پرسش از دکتر

پاسخ پرسش های خود را از دکتر دریافت کنید

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

در مورد ويزيت آنلاين قبلي - پرسش 84496

  • تصویر کاربر Abraham شنبه ۲۵ دی ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 294 پروستات
    سلام
    كامياب هستم ٥١ ساله
    قبلا از طريق همين سايت در ارتباط با درد كشاله ران كه تا ساق پاي راست ادامه پيدا ميكرد و درد تهيگاه و تكرر ادرار كه اگر قبل از تخليه ادرار، فعاليت داشتم ادرار كدر و قرمز متمايل به قهوه اي و غليظ ميشد ، ويزيت شدم.
    جنابعالي فكبه مدت ده روز و هروز يك عدد قرص وزيكير ١٠ و شياف ايندومتاسين ١٠٠ و نشستن در آبگرم تجويز فرموديد كه انحام شد.
    البته در طول اين ده هم درد كشاله ران و هم درد تهيگاه و هم تكرر ادرار خيلي بهتر شد ولي بازهم با اتمام مدت ده روز تجويز شده، مثل قبل شده ام .
    در خال حاضر چه توصيه و تجويزي داريد.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 3 سال پیش)

      با سلام التهاب مزمن پروستات داريد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه دو هفته در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و كپسول امنيك روزي يك عدد يك ماه ميل كنيد