همه چیز درباره هیدرونفروز کلیه

فهرست مطالب

هیدرونفروز کلیه چیست؟

هیدرونفروز کلیه (HYDRONEPHROSIS) به وجود آب در کلیه گفته می شود. در این حالت لگنچه کلیه و کالیس های کلیه که در حدود 8 تا 12 عدد می باشند، گشاد می گردند.

معمولا علت، انسداد در مسیر ادرار از کلیه به مثانه می باشد و در نتیجه جمع شدن ادرار در کلیه باعث تورم و گشادی داخل کلیه شده و در نتیجه کلیه بزرگ می شود. اگر درمان صورت نگیرد در دراز مدت ضخامت کلیه کاهش می یابد، که به آن آتروفی کلیه گویند. هیدرونفروز کلیه یک یا دو کلیه را گرفتار می کند.

وقتی حالب ها هم دچار گشادی شوند به آن هیدرویورترونفروز گویند. بطور طبیعی وقتی ادرار از کلیه ها ساخته می شود و باید از طریق حالب ها وارد مثانه شود. وقتی انسداد یک طرفه یا دو طرفه در حالب به علت سنگ یا از عامل خارجی، ادرار در کلیه ها تجمع پیدا کرده و باعث هیدرونفروز می شود.

اگر مثانه بطور مادرزادی نتواند ادرار را خارج کند، ادرار در مثانه افزایش می یابد و به طرف کلیه ها برمی گردد و باعث هیدرونفروز می شود.

اگر مردی دچار بزرگی پروستات باشد و باعث عدم خروج ادرار از مثانه شود؛ مثانه ضخیم شده و ادرار در مثانه تجمع می یابد و باعث هیدرونفروز کلیه می شود. یک بیماری شایع در بچه ها به نام برگشت ادرار به کلیه ها یا رفلکس ادرار وجود دارد که این برگشت ادرار به کلیه ها باعث هیدرونفروز کلیه می شود.

علائم و یافته های بالینی که توسط پزشک در بیمار یافت می شود:

پزشک سوالاتی را می پرسد و مواردی را مورد توجه قرار می دهد که عبارت است از

  • آیا انسداد کامل یا ناکامل است؟
  • انسداد حاد و ناگهانی اتفاق افتاده یا مدت طولانی است؟
  • انسداد یک طرفه است یا هر دو کلیه را گرفتار کرده است؟

هیدرونفروز کلیه اگر بطور ناگهانی با حمله ناگهانی پیش آید (انسداد به علت سنگ در حالب) درد شدید در پهلو بین دنده ها و بالای پا بوجود می آورد. این نوع و فرم از درد با اسم DIETL CRISIS نامیده می شود. برعکس هیدرونفروزی که مدت طولانی ایجاد شده و یا به آرامی در حال بوجود آمدن است، باعث ناراحتی و درد مبهم می شود و تهوع و استفراغ ممکن است بوجود آید.

اگر انسداد در مجرا یا گردن مثانه بوجود آید باعث اتساع مثانه و درد مثانه می شود. مانع سر راه جریان ادرار کلیه بطور شایع و زیادی باعث عفونت شده که می تواند منجر به تشکیل سنگ دیگری شود. چنانچه انسداد کامل باشد ممکن است باعث نارسائی و از بین رفتن کلیه شود.

بالا رفتن اوره و کراتین در خون باعث به هم خوردن سدیم و پتاسیم در خون ایجاد شده و باعث اسیدوز متابولیک می شود. در معاینه بیمار ممکن است کلیه به دست پزشک بخورد و در لمس پهلو، درد ایجاد شود.

هیدرونفروز کلیه

علائم هیدرونفروز در کودکان

بیشتر کودکان مبتلا به هیدرونفروز هیچ علائمی ندارند. کودکان بزرگتری که با هیدرونفروز خفیف یا متوسط روبرو هستند نیز ممکن است علائمی نداشته باشند و این بیماری ممکن است به صورت خود به خود برطرف شود.

اگر کودک شما به موارد خفیف تا حاد هیدرونفروز مبتلا شده باشد، ممکن است بدن وی علائم بعدی را نشان دهد:

  • درد در ناحیه شکم
  • درد در کناره‌های بدن (درد پهلو)
  • مشاهده خون در ادرار کودک (هماچوری یا خون ادراری)

هیدرونفروز در کودکان ممکن است با عفونت‌های مجاری ادراری همراه شود. علائم عفونت‌های مجاری ادراری می‌توانند شامل موارد بعدی باشند:

  • نیاز شدید به استفاده از سرویس بهداشتی
  • ادرار دردناک
  • ادرار تیره
  • کمر درد
  • تب
  • استفراغ

اگر نوزاد شما با چندین مورد عفونت مجاری ادراری همراه یا بدون تب مواجه شود، این موضوع می‌تواند نشان دهنده وجود انسداد یا نوعی رفلاکس در مجاری ادراری باشد.

با این حال، تشخیص عفونت‌های مجاری ادراری در نوزادان کار دشواری است. در بسیاری از موارد، چندین تب غیرقابل توضیح تنها علائم ابتلای نوزاد به این بیماری هستند.

کودکان بزرگ تر ممکن است با علائم قابل تشخیص تری از عفونت‌های مجاری ادراری مواجه شوند. در این حالت کودک ممکن است نیاز شدیدی به ادرار داشته باشد و همچنین ادرار وی دردناک و یا تیره رنگ شود.

اگر کودک با موارد متعدد عفونت‌های مجاری ادراری روبرو ‌شود، بهتر است والدین برای معاینه جهت انسدادهای احتمالی مجاری ادراری به مراکز درمانی مراجعه کنند.

علت ایجاد هیدرونفروز

علت های هیدرونفروز کلیه

ایجاد هیدرونفروز کلیه نتیجه اتفاق افتادن چندین مورد غیرطبیعی می باشد. هیدرونفروزی که به علت تنگی حالب به لگنچه کلیه یا حالب به مثانه اتفاق می افتد، در دوران رشد جنین رخ می دهد. سایر مواردی که باعث هیدرونفروز به علت تنگی حالب می شود، جراحی لگن است که ممکن است به حالب آسیب برسد.

فشار روی یک حالب یا دو حالب می تواند به علت فشار ورید یا شریان روی آنها باشد که موارد غیرطبیعی در دوران جنینی می باشد. بنابراین انسداد کامل یا ناقص در هر قسمتی از سیستم دستگاه ادراری ممکن است بوجود آید و از تنگی مجرای خروجی ادرار تا حفره های موجود در کلیه که کالیس نامیده می شود، اتفاق افتد.

هیدرونفروز کلیه نیز می تواند در بیماری رفلاکس ادرار که بیشتر در بچه ها دیده می شود، اتفاق افتد که ادرار از مثانه به کلیه ها موقع ادرار کردن برمی گردد. بزرگی پروستات با بستن مجرا و انقباضات غیر طبیعی مثانه به علت اختلال عصبی و جمع شدن مدفوع در روده باعث هیدرونفروز می شود.

تشخیص هیدرونفروز کلیه

تشخیص در دوره جنینی امکان پذیر می باشد با سونوگرافی در دوره جنینی انسدادهای مادرزادی مثل تنگی حالب به کلیه (UPJO) قابل تشخیص است. نیمی از هیدرونفروز هایی که در نوزاد تازه متولد شده همراه هستند، زودگذر بوده و بهبود می یابد. 15% از هیدرونفروز ها وقتی نوزاد بدنیا می آید، بهبود نمی یابد و همراه با انسداد نبوده و به آن (هیدرونفروز غیرانسدادی و غیرREFLUXING) گویند.

در این بچه ها هیدرونفروز خودبخودی بهبود می یابد و معمولا” در سن 3 سالگی در 35% بقیه که موقع قبل از تولد تشخیص داده می شوند، هیدرونفروز می تواند یک حالت غیر طبیعی باشد.

به هر حال چه بعد از تولد یا بطور تصادفی هیدرونفروز کلیه تشخیص داده شده باشد، برحسب شدت ضایعه کلیه باید تصمیم به ترمیم و برطرف کردن انسداد شد.

درمان کیست کلیه

درجه های هیدرونفروز کلیه

هیدرونفروز کلیه بر اساس یافته های سونوگرافی بدرجات زیر تقسیم بندی می شود:

  • درجه یا گرید صفر که هیچگونه گشادی در کالیس ها دیده نمی شود.
  • درجه یا گرید یک فقط گشادی لگنچه وجود دارد.
  • درجه دو یا گرید 2 که گشادی لگنچه و کالیس ها بدون آسیب کلیه وجود دارد.
  • درجه یا گرید 4 که گشادی شدید لگنچه و کالیس ها و نازک شدن ضخامت کلیه وجود دارد.

درمان هیدرونفروز کلیه

درمان هیدرونفروز کلیه باید بر اساس رفع انسداد باشد تا ادرار از کلیه وارد مثانه شود و باید توجه داشت که نوع درمان بر اساس اینکه انسداد حاد یا مزمن باشد تفاوت می کند. انسداد فوقانی معمولا با گذاشتن یک نفرستومی درمان می شود.

انسدادهای طولانی مدت با گذاشتن DJS یا عمل تنگی حالب به لگنچه کلیه حل می شود. در مواردی که پروستات باعث هیدرونفروز شده باشد، بطور موقت باید در مثانه سوند گذاشت.

10 راهکار برای درمان خانگی درد کلیه

درمان هیدرونفروز در جنین

بیشتر کودکانی که هیدرونفروز پیش از تولد برای آنها تشخیص داده شده است (هیدرونفروز قبل از تولد)، به هیچ درمانی نیاز پیدا نمی‌کنند، زیرا این بیماری پیش از تولد یا ظرف چند ماه اول تولد بهبود پیدا می‌کند. در این حالت معمولا هیچ خطری مادر یا فرزند را تهدید نمی‌کند، بنابراین نیازی به جلو انداختن زایمان نخواهد بود.

درمان هیدرونفروز در کودکان

پس از تولد، معمولا کودکان برای تشخیص مشکلات قابل مشاهده مورد معاینه قرار می‌گیرند، در این حالت پزشکان کودک را برای تشخیص مسائلی نظیر ورم کلیه‌ها معاینه می‌کنند. با این حال به طور معمول ادامه درمان در بیمارستان ضرورت پیدا نمی‌کند و خانواده می‌تواند فرزند خود را به خانه منتقل کند.

ممکن است در چند هفته ابتدایی نیاز شود کودک برای انجام بعضی بررسی‌ها به بیمارستان برده شود، تا از عدم وجود مشکلات ادامه دار اطمینان حاصل شود. بررسی‌هایی که معمولا انجام می‌شوند عبارتند از:

  • سونوگرافی: در این جا از امواج صوتی برای ایجاد تصویری از کلیه‌های کودک استفاده می‌شوند.
  • دفع سیستویورتروگرام (MCUG): در این روش از لوله ای باریک برای انتقال مایعی مخصوص به بدن کودک استفاده می‌شود. این مایع خاصیت حاجب دارد و به خوبی در تصویر برداری اشعه ایکس از مثانه کودک قابل مشاهده است، در ادامه مجموعه ای از تصاویر اشعه ایکس از مثانه کودک برداشته می‌شوند.
  • اسکن اسید دیمر کپتوسوسینیک (DMSA) یا اسکن MAG-3: در این روش نیز ماده ویژه ای به بدن کودک تزریق می‌شود که در دستگاه ویژه ای به نام دوربین گاما قابل مشاهده خواهد بود، دوربین در ادامه برای تصویر برداری از کلیه‌های کودک استفاده می‌شود.

تشخیص هیدرونفروز

در بیشتر کودکان، هیدرونفروز با افزایش سن بهبود پیدا می‌کند. با این حال، تا زمانی که روش‌های بررسی نشان دهند که مشکل کودک برطرف شده است، وی باید برای کاهش احتمال ابتلا به عفونت‌های مجاری ادراری به خوردن آنتی بیوتیک‌ها ادامه دهد، زیرا ادرار موجود در درون کلیه این کودکان، خطر ایجاد عفونت در بدن آنها را افزایش می‌دهد.

اگر هیدرونفروز به صورت خود به خود بهبود پیدا نکند، کودک ممکن است به ادامه مصرف آنتی بیوتیک‌ها نیاز پیدا کند. در بعضی موارد، پزشکان ممکن است جراحی را برای درمان ریشه احتمالی این بیماری تجویز کنند.

درمان در بزرگسالان و افراد بالغ

درمان هیدرونفروز به ریشه بیماری و میزان شدن آن وابسته است. در بزرگسالان هدف از درمان عبارت است از:

  • جلوگیری از جمع شدن ادرار و کاستن از فشار ایجاد شده بر روی کلیه‌ها.
  • جلوگیری از آسیب‌های دائمی به کلیه.
  • درمان دلایل ریشه ای که بیماری را ایجاد کرده اند.

معمولا بیشتر افراد مبتلا به هیدرونفروز با عملی درمان می‌شوند که کاتتریزاسیون نام دارد. در این روش ادرار موجود در کلیه‌ها تخلیه می‌شود.

بسته به این که علت ریشه ای هیدرونفروز چه باشد، دارو یا جراحی می‌تواند برای رفع مشکل پیشنهاد شود. اگر بیماری فرد حاد باشد یا مشکلاتی نظیر عفونت‌های مجاری ادراری ایجاد کند، درمان فرد می‌تواند با سرعت بیشتری آغاز شود. در مواردی که شدت بیماری کمتر است، به تاخیر انداختن درمان برای مدتی کوتاه، مشکلی ایجاد نمی‌کند.

1- کمک به تخلیه ادرار برای درمان هیدرونفروز

اولین مرحله در درمان هیدرونفروز تخلیه ادرار به خارج از کلیه‌ها است. این موضوع به کاهش درد و پیشگیری از آسیب‌های بعدی به کلیه کمک می‌کند.

برای انجام این کار، لوله ای باریک که کاتتر نام دارد از طریق مجاری ادراری به درون مثانه هدایت می‌شود (این لوله به خارج کردن ادرار از بدن کمک می‌کند). همچنین ممکن است پزشک برش کوچکی بر روی پوست ایجاد کند و لوله ای را به درون کلیه هدایت کند و عمل تخلیه را به صورت مستقیم انجام دهد.

در بعضی موارد، جایی که یکی از کلیه‌های بیمار آسیب جدی دیده است، ممکن است نیاز به برداشتن کلیه آسیب دیده باشد. بیشتر افراد با یک کلیه نیز می‌توانند به زندگی معمول خود ادامه دهند. این موضوع معمولا هیچ اثر قابل توجهی بر زندگی یا سلامت فرد نخواهد داشت.

درد و فشار به کلیه ها

2- درمان دلایل ریشه ای هیدرونفروز

زمانی که فشار بر روی کلیه‌ها کاهش داده شود، ممکن است نیاز باشد عاملی که باعث جمع شدن ادرار در کلیه شده است درمان شود. بعضی از دلایل احتمالی و درمان‌های مربوط به آنها در ادامه شرح داده شده اند:

  • سنگ‌های کلیه می‌توانند با کمک جراحی برداشته شوند یا با کمک امواج صوتی شکسته شوند.
  • بزرگ شدن پروستات می‌تواند با کمک دارو یا جراحی برای برداشتن بخشی از پروستات برطرف شود.
  • باریک شدن میزنای (لوله ای که از کلیه به مثانه می‌رسد)، این مشکل نیز می‌تواند با قرار دادن یک لوله پلاستیکی توخالی که استنت نام دارد درمان شود. این لوله به ادرار اجازه می‌دهد از بخش باریک شده جریان پیدا کند. این عمل معمولا بدون انجام هیچ گونه برشی بر روی بدن فرد انجام می‌شود.
  • سرطان‌ها نیز می‌توانند موجب هیدرونفروز شوند، این مشکلات می‌توانند با کمک شیمی درمانی، رادیوتراپی یا جراحی جهت حذف بافت سرطانی برطرف شوند.
  • اگر هیدرونفروز به دلیل بارداری ایجاد شود، معمولا به درمان نیاز نخواهد بود، زیرا بیماری معمولا ظرف چند هفته پس از زایمان برطرف می‌شود.
  • در عین حال، کاتترها در بیشتر موارد برای تخلیه ادرار از کلیه‌ها استفاده می‌شوند. مسکن‌ها و آنتی بیوتیک‌ها نیز ممکن است برای کاهش درد بیماران یا زمانی که آنها به عفونت‌های مجاری ادراری مبتلا شده اند، تجویز شوند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

 

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. ۴۰ سالم هست و مشکل سرطان سینه در مردان که بسیار نادر هست دارم و از دسته قرص های آروماتاز که هورمونها رو دفع میکنه استفاده میکنم و قبلا بسیار میل جنسی داشتم ولی میل جنسیم تا ۸۰٪ از بین رفته و مشکل نعوظ دارم. آیا راه درمانی که به رشد توده ها هم منجر نشه وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام  يك ساعت قبل از ابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد و براي جلوگيري رشد توده اطلاعي ندارم  أنرا متخصص سرطان بايد اظهار نظر كنند

  • تصویر کاربر رضا جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر جان با علامت تکرر ادرار و درد سمت چپ شکم(حوالی پهلو) دوماه پیش به دکتر مراجعه کردم و سونو انجام دادم و آزمایش کشت ادرار.گفتن مشکلی نداره.و مدت یک ماه قرص آنتی بیوتیک بهمراه ملوکسیکام بهم دادن با تشخیص التهاب پروستات.اما اثر نداشت.این مشکل بعد از انزال واسم اتفاق میفته.تا چند روز این درد و تکرر ادرار هست و بعدش خوب میشه.میشه لطف کنین بفرمایید چیکار کنم برای درمانش؟
    1. تصویر کاربر رضا جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)
      این سوال رو من چند روزه پرسیدم.جواب داده نمیشه؟
      مشکل تکرر ادرار دارم بعد انزال تا چند روز.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl  صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مخران جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر به دکتر قوامی عزیز،من قسمتی از پوست بدنه ی آلتم به نوک آن چسبیده و همانطور باقی مانده،احتمال میدهم به دلیل مراقبت نکردن های دوران ختنه باشد،الان مشکلی که هست از لحاظ ظاهری منو اذیت میکنه و بین فاصله ی ایجاد شده میان آلت و پوسته ترشحات زرد رنگ وجود داره،من ۲۶ سالمه و میخواستم بدونم الان چجوری میتونم به حالت نرمال برش گردونم،ممنوت میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام به اورولوژيست مراجعه كنيد شايد راه حل عمل جراحي وجود داشته باشد

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    با سلام
    مشکل نعوظ دارم -برای نعوظ مجبور به استفاده از امپول الپروستادیل هستم.که نتیجه خوبی دارد.ازمایش اسپرم دادم که خوب بود.در این مدت همسرم دو بار باردار باردار شد که متاسفانه هر دو در هفته 6 از بین رفت.
    ایا امپول الپروستادیل تاثیر منفی روی اسپرم دارد؟ غیر از تست اسپرم چه تست دیگه ای باید بدهم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام ألپروستاديل روي اسپرم اثر ندارد أزمايش ديگري لازم نيست انجام دهيد

  • تصویر کاربر علی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    آقای دکتر من سه ماه فلوکسیتین، سه ماه پاروکستین برام تجویز کردید مصرف کردم در زمان مصرف زود انزالی خوب شد بعد از قطع دارو برگشت. قرص داپوکسیتین هم مصرف کردم به دستور شما، خوب نشدم. آیا راه درمان دیگری برا زود انزالی هست؟ سی و نه ساله هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص أستنرا سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام و درود . من حدودا سه چهار ماهی میشه که دیگه اون نعوظ کافی رو ندارم و عملا روز به روز حس میکنم دیگه نمیتونم نعوظ کامل داشته باشم و استرس ناشی از این موضوع شاید مزید بر علت شده باشد. و اینکه تو عکسی که از پروستات در ماه گذشته گرفتم نوشته بود پروستات دارای اکوی پارانشیمال هتروژن و حجم 50 سی سی بزرگتر از نرمال. من 53 سال دارم و هیچ بیماری خاصی تا به امروز نداشته ام . دکتر عمومی رفتم و عکس سونو رو که نشون دادم قرص پرازوسین رو برای هر شب برایم تجویز کرد و بعد از خوردن یک دوره یکماهه حس میکنم که فرقی که نکردم هیچ یجورایی انگار مشکلم بیشتر هم شده . تکرر ادرار ندارم ولی تخلیه ادرارم مث سابق پر فشار و سریع نیست ولی سوزش یا مشکل دیگه ای ندارم.. چیزی که منو بیشتر ناراحت میکنه همین عدم نعوظه که حسابی کلافم کرده . من هیچ قرص و دارویی هم استفاده نمیکنم.و قرص پرازوسین هم دیگه نمیخورم.ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن من از نظر تناسب اندام مشکلی ندارم و با قد 180 و وزن 68 که شاید بالای 30 سال باشه که به همین فرم هستم .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۶ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص نتاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد و روزي يك عدد قرص ترازوسين. ٢ ميلي گرم يك ماه ميل كنيد   قرص تاداگرا٢٠ مي باشد

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من حدودا دو سال ونیم شده از درد بیضه ها رنج میبرم که این درد همراه با درد کمر هم هسته_البته این درد کمر و بیضه بعضی روزها ندارم و بعضی روزها خفیف هیت و بعضی روزها هم اذیت میکنه_سال اول که به درد دچار شدم رفتم دکتر و سونوگرافی دادم و پزشک گفتن چیزخاصی نیست و منم دوباره پزشک دیکری رفتم که دوتا قرص داد تا دوماه استفاده کردم که چندماهی خوب شدم اما دوباره درد بیضه وکمر برگشت _این درد بیضه و کمر بعداز خودارضایی یا سکس داشتن کاملا قطع میشه اما چون مجردم و سکس نامنظم دارم و پیش میاد گاهی تاچندماه سکس ندارم در نتیجه باز درد برمیگرده_تو همین صفحه یکی ازدوستان دقیقا همین درد بیضه و کمر رو دجاربودن پیامشون رو خوندم که براشون کپسول تامسولوزین تجویز کردین و نشیتن در اب گرم _من خودسر این کپسول رو بمدت یک هفته خوردم و همون هفته سکس هم داشتم که وقتی ارضاشدم آب منی ازمن خارج نشد بعدش که سرچ کردم ظاهرا از عوارض همین کپسوله و شایدم این حسی ک دارم اشتباهه چون حس میکنم این کپسول رو که میخورم درد بیضه و کمرم افزایش پیدا میکنه _خلاصه اینکه شاید این دردها خیلی شدیدنیستن ادم پیگیرنمیشه و تواین دوسال ونیم عادت کردم بااین درد بیضه و کمر انگار عادت کردم کناربیام _ممنون میشم پاسختون رو پیامک کنید به شماره ام چون ایمیل ندارم_سپاسگزارم ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام شما مبتلا به التهاب پروستات هستيد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود وروزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل شود و هر ١٢ ساعت يك عدد قرص بكلوفن  ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    سلام بنده 50سالمه چکاپ دادم هیچ مشگلی ندارم
    حدود2سال پیش برادرم فوت کرد نزدیک یکسال شب وروز فکرش داغونم میکرد یکبار هم نذری خون دادم تو این دوسال البته قبلا 16بار خون دادم خلاسه الان
    یک سالی هست شدیدا دچار اختلال نعوظ شدم گاهی قرص سید نافیلد اثر میکند گاهی 2تا هم میندازم انگار نه انگار تاثیری ندارد لطفا راهنمائی نمائید حضوری و یا غیر حضوری شهرستان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل شود

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دو هفته قبل واریگوسل دوطرفه عمل کردم الان میل جنسیم کم شده صبح ها راست نمیشه و شل راست میشه ‌اگه دارو باید بخورم تا کی باید بخورم همیشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين ٥٠ ميلي طول درمان ٢٠ بار عمل جنسي مي باشد

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    پروستات
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 3 سال پیش)

      با سلام بله قابل درمان مي باشد يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر باسلام جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    عمل سنگ کلیه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      منظور شما از عمل سنگ كليه چيست
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۱۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    ابعادواکوی کورتیکو مدولرو کمپلکس سانترال هردوکلیه طبیعی است .توده سالید یا کیستیک داخل پارانشیم کلیه ها دیده نمیشود. اتساع خفیف در سیستم کا لکتور کلیه چپ مشهود است وقطر قدامی _خلفی لگنچه کلیه چپ(mm9)میباشد.(ریفلاکس +-UPJ
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      به راديولوژي مراجعه كنيد و سيستوگرافي انجام دهيد
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدر من 71 سالشه و به سرطان پیشرفته کلیه مبتلا شده البته تازه متوجه شدیم .الان متاستاز کرده به ریه اش.ریه اش اب کرده بود که آبش تخلیه شده ولی کبدش خیلی بزرگ شده.شبها نمیخابه.پاهاش ورم کرده.میدونیم که خوب نمیشه ولی میخاستیم بدونیم که میشه با درمان خاصی فوتشون رو به عقب انداخت.هر دو کلیه شون کیست داره ولی کیست سمت راست یکی هستش و درشته.خیلی ممنون میشم که جوابمون رو بدین.کم و بیش فهمیدیم که ایشوت رو از به زودی از دست میدیم ولی میخاستم بدونم که راهی برای به عقب انداختش وجود داره یا نه.خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۸ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام بايد شيمي درماني شوند .
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    ممکنه سنگ بزرگ از کلیه به مثانه برود ؟اگه برود باید مثانه جراحی کرد؟ اگه سنگ بزرگ باشد باید عمل کرد یا می توان از روش دیگر کوچک کرد که د فع شود چه روشی؟ کلیه تق تق صدا میدهد بعضی اوقات ایا سنگ کلیه دارم؟
    15 یا 20 اندازه واسه هر دو تا سوال اول ؟


    تعداد کم چند تاست تعداد زیاد چند تاست ؟


    چند تا عمل نیاز دارد؟


    بدون عمل نمی توان سنگ بزرگ کوچک کرد؟

    برای سونو چه کار کنم قبلش تا ازمایش بهتر نشان بده?


    سونو چند دقیقه طول می کشد؟


    و همان موقع معلوم میشود؟
    سنگ شکنی با چی ؟ چقدر طول می کشد ؟با تغذیه. نمی توان کوچک کرد؟درد دارد سنگ شکنی؟
    تعداد زیاد یا کم از نظر شما چند تاست? و به چند طول. باشد و چند تا زیاد یا کم است؟

    با امواج درد بیشتر دارد یالاراسکوپی ؟
    لارا سکوپی چقدر طول می کشد؟
    سنگ شکنی امواج برش می خورد شکم یا کلیه ?چگونه سنگ می شکند?
    تعداد زیاد یا کم از نظر شما چند تاست? و به چند طول. باشد و چند تا زیاد یا کم است؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و احترام با سونوگرافي به مطب مراجعه كنيد.
    2. تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب بدین
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      باسلام با لاپاروسكوي بدن برش نمي خورد ، سنگ از كليه وارد مثانه شود دفع مي شود سنگ شكني با امواج هوا انجام مي شود .
    4. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با امواج درد بیشتر دارد یالاراسکوپی ؟
      سنگ بزرگ منظورمه دفع می شود؟
      با امواج برش نمی دهد چطوریه عمل وسیله رو می گذارن رو کلیه ؟
      فیلم از عمل دارید?
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام با سنگ شكن دردي وجود ندارد .
    6. تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۱۲ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      وسیله رو می گذارن رو کلیه ؟
      فیلم از عمل دارید?
    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      بله فیلم در سایت هست
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد کلیه هنگام برخاستن از خواب

درد کلیه هنگام برخاستن از خواب

رنال کولیک

درمان اورژانسی رنال کولیک

درد کلیه بعد از دفع سنگ

علت درد کلیه بعد از دفع سنگ چیست؟