عدم خروج منی و نیامدن آب مرد بعد از رابطه جنسی

فهرست مطالب
“چرا آب من نمیاد؟” امروزه برخی از مردان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. عدم خروج منی یا انزال ممکن است با لذت جنسی (orgasm) همراه باشد یا نباشد. این مشکل از علل نادر در ناباروری می‌‌باشد. عدم خروج منی در 1 تا 4 درصد مردان که در امور جنسی فعال هستند، دیده می‌شود.

این بیماری با برگشت منی به  داخل مثانه که علل دیگری در ایجاد آن دخالت دارد، اشتباه گرفته می شود. از علل برگشت منی به داخل مثانه، می‌توان عمل پروستات و گردن مثانه و بعضی داروها که برای درمان دارویی پروستات خوش خیم استفاده می‌شود نام برد. برای تشخیص برگشت منی به داخل مثانه می‌توان از آزمایش ادرار بعد از عمل جنسی و وجود نطفه یا اسپرم در آزمایش کمک گرفت

“نیامدن آب مرد” که در اصطلاح پزشکی به آن آنورگاسمی (Anorgasmia) یا انزال دیررس (Delayed Ejaculation) گفته می‌شود، به حالتی اطلاق می‌گردد که مرد با وجود تحریک جنسی کافی و میل جنسی طبیعی، نمی‌تواند به ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال (خروج مایع منی) دست پیدا کند یا این فرآیند به شکل غیرطبیعی طولانی می‌شود. این وضعیت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی جامع آن‌ها می‌پردازیم.

عدم خروج منی

عدم خروج منی چیست؟

عدم خروج منی اگر به علت سایکولوژیک باشد، معمولا همراه با لذت جنسی (اورگاسم) نمی‌باشد. گاهی فرد مبتلا با یک زن بعد از عمل جنسی دچار عدم خروج منی می‌شود ولی با زن دیگر ممکن است این اتفاق پیش نیاید و ممکن است همین فرد بعد از انجام استمناع (خود ارضایی) منی از وی خارج شود.

در مواقعی که فرد تحت تاثیر استرس شدید است، ممکن است این حالت اتفاق افتد. عدم انزال توتال زمانی است که در هیچ وضعیتی بعد از عمل جنسی انزال صورت نمی‌گیرد.

عدم انزال وضعیتی که در بالا به آن اشاره شد، زمانی است که منی از فرد بعد از یک عمل جنسی خارج می‌شود و در هنگامی که تحت شرایط اضطراب و استرس می‌باشد، بعد از عمل جنسی منی خارج نمی‌گردد. در نوع توتال در هیچ شرایطی حتی موقع خواب انزال خارج نمی‌گردد که در اینجا سناریو مربوط به مسائل سایکولوژیکال بوده و ارتباطی به بیماری ام.اس (M.S) یا ضایعه نخاع شوکی ندارد.

علت نیامدن اب مردان

پزشکان عوامل مختلفی را شناسایی کرده اند که ممکن است بر انزال تأثیر بگذارد. این عوامل شامل موارد زیر است:

✅ بالا رفتن سن

ممکن است انزال انسان با افزایش سن از نظر قدرت و حجم کاهش یابد. پزشکان غالباً این را به سطح پایین تری از هورمونهای جنسی مرد نسبت می دهند.

✅ الکل

نوشیدن الکل ممکن است جریان خون داخل آلت تناسلی را کاهش داده و سیستم عصبی مرکزی را تحت فشار قرار دهد. این ضربه ها منجر به کاهش هیجان جنسی می شوند.

✅ آسیب عصبی

آسیب به اعصاب نخاع ، مثانه یا سایر نواحی که بر انزال تأثیر می گذارد می تواند بر جریان مایع منی تأثیر بگذارد.

✅ دیابت

مردان مبتلا به دیابت ممکن است مستعد ابتلا به مشکلات عصبی ناشی از انزال باشند.

✅شرایط پروستات

بزرگ شدن سرطان پروستات یا سرطان پروستات می تواند بر انزال تأثیر بگذارد. علاوه بر این ، افرادی که جراحی پروستات انجام داده اند ممکن است به دلیل آسیب عصبی ناشی از جراحی دچار تغییر در انزال شوند.

✅ عوامل جنسی

پوزیشنی که فرد هنگام انجام رابطه جنسی اتخاذ می کند و یک دوره کوتاه تحریک جنسی ممکن است بر شدت ارگاسم آنها تأثیر بگذارد.

علت های روحی عدم انزال

علت نیامدن اب مردان در زمینه روانی بیشتر میتواند موارد زیر باشد:

-اضطراب عملکردی (Performance Anxiety): نگرانی شدید در مورد توانایی جنسی و ترس از عدم ارضای شریک جنسی می‌تواند روند طبیعی انزال را مختل کند.

-استرس و اضطراب عمومی: استرس‌های روزمره، مشکلات کاری یا مالی، یا اضطراب‌های فراگیر می‌توانند بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارند.

-افسردگی: یکی از عوارض شایع افسردگی، کاهش میل جنسی و اختلال در ارگاسم است.

-مشکلات رابطه‌ای: تعارضات حل‌نشده با شریک جنسی، عدم صمیمیت عاطفی، یا عدم جذابیت جنسی می‌تواند منجر به این مشکل شود.

-تجربیات منفی گذشته: آسیب‌های جنسی، شرم یا احساس گناه مرتبط با فعالیت جنسی در گذشته.

-عوامل مذهبی یا اخلاقی: اعتقادات سختگیرانه مذهبی یا اخلاقی که فعالیت جنسی را گناه‌آلود می‌دانند، می‌توانند باعث بلوک روانی شوند.

-کسالت یا عادت کردن: طولانی شدن رابطه با یک شریک ثابت و عدم وجود تنوع یا هیجان می‌تواند منجر به کاهش تحریک شود.

-خودارضایی با تحریک خاص: عادت کردن به یک الگوی تحریک بسیار خاص یا شدید در خودارضایی، می‌تواند باعث شود فرد در رابطه جنسی معمولی با تحریک کمتر، به ارگاسم نرسد.

عدم خروج منی

نقش داروها در نیامدن آب مرد

برخی داروها می‌توانند به عنوان یک عارضه جانبی، باعث انزال دیررس یا آنورگاسمی شوند. این، یکی از شایع‌ترین علل فیزیکی است.

-داروهای ضد افسردگی: این داروها، از جمله پاروکستین و فلوکستین که برای درمان قطعی زود انزالی شدید استفاده می‌شوند، به دلیل مکانیسم افزایش سروتونین، می‌توانند انزال را بیش از حد به تأخیر بیندازند.

-داروهای ضد اضطراب (مانند بنزودیازپین‌ها)

-برخی داروهای فشار خون (به خصوص بتا بلاکرها)

-داروهای ضد روان‌پریشی

-برخی داروهای بزرگ شدن پروستات (آلفا بلاکرها)

نقش بیماری‌ در عدم انزال

عوامل بیولوژیکی و پزشکی نیز می‌توانند در بروز این مشکل نقش داشته باشند:

-بیماری‌های عصبی (Neurological Conditions): هرگونه آسیب یا بیماری که بر اعصاب مسئول کنترل انزال تأثیر بگذارد، می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

    • آسیب‌های نخاعی

    • مولتیپل اسکلروزیس (MS)

    • نوروپاتی دیابتی (آسیب عصبی ناشی از دیابت)

    • سکته مغزی

    • بیماری پارکینسون

    • آسیب‌های عصبی ناشی از جراحی‌های لگن (مانند جراحی پروستات)

-مشکلات هورمونی:

    • سطوح پایین تستوسترون (هیپوگنادیسم): تستوسترون هورمون اصلی جنسی مردانه است و کاهش آن می‌تواند میل جنسی و توانایی ارگاسم را تحت تأثیر قرار دهد.

    • مشکلات تیروئید

-بیماری‌های مزمن:

    • دیابت (به دلیل نوروپاتی)

    • بیماری‌های قلبی و عروقی

    • نارسایی کلیه یا کبد

-انسداد یا مشکلات مجاری انزال:

    • انسداد مجرای انزال (به ندرت)

    • اسپرماتوژی شدید یا پروستاتیت

-مشکلات ساختاری آلت تناسلی:

    • بیماری پیرونی (انحنای آلت تناسلی) که ممکن است تحریک را دردناک یا ناکافی کند.

  • تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،چند وقت پیش دچار درد در بالای بیضه شدم که به پزشک متخصص مراجعه کردم سونوگرافی انجام دادم که گفتند چیزی نیست قرص ازیروسین و سیپروفلاکساسین تجویز کردند و همینطور یه امپول بسیار بسیار قوی که فقط مراکز درمانی دولتی تزریق میکردند متاسفانه بعد مدتی مصرف دارو هارو قطع کردم بعضی مواقع یه درد بسیار خفیف دارم و همینطور وقتی به اون ناحیه دست بزنم به طور دقیق یه درد خیلی خفیف دارم میخواستم راهنمایی کنید که دوباره به پزشک مراجعه کنم؟ یا اینکه چه دارویی مصرف کنم؟خطری هست این مشکل؟
    1. تصویر کاربر یاشار سه شنبه ۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان لطفا پاسخ بدید خیلی استرس دارم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد شياف ايندومتاسين صد ميلي ميل كنيد،،،. و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود مدت طولاني ولي شياف ده روز

    3. تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مقداری بیضه ی چپ کوچیک شده دکتر ازمایش خون،ادرار و اسپرم نوشتن بعضی وقت ها از بیضه تا شکمم یه درد خفیف هم دارم واقعا نمیدونم مشکل چیه منتظر جواب ازمایش هستم ممنون از پاسخگوییتون
    4. تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با مشکلاتی که دوباره به وجود اومده همون درمانی که ذکر کردید رو ادامه بدم؟ مرسی از لطفتون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      درمان را ادامه دهيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ٤١سالمه در سونوگرافي كليه ضخامت پارانشيمال كاهش يافته كليه راست ١٧mmكليه چپ ١٣mmواوره خون ٩/٨وكراتين ١/٣ميباشد فشار خون هم روي ١٤يا١٥ ميباشد لطفا نظرتون بفرماييد نگران هستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      أزمايشات و كليه ها طبيعي هستند

  • تصویر کاربر علي شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دكتر عزيز ، من بدليل زودانزالي شما قرص پاروكستين ٢٠ تجويز كرديد و بعد از پايان دوره و بدليل بازگشت زودانزالي مجددا تكرار دوره را تجويز نموديد و الان بعد از پايان دوره سه ماهه مجددا دچار زودانزالي و حتي شديدتر از قبل از مصرف شدم ، ممنون ميشم راهنمايي فرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي نصف قرص أستنرا ٥٠ ميلي يك هفته و سپس روزي يك عدد به مدت سه ماه

  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر قوامی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
    بنده ۱۷ سال و یک ماه دارم و میشه گفت آدم کم مویی هستم و فقط مقداری ریش دارم
    دکتر بنده متاسفانه بدلیل رفاقت با دوستان بد و ناباب اسیر این عمل ناشایست خود ارضایی شدم و واقعا دوست دارم ترک کنم ولی ۵ سالی هست به صورت شدید درگیر شدم
    حدود ۶ ماه پیش بیضه راستم تورم پیدا کرد و با مراجعه به دکتر مشخص شد مشکلی نیست و بیضه چپ کمی واریکوسل دارد
    ۳ ماه پیش با توجه به اینکه زیر بیضه چپم رگ هایی حس میشد باز به دکتر مراجعه کردم و با معاینه گفتن خفیف روبه متوسط هست
    از زمانی که بیضه راستم بزرگ شده ۶ ماهه کل فکر من شده بیضه هام همش فکر میکنم بیضه چپم کوچیک هست و... سانت هم که گرفتم متوجه شدم سمت چپ که این حس رو دارم ۴ سانت هست شاید یکی دومیل کمتر مطمن نیستم ولی هر بار اندازه گرفتم ۴سانت بود ولی شاید به خواطر پوست و این داستانا یکی دو میل کمتر طبیعی هست؟
    و اینکه می‌خوام بدونم این رنگ اسپرم طبیعی هست؟

    البته دکتر روز قبل این عکس هم من خودارضایی انجام دادم ولی همیشه همین هست شاید بعضی اوقات که غذای خوبی بخورم کمی سفید تر بشه
    1. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۲ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر بابت سوال قبل خیلی خیلی عذر میخوام
      و این عکس هم مربوط به بیضه چپم هست که فکر میکنم کوچیک شده درضمن دکتر توی این عکس پایین بیضه به اندازه یک میلی متر رگ هست که بجز اون نظرتون چیه در مورد بیضه و اینکه دکتر من به دلیل اینه هر روز خودارضایی میکنم تا حالا جنب نشدم اگر ترک کنم درست میشه؟
      خیلی خیلی شرمنده دکتر من کمی سوالام طولانی هست 😭⁦❤️⁩
    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۲ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خدمت شما دکتر جان⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      سونوگرافي از بيضه ها انجام شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين صد ميلي استعمال كنيد ده روز و روزي دو بار هر بار بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود دو هفته

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، امیدوارم خوب و سلامت باشید
    پدر من 75 ساله هستن و تقریبا 3 ماه هست مشکل کنترل ادرار بیشتر در شبها دارن ، البته ایشان حدود 9 ماه پیش سکته مغزی کردن و الان با عصا راه میروند نتیجه تست PSA 3.22 , FreePSA 1.48 میباشد، همچنین نتیجه سونوگرافی به شرح زیر است:
    کلیه راست نرمال ابعاد 100x39و ضخامت کورتیکال 11mm
    کلیه چپ نرمال ابعاد 104x40و ضخامت کورتیکال 13mm
    مثانه : ضخامت دیواره مثانه افزایش خفیف دارد ، حجم مثانه در حالت پر 220cc ، رزیدوی به حجم 20
    پروستات : با حجم 66cc و بزرگتز از اندازه طبیعی و اکوی هتروژن رویت شده است.
    ایشان بیش از 2 ماه است کپسول تامسولوسین مصرف میکنندو حدود یک ماه هم هست یوریناسین 5 ولی همچنان مشکل کنترل ادرار وجود دارد ، لطفا راهنمایی بفرمایید. از لطفا شما بسیار ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      بي اختياري ادرار مربوط به سكته مغزي مي باشد روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي ميل كنيد 

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب و خسته نباشید
    آقای دکتر از طریق سلول های بنیادی تو دنیا درمانی برای ازواسپرمی وجود داره؟با توجه به عکس ارسالی آیا هیچ درمانی برای ترو اسپرمی من وجود نداره؟
    خیلی ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      درماني ندارد

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر، آقایی هستم 38 ساله - متاهل - از اسفند 98 درگیر هیدرونفروز شدید راست و چپ شدم به شکلی که در اولین عمل سنگ 2 سانت و نیمی از حالب راست با عمل لاپراسکوپی و 1 سانت و نیم با تی یو ای از حالب چپ خارج شد - فروردین PCNL برای کلیه چپ انجام شد و تعداد زیادی سنگ ریز و درشت خارج شد - از اون به بعد تا خرداد ماه هر ماه یک عمل داشتم و یک هیدرنفروز دیگر رو پشت سر می زاشتم - دارو سیپرو و تامسولوسین مصرف می کردم - پس از این عمل ها و مصرف این دارو ها بشدت میل جنسی و نعوظ دچار مشکل و افت شدید شده - بنده مشکل بیضه های نهان هم داشتم و الان یک بیضه به اندازه بسیار کوچک در بالای کیسه راست دارم و در چپ فاقد بیضه هستم - به همین دلیل بشدت دارای کمبود تستسترون و هورمن های مشابه هستم - به تجویز پزشک پیشین خودم تستوکپس روزانه مصرف می کردم - الان با توجه به این بیماری سنگ کلیه و کراتین لب مرز 1.4 و دفع بالای کلسیم در اداری 24 ساعته اگر تستسترون مصرف کنم مشکلی برای کلیه هام پیش خواهد آماد ؟ پیشنهاد شما برای حل مشکل جنسی بنده چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      تستوسترون مشكلي براي كليه ها ايجاد نمي كند و دزمان مصرف سه ليتر مايعات در روز و مصرف كم گوشت و نمك در روز مي باشد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      تستوسترون مشكلي براي كليه ها ايجاد نمي كند و دزمان مصرف سه ليتر مايعات در روز و مصرف كم گوشت و نمك در روز مي باشد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Mohamad یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    ۲۰ ساله هستم دکتر. در زمان های مختلف اکثرا بعد از خودارضایی دچار این حس‌ میشدم که ادرار کامل دفع نمیشه و هر زمانی که فشار به مثانه میاوردم به هر مقداری کم یا زیاد ادرار خالی میشد و بعد از ۱،۲ روز این مشکل حل میشد . ۳ روزی است که باز دچار این مشکل شدم و همش‌ احساس وجود ادرار دارم که با زور زدن خارج میشه هر دفعه مقداری ادرار. و مقداری نیز کاهش حجم ادراری دارم. که همه ای اینها شدیداً فکرمو مشغول کرده و دچار استرس و حساسیت به این موضوع شدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1868 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی به شما دکتر عزیز و دلسوز.
    من پسری ۳۵ ساله و مجرد هستم حدود ۱۲ سال که دوچار التهاب پروستات مزمن هستم بدلیل خودارضایی که ماهی یکبار یا دوبار خودارضایی میکردم
     الان که خودارضایی را دو ماهه ترک کردم
    موقعی که خودارضایی میکردم دوچار درد در ناحیه مقعد به مدت ده روز تا بیست روز بودم و دو شاخه شدن ادرار هنگام ادرار و بعضی مواقع سوزش هم داشتم ( حتی تو خواب سوزش داشتم )یعنی سوزش رو اکثرا موقعی داشتم که درد مقعدی پروستات نداشتم که باید زیاد آب مصرف میکردم تا آرام بشم.
    حتی در موقع درد پروستات غذاهای گرم مثل گردو و موز و خرما که میخوردم دردم و یا سوزش بیشتر میشد .

    و آزمایش ادرار چند بار دادم نرمال بوده

     و متاسفانه بدلیل کنار اومدن با اون تو این چند سال باهاش کنار اومدم و همین باعث شد ( دردپروستات )ازدواج نکنم .
     حتی تو این چند سال آزمایش سونو هم میدادم که هر بار اندازه پروستات من متغیر بود موقعی که درد داشتم اندازش از ۲۵ سی سی تا ۲۰ سی سی بود موقعی که درد نداشتم از ۱۵ سی سی تا ۱۷ سی سی بود.
     ضمنا الان دوساله یک کیست پروستات که اونم سایزش متغیر میشه هر بار تو پروستات من بود که اندازش سری اول ۴ میلی بود الان ۷ میلی هست در سونو.
     تو این مدت هم دارو زیاد استفاده کردم از شیمیایی تا گیاهی حتی گرما درمانی پروستات هم رفتم اما متاسفانه چون خودارضایی را ادامه دادم به یه نوعی معتاد شده بودم خوب نشدم.

    تا اینکه عزم خودم رو جزم کردم اونو کامل گذاشتم الان دو ماه هست کنار گذاشتم
    به همین خاطر دوباره بعد از یک سال به پزشک مراجعه کردم .
    که اینبار بخاطر درد در مقعد و دوشاخه شدن ادرار به من یه افلوکساسین ۲۰۰ هر از ۱۲ساعت و یه تامسولوسین هر شب و ناپروکسن داد به مدت ۲۰ روز .
    که افلوکساسین را فقط ۱۴ روز و تامسولوسین ۳ روز اول استفاده کردم که درد از ناحیه مقعد الان ندارم و همینطور دو شاخه شدن ادرار تا حدودی .
    از روز ۱۵ به بعد دوچار سوزش ادرار شدم (حتی تو خواب سوزش داشتم) که دارو گذاشتم کنار  و از تاوانکس ۵۰۰ استفاده کردم با مشورت پزشک خانواده چون به پزشک متخصص دسترسی نداشتم.

    روز اول بعد از مصرف تاوانکس سوزش برطرف شد اما از روز دوم به بعد سوزش دوباره برگشت الان پنج روز دارم تاوانکس استفاده میکنم اما تاثیری در برطرف کردن سوزش ادرارم نداشته .
    نمیدونم سوزشم از مثانه هست یا پروستات یا مجاری ادرار 

    الان به نظر شما باید چیکار کنم و چه دارویی واسه برطرف شدن سوزش و التهاب مزمن پروستات و( کیست درون پروستات) باید مصرف کنم و تا چه مدت باید دارو پیشنهادی شما را استفاده کنم. تا واقعا راحت بشم از این درد و سوزش
    ممنون از همکاری شما دکتر گرامی و بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      كيست پروستات درماني ندارد ومهم نيست روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك صد ميلي استعمال كنيد ده روز

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      كيست پروستات درماني ندارد ومهم نيست روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك صد ميلي استعمال كنيد ده روز

    3. تصویر کاربر امید شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون
      فقط سوزش ادرارم برطرف میشه هر گهگاهی میاد سراغم . دکتر اینجا گابابنتین به من تجویز کرده صبح و شب و تامسلوسین هر شب میشه استفاده کرد
    4. تصویر کاربر امید شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      گباپنتین کاپ ۱۰۰ اگه درست تایپ نشده به عرض پوزش دارم استفاده میکنم صبح و شب تاثیر داره با تامسولوسین هر شب واسه رفع سوزش.ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      گاباپانتين و تامسولوزين را ادامه دهيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فردین شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من حدودیکماه است به اختلال نعوذ مبتلا شدم ودرحین نزدیکی التم شل میشه وقادر به نزدیکی نمیباشم از مواد مخدر هم استفاده نمیکنم وسابقه دیابت هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد يك ماه

درحال دریافت اطلاعات

خروج ترشحات به مجرا

یک جزء اصلی انزال یا خروج منی بعد از عمل جنسی، امیشن (Emission) می‌باشد که بعضی عوامل نظیر بیماری‌های اورگانیک، انسداد، بیماری روانی یا داروها باعث اختلال خروج یا امیشن می‌گردد. این اتفاق زمانی رخ می دهد که مجاری خارج کننده ترشحات پروستات یا کیسه‌های منی به علت عمل جراحی پروستات با لیزر یا مادرزادی مسدود باشد.

هیچگونه ترشحی وارد مجرا نمی‌گردد که باعث انزال شود. چنانچه فردی دچار مسائل روحی- روانی باشد ممکن است ترشحات پروستات و کیسه‌های منی وارد مجرا نشود که به آن Dry Ejaculation می‌گویند. بعضی داروها که برای درمان پروستات خوش خیم در افراد استفاده می‌شود مانع خروج ترشحات پروستات، کیسه منی به داخل عدم انزال مجرا شده و در نتیجه انزال صورت نمی‌گیرد.

از بیماری‌ها می‌توان به بیماری دیابت نوع 2 اشاره کرد، که باعث پدیده فوق می‌شود. اعمال جراحی لیزر پروستات یا روش عمل دیگر پروستات (رزکسیون پروستات)، عمل جراحی سرطان بیضه و مثانه باعث انسداد داکت‌های خروجی ترشحات به مجرا شوند. بیمارانی که مبتلا به سرطان پروستات هستند و تحت درمان با هورمون می‌باشند، دچار عدم انزال می‌شوند. افراد دچار ضایع نخاعی (SCI) نیز دچار عدم انزال می‌شوند ولی اورگاسم در آن ها وجود دارد. 60 درصد افرادی که دچار ضایعات نخاعی هستند دارای انزال می‌باشند.

پیشنهاد می شود بخوانید: 10 علت اصلی انزال دردناک در مردان

انزال خشک (Dry Ejaculation) چیست؟

در این گروه افراد، ناتوانی فرد در ایجاد انزال است که می‌تواند همراه با اورگاسم باشد یا نباشد. علت اصلی آن عدم خروج ترشحات از پروستات، کیسه‌های منی و VAS به داخل مجرا می‌باشد.

این بیماری علاوه بر ناباروری مردان باعث مشکلات و اثرات منفی روحی- روانی در مرد شده و باعث استرس و مسائل عاطفی و اعتماد به نفس شود، به طوری که بعضی مردها کاملا از اعمال جنسی خودداری و جلوگیری می‌کنند.

این بیماری ثانوی بستگی به عوامل زیر دارد:

  • مهار عمل جنسی که رضایت جنسی و انزال به وجود نمی‌آید.
  • مصرف داروهای ضد افسردگی و عصبی
  • پروستاتکتومی که باعث ضایعه عصب می‌شود.
  • آسیب به رکورد- نخاعی که باعث انقباض عضلات برای خروج انزال می‌شود.

درمان عدم خروج منی

عوارض ماندن اسپرم در بیضه

لوله های مختلفی که اسپرم را حمل می کنند ممکن است به دلایل مختلف مسدود شوند، برخی از عوامل شامل: آسیب ناخواسته ناشی از جراحی، عفونت های قبلی، ضربه یا رشد غیرطبیعی مانند فیبروز کیستیک یا شرایط ارثی مشابه. انسداد می تواند در هر سطح از بیضه، در لوله هایی که بیضه را تخلیه می کنند، در اپیدیدیم، در مجاری انزال یا مجرای ادرار رخ دهد.

در بعضی از مردان، اپیدیدیم مسدود می شود و از ورود اسپرم به مجاری دفع و داخل لوله انزال جلوگیری می کند. انسداد می تواند در یک طرف یا در هر دو طرف ایجاد شود. اگر مردی از یک طرف انسداد اپیدیدمی داشته باشد ، ممکن است از تعداد اسپرم کمتری برخوردار باشد. اگر مردی از هر دو طرف انسداد اپیدیدیمی داشته باشد، منجر به آزواسپرمی (تعداد اسپرم صفر) می شود.

عدم تخلیه اسپرم یا آزاد نکردن مایع منی، معمولاً بی ضرر است، اما باز هم خطرات ناشی از آن به علت آزاد نکردن منی  بستگی دارد. برخی از انواع عملکرد جنسی می تواند باعث عدم تخلیه اسپرم  و باعث ناباروری شود.

عوارض ماندن اسپرم در بیضه

علت خالی شدن آب کمر

کاهش سطح تستوسترون یکی از علت های کم بودن مایع منی هنگام انزال است. مردان وقتی با تغییر در مقدار منی خود مواجه می شوند، این موضوع برایشان نگران کننده است. باید توجه داشته باشید ه این موضوع تاثیری در به ارگاسم رسیدن و انزال در مردان ندارد. خالی شدن آب کمر ممکن است به دلیل به دلیل کم بودن تعداد اسپرم، عوامل سبک زندگی و کمبودهای غذایی رخ دهد. البته این مشکل دلیل قطعی ندارد و بهتر است توسط متخصص اورولوژی بررسی شود.

درمان عدم خروج منی و انزال

راهکارهای درمانی متعدد برای عدم خروج منی وجود دارد ولی طبق گزارشات، درصد موفقیت درمانی قابل قبول و امیدوارکننده می‌باشد.

-تعدیل داروها: اگر داروهای خاصی عامل مشکل هستند، پزشک ممکن است دوز را تغییر دهد، دارو را قطع کند یا آن را با داروی دیگری جایگزین کند.

-روان‌درمانی و سکس‌تراپی: برای علل روانشناختی، مشاوره فردی، زوج‌درمانی و تکنیک‌های خاص سکس‌تراپی بسیار مؤثر هستند.

-درمان بیماری‌های زمینه‌ای: کنترل دیابت، بیماری‌های قلبی یا مشکلات هورمونی می‌تواند به بهبود عملکرد جنسی کمک کند.

-تغییرات سبک زندگی: کاهش مصرف الکل، ترک سیگار، مدیریت استرس و ورزش منظم.

-دارو درمانی: در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهایی را برای تحریک انزال تجویز کند، اما این موارد کمتر شایع هستند.

-تحریک ارتعاشی آلت (PVS) و تحریک انزال از طریق مقعد (تحریک رکتال):روش‌های درمانی تخصصی هستند که عمدتاً برای مردانی به کار می‌روند که به دلیل آسیب‌های نخاعی یا مشکلات عصبی دیگر، دچار مشکل آنورگاسمی (عدم توانایی در رسیدن به ارگاسم و انزال) هستند. این روش‌ها هدفشان “تحریک رفلکس انزال” است که در اثر آسیب عصبی دچار اختلال شده است.

۱- تحریک ارتعاشی آلت (PVS: Penile Vibratory Stimulation)

این روش شامل استفاده از یک دستگاه لرزاننده (ویبراتور) پزشکی با فرکانس و شدت مشخص است که روی سر آلت تناسلی (گلنس) اعمال می‌شود. هدف این است که با ایجاد لرزش و ارتعاش قوی، اعصاب حسی آلت تناسلی را تحریک کرده و یک رفلکس عصبی را آغاز کند که در نهایت منجر به انزال می‌شود. در افراد دچار آسیب نخاعی، مسیرهای عصبی بین مغز و محل آسیب ممکن است قطع شده باشند، اما رفلکس‌های نخاعی پایین‌تر از محل آسیب (که شامل رفلکس انزال هم می‌شود) ممکن است همچنان دست‌نخورده یا تا حدی فعال باشند. تحریک ارتعاشی شدید، این رفلکس‌های نخاعی را فعال می‌کند و باعث می‌شود بدن “به صورت ناخودآگاه” فرآیند انزال را آغاز کند، حتی اگر فرد احساس جنسی یا ارگاسم ذهنی را تجربه نکند.

 در حدود 60 درصد از مردانی که از PVS استفاده می‌کنند و کاندید مناسبی برای این روش هستند (به خصوص آنهایی که آسیب نخاعی دارند)، این روش موفقیت‌آمیز بوده و می‌تواند باعث انزال شود.

“آنهایی که ضایعه بالای T10 (مهره ی دهم ستون فقرات) دارند، شانس بهبود بالایی دارند” 

مراکز عصبی مسئول رفلکس انزال در نخاع در ناحیه کمری-خاجی (Lumbosacral) قرار دارند (معمولاً بین مهره‌های T10 تا L2). اگر آسیب نخاعی بالاتر از این مراکز (مثلاً در T10 یا بالاتر) باشد، به این معنی است که ارتباط بین مغز و این مراکز ممکن است قطع شده باشد، اما خود مراکز و مسیرهای عصبی زیرین (که رفلکس انزال را کنترل می‌کنند) ممکن است دست‌نخورده باقی مانده باشند. در نتیجه، تحریک مستقیم این مراکز از طریق PVS می‌تواند رفلکس انزال را آغاز کند. اگر آسیب در سطوح پایین‌تر (مثلاً زیر T10 و در ناحیه کمری-خاجی) باشد، ممکن است خود مراکز رفلکس انزال نیز آسیب دیده باشند و شانس موفقیت PVS کمتر شود.

۲- تحریک انزال از طریق مقعد (تحریک رکتال)

این روش که به آن الکترو-انزال (Electroejaculation) نیز گفته می‌شود، یک روش تهاجمی‌تر است که تحت بیهوشی یا بی‌حسی انجام می‌شود. در این روش، یک پروب (ابزار میله‌ای شکل) مخصوص که جریان الکتریکی ملایم و کنترل‌شده‌ای تولید می‌کند، از طریق مقعد وارد رکتوم (راست روده) می‌شود. این پروب در نزدیکی غده پروستات و کیسه‌های منی قرار می‌گیرد و با اعمال جریان الکتریکی، اعصاب سمپاتیک مسئول انزال را تحریک می‌کند.

اعصاب سمپاتیک نقش کلیدی در فرآیند انزال دارند. با اعمال مستقیم جریان الکتریکی به این اعصاب از طریق دیواره رکتوم، یک تحریک قوی ایجاد می‌شود که می‌تواند رفلکس انزال را در افرادی که آسیب عصبی دارند، آغاز کند. این روش معمولاً در شرایطی استفاده می‌شود که PVS مؤثر نبوده یا در آسیب‌های عصبی خاص که تحریک الکتریکی مستقیم اعصاب سمپاتیک کارآمدتر است.

محدودیت‌ها و عوارض:

  • یک روش تهاجمی است و نیاز به بیهوشی یا بی‌حسی دارد.

  • می‌تواند دردناک باشد (اگر بیهوشی کافی نباشد).

  • خطر آسیب به بافت‌های اطراف رکتوم و پروستات وجود دارد.

  • می‌تواند باعث انزال رتروگراد (برگشت اسپرم به مثانه) شود.

عوارض جلوگیری از انزال

به یاد داشته باشید که جلوگیری از انزال میتواند برای پروستات ضرر داشته باشد زیرا پروستات در تولید مایع منی نقشی اساسی دارد. هیچ مدرکی نشان نمی دهد که انسداد اسپرم می تواند باعث آسیب یا عوارض جانبی منفی شود. اسپرم اگر تخلیه نشود برای بدن مضر نیست. بدن اسپرم هایی را که از طریق انزال خارج نمی شوند دوباره جذب می کند. این هیچ عارضه جانبی در میل جنسی یا باروری ندارد.

با این حال، ممکن است عوارض جانبی احتمالی در افرادی که هنگام تحریک جنسی، انزال را به تأخیر می اندازند یا از آن اجتناب می کنند، وجود داشته باشد.

عوارض جلوگیری از انزال می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • لذت جنسی شما و همسرتان را کاهش داده است
  • ایجاد استرس یا اضطراب در مورد عملکرد جنسی
  • مشکلات زناشویی یا روابط به دلیل زندگی نامناسب جنسی
  • ناتوانی در باردار شدن شریک زندگی خود (ناباروری مردان)

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،چند وقت پیش دچار درد در بالای بیضه شدم که به پزشک متخصص مراجعه کردم سونوگرافی انجام دادم که گفتند چیزی نیست قرص ازیروسین و سیپروفلاکساسین تجویز کردند و همینطور یه امپول بسیار بسیار قوی که فقط مراکز درمانی دولتی تزریق میکردند متاسفانه بعد مدتی مصرف دارو هارو قطع کردم بعضی مواقع یه درد بسیار خفیف دارم و همینطور وقتی به اون ناحیه دست بزنم به طور دقیق یه درد خیلی خفیف دارم میخواستم راهنمایی کنید که دوباره به پزشک مراجعه کنم؟ یا اینکه چه دارویی مصرف کنم؟خطری هست این مشکل؟
    1. تصویر کاربر یاشار سه شنبه ۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان لطفا پاسخ بدید خیلی استرس دارم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد شياف ايندومتاسين صد ميلي ميل كنيد،،،. و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود مدت طولاني ولي شياف ده روز

    3. تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مقداری بیضه ی چپ کوچیک شده دکتر ازمایش خون،ادرار و اسپرم نوشتن بعضی وقت ها از بیضه تا شکمم یه درد خفیف هم دارم واقعا نمیدونم مشکل چیه منتظر جواب ازمایش هستم ممنون از پاسخگوییتون
    4. تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با مشکلاتی که دوباره به وجود اومده همون درمانی که ذکر کردید رو ادامه بدم؟ مرسی از لطفتون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      درمان را ادامه دهيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ٤١سالمه در سونوگرافي كليه ضخامت پارانشيمال كاهش يافته كليه راست ١٧mmكليه چپ ١٣mmواوره خون ٩/٨وكراتين ١/٣ميباشد فشار خون هم روي ١٤يا١٥ ميباشد لطفا نظرتون بفرماييد نگران هستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      أزمايشات و كليه ها طبيعي هستند

  • تصویر کاربر علي شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دكتر عزيز ، من بدليل زودانزالي شما قرص پاروكستين ٢٠ تجويز كرديد و بعد از پايان دوره و بدليل بازگشت زودانزالي مجددا تكرار دوره را تجويز نموديد و الان بعد از پايان دوره سه ماهه مجددا دچار زودانزالي و حتي شديدتر از قبل از مصرف شدم ، ممنون ميشم راهنمايي فرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي نصف قرص أستنرا ٥٠ ميلي يك هفته و سپس روزي يك عدد به مدت سه ماه

  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر قوامی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
    بنده ۱۷ سال و یک ماه دارم و میشه گفت آدم کم مویی هستم و فقط مقداری ریش دارم
    دکتر بنده متاسفانه بدلیل رفاقت با دوستان بد و ناباب اسیر این عمل ناشایست خود ارضایی شدم و واقعا دوست دارم ترک کنم ولی ۵ سالی هست به صورت شدید درگیر شدم
    حدود ۶ ماه پیش بیضه راستم تورم پیدا کرد و با مراجعه به دکتر مشخص شد مشکلی نیست و بیضه چپ کمی واریکوسل دارد
    ۳ ماه پیش با توجه به اینکه زیر بیضه چپم رگ هایی حس میشد باز به دکتر مراجعه کردم و با معاینه گفتن خفیف روبه متوسط هست
    از زمانی که بیضه راستم بزرگ شده ۶ ماهه کل فکر من شده بیضه هام همش فکر میکنم بیضه چپم کوچیک هست و... سانت هم که گرفتم متوجه شدم سمت چپ که این حس رو دارم ۴ سانت هست شاید یکی دومیل کمتر مطمن نیستم ولی هر بار اندازه گرفتم ۴سانت بود ولی شاید به خواطر پوست و این داستانا یکی دو میل کمتر طبیعی هست؟
    و اینکه می‌خوام بدونم این رنگ اسپرم طبیعی هست؟

    البته دکتر روز قبل این عکس هم من خودارضایی انجام دادم ولی همیشه همین هست شاید بعضی اوقات که غذای خوبی بخورم کمی سفید تر بشه
    1. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۲ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر بابت سوال قبل خیلی خیلی عذر میخوام
      و این عکس هم مربوط به بیضه چپم هست که فکر میکنم کوچیک شده درضمن دکتر توی این عکس پایین بیضه به اندازه یک میلی متر رگ هست که بجز اون نظرتون چیه در مورد بیضه و اینکه دکتر من به دلیل اینه هر روز خودارضایی میکنم تا حالا جنب نشدم اگر ترک کنم درست میشه؟
      خیلی خیلی شرمنده دکتر من کمی سوالام طولانی هست 😭⁦❤️⁩
    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۲ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خدمت شما دکتر جان⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      سونوگرافي از بيضه ها انجام شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين صد ميلي استعمال كنيد ده روز و روزي دو بار هر بار بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود دو هفته

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، امیدوارم خوب و سلامت باشید
    پدر من 75 ساله هستن و تقریبا 3 ماه هست مشکل کنترل ادرار بیشتر در شبها دارن ، البته ایشان حدود 9 ماه پیش سکته مغزی کردن و الان با عصا راه میروند نتیجه تست PSA 3.22 , FreePSA 1.48 میباشد، همچنین نتیجه سونوگرافی به شرح زیر است:
    کلیه راست نرمال ابعاد 100x39و ضخامت کورتیکال 11mm
    کلیه چپ نرمال ابعاد 104x40و ضخامت کورتیکال 13mm
    مثانه : ضخامت دیواره مثانه افزایش خفیف دارد ، حجم مثانه در حالت پر 220cc ، رزیدوی به حجم 20
    پروستات : با حجم 66cc و بزرگتز از اندازه طبیعی و اکوی هتروژن رویت شده است.
    ایشان بیش از 2 ماه است کپسول تامسولوسین مصرف میکنندو حدود یک ماه هم هست یوریناسین 5 ولی همچنان مشکل کنترل ادرار وجود دارد ، لطفا راهنمایی بفرمایید. از لطفا شما بسیار ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      بي اختياري ادرار مربوط به سكته مغزي مي باشد روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي ميل كنيد 

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب و خسته نباشید
    آقای دکتر از طریق سلول های بنیادی تو دنیا درمانی برای ازواسپرمی وجود داره؟با توجه به عکس ارسالی آیا هیچ درمانی برای ترو اسپرمی من وجود نداره؟
    خیلی ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      درماني ندارد

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب آقای دکتر، آقایی هستم 38 ساله - متاهل - از اسفند 98 درگیر هیدرونفروز شدید راست و چپ شدم به شکلی که در اولین عمل سنگ 2 سانت و نیمی از حالب راست با عمل لاپراسکوپی و 1 سانت و نیم با تی یو ای از حالب چپ خارج شد - فروردین PCNL برای کلیه چپ انجام شد و تعداد زیادی سنگ ریز و درشت خارج شد - از اون به بعد تا خرداد ماه هر ماه یک عمل داشتم و یک هیدرنفروز دیگر رو پشت سر می زاشتم - دارو سیپرو و تامسولوسین مصرف می کردم - پس از این عمل ها و مصرف این دارو ها بشدت میل جنسی و نعوظ دچار مشکل و افت شدید شده - بنده مشکل بیضه های نهان هم داشتم و الان یک بیضه به اندازه بسیار کوچک در بالای کیسه راست دارم و در چپ فاقد بیضه هستم - به همین دلیل بشدت دارای کمبود تستسترون و هورمن های مشابه هستم - به تجویز پزشک پیشین خودم تستوکپس روزانه مصرف می کردم - الان با توجه به این بیماری سنگ کلیه و کراتین لب مرز 1.4 و دفع بالای کلسیم در اداری 24 ساعته اگر تستسترون مصرف کنم مشکلی برای کلیه هام پیش خواهد آماد ؟ پیشنهاد شما برای حل مشکل جنسی بنده چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      تستوسترون مشكلي براي كليه ها ايجاد نمي كند و دزمان مصرف سه ليتر مايعات در روز و مصرف كم گوشت و نمك در روز مي باشد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      تستوسترون مشكلي براي كليه ها ايجاد نمي كند و دزمان مصرف سه ليتر مايعات در روز و مصرف كم گوشت و نمك در روز مي باشد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Mohamad یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    ۲۰ ساله هستم دکتر. در زمان های مختلف اکثرا بعد از خودارضایی دچار این حس‌ میشدم که ادرار کامل دفع نمیشه و هر زمانی که فشار به مثانه میاوردم به هر مقداری کم یا زیاد ادرار خالی میشد و بعد از ۱،۲ روز این مشکل حل میشد . ۳ روزی است که باز دچار این مشکل شدم و همش‌ احساس وجود ادرار دارم که با زور زدن خارج میشه هر دفعه مقداری ادرار. و مقداری نیز کاهش حجم ادراری دارم. که همه ای اینها شدیداً فکرمو مشغول کرده و دچار استرس و حساسیت به این موضوع شدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1868 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی به شما دکتر عزیز و دلسوز.
    من پسری ۳۵ ساله و مجرد هستم حدود ۱۲ سال که دوچار التهاب پروستات مزمن هستم بدلیل خودارضایی که ماهی یکبار یا دوبار خودارضایی میکردم
     الان که خودارضایی را دو ماهه ترک کردم
    موقعی که خودارضایی میکردم دوچار درد در ناحیه مقعد به مدت ده روز تا بیست روز بودم و دو شاخه شدن ادرار هنگام ادرار و بعضی مواقع سوزش هم داشتم ( حتی تو خواب سوزش داشتم )یعنی سوزش رو اکثرا موقعی داشتم که درد مقعدی پروستات نداشتم که باید زیاد آب مصرف میکردم تا آرام بشم.
    حتی در موقع درد پروستات غذاهای گرم مثل گردو و موز و خرما که میخوردم دردم و یا سوزش بیشتر میشد .

    و آزمایش ادرار چند بار دادم نرمال بوده

     و متاسفانه بدلیل کنار اومدن با اون تو این چند سال باهاش کنار اومدم و همین باعث شد ( دردپروستات )ازدواج نکنم .
     حتی تو این چند سال آزمایش سونو هم میدادم که هر بار اندازه پروستات من متغیر بود موقعی که درد داشتم اندازش از ۲۵ سی سی تا ۲۰ سی سی بود موقعی که درد نداشتم از ۱۵ سی سی تا ۱۷ سی سی بود.
     ضمنا الان دوساله یک کیست پروستات که اونم سایزش متغیر میشه هر بار تو پروستات من بود که اندازش سری اول ۴ میلی بود الان ۷ میلی هست در سونو.
     تو این مدت هم دارو زیاد استفاده کردم از شیمیایی تا گیاهی حتی گرما درمانی پروستات هم رفتم اما متاسفانه چون خودارضایی را ادامه دادم به یه نوعی معتاد شده بودم خوب نشدم.

    تا اینکه عزم خودم رو جزم کردم اونو کامل گذاشتم الان دو ماه هست کنار گذاشتم
    به همین خاطر دوباره بعد از یک سال به پزشک مراجعه کردم .
    که اینبار بخاطر درد در مقعد و دوشاخه شدن ادرار به من یه افلوکساسین ۲۰۰ هر از ۱۲ساعت و یه تامسولوسین هر شب و ناپروکسن داد به مدت ۲۰ روز .
    که افلوکساسین را فقط ۱۴ روز و تامسولوسین ۳ روز اول استفاده کردم که درد از ناحیه مقعد الان ندارم و همینطور دو شاخه شدن ادرار تا حدودی .
    از روز ۱۵ به بعد دوچار سوزش ادرار شدم (حتی تو خواب سوزش داشتم) که دارو گذاشتم کنار  و از تاوانکس ۵۰۰ استفاده کردم با مشورت پزشک خانواده چون به پزشک متخصص دسترسی نداشتم.

    روز اول بعد از مصرف تاوانکس سوزش برطرف شد اما از روز دوم به بعد سوزش دوباره برگشت الان پنج روز دارم تاوانکس استفاده میکنم اما تاثیری در برطرف کردن سوزش ادرارم نداشته .
    نمیدونم سوزشم از مثانه هست یا پروستات یا مجاری ادرار 

    الان به نظر شما باید چیکار کنم و چه دارویی واسه برطرف شدن سوزش و التهاب مزمن پروستات و( کیست درون پروستات) باید مصرف کنم و تا چه مدت باید دارو پیشنهادی شما را استفاده کنم. تا واقعا راحت بشم از این درد و سوزش
    ممنون از همکاری شما دکتر گرامی و بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      كيست پروستات درماني ندارد ومهم نيست روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك صد ميلي استعمال كنيد ده روز

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      كيست پروستات درماني ندارد ومهم نيست روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك صد ميلي استعمال كنيد ده روز

    3. تصویر کاربر امید شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون
      فقط سوزش ادرارم برطرف میشه هر گهگاهی میاد سراغم . دکتر اینجا گابابنتین به من تجویز کرده صبح و شب و تامسلوسین هر شب میشه استفاده کرد
    4. تصویر کاربر امید شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      گباپنتین کاپ ۱۰۰ اگه درست تایپ نشده به عرض پوزش دارم استفاده میکنم صبح و شب تاثیر داره با تامسولوسین هر شب واسه رفع سوزش.ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      گاباپانتين و تامسولوزين را ادامه دهيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فردین شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من حدودیکماه است به اختلال نعوذ مبتلا شدم ودرحین نزدیکی التم شل میشه وقادر به نزدیکی نمیباشم از مواد مخدر هم استفاده نمیکنم وسابقه دیابت هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد يك ماه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهرام شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام بر شما . من 50 سالمه و پدر 2 فرزند هستم زندگی نرمال و مطلوبی دارم . جوانی و نوجوانی پر شر و شور و خیلی پر استرس جنسی و سکسی رو پشت سر گذاشتم . خیلی زود با سکس و ارضا شدن اشنا شدم و با خودم زیاد ور میرفتم . ولی با هیچ زنی سکس و دخول نداشتم . اینک در این سن از سکس و ارضا شدن با همسرم نگران و زده میشم برای اثرات خیلی بد تا حدود 48 ساعت پس از ارضا شدن. چشمام قرمز و خسته است و از گردن به بالا احساس سر درد و ناراحتی میکنم.تخم چشم ها و ناحیه پشت انها درد ها خفیف و طولانل داره .نمی دونم اینا طبیعی و مربوط به سنم هست یا شاید افراط در ارضا شدن در جوانی . یا ..... لطفا ذاهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      در طبابت چندین ساله ام چنین موردی نداشته ام . به مطب مراجعه کنید جهت انجام سیستوسکوپی برای دیدن مجرا و پروستات
  • تصویر کاربر آرمان یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام، ببخشید وقتتونو گرفتم،راه هایی که برای احتقانی پروستات گفتید من خانواده ام نمی دونن من 17 سالمه نمی تونم هر روز تو آب گرم بنشینم و اون شیاف و می تونم بدون مجوز دکتر از داروخانه بگیرم و فقط این و مصرف کنم و تندی نخورم و زود ادرا کنم درست می شم خواهشا کمک کم کنین من محصلم چون خستگی و سر درد میاره اصلا تمرکز ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      اشكال نداره ولى بقيه موارد را انجام بديد
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام.اگر بعد از عمل انحراف آلت مشکل عدم نعوظ بوجود بیاید آیا قابل تصحیح و درمان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بله هست
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمداشرفی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    سلام:18سال دارم ولی تا کنون منی ازمن خارج نشده آیا طبیعی می باشد اگه نه بفرمایید علت چیست وچکار بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      طبيعى است و بستگى به احساس جنسى شما دارد
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1929 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر همسر من آقای 69 ساله ورزشکار سالم با تغذیه خوب هستند اما مشکل راست نشدن آلت تناسلی دارند مشکل فشار خون هم دارند کم هم استرسی به دکتر مراجعه نمیکنند چاره چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      مال عوارض داروي فشار است
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 665 مشاهده پرسش
    آيا زوجين مبتلا به زگيل تناسلي مي توانند اقدام به باروري کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بله اين بيماري خطري براي بارداري ندارد و به نوزاد هم منتقل نمي شود.
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1801 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من امروز بعد از سونوگرافی متوجه شدم بالای بیضه چپم فتق دارم میخواستم بپرسم آیا میشه این فتق رو همزمان با واریکوسل عمل کرد ? هزینه آن چقدر میشود?
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بله حدود ٦/٧ ميليون كل زينه جراج ارولوژلوژى و بيمارستان است
  • تصویر کاربر رسائی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 668 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    جهت درمان ضعف عضلات کف لگن چه باید کرد؟ آیا بجز انجام ورزش کگل درمان های دیگری هست؟ اصلا آیا ورزش کگل مورد تایید شما و علم پزشکی هست؟ برای درمان به چه پزشکی باید مراجعه کرد؟
    تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ورزش کگل عبارتست از تقویت عضلات پرینه که بهترین روش درمانی برای بی اختیاری نوع استرس در زنان ومردان در سنین بالا می باشد و در سنین جوانی هیچ نوع ارزشی ندارد و دیگری ورزش عضلات کف لگن بوسیله جریان الکتریسیته و فیزیوتراپی می باشد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت