درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    ۳۳ سالمه من مدتیه تکرر ادرار دارم و اینکه احساس میکنم ادرارم کامل تخلیه نمیشه بعضی وقتا گیر داره
    پیش دکتر رفتم سونوگرافی هم دادم همهچی نرمال بود اندازه پروستاتم ۲۵/۵ و حجم باقیمانده ادرارم بعد یکبار تخلیه ۲۶ سی سی بود قرص ترازوسین ۲ مصرف میکنم هر شب نصف قرص دو ماهی هست دارو مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته چیکار باید بکنم آقای دکتر
    مشکل اصلیم تکرر ادراره و عدم تخلیه کافی ادرار
    میگن از استرس و اضطرابه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام التهاب پروستات است روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد كپسول امنيك دو هفته ميل كنيد

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    با سلام من با سونوگرافی مشخص شد پروستاتیت مزمن دارم 15روز هست که قرص سیپرو فلوکساسین وپروستات باریج مصرف میکنم تکرر ادرار دارم وبعضی وقتها سوزشی در نوک الت دارم و احساسی در ناحیه بیضه ها دارم ببشتر زمانی که پشت فرمان ماشین میشینم و گاها درد در قسمت کلیه ها با مصرف قرص ها خیلی شرایطم فرق نکرده لطفا راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام دارو ها را ادامه دهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام ، بنده ۳۵ سالمه و مبتلا به پروستاتیت یا التهاب پروستات هستم مشکلاتی که دارم تکرر ادرار در شب ، سوزش مجرای ادراری دارم که وقتی ادرار میکنم سوزش قطع میشه ، ادویه و قهوه و فلفل میخورم سوزشم چندین برابر میشه ، ادرارم فشار نداره و گاهی قطره قطره یا جریان ضعیف داره لووفلوکساسین خوردم تاثیری نداشته ولی سیپروفلوکساسین خوردم سوزشم خیلی کمتر شده و یکمقدار جریان ادرارم راحت تر شده سوالم اینه که سیپروفلوکساسین رو چند ماه یا چند روز ادامه بدم ؟ سوال بعدی تامسولوسین بخورم تا چند روز بخورم ؟ اگه تامسولوسین بخورم مشکلات ناباروری منو تهدید نمیکنه ؟ تشت آب گرم برای بیضه و اسپرم و قدرت باروری تاثیر منفی نداره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام هيچ دارويي استفاده نكنيد روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر Abraham شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام
    كامياب هستم ٥١ ساله
    قبلا از طريق همين سايت در ارتباط با درد كشاله ران كه تا ساق پاي راست ادامه پيدا ميكرد و درد تهيگاه و تكرر ادرار كه اگر قبل از تخليه ادرار، فعاليت داشتم ادرار كدر و قرمز متمايل به قهوه اي و غليظ ميشد ، ويزيت شدم.
    جنابعالي فكبه مدت ده روز و هروز يك عدد قرص وزيكير ١٠ و شياف ايندومتاسين ١٠٠ و نشستن در آبگرم تجويز فرموديد كه انحام شد.
    البته در طول اين ده هم درد كشاله ران و هم درد تهيگاه و هم تكرر ادرار خيلي بهتر شد ولي بازهم با اتمام مدت ده روز تجويز شده، مثل قبل شده ام .
    در خال حاضر چه توصيه و تجويزي داريد.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام التهاب مزمن پروستات داريد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و كپسول امنيك روزي يك عدد يك ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر پوریا جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من چند سالی هستش که متاسفانه بدنم به انتی بیوتیک مقاوم هستش رفتم دکتر عمومی برام سونوگرافی نوشتن جواب سونوگرافی من این بود که همه چی سالم بود خدارو شکر فقط التهاب پروستات داشتم

    پروستات به ابعاد mm 45 * 40 * 47
    به حجم ۴۶ cc بزرگتر از حد طبیعی می باشد
    داروی فنازومکس ۱۰۰
    کوتریموکسازول
    و دو آمپول که اسمش رو دقیقا نمیدانم
    سپس پس یک دوره کوتاه خوب نشدم متاسفانه از بی خوابی زیادی رنج می‌برم
    آقای دکتر نمیدانم باید چه کار کنم سن من ۳۶ هستش اب زیادی طی روز میخورم ادرار دارم ولی فشار ندارد و وقتی می‌خوام بخوابم دوباره تا صبح باید مرتب دستشویی برم که بعضی مواقع راه بند میشه میخواستم بدونم من به عمل نیاز دارم یا نه آیا با دارو التهاب پروستات من خوب خواهد شد ؟ یا نه
    1. تصویر کاربر پوریا جمعه ۲۴ دی ۰( 4 سال پیش)
      سلام عرض ادب خدمت شما جناب دکتر به سئوالات من پاسخ ندادید ممنون میشم پیگیری کنید ضمنا چون با لوله دستی که اب گرم هستش ادرارم رو خارج میکنم متاسفانه بیضه چپ و راستم بزرگ شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد

    3. تصویر کاربر پوریا شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)
      با سلام ببخشید جناب دکتر من الان قرص کوتریموکسازول برای دو ماه خریدم روزی ۱۲ ساعت یک بار مصرف میکنم و با همزمان که کپسول اومنیک و ایندو متاسین استفاده کردم ادرارم بند اومد حالت تهوع و کلیه درد گرفتم مجبور شدم ایندو متاسین رو بزارم کنار متاسفانه اینقدر اذیت شدم که ساعت چهار صبح مجبور شدم قرص اومنیک با بی خوابی مصرف بکنم این جابه جایی ساعت که خوابم رو خراب کرد گیچ شدم نیم ساعت خوابم برد وقتی دوباره از خواب بلند شدم سری توالت رفتم ادرار بند شدم حالا تمام وقت منزل هستم بد جوری از بی خوابی رنج میبرم چون مرطب برای تخلیه به توالت میرم ولی بعضی مواقع ادار ندارم تور خدا در مورد قرص کوتریموکسازول و اومنیک و ایندو متاسین بگید دیگه کدامش رو حذف کنم چون من به بدنم به آنتی بیوتیک مقاوم شده حالا ممنون میشم یک دستوری بدید خیلی رو حیه خودم رو باختم به نظرتون من خوب میشم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام ايندومتاسين را قطع كنيد روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رسول شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    بنده ۲ سال هست که ادرارم با فشار میاد
    و قطع و وصل میشه و کلافه ام کرده
    و ۲ شاخه و خیلی ضعیف میاد و اصلا پرش نداره
    در ضمن قبلا پر در ناحیه زیر بیضه و خود الت هم داشتم که با چند تا دکتر رفتن خوب شد
    ولی الان شب موقع خواب چند بار دستشویی میرم واین چکه چکه کردن موقع ادرار افسرده ام کرده
    لطفا کمکم کنید
    درضمن بنده انواع داروها رو مصرف کردم
    باکلوفن ترازوسین
    ازیترومایسن افلوکساسین و چند تا دیگه


    جواب سونو و آزمایشات هم سالم هست
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر نادر شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    اینجانب نادر بعد از اعلام سونوگرافی حجم پروستات ۵۰cc شد که به دکتر محلی مراجعه کردم وکارهای افلوکساسین و پروستاتان و امنیک رو تجویز کردن ویک ماه هست مصرف کرده ام نظر حضرتعالی در خصوص ادامه مصرف داروها چیست تا چه زمانی داروها رو مصرف کنم ؟ ضمنا علائم خاصی ندارم فقط هراز چند گاهی بیضه هام بزرگ وکوچک می‌شوند آیا این طبیعی هست؟ باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام اگرهيچ مشكل ادراري نداريد نيازي به مصرف دارو وجود ندارد

  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ۵۱سال سن دارم مدت دوماه است که طبق سونوگرافی که انجام دادم دچار بزرگی پروستات هستم
    بطوری که از ناحیه مثانه وآلت تناسلی درد احساس میکنم وهنگام نزدیکی د رد بیضه داشتم یعنی اولین بار این متوجه این مشکل شدم واخیرن پس از نزدیکی آب ازآلت تناسلی خارج نشد شاید در حد یک قطره سه بار به پزشک متخصص مراجعه کردم که هر. بار کپسول تامسوور وقرص گیاهی پروستورول ویک بار یعنی باردوم هم بهمراه داروها کپسول سیپروفلاکسسین ...مصرف کردم وهنوز درد دارم ودر ناحیه مثانه احساس تنگی ودرد دارم در ضمن همزمان یبوست ومشکل همورویبد هم دارم که مشکل یبوست حل شده ولی همورویید برطرف نشده لطفا راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام هيچ دارويي ميل نكنيد و دارو ها را قطع كنيد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    خیلی ببخشید اقای دکتر پدرم ۵۵ سال سن دارن چند وقتی هست که در دفع ادرار مشکل پیدا کردن بصورتیکه بعضی اوقات صبحا ادرار با درد دفع میشه
    سونگرافی هم گرفتیم اندازه پروستات ۲۸ میلی نوشته شده و کلیه ها و مثانه سالم هستن
    ممنون میشم راهنماییمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر بهزاد شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من۵۵سالمه.به سختی ادرار میکنم هیچ خونی درادرار دیده نشده.درد چندانی موقع ادرار احساس نمیکنم.فکر میکنم مثانه ام کامل تخلیه نمی‌شود.تنها بعداز ارضا وتخلیه منی ادرار کردنم فقط برای یکبار عادی می‌شود و بعد از آن دوباره هم از حجم وهم فشار آن کم می‌شود. اگر راهنمایی بفرمایید بی اندازه ممنونتان میشوم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 899 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام