خون در ادرار مردان نشانه چیست؟

فهرست مطالب

ادرار خونی (HEMATURIA) به معنی دفع خون از سیستم دستگاه ادراری توسط ادرار می باشد. دفع خون توسط ادرار ممکن است دردناک و یا بدون درد باشد.

خون در ادرار مرد نشانه چیست؟

وجود خون در ادرار به دو فرم می باشد. این ادرار قرمز یا توسط بیمار ادرار خونی قابل مشاهده است و معمولا رنگ آن شبیه چای و یا خون کامل می باشد. و فرم دیگر وجود خون در سیستم دستگاه ادراری توسط آزمایش ادرار است.

بنابراین دفع خون توسط ادرار همراه با علامت و یا بدون علامت است. ادرار کاملا خونی یا توسط بیمارقابل ملاحظه است و یا توسط آزمایش ادرار، نشان داده می شود. دفع خون، زودگذر و یا دائمی می باشد و می تواند تنها علامت سیستم دستگاه ادراری و یا همراه با دفع پروتئین توسط کلیه باشد.

در علم پزشکی ادرار خونی یا هماچوری، وجود گلبولهای قرمز در ادرار است و ممکن است علت آن ناشناخته باشد. در ادرار خونی از کلیه و سایر قسمتهای سیستم دستگاه ادراری مثل حالب ها، مثانه، پروستات و مجاری ادرار، خون وارد ادرار می شود.

آزمایش میکروسکوپیک ادرار:

لذا با در نظر گرفتن سن، ادرار خونی واضح و یا وجود ادرار در آزمایش که به آن میکروسکوپیک می گویند، پزشک باید محل خونریزی در سیستم دستگاه ادراری را مشخص وبا توجه به علت، درمان صورت گیرد.

علت های ادرار خونی:

علت خون در ادرار مردان چیست؟ مردم به دلائل خیلی جدی دچار ادرار خونی می شوند، در حالی که در بسیاری موارد، علت آن خوش خیم است. ممکن است علت ادرار خونی نامشخص باشد و یا ممکن است علت آن خوش خیم باشد مثل سنگ کلیه . علت دیگر آن می تواند بدخیم باشد مانند سرطان کلیه، حالب، مثانه، پروستات و یا مجرا.

بنابراین علت می تواند غیرقابل توجه تا مرگ آور باشد. اگر گلبولهای سفید همراه با  خون در ادرار باشد، در این حالت شانس وجود عفونت ادراری بسیار زیاد است. علت ادرار خونی در مردان می تواند موارد زیر باشد:

  • عفونت سیستم دستگاه ادراری
  • سنگ های کلیه، مثانه، حالب
  • بیماری ژنتیکی کیستیک کلیه
  • سرطان کلیه، سرطان پروستات و مثانه
  • بزرگی خوش خیم پروستات بخصوص در مردان بالای 50 سال
  • وجود سوند در مجرا
  • فعالیت های بسیار شدید مثل مسابقات دو میدانی 100 متر
  • بدون علت

وجود خون در ادرار

سایر عللی که کمتر شایع هستند:

  • بیماری که در آن گلومرول موجود در کلیه خونریزی می کند وبنام بیماری نفروپاتی IGA نامیده می شود.
  • بیماری آلپورت
  • سرطان خونی سیکل سل
  • بیماری انگلی شیستوزوما که مثانه را گرفتار می کند
  • دیدن سیستم دستگاه ادراری با وسیله سیستوسکوپ
  • عفونت پروستات
  • عفونت مجرا
  • بیماری کلیه
  • وجود هموگلوبین که بعلت شکسته شدن(همولیز) گلبولهای قرمزوارد ادرار می شود که این حالت در بیماری هموگلوبینوری شبانه PAROXYSMALدیده می شود.
  • فشارخون بدخیم که در بیماری نکروز گلومرول کلیه دیده می شود.
  • آلرژی و حساسیت ممکن است بندرت در بچه ها باعث ادرار خونی شود.
  • فشارخون ورید کلیه چپ که باعث ادرار خونی می شود. این حالت را به آن بیماری  NUTCKER هم می گویند.
  • تنگی محل حالب به لگنچه کلیه (UPJO) بندرت باعث وجود خون در ادرار می شود.
  • ادرار خونی MARCH
  • بیماری نفریت کلیه در ورزشکاران بعلت فعالیت شدید
  • سندرم بیماری آلپورت
  • داروها مثل سولفونامید، ریفامپین، فنی توئین

 

چه مقدار خون در ادرار خطرناک است؟

به طور کلی، از نظر علمی هیچ مقدار خونی در ادرار “طبیعی” تلقی نمی‌شود (به جز در دوران قاعدگی زنان)، اما شدت خطر بستگی به علت زمینه‌ای و میزان خون مشاهده شده دارد.

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

ترکیب درد پهلو و وجود خون در ادرار یکی از کلاسیک‌ترین نشانه‌های بالینی در پزشکی است که معمولاً به درگیری کلیه‌ها یا لوله‌های حالب (میزنای) اشاره دارد. این دو علامت در کنار هم اغلب نشان‌دهنده یک مشکل مکانیکی یا التهابی در سیستم ادراری فوقانی هستند که نیاز به بررسی دقیق توسط پزشک متخصص اورولوژی دارد.

در ادامه، اصلی‌ترین دلایل همراهی این دو علامت را بررسی می‌کنیم:

۱. سنگ کلیه یا حالب (شایع‌ترین علت)

شایع‌ترین دلیل بروز ناگهانی درد شدید پهلو همراه با خون در ادرار، حرکت سنگ است. وقتی سنگ از کلیه خارج شده و وارد لوله باریک حالب می‌شود، باعث انسداد مسیر ادرار و انقباضات شدید دیواره حالب می‌شود که به آن کولیک کلیوی می‌گویند. خراشیدگی دیواره مجرا توسط لبه‌های تیز سنگ، باعث ورود خون به ادرار می‌شود. این درد معمولاً به صورت موجی است و ممکن است به سمت زیر شکم یا ناحیه تناسلی تیر بکشد.

۲. عفونت شدید کلیه (پیلونفریت)

اگر باکتری‌ها از مثانه به سمت کلیه‌ها صعود کنند، باعث التهاب بافت کلیه می‌شوند. در این حالت، درد پهلو معمولاً حالتی مبهم و مداوم دارد و با لمس پهلو تشدید می‌شود. خون در ادرار در این وضعیت ناشی از التهاب شدید دیواره‌های لگنچه کلیه است. تفاوت اصلی این حالت با سنگ، وجود تب، لرز، حالت تهوع و بدبو شدن ادرار است که نشان‌دهنده یک وضعیت عفونی جدی است.

عفونت کلیه

۳. تروما یا آسیب فیزیکی

هرگونه ضربه شدید به پهلو (ناشی از تصادف، سقوط یا ورزش‌های رزمی) می‌تواند باعث پارگی مویرگ‌های داخل کلیه یا آسیب به بافت آن شود. در این موارد، درد بلافاصله بعد از ضربه شروع شده و خون در ادرار می‌تواند از رنگ صورتی تا قرمز تیره متغیر باشد. این وضعیت به دلیل احتمال خونریزی داخلی کلیه، نیازمند بررسی سریع با سی‌تی‌اسکن یا سونوگرافی است.

۴. علل کمتر شایع اما مهم

در برخی موارد، همراهی درد پهلو و خونریزی می‌تواند نشان‌دهنده مسائل جدی‌تری باشد:

  • لخته شدن خون در عروق کلیه: که باعث قطع خون‌رسانی به بخشی از کلیه (انفارکتوس کلیوی) و درد شدید می‌شود.

  • تومورهای کلیه: اگرچه تومورها اغلب در مراحل اولیه بدون درد هستند، اما اگر تومور بزرگ شده و به کپسول کلیه فشار بیاورد یا باعث ایجاد لخته خون در مسیر ادرار شود، می‌تواند درد پهلو ایجاد کند.

  • بیماری کلیه پلی‌کیستیک: پاره شدن کیست‌های متعدد در کلیه می‌تواند باعث درد ناگهانی و هماتوری (خون در ادرار) شود.


نکته کلیدی: اگر درد پهلوی شما به قدری شدید است که نمی‌توانید آرام بنشینید، یا اگر همراه با خونریزی دچار استفراغ مکرر، قطع شدن ادرار یا تب بالا شده‌اید، حتماً به بخش اورژانس مراجعه کنید.

خون در ادرار مردان همراه با سوزش نشانه چیست؟

خون در ادرار مرد نشانه چیست؟ معمولاً اگر بعد از سن 35 سالگی در ادرار مردان خون دیده شود، باید مورد بررسی قرار گیرند. به دو علت این حالت در مردان به وجود می­آید. در درجه اول عفونت مثانه و علت دیگر وجود سرطان مثانه می­باشد.

ادرار خون چه زمانی نشانه سرطان است؟

برای اینکه مشخص شود ادرار خونی نشانه سرطان است یا خیر باید پزشک با روش مورد نظر به بررسی بپردازد. این بررسی شامل دیدن مثانه با دستگاه می­باشد که به آن سیستوسکوپی گفته می ­شود، که حتماً به طور اورژانسی انجام شود.

ادرار خونی

تشخیص ادرار خونی

براساس  گرفتن شرح حال و امتحان بالینی بیمار توسط پزشک قابل تشخیص است. مثلا در جوانان که شانس سرطان در آنها نادر است با یک آزمایش ادرار عفونت نشان داده می شود و درمان با دادن دارو مسئله حل خواهد شد. در ادرار خونی به فعالیت های شدید فرد باید توجه کرد. اگر شک به وجود سنگ می باشد با سی تی اسکن می توان آنرا تشخیص داد.

در سنین بالا وجود خون در ادرار از اهمیت ویژه ای برخوردار است و شانس وجود سرطان وجود دارد. برای بررسی تومور(سرطان) مثانه از دیدن مثانه یا سیستوسکوپی استفاده می کنیم. گاهی ادرار خونی همراه با درد پهلو می باشد که به آن سندرم LOIN PAIN HEMATURIA می گویند.

درمان خون در ادرار

درمان خون در ادرار شما بستگی به علت آن دارد. به عنوان مثال اگر به دلیل عفونت در ادرار خون دارید، پزشک ممکن است به شما بگوید که داروی آنتی بیوتیکی مصرف کنید. اگر به دلایل دیگری خون در ادرار دارید یا به سوزش ادرار دچار شده اید، ممکن است به یک نوع متفاوت از درمان نیاز داشته باشید.

برای اینکه بدانید چرا خون در ادرار دارید، پزشک ممکن است از شما نمونه ادرار بخواهد. از نمونه ادرار می توان برای آزمایش علائم عفونت، بیماری کلیوی یا سایر مشکلات استفاده کرد. پزشک شما از نتایج آزمایش ادرار استفاده می کند تا تصمیم بگیرد که آیا به آزمایش های بیشتری نیاز دارید یا اینکه می توانید یک درمان را شروع کنید.

چه داروهایی باعث تغییر رنگ ادرار به قرمز می‌شوند؟

بسیاری از افراد با دیدن رنگ قرمز یا نارنجی در ادرار دچار وحشت می‌شوند، اما در بسیاری از موارد این موضوع تنها اثر جانبی مصرف برخی داروهاست و نه وجود خون واقعی. به این حالت «شبه‌هماتوری» گفته می‌شود. مهم‌ترین داروهایی که باعث این تغییر رنگ می‌شوند عبارتند از:

  • فنازوپیریدین: این دارو که برای تسکین سوزش ادرار تجویز می‌شود، ادرار را به رنگ نارنجی تیره یا مایل به قرمز در می‌آورد.

  • ریفامپین: یک آنتی‌بیوتیک قوی (اغلب برای درمان سل) که می‌تواند رنگ ادرار، عرق و حتی اشک چشم را به نارنجی یا قرمز تغییر دهد.

  • ملین‌های حاوی سنا: مصرف مداوم برخی داروهای گیاهی برای یبوست که حاوی گیاه سنا هستند، می‌تواند رنگ ادرار را متمایل به قرمز کند.

  • برخی داروهای شیمی‌درمانی: داروهایی مانند دوکسوروبیسین می‌توانند در روزهای اول تزریق، رنگ ادرار را تغییر دهند.

بهترین داروی پروستات و تکرر ادرار

ادرار خونی در زنان نشانه چیست؟

در زنان، به دلیل آناتومی خاص سیستم ادراری و نزدیکی آن به سیستم تناسلی، دلایل خون در ادرار می‌تواند متنوع باشد. اولین قدم در زنان، تشخیص این است که خون منشأ ادراری دارد یا مربوط به واژن و سیکل قاعدگی است. شایع‌ترین دلایل عبارتند از:

  • عفونت ادراری (UTI): شایع‌ترین علت در زنان است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • التهاب مثانه (سیستیت): که می‌تواند ناشی از عفونت یا حتی تحریکات شیمیایی باشد.

  • سنگ‌های ادراری: وجود سنگ در مثانه یا کلیه می‌تواند باعث پارگی مویرگ‌ها شود.

  • تغییرات یائسگی: خشکی و نازک شدن بافت مجاری (آتروفی) در دوران یائسگی می‌تواند منجر به لکه‌بینی در ادرار شود.

  • اندومتریوز: در موارد نادر، اگر بافت رحم در سیستم ادراری رشد کند، فرد در دوران قاعدگی دچار ادرار خونی دردناک می‌شود.

چگونه از بروز خون ادراری پیشگیری کنم؟

پیشگیری از خون در ادرار در واقع به معنای مراقبت از سلامت کلیه‌ها و مثانه است. با رعایت این چند نکته می‌توانید ریسک ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای را کاهش دهید:

  • هیدراتاسیون (نوشیدن آب): نوشیدن مقدار کافی آب در روز باعث رقیق شدن ادرار و جلوگیری از شکل‌گیری سنگ‌های کلیه و رسوب باکتری‌ها می‌شود.

  • بهداشت جنسی و فردی: برای پیشگیری از عفونت‌های ادراری، ادرار کردن بلافاصله بعد از رابطه جنسی و شستشوی صحیح توصیه می‌شود.

  • ترک سیگار: سیگار یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان مثانه و کلیه است که منجر به خونریزی بدون درد می‌شود.

  • کاهش مصرف نمک و پروتئین حیاتی: برای جلوگیری از تشکیل سنگ‌های کلیوی، تعادل در مصرف نمک و غذاهای فرآوری شده بسیار مهم است.

چه زمانی برای ادرار خونی به پزشک مراجعه کنیم؟

اگرچه بسیاری از علل ادرار خونی (مانند عفونت‌های ساده) خطرناک نیستند، اما برخی موارد نیاز به بررسی فوری دارند. در شرایط زیر نباید زمان را از دست داد:

  • مشاهده خون بدون درد: اگر ادرار شما قرمز شده اما هیچ سوزش یا دردی ندارید، این می‌تواند زنگ خطری برای مسائل جدی‌تر مانند تومورها باشد و باید سریعاً بررسی شود.

  • وجود لخته خون: دیدن لخته‌های رشته‌ای یا تکه‌ای در ادرار نشان‌دهنده شدت خونریزی است.

  • همراهی با تب و لرز و درد پهلو: این علائم نشان‌دهنده درگیری کلیه‌هاست.

  • تداوم خونریزی: حتی اگر خونریزی خود‌به‌خود قطع شد، باز هم باید علت آن توسط سونوگرافی و آزمایش مشخص شود، زیرا بسیاری از بیماری‌های جدی به صورت دوره‌ای خونریزی می‌کنند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر شافعی شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید بنده 2ماه پیش مشکل ادراری سوزش ادرار ودرد وسوزش بیضه وتحتانی ان داشتم رفتم پزشک متخصص وسنگرافی انجام دادم از مثانه وکلیه وپروستات نرمال بودن ودارو افلوکساسین 300 هر 12ساعت وترازوسین 2 شبی یک عدد 6 ماه افلوکساسین یک ماه استفاده کردم تقریبا از درد سنگین بهتر شدم ولی هنوز دردوسوزش کمی دارم گاهی خفیف گاهی بیشتر ادرارم بهتر شده ولی بعد از ادرار چند قطره ای می ماند که با پیاده روی خارج میشود دارو افلو کساسین تمام کردم .متشکرم از اینکه راهنمایم کنید یا دارو برایم تجویز کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      كپسول أمنيك شبي يك عدد ميل كنيد ودر أب گرم بنشينيدوعمل جنسي داشته باشيد
  • تصویر کاربر حیدر شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    باسلام همسرم سونوی آنومالی انجام دادن همه چی نرمال ولی لگنچه کلیه راست 44mm و چپ 54 mm تشخیص شده آیا مشکلی داره باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      اشكالي ندارد
  • تصویر کاربر قنبر شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 654 مشاهده پرسش
    سلام دفع کراتین1،49اوره42،6پروتین50چقدر به دیالیز دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به دياليز نداريد
  • تصویر کاربر سید شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 716 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشد خدمت آقای دکتر
    به استحضار عالی میرساند اینجانب برادری با سن 32 ساله دارم که تقریبا 3 سال و نیم پیش در اثر ریزش آوار دچار شکستگی مهره ال 2 شد که در چهارمحال و بختیاری مورد عمل جراحی قرار گرفت که از آن زمان به بعد تقریبا هم در راه رفتن و هم کنترل ادرار دچار مشکل شد و با مراجه به تعداد زیادی از متخصصین و جراحان مغزو اعصاب و ستون فقرات و کلیه و مجاری ادراری و طب فیزیکی و طب سنتی متاسفانه نتیجه ای حاصل نگردید . و هرکدام از متخصصین یه نظری میدادند و این نظریات هم در روحیات برادرم خیلی تاثیر گذاشته است . آقای دکتربا این توضیحات مختصراگر بنظر شما امکان معالجه و اخذ نوبت جهت مراجعه خدمت شما وجود دارد ما را در درمان و معالجه برادرم کمک بفرمایید
    با تشکر
    هاشمی 09127099074
    09132811178
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      نوار مثانه (urodynamic study) گرفته شود سپس مراجعه كنيد
    2. تصویر کاربر سید پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و تشكر از جنابعالي
      آقاي دكتر يه نوار مثانه تقريبا حدود دو سال پيش گرفتيمه كه بپيوست خدمت شما ارسال ميكنم اگه صلاح ميبينيد كه دوباره تكرار كنيم اظهار نظر بفرماييد
      بازهم از شما تشكر ميكنم
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      ارسال نشده است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام
    من در حالت نعوظ كامل آلت تناسليم يك مقدار كمي رو به پايين است ، سوالم اينه كه آيا در برقراري رابطه جنسي ميتونم طرفم رو ارضا كنم يا اينكه دردي رو طرفم متحمل ميشه به خاطر اين داستان يا ن؟؟ روشي هست كه بشه با ورزش دادن و اينا درستش كرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با عمل جنسي قابل اصلاح مي باشد
    2. تصویر کاربر علي پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      يعني چ با عمل جنسي قابل اصلاح است؟؟
    3. تصویر کاربر علي پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      يعني چ با عمل جنسي قابل اصلاح است؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      با عمل جراحي قابل اصلاح مي باشد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ر-اهواز چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1123 مشاهده پرسش
    سلام دکتر-متخصص اورولوژی برای من کپسول امونیک تجویز کرده ولی موقع مصرف دچار دل پیچه واسهال میشم...آیا باید بهمراه داوریی دیگه مصرف بشه؟؟آیا باید قطع بشه مصرفش یا اینکه داوریی مشابه اون وجود داره که جایگزین بشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      مي توانيد از كپسول تامسوور استفاده كنيد
  • تصویر کاربر ع چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب بنده در حدود 26 سال داروی لووتیروکسین مصرف می کنم (کم کاری تیروئید) و به علت تنگی کانال نخاعی یکبار هم تحت عمل جراحی قرار گرفته ام (دکتر حمید آرا) و اکنون نیز در دو نقطه از کمر این آسیب وجود دارد که با مصرف گاباپنتین و اموتریپتیلین کنترل ناموفقی دارم. مدتی است (در حدود یکسال) دچار اختلال در نعوذ هستم. با مصرف داروهای گیاهی مثل کپسول لاویگ تا حدودی بهتر شدم ولی رضایت بخش نیست. فرموده شما در این خصوص موجب تشکر و امتنان اینجانب خواهد بود.
    ع فدایی از رفسنجان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      از قرص تادالافيل يك ساعت قبل از نزديكي ميل كنيد
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    مدت 4 سال هست درگیر پروستاتیت مزمن هستم.... سوزش در زمان ادرار و برخی اوقات در زمان انزال
    از علایم درد من هستند.انواع ازمایشات و روشهای تشخیصی رو انجام دادم.اخرین بار سیستیریوسکوپی انجام دادم که ظاهرا همه چیز نرمال بوده...شخصا فکر میکنم منشا درد عصبی است ...دارو زولوفت رز مصرف میکنم ولی دچار ورم معده میشم...ناگفته نماند به توصیه یکی از دوستان از کپسول لاویک استفاده میکنم که در مفایسه با سایر دارو ها جواب بهتری کرفتم...خسته وکلافه شدم اقای دکتر...لطفا کمکم کنید..
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      در آب گرم بنشينيد و از شياف ايندومتاسين روزي يك عدد استعمال كنيد و عمل جنسي ضروري است ، اگر خوب نشديد مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    باسلام سونوي آنومالي انجام دادن سن حاملگي 22-23هفتگي همه چيزنرمال فقط لگنچه apراست44mmوچپ54mmآيامشكلي داردلطفابرام توضيح دهيد باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      لگنچه بزرگ است تا آخر حاملگي صبر كنيد
  • تصویر کاربر ابراهيم چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام-يك نفر مشكل نعوظ دارد.علت يا جسمي يا رواني ميباشد
    1-اگر با مصرف تادالافيل مشكل نعوظ برطرف گردد مشكل جسمي بوده يا رواني؟
    2-اگر با تادالافيل مشكل نعوظ برطرف نگردد مشكل جسمي بوده يا رواني؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      در هر دو مورد نعوظ ايجاد خواهد شد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر
    پدر بنده که مشخصات ایشان در بالا پر شد مدت 6 ماه است که به دلیل سوزش سر پیشابراه آن هم به صورت مداوم و بدون قطع شدن رنج می برد به طوری که تقریباً تمام زندگی ایشان تحت تاثیر قرار گرفته و جدیدا هم که بنده احساس می کنم افسرده شده اند.
    بیوگرافی مختصری از بیماری ایشان خدمتتان عرض می کنم:
    تشخیص سنگ کلیه در زاهدان و عمل از طریق سیستوکوپی
    یک ماه بعد - سیستوسکوپی مجدد به دلیل سوزش زیاد محلی که خدممتتان عرض شد جهت اطمینان از صحت عمل توسط پزشک معالج
    حدود دوماه بعد از آن مراجعه به مشهد و بیمارستان رضوی و در آنجا نیز انواع آزمایش ادرار، سونوگرافی انجام شد و به تشخیص پزشک مجددا سیستوسکوپی شدند اما مشکل حل نشد.
    حدود دو ماه بعد - مراجعه به بیمارستان شهید هاشمی نژاد تهران و در آنجا حدود 1 هفته بستری بودند. انواع آزمایشات ادرار، سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی انجام شد و در نهایت سیستوکوپی و نمونه برداری کردند. نتیجه نمونه برداری Mild chronic cystitis و Negative for CIS or malignancy گزارش شد.
    در طی مدت اولین عمل تا کنون پزشکان مختلف ایشان را دیده اند و انواع و اقسام آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد افسردگی به ایشان داده شده است. من یقین دارم مشکل ایشان وسواس یا افسردگی نیست.
    از شما خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که مشکل چیست. به هر کجا مراجعه می کنیم بیماری پدر قابل معالجه نیست.
    در صورتیکه امر بفرمایید کلیه مدارک خدمتتان ارسال می شود
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام سوزش ألت ايشان يا بايد به علت پروستاتيت احتقاني مزمن باشد ويا كارسينوما اين سايتو . لذا براي رد كارسينوما بايد سه بار ادرار صبحگاهي در سه روز متوالي به إزمايشگاه براي إزمايش كارسينوما داده شود ، اگر طبيعي بود سبپس درمان پروستاتيت احتقاني انجام شود وقبل از ان خودم سيستوسكوپي كنم .
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    چه دارويي استفاده كنم براي ارام شدن دردروزانه و شبانه زير شكمم و تكرر ادرار شديد با سوزش و درد و اسپاسم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام براي جلوگيري از تكرر ادرار از قرص vesicare 5. ميلي گرم هر دوازده ،ساعت روزي يك عدد وفنازوپيريدين قرص هر ٨ ساعت يك عدد .
  • تصویر کاربر مسعودنجفی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    من شب تکرر ادرار وشب اداری دارم ادرارم باریک شب حداقل 7بار میرم دستشویی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر بالاى ٥٠ سال هستيد بايد با دستگاه عمل شويد كه نمونه فيلم در سايت است و اگر سن شما پايين است بايد در مطب سيستوسكوپى شويد تا مشكل شما تشخيص داده شود
    2. تصویر کاربر مسعودنجفی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      چابهارهستم من سن من ۳۶هستش
    3. تصویر کاربر مسعودنجفی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      چابهارهستم من سن من ۳۶هستش
    4. تصویر کاربر مسعودنجفی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      چابهارهستم من سن من ۳۶هستش
    5. تصویر کاربر مسعودنجفی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      چابهارهستم من سن من ۳۶هستش
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      از كپسول اومنيك روزى يك عدد ميل كنيد اگر بهبودى حاصل نشد به مطب مراجعه كنيد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فریده سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1517 مشاهده پرسش
    سلام همسرم یک آقای شصت و نه ساله بعد از جراحی ستون فقرات از کمر به پایین فلج شدند و با فیزیو تراپی و بعد از دوماه یک مقدار حرکات و حس ها بهتر شده ولی چون دو ماه سوند ثابت داشتند که من روزی چند بار لوله آن را می‌بستم و بعد از چند ساعت باز میکردم . امروز صبح سوند ایشان را در آوردیم و اول که مقداری ادرار خارج شد ولی بعد از آن خبری نیست . خواستم بدانم آیا این مشکل راه حل و معالجه ای دارد یا همیشه باید از سوند استفاده کنند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      متاسفانه امکان برگشت کم میباشد ولی در حال حاضر روزی 4 بار هر 6 ساعت یک بار با سوند نلاتون خودش ادرارش را تخلیه کند که به آن CIC میگویند که این روش را پرستار میتواند به او یاد بدهد
  • تصویر کاربر قاسمی سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر من متاهل هستم الان دوروز که درد اداراری و تکرر ادارار دارم وسوزش برای اولین بار نمیدونم علتش چیه خواهشن راهنمایی کنید ممنونم منتظر پاسختون هستم سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      احتمالا التهاب پروستات است در اب گرم بشینید و عمل جنسی داشته باشید و کپسول ژلوفن هر 2 ساعت یک عدد و قرص یوریناسین 10 میلی روزی یک عدد میل کنید
  • تصویر کاربر عزتی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    خانمی 30 ساله هستم. حدود شش ماه پیش مکرر دچار عفونت ادراری میشدم که با تجویز پزشک آنتی بیوتیک مصرف میکردم ولی مجدد عود میکرد. سونوگرافی کلیه دادم مشخص شد کلیه راستم سنگ داره.
    شروع به درمان با اب و ورزش کردم.
    یه بار درد زیادی داشتم که به نظرم سنگ دفع شد.
    از اون به بعد وقتی آب کم میخورم یا فعالیت زیاد دارم دوباره سوزش و درد موفع ادرار دارم و زیر شکمم درد میگیره و ادرارم قطع و وصل میشه.
    آیا ممکن سنگ داخل مثانه مونده باشه ؟
    ایا با سونوگرافی معمولی مشخص میشه ؟
    ایا با دارو قابل درمان هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام واحترام سونوگرافی کلیه و مثانه پر وخالی انجام دهید تا از نگرانی خالص شوید۸
  • تصویر کاربر اکرم جمعه ۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1250 مشاهده پرسش
    سلام من چند سال است که درد مثانه دارم دکتر نرفتم تا اسفند ماه که رفتم بعد از سونو گرافی که انجام دادم گفت وجود خون در مثانه شما است هر چه دارو مصرف کردم بر طرف نمی شود لطفا رهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۴ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اولين اقدام سونوگرافى كليه ها و مثانه و فورا سيستوسكوپى در مطب انجام شود، فورا مراجعه حضورى به مطب اينجانب
    2. تصویر کاربر اکرم پنجشنبه ۲۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکتر -سونو گرافی انجام دادم نوشته وجود ذرات اکوژن فراوان درون مثانه دیده میشودکه مطرح کننده وجود خون pusویادبری میباشد تطابق یا uaوucتوصیه می شود -سنگ یاضایعه تومورال درمثانه دیده نمیشود کلیه هام هم سالم هستند
    3. تصویر کاربر اکرم پنجشنبه ۲۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکتر -سونو گرافی انجام دادم نوشته وجود ذرات اکوژن فراوان درون مثانه دیده میشودکه مطرح کننده وجود خون pusویادبری میباشد تطابق یا uaوucتوصیه می شود -سنگ یاضایعه تومورال درمثانه دیده نمیشود کلیه هام هم سالم هستند
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      قدم مهم بعدى ديدن با دستگاه و سيستوسكوپى در مطب ميباشد حتما به مطب اينجانب مراجعه كنيد
    5. تصویر کاربر اکرم یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام تشکر
    6. تصویر کاربر اکرم یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام تشکر
    7. تصویر کاربر اکرم یکشنبه ۲۸ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام تشکر
    8. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون
    9. تصویر کاربر اکرم چهارشنبه ۳۱ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکتر. خرم آباد هستم نمیتونم تهران بیام لطف میکنید بگید چه داروی مصرف کنم
    10. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سیستوسکوپی حتماباید انچام شود و بعد از آن داروهای مئرد نیاز درمان شما تجویز شود
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر
    من تازگی فتق زیر شکم گرفتم و به جراح مراجعه کردم گفت بایستی عمل شود . زمانی که ادرار کامل می کنم روی توالت معمولی بعد بلند میشوم احساس می کنم مقداری باقی مانده و دوباره مینشینم و ادرار می کنم . می خواستم بپرسم چکار کنم این موضوع را و آیا ارتباط با فتق که مقداری هم ورم کرده پیدا می کنه . البته ۲ روز پیش سونوگرافی کامل شکمی انجام دادم و پروستات کلیه مثانه همه نرمال و سالم هستند . و سنم ۴۲ سال و متاهل می باشم . از راهنمایی شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      مربوط به پروستات است كه دچار احتقان شده است از كپسول اومنيك omnic روزى يك عدد ميل كنيد
    2. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون از پاسخ شما
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۵ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      مرسى
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام استاد.چندسالی بود ک واریکوسل داشتم اما دکترها اجازه عمل نمیدادن مفتن این بعد از عمل واست مشکل پدید میاره .الان چند ماهی هست که ی درد عجیب موضعی در ناحیه شمال شرقی سوپریر لترال چپ حس میکنم .هرروز هم بیشتر میشه .میخواستم بدونم الان باید چی کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام لطفا سن و تاهل یا تجرد و ازمایش اسپرم را اعلام کنید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام

درمان سرطان مثانه

بهترین درمان سرطان مثانه: سرطان مثانه بدخیم و خوش خیم

جلوگیری از شب ادراری

برای جلوگیری از شب ادراری چه بخوریم؟