درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۱۹ سالمه هنگام خو ارضایی اصلا اب خارج نمیشود تا به حال چند بار امتحان کردم حتی یه بار نیم ساعت سعی کردم ولی نشد اما خیلی جنب میشم هفته ای ۲ بار متوسط جنب میشم اما هنگا م خود ارضایی انزال ندارم ایا مشکلی میتواند باشد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      مشكلي نيست

  • تصویر کاربر فرزانه جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید مادرم مشکل کلیه داره کراتین۵واوره۱۷۰ هستش دارو هست اینا روپایین بیاره وکارش به دیالیز نرسد ممنون میشم جواب بدین یعنی میشه بدون دیالیز پایین بیان بخدا گوشت ونمک استفاده نمیکنن وباز بالا میره دلیلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      دارو نيست

    2. تصویر کاربر فرزانه پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام ممنون ازپاسخگویی شما
      دکتر بردمش گفته باید بیمارستان بستری بشه امیدی هستش دیالیز نشه؟
    3. تصویر کاربر فرزانه پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام ممنون ازپاسخگویی شما
      مامانمو دکتر بردم گفته باید بستری بشه امیدی هست دیالیز نشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      ممكنه

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    باسلام پدرم حدود ۴ ماه پیش رادیکال پروستاتکتومی انجام دادن الان به خاطر باریک بودن ادرار جراحی ترمیم تنگی مجرا انجام دادن دکتر گفتن باید متناوب ازسوند نلاتون استفاده کنن میخواستم بپرسم مشکل رفع شده یا همچنان ادامهدخواهد داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      مشكل رفع ميشه

  • تصویر کاربر سلطانی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسر من حدود چهار سالش هست و دکتر تشخیص فتق اینگوینال و هیدروسل دو طرفه دادند. آیا باید حتما جراحی شود یا می توان تا یکسال دیگر جراحی را به تاخیر انداخت؟ عکس سونوگرافی هم برایتان ارسال کردم.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      مي شود به تاخير انداخت

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام دکتر .من هر وقت فیلم پورن میبینم تمام ماهیچه های کمرم تا معقد وبیضه ها درد میگیرن .بطوری که نمی تونم بشینم واین درد تا چند روز ادامه داره .لطفا در مورد علتش توضیح بدید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      علت نا معلوم است

  • تصویر کاربر وحید جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.اقای دکتر حدودن 50,60روزه تو هر 4/5بار ارضا شدنم،یکبار یه لکه خون داخل منیم میبینم...اول جدی نگرفتم،بعدش مطالب یه سایتو خوندم،نوشته بود،کم کم خوب میشه.....ولی 50/60روز گذشته،و دفعه آخر که امروز این اتفاق افتاد،خیلی نگرانم کرده.....مطالب شمارو خوندم واقعا نگران شدم.....من خیلی گرم مزاجم،و در هفته،7/8بار سکسو دارم.....اقایه دکتر من جدیدن 3/4ماهه دچار یه بیماری شدم که اسمش پسوریازیسه....دستگاه ایمنی بدنم بیش از حد فعالیت داره،پوست سرم پوسته پوسته میشه.....اگه میشه راهنماییم کنید،یا اگه واجبه بیام مطبتون،از نزدیک معاینه بشم،بهم اطلاع بدین.شماره همراهمو گذاشتم براتون،لطفا کمکم کنید.مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      مطب تهران ٨٨٥٠١٠٨٣

  • تصویر کاربر زینب جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام من تقریبا 10 20روزی هس ک سنگ کلیه م حرکت کرده در ابتدای حالب مونده اندازشم 9 10میلیمتره. دکترم مستقیما گفتن باید عمل شه دارو اینا ندادن. بنظر شما میتونم قرص رواتینکس مصرف کنم بدون نسخه؟ لطفا راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      عمل كنيد

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من چند ساله که به التهاب پروستات مبتلا هستم معمولا خیلی شرایط آزار دهنده ای ندارم ولی هر چند ماه بدتر میشه ی بسته افلوکساسین ۲۰۰میخورم چند ماه خوب میشم بعد از چند ماه دوباره عود میکنه الان چند سال هستش که کارم همینه می خواستم ببینم که درمان قطعی و کامل نداره که هی مجبور نشم قرص بخورم دکتر ارولوژی هم میرم همین قرص ها رو میده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام
    در مجرای ادراری خارش خفیفی دارم که هر از گاهی هم یه زوق زوق خفیف نوک آلتم دارم
    از مطالبی که تو اینترنت بود به این نتیجه رسیدم که التهاب مجرای ادراری هستش
    ممنون میشم شما هم راهنمایی بفرمایید که آیا مشکل همین هستش ؟
    و اینکه برای از بین رفتن التهاب خفیف مجرای ادراری چه دارو یا قرصی رو باید بخورم که این عفونت مجرا رو از بین ببره و التهاب از بین برود ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      التهاب مجراي ادرار است دارو لازم ندارد روزي دو با تو أب نشسته شود

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      التهاب مجراي ادرار است دارو لازم ندارد روزي دو با تو أب نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اشکان پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بنده به مدت15 روزه که آلت تناسلی به نعوظ نمیرسه وحتی رابطه جنسی ناموفقی داشتم وحسم نسبت به رابطه جنسی کم شده واین سابقه نداشته ومن ترسیدم میشه راهنمایم کنید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه قرص تادالافيل ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 906 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام