سیستوسکوپی چیست + مراقبت های بعد از عمل سیستوسکوپی

سیستوسکوپی یک عمل تشخیصی است که به متخصص ارولوژی (urology ) کمک می کند  تا مثانه شما و لوله ای که جریان ادرار را از بدنتان خارج می کند(مجاری ادراری) را، مورد آزمایش قرار دهد.

سیستوسکوپی چیست؟

سیستوسکوپی روشی است که به پزشک اجازه می دهد داخل مثانه و مجرای ادرار را مشاهده کند. مجرای ادرار لوله ای است که ادرار را از مثانه به خارج از بدن منتقل می کند. پزشک از ابزاری سبک و باریک به نام سیستوسکوپ استفاده می کند. مثانه شما پر از مایع است. با این کار مثانه کشیده می شود تا پزشک بتواند از قسمت داخلی مثانه شما را از نزدیک ببیند.

بعد از سیستوسکوپی، ممکن است در ابتدا در مجرای ادرار درد داشته باشید و در طی ادرار چند روز اول پس از عمل، احساس تکرر ادرار و سوزش کنید. این علائم طی 1 یا 2 روز بهتر می شوند و قادر به بازگشت به کار یا بیشتر فعالیت های معمول خود خواهید بود.

یک لوله باریک (سیستوسکوپ) به همراه یک لنز وارد مجرای ادرار شما می شود و به سمت مثانه هدایت می شود.

مراکز انجام سیستوسکوپی

✅ سیستوسکوپی ممکن است در اتاق معاینه و به کمک بی حسی موضعی برای مجرای ادرار انجام می شود.

✅ در حالت دیگر این پروسه به صورت عمل سر پایی در کلینیک انجام می شود و به بیمار آرام بخش تزریق می شود.

✅ گزینه دیگر این است که این عمل در بیمارستان و با بی هوشی عمومی انجام شود.

نوع عمل سیستو سکوپی به تشخیص پزشک و شرایط بیمار و علت انجام آن وابسته است.

در سیستوسکوپی وسیله ای از راه مجرای ادرار وارد مثانه می شود. سیستوسکوپی اطلاعات با ارزشی از مجراری ادرار، پروستات و مثانه به پزشک می دهد.

تومور های مثانه از نوع مخملی شکل که با هیچ وسیله ای قابل تشخیص نیستند به راحتی بوسیله سیستوسکوپی قابل تشخیص هستند. بیمارانی که باید عمل پروستات شوند ، قبل از عمل حتما باید سیستوسکوپی شوند.التهاب های مثانه کاملا بوسیله سیستوسکوپی قابل تشخیص هستند.

علت عمل سیستوسکوپی

از سیستوسکوپی برای تشخیص، بررسی و درمان مشکلاتی که بر مثانه و مجرای ادرار تاثیر گذاشتند استفاده می شود. پزشک معالج شما ممکن است این روش را برای موارد زیر پیشنهاد کند:

بررسی علل بروز نشانه ها و علائم:

از جمله این علائم می توان به وجود خون در ادرار، بی اختیاری ادرار، مثانه پر کار و ادرار دردناک اشاره کرد. سیستوسکوپی همچنین می تواند در تعیین علت بروز عفونت های مجاری ادراری به پزشک کمک کند. با این حال سیستوسکوپی عموما در حالی که شما عفونت مجاری ادرار فعال داشته باشید انجام نمی شود.

تشخیص بیماری ها و شرایط خاص مثانه در افراد:

از جمله مثال های آن می توان به سرطان مثانه، سنگ های مثانه و التهاب مثانه (سیستیتیس) اشاره داشت.

درمان بیماری ها و مشکلات مثانه:

ابزار های خاصی به کمک سیستوسکوپ وارد بدن می شوند تا برخی شرایط خاص را در داخل مثانه درمان کنند. به عنوان مثال تومور های مثانه بسیار کوچک می توانند به کمک سیستوسکوپی حذف شوند.

تشخیص یک پروستات بزرگ شده:

سیستوسکوپی می تواند تنگ شدن مجرای ادرار در جایی که از غده پروستات می گذرد را نشان دهد و در نتیجه بزرگی پروستات توسط آن مشخص می شود.

پزشک شما ممکن است از یک پروسه ثانوی به نام اورتروسکوپی به صورت همزمان به همراه سیستوسکوپی استفاده کند. اورتروسکوپی از یک اسکوپ کوچک تر برای آزمایش لوله هایی که ادرار را از کلیه شما به سمت مثانه منتقل می کنند استفاده خواهد کرد.

سیستوسکوپی

خطرات سیستوسکوپی چیست ؟

عوارض و مشکلات سیستوسکوپی می توانند شامل موارد زیر باشند:

عفونت

به شکلی بسیار نادر، سیستوسکوپی می تواند جرم هایی را وارد مجرای ادرار شما کرده که منجر به عفونت می شوند. برای جلوگیری از بروز عفونت، پزشک شما ممکن است آنتی بیوتیک تجویز کند تا قبل و بعد از سیستوسکوپی مصرف کنید.

فاکتور های ریسکی برای ایجاد عفونت مجاری ادراری پس از سیستوسکوپی می تواند شامل سن بالا، سیگار کشیدن و آناتومی غیر نرمال مجرای ادراری شما باشد.

بیشتر بخوانید : عفونت بیضه

خون ریزی

سیستوسکوپی ممکن است منجر به وجود کمی خون در ادرار شما شود. خون ریزی شدید به ندرت در این حالت اتفاق می افتد.

درد

شما ممکن است در ناحیه شکم درد احساس کنید و یک حس سوزش در حین ادرار داشته باشید. این علائم عموما متعادل هستند و کم کم پس از پروسه درمانی ضعیف می شوند.

عوارض جانبی سیستوسکوپی

اگر هر کدام از موارد زیر را پس از انجام سیستوسکوپی تجربه کردید، خیلی سریع با پزشک خود تماس بگیرید و یا به نزدیک ترین مرکز اورژانس خود مراجعه کنید:

  • ناتوانی در ادرار کردن پس از سیستوسکوپی
  • خون قرمز روشن و یا لخته های خون سنگین در داخل ادرار شما
  • درد شکم و حالت تهوع
  • تب و لرز
  • تب بیشتر از 38.5 درجه سانتی گراد
  • درد و حس سوزش در حین ادرار کردن که تا بیش از 2 روز طول می کشد

چگونه خودمان را آماده کنیم

ممکن است از شما خواسته شود تا:

  • آنتی بیوتیک مصرف کنید: پزشک معالج شما احتمالا تعدادی آنتی بیوتیک را تجویز می کند تا قبل و بعد از سیستوسکوپی مصرف کنید، به خصوص اگر در مبارزه با عفونت ها با مشکل مواجه هستید.
  • مثانه خود را خالی نکنید: پزشک شما ممکن است قبل از این پروسه بخواهد یک آزمایش ادرار را انجام دهید. تا زمانی که به مطب دکتر نرسیده اید مثانه خود را خالی نکنید تا بتوانید نمونه ادرار در اختیار آن ها بگذارید.

برای مسکن ها و بی هوشی آماده باشید

از از یک مسکن درون وریدی (IV) یا بی هوشی عمومی در حین سیستوسکوپی استفاده می شود، برای دوره نقاهت و بهبود خود برنامه ریزی کنید. بهتر است از فردی بخواهید شما را بعد از انجام پروسه به خانه برساند، پس از رانندگی کردن خودداری کنید.

 

سیستوسکوپی مثانه زنان

مراقبت های بعد از عمل سیستوسکوپی

این دستورات مراقبت بعد از عمل سیستوسکوپی  به شما ایده کلی در مورد مدت زمان بهبودی می دهد. اما سرعت بهبودی در هر فرد متفاوت است. مراحل زیر را دنبال کنید تا در اسرع وقت بهبود یابید.

 

فعالیت

وقتی احساس خستگی کردید استراحت کنید. خواب کافی به بهبودی شما کمک می کند.

سعی کنید هر روز پیاده روی کنید. کمی بیشتر از روز قبل با پیاده روی شروع کنید. ذره ذره مقدار پیاده روی خود را افزایش دهید. پیاده روی باعث افزایش جریان خون و جلوگیری از ذات الریه و یبوست می شود.

تا زمانی که پزشک تایید نداده است باید از انجام فعالیت های سنگین مانند دوچرخه سواری، آهسته دویدن، وزنه برداری یا ورزش های هوازی خودداری کنید.

از پزشک خود بپرسید چه زمانی می توانید دوباره رانندگی کنید.

اکثر افراد ظرف 1 یا 2 روز پس از عمل می توانند به کار خود برگردند.

می توانید به طور معمول دوش بگیرید و حمام کنید.

برای زمان برقراری رابطه جنسی از پزشک خود سوال کنید.

رژیم غذایی

شما می توانید رژیم طبیعی خود را داشته باشید. اگر معده شما ناراحت است، غذاهای نرم و کم چرب مانند برنج ساده، مرغ سوخاری، نان تست و ماست را امتحان کنید.

مایعات زیادی بنوشید (مگر اینکه پزشک به شما اجازه ندهد).

داروها

داروهای ضد درد را دقیقاً طبق دستور مصرف کنید.

اگر پزشک دارویی را برای درد به شما تجویز کرده است، آن را طبق تجویز شده مصرف کنید.

اگر داروی ضد درد نسخه ای مصرف نمی کنید، از پزشک خود بپرسید که آیا می توانید داروی بدون نسخه مصرف کنید.

اگر فکر می کنید داروی درد شما را به معده مبتلا می کند:

داروی خود را بعد از غذا میل کنید (مگر اینکه پزشک به شما گفته باشد که این کار را نکنید).

اگر پزشک آنتی بیوتیک تجویز کرده است، آن را طبق دستور مصرف کنید. مصرف آنها را فقط به این دلیل که احساس بهتری دارید متوقف نکنید. شما باید دوره کامل آنتی بیوتیک ها را مصرف کنید.

مراقبت های بعدی بخشی کلیدی در درمان و ایمنی شما است. حتماً همه قرارها را تعیین کرده و به آنها مراجعه کنید و در صورت بروز مشکل با پزشک تماس بگیرید. همچنین بهتر است از نتایج آزمایش خود مطلع شوید و لیستی از داروهای مصرفی خود را نگه دارید.

برای بهبود عفونت مثانه چی بخوریم؟

مراحل عمل سیستوسکوپی

یک سیستوسکوپی ساده و سر پایی تا حدود 15 دقیقه به طول می انجامد. وقتی که این کار در داخل یک بیمارستان به کمک مسکن یا بی هوشی عمومی انجام می شود، ممکن است این زمان به 30 دقیقه برسد.

سیستوسکوپی شما ممکن است شامل پروسه زیر باشد:

1) تخلیه مثانه

از شما خواسته می شود مثانه خود را تخلیه کنید: سپس باید بر روی یک میز خاص بر روی پشت خود دراز بکشید. شما در حالتی قرار خواهید گرفت که پاهایتان به کمک بند هایی در بالا قرار می گیرند و زانوهایتان خم می شوند.

2) بیهوشی یا بی حسی

ممکن است به مسکن و بی هوشی نیاز داشته باشید یا شاید هم خیر. اگر یک آرام بخش یا مسکن دریافت کردید، حس خواب آلودگی و ریلکس بودن در حین سیستوسکوپی خواهید داشت اما باز هم هوشیار خواهید بود. اما اگر از بیهوشی عمومی استفاده شود، از انجام پروسه درمانی مطلع نخواهید بود. هر دو نوع دارو به کمک رگ های درون دست شما وارد بدنتان می شوند.

3) ورود سیستوسکوپ

پزشک معالج سیستوسکوپ را وارد بدن می کند: یک ژل بی حس کننده به مجرای ادرار شما مالیده می شود تا از بروز درد در حین وارد شدن سیستوسکوپ جلوگیری کند.

پس از صبر کردن به مدت چند دقیقه برای بی حس شدن، پزشک معالج با دقت سیستوسکوپ را از نوک آلت تناسلی، وارد مجرای ادرار شما می کند، در اینجا از کوچک ترین سیستوسکوپ ممکن استفاده می شود.

اسکوپ های بزرگ تر ممکن است برای گرفتن نمونه بافت های درون بدن یا وارد کردن ابزار های جراحی به مثانه مورد استفاده قرار گیرند.

سیستوسکوپ

4) معاینه از طریق سیستوسکوپ

پزشک معالج مجرای ادرار و مثانه شما را آزمایش می کند: سیستوسکوپ دارای لنز در انتهای خود است که همچون یک تلسکوپ می تواند بخش درونی مجرای ادرار و مثانه را بزرگ کند. دکتر شما از یک دوربین فیلم برداری خاص در بالای لنز استفاده خواهد کرد تا بتواند تصاویر را بر روی یک صفحه ویدیویی نمایش دهد.

5) تزریق محلول استریل به مثانه

مثانه شما پر می شود از یک محلول استریل: این محلول منجر به بزرگ شدن مثانه شده و به پزشک این امکان را می دهد تا بهتر به داخل این ارگان نگاه بیاندازد. وقتی که مثانه شما پر می شود ممکن است حس ادرار کردن داشته باشید. پس از اتمام پروسه می توانید مثانه خود را خالی کنید.

6) نمونه برداری از بافت مثانه

نمونه های بافت مثانه ممکن است گرفته شوند: پزشک معالج ممکن است نمونه هایی از بافت بدن را برای آزمایش های خاص بگیرد و یا پروسه های خاصی را در حین سیستوسکوپی پیگیری کند.

سیستوسکوپی مثانه زنان

سیستوسکوپی برای زنان و مردان تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارد. در سیستوسکوپی زنان، از طریق دهانه واژن سیستوسکوپ وارد مجاری ادرار شده و بدین وسیله پزشک می تواند معاینه انجام داده و بررسی‌های لازم را صورت پذیرد. بیماری هایی مثل عفونت در مجرای ادراری یا وجود خون در ادرار به همین ترتیب قابل تشخیص هستند.تومور های کوچک موجود در مثانه نیز بدین وسیله قابل شناسایی و حذف هستند.

سیستوسکوپی زنان

در زنان نیز بیماری های زیر از طریق سیستوسکوپی تشخیص داده می شود :

بررسی علل بروز نشانه ها و علائم:

از جمله این علائم می توان به وجود خون در ادرار، بی اختیاری ادرار، مثانه پر کار و ادرار دردناک اشاره کرد. سیستوسکوپی همچنین می تواند در تعیین علت بروز عفونت های مجاری ادراری به پزشک کمک کند. با این حال سیستوسکوپی عموما در حالی که شما عفونت مجاری ادرار فعال داشته باشید انجام نمی شود.

تشخیص بیماری ها و شرایط خاص مثانه در افراد:

از جمله مثال های آن می توان به سرطان مثانه، سنگ های مثانه و التهاب مثانه (سیستیتیس) اشاره داشت.

درمان بیماری ها و مشکلات مثانه:

ابزار های خاصی به کمک سیستوسکوپ وارد بدن می شوند تا برخی شرایط خاص را در داخل مثانه درمان کنند. به عنوان مثال تومور های مثانه بسیار کوچک می توانند به کمک سیستوسکوپی حذف شوند.

پس از سیستوسکوپی

ممکن است اجازه داده شود تا روتین معمولی و همیشگی زندگی خود را پس از این پروسه دنبال کنید. در صورتی که برای شما از آرامش بخش و یا بی هوشی عمومی استفاده شده بود، ممکن است از شما خواسته شود در یک اتاق باشید و منتظر بمانید تا تاثیرات دارو از بین برود و سپس می توانید مطب را ترک کنید.

همچنین ممکن است پس از انجام سیستوسکوپی، برخی عوارض جانبی خاص را تجربه کنید که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خون ریزی از مجرای ادرار که می تواند به رنگ صورتی روشن در داخل ادرار و یا دستمال توالت باشد.
  • حس سوزش در حین ادرار کردن
  • نیاز بیشتر به ادرار کردن برای یک تا دو روز

تسکین درد سیستوسکوپی

شما می توانید برخی از این موارد ناراحت کننده را تا حدی تسکین دهید:

✅ یک پارچه تمیز، مرطوب و گرم را بر روی ناحیه بیرونی مجرای ادرار نگه دارید تا درد را کم کند. این کار را تا جایی که نیاز بود تکرار کنید.

✅ یک دوش آب گرم بگیرید. با این حال ممکن است پزشک معالج به شما اجازه رفتن به حمام را ندهد. در این مورد حتما با وی مشورت کنید.

✅ آب بنوشید. تخلیه کردن مثانه می تواند درد و ناراحتی آن را کم کند. سعی کنید در دو ساعت پس از عمل؛ هر ساعت 500 میلی لیتر آب بنوشید.

در صورت داشتن نگرانی و مشکلات خاص پس از پروسه سیستوسکوپی حتما با پزشک خود در تماس باشید.

نتایج سیستوسکوپی

پزشک شما ممکن است بتواند بلافاصله پس از انجام این پروسه درمانی در مورد نتایج و خروجی آن با شما و همراهتان صحبت کند.

شاید هم پزشک شما بخواهد در این زمینه در یک جلسه و وقت ملاقات دیگر به بحث و گفت و گو بپردازد. اگر سیستوسکوپی شما به همراه تست بیوپسی برای سرطان مثانه بوده باشد، نمونه گرفته شده به آزمایشگاه فرستاده می شود و پس از این که تست آزمایشگاه تکمیل شد، پزشک شما نتایج را در اختیارتان قرار می دهد.

قیمت سیستوسکوپی

همان طور که در بالا اشاره شد، بسته به نیاز بیمار، محل و نوع سیستوسکوپی می تواند متفاوت باشد. به همین علت بسته به نوع عمل هزینه آن متغیر خواهد بود.

دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر زینب چهارشنبه ۹ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    پدر من ۶۶ ساله تو سونوگرافی زده ضخامت مثانه بیش،از نرمال نامنظمی منتشر جداری رویت شده سنگ رویت نشد دیورتیکول در سمت راست مثانه مشهود است بررسی سیستوسکپیک توصیه میشود پروستات دارای ابعاد بیش از نرمال واکوی نرمال است یافته فوق مطرح کننده mildbph است باید چیکار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      با سلام درمان جراحي ضرورتي ندارد

    2. تصویر کاربر زینب سه شنبه ۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      سلام یعنی چیز نگران کننده ای نیست من خیلی نگرانم سیستوسکپیک مثانه لازم نیست انجام بدیم
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۹ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      با سلام سيستوسكوپي اشكالي ندارد انجام شود 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علي شنبه ۵ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    من مرد 53دچار تکرر ادرار شدم psaبالای ۷وحجم پرستات٨٨گزارش شده
    يكي از پزشكان نمونه برداري وديگري سيتسكوپي را پيشنهاد سيتسكوپي انجام دادم دچار خون ريزي مجراي اداري شدم الان دچار عفت شديد شدم و دكتر انتي بيوتيك قوي تجوز كرده ولي بعد از چهار روز هنوز بهبودي كامل پيدا نكردم سؤال:بهترين راه براي ادامه درمان من چيست؟
    چه مشكلاتي ممكن است براي من پيش بياييد؟
    اين همه أنتي بيوتيك را مصرف كنم يا خير؟
    مشكل پرستات من چكونه حل مي شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۵ آذر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام نمونه برداري از پوروستات بايد انجام شود

  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۳ آبان ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    اخیرا" به نفرولوژیست مراجعه کردم . سونوگرافی : کلیه ها ابعاد طبیعی دارند . فاقد سنگ و هیدرونفروز هستند .
    مثانه با ضخامت جداری نرمال و کمی ترابکوله حاوی مقداری دبری شناور بوده و فاقد توده و سنگ می باشد .
    حجم پروستات ۴۹ سی سی کمی لبوله دارد .
    پس از تخلیه مثانه ، ادرار باقیمانده ۱۵۰ سی سی است .
    آزمایشات : پروتئین ، گلوکز ، کتون ، بلود ، بیلیروبین ، اوروبیلینوژن و نیتریت همه نگاتیو هستند .
    UA , UC : کلین کچ یورین و فاقد باکتری هست .
    P . S . A هفت دهم و زیر یک است .
    حدود ۴ - ۵ سال قبل خون در ادرار مشاهده کردم که افلوساکسین تجویز کردند ولی الان گاهی احتمالا" ذرات معلق را مشاهده می کنم .
    در ضمن در مجرای ادرار ( سر آلت ) تنگی مشاهده می شود .
    پزشک درخواست سیستوکوپی نموده است .
    سئوال :
    به کدام یک از شاخه های اورولوژی باید مراجعه کنم ؟
    چه عملی باید انجام شود ؟
    هزینه کل عمل به انضمام اتاق عمل ، بیهوشی و غیره چه مقدار باید تهیه کنم ؟ من‌هیچ نوع بیمه ای ندارم .
    پزشک با تجربه که عمل را بدون پارگی اندام های داخلی انجام دهد ، معرفی فرمائید .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 1 سال پیش)

      با سلام فعلا روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد اگر بهبودي حاصل نشد سپس عمل كنيد هزينه عمل بيست ميليون تومان مي باشد من پزشكي را نمي شناسم

  • تصویر کاربر فرید یکشنبه ۲۰ شهریور ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام دکتر . من ۴۸ ساله هستم حدود دو ساله گرفتگی مجاری ادرار دارم و طوریه که مایع منی زمان خروج بدون فشار خارج میشه و تقریبا کامل خارج نمیشه و ادرار هم زمان خروج خیلی فشار میاره و آنم کامل خارج نمیشه و مدت طولانی باید در دستشویی بشینم تا کم کم تموم بشه و به دکتر جباری مراجعه کردم ایشون عکس از مجاری و آزمایشات دادند که تمام اونها نرمال بود ایشون به من گفتند اسپاسم عضلات دارم و گفتند ورزش کنم و استرس کمتر داشته باشم و گفتند به مرور خوب میشه متاسفانه من الان دو ساله نه تنها بهتر نشده بعضی اوقات بدتر هم میشه من ازشون خواستم سیستوسکوپی کنن گفتند سیستوسکوپی درمان نیست الان به نظر شما من باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۰ شهریور ۱( 2 سال پیش)

      با سلام مشكل شما التهاب پروستات است كه مزمن شده بايد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر رازی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    مادرم 59 ساله هر از گاهی دچار عفونت مجاری ادرار میشن سونو دادن دکتر گفتن مثانه لجن گرفته باید توسط سیستوسکوپی تخلیه بشه
    به نظرتون درسته یا خیر
    سونوگرافی را ضمیمه کردم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      با سلام سونوگرافي رويت شد مثانه طبيعي بود كليه راست كوچكتر از طبيعي بود كه مادرزادي مي باشد سنگ كيسه صفرا وجود دارد كه به جراح عمومي بايد مراجعه كنيد سييستوسكوپي بايد انجام مي شد شبي يك عدد قرص نيتروفورانتويين به مدت يك سال ميل كنند 

  • تصویر کاربر علیی دوشنبه ۱۵ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ۲۶ سالمه و حدود ۶ ساله هنگام دفع ادرار و گاها هنگام انزال احساس درد در مجرای ادراریم دارم دکتر تشخیص پروستاتیت مزمن نان باکتریال دادن،ایا درمانی دارد؟روشی واسع تسکین درد هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۵ آذر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر پیمان چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    09167712996دکتربزرگواری کن منوراهنمای کن من احساس زخم ودرددارم بینه بیضه ومقعدم پدرم دراومده ازبس سونودادم بخدا دیگه نمیتونم کارکنم شغلم راننده کامیونه نشستن برام مشکل شده این درد درست زیرشکم تومقعدناحیه پشت پروستاتم احساس زخمه وقتی عضلاتم جمع میکنم احساس زخم دارم دردهنگام نشستن وهیچگونه خونریزی درهنگام دفع ندارم گاهی یبوست گاهی اسهال مشکل روده هم درم درهنگام یبوست واسهال هردوعذاب میکشم یبوست خیلی دردناک میشه برام مشکل نعوذ پیداکردم التم هنگام نزدیکی بدون داروسفتی خودشوحفظ نمیکنه رومخمه این درد بخدا دیگه نمیتونم کارکنم چون پشت فرمون رواعصابمه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و روزي يك عدد قرص الفن xl  ١٠٠ ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر مقتدا چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام مرد۵۷ساله هستم یک سال قبل بامشاهده خون درادرارمراجعه کردم. درنمونه برداری مشخص شدتومورکوچک مثانه دارم که پزشک مربوطه خارج نمودندوبعدازبه مدت ۶هفته باآمپول BCjشیمی درمانی شدم ۶ ماه بعدسونوگرافی کردم که موردی نبود. پرسش من ازشمااینست که آیابه غیرازسونوگرافی که انجام میدم کاریادرمان خاصی هم بایدانجام بدم یانه. بسیارسپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام كار ديگري لازم نيست انجام دهيد

  • تصویر کاربر سمیه دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سوزشم طوری هست که در طول مدت سوزش باید بشینم ونمیتونم بخوابم واین نوع سوزش از بچگی دچارش بودم و تو مسیر زندگی تا الان سالی چندین بار در گیرشم دکترا فقط چرک خشک کن دادن و رفع میشد ولی چند وقت باز دوباره میامد تو بچیگی نمیدونستم چه کنم با ابلیمو وپودر نارنج دردم کم میکردم خانم ۴۰ ساله ام
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازومكس ده روز ميل كنيد سيستوسكوپي بايد شويد و أزمايش سيتولوژي ادرار بايد انجام شود

  • تصویر کاربر افراز جمعه ۱۲ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام سالهاست قرص ترازوسین برای پروستات مصرف میکنم مدتی است تعداد دفعات ادرارم در برخی موارد به هر دوساعت یکبار تبدیل شده که چون عازم سفر با پرواز طولانی هستم سوالم این است که راهی هست و قرص بهتری هست که تعداد دفعات را کمتر کند ؟ با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر