سوزش و تكرر ادرار به علت التهاب غیر عفونی مثانه

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

آیا دیورتیکول مثانه خطرناک است؟

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند. شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد.

هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند. هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب غیر عفونی مثانه

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان چیست؟

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

درمان عفونت مثانه

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام میشه لطفا بفرمایید درمان کیست اپیدیدیم چیه? آیا با دارو حل میشه?چقدر خطرناکه?
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      نياز به درمان ندارد و هر سال سونو و ازمايش aFP, bHCG بدهيد و درمان ان جراحى است كه چون باعث قطع واز مى شود انجام ندهيد
  • تصویر کاربر عباسی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    باسلام مجدد؛
    پیرو سوال با کد رهگیری شما: x05zq714 :
    بنده پنج سال است که ازدواج کرده ام و از همان ابتدا اختلال نعوظ و زودانزالی داشتم. برای اختلال نعوظ تادالافیل مصرف می کردم اما گویی تادالافیل درمانی موقتی است. جهت زودانزالی ابتدا از کاندوم تاخیری استفاده میکردم به تجویز برخی از متخصصین در دوره هایی جداگانه سرترالین، پاروکستین، سیتالوپرام و حتی کلومیپرامین هم مصرف کرده ام اما کلومیپرامین شدیدا برایم عوارض داشت، سرترالین فقط چاقم کرد، سیتالوپرام چندان موثر نبود و پاروکستین با وجود اینکه اندکی بهتر بود اما چون در شهرمان کم بود دیگر به آن ادامه ندادم(این ها نیز گویی تاثیری موقتی داشتند).
    البته مشکلاتی همچون استرس و اضطراب و مناقشات با همسر و خانواده اش داشته ام که بی تاثیر نبوده.
    اخیرا و پس از فرزند دار شدنم متوجه شده ام هیپوگنادیسم سنترال دارم که تحت نظر فوق تخصص غدد در حال مصرف سه هفته-سه هفته ی آمپول تستوسترون هستم.البته ناگقته نماند تستوسترون اوایل تاثیر خوبی بر درمان اختلال نعوظ و زود انزالی ام داشت اما اکنون و با گذشت یک ماه و نیم باز همه چیز به حالت قبل برگشته است.
    ضمنا بنده پروستاتیت مزمن باکتریال هم دارم که درحال درمان آن با افلوکساسین می باشم.
    حال چه کنم؟ اختلال نعوظ و زودانزالی ام خوب می شود؟
    من بعد چندبار تلمبه زدن شدیدن تحریک می شوم و تایم آن حدودا 5دقیقه است اما دوست دارم طولانی تر، بیش تر و پرقدرت تر باشد.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۲ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر من مطالب شما را خواندم دارای مشکل :1-زودانزالی هستید 2-هیپوگونادیسم ثانویه 3-مشکل اختلال نعوظ. بنابراین نیاز به گرفتن یک شرح حال دقیق و معاینه بالینی و رویت آزمایشهای انجام شده است بنا براین باید حضورا" ویزیت شوید و توضیح تمام مسائل امکان پذیر نیست
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عباسی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام؛
    مقاله ی جامع و کامل شما درخصوص زودانزالی را خواندم. حقیقتش من چندسال است که زودانزالی و اختلال نعوظ دارم اما بخوبی درمان نشدم و هنوزم مشکل دارم.
    حال باید چه شرح حالی بدهم تا مناسب ترین دارو را به من معرفی نمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام وتشکر زودانزالی و اختلال نعوظ دو مقوله جداگانه است بنابراین درمان انها هم متفاوت است . ایا زودانزالی شما اولیه یا ثانویه است؟ ایا مشکلات فکری و درگیریهای ذهنی و اظطراب و استرس دارید لطفا موارد فوق را پاسخ دهید و اختلال نعوظ شما از کی شروع شده است؟
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    جهت درمان ضعف عضلات کف لگن چه باید کرد؟ آیا بجز انجام ورزش کگل درمان های دیگری هست؟ اصلا آیا ورزش کگل مورد تایید شما و علم پزشکی هست؟ برای درمان به چه پزشکی باید مراجعه کرد؟
    تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      ورزش کگل عبارتست از تقویت عضلات پرینه که بهترین روش درمانی برای بی اختیاری نوع استرس در زنان ومردان در سنین بالا می باشد و در سنین جوانی هیچ نوع ارزشی ندارد و دیگری ورزش عضلات کف لگن بوسیله جریان الکتریسیته و فیزیوتراپی می باشد
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من چهار ماه پیش با تشخیص تومور بیضه با مارکرهای afp=365 bhcg=29 و ldh=650 بیضه را خارج کردم و جواب پاتالوژی 88 درصد سمی نوما 10 درصد یالک سک تومور و 2 درصد تراتوما را نشان داد . تومور کاملا محدود به بیضه بود و حتی لایه های تونیکا هم درگیر نکرده بود . گسترش لنفاوی و واسکولار هم مشاهده نشده بود .بعد از عمل مارکرها نرمال شدند.تا ماه پیش که afp تا 30 افزایش یافت و ldh هم 50 واحد بالاتر از حد نرمال رفت یعنی 450 . با اینکه سی تی اسکن شکمی و قفسه سینه و گردن پاک بود دکتر انکولوژ برای من سه دوره شیمی درمانی BEP را تجویز کردن. بعد از دور اول afp نرمال شد . من الان دور دوم هم تمام کرده ام . آ یا باید دوره سوم هم بگذرانم ؟ ؟؟
    لطفا راهنمایی فرمایید آقای دکتر -با تشکر جمال 27 ساله
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام وتشکر اگر تومور بیضه شما بطور خالص سمی نوما بود درمان مناسب و طول عمر صد در صد طبیعی داشتید. این تومور میکس است و دارای سه بافت سرطانی می باشد بنابراین درمان آن خیلی پیچیده می باش . دوره سوم شیمی درمانی را حتما انجام دهید در مورد برداشتن لنف نودها ی شکمی علی رغم منفی بودن سی تی باید تصمیم گرفت که بعدا شما را مطلع می کنم.
  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد خدمت استاد گرانقدر. بنده در سوال شماره n73sn710 از شما درمورد نحوه درمان نشتی وریدی سوال کردم وشما فرمودید با ضریب احتمال 40 درصد با یک عمل سرپایی قابل انجام است . حال با فرض عمل و عدم موفقیت آیا حالت فعلی که با استفاده از تادالافیل امکان نعوظ هست پابرجا میمونه یا عمل در صورت عدم موفقیت عوارضی هم به همراه داره . با توجه به اینکه من از مشهد مزاحمتون میشم اگه جهت ویزیت و روییت سونوگرافی لازم میدونید خدمتتون میرسم
    با تشکر از راهنماای شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      این عمل جراحی هیچگونه عارضه ای ندارد و در ایجاد نعوظ با دارو که در حال حاضر صورت می گیرد مداخله ای نمی کند
  • تصویر کاربر رسائی دوشنبه ۴ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1395 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله و متاهل هستم که حدود یکی دوماه پیش با مراجعه به ارولوژیست و با گرفتن شرح حال و انجام انواع آزمایشات و سونوگرافی برایم تشخیص پروستاتیت باکتریال مزمن(CBP) دادند اما چون مردد بودم به متخصصی دیگر مراجعه کردم که تشخیص ایشان نیز همان بود!
    اکنون یک دوره یک ماهه تاوانکس500 و ترازوسین2 استفاده کرده ام که باید دو ماه دیگر نیز ادامه دهم اما شدیدا بخاطر عارضه ی یبوست تاوانکس اذیت شدم و ناراحتم. حال باتوجه به این که پزشکم مسافرت خارج است، میتوانم از افلوکساسین برای دوماه آینده استفاده کنم؟ افلوکساسین با چه دوزی و چندبار در روز؟
    (ضمنا سیپروفلوکساسین نمیتوانم بخورم چون علاوه بر تداخل با لبنیات در من مشکلات پوستی ایجاد میکند)
    باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۴ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر چون این داروها از یک خانواده (generation) هستند می توانید از افلوکساسین 200 میلی گرم استفاده کنید ولی موارد زیر را حتما توجه کنید: 1-روزی دو بار هر بار 15 دقیقه باسن در اب گرم گذاشته شود 2-عمل جنسی حتما انجام شود 3- تخلیه ادرار زود به زود انجام شود 4- از خوردن تندی و ادویه جات و غذاهای تند خودداری نماییید 5- به جای ترازوسین از کپسول omnic شب موقع خواب استفاده کنید یک عدد 6- زیاد به فکر بیماری خود نباشید، بی خیالی بسیار مهم است.
  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۲۱ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،بنده یک سالی هست متوجه بیماری واریکوسل در بیضه هام شدم،از طریق درمان با داروهای گیاهی و زالو درمانی اقدام کردم ولی بی فایده بود،به نظر شما تنها راه حل جراحی میباشد یا روش درمانی دیگری هم هست،و اگر بیخیال درمان بشم چه عواقبی داره؟متاهل هستم با یک فرزند و 32سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر، اگر آزمایش اسپرم (اسپرموگرام) شما غیرطبیعی باشد و بچه دار نمی شوید تنها راه عمل جراحی است
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
  • تصویر کاربر سلمان یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    باسلام.آقایی 27 ساله و متاهل هستم که چند سال است در ناحیه پرینه و مقعد خود شاهد ترشحات و شاید عرق همراه با بویی ناخوشایند،خارش زیاد،معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که غالبا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد.تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین از پمادهای تریامسینولون،کلوتریمازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است. میخواستم ببینم تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و احترام از اینکه برای کمک به اینجانب مراجعه کردید، در ناحیه پرینه و مقعد هرگز ترشحی وجود ندارد. بنظر اینجانب چون این دو قسمت نیاز به نظافت روزانه و حمام رفتن دارد، به شکل حساسیت پوستی ایجادشده، ضمن کوتاه بودن موههای این ناحیه، ماده شوینده بدن خود را تغییر دهید. چنانچه بهبودی حاصل نشد به متخصص پوست مراجعه کنید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقلات مرتبط
درد بالای ناحیه تناسلی مردان

علل ایجاد عفونت مجاری ادراری UTI در مردان چیست؟

دیورتیکول مثانه

آیا دیورتیکول مثانه خطرناک است؟

مثانه نوروژنیک

مثانه نوروژنیک چیست و چه علائمی دارد؟