عدم خروج منی و نیامدن آب مرد بعد از رابطه جنسی

فهرست مطالب
“چرا آب من نمیاد؟” امروزه برخی از مردان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. عدم خروج منی یا انزال ممکن است با لذت جنسی (orgasm) همراه باشد یا نباشد. این مشکل از علل نادر در ناباروری می‌‌باشد. عدم خروج منی در 1 تا 4 درصد مردان که در امور جنسی فعال هستند، دیده می‌شود.

این بیماری با برگشت منی به  داخل مثانه که علل دیگری در ایجاد آن دخالت دارد، اشتباه گرفته می شود. از علل برگشت منی به داخل مثانه، می‌توان عمل پروستات و گردن مثانه و بعضی داروها که برای درمان دارویی پروستات خوش خیم استفاده می‌شود نام برد. برای تشخیص برگشت منی به داخل مثانه می‌توان از آزمایش ادرار بعد از عمل جنسی و وجود نطفه یا اسپرم در آزمایش کمک گرفت

“نیامدن آب مرد” که در اصطلاح پزشکی به آن آنورگاسمی (Anorgasmia) یا انزال دیررس (Delayed Ejaculation) گفته می‌شود، به حالتی اطلاق می‌گردد که مرد با وجود تحریک جنسی کافی و میل جنسی طبیعی، نمی‌تواند به ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال (خروج مایع منی) دست پیدا کند یا این فرآیند به شکل غیرطبیعی طولانی می‌شود. این وضعیت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی جامع آن‌ها می‌پردازیم.

عدم خروج منی

عدم خروج منی چیست؟

عدم خروج منی اگر به علت سایکولوژیک باشد، معمولا همراه با لذت جنسی (اورگاسم) نمی‌باشد. گاهی فرد مبتلا با یک زن بعد از عمل جنسی دچار عدم خروج منی می‌شود ولی با زن دیگر ممکن است این اتفاق پیش نیاید و ممکن است همین فرد بعد از انجام استمناع (خود ارضایی) منی از وی خارج شود.

در مواقعی که فرد تحت تاثیر استرس شدید است، ممکن است این حالت اتفاق افتد. عدم انزال توتال زمانی است که در هیچ وضعیتی بعد از عمل جنسی انزال صورت نمی‌گیرد.

عدم انزال وضعیتی که در بالا به آن اشاره شد، زمانی است که منی از فرد بعد از یک عمل جنسی خارج می‌شود و در هنگامی که تحت شرایط اضطراب و استرس می‌باشد، بعد از عمل جنسی منی خارج نمی‌گردد. در نوع توتال در هیچ شرایطی حتی موقع خواب انزال خارج نمی‌گردد که در اینجا سناریو مربوط به مسائل سایکولوژیکال بوده و ارتباطی به بیماری ام.اس (M.S) یا ضایعه نخاع شوکی ندارد.

علت نیامدن اب مردان

پزشکان عوامل مختلفی را شناسایی کرده اند که ممکن است بر انزال تأثیر بگذارد. این عوامل شامل موارد زیر است:

✅ بالا رفتن سن

ممکن است انزال انسان با افزایش سن از نظر قدرت و حجم کاهش یابد. پزشکان غالباً این را به سطح پایین تری از هورمونهای جنسی مرد نسبت می دهند.

✅ الکل

نوشیدن الکل ممکن است جریان خون داخل آلت تناسلی را کاهش داده و سیستم عصبی مرکزی را تحت فشار قرار دهد. این ضربه ها منجر به کاهش هیجان جنسی می شوند.

✅ آسیب عصبی

آسیب به اعصاب نخاع ، مثانه یا سایر نواحی که بر انزال تأثیر می گذارد می تواند بر جریان مایع منی تأثیر بگذارد.

✅ دیابت

مردان مبتلا به دیابت ممکن است مستعد ابتلا به مشکلات عصبی ناشی از انزال باشند.

✅شرایط پروستات

بزرگ شدن سرطان پروستات یا سرطان پروستات می تواند بر انزال تأثیر بگذارد. علاوه بر این ، افرادی که جراحی پروستات انجام داده اند ممکن است به دلیل آسیب عصبی ناشی از جراحی دچار تغییر در انزال شوند.

✅ عوامل جنسی

پوزیشنی که فرد هنگام انجام رابطه جنسی اتخاذ می کند و یک دوره کوتاه تحریک جنسی ممکن است بر شدت ارگاسم آنها تأثیر بگذارد.

علت های روحی عدم انزال

علت نیامدن اب مردان در زمینه روانی بیشتر میتواند موارد زیر باشد:

-اضطراب عملکردی (Performance Anxiety): نگرانی شدید در مورد توانایی جنسی و ترس از عدم ارضای شریک جنسی می‌تواند روند طبیعی انزال را مختل کند.

-استرس و اضطراب عمومی: استرس‌های روزمره، مشکلات کاری یا مالی، یا اضطراب‌های فراگیر می‌توانند بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارند.

-افسردگی: یکی از عوارض شایع افسردگی، کاهش میل جنسی و اختلال در ارگاسم است.

-مشکلات رابطه‌ای: تعارضات حل‌نشده با شریک جنسی، عدم صمیمیت عاطفی، یا عدم جذابیت جنسی می‌تواند منجر به این مشکل شود.

-تجربیات منفی گذشته: آسیب‌های جنسی، شرم یا احساس گناه مرتبط با فعالیت جنسی در گذشته.

-عوامل مذهبی یا اخلاقی: اعتقادات سختگیرانه مذهبی یا اخلاقی که فعالیت جنسی را گناه‌آلود می‌دانند، می‌توانند باعث بلوک روانی شوند.

-کسالت یا عادت کردن: طولانی شدن رابطه با یک شریک ثابت و عدم وجود تنوع یا هیجان می‌تواند منجر به کاهش تحریک شود.

-خودارضایی با تحریک خاص: عادت کردن به یک الگوی تحریک بسیار خاص یا شدید در خودارضایی، می‌تواند باعث شود فرد در رابطه جنسی معمولی با تحریک کمتر، به ارگاسم نرسد.

عدم خروج منی

نقش داروها در نیامدن آب مرد

برخی داروها می‌توانند به عنوان یک عارضه جانبی، باعث انزال دیررس یا آنورگاسمی شوند. این، یکی از شایع‌ترین علل فیزیکی است.

-داروهای ضد افسردگی: این داروها، از جمله پاروکستین و فلوکستین که برای درمان قطعی زود انزالی شدید استفاده می‌شوند، به دلیل مکانیسم افزایش سروتونین، می‌توانند انزال را بیش از حد به تأخیر بیندازند.

-داروهای ضد اضطراب (مانند بنزودیازپین‌ها)

-برخی داروهای فشار خون (به خصوص بتا بلاکرها)

-داروهای ضد روان‌پریشی

-برخی داروهای بزرگ شدن پروستات (آلفا بلاکرها)

نقش بیماری‌ در عدم انزال

عوامل بیولوژیکی و پزشکی نیز می‌توانند در بروز این مشکل نقش داشته باشند:

-بیماری‌های عصبی (Neurological Conditions): هرگونه آسیب یا بیماری که بر اعصاب مسئول کنترل انزال تأثیر بگذارد، می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

    • آسیب‌های نخاعی

    • مولتیپل اسکلروزیس (MS)

    • نوروپاتی دیابتی (آسیب عصبی ناشی از دیابت)

    • سکته مغزی

    • بیماری پارکینسون

    • آسیب‌های عصبی ناشی از جراحی‌های لگن (مانند جراحی پروستات)

-مشکلات هورمونی:

    • سطوح پایین تستوسترون (هیپوگنادیسم): تستوسترون هورمون اصلی جنسی مردانه است و کاهش آن می‌تواند میل جنسی و توانایی ارگاسم را تحت تأثیر قرار دهد.

    • مشکلات تیروئید

-بیماری‌های مزمن:

    • دیابت (به دلیل نوروپاتی)

    • بیماری‌های قلبی و عروقی

    • نارسایی کلیه یا کبد

-انسداد یا مشکلات مجاری انزال:

    • انسداد مجرای انزال (به ندرت)

    • اسپرماتوژی شدید یا پروستاتیت

-مشکلات ساختاری آلت تناسلی:

    • بیماری پیرونی (انحنای آلت تناسلی) که ممکن است تحریک را دردناک یا ناکافی کند.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    ‎با سلام به عرض میرسانم من ۶۶ساله هستم و چندسالیست که مشکل پروستات دارم بطوریکه بیشتر در شبها تکرر ادرار و عدم تخلیه کامل و موقع ادرار کردن دوشاخه و فاقد فشار میباشد به پیوست اخرین سونوگرافی و ازمایش psaرا تقدیم می نمایم خواهشمند است راهنمایی فرمایید چه کنم در ضمن ساکن شهرستان هستم و در حال حاضر تهران به سر میبرم .
    ‎نظر شما برایم رهگشاست دستور فرمایید جهت مداوا حضوری خدمت برسم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      أزمايشات طبيعي است ،، با توجه به علايمي داريد فعلا روزي يك عدد كپسول  omnic  ميل كنيد اگر بهتر شديد كه همين كپسول را ادامه دهيد در غير اينصورت عمل بايد انجام شود

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۸ سالمه از چند سال پیش کم یا زیاد مشکل تکرر ادرار داشتم . اخیرا به پزشک مراجعه کردم و پس از معاینه گفت التهاب پروستات داری . قرص تامسولوسین و سلکوکسیب و افلوکساسین برام نوشت . اما وقتی این قرصا رو خوردم حالم خیلی بد شد و عوارضش روی من تاثیر جدی داشت طوری که چشمم تار شد و وقتی میخواست خوابم ببره احساس کردم عضلات گونم داره کج میشه و نمیتونم چشممو باز کنم . آزمایش ادرار هم دادم که جوابشو نشون بدم . ممنون میشم نظر شما رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من یه عفونت ادراری برام پیش اومد که بستری شدم و عفونت رفع شد ولی الان یک سال و نیم هستش که تکرر ادرار شدید دارم همه جور قرص از جمله تاوانکس و یوروناسین رو استفاده کردم الان فارینا 500 و پروترال و پروستاتان دوماهه استفاده میکنم ولی متاسفانه تاثیری نداشته احساس میکنم میکنم پروستات یکم بزرگ شده و بعضی اوقات احساس درد کشاله ران و داغی رو دارم هر آزمایش ادرار هم که دادم عفونت نداشته سیتوسکوپی هم پارسال انجام دادم گفتن جای نگرانی نیست یه التهاب مختصره من 41 سالمه ممنون اگه راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      يوريناسين هر ١٢ ساعت يك عدد ميل كنيد،، روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود ،، رابطه جنسي داشته باشيد ،، روزي يك عدد شياف ايندومتاسين استعمال كنيد به مدت ده روز

  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من بعد رابطه جنسی سوزش ادرار ودرد بیضه داشتم. تشخیص عفونت جنسی دادم. با یک دوره دارو بهتر شدم ولی میگن دچار پروستاتیت مزمن شدم و هنوز ترشحات دارم و میل جنسیم هم کم شده و واریکوسل گرید 1 هم دارم. گاهی بیضه درد هم میگیرم.حجم پروستات 16 سی سی. Psa هم 0/8= خواستم بدونم چیکار کنم چون خیلی دارو خوردم خوب نمیشم. انواع انتی بیوتیک ها هم خوردم. چن بارم نمونه ادرار دادم همش توش 4-6 عدد گلبول سفید و 10-12 اسپرم دیده میشه. نمونه ادرارم هم از اول ادرار میریزم تو ظرف اینجوری میشه . میانه ادرارم مشکلی نداره. ازمایش اسپرمم دادم که حرکت اسپرمم 18/05 هست و ضعیفه . به نظرتون عفونتی بجز کلامیدیا یا سوزاک گرفتم؟ و یا برا همین عفونت مزمن پروستات چیکار کنم؟ من هر دوره داروم تموم میشه دوباره عفونت ادراریم عود میکنه. و اینکه اون اول ازم ازمایشی گرفته نشد برا عفونتهای جنسی از کجا بفهمم که چه باکتری ای باعث عفونت پروستاتم شده؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      مبتلا به پروستاتيت مزمن هستيد ،،. روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شويد دو هفته ،، شياف ايندومتاسين ٢٥٠ ميلي گرم روزي يك عدد استعمال كنيد ،، عمل جنسي داشته باشيد

    2. تصویر کاربر نوید دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      الان دکتر دوباره ترشحات مقعدم عود کرده همراه گلودرد و ترشحات الت. واسه اینا چیکار کنم که مطمئن شم عفونت جنسیه از بین رفته؟ به من دوتا دونه ازیترو دادن و یه سرم سفتریاکسون. و اینکه حس میکنم تو مفاصلم اب جمع شده ودرددارن
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      خواهش مي كنم مراجعه كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب تصاویر مربوطه را بدون تصویر ازمایش قبلا فرستادم اینبار تصویر ازمایش PAS را هم زمینه کردم ایا با این تصاویر پروستات اینجانب با دارو قابل درمان هست متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر سن شما بالاي ٤٠ سال است بايد نمونه بردارد از پروستات انجام شود

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب تصاویر مربوطه را بدون تصویر ازمایش قبلا فرستادم اینبار تصویر ازمایش PAS را هم زمینه کردم ایا با این تصاویر پروستات اینجانب با دارو قابل درمان هست متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      جواب دادم

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من مدت 8 سال ترشح مجرا دارم به تازگی بعد از سیستوسکوپی متوجه پروستاتیت مزمن شدم داروهای زیادی مصرف نمودم اما ترشح مجرا همچنان ادامه دارد این ترشحات گاهی عفونی هستند و به همسرم هم منتقل میشوند... الان ما قصد بارداری داریم آیا امکان نزدیکی هست یا با وجود ترشح مجرا خطرناکه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      نزديكي انجام شود

  • تصویر کاربر اشکان سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    ببخشید مزاحم شدم.
    من التهاب پروستات داشتم. یکسال بود خوب شده بودم. دوباره مشکلات برگشت. برام ۱۰ عدد شیاف ایندومتاسین تجویز کردید.اما خوب نشدم. چند سوال خدمتون داشتم
    ۱_ الان درد کنار آلت تناسلی( رویش مو)، کشاله ران و جدیدا درد زیر شکم دارم. این علائم مربوط به التهاب پروستات است؟
    ۲_ نوع التهاب پروستات من،چیه؟ از نوع مزمن هست یا باکتریال یا....؟
    ۳_ با توجه به درد در زیر شکم، کشاله و اطراف آلت، غیر از شیاف ایندومتاسین، آنتی بیوتیکی مصرف کنم؟
    ۴_ آیا واقعا، رابطه ی جنسی منظم کمک میکنه به کم شدن این حالت؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      التهاب مزمن است،، نزديكي در بهبودي كمك مي كند ،، علاييم مربوط به التهاب است ،، قرص سيپروفلوكساسين ٢٥٠ ميلي گرم هر ١٢ ساعت يك عدد به مدت بيست روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 22 ساله مبتلا به بزرگی پروستات هستم وتکرر ادرار وعدم تخلیه ادرار وزور زدن هنگام ادرار کردن دارم وبیدار شدن در شب موقع خواب برای تخلیه ادرار دارم باید چه کار کنم با داروی تامسولوسین هگزال و پرازوسین خوب نشدم باید عمل کنم آیا تبدیل به سرطان پروستات میشه ممنون؟
    1. تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا راهنمایی کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سرطان هرگز در اين سن ديده نمي شود و روزي يك گپسول omnic ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جهانگیر دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید مزاحم شدم بزرگی پروستات من 67سی سی است آیا باید جراحی کنم و آیا تامسولوزین اثر درمانی هم دارد یعنی پرستات را کوچک هم میکند یا از بزرگتر شدن جلوگیری میکند ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر علاييم ادراري خفيف باشد تامسولوزين موثر است و اين دارو باعث كوچك شدن پروستات نمي شود

درحال دریافت اطلاعات

خروج ترشحات به مجرا

یک جزء اصلی انزال یا خروج منی بعد از عمل جنسی، امیشن (Emission) می‌باشد که بعضی عوامل نظیر بیماری‌های اورگانیک، انسداد، بیماری روانی یا داروها باعث اختلال خروج یا امیشن می‌گردد. این اتفاق زمانی رخ می دهد که مجاری خارج کننده ترشحات پروستات یا کیسه‌های منی به علت عمل جراحی پروستات با لیزر یا مادرزادی مسدود باشد.

هیچگونه ترشحی وارد مجرا نمی‌گردد که باعث انزال شود. چنانچه فردی دچار مسائل روحی- روانی باشد ممکن است ترشحات پروستات و کیسه‌های منی وارد مجرا نشود که به آن Dry Ejaculation می‌گویند. بعضی داروها که برای درمان پروستات خوش خیم در افراد استفاده می‌شود مانع خروج ترشحات پروستات، کیسه منی به داخل عدم انزال مجرا شده و در نتیجه انزال صورت نمی‌گیرد.

از بیماری‌ها می‌توان به بیماری دیابت نوع 2 اشاره کرد، که باعث پدیده فوق می‌شود. اعمال جراحی لیزر پروستات یا روش عمل دیگر پروستات (رزکسیون پروستات)، عمل جراحی سرطان بیضه و مثانه باعث انسداد داکت‌های خروجی ترشحات به مجرا شوند. بیمارانی که مبتلا به سرطان پروستات هستند و تحت درمان با هورمون می‌باشند، دچار عدم انزال می‌شوند. افراد دچار ضایع نخاعی (SCI) نیز دچار عدم انزال می‌شوند ولی اورگاسم در آن ها وجود دارد. 60 درصد افرادی که دچار ضایعات نخاعی هستند دارای انزال می‌باشند.

پیشنهاد می شود بخوانید: 10 علت اصلی انزال دردناک در مردان

انزال خشک (Dry Ejaculation) چیست؟

در این گروه افراد، ناتوانی فرد در ایجاد انزال است که می‌تواند همراه با اورگاسم باشد یا نباشد. علت اصلی آن عدم خروج ترشحات از پروستات، کیسه‌های منی و VAS به داخل مجرا می‌باشد.

این بیماری علاوه بر ناباروری مردان باعث مشکلات و اثرات منفی روحی- روانی در مرد شده و باعث استرس و مسائل عاطفی و اعتماد به نفس شود، به طوری که بعضی مردها کاملا از اعمال جنسی خودداری و جلوگیری می‌کنند.

این بیماری ثانوی بستگی به عوامل زیر دارد:

  • مهار عمل جنسی که رضایت جنسی و انزال به وجود نمی‌آید.
  • مصرف داروهای ضد افسردگی و عصبی
  • پروستاتکتومی که باعث ضایعه عصب می‌شود.
  • آسیب به رکورد- نخاعی که باعث انقباض عضلات برای خروج انزال می‌شود.

درمان عدم خروج منی

عوارض ماندن اسپرم در بیضه

لوله های مختلفی که اسپرم را حمل می کنند ممکن است به دلایل مختلف مسدود شوند، برخی از عوامل شامل: آسیب ناخواسته ناشی از جراحی، عفونت های قبلی، ضربه یا رشد غیرطبیعی مانند فیبروز کیستیک یا شرایط ارثی مشابه. انسداد می تواند در هر سطح از بیضه، در لوله هایی که بیضه را تخلیه می کنند، در اپیدیدیم، در مجاری انزال یا مجرای ادرار رخ دهد.

در بعضی از مردان، اپیدیدیم مسدود می شود و از ورود اسپرم به مجاری دفع و داخل لوله انزال جلوگیری می کند. انسداد می تواند در یک طرف یا در هر دو طرف ایجاد شود. اگر مردی از یک طرف انسداد اپیدیدمی داشته باشد ، ممکن است از تعداد اسپرم کمتری برخوردار باشد. اگر مردی از هر دو طرف انسداد اپیدیدیمی داشته باشد، منجر به آزواسپرمی (تعداد اسپرم صفر) می شود.

عدم تخلیه اسپرم یا آزاد نکردن مایع منی، معمولاً بی ضرر است، اما باز هم خطرات ناشی از آن به علت آزاد نکردن منی  بستگی دارد. برخی از انواع عملکرد جنسی می تواند باعث عدم تخلیه اسپرم  و باعث ناباروری شود.

عوارض ماندن اسپرم در بیضه

علت خالی شدن آب کمر

کاهش سطح تستوسترون یکی از علت های کم بودن مایع منی هنگام انزال است. مردان وقتی با تغییر در مقدار منی خود مواجه می شوند، این موضوع برایشان نگران کننده است. باید توجه داشته باشید ه این موضوع تاثیری در به ارگاسم رسیدن و انزال در مردان ندارد. خالی شدن آب کمر ممکن است به دلیل به دلیل کم بودن تعداد اسپرم، عوامل سبک زندگی و کمبودهای غذایی رخ دهد. البته این مشکل دلیل قطعی ندارد و بهتر است توسط متخصص اورولوژی بررسی شود.

درمان عدم خروج منی و انزال

راهکارهای درمانی متعدد برای عدم خروج منی وجود دارد ولی طبق گزارشات، درصد موفقیت درمانی قابل قبول و امیدوارکننده می‌باشد.

-تعدیل داروها: اگر داروهای خاصی عامل مشکل هستند، پزشک ممکن است دوز را تغییر دهد، دارو را قطع کند یا آن را با داروی دیگری جایگزین کند.

-روان‌درمانی و سکس‌تراپی: برای علل روانشناختی، مشاوره فردی، زوج‌درمانی و تکنیک‌های خاص سکس‌تراپی بسیار مؤثر هستند.

-درمان بیماری‌های زمینه‌ای: کنترل دیابت، بیماری‌های قلبی یا مشکلات هورمونی می‌تواند به بهبود عملکرد جنسی کمک کند.

-تغییرات سبک زندگی: کاهش مصرف الکل، ترک سیگار، مدیریت استرس و ورزش منظم.

-دارو درمانی: در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهایی را برای تحریک انزال تجویز کند، اما این موارد کمتر شایع هستند.

-تحریک ارتعاشی آلت (PVS) و تحریک انزال از طریق مقعد (تحریک رکتال):روش‌های درمانی تخصصی هستند که عمدتاً برای مردانی به کار می‌روند که به دلیل آسیب‌های نخاعی یا مشکلات عصبی دیگر، دچار مشکل آنورگاسمی (عدم توانایی در رسیدن به ارگاسم و انزال) هستند. این روش‌ها هدفشان “تحریک رفلکس انزال” است که در اثر آسیب عصبی دچار اختلال شده است.

۱- تحریک ارتعاشی آلت (PVS: Penile Vibratory Stimulation)

این روش شامل استفاده از یک دستگاه لرزاننده (ویبراتور) پزشکی با فرکانس و شدت مشخص است که روی سر آلت تناسلی (گلنس) اعمال می‌شود. هدف این است که با ایجاد لرزش و ارتعاش قوی، اعصاب حسی آلت تناسلی را تحریک کرده و یک رفلکس عصبی را آغاز کند که در نهایت منجر به انزال می‌شود. در افراد دچار آسیب نخاعی، مسیرهای عصبی بین مغز و محل آسیب ممکن است قطع شده باشند، اما رفلکس‌های نخاعی پایین‌تر از محل آسیب (که شامل رفلکس انزال هم می‌شود) ممکن است همچنان دست‌نخورده یا تا حدی فعال باشند. تحریک ارتعاشی شدید، این رفلکس‌های نخاعی را فعال می‌کند و باعث می‌شود بدن “به صورت ناخودآگاه” فرآیند انزال را آغاز کند، حتی اگر فرد احساس جنسی یا ارگاسم ذهنی را تجربه نکند.

 در حدود 60 درصد از مردانی که از PVS استفاده می‌کنند و کاندید مناسبی برای این روش هستند (به خصوص آنهایی که آسیب نخاعی دارند)، این روش موفقیت‌آمیز بوده و می‌تواند باعث انزال شود.

“آنهایی که ضایعه بالای T10 (مهره ی دهم ستون فقرات) دارند، شانس بهبود بالایی دارند” 

مراکز عصبی مسئول رفلکس انزال در نخاع در ناحیه کمری-خاجی (Lumbosacral) قرار دارند (معمولاً بین مهره‌های T10 تا L2). اگر آسیب نخاعی بالاتر از این مراکز (مثلاً در T10 یا بالاتر) باشد، به این معنی است که ارتباط بین مغز و این مراکز ممکن است قطع شده باشد، اما خود مراکز و مسیرهای عصبی زیرین (که رفلکس انزال را کنترل می‌کنند) ممکن است دست‌نخورده باقی مانده باشند. در نتیجه، تحریک مستقیم این مراکز از طریق PVS می‌تواند رفلکس انزال را آغاز کند. اگر آسیب در سطوح پایین‌تر (مثلاً زیر T10 و در ناحیه کمری-خاجی) باشد، ممکن است خود مراکز رفلکس انزال نیز آسیب دیده باشند و شانس موفقیت PVS کمتر شود.

۲- تحریک انزال از طریق مقعد (تحریک رکتال)

این روش که به آن الکترو-انزال (Electroejaculation) نیز گفته می‌شود، یک روش تهاجمی‌تر است که تحت بیهوشی یا بی‌حسی انجام می‌شود. در این روش، یک پروب (ابزار میله‌ای شکل) مخصوص که جریان الکتریکی ملایم و کنترل‌شده‌ای تولید می‌کند، از طریق مقعد وارد رکتوم (راست روده) می‌شود. این پروب در نزدیکی غده پروستات و کیسه‌های منی قرار می‌گیرد و با اعمال جریان الکتریکی، اعصاب سمپاتیک مسئول انزال را تحریک می‌کند.

اعصاب سمپاتیک نقش کلیدی در فرآیند انزال دارند. با اعمال مستقیم جریان الکتریکی به این اعصاب از طریق دیواره رکتوم، یک تحریک قوی ایجاد می‌شود که می‌تواند رفلکس انزال را در افرادی که آسیب عصبی دارند، آغاز کند. این روش معمولاً در شرایطی استفاده می‌شود که PVS مؤثر نبوده یا در آسیب‌های عصبی خاص که تحریک الکتریکی مستقیم اعصاب سمپاتیک کارآمدتر است.

محدودیت‌ها و عوارض:

  • یک روش تهاجمی است و نیاز به بیهوشی یا بی‌حسی دارد.

  • می‌تواند دردناک باشد (اگر بیهوشی کافی نباشد).

  • خطر آسیب به بافت‌های اطراف رکتوم و پروستات وجود دارد.

  • می‌تواند باعث انزال رتروگراد (برگشت اسپرم به مثانه) شود.

عوارض جلوگیری از انزال

به یاد داشته باشید که جلوگیری از انزال میتواند برای پروستات ضرر داشته باشد زیرا پروستات در تولید مایع منی نقشی اساسی دارد. هیچ مدرکی نشان نمی دهد که انسداد اسپرم می تواند باعث آسیب یا عوارض جانبی منفی شود. اسپرم اگر تخلیه نشود برای بدن مضر نیست. بدن اسپرم هایی را که از طریق انزال خارج نمی شوند دوباره جذب می کند. این هیچ عارضه جانبی در میل جنسی یا باروری ندارد.

با این حال، ممکن است عوارض جانبی احتمالی در افرادی که هنگام تحریک جنسی، انزال را به تأخیر می اندازند یا از آن اجتناب می کنند، وجود داشته باشد.

عوارض جلوگیری از انزال می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • لذت جنسی شما و همسرتان را کاهش داده است
  • ایجاد استرس یا اضطراب در مورد عملکرد جنسی
  • مشکلات زناشویی یا روابط به دلیل زندگی نامناسب جنسی
  • ناتوانی در باردار شدن شریک زندگی خود (ناباروری مردان)

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    ‎با سلام به عرض میرسانم من ۶۶ساله هستم و چندسالیست که مشکل پروستات دارم بطوریکه بیشتر در شبها تکرر ادرار و عدم تخلیه کامل و موقع ادرار کردن دوشاخه و فاقد فشار میباشد به پیوست اخرین سونوگرافی و ازمایش psaرا تقدیم می نمایم خواهشمند است راهنمایی فرمایید چه کنم در ضمن ساکن شهرستان هستم و در حال حاضر تهران به سر میبرم .
    ‎نظر شما برایم رهگشاست دستور فرمایید جهت مداوا حضوری خدمت برسم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      أزمايشات طبيعي است ،، با توجه به علايمي داريد فعلا روزي يك عدد كپسول  omnic  ميل كنيد اگر بهتر شديد كه همين كپسول را ادامه دهيد در غير اينصورت عمل بايد انجام شود

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۸ سالمه از چند سال پیش کم یا زیاد مشکل تکرر ادرار داشتم . اخیرا به پزشک مراجعه کردم و پس از معاینه گفت التهاب پروستات داری . قرص تامسولوسین و سلکوکسیب و افلوکساسین برام نوشت . اما وقتی این قرصا رو خوردم حالم خیلی بد شد و عوارضش روی من تاثیر جدی داشت طوری که چشمم تار شد و وقتی میخواست خوابم ببره احساس کردم عضلات گونم داره کج میشه و نمیتونم چشممو باز کنم . آزمایش ادرار هم دادم که جوابشو نشون بدم . ممنون میشم نظر شما رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من یه عفونت ادراری برام پیش اومد که بستری شدم و عفونت رفع شد ولی الان یک سال و نیم هستش که تکرر ادرار شدید دارم همه جور قرص از جمله تاوانکس و یوروناسین رو استفاده کردم الان فارینا 500 و پروترال و پروستاتان دوماهه استفاده میکنم ولی متاسفانه تاثیری نداشته احساس میکنم میکنم پروستات یکم بزرگ شده و بعضی اوقات احساس درد کشاله ران و داغی رو دارم هر آزمایش ادرار هم که دادم عفونت نداشته سیتوسکوپی هم پارسال انجام دادم گفتن جای نگرانی نیست یه التهاب مختصره من 41 سالمه ممنون اگه راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      يوريناسين هر ١٢ ساعت يك عدد ميل كنيد،، روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود ،، رابطه جنسي داشته باشيد ،، روزي يك عدد شياف ايندومتاسين استعمال كنيد به مدت ده روز

  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من بعد رابطه جنسی سوزش ادرار ودرد بیضه داشتم. تشخیص عفونت جنسی دادم. با یک دوره دارو بهتر شدم ولی میگن دچار پروستاتیت مزمن شدم و هنوز ترشحات دارم و میل جنسیم هم کم شده و واریکوسل گرید 1 هم دارم. گاهی بیضه درد هم میگیرم.حجم پروستات 16 سی سی. Psa هم 0/8= خواستم بدونم چیکار کنم چون خیلی دارو خوردم خوب نمیشم. انواع انتی بیوتیک ها هم خوردم. چن بارم نمونه ادرار دادم همش توش 4-6 عدد گلبول سفید و 10-12 اسپرم دیده میشه. نمونه ادرارم هم از اول ادرار میریزم تو ظرف اینجوری میشه . میانه ادرارم مشکلی نداره. ازمایش اسپرمم دادم که حرکت اسپرمم 18/05 هست و ضعیفه . به نظرتون عفونتی بجز کلامیدیا یا سوزاک گرفتم؟ و یا برا همین عفونت مزمن پروستات چیکار کنم؟ من هر دوره داروم تموم میشه دوباره عفونت ادراریم عود میکنه. و اینکه اون اول ازم ازمایشی گرفته نشد برا عفونتهای جنسی از کجا بفهمم که چه باکتری ای باعث عفونت پروستاتم شده؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      مبتلا به پروستاتيت مزمن هستيد ،،. روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شويد دو هفته ،، شياف ايندومتاسين ٢٥٠ ميلي گرم روزي يك عدد استعمال كنيد ،، عمل جنسي داشته باشيد

    2. تصویر کاربر نوید دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      الان دکتر دوباره ترشحات مقعدم عود کرده همراه گلودرد و ترشحات الت. واسه اینا چیکار کنم که مطمئن شم عفونت جنسیه از بین رفته؟ به من دوتا دونه ازیترو دادن و یه سرم سفتریاکسون. و اینکه حس میکنم تو مفاصلم اب جمع شده ودرددارن
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      خواهش مي كنم مراجعه كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب تصاویر مربوطه را بدون تصویر ازمایش قبلا فرستادم اینبار تصویر ازمایش PAS را هم زمینه کردم ایا با این تصاویر پروستات اینجانب با دارو قابل درمان هست متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر سن شما بالاي ٤٠ سال است بايد نمونه بردارد از پروستات انجام شود

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب تصاویر مربوطه را بدون تصویر ازمایش قبلا فرستادم اینبار تصویر ازمایش PAS را هم زمینه کردم ایا با این تصاویر پروستات اینجانب با دارو قابل درمان هست متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      جواب دادم

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من مدت 8 سال ترشح مجرا دارم به تازگی بعد از سیستوسکوپی متوجه پروستاتیت مزمن شدم داروهای زیادی مصرف نمودم اما ترشح مجرا همچنان ادامه دارد این ترشحات گاهی عفونی هستند و به همسرم هم منتقل میشوند... الان ما قصد بارداری داریم آیا امکان نزدیکی هست یا با وجود ترشح مجرا خطرناکه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      نزديكي انجام شود

  • تصویر کاربر اشکان سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    ببخشید مزاحم شدم.
    من التهاب پروستات داشتم. یکسال بود خوب شده بودم. دوباره مشکلات برگشت. برام ۱۰ عدد شیاف ایندومتاسین تجویز کردید.اما خوب نشدم. چند سوال خدمتون داشتم
    ۱_ الان درد کنار آلت تناسلی( رویش مو)، کشاله ران و جدیدا درد زیر شکم دارم. این علائم مربوط به التهاب پروستات است؟
    ۲_ نوع التهاب پروستات من،چیه؟ از نوع مزمن هست یا باکتریال یا....؟
    ۳_ با توجه به درد در زیر شکم، کشاله و اطراف آلت، غیر از شیاف ایندومتاسین، آنتی بیوتیکی مصرف کنم؟
    ۴_ آیا واقعا، رابطه ی جنسی منظم کمک میکنه به کم شدن این حالت؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      التهاب مزمن است،، نزديكي در بهبودي كمك مي كند ،، علاييم مربوط به التهاب است ،، قرص سيپروفلوكساسين ٢٥٠ ميلي گرم هر ١٢ ساعت يك عدد به مدت بيست روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 22 ساله مبتلا به بزرگی پروستات هستم وتکرر ادرار وعدم تخلیه ادرار وزور زدن هنگام ادرار کردن دارم وبیدار شدن در شب موقع خواب برای تخلیه ادرار دارم باید چه کار کنم با داروی تامسولوسین هگزال و پرازوسین خوب نشدم باید عمل کنم آیا تبدیل به سرطان پروستات میشه ممنون؟
    1. تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا راهنمایی کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سرطان هرگز در اين سن ديده نمي شود و روزي يك گپسول omnic ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جهانگیر دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید مزاحم شدم بزرگی پروستات من 67سی سی است آیا باید جراحی کنم و آیا تامسولوزین اثر درمانی هم دارد یعنی پرستات را کوچک هم میکند یا از بزرگتر شدن جلوگیری میکند ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر علاييم ادراري خفيف باشد تامسولوزين موثر است و اين دارو باعث كوچك شدن پروستات نمي شود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهرام شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام بر شما . من 50 سالمه و پدر 2 فرزند هستم زندگی نرمال و مطلوبی دارم . جوانی و نوجوانی پر شر و شور و خیلی پر استرس جنسی و سکسی رو پشت سر گذاشتم . خیلی زود با سکس و ارضا شدن اشنا شدم و با خودم زیاد ور میرفتم . ولی با هیچ زنی سکس و دخول نداشتم . اینک در این سن از سکس و ارضا شدن با همسرم نگران و زده میشم برای اثرات خیلی بد تا حدود 48 ساعت پس از ارضا شدن. چشمام قرمز و خسته است و از گردن به بالا احساس سر درد و ناراحتی میکنم.تخم چشم ها و ناحیه پشت انها درد ها خفیف و طولانل داره .نمی دونم اینا طبیعی و مربوط به سنم هست یا شاید افراط در ارضا شدن در جوانی . یا ..... لطفا ذاهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      در طبابت چندین ساله ام چنین موردی نداشته ام . به مطب مراجعه کنید جهت انجام سیستوسکوپی برای دیدن مجرا و پروستات
  • تصویر کاربر آرمان یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام، ببخشید وقتتونو گرفتم،راه هایی که برای احتقانی پروستات گفتید من خانواده ام نمی دونن من 17 سالمه نمی تونم هر روز تو آب گرم بنشینم و اون شیاف و می تونم بدون مجوز دکتر از داروخانه بگیرم و فقط این و مصرف کنم و تندی نخورم و زود ادرا کنم درست می شم خواهشا کمک کم کنین من محصلم چون خستگی و سر درد میاره اصلا تمرکز ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      اشكال نداره ولى بقيه موارد را انجام بديد
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام.اگر بعد از عمل انحراف آلت مشکل عدم نعوظ بوجود بیاید آیا قابل تصحیح و درمان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بله هست
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمداشرفی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    سلام:18سال دارم ولی تا کنون منی ازمن خارج نشده آیا طبیعی می باشد اگه نه بفرمایید علت چیست وچکار بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      طبيعى است و بستگى به احساس جنسى شما دارد
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1928 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر همسر من آقای 69 ساله ورزشکار سالم با تغذیه خوب هستند اما مشکل راست نشدن آلت تناسلی دارند مشکل فشار خون هم دارند کم هم استرسی به دکتر مراجعه نمیکنند چاره چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      مال عوارض داروي فشار است
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 664 مشاهده پرسش
    آيا زوجين مبتلا به زگيل تناسلي مي توانند اقدام به باروري کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بله اين بيماري خطري براي بارداري ندارد و به نوزاد هم منتقل نمي شود.
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1800 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من امروز بعد از سونوگرافی متوجه شدم بالای بیضه چپم فتق دارم میخواستم بپرسم آیا میشه این فتق رو همزمان با واریکوسل عمل کرد ? هزینه آن چقدر میشود?
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بله حدود ٦/٧ ميليون كل زينه جراج ارولوژلوژى و بيمارستان است
  • تصویر کاربر رسائی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 666 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    جهت درمان ضعف عضلات کف لگن چه باید کرد؟ آیا بجز انجام ورزش کگل درمان های دیگری هست؟ اصلا آیا ورزش کگل مورد تایید شما و علم پزشکی هست؟ برای درمان به چه پزشکی باید مراجعه کرد؟
    تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ورزش کگل عبارتست از تقویت عضلات پرینه که بهترین روش درمانی برای بی اختیاری نوع استرس در زنان ومردان در سنین بالا می باشد و در سنین جوانی هیچ نوع ارزشی ندارد و دیگری ورزش عضلات کف لگن بوسیله جریان الکتریسیته و فیزیوتراپی می باشد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت