عدم خروج منی و نیامدن آب مرد بعد از رابطه جنسی

فهرست مطالب
“چرا آب من نمیاد؟” امروزه برخی از مردان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. عدم خروج منی یا انزال ممکن است با لذت جنسی (orgasm) همراه باشد یا نباشد. این مشکل از علل نادر در ناباروری می‌‌باشد. عدم خروج منی در 1 تا 4 درصد مردان که در امور جنسی فعال هستند، دیده می‌شود.

این بیماری با برگشت منی به  داخل مثانه که علل دیگری در ایجاد آن دخالت دارد، اشتباه گرفته می شود. از علل برگشت منی به داخل مثانه، می‌توان عمل پروستات و گردن مثانه و بعضی داروها که برای درمان دارویی پروستات خوش خیم استفاده می‌شود نام برد. برای تشخیص برگشت منی به داخل مثانه می‌توان از آزمایش ادرار بعد از عمل جنسی و وجود نطفه یا اسپرم در آزمایش کمک گرفت

“نیامدن آب مرد” که در اصطلاح پزشکی به آن آنورگاسمی (Anorgasmia) یا انزال دیررس (Delayed Ejaculation) گفته می‌شود، به حالتی اطلاق می‌گردد که مرد با وجود تحریک جنسی کافی و میل جنسی طبیعی، نمی‌تواند به ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال (خروج مایع منی) دست پیدا کند یا این فرآیند به شکل غیرطبیعی طولانی می‌شود. این وضعیت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی جامع آن‌ها می‌پردازیم.

عدم خروج منی

عدم خروج منی چیست؟

عدم خروج منی اگر به علت سایکولوژیک باشد، معمولا همراه با لذت جنسی (اورگاسم) نمی‌باشد. گاهی فرد مبتلا با یک زن بعد از عمل جنسی دچار عدم خروج منی می‌شود ولی با زن دیگر ممکن است این اتفاق پیش نیاید و ممکن است همین فرد بعد از انجام استمناع (خود ارضایی) منی از وی خارج شود.

در مواقعی که فرد تحت تاثیر استرس شدید است، ممکن است این حالت اتفاق افتد. عدم انزال توتال زمانی است که در هیچ وضعیتی بعد از عمل جنسی انزال صورت نمی‌گیرد.

عدم انزال وضعیتی که در بالا به آن اشاره شد، زمانی است که منی از فرد بعد از یک عمل جنسی خارج می‌شود و در هنگامی که تحت شرایط اضطراب و استرس می‌باشد، بعد از عمل جنسی منی خارج نمی‌گردد. در نوع توتال در هیچ شرایطی حتی موقع خواب انزال خارج نمی‌گردد که در اینجا سناریو مربوط به مسائل سایکولوژیکال بوده و ارتباطی به بیماری ام.اس (M.S) یا ضایعه نخاع شوکی ندارد.

علت نیامدن اب مردان

پزشکان عوامل مختلفی را شناسایی کرده اند که ممکن است بر انزال تأثیر بگذارد. این عوامل شامل موارد زیر است:

✅ بالا رفتن سن

ممکن است انزال انسان با افزایش سن از نظر قدرت و حجم کاهش یابد. پزشکان غالباً این را به سطح پایین تری از هورمونهای جنسی مرد نسبت می دهند.

✅ الکل

نوشیدن الکل ممکن است جریان خون داخل آلت تناسلی را کاهش داده و سیستم عصبی مرکزی را تحت فشار قرار دهد. این ضربه ها منجر به کاهش هیجان جنسی می شوند.

✅ آسیب عصبی

آسیب به اعصاب نخاع ، مثانه یا سایر نواحی که بر انزال تأثیر می گذارد می تواند بر جریان مایع منی تأثیر بگذارد.

✅ دیابت

مردان مبتلا به دیابت ممکن است مستعد ابتلا به مشکلات عصبی ناشی از انزال باشند.

✅شرایط پروستات

بزرگ شدن سرطان پروستات یا سرطان پروستات می تواند بر انزال تأثیر بگذارد. علاوه بر این ، افرادی که جراحی پروستات انجام داده اند ممکن است به دلیل آسیب عصبی ناشی از جراحی دچار تغییر در انزال شوند.

✅ عوامل جنسی

پوزیشنی که فرد هنگام انجام رابطه جنسی اتخاذ می کند و یک دوره کوتاه تحریک جنسی ممکن است بر شدت ارگاسم آنها تأثیر بگذارد.

علت های روحی عدم انزال

علت نیامدن اب مردان در زمینه روانی بیشتر میتواند موارد زیر باشد:

-اضطراب عملکردی (Performance Anxiety): نگرانی شدید در مورد توانایی جنسی و ترس از عدم ارضای شریک جنسی می‌تواند روند طبیعی انزال را مختل کند.

-استرس و اضطراب عمومی: استرس‌های روزمره، مشکلات کاری یا مالی، یا اضطراب‌های فراگیر می‌توانند بر عملکرد جنسی تأثیر بگذارند.

-افسردگی: یکی از عوارض شایع افسردگی، کاهش میل جنسی و اختلال در ارگاسم است.

-مشکلات رابطه‌ای: تعارضات حل‌نشده با شریک جنسی، عدم صمیمیت عاطفی، یا عدم جذابیت جنسی می‌تواند منجر به این مشکل شود.

-تجربیات منفی گذشته: آسیب‌های جنسی، شرم یا احساس گناه مرتبط با فعالیت جنسی در گذشته.

-عوامل مذهبی یا اخلاقی: اعتقادات سختگیرانه مذهبی یا اخلاقی که فعالیت جنسی را گناه‌آلود می‌دانند، می‌توانند باعث بلوک روانی شوند.

-کسالت یا عادت کردن: طولانی شدن رابطه با یک شریک ثابت و عدم وجود تنوع یا هیجان می‌تواند منجر به کاهش تحریک شود.

-خودارضایی با تحریک خاص: عادت کردن به یک الگوی تحریک بسیار خاص یا شدید در خودارضایی، می‌تواند باعث شود فرد در رابطه جنسی معمولی با تحریک کمتر، به ارگاسم نرسد.

عدم خروج منی

نقش داروها در نیامدن آب مرد

برخی داروها می‌توانند به عنوان یک عارضه جانبی، باعث انزال دیررس یا آنورگاسمی شوند. این، یکی از شایع‌ترین علل فیزیکی است.

-داروهای ضد افسردگی: این داروها، از جمله پاروکستین و فلوکستین که برای درمان قطعی زود انزالی شدید استفاده می‌شوند، به دلیل مکانیسم افزایش سروتونین، می‌توانند انزال را بیش از حد به تأخیر بیندازند.

-داروهای ضد اضطراب (مانند بنزودیازپین‌ها)

-برخی داروهای فشار خون (به خصوص بتا بلاکرها)

-داروهای ضد روان‌پریشی

-برخی داروهای بزرگ شدن پروستات (آلفا بلاکرها)

نقش بیماری‌ در عدم انزال

عوامل بیولوژیکی و پزشکی نیز می‌توانند در بروز این مشکل نقش داشته باشند:

-بیماری‌های عصبی (Neurological Conditions): هرگونه آسیب یا بیماری که بر اعصاب مسئول کنترل انزال تأثیر بگذارد، می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

    • آسیب‌های نخاعی

    • مولتیپل اسکلروزیس (MS)

    • نوروپاتی دیابتی (آسیب عصبی ناشی از دیابت)

    • سکته مغزی

    • بیماری پارکینسون

    • آسیب‌های عصبی ناشی از جراحی‌های لگن (مانند جراحی پروستات)

-مشکلات هورمونی:

    • سطوح پایین تستوسترون (هیپوگنادیسم): تستوسترون هورمون اصلی جنسی مردانه است و کاهش آن می‌تواند میل جنسی و توانایی ارگاسم را تحت تأثیر قرار دهد.

    • مشکلات تیروئید

-بیماری‌های مزمن:

    • دیابت (به دلیل نوروپاتی)

    • بیماری‌های قلبی و عروقی

    • نارسایی کلیه یا کبد

-انسداد یا مشکلات مجاری انزال:

    • انسداد مجرای انزال (به ندرت)

    • اسپرماتوژی شدید یا پروستاتیت

-مشکلات ساختاری آلت تناسلی:

    • بیماری پیرونی (انحنای آلت تناسلی) که ممکن است تحریک را دردناک یا ناکافی کند.

  • تصویر کاربر محمو سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    درضمن موقع ادرار کردن اولش قطره قطره میاد بعد با فشار کم تخلیه میشه و باز آخرش قطره قطره میاد و موقع نزدیکی چند وقتیه منی آخر نمیشه تو مجرا گیر میکنه به زور و فشار ادرار منیمو خارج میشه تا آرام میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك قرص ترازوسين ٢ ميلي گرم ميل كنيد

  • تصویر کاربر فرید سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    من یک پسر 22 ساله هستم که به مدت حدودا 15 روز دچار یک مشکل در دفع ادرار شدم به این صورت که تعداد دفعات دفع ادرار زیاد شده و هر بار احساس میکنم کامل خارج نمیشه و بعد از هر بار مجدد نیاز به دستشویی رفتن دارم به دکتر هم مراجعه کردم هم آزمایش هم سنوگرافی گفتن هردو خوبه و هیچ مشکلی نیست و قرض ترازوسین بهم داد
    آقای دکتر نظر شما چیه خواهشا اگه راهی هست کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد

  • تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    ببخشید بنده 25 سالم هستش و هنگام خواب بدون اینکه خودم بخوام و کاملا غیر ارادی با دستم به آلت تناسلیم فشار وارد میکنم ، امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم خون زیادی از آلت تناسلیم خارج شده ولی ادرارم طبیعی و بدون خون هست و این خون بدون اینکه ادرار کنم در طول روز از آلت خارج میشه و لباسم خونی میشه ، الان باید چیکار کنم ؟ آیا به آلتم آسیبی وارد شده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      بايد سيستوسكوپي كنيد

  • تصویر کاربر سپیده جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    حدود یمکاه نامتوالی به علت عفونت پام(تصادف)کایندامایسین و سفالکسین و کوآموکسی کلاو و کوتریموکسازول و ... مصرف کردم.دو هفته س که دارو رو قطع کردم.هفته گذشته احساس سوزش پس از ادرار تا زیرناف رو داشتم و الان دو روزه که کلیه هام رو حس میکنم و گاها درد میگیره.رنگ ادرارم طبیعیه.ممنون میشم کمک کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سونوگرافي از كليه ها انجام شود و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۸ سالمه ۱۰ سال هست ازدواج کردم و دو بار عمل زیبایی واژن انجام دادم یه مدت زیادی عفونت داشتم رفتم دکتر ولی موقتی خوب میشم وبعد دوباره شروع میشه حالا هم درد پهلو دارم وتکرر ادرار وبی اختیاری ادرار اگه میشه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد ده روز

  • تصویر کاربر سحر جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر. من تکرر ادرار دارم. سوزش شدید لابیا واژن. وقتی میخوام ادرار کنم تا چند ثانیه اول ادرارم نمیاد.سونوگرافی کلیه و مثانه سالم.داروهای مصرفی، سفکسیم. تولتیرودون. فنازوپیریدن میخورم. مترونیدازول.پماد کلوتریمازول. کلوبتازول. مجردم.دکتر زنان میگه برو ارولوژی، و ارولوژی میگه برو زنان. تشخیص نمیدن. آندومتریوز دارم. تحت درمانم. خواهشا کمکم کنید. به خاطر آمپول دیفرلین دچار خشکی واژن هم هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام داروها را ادامه دهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    هم ازمایش دادم هم سنو
    ولی مشکلی پیدا نشد
    چندین ساله سوزش دارم ولی اخیر خیلی بیشتر شده
    طوری که هم رابطه را برایم سخت کرده هم مشکل کاری دارم

    در طول روز با تکرار ادار
    نیومدن ادرار
    حجم کم ادرار و سوزش زیاد ودرد الت و گاهی بیصه دچارم حتی اگه ادار نداشته باشم التم سوز میزنه مخصوصا نوک الت،جواب و راه کار شما چیه چکار کنم،لطف راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ١٠٠ ميلي ده روز استعمال شود

    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ببخشید اسم شیاف ننوشتید
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ح چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت دکتر قوامی
    دکتر من ۳۳ سال سن دارم ۶ماه میشه هر چند وقت یکبار بطول ۴ روز کمتر یا بیشتر شوزش مجاری ادار میگیرم، فقط ۳سانت بیرونی الت، .البته بعضی وقتها هم بعد اینکه ادرار کامل تخلیه میشه وقتی چند قدم حرکت میکنم بی اراده چند قطره ادرار خارج میشه.
    ازمایش پروستات دادم گفتن نداری .ارک بیمارستان رفتم گفتن چیزیت نیست.الیگودرز رفتم گفتن چیزیت نیست.
    هر چند وقت یک بار گرفتار این سوزش از قسمت ۳سانت نوک الت میشم.وقتی قرص فنازومکس رو میخورم دردش کمتر میشه.و درد ندارم.
    ممنون میشم کمکم کنید و راهنمایی ام کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.مدتی هست که ادرارم بسیار ضعیف تخلیه میشه و کامل هم تخلیه نمیشه یعنی چند بار باید توالت بروم تا کامل تخلیه بشه. موقع ارضا شدن هم منی بسیار ضعیف خارج میشه.ماهی یکی دوبار تریاک مصرف میکنم و روزانه یک تا دو نخ سیگار میکشم.لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد ده روز

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    بنده آقا 27 ساله متاهل دارای فرزند می باشم. پس از ادرار احساس می کنم هنوز ادرارم باقی مانده و قدرت تخلیه آن را ندارم . پس از چند دقیقه مجددا به سرویس بهداشتی مراجعه کرده و چند قطره خارج می شود همچنین پس از دستشویی با کمترین فشار به بدن مانند نشستن یا بالا رفتن از پله یا خم شدن احساس می کنم چند قطره از من خارج شده که بعد از چک گاهی واقعا چند قطره خارج گردیده است.فقط در زمان دستشویی این احساس را دارم (در زمان خواب و ... اثری ندارد) در 9 سال گذشته چهار مرحله این اتفاق برای من افتاده که به صورت خود به خود برطرف گردیده است. در مورد آخر که حدود هشت ماه است این مسئله هنوز برطرف نشده و گاها اتفاق می افتد که تا یازده بار پشت سر هم به دستشویی مراجعه کردم ولی تنها چند قطره خارج شده است.
    آزمایش عفونت و سونوگرافی کلیه و مجاری و پروستات انجام شده موردی نبوده همچنین عکس از مجاری ادراری گرفته شده که به پیوست می باشد.
    چند مرحله به پزشک مراجعه کردم که داروهای آنتی بیوتیک و پروستات و اعصاب تجویز کرده که نتیجه بخش نبوده است.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك دو هفته ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات

خروج ترشحات به مجرا

یک جزء اصلی انزال یا خروج منی بعد از عمل جنسی، امیشن (Emission) می‌باشد که بعضی عوامل نظیر بیماری‌های اورگانیک، انسداد، بیماری روانی یا داروها باعث اختلال خروج یا امیشن می‌گردد. این اتفاق زمانی رخ می دهد که مجاری خارج کننده ترشحات پروستات یا کیسه‌های منی به علت عمل جراحی پروستات با لیزر یا مادرزادی مسدود باشد.

هیچگونه ترشحی وارد مجرا نمی‌گردد که باعث انزال شود. چنانچه فردی دچار مسائل روحی- روانی باشد ممکن است ترشحات پروستات و کیسه‌های منی وارد مجرا نشود که به آن Dry Ejaculation می‌گویند. بعضی داروها که برای درمان پروستات خوش خیم در افراد استفاده می‌شود مانع خروج ترشحات پروستات، کیسه منی به داخل عدم انزال مجرا شده و در نتیجه انزال صورت نمی‌گیرد.

از بیماری‌ها می‌توان به بیماری دیابت نوع 2 اشاره کرد، که باعث پدیده فوق می‌شود. اعمال جراحی لیزر پروستات یا روش عمل دیگر پروستات (رزکسیون پروستات)، عمل جراحی سرطان بیضه و مثانه باعث انسداد داکت‌های خروجی ترشحات به مجرا شوند. بیمارانی که مبتلا به سرطان پروستات هستند و تحت درمان با هورمون می‌باشند، دچار عدم انزال می‌شوند. افراد دچار ضایع نخاعی (SCI) نیز دچار عدم انزال می‌شوند ولی اورگاسم در آن ها وجود دارد. 60 درصد افرادی که دچار ضایعات نخاعی هستند دارای انزال می‌باشند.

پیشنهاد می شود بخوانید: 10 علت اصلی انزال دردناک در مردان

انزال خشک (Dry Ejaculation) چیست؟

در این گروه افراد، ناتوانی فرد در ایجاد انزال است که می‌تواند همراه با اورگاسم باشد یا نباشد. علت اصلی آن عدم خروج ترشحات از پروستات، کیسه‌های منی و VAS به داخل مجرا می‌باشد.

این بیماری علاوه بر ناباروری مردان باعث مشکلات و اثرات منفی روحی- روانی در مرد شده و باعث استرس و مسائل عاطفی و اعتماد به نفس شود، به طوری که بعضی مردها کاملا از اعمال جنسی خودداری و جلوگیری می‌کنند.

این بیماری ثانوی بستگی به عوامل زیر دارد:

  • مهار عمل جنسی که رضایت جنسی و انزال به وجود نمی‌آید.
  • مصرف داروهای ضد افسردگی و عصبی
  • پروستاتکتومی که باعث ضایعه عصب می‌شود.
  • آسیب به رکورد- نخاعی که باعث انقباض عضلات برای خروج انزال می‌شود.

درمان عدم خروج منی

عوارض ماندن اسپرم در بیضه

لوله های مختلفی که اسپرم را حمل می کنند ممکن است به دلایل مختلف مسدود شوند، برخی از عوامل شامل: آسیب ناخواسته ناشی از جراحی، عفونت های قبلی، ضربه یا رشد غیرطبیعی مانند فیبروز کیستیک یا شرایط ارثی مشابه. انسداد می تواند در هر سطح از بیضه، در لوله هایی که بیضه را تخلیه می کنند، در اپیدیدیم، در مجاری انزال یا مجرای ادرار رخ دهد.

در بعضی از مردان، اپیدیدیم مسدود می شود و از ورود اسپرم به مجاری دفع و داخل لوله انزال جلوگیری می کند. انسداد می تواند در یک طرف یا در هر دو طرف ایجاد شود. اگر مردی از یک طرف انسداد اپیدیدمی داشته باشد ، ممکن است از تعداد اسپرم کمتری برخوردار باشد. اگر مردی از هر دو طرف انسداد اپیدیدیمی داشته باشد، منجر به آزواسپرمی (تعداد اسپرم صفر) می شود.

عدم تخلیه اسپرم یا آزاد نکردن مایع منی، معمولاً بی ضرر است، اما باز هم خطرات ناشی از آن به علت آزاد نکردن منی  بستگی دارد. برخی از انواع عملکرد جنسی می تواند باعث عدم تخلیه اسپرم  و باعث ناباروری شود.

عوارض ماندن اسپرم در بیضه

علت خالی شدن آب کمر

کاهش سطح تستوسترون یکی از علت های کم بودن مایع منی هنگام انزال است. مردان وقتی با تغییر در مقدار منی خود مواجه می شوند، این موضوع برایشان نگران کننده است. باید توجه داشته باشید ه این موضوع تاثیری در به ارگاسم رسیدن و انزال در مردان ندارد. خالی شدن آب کمر ممکن است به دلیل به دلیل کم بودن تعداد اسپرم، عوامل سبک زندگی و کمبودهای غذایی رخ دهد. البته این مشکل دلیل قطعی ندارد و بهتر است توسط متخصص اورولوژی بررسی شود.

درمان عدم خروج منی و انزال

راهکارهای درمانی متعدد برای عدم خروج منی وجود دارد ولی طبق گزارشات، درصد موفقیت درمانی قابل قبول و امیدوارکننده می‌باشد.

-تعدیل داروها: اگر داروهای خاصی عامل مشکل هستند، پزشک ممکن است دوز را تغییر دهد، دارو را قطع کند یا آن را با داروی دیگری جایگزین کند.

-روان‌درمانی و سکس‌تراپی: برای علل روانشناختی، مشاوره فردی، زوج‌درمانی و تکنیک‌های خاص سکس‌تراپی بسیار مؤثر هستند.

-درمان بیماری‌های زمینه‌ای: کنترل دیابت، بیماری‌های قلبی یا مشکلات هورمونی می‌تواند به بهبود عملکرد جنسی کمک کند.

-تغییرات سبک زندگی: کاهش مصرف الکل، ترک سیگار، مدیریت استرس و ورزش منظم.

-دارو درمانی: در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهایی را برای تحریک انزال تجویز کند، اما این موارد کمتر شایع هستند.

-تحریک ارتعاشی آلت (PVS) و تحریک انزال از طریق مقعد (تحریک رکتال):روش‌های درمانی تخصصی هستند که عمدتاً برای مردانی به کار می‌روند که به دلیل آسیب‌های نخاعی یا مشکلات عصبی دیگر، دچار مشکل آنورگاسمی (عدم توانایی در رسیدن به ارگاسم و انزال) هستند. این روش‌ها هدفشان “تحریک رفلکس انزال” است که در اثر آسیب عصبی دچار اختلال شده است.

۱- تحریک ارتعاشی آلت (PVS: Penile Vibratory Stimulation)

این روش شامل استفاده از یک دستگاه لرزاننده (ویبراتور) پزشکی با فرکانس و شدت مشخص است که روی سر آلت تناسلی (گلنس) اعمال می‌شود. هدف این است که با ایجاد لرزش و ارتعاش قوی، اعصاب حسی آلت تناسلی را تحریک کرده و یک رفلکس عصبی را آغاز کند که در نهایت منجر به انزال می‌شود. در افراد دچار آسیب نخاعی، مسیرهای عصبی بین مغز و محل آسیب ممکن است قطع شده باشند، اما رفلکس‌های نخاعی پایین‌تر از محل آسیب (که شامل رفلکس انزال هم می‌شود) ممکن است همچنان دست‌نخورده یا تا حدی فعال باشند. تحریک ارتعاشی شدید، این رفلکس‌های نخاعی را فعال می‌کند و باعث می‌شود بدن “به صورت ناخودآگاه” فرآیند انزال را آغاز کند، حتی اگر فرد احساس جنسی یا ارگاسم ذهنی را تجربه نکند.

 در حدود 60 درصد از مردانی که از PVS استفاده می‌کنند و کاندید مناسبی برای این روش هستند (به خصوص آنهایی که آسیب نخاعی دارند)، این روش موفقیت‌آمیز بوده و می‌تواند باعث انزال شود.

“آنهایی که ضایعه بالای T10 (مهره ی دهم ستون فقرات) دارند، شانس بهبود بالایی دارند” 

مراکز عصبی مسئول رفلکس انزال در نخاع در ناحیه کمری-خاجی (Lumbosacral) قرار دارند (معمولاً بین مهره‌های T10 تا L2). اگر آسیب نخاعی بالاتر از این مراکز (مثلاً در T10 یا بالاتر) باشد، به این معنی است که ارتباط بین مغز و این مراکز ممکن است قطع شده باشد، اما خود مراکز و مسیرهای عصبی زیرین (که رفلکس انزال را کنترل می‌کنند) ممکن است دست‌نخورده باقی مانده باشند. در نتیجه، تحریک مستقیم این مراکز از طریق PVS می‌تواند رفلکس انزال را آغاز کند. اگر آسیب در سطوح پایین‌تر (مثلاً زیر T10 و در ناحیه کمری-خاجی) باشد، ممکن است خود مراکز رفلکس انزال نیز آسیب دیده باشند و شانس موفقیت PVS کمتر شود.

۲- تحریک انزال از طریق مقعد (تحریک رکتال)

این روش که به آن الکترو-انزال (Electroejaculation) نیز گفته می‌شود، یک روش تهاجمی‌تر است که تحت بیهوشی یا بی‌حسی انجام می‌شود. در این روش، یک پروب (ابزار میله‌ای شکل) مخصوص که جریان الکتریکی ملایم و کنترل‌شده‌ای تولید می‌کند، از طریق مقعد وارد رکتوم (راست روده) می‌شود. این پروب در نزدیکی غده پروستات و کیسه‌های منی قرار می‌گیرد و با اعمال جریان الکتریکی، اعصاب سمپاتیک مسئول انزال را تحریک می‌کند.

اعصاب سمپاتیک نقش کلیدی در فرآیند انزال دارند. با اعمال مستقیم جریان الکتریکی به این اعصاب از طریق دیواره رکتوم، یک تحریک قوی ایجاد می‌شود که می‌تواند رفلکس انزال را در افرادی که آسیب عصبی دارند، آغاز کند. این روش معمولاً در شرایطی استفاده می‌شود که PVS مؤثر نبوده یا در آسیب‌های عصبی خاص که تحریک الکتریکی مستقیم اعصاب سمپاتیک کارآمدتر است.

محدودیت‌ها و عوارض:

  • یک روش تهاجمی است و نیاز به بیهوشی یا بی‌حسی دارد.

  • می‌تواند دردناک باشد (اگر بیهوشی کافی نباشد).

  • خطر آسیب به بافت‌های اطراف رکتوم و پروستات وجود دارد.

  • می‌تواند باعث انزال رتروگراد (برگشت اسپرم به مثانه) شود.

عوارض جلوگیری از انزال

به یاد داشته باشید که جلوگیری از انزال میتواند برای پروستات ضرر داشته باشد زیرا پروستات در تولید مایع منی نقشی اساسی دارد. هیچ مدرکی نشان نمی دهد که انسداد اسپرم می تواند باعث آسیب یا عوارض جانبی منفی شود. اسپرم اگر تخلیه نشود برای بدن مضر نیست. بدن اسپرم هایی را که از طریق انزال خارج نمی شوند دوباره جذب می کند. این هیچ عارضه جانبی در میل جنسی یا باروری ندارد.

با این حال، ممکن است عوارض جانبی احتمالی در افرادی که هنگام تحریک جنسی، انزال را به تأخیر می اندازند یا از آن اجتناب می کنند، وجود داشته باشد.

عوارض جلوگیری از انزال می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • لذت جنسی شما و همسرتان را کاهش داده است
  • ایجاد استرس یا اضطراب در مورد عملکرد جنسی
  • مشکلات زناشویی یا روابط به دلیل زندگی نامناسب جنسی
  • ناتوانی در باردار شدن شریک زندگی خود (ناباروری مردان)

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر محمو سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    درضمن موقع ادرار کردن اولش قطره قطره میاد بعد با فشار کم تخلیه میشه و باز آخرش قطره قطره میاد و موقع نزدیکی چند وقتیه منی آخر نمیشه تو مجرا گیر میکنه به زور و فشار ادرار منیمو خارج میشه تا آرام میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك قرص ترازوسين ٢ ميلي گرم ميل كنيد

  • تصویر کاربر فرید سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    من یک پسر 22 ساله هستم که به مدت حدودا 15 روز دچار یک مشکل در دفع ادرار شدم به این صورت که تعداد دفعات دفع ادرار زیاد شده و هر بار احساس میکنم کامل خارج نمیشه و بعد از هر بار مجدد نیاز به دستشویی رفتن دارم به دکتر هم مراجعه کردم هم آزمایش هم سنوگرافی گفتن هردو خوبه و هیچ مشکلی نیست و قرض ترازوسین بهم داد
    آقای دکتر نظر شما چیه خواهشا اگه راهی هست کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد

  • تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    ببخشید بنده 25 سالم هستش و هنگام خواب بدون اینکه خودم بخوام و کاملا غیر ارادی با دستم به آلت تناسلیم فشار وارد میکنم ، امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم خون زیادی از آلت تناسلیم خارج شده ولی ادرارم طبیعی و بدون خون هست و این خون بدون اینکه ادرار کنم در طول روز از آلت خارج میشه و لباسم خونی میشه ، الان باید چیکار کنم ؟ آیا به آلتم آسیبی وارد شده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      بايد سيستوسكوپي كنيد

  • تصویر کاربر سپیده جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    حدود یمکاه نامتوالی به علت عفونت پام(تصادف)کایندامایسین و سفالکسین و کوآموکسی کلاو و کوتریموکسازول و ... مصرف کردم.دو هفته س که دارو رو قطع کردم.هفته گذشته احساس سوزش پس از ادرار تا زیرناف رو داشتم و الان دو روزه که کلیه هام رو حس میکنم و گاها درد میگیره.رنگ ادرارم طبیعیه.ممنون میشم کمک کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سونوگرافي از كليه ها انجام شود و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۸ سالمه ۱۰ سال هست ازدواج کردم و دو بار عمل زیبایی واژن انجام دادم یه مدت زیادی عفونت داشتم رفتم دکتر ولی موقتی خوب میشم وبعد دوباره شروع میشه حالا هم درد پهلو دارم وتکرر ادرار وبی اختیاری ادرار اگه میشه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد ده روز

  • تصویر کاربر سحر جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر. من تکرر ادرار دارم. سوزش شدید لابیا واژن. وقتی میخوام ادرار کنم تا چند ثانیه اول ادرارم نمیاد.سونوگرافی کلیه و مثانه سالم.داروهای مصرفی، سفکسیم. تولتیرودون. فنازوپیریدن میخورم. مترونیدازول.پماد کلوتریمازول. کلوبتازول. مجردم.دکتر زنان میگه برو ارولوژی، و ارولوژی میگه برو زنان. تشخیص نمیدن. آندومتریوز دارم. تحت درمانم. خواهشا کمکم کنید. به خاطر آمپول دیفرلین دچار خشکی واژن هم هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام داروها را ادامه دهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    هم ازمایش دادم هم سنو
    ولی مشکلی پیدا نشد
    چندین ساله سوزش دارم ولی اخیر خیلی بیشتر شده
    طوری که هم رابطه را برایم سخت کرده هم مشکل کاری دارم

    در طول روز با تکرار ادار
    نیومدن ادرار
    حجم کم ادرار و سوزش زیاد ودرد الت و گاهی بیصه دچارم حتی اگه ادار نداشته باشم التم سوز میزنه مخصوصا نوک الت،جواب و راه کار شما چیه چکار کنم،لطف راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ١٠٠ ميلي ده روز استعمال شود

    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ببخشید اسم شیاف ننوشتید
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۹ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ح چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت دکتر قوامی
    دکتر من ۳۳ سال سن دارم ۶ماه میشه هر چند وقت یکبار بطول ۴ روز کمتر یا بیشتر شوزش مجاری ادار میگیرم، فقط ۳سانت بیرونی الت، .البته بعضی وقتها هم بعد اینکه ادرار کامل تخلیه میشه وقتی چند قدم حرکت میکنم بی اراده چند قطره ادرار خارج میشه.
    ازمایش پروستات دادم گفتن نداری .ارک بیمارستان رفتم گفتن چیزیت نیست.الیگودرز رفتم گفتن چیزیت نیست.
    هر چند وقت یک بار گرفتار این سوزش از قسمت ۳سانت نوک الت میشم.وقتی قرص فنازومکس رو میخورم دردش کمتر میشه.و درد ندارم.
    ممنون میشم کمکم کنید و راهنمایی ام کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.مدتی هست که ادرارم بسیار ضعیف تخلیه میشه و کامل هم تخلیه نمیشه یعنی چند بار باید توالت بروم تا کامل تخلیه بشه. موقع ارضا شدن هم منی بسیار ضعیف خارج میشه.ماهی یکی دوبار تریاک مصرف میکنم و روزانه یک تا دو نخ سیگار میکشم.لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد ده روز

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    بنده آقا 27 ساله متاهل دارای فرزند می باشم. پس از ادرار احساس می کنم هنوز ادرارم باقی مانده و قدرت تخلیه آن را ندارم . پس از چند دقیقه مجددا به سرویس بهداشتی مراجعه کرده و چند قطره خارج می شود همچنین پس از دستشویی با کمترین فشار به بدن مانند نشستن یا بالا رفتن از پله یا خم شدن احساس می کنم چند قطره از من خارج شده که بعد از چک گاهی واقعا چند قطره خارج گردیده است.فقط در زمان دستشویی این احساس را دارم (در زمان خواب و ... اثری ندارد) در 9 سال گذشته چهار مرحله این اتفاق برای من افتاده که به صورت خود به خود برطرف گردیده است. در مورد آخر که حدود هشت ماه است این مسئله هنوز برطرف نشده و گاها اتفاق می افتد که تا یازده بار پشت سر هم به دستشویی مراجعه کردم ولی تنها چند قطره خارج شده است.
    آزمایش عفونت و سونوگرافی کلیه و مجاری و پروستات انجام شده موردی نبوده همچنین عکس از مجاری ادراری گرفته شده که به پیوست می باشد.
    چند مرحله به پزشک مراجعه کردم که داروهای آنتی بیوتیک و پروستات و اعصاب تجویز کرده که نتیجه بخش نبوده است.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك دو هفته ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر .. چهارشنبه ۱۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام.من مدتی هست که درد خفیف و طولانی در بیضه هام احساس میکنم.گاهی اوقاتم مایع بی رنگ و بی بو و چسب ناک شبیه منی از آلتم بیرون میاد.هر وقت که تحریک میشم ترشح مایع با دردم بیشتر می شود.راهکار چیست خیلی اذیت کنندست.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد شياف ديكلوفناك استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر بهرام جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    درود من مدتی خود ار ضایی می کردم و این اشتباه با عث اسیب بز رگی شد به طوری که هنگام انزال خروج منی دیگه هیچ احساسی ندارم و متو جه نمی شم لطفا راهنمایی کنید ایا در مان پذیر هست و علت چیست ؟ با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      1. نظري ندارم
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت اقای دکتر .18 سالمه آب منی از من خارج نمیشود ن با نزدیکی ون با خود ارضائی فقط ترشحات خیلی کمی به صورت قطره قطره خارج میشود تو رو خدا کمکم کنید خیلی نگرانم همه ی فکرم همین موضوعه .کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۶ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      خود به خود ميشويد

    2. تصویر کاربر Ali دوشنبه ۶ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      یعنی چه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      مراجعه كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    دوماهی هست که احساس میکنم کیسه بیضه هام خالی از منی و مایعی هست و کیسه بیضه کاملا روی بیضه نشسته و خشک شده انگاری
    یعنی بیضه ها منی تولید نمیکنن یا مشکل دیگه ای هست؟ (1 ماه هست که هیچگونه نزدیکی ندارم و شکل ظاهری بیضه ها سالم و مقداری کوچک شده)
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      شما اشتباه فكر ميكني بيضه ها در هر شرايطي ترشح مي كند

  • تصویر کاربر Sajjad پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۲۹ سالمه
    از زمانی که یادمه مایع منی من کم بوده مثلا در حد ی قاشق چایخوری حداکثر شایدم کمتر ، با چسبندگی خیلی کم . شنیدم الان برای آزمایشات قبل ازدواج آزمایش منی هم انجام میشه توسط استمنا ، با این مقدار و کیفیت من باید چکار کنم؟ راهی هست برای افزایش؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      طبيعي است

  • تصویر کاربر ياور پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد
    بنده متاسفانه چند ساله خودارضايي ميكنم اما اين اواخر مثل اوايل جهش مني ندارم حالا خواستم ببينم ب مرور خوب ميشم با ترك اين كار يا بايد به پرشك مراجعه كنم دارو مصرف كنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      با ترك خوب مي شويد

  • تصویر کاربر sh پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر همسر من 32 ساله هستند مدت 6 ماه است در حین رابطه زناشویی انزال برای ایشان اتفاق نمی افتد و حس ارگاسم را هم ندارند و بعد از چند دقیقه از شروع رابطه نعوظ را هم از دست میدهند ولی اگر با دست عمل تحریک انجام شود ارضا شده و انزال در ایشان رخ میدهد به اورولوژی مراجعه کردند ایشان داروی آسنترا و جنسینگ را تجویز کردند این دارو درست است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      بله درست است

  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    من 16سال دارم الت بنده از 10سالگی تا ب حال رشد خاصی نداشته و در هنگام ارگاسم هم مایع منی از بدنم خارج نمیشود
    خانواده ا م هم اهمیت نمیدهند چه کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      عدم خروج مني زود گذر است

  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام . آقای دکتر 18 ساله هر کاری میکنم اب از من خارج ن میشود لطفا کمکم کنید خیلی میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      زود گذر است نگران نباشيد

  • تصویر کاربر رفیع پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    نامزدم ۳۳ سالشونه و از نظر جنسی بسیار هات هستن. مشکلی هم نداشتیم تا به الان. اما دو هفته ای هست که عدم خروج منی بعد عمل جنسی دارند. البته نامزد من در حال ترک اعتیاد به تریاک هستن و جدیدا دکترشون دوز داروهاشون رو تغییر دادن. ایشون روزی ۱ عدد دپاکین. ۱ الانزاپین ۲۵ و نصف سیتالوپرام مصرف میکنن. و هر شب یک عدد کلرودیاپوکساید هم میخورن. وضعیتشون خیلی برام نگران کننده ست. البته خودشون میگن کمی لذت میبرن و تمایل جنسی شون پایین اومده

    اگه ممکن هست راهنماییمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنند

    2. تصویر کاربر رفیع یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اقای دکتر این مشکل موقتیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      بله

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت