درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر رحمت چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در سال ۷۴ که ۳۸ ساله بودم دچار عفونت پروستات شدم همراه با سوزش ادرار و خون در ادارار بود طی دو ماه از طریق انتی بیوتیک و سایر داروهای تجویزی درمان شدم ودیگر و تاکنون دچار عفونت نشدم . درسال ۹۵ ودر ۵۸ سالگی و در ۵۸ سالگی و بعد از دوچرخه سواری چند روزه دچار درد در ناحیه لگن و خصوصا در ناحیه پرینه شدم و پس از چند روز تقریبا خوب شدم اما سه ماه بعد و با سرعت کم حین نشستن روی کاناپه و یا رانندگی دچار درد در نشیمنگاه وزیر ران پای راست و باسن راست شدم که این درد در مواقعی که برای کاهش درد کمی کج بشینم و اجبارا نشستن طولانی لازم باشدبه سمت چپ لگن نیز هم منتقل میشود
    از سال ۹۵ تا تابستان ۹۷ به اشتباه به پزشکان ارتوپد و مغز واعصاب مراجعه میکردم ۴ بار ام ار آی کمر و لگن انجام دادم ودو بار اسکن استخوان انجام دادم غیر از دیسک کمر مختصر که گفتند ارتباطی با دردهای لگن ندارد نتیجه ای نگرفتم.
    از سال ۹۱ تاکنون به صورت سالانه و حتی هر ۶ ماه آزمایش پی اس آ برای پرستات دادم و شیب افزایش سالانه آن متناسب با سن بود و در آزمایشی که ۳ ماه بعد از دوچرخه سواری دادم شاهد رشد مقدار آن به صورت غیر نرمال بودم نزد اورولوژیست رفتم و برای اطمینان ازسلامت پروستات اقدام به نمونه برداری یا بیوپسی و بستری در بیمارستان کردم که جواب آزمایش از نظر سرطان منفی بودو طی مدت سه ماه آنتی بیوتیک تاوانکس مصرف کردم ولی در کاهش درد یا بهتر شدن وضعیت درد هیچ کمکی نکرد. مجدا در آبان ماه سال ۹۸ با مراجعه به پزشک دیگری دستور
    ام آر آی مخصوص پرستات را تجویز کردند که اقدام کردم و جواب نیز طبیعی بودو به مدت دو هفته دار‌وی کاهش التهاب پرستات مصرف کردم ولی باز هم هیچ کمکی به درد و بهبود شرایط نکرد.
    از نظر روانی بسیار حساس و زود رنج هستم و با توجه به مشکلاتی کاری طی ۵ سال گذشته که مصادف با همین درد بوده است و با ترکیب هم شرایط بسیار بد روانی را برایم ایجاد نمود و دچار اختلال خواب نیز هستم . و با استراحت کافی درد کلا از بین میرود و در نشستن و یا رانندگی به مدت کمتر نیم ساعت مجددا درد و سوزش باسن و ران پای راست پ گز گز کف پا آغاز میشود.
    با پوزش از تصدیع و طولانی شدن شرح فوق تقاضا دارم اگر کمکی یا توصیه ای و یا درمانی وجود دارد دریغ نفرمایید
    ضمنا الان ۶۳ ساله هستم و psa هم اکنون ۵/۳ میباشد و سوزش ادرار و نه خون در ادارار و هیچ علامت مشکوکی که در ارتباط با پرستات و مثانه باشد ندارم و فقط کمی بزرگی خوش خیم پرستات دارم و فقطدفع ادرار با فشار کم و کمی طولانی وجود دارد.
    با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد شياف ديكلوفناك صد استعمال كنيد ده روز و روزي دو بار هر بار ١٥ دنقيقه در أب  گرم نشسته شود دو هفته

  • تصویر کاربر ماهان چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 711 مشاهده پرسش
    آقای دکتر ماهان هستم چند لحظه پیش گفتید سونوگرافی کلیه و مثانه بگیرم
    خیلی نگرانم ممکنه سرطان باشه؟؟ ممکنه اتفاق خطرناکی افتاده باشه برام؟؟
    1. تصویر کاربر ماهان جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      یه هفته پیش بعد از خود ارضای به محض ارضا شدن سر آلت را زیر آب قرار دادم چندین دفه و یه فشاری اومد انگار ممکنه به خاطر اون باشه. ۲۲ سالمم هست
      خیلی نگرانم تورو خدا یه راه حل بگید
      تا ۱۵ الی ۲۰ روز دیگه سونوگرافی نمیتونم برم حقوقمو تا اون‌موقع نمیدن
      خیلی خطرناکه ؟؟ سرطان یا مریضیه بدیه؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      در سن و سال شما سرطان وجود ندارد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ماهان جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من۵ ماه پش فقط یه بار مقداری از ادرارم مایل به قرمز کمرنگ بود الان بعد پنج ماه یه بار یه لحظه ادرارمو نگه داشتم بعد به رنگ قرمز کمرنگ دراومد در آخرم دو سه قطره خون اومد یه سوزی خیلی کمیم داشت
    1. تصویر کاربر ماهان جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      خیلی نگرانم آقای دکتر باید چیکار کنم؟؟جای دیگمم درد نمیکنه
      آقا هستم و ۲۲ سالمه
    2. تصویر کاربر ماهان جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      آقای دکتر امروز برای دومین بار بعد ادرار دو سه قطره خون اومد و یه سوزش کم
      چیکار کنم؟
    3. تصویر کاربر ماهان جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      احساس میکنم چند تا رگ کنار تخم سمت چپ ورم پیدا کرده
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سونوگرافي از كليه ه و مثانه انجام شود و سيستوسكوپي كنيد

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کوروش جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام. اینجانب 47 سال سن دارم و با مشکل تکرر ادرار و تاخیر در دفع ادرار صبحگاهی نزد پزشک رفتم و پزشک پس از آزمایش و سونوگرافی (با حجم تقریبی پروستات 18 سی سی) داروی فلوکساسین و تامسولوسین را به مدت یک ماه تجویز کرد. پس از مصرف این دارو الان حدودا شش ماه است دچار ضعف نعوظ شده و الت به طور کامل سفت نمیشود، تا قبل از مصرف این دارو هیچ مشکلی نداشتم. لازم به ذکر است که الحمدلله هیچگونه بیماری زمینه ای و قلبی هم ندارم. جهت رفع مشکل چه اقدامی باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    8. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    9. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر من ۵۹سال دارم حدود بیست ساله که از مشکل بزرگی پروستات وتکرر ادراررنج میبرم سه سال پیش عمل تراش مجرای پروستات و نمومه برداری سرطان انجام دادم خوشبختانه سرطان نبوده ولی درد و تکرر ادار
    راهمیشه دارم ضمنا کپسول امنیک هرروز اسفاده میکنم
    ولی الان حدود یک ماه که بیضه هام به خصوص بیضه راستم وگاهی چپ گردشی بعد اداربه شدت دردمی کنه زماندرازکشیدن ونشتن حدودا۴یا۵،دقیقه به شدت دردمیگیره وبعد اروم میشه ضمنا وقتی میخوام بایستم دردشدیدی درکشاله رانم ایجاد میشه که بانشتن رفع میشه به دلیل ترس از کرونا دکتر نرفتم فقط مسکن مصرف میکنم ولی دردهمچنان ادامه داره ممنمون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد و روزي يك عدد شياف ديكلوفناك استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما،پسر ۲۲ ساله هستم،هرگز رابطه جنسی کاملی نداشتم(عذر میخوام یا زود ارضا میشدم یا شاق نمیشد)تا آخرین رابطه ام که به شدت بی حس بودم و حتی آلاتم کاملا غیر فعال بود...
    و این موضوع به شدتت منو نگران کرده
    ممنون میشم وقت بزارید و پاسخ گو باشید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده ۲۵ سال دارم و ۴ ماه است ازدواج کردم
    مشکل کوتاهی الت دارم ۷ سانت در بهترین حالت و قطر ۳.۵ - همسرم اصلا با این الت من راضی نمیشه و داریم به مشکل میخورم کم کم و زندگیمون رو شدیدا تحت تاثیر قرار داده
    ایا راهی هست برای بنده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      خير راهي نيست

  • تصویر کاربر بابک جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب.
    دارای 55 سال سن که دوران جوانی را با سبک زندگی اشتباه، کار زیاد، کم خوابی سپری کردیم. الان دچار دیابت و فشارخون و سابقه تشنج هستم داروی زیپمت ، لوزارتان و متورال نیز اورلپت مصرف می کنم و سالهاست که با مشکل نعوظ و زودانزالی مواجه هستم که متاثر از سبک زندگی، بیماریها و داروهاست. در این خصوص ناتوانی جنسی نیز تا چندسال پیش حسب تجویز پزشکان ارولوژی، سیلدنافیل و تالادافیل و سایر مکمل ها ...مصرف می کردم که چندان موثر نبود.به نظر حضرتعالی آیا استفاده از ترزیق یا کرم آلپروستادیل یا هر داروی مشابه می تواند مفید باشد. کدام یک مرجح است و چگونه باید تهیه شود با تشکر از راهنمایهای ارزنده.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      أمپول ألپروستاديل مشكل را حل مي كند

  • تصویر کاربر داود جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام من 38سالمه 15سال است ازدواج کردم آلتم دیر حرکت می‌کنه و. زود ارضا میشم خودم وخانمم خسته شدیم دکتر ودارو زیاد استفاده کردم خواب آور وحالت تهوع داشته اما یک دارو بگید که زود آلتم حرکت کنه ودیر ارضا بشم لذت ببرم وگرنه خانمم رو از دست میدم یک دختر 10ساله هم داریم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد و سه ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص داپوكستين ميل كنيد

  • تصویر کاربر پویا جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    بنده مشکل سوزش ادرار داشتم در پیشابراه که دکتر معاینه پروستات از مقعد انجام دادن و گفتن ورم نداره و بعد جهت اطمینان بیشتر آزمایش پروستات نوشتن که
    PSA 2.11
    FREE PSA 0.45
    ۳۲ ساله
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      نمونه برداري از پروستات انجام شود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 906 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام