معرفی معروف ترین کپسول ها برای درمان پروستات

در برخی بیماران که علائم شدید دیده نمی شود، درمان داروئی خوراکی پروستات با احتمال 40 درصد بهبودی توصیه می شود. در ادامه چندین کپسول رایج برای درمان پروستات معرفی شده است.

درمان داروئی پروستات خوش خیم به دو فرم صورت می گیرد. دسته اول داروهایی که از گذشته برای درمان پروستات خوش خیم مصرف می شدند، که شامل موارد زیر هستند:

1- ترازوسین

2- پرازوسین

3- آلفازوسین

این داروها به طور اختصاصی روی پروستات اثر نمی کردند و در نتیجه با مصرف آن ها پروستات باز نمی شد که ادرار بدون مانع از مثانه خارج شود . از عوارض خطرناک این داروها کاهش فشار خون می باشد. مدت های مدیدی از این داروها برای کسانی که بزرگی پروستات داشتند استفاده می شد و درصدی از بیماران از عمل جراحی نجات پیدا می کردند، تا اینکه داروی تامسولوسین که به صورت کپسول می باشد به بازار عرضه شد و تحولی بزرگ در درمان 30 تا 40 درصد بیماران مبتلا به بزرگی پروستات در دنیا به وجود آمد.

تامسولوسین

تحولی بزرگ با آمدن تامسولوسین

تامسولوسین هم مثل قرص ها عارضه افت فشار خون را به همراه دارد ولی به بیمار توصیه می شود کپسول را موقع خواب میل کند. اثر و مکانیسم این دارو کاملاً اختصاصی می باشد، یعنی دارو پس از جذب و وارد شدن در گردش خون، عضلات صاف پروستات و گردن مثانه را شل کرده و راه خروجی مجرا که با بزرگی پروستات بسته شده است را باز می کند و مثانه ادرار را تخلیه می کند. این داروها در گروهی از بیماران که از آنها شرح حال گرفته می شود و علائم ادراری شدید ندارند استفاده می شود و در حدود 30 تا 40 درصد موفقیت درمانی دارد.

مطلب مرتبط: همه چیز درباره کپسول تامسولوسین

قرص پروترال 0.4 چیست؟

این قرص باعث بهبود کار پروستات را به همراه دارد. به این صورت که عضلات اطراف گردن مثانه و پروستات را شل می کند و سبب بهبود جریان ادرار در فرد می شود. مصرف بیش از حد آن باعث کاهش فشار خون می گردد.

امنیک ۴ درصد

این قرص هم اثری همانند پروترال 0.4 را به همراه دارد. کپسول امنیک 0.4 دارای تامسولوسین می باشد که باعث تسهیل ادرار در فرد می شود و از انقباضات عضلات مثانه و پروستات می کاهد.

کپسول برای درمان پروستات

کپسول های موجود در ایران شامل موارد زیر است:

1- کپسول پروترال

2- کپسول تامسور

3- کپسول ورالوسین

4- کپسول آمنیک

از 4 نوع کپسول فوق، کپسول امنیک از سایر کپسول ها بهتر و ارجح تر می باشد و اثر درمانی آن 40 درصد و به طور اختصاصی عمل کرده و باعث کاهش فشار خون نمی شود و این بیماران تا آخر عمر باید از این گپسول یا سایر کپسول ها استفاده کنند، چون قطع دارو باعث عود می شود.

 برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر امید دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام 47 سالمه حدود سه ساله زیر شکمم کمرم نشیمن گاه و رانهایم و سوزش نوک الت دارم هرچی ازمایش و سونو دادم میگن مشکلی نداری در صورتی که بعضی اوقات از درد گریه میکنم اندازه پرستاتم 30می باشه ممنون راهنمایی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر عای دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشی خدمت بزرگوار..
    پدر بنده ۸۱ سال سن دارد حدود ۸ماه هست که پروستات عمل کرده که پروستات از نوع بدخیم میباشد چند دوره آمپول دیفرلین ماهیانه استفاده کرده الان حدود ۸ ماه بعد عمل هنوز سرپا نشده از زانو به پایین پاهاش ورم شدیدی داره که راه رفتم براش مشکل میباشد وتواین ۸ماه ازسوند استفاده میکنه طبق گقته خودش که میگه بدنم حس راه رفتن نداره کهاین ورم پا مخصوصا شبها بادرد زیاد همراه هست که تا صبح بیداره واز درد به خودش میپیچه دکترش هم دکتر عبادی از قزوین که هر بار جهت ویزیت بردیم میگه به من ربطی نداره من کار خودمو انجام دادم از شما خواهش دارم که بگید چه کار کنیم که راه بیوفته وبیتونه خودش کاراشو انجام بده وبشه سوند وازش جدا کنیم ممنون میشم اخرین آزمایش هم واستون میفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      تنها راه درمان أمپول ديفرلين مي باشد بعد از عمل كه بايد ادرار كنند چرا سوند خارج نمي شود

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      تنها راه درمان أمپول ديفرلين مي باشد بعد از عمل كه بايد ادرار كنند چرا سوند خارج نمي شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جاسم شنبه ۹ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    سلام دکترپرستات من ۴۳سیسی است و دیابت دارم ازکدام ازاین داروها میتوانم استفاده کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      دارو لازم نيست

  • تصویر کاربر ساسان جمعه ۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر . ده روزه از رابطه جنسی با همسرم میگذره درد دربیضه ها و پروستات دارم . دفع ادرار با مشکل. گاهی قطع و وصل میشه گاهی قطره ای . شب ها بعد از ادرار با درد شدید از خواب بلند میشم. سابقه تنگی گردن مثانه داشتم که توسط دکتر آیتی دو سال پیش جراحی شدم و بعدش فشار ادرارم خوب بوده و دیگه مشکل تکرر ادرار و کاهش فشار نداشتم . پارسال ماه رمضان علائم عود کرد و الان دوباره درد دارم و تکرر و... آنلاین ویزیت شدم سلکوکسیب و تامسولوسین و افلوکساسین و آزیترومایسین تجویز شده و قطره پروتاستان از دیروز شروع کردم ولی امشب باز نخوابیدم و الان درد دا رم. ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      به جاي تامسولوزين روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد و بايد سيستوسكوپي شويد

  • تصویر کاربر علی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    نخسته دکتر جان.چند سالی هست مشکل تکرر ادرار دارم وشب هم بیدارم میکنه ادرارم ضعیف میاد حس میکنم خالی نمیشه هنگام ارگاسم وبیرون آمدن منی حس درد وبدی دارم.توسونوگرافی کامل ونوارمثانه هم چیز نرماله تنگی مجاری ندارم .اوفلوکساسین.سیپرو.تامسولوسوسین.ویزیکر.ترازوسین.آمین تریپترین وایمی پرامین.نشستن تو آب گرم و....برام قبلا تجویز شده لطفا کمکم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      داروها قطع شود روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه و در أب گرم هم نشسته شود

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    سن من 50 ساله . کلیه های سنگ سازدارم . چندین سال هست که بهمین صورت بوده و هروقت اذیت میکنه با دارو و ورزش اقدام به دفع میکنم . الان چند روزی است که احساس میکنم بعد از دستشویی . یکی د و قطره ادرار در مجاری میاد ... البته بعضی اوقات در این چند روز نه همیشه . تا چهار ماه قبل که مجدد گرفتار سنگ شدم سونوگرافی رفتم اندازه پروستات مشکلی نشد ..لطفا راهنمایی کنید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر Arash شنبه ۱۶ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 130 مشاهده پرسش
    سلام
    در ناحیه بیضه درد شدید داشتم جوری که تیر میکشید و واقعا دردناک بود رفتم دکتر گفت التهاب پروستات است ،
    قرص ایندومتاسین برام نوشت خیلی بهتر شدم ، اما هنوز درده، دردم بیشتر زیر تیوپ بیضه راست است و آب گرم هم وقتی به بیضه
    ام میخوره دردمم رو بیشتر می‌کنه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۶ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم دو هفته نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد 

  • تصویر کاربر ناص چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    بنام خدای یکتاه مهربان و شفا دهنده همه امراض
    مشخصات من :
    ناصر جلالی ، 58 سال سن ، مهندس مخابرات ، 39 سال است در حوزه تخصصی فعالیت کردم ، هنوز هم کما بیش مشغول کار هستم، غلظت و چربی خون بالا دارم برای این موضوع حدود 15 سال است آتروواستاتین 20 و آسپرین ASA80مصرف می کنم و حدود حدود 8 سالی است که پروستات من بزرگ شده و مشکل خروج ادار دارم از قرص و کپسول تامسولوسین 4/ و پرازوسین 1 میلی گرم مصرف می کنم .متاسفانه مصرف دارو های مربوط به پروستات عوارض بدی نظر سرگیجه از نوع یک کم عدم تعادل هنگام با یک پا ایستادن و یا استادن دارد، یک کم سبکی سر هنگام برخواست، کاهش میل جنسی ، اب ریزش کم بینی را به دنبال داشته است.
    این علائم در پروستات من وجود دارد:
    1- کاهش جریان ادراری
    2- تکرر ادراری یا احساس نیاز فوری به ادرار کردن در صورتی که زیاد نگهدارم در این صورت زیر دلم درد می گیرد و عصبی می شوم و باید حتما هر طور شده ادار را تخلیه کنم
    3- افزایش دفعات ادرار در طول شب بیدار شدن حدود 2 بار از خواب در شب ها جهت دستشوئی ، وقتی آب و مایعات کمتر مصرف کرده باشم ممکن است یکبار در شب برای ادرار کردن بیدار شوم.
    4- مشکل در هنگام شروع ادرار
    5- ضعیف شدن جریان ادرار و قطع و وصل شدن جریان ادرار
    6- زور زدن در هنگام ادرار قطره قطره آمدن ادرار در بخش پایانی یا تیکه تیکه یا مرحله به مرحله آمدن با فشار و اراده من
    7- سوزش کم و باریک آمدن ادرار
    8- ناتوانی در تخلیه کامل ادرار، عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده در داخل مثانه
    9 – یکی دیگر از مشکلات من این هست که قبلا موقع انزال مایع منی با سرعت و قدرت و همراه لذت خارج می شد و این لذت ادامه دار بود، ولی وقتی که پروستات بزرگتر شد و جریان ادرار به راحتی صورت نمی گرفت در لحظه اوج لذت جنسی در آن اوایل چون مجرا ادرار تنگ تر شده بود با حس کمی درد یا سوزش خارج می شد و از آن موقع به بعد کمی درد احساس می شد و انگار ی چیزی سر راه منی قرار دارد و نمیگذاره منی با شدت و جهش خارج بشه و پس از آن زمان، دیگه اوج لذت بلافاصله از بین می رود و این وضعیت همچنان ادامه دارد .
    بررسی در اینترنت و پرسو جو و ارزیابی های من در این خصوص نشان میدهد:
    که به گفته اکثریت پزشکان متخصص این حوزه بهترین، قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات خوش خیم، درمان جراحی آن است. باز یا بسته بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدتی شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند. علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات های زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری پیشنهاد می کنند.
    از عوارض عمل پروستات ننترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید. عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد/ یعنی برگشت ندارد به این معنی نباید پس از عمل دوباره خروج ادرار مشکل داشته باشد و هیچ عارضه ای نداشته باشد؟ آیا چنین است ؟ اگر این هست ابهامات و عوارض ذیل پس از عمل جراحی پروستات خوش خیم نباید صورت گیرد درسته است ؟ و دکتر جراح باید موارد مشروحه ذیل را تضمین کند تا مریض با خیال راحتر برای درمان به روش جراحی اقدام کند و دغ دغه ای نداشته باشد، درسته ؟ ( مهم )
    1 – خون ریزی 48 ساعته قطع می شود؟
    2 – بپس از جراحی، بی اختیاری ادرار تحت هیچ شرایطی نباید بوجود بیاید. ( مهم )
    3 - توانایی جنسی نباید از بین برود. ( آیا بعلت باز شدن حفره در غده پروستات مایع منی پس از انزال به داخل مثانه ریخته شده و با ادرار دفع می شود؟ معنیش این است که هنگام عمل جنسی از مجرای همیشگی خارج نمی شود ؟ و آیا با این وضع لذت جنسی از بین می رود؟ ) ( مهم )
    4 - ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهد کرد؟
    5 – عمل درمان طلائی پروستات چیست؟ عمل باز و بسته چیست؟ جراحی و درمان پروستات با تراش لیزری چگونه است ؟ و خطر و عوارض آن بعلت کم حوصله و عدم دقت و هوشیاری و عدم ارامش جراح تیکه های سوزانده شده در پروستات یا مثانه تمام و کامل بیرون نیاورده شده و مانده و چند روز پس از درمان در مسیر و مجرا خروج گیر کرده و ادرار مسدود و درد و گرفتاری بوجود می اید که اینقدر جراح باید با دقت و حوصله کار را انجام بده که هچگونه تیکه کنده شده ای نماند که پس از عمل اشکال ایجاد کند و این باید تضمین شود.
    6 – ایا عمل جراحی TURP بهترین درمان برای پروستات خوش خیم است ؟ که در این روش با حلقه سیمی مسیر مجرا که توسط بزرگ شدن پروستات تنگ شده را بطور یکنواخت و صاف تراش میده و برش داده می شود و این روش بسیار صاف و تمیز انجام می شود و همه تیکه های برش داده شده را کامل و با دقت بیرون می اورد ؟ برخی از تیکه ها داخل مثانه می افتد که باید در این روش با دقت همه انها بیرون اورده شود و هیچ تیکه از چیزی که برش داده شده در مثانه نماند .
    7 – ایا عمل جراحی TUIP که شکاف در مجرای ادرار ( برش کوچک در پروستا و یک شکاف در بدنه مثانه ایجاد می می کنند و این روش عوارض جانبی کمتری دارند
    سوال اینجا است مگر روش طلاعی / عمل جراحی TURPچه عواضی دراد ؟ لطفا با دقت و کامل همه عوارض ان را بفرمایید تا تصمیم با روشنگری و اعتماد بیشتری انجام شود که بعد از عمل جراحی دوچار مشکل و اختلاف نوشیم ؟ ( پاسخ این بسیار مهم است )
    8 – در هر یک از عمل جراحی که انتخاب می شود تحت هیچ شرایطی نباید اعصاب فرایند جنسی و نعوظ از بین برود و همچنین غده های اسپرم در حین عمل جراحی و برداشتن ضایعات اضافی که مسیر مجاری ادرار را در طول پروستات تنگ یا مسدود کردند نباید تراشیده و یا جدا شوند و از بین بروند ( بسیار مهم )
    9 – در هر یک از روشهایی که برای عمل انتخاب می شود بعد از عمل جراحی و اتمام دوره نقاهت، در فرایند جنسی لذت جنسی نباید از بین برود. ( بسیار مهم )
    قبل از عمل جراحی و درمان چه آزمایشها و اقداماتی باید انجام شود:
    سنو گرافی از کلیه ، مثانه ، پروستات ، بررسی ادرار باقی مانده ، تست PSA آزمایش کامل خون و ادرای
    توجه 10 روز قبل از عمل جراحی مصرف قرص آسپرین ASA80باید قطع نمایید
    ویژگی جراح پروستات برای عمل موفقیت آمیز و بدون عارضه پس از عمل چیست ؟
    عمل پروستات چنانچه در دست جراحان با تجربه صورت گیرد، هرگز بی اختیاری ادرار بوجود نمی آید و بی اختیاری ادرار فقط برای بیمار آزاردهنده نمی باشد، بلکه جراح نیز دچار مشکلات و هیجانات اضطرابی می گردد. بیمار با مراجعات متعدد و فراوان به مطب این حالت را برای پزشک به وجود می آورد. جراح باید تجربه بالایی حداقل 20 ساله داشته باشد و حتی یک مورد بی اختیاری ادرار نداشته باشد. عمل جراحی پروستات اگر با آرامش فکری و دلسوزانه با آشنایی از آناتومی پروستات، مهارت بسیار، عدم دستکاری فراوان و عدم خشونت در عمل صورت گیرد، بی اختیاری ادرار و مواردی نظیر عوارضی که در این شرح عنوان شد نباید داشته و تحت هیچ شرایطی صورت نگرفته و بوجود نمی اید. ( بسیار مهم و حیاتی است )
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)

      Turp كمترين عارضه عمل پروستات را دارد تنها عارضه برگشت مني بداخل مثانه مي باشدو عملtuip شانس عود دارد و عمل خوبي نيست

  • تصویر کاربر سبحان دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده آقا و ۲۸ ساله هستم
    چند مدتیه تعداد دفعات ادرار کردنم در طول روز زیاد شده(۸ الی ۱۰ بار) و هر بار دقایقی بعد از دستشویی رفتن, احساس میکنم چند قطره ادرار هنوز باقی مانده است و بصورت غیر ارادی چند قطره از آلت من خارج میشود بدون اینکه احتیاج به دفع ادرار داشته باشم. بعد که سریعا به دستشویی میروم در حد ۱۰ الی ۲۰ قطره ادرار خارج میشود و مثانه من بطور کامل تخلیه نمیگردد. این حالات در طول روز چندین بار ادامه دارد. باید بگم که سوزش ادرار ندارم.
    سونوگرافی کلیه مثانه و پروستات انجام دادم هیچ مورد خاصی مشاهده نشد و ابعاد طبیعی بود و سنگ هم نداشتم اما بعد از تخلیه مثانم کامل خالی نشده بود. آزماایش ادرار و خون هم دادم و سابقه بیماری قند هم ندارم.
    دکتر گفتن احتمال مثانه عصبی یا التهاب پروستات دارم و تشخیص خاصی در مورد بنده ندادن و ۳ قرص سیپروفلوکساسین و پروترال و تولترودین را برام تجویز کردن
    اما ازونجایی که از عوارض مصرف این قرص ها واهمه دارم نمیدونم مصرف کنم یا نه
    میخاستم بدونم تشخیص شما چیه?
    آقای دکتر من مدت یکی دو سال پس از رابطه جنسی و انزال بدون ادرار کردن میخابیدم. ممکنه این کارم عامل عفونت یا التهاب پروستات شده باشه? ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)

      التهاب پروستات داريد دارو ها را مصرف كنيد

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    35 سال سن دارم و حجم پروستاتم 42 هست و بعضی مواقع کمی پس از دستشویی یه قطره ادرار خارج میشه تا حالا هم هیچ دارویی مصرف نکردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر