سبب ایجاد احساس گیجی شده و یا در هنگام ایستادن پس از حالت نشسته یا دراز کش سبب کاهش فشار خون شود. پس از مصرف اولین مقدار مصرف یا مقدار مصرف افزایش یافته این دارو، فرد باید قبل از انجام هر گونه فعالیتی که می تواند سبب آسیب شود از چگونگی اثر تامسولوسین بر خود آگاهی داشته باشد.

# هشدار در ارتباط با پریاپیسم

به ندرت، تامسولوسین می تواند سبب پریاپیسم شود. این مورد یک نعوظ دردناک و مداوم است که به فعالیت جنسی ارتباطی ندارد. در صورتی که فرد به پریاپیسم مبتلا شود، باید فورا با پزشک خود تماس گیرد. در صورتی که پریاپیسم درمان نشود می تواند به ضعف دائمی جنسی (عدم توانایی نعوظ) منجر شود.

# هشدار در ارتباط با واکنش های پوستی

با اینکه این مورد نادر است اما این دارو می تواند سبب ایجاد واکنش های شدید پوستی از جمله یک بیماری جدی به نام سندرم استیون جانسون شود. این واکنش های پوستی می توانند سبب افزایش تاول ها، تورم صورت، تب، و مشکل در تنفس شوند. در صورتی که فرد پس از مصرف این دارو به نشانه های یک واکنش پوستی شدید یا ناگهانی مبتلا شود باید فورا با یک پزشک ملاقات کرده و یا با 115 تماس بگیرد.

# هشدار در ارتباط با سندرم فلاپی عنبیه در حین عمل (IFIS)

این سندرم، عارضه ای است که در حین عمل های جراحی برای درمان آب مروارید یا گلوکوم رخ می دهد. با اینکه این مورد نادر است، این مشکل در افراد مصرف کننده تامسولوسین گزارش شده است. در صورتی که فرد عمل جراحی درمان آب مروارید یا گلوکوم داشته باشد، باید پزشک یا جراح را از اینکه تامسولوسین مصرف می کند مطلع کند.

هشدار هایی در ارتباط با تامسولوسین

چندین هشدار در ارتباط با این دارو وجود دارند.

# هشدار هایی در ارتباط با حساسیت

تامسولوسین می تواند سبب ایجاد واکنش های حساسیتی شدید از جمله یک بیماری جدی به نام سندرم استیون جانسون شود. این واکنش ها می توانند سبب ایجاد علائمی از جمله موارد زیر شوند:

✔ سختی در تنفس

✔ تورم گلو یا زبان

✔ راش، خارش یا کهیر

در صورت ابتلا به یک واکنش حساسیتی باید با پزشک خود تماس گرفت. در صورت شدید بودن علائم، باید با 115 تماس گرفته و یا به نزدیک ترین اورژانس مراجعه شود.

در صورت داشتن واکنش حساسیتی به این دارو یا سولفا (سولفانامید)، باید از مصرف دوباره این دارو خودداری شود. مصرف دوباره این دارو می تواند کشنده باشد. سولفا ماده ای است که در داروهایی مشخص یافت می شود. در صورت داشتن واکنش های حساسیتی جدی یا تهدید کننده زندگی به سولفا در گذشته، باید این موضوع با پزشک مطرح شود.

در صورت قطع مصرف چه اتفاقی می افتد؟

قطع ناگهانی مصرف این دارو می تواند سبب بازگشت علائم و بدتر شدن وضعیت جسمی فرد شود.در صورت تمایل به قطع مصرف دارو باید با پزشک خود مشورت کرد. در صورت احساس ناراحتی در اثر عوارض جانبی پزشک می تواند داروی دیگری را به جای تامسولوسین تجویز کند. دفع کامل این دارو از بدن 2 تا 3 روز پس از قطع مصرف به طول می انجامد.

 

 

 برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر صالح جمعه ۱۳ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من حدود یک هفته هست سنگ کلیه دارم و دیروز مقدار سنگ دفع کردم ولی هنگام نزدیکی و ارضا شدن برگشت منی دارم یعنی هیچ منی خارج نمیشه در حال حاضر کپسول تامسولوسین استفاده می کنم و قرص اوروسیترا و شربت مفتت و قرص لووفلوکساسین ۵۰۰ ممنون میشم علت و برگشت منی و درمانی رو بهم بگید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۳ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      علت كپسول تامسولوزين است قطع شود

  • تصویر کاربر حسين سه شنبه ۳ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    درود برشما
    ٦٤ ساله هستم تا پيش إز مصرف فيناسترايد براي ريزش مو إز نعوظ بسيار خوب برخوردار بودم در حال حاضر كمي مشكل دارم براي تكرر ادرار
    پزشك تامسولوسين تجويز كرده كه هنوز استفاده نكرده ام
    براي نعوظ و اينكه أيا تامسولوسين مصرف كنم در صورت لزوم راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد و تامسولوزين را شروع كنيد

  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام من ۴۲ سالم هست و حدود دو سال پیش سنگ کلیه دفع کردم و از اون موقع به بعد مشکل تکرر ادرار هم دارم بعضی اوقات در پهلوی چپ درد هم دارم.در بمهن ماه سال گذشته هم دفع سنگ داشتم و این سونوگرافی هم برای اون تاریخ میباشد ایا من پروستاتم مشکل داره یا کلیه ؟نیازی به مصرف دارو هست ؟میشه راهنمایی بفرمایین.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      قرص وزيكر يك عدد روزانه و داروي ديگري لازم نيست

  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام من 2 هفته پیش سوزش وتکرر ودیزور گرفتم 5 روز کوتریموکسازول مصرف کردم سوزش برطرف شد ولی تکرر و دیزور دوباره برگشت آزمایش کامل دادم و همینطور سونوگرافی دکتر گفت باید 10 روز سیپروفلوکساسین و1 ماه پروترال 0/4 مصرف کنم الان 7 روز سیپروفلوکساسین و 3 روز است پروترال مصرف میکنم ولی هنوز شبها هر 1 یا 2 ساعت ادرار دارم و وقتی مینشیم زیر بیضه هام حالت بیحسی احساس میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      يك عدد قرص وزيكر ده ميلي كرم روزانه ميل كنيد ده روز 

  • تصویر کاربر محمدپرند چهارشنبه ۲۷ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    باسلام،محمدهستم 31ساله.حدود 5ماهه که دچار سوزش و درد حین ادرار و نعوذ هستم،این درد در انتهای الت تناسلی و ناحیه ی ختنه گاه شبیه سوزش ناشی از زخم حس میشه فقط و فقط هنگام ادرارو نعوظ.ازمایش کشت ادرارمی و خون نرمال بودوعفونتی نداشت،سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات نرمال بود و در سونوی رنگی کلیه هم آثاری از سنگ کلیه ومثانه و تنگی مجرا و انسداد وجودنداشت،5ماهه به متخصص های زیادی مراجعه داشتم و داروهای زیادی ازجمله سیپروفلوکساسین500،سفکسیم 400،جنتامایسین80،داکسی سایکلین100و سفتریاکسون مصرف داشتم اما فقط زمان مصرف دارو،شرایط رو به بهبودی میره و زمان اتمام دوره،بازگشت عارضه وجود داره،چند روز اخیرهم ابتدای ادرارم شیری رنگ هستش،جریان ادرار هم ضعیف و بصورت دوشاخه بوده ازهمون پنج ماه پیش،سایز پروستات هم نرمال بود،میشه راهنمائی بفرمایید،شدیداخسته و کلافه هستم ازعدم بهبودی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سوزش ادرار بايد برسي شود ولي براي نعوظ يك ساعت  قبل از رابطه يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام سن بنده۶۷ ساله جدیدا مشکل قطعی ادرار و همچنین احساس درد زیر شکم شدم که با مراجعه به پزشک وازمایشات لازم وتشخیص گشادی پروستاد و وجود سه میلی سنگ در ازمایشات و تجویز قرص تامسور. متاسفانه با وجود استفاده بمدت ۲ ماه هنوز مشکلات بوجود امده برطرف نشده و یک سئوال دیگه که من از اقای دکتر دارم اینکه کارهایی که باید برای بهبود و همچنین کارهایی که نباید انجام بدم و ایا با دارویی که من بنام قرص اتوسترول ۲۰ مصرف می کنم تداخل دارویی دارد یا نه ممنون می شوم من را راهنمایی نمایید تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      بايد عمل كنند

  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آیا اگر عفونت کلیه باعث مشاهده خون در ادرار بشه، مصرف تامسولوسین می تونه سبب قطع مشاهده خون در ادرار باشه؟

    بنده یک ماه پیش خون در ادرار مشاهده کردم، نظر پزشک بر سنگ 3 میل در کالیس تحتانی کلیه چپ بود. برای 5 روز تامسولوسین مصرف کردم و سپس به خیال دفع شدن سنگ مصرف آنرا قطع کردم، دو روز بعد دوباره خون در ادرار مشاهده کردم و دوباره مصرف تامسولوسین رو ادامه دادم که فرداش خون در ادرار مشاهده نشد! الان می ترسم مصرف تامسولوسین رو قطع کنم و با خون در ادرار مواجه بشم! از طرفی هم به عفونت کلیه مشکوکم چون بعضی اوقات هر دو طرف پهلوهام درد می گیره و همین که قبل دادن آزمایش ادرار آموکس سیلین مصرف کرده بودم! فکر اینکه عفونت باشه برام ترس ایجاد کرده!
    ببخشید طولانی شد، سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      ده روز تامسولوزين ميل كنيد

    2. تصویر کاربر وحید سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)
      عذر می خوام، پس احتمال عفونت منتفی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      عفونت نيست

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشته یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون به خیر،من دختری بیست وسه ساله هستم که تقریبا پنج سال تکرر ادرار دارم تقریبا یک ماه پیش رفتم دکتر ودارو هایی که به من دادن فولیک اسید،تاموسین،یوریناسین وده تا امپول ویتامین ب۱۲ بود من از روزی که از داروها استفاده کردم تعداد دفعات ادرارم خیلی خیلی بیشتر شده به دکتر که گفتم ایشون گفتن فعلا از تاموسین استفاده نکنم واگه بهتر نشدم دوباره مراجعه کنم من یک روز از تاموسین استفاده نکردم واز روز بعدش مصرف همه ی این داروها رو قطع کردم چون هم تعداد دفعات ادرارم بیشتر شده بود هم حس بعدی در مثانم دارم که هنوز هم ادامه داره میخواستم ببینم به نظر شما این عملکرد طبیعی داروهاست و دوباره مصرفشون رو ادامه بدم یا ازشون استفاده نکنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر فرشته یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)
      A
    2. تصویر کاربر فرشته سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      از قرص وزيكر ١٠ميلي گرم روزي يك عدد ميل كنيد و دارو ها را قطع كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۲ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب اقای دکتر
    بنده ۸ماه هست تکرر ادرار و احساس ادرار دارم که از ساعت ۷شب بیشتر میشه ۲تا دکتر رفتم یکی گفت ورم پروستات دارو داد بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم ولی یه دکتر دیگه گفت از مثانه هست اونم دارو داد ولی خوب نشدم
    ضمنا بعضی مواقع بیضه هام هم درد میگیره
    بنده هم ازمایش دادم هم سونوگرافی و ایراد دکتر گفت نداره
    اقای دکتر باید چی کار کنم
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۲ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      روزي يك كپسول امنيك. به مدت يك ماه و قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد به مدت ده روز 

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۲ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      روزي يك كپسول امنيك. به مدت يك ماه و قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد به مدت ده روز 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۵ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت دکتر محترم
    سوالم از شما این هست مدت شش ماه همراه با ادرارم چیز هایی شبیه به بلور و رنگ نارنجی خارج میشد بعد از مراجعه به دکتر داخلی ایشون یه سونو کلیه نوشت و بعد از سونو کلیه دو تا سنگ 4 میلی کف مثانه مشاهده شد . متعاقبا به دکتر داخلی مراجعه کردم جواب ازمایش رو نشونش دادم گفتن باید بری قسمت اورولوژی و مشکلتون رو به متخصص قسمت اورولوژی بگی . خواستم ببینم غیر از عمل آیا قرص یا کپسول یا با عرقیجات و چیزای دیگه سنگ دفع میشه ؟ ممنونم از وقتی که برای ما میذارین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۵ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سنگ ها كوچك هستند با ادرار دفع مي شوند

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر