درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    من 2 سال پیش این علایم را داشتم :👇

    1_بعد ادارار مایعی غلیظ خارج می شد و سر آلت من تا نصف روز درد می کرد و بیضه راست من هم شروع به درد می کرد...
    2_لوله ای که زیر بیضه ها از مقعد تا آلت میاد بعضی مواقع درد می کنه.
    4_بعضی مواقع که تحریک می شدم بعد که برای تخلیه ادرار می رفتم بعد ادرار منی خارج می شد که باز آلت و بیضه من شروع به درد می کرد.
    از نظر ادرار هیچ مشکلی ندارم.
    دوسال پیش رفتم متخصص در شهر تربت حیدریه به نام دکتر قنبری زاده... ایشون گفتن من پروستاتیت مزمن دارم و دارو آنتی بیوتیک و کپسول تامسولوسین نسخه کرد و هر چند ماه دوباره می رفتم پیش دکتر و دوباره با توجه به وضعیتم دارو تجویز می کرد... و من روز به روز وضعیتم بهتر می شد و در برج 2 سال 96 اقدام به ازدواج کردم و زود به زود خودم را تخلیه می کنم (ارضا می کنم). دیگه نه اون ماده بعد ادرار ترشح می شد و نه درد سر آلت و درد بیضه داشتم و دکتر قرص ترازوسین 2 را جایگزین کپسول تامسولوسین0.4 کرد ولی این اواخر باز چون بعضی علایم دوباره دیده شد قرص ترازوسین را قطع و کپسول تامسولوسین و قرص انتی بیوتیک نسخه کرد و علایم من بهتر می شد و وضعیتم بهتر شد و من تا الان شبی یک کپسول تامسولوسین 0.4 مصرف می کنم .... ولی الان چند روزی هست دوباره علایم زیر شروع شده و من فکرم درگیر شده...👇👇
    1-بعد تحریک شدن جنسی در موقع تخلیه ادرار در آخر ادرار ترشح منی انجام می شه و سر آلت وبیضه راست من شروع به درد می کنه....
    2-بعضی مواقع لوله داخل آلت و مجاری تناسلی من خارش داره....
    3- نیم ساعتی بعد از انزال و ارضاع سر آلت من شروع به درد می کنه.
    4-سه الی چهار روز که قسمت پایین کمر و قسمت لگن من به صورت متناوب درد داره....
    5-قسمت زیر بیضه ها که لوله مجاری از مقعد شروع می شه این لوله درد می کنه بعضی اوقات.
    6-بعد ادرار آلت و بیضه راست من شروع به درد می کنه.
    ....................
    قابل به ذکر است که از نظر فشار تخلیه ادرار و از نظر انزال هنگام سکس هیچ مشکلی ندارم فقط علایم بالا من را اذیت می کنه....
    با تشکر از محبت شما 🙏
    لطفا درباره مریضی و شیوه درمان که دوباره عود نکنه و خوب بشم من را راهنمایی کنید....
    چه دارویی مصرف کنم که خوب خوب بشم تو را خدا راهنمایی کنید.
    ........................
    آیا اسم مریضیمن پروستاتیت عفونی م است ... یا پروستاتیت مزمن ( سندروم لگنی )....
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      شما مبتلا پروستاتيت مزمن و يا سندروم مزمن درد لگني هستيد ، دستورات براي ٤ هفته انجام دهيد ١- عمل جنسي داشته باشيد ٢- روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم بنشيد به مدت ده روز ٣- قرص سيپروفلوكساسين هر ١٢ ساعت يك عدد به مدت ٤ هفته ٤- شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي گرم روزي يك عدد ده روز
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۱ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 746 مشاهده پرسش
    سلام
    من 29 سال سن دارم و مجرد هستم حدود شش ماهی است که درد ناراحت کننده بیضه راست دارم بشتر بالای بیضه راست و کشاله ران چند روزی است که شدید شده است . در حدود سن 15 سالگی به متخصص ارولوژی مراجعه کردم و او گفت واریکسل داری درجه اش یادم نیست و من توجه نکردن تا حال حاضر که درد هم اضافه شده . سه سوال خدمت شما دارم
    1- علت چیست؟
    2- باتوجه به اینکه از ابتدای بلوغ تا به اکنون واریکسل داشتم با درمان آن بیضه ها از لحاظ اندازه و کارایی بهبود میابد؟
    3- اگر چنانچه به علت طولانی بودن مشکلاتم نابارور شده باشم آیا بهبود میابد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      شخصي كه واريكوسل دارد اولين قدم اينستكه آزمايش اسپرم بدهد تا مشخص شود كه فرد مبتلا به ناباروري شده يا نه، در اين حالت عمل واريكوسل بايد انجام شود تا فرد بارور مي شود و اندازه بيضه ها طبيعي مي شود
      رد
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      پرسش اول را پاسخ ندادید علت درد چیست ؟
      آیا واریکسل درد دارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۱ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خير واريكوسل باعث درد نمي شود درد شما مربوط به التهاب اپيديدم مي باشد كه بالاي بيضه قرار گرفته
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    از دو سه سال پیش سنگهایی تو مجرای ادراری گیر میکرد (دقیقا ناحیه بین بیضه و مقعد حتی خودم هم موقع نشستن روی صندلی دوچرخه حسش میکنم)که بعضا باعث کاهش جریان ادرارم میشه ولی خب بعد چند بار ادرار کردن و یکم فشار سنگ دفع می شد و جریان ادرارم طبیعی می شد.
    الان دوباره مشکل پیدا کردم، جریان ادرارم کاملا نازک شده، هنگام دفع سوزش و درد شدید تو مجرام دارم، حتی طی روز هم سوزش و خارش در مجارم حس می کنم، بصورت پیوسته مقدار کمی ترشح زرد یا سفید نوک آلتم دیده میشه، الان خودم سنگی تو مجرا حس نمیکنم ولی احساس می کنم از ناحیه نزدیک مقعد جریان ادرارم دچار مشکل شده.
    دکتر مراجعه کردم تشخیص پروستاتیت وسیستیت دادن: سیپرو 500، ترازویسن و نیتروفورانتوئین تجویز کردن. موقع مصرف دارو ترشحات خوب شد جریان ادرارم هم بهتر شد ولی با اتمام داروها دوباره تمام مشکلاتم برگشته.
    الان چیزی که خیلی اذیت می کنه غیر از درد و سوزش هنگام دفع، احساس فوریت در دفع ادراره که یکباره احساس دفع فوری بهم دست میده (با وجود اینکه مثانه م کامل پر نیست) بطوری که حتما باید تخلیه کنم همین موضوع باعث شده کمتر آب بخورم تا تو فعالیت روزانه م بمشکل نخوردم بعلاوه اینکه آخرین آزمایش خونی که گرفتم کراتینین خونم شده 1.44 که واقعا نگرانم کرده. داروهای هم که پزشکا تجویز میکنن اثرشون موقتیه
    خواهش می کنم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران مقدار كراتينين نباشد با مصرف كم گوشت ونمك طبيعي مي شودو براي تند ادرار كردن قرص وزيكر ١٠ميلي گرم را روزي يك عدد ميل كنيد
  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    با سلام بنده 24 سالمه ورزش بدنسازی میکنم ازمایش دادم اوره و کبدم لب مرز هست نگرانم خواستم راهنمایی کنید بنده اب روزانه 2-3 لیتر میخورم هیچ قرص و مکمل و دارو مصرف نمیکنم بیماری خاص ندارم و پروتئین به اعضا وزنم 2 گرم طبق گفته علم و همه مربیان میرسانم برای عضله سازی که هدف ما ورزشکاران هست .برگه ازمایشم را نشونتون میدم ببینید بنده هیچ غذا مصنوعی مضر روغن و فراوری شده و قند شکر نمیخورم همه غذا هام رژیمی هست از منابع طبیعی سالم حالا مشکل من جدی هست یا و ایا مشکلی فشاری روی کبد و کلیه نیست ؟ من پرسیدم از چند تا ورزشکارا گفتن برای ما همیشه بالاس بخاطر اینکه پروتئین و غذا بیشتر میخوریم نسبت به افراد عادی ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمايش شما ديده شد أزمايش هاي كليه و كبد طبيعي بود
    2. تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان سپاس از پاسخ بسیار ممنون شما که سلطان تخصص درا ین ضمینه هستید البته با پاسخ این جمله ای که دادید بنده خیالم راحت شده اما جهت دانستند میفرمائید دلیل عدد نزدیک به لب مرز در اوره و کبد چی هستش ؟
      ایا بخاطر تمرینات با وزنه بدنسازی که ما انجام میدیم هست یا بخاطر میزان پروتئین دریافتی برنامه غذایی ما که به اعضا وزنم 2 گرم میرسانم البته این مقدار علمی هست و همه بدنسازان استفاده میکنند . بنده شک روی پروتئین دریافتیم دارم اینم برنامه غذاییم همه چیز طبیعی سالم میخورم مشاهده کنید البته کالری و درشت مغذی ها اندازه با نیاز بدنم تنظیم شده دقیق .
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      علت پروتئين مصرفي مي باشد
    4. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکر همیشه همین میزان مصرف کنم طبق این عدد ازمایش فشاری در اصل روی این 2 نیست ؟ یا مشکل ساز نمیشه در اینده ...
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خير نگران نباشيد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    پسری 30 ساله هستم و مجرد. چند ماهی میشه که جریان ادرار ضعیف شده و تکرر ادرار و سوزش دارم و تقریبا نصف ادرار باقی مونده در مثانه رو باید با پمپاژ و عضلات شکم تخلیه کنم. بیشتر جاها نوشتن بزرگی پروستات تو این سن اتفاق نمی افته. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    بیشتر از یکساله مصرف آب زیادی دارم ولی احساس خشکی دهان دارم. یه مقدار ادرار تو مثانه هام جمع میشه احساس مورمور شدن کلیه ها و اطراف شکم دارم. درد ندارم. کلا آدم خیلی حساسی هستم و این مساله استرس و اضطراب زیادی برام ایجاد کرده. از کلیه ها و مثانه سونوگرافی دادم که هیچ مشکلی نداشت. آزمایش خون و ادرار هم عفونت نشون نداد. سونوگرافی پروستات رو دکتر برام ننوشت و انجام ندادم.
    ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      مشكل شما التهاب پروستات است دستورات را انجام دهيد ١- روزي دو بار در أب گرم بنشينيد ٢- شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي گرم روزي يك عدد ٣- عمل جنسي داشته باشيد ٤- كپسول أمنيك روزي يك عدد ٥ - قرص وزيكر ده ميلي گرم روزي يك عدد
    2. تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی متشکر.
      فقط دوتا مطلب اینکه احساس خودم این بود که به خاطر خود ارضایی پروستاتم مشکل پیدا کرده.
      مشکل نداره شما فرمودید عمل جنسی داشته باشم؟
      سوزش هم بیشتر پس از ادراره تا حدود یک ساعت که التهابش آرومتر میشه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ربطي به خود ارضايي ندارد و سوزش ادرار هم بهبود مي يابد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر hamed سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید. پسر 22 سال هستم. من رابطه ی جنسی متعدد با خانم های مختلف برقرار میکنم از این رو بعد از هر رابطه دچار یک نوع وسواس ذهنی یا نگرانی میشم که نکند با این خانم که رابطه داشتم چیزی از او به من سرایت بکند البته همیشه از کاندوم استفاده میکنم و سالیانه ازمایش میدهم
    سوال من این است که با استفاده از کاندوم بیماری امیزشی مثل اچ ای وی و........دیگر به من انتقال نمیشود؟ یعنی با خاطر جمعی از سبک زندگی خودم لذت ببرم یا باید نگران زود از این دنیا رفتنم به خاطر دچار شدن به ایدز یا هپاتیت...... باشم؟
    اقای دکتر پیشنهاد شما به من چی هست؟
    اگر که به اچ ای وی مبتلا شوم با دارو درمان میشوم؟ در مورد هپاتیت چطور؟ چطور رابطه برقرار کنم که هپاتیت هم انتقال نکند؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران نباشيد با كاندوم بيماري سرايت نمي كنه
  • تصویر کاربر سودابه سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام.همسرم42 ساله یکماهه دچار هماچوری متناوب شده.با خون سیاه رنگ.در بررسب ادرار RBCزیاد و بالای 5 عدد دیده شد.در اسکن لگن نیز چیزی تشخیص داده نشد.فقط سنگ حالب راست گزارش شد.ضمن TUl علاوه بر سنگ توده ای در ساعت 2 و 3 مثانه دیده شد که طبق نظر دکتر ظاهرش به TCCگرید یک میخورد.نمونه به پاتولوژی ارسال گردید.
    طبق نظر دکتر باید بیمار 6 جلسه به فاصله هر هفته تزریق داخل مثانه BCG انجام دهد و دو ماه بعد سیستوسکوپی شود.ضمنا به گفته پزشک مقداری از عضله هم برداشته شد برای اطمینان.ولی گفتن تومور سطحی بود.
    جواب پاتولوژی 2 هفته طول میکشه.
    نگرانم تومور کامل برداشته نشده باشه چون در اتاق عمل تزریق شیمی درمانی هم انجام نگرفت.
    آیا نیازه تو آماده شدن جواب پاتو به دکتر ماهری در تهران ببرمش تا دوباره سیستوسکوپی بشه؟
    از کار دکترش زیاد مطمءن نیستم.
    ممنون از پاسختون.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      چك كردن توسط يك پاتولوژيست ديگر در بسياري موارد انجام مي شود ولي أگر عضله گرفتار نباشد تومور سطحي است
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام
    خسته نباشید
    من 38 سالمه و 10 سال کولیت اولسراتیو دارم، همزمان نیز تکرر ادرار و ضعیفی جریان ادرار و نیز داغی بیضه ها دارم، چندین متخصص اورولوژی رفتم بعضی ها شون گفتن التهاب پروستات، بعضی ها گفتن بخاطر استرس، و این اواخر هم گفتن بخاطر کولیت میباشد و قرص سولیفناسین سوکسینات5 میلی همراه باکلوفن داد، یکم تکرر ادرار کم شده اما جریان ادرار همچنان ضعیف میباشد، در ضمن حجم پروستاتم هم 27cc میباشد
    سوالم اینست آیا کولیت میتونه باعث تکرر ادرار و فشار به پروستات و داغی بیضه ها بشه و درمان داره یا نه
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      التهاب پروستات داريد و ارتباطي به كوليت ندارد فقط كپسول أمنيك روزي يك عدد اضافه شود و عمل جنسي داشته باشيد و روزي دو بار در أب گرم بنشينيد
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید پدر بنده 74 سالشونه الان 5ساله که درد پروستات دارن دکترا میگن سرطان خوش خیم نیاز به عمل نداره این چند سال با کپسول تامسولسین هگزال طی کرد الان این دارو تموم شده و پیدا نمیشه و ایشون هم چند مدت درد زیاد دارن و در تخلیه ادرار بسیار مشکل دارن و شب 3یا 4 بار برای دفع ادرار از خواب بلند میشن . اگرامکانش هست راهنمایی کنین خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      مي توانيد از كپسول أمنيك استفاده شود و سونوگرافي مثانه پر و خالي هم انجام شود
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان.ی چند وقتی هست ادرارم باریک میاد گاه. اول و آخرش قطره قطره این حالت زمانی که منی از من خارج میشود بیشتر میشه. سونو و آزمایش خون و ادرارانجام دادم همچین خوبه فقط ی کیست روی بیضه راستم هست عکس سونو وازمایش رو هم می فرستم ممنون راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      لطفا سن خود را اعلام كنيد
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      36سالمه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      شبي يك عدد كپسول آمنيك (omnic) ميل كنيد ، عمل نزديكي داشته باشيد ، روزي دو بار در آب گرم بنشينيد ، شياف ايندومتاسين ٢٥٠ ميلي گرم روزي يك عدد به مدت ده روز استعمال شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 903 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام