خون در منی یا انزال

پیش‌تر دلایل و نشانه‌های خون آمدن از دستگاه تناسلی مردان به طور مفصل اعلام شد. در این مطلب به تشخیص و درمان خون در منی که به آن هماتواسپرمیا (hematospermia) یا همو اسپرمیا (hemospermia) گفته می شود می پردازیم.

روش‌های درمان خون در منی

اولین قدم درمانی، گرفتن شرح حال پزشکی و جنسی و امتحان بالینی بیمار می باشد. لازم به ذکر است که مسیر تشخیص و درمان برای بیماران زیر چهل سال و بالای چهل سال متفاوت است. مردان 40 ساله یا مسن‌تر در صورت ابتلا و مشاهده مداوم خون در منی، باید نسبت به بزرگی خوش خیم پروستات یا سرطان پروستات مورد بررسی قرار بگیرند و باید توجه داشت که در این افراد اگر خون در انزال، نسبت به درمان مقاوم باشد و تداوم یابد، نیاز است MRI و TRUS انجام شود. متدهای تهاجمی نظیر سیستوسکپی و وزیکولوسکپی زمانی که متدهای غیر تهاجمی نتیجه ای نداشت، باید انجام شوند.

سیستوسکوپی

بررسی تشخیصی خون در منی یا انزال

  1.      گرفتن شرح حال و امتحان بالینی
  2.      گرفتن فشار خون
  3.      آزمایش کامل ادرار
  4.      کشت ادرار
  5.      آزمایش کامل خون
  6.      تست های انعقادی
  7.      آزمایش اسپرم
  8.      آزمایش کاندم
  9.      بررسی بیماری‌های مقاربتی

بیماران کمتر از 40 سال در صورت عدم وجود علائم دیگر، نیاز به درمان محافظه کارانه خواهند داشت و این دسته از بیماران کم خطر (LOW RISK) هستند.  بیماران 40 ساله و بالاتر با انزال خونی مداوم که همراه با علائم دیگر هستند، گروه پرخطر (HIGH RISK) تلقی می شوند و باید درمان علت بیماری با آنتی بیوتیک و داروهای ضدالتهاب انجام شود. همچنین با انجام MRI و TRUS و همچنین آزمایش PSA (جهت بررسی سرطان پروستات) شرایط بیمار مورد بررسی دقیق قرار گیرد. برای افراد زیر چهل سال نیز باید با سونوگرافی، وجود تومور بیضه بررسی و رد شود یا به درمان آن پرداخت.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر علی شنبه ۳ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر
    من۳۰ سالمه و از ده سال قبل ادرارم کامل تخلیه نمی شد سربازی بودم و یه دکتر عمومی به من گفت که بعد از دستشویی آلتت رو چند بار بکش و نهایتا سر آلت رو فشار بده چند سال این کار رو انجام دادم وسواس گرفتم و با فشار زیاد آلتم رو میکشیدم الان آلتم بزرگ و ححیم شده سر آلتم حالت ورم داره که اصلا ورمش نمیخوابه باعث شده که از زیر شلوار هم دیده بشه و مایه عذاب و خجالت و سرخوردگی شده که باعث مشکلات روحی روانی شده و از خیلی از کارهای زندگیم عقب افتاده ام خواهش میکنم جوابم رو بدین آیا میشه آلت رو کوچیک کرد؟بدون جراحی مثلا با تزریق کورتون؟
    البته پیگیر مشکلات ادراری هم شدم و آزمایش و سونوگرافی و ار یو جی و سیستوسکوپی و نوار مثانه هم انجام دادم که نهایتا گفتن مشکل خاصی نداری وای واقعا مشکل دارم تو رو خدا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳ مهر ۰( 2 سال پیش)

      با سلام متاسفانه درماني ندارد

  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چند وقته خیلی عذر میخوام ..بعد از دستشویی بزرگ سر آلتم سوزش احساس میکنم که یک یا دو دقیقه طول میکشه و بعد درست میشه میشه بفرمایید مشکل چیه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      با سلام التهاب پروستات است روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر