سوزش و تكرر ادرار به علت التهاب غیر عفونی مثانه

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

آیا دیورتیکول مثانه خطرناک است؟

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند. شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد.

هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند. هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب غیر عفونی مثانه

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان چیست؟

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

درمان عفونت مثانه

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی
  • تصویر کاربر بهنام پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    می خوستم بدونم کراتین خونم بالا است؟ نیاز به مراجعه به متخصص دارم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام كراتينين طبيعي بود نيازي به مراجعه به پزشك نيست

  • تصویر کاربر رکسانا2 پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر 38سالمه دقیقا نمی دانم زود انزالیم از کی شروع شده ده سال یا کمتر یابیشتر طوری که بعضی اوقات قبل رابطه منی من کمی خارج می شد و گاهی اوقات هنگام ارضا شده درد خیلی خفیفی در التم احساس میکردم
    من نمیدانم واقعا مدت زمان دخول چند دقیقه طبیعیه هر کس یه چیزی میگه و این فشار مضاعفی بر من وارد میکند
    شما بفرمایی من چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با سلامت خدمت آقای دکتر:بنده از حدود ۵سال پیش بنا به پیشنهاد دوستان از قرص های تاخیری استفاده نمودم و الان۴۰ساله هستم قرص های مورد استفاده سیلد نافیل و ویزازسین و ....بوده که به مرور زمان دچار شرطی شدن شدم و الان طوری هست که بدکن استفاده از قرص آلتم شق نمیگردد و تمایل جنسی دارم کلی شق نمیگردد .درمان آن چیست.ممنون.خدا خیرتان دهد.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام اگر زود انزال هستيد بايد روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل شود و اگر مشكل نعوظ داريد يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام و درود خدمت دکتر عزیز
    جوانی ۲۹ ساله هستم
    حدود دو الی سه ماهه درگیر بیماری شدم با علائم درد در قسمت بیضه . درد در قسمت پرینه
    درد در آلت و.... ادرار بریده . تکرر ادرار . کامل دفع نشدن ادرار. سوزش ادرار . تیره و بد بو بودن ادرار گاهی درد در مقعد
    سونوگرافی انجام دادم هیچ مورد خاصی نبود خداروشکر هم کلیه ها هم مثانه هم بیضه بدون هیچ سنگ و توده و ..‌‌
    سی تی شکم و لگن انجام دادم همین طور هیچ موردی نبودد
    آزمایش خون و آزمایش کشت منفی و هیچ اثری از عفونت یا مورد عجیبی نبود
    ....
    اندازه پروستات متعارف
    حالا سوالم اینه که من درگیر چه بیماری هستم
    که ۳ ماهه درد اذیتم میکنه انواع قرص ها تجویز شده مانند بکلوفن . سلوکسیب . کمی اومنیک ولی فعلا افاقه نکرده
    اخیرا با مصرف باکلوفن ده دچار اختلال نعوظ و ضعف جنسی شدم آیا باکلوفن ربطی به این موضوع دارد،؟
    خواهشا راهنمایی بفرمایید ممنونم
    1. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      دکتر اینو لازم میدونم که بگم بنده متاهل هستم و ورزشکار و بدون مصرف هیچ دخانیات و الکل زندگی کاملا سالم
      ..‌
      توان جنسی بالایی داشتم در هفته ۴ مرتبه رابطه جنسی و زود انزالی و اختلال نعوذی که الان دارم و نداشتم
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      دکتر درد کشاله ران دقیقا ۲ ماهه با منه داروهایی که مصرف کردم دوره های مختلف
      سیپرو بوده ۵۰۰
      باکلوفن ۱۰ حدود ۲۰ عدد
      سلوکسیب ۱۰۰ حدود ۲۰ عدد
      اومنیک ۱۰ روز شبی یک عدد
      ملوکسیکام ۲۰ عدد
      لوکسیر ۲۰۰
      والا خسته شدم از بس آنتی بیوتیک خوردم و قرص های متفرقه
    3. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      دکتر ببخشید چند پیام شد احساس میکنم با ورزشای سنگین مثل فوتبال بدتر میشه
      آیا این نظریه درسته؟
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام ارتباطي به بكلوفن ندارد مشكل شما التهاب پروستات است كپسول امنيك را ادامه دهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل شود

      لتهابل 

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام.من حدودسه روزاست که سوزش اداردارم موقع تخلیه اداربسختی تخلیه میشودقبلا داروی پروستات استفاده میکردم
    باعرض معذرت که مطرح میکنم حدوددوماه است که دیسک کمرعمل کرده ام دکترهم مرا ازنزدیکی کردن با همسر ممونع کرده
    حال یکی ازعلت ها میتواند دیرنزدیکی کردن باشدیعنی باعث سوزش ادارباشد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

  • تصویر کاربر Reza پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    من چندتا مشکل دارم
    مشکل اول اینه که یک چیز مثل جوش روی پوست که اندازه اش خیلی کوچیکه از نخوندم خیلی کوچیکتر سمت راست بالای بیضه است که فک کنم روی خود بیضه هست یعنی نمیدونم
    دوم اینکه زیر بیضه سمت چپ تورم هست که تو عکسم مشخص که فکر کنم اپیدیمت است من اندازش نگرانم کرده
    مشکل سوم تورم بیضه سمت راسته که اونم فکر کنم اپیدیمت موقع بررسی بعضی اوقات سفت میشه و بعد از خود ارضایی نرم میشه

    و اینم بگم من حدود ۵ماه پیش برای واریکوسل سنو کردم که مشخص شد سنو گرید۲دارم و دیگه دکتر حرفی از مشکل دیگه نزد

    و اینکه حدود ۲سال عفونت ادراری دارم که خیلی بی اهمیتی کردم و فکر کنم دلیل این مشکلات از همون عفونت بیضه هست

    و اینکه من حدود یک سال پیش ازمایش ادرار و خون دادم هیچ نشکلی نبود بجز عفونت ادراری که دکتر گفت اصلا قرصم نمیخواد

    و اینم بگم هیچ دردی ندارم و در حالت شق اندازه بیضه ها مناسب تر از عکس

    مشکل الانم اینه همش فکر میکنم سرطان بیضه دارم روز شبم داغون شده اقای دکتر بنظر شما چیکار کنم؟!دوباره برم دکتر؟
    مشکل خاصی دارم؟!
    سرطان بیضه دارم؟
    و اینکه درد واریکوسل چجوری یعنی در کدوم ناحیه هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام نگران سرطان بيضه نباشيد استرس و اضطراب نداشته باشيداپيديديميت دو طرفه داريد روزي يك عدد قرص تاوانكس ٥٠٠ ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر رضا جمعه ۵ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتردوساله واریکوسل گرید۲دارم زود انزالی شدید هم پیدا کردم چه کنم برای درمان وارکوسل و زود انزالی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد أزمايش اسپرم داده شود أگر طبيعي نبود واريكوسل عمل شود

    2. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      این قرص واسه زودانزالی هم موثرهس؟
    3. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      هر روز بخورم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      براي زود انزالي روزي يك عدد به مدت سه ماه ميل شود

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۵ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام. وقت بخیر آقای دکتر. لطفا بنده رو راهنمایی کنید. ببینید یکی از فامیل های ما ازدواج کرده بودن و مشکل نغوذ داشتن که متاسفانه مشکلشون یه کم حاد بود و منجر به طلاق شد. به همین خاطر بنده از اون موقع همش فکر و ذهنم مشغول بود چون بنده مشکل زود انزالی دارم. یعنی تا بحال سکس نکردم ولی بعضا خودارضایی می کردم که این مشکل رو در خودم دیدم. بعد گفتم نکنه من هم به این دلیل دچار مشکل بشوم بعد ازدواج و به فکر درمان افتادم. متاسفانه از روی سادگی با یک پیج اینستاگرام آشنا شدم و با پرداخت هزینه ای یک پکیج به بنده داده شد که شامل(یه چنتا گیاه به عنوان دمنوش، یه مقدار پودر شامل زنجبیل و... و یه کم روغن مخصوص با یه سری حرکات نرمشی بر روی آلت بود که بنده این حرکات رو انجام دادم ولی بعد یه هفته متوجه شدم که جواب نمیده و مجدد یه پکیج دیگه فرستادن شامل 5 تا قرص و پودر گیاهی و دمنوش... و البته انجام حرکات نرمشی بر روی الت به صورت روزانه که باید روغن رو چند قطره میریختم و ورزش میدادم که شامل حرکات کششی و.. بود. ..طبق توضیحات فروشنده این محصول برای زودانزالی و افزایش طول آلت و همچنین نغود بود. بنده مشکلی از بابت افزایش و نغوذ نداشتم و خیلی میل جنسی ام بالا بود. به هر حال بنده این محصول رو استفاده کردم. در خلال این دوره بنده برای خواستگاری اقدام نمودم. نمیدونم به چه دلیل یا به خاطر استرس و... بعد روز خواستگاری بنده احساس کردم کلا حسم از بین رفته... به خاطر همین بنده رجوع کردم به یک دکتر اورولوژیست و ایشان 4 تا دارو به نام های تاداکیم، ایکس ای دی- آفرودیت و یه ویتامین ب تجویز کردن و گفتن که تاداکیم رو هفته ای 2 روز استفاده کن. بنده اینارو استفاده کردم و خوب بودم..البته سونوگرافی هم رفتم و مشکلی نداشتم . بنده اینا رو استفاده کردم و خوب شدم. بعد یک ماه مجدد این مشکل رو احساس کردم و پیش همان دکتر رفتم و گفتن که شما ضعیف هستی دیگه و باید اینارو استفاده کنی. منم خریدم این داروها رو ولی استفاده نکردم. آزمایش تستسرون هم دادم و مشکلی نبود. مجدد به یه دکتر دیگه رفتم و ایشون 4 تا آمپول تستسرون دادن و یکیش رو همون موقع زدم و بقیه اش رو دیگه استفاده نکردم. نزدیک یه هفته بعد من احساس کردم که در ناحیه بیضه و آلتم یه گرمایی رو احساس می کنم. البته نمی دونم این یه تلقین بود یا واقعا اینطوری حس می کردم. به طوریکه من بعضی مواقع حتی احساس می کردم که لباس زیرم خیس شده ولی نگاه می کردم می دیدم که نه چیزی نیست. بعد من مجدد به دکتر دیگه ای مراجعه کردم و ایشون گفتن که مشکل تو روانی و استرس هست و به یه دکتر دیگه روانشناس منو ارجاع دادن که اونجا هم رفتم و دوتا دارو دادن که بعد اینکه اومدم تحقیق کردم دیدم عوارض زیادی داره و استفاده نکردم. خودم با استفاده از مواد طبیعی مثل عسل خالص، ژل رویال و آجیل شروع کردم به مصرف و فکر کنم تاحدودی بهتر شدم. قبلا خیلی زود من حس جنسی ام برافروخته میشد ولی الان فکر می کنم که حس جنسی ام پایین هست. البته دکتری که رفته بودم گفتن که اگه در خواب نغوذ داری و در مشاهده فیلم ، پس مشکلت روانی و استرس هست. بنده الان در خواب بعضا نغوذ دارم و در مشاهده فیلم. ولی همش فکر میکنم که نکنه من نتونم بعد ازدواج نغوذ داشته باشم. الان فکر می کنم که مثل گذشته نیستم. یه مسئله مهمی هم که فکرمو مشغول کرده این هست که نکنه اون حرکات نرمشی که انجام دادم به آلتم آسیب رسونده... همه آزمایش هارو انجام دادم و مشکلی ندارم فقط مونده آزمایش سونوگرافی کالرداپلر که با تزریق پاپاورین انجام میشه که اونو میترسم انجام بدم که کار رو بدتر کنه. اخیرا گفتم برای اینکه بدونم آلتم نغوذ داره یا نه با مشاهده فیلم نغوذ پیدا کردم و عمل خودارضایی رو انجام دادم. البته بدون هیچ ماده ای مثل ژل و.. بعد چند دقیقه آلتم متورم شد از ناحیه ختنه گاهی ولی بعد چند روز بهتر شد. از اون روز به بعد تا امروز یه احساس گرما و داغی در ناحیه آلتم و بعضا بیضه ها پیدا کردم و حتی باز مثل گذشته احساس می کنم لباس زیرم خیس میشه ولی نگاه می کنم چیزی رو نمی بینم. لطفا به بنده کمک کنید که این احساس داغی و گرما رو چجوری برطرف کنم؟ و اینکه من قبلا حسم خوب بوده آیا ممکنه اون حرکت به آلتم ضربه بزنه؟ آزمایشات متعددی رو انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم. توصیه می کنیم آزمایش سونوگرافی کالرداپلر رو انجام بدم؟ چیکار کنم؟ بازم می گم تو مشاهده فیلم و... مشکلی ندارم و در خواب هم بعضی اوقات نغوذ خیلی خیلی خوبی دارم ولی بعضا متوسط. فقط ترس من این هست که نکنه به آلتم از لحاظ فیزیکی آسیب رسیده باشه و دچار نشت وردیدی شده باشم. البته تو آزمایشی که اخیرا انجام دادم تقریبا دوماه پیش تعداد گلبول های سفید در ادرار رو از حد مشخص بیشتر زده بود که من یه تحقیقی کردم نوشته بود که شاید از عفونت دستگاه ادراری باشه.
    الان سوالاتی که بنده دارم این هست:
    این احساس گرما و داغی رو چجوری برطرف کنم؟ آیا روانی هست این هم؟عفونت پروستات نکنه باشه؟ در زمان نغوذ هم فکر می کنم که آلتم داغ شده.
    ممکنه در اثر انجام حرکات آسیب فیزیکی دیده باشه آلتم و دچار نشت وریدی شده باشم و آیا انجام آزمایش سونوگرافی کالرداپلر با تزریق پاپاورین رو توصیه می کنید؟ کلا چیکار کنم؟
    من تابحال هیچ رابطه جنسی نداشتم ولی خودارضایی کردم. و 32 سالم هست. همش فکر و ذهنم درگیر این موضوع هست. از روزی که اینطوری شدم 6 ماه میگذره.
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 2 سال پیش)
      یه مورد هم عرض کنم. من بعضا احساس می کنم که آلتم درد میکنه انگار زخم شده ولی بعضی اوقات اینطوری نمیشم. در مورد گرما و احساس داغی هم وقتی گرم می کنم خودمو با بخاری و... فکر می کنم این کم شده... و یه مسئله اینکه چون جایی نیست من برم خودمو امتحان کنم که آیا وقتی من با یه جنس مخالف یه جا باشم به صورت برهنه، آیا حسی خواهم داشت یا نه؟ البته فکر می کنم داشته باشم. چون تابحال در همچین شرایطی نبودم.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام تمام مشكلات شما جنبه روحي رواني دارد روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و تمام فكر و خيال را از مغز خارج كنيد 

    3. تصویر کاربر علی جمعه ۵ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر. بنده هم فکر می کنم که بیشتر مشکل بنده روحی و روانی هست.

      """ولی یه مسئله که فکرمو بسیار مشغول کرده. این هست که آیا نرمش هایی که انجام دادم(مثلا کشیدن آلت و نگه داشتن، ماساژ با دودست و... دیگر حرکات) ممکنه به آلتم آسیب برسونه و این مشکل به خاطر مثلا آسیب فیزیکی باشه و نشت وردیدی؟ یا امکانش نیست؟"""

      و اینکه بنده میتونم الان با خیال راحت برم و به فکر ازدواج باشم؟ البته تو این فاصله که سوال رو پرسیده بودم، رفتم یه بار هم چکاپ دادم و حتی آزمایش تست PSA هم انجام دادم و در رنج نرمال بود خداروشکر و سایر آزمایشات خون و سونوگرافی... هم هیچ مشکلی نداشت و خیلی طبیعی و نرمال بودم. PSA هم 0.5 بود که طبق رنج باید کمتر از 4 باشه.
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۵ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      این قرص رو معمولا در روز چه تایمی باید استفاده کنم؟
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      نشت وريدي نداريد قرص صبح ها ميل شود

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده سابقه سنگ کلیه دارم ۳ روز پیش رابطه جنسی داشتم روز بعدش سر التم سوزش داره چیکار کنم بنظرتون ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازومكس ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر کیا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دکتر آقایی ۶۴ساله هستم تقریباً کمی تکرر ادرار دارم و مثانه ام کامل تخلیه نمیشه ،طبق سونوگرافی ابعاد پروستات (۳۵×۴۵×۳۶) میلی متر و
    به حجم ۳۱ccبزرگترازنرمال رویت گردید.
    شبی یکعدد کپسول تامسولوسین مصرف میکنم.
    بازم احساس میکنم درست مثانه ام درست تخلیه نمیشه.
    جنابعالی چه دستوری میدهید.
    ممنون بابت لطف و محبت شما،ازکارانسان دوستانه.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 2 سال پیش)

      با سلام كپسول تامسولوزين از نوع امنيك باشد كه يك ماه بايد ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 751 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
دیورتیکول مثانه

آیا دیورتیکول مثانه خطرناک است؟

ادرار اسیدی در بارداری

ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

احساس ادرار کاذب در زنان

احساس ادرار کاذب در زنان