درمان سریع نعوظ بعد از عمل پروستات

فهرست مطالب

دو عارضه شایع که بعد از عمل پروستات در مردان بروز می کند، بی اختیاری ادرار و اختلال نعوظ بعد از عمل پروستات است که این بسیاری از مردان مبتلا به سرطان را از درمان می ترساند.

پروستات چیست؟

ترس از دست دادن بیضه و مرگ حاصل از روش های درمانی سرطان پروستات بسیاری از مردان را از درمان و عمل جراحی باز می دارد. طبق مطالعات انجام شده توسط انجمن دستگاه ادراری و تناسلی آمریکا در سال 2000 میلادی بر روی 1000 مرد انجام شد.  75% از مردان که بالای 50 سال بودند احساس می­ کردند ترس از عوارض جانبی درمان، آنها را از انجام آزمایشات باز می­ دارد و 20% از آنها که آزمایشات سالیانه انجام نمی­دادند، ابراز می ­داشتند که امتناع آنها حاصل ترس از عوارض جانبی درمان یا مطلع شدن از ابتلاء ایشان به سرطان بوده است.

سرطان پروستات، در کاهش عملکرد هورمونی–جنسی، نعوظ مردان، تأثیرگذار است. بالغ بر 50 درصد مردانی که سرطان پروستات در آنها تشخیص داده شده است در معرض ریسک اختلال نعوظ، هیپوگونادیسم(کم کاری بیضه)، یا هردو مورد فوق قرار دارند.

سرطان پروستات

به نظر می رسد علت کاهش ناگهانی عملکرد جنسی و نعوظ های شبانه، نتیجه نروپراکسی (التهاب عصب) حین جراحی باشد. پس از برداشتن پروستات، در مقیاس وسیعی، هنوز اعتقاد اندکی در خصوص صدمات شریانی وجود دارد.

اختلال نعوظ بعد از عمل پروستات به کندی بهبوبد می یابد و بین 18 تا 24 ماه به طول می­ انجامد که همزمان با برطرف شدن تدریجی نروپراکسی (دست کاری عصب) می­ باشد.

هنگامی که نروپراکسی تدریجاً برطرف می ­شود طبق انتظار، آلت به قرص سیلدنافیل(ویاگرا) پاسخ می­دهد، زیرا که مکانیسم مهارکننده ­های سیلدنافیل و فسفودی استراز -5 متکی به تولید اکسیدنیتریک(گشاد کننده شریان) از انتهای عصب می­ باشد. موفقیت در استفاده از قرص سیلدنافیل در 6 ماه اول بسیار کند پیش­بینی می­ شود.

چرا جراحی پروستات منجر به اختلال نعوظ می‌شود؟

برای درک اینکه چرا جراحی پروستات منجر به اختلال نعوظ می‌شود، ابتدا باید با مکانیسم نعوظ آشنا شویم. نعوظ یک فرآیند پیچیده است که به هماهنگی بین سیستم عصبی، سیستم عروقی و عضلات نیاز دارد. در اطراف غده پروستات، دسته‌هایی از اعصاب و رگ‌های خونی ظریف و حساس وجود دارند که به عنوان “اعصاب نعوظ” شناخته می‌شوند. این اعصاب مسئول ارسال سیگنال از مغز به آلت تناسلی هستند و باعث می‌شوند که رگ‌های خونی شل شده و خون به داخل بافت‌های اسفنجی آلت تناسلی جریان یابد و در نتیجه نعوظ رخ دهد.

در جریان جراحی پروستات، به ویژه در روش‌های رادیکال که کل غده پروستات برای درمان سرطان برداشته می‌شود، این اعصاب و رگ‌های خونی ممکن است آسیب ببینند. حتی در پیشرفته‌ترین تکنیک‌ها که جراحان تلاش می‌کنند اعصاب را حفظ کنند، باز هم احتمال کشیدگی، فشار یا آسیب حرارتی به آن‌ها وجود دارد. میزان این آسیب و در نتیجه، شدت اختلال نعوظ، به عوامل زیر بستگی دارد:

  • تکنیک جراحی: در جراحی‌های با تکنیک “حفظ عصب”، تلاش می‌شود تا اعصاب تا حد امکان دست‌نخورده باقی بمانند که این کار احتمال بازگشت نعوظ را افزایش می‌دهد. اما در مواردی که سرطان به اعصاب گسترش یافته، جراح مجبور به برداشتن آن‌ها است.
  • سن بیمار: مردان جوان‌تر معمولاً نتایج بهتری از نظر بازگشت عملکرد جنسی دارند، زیرا اعصاب آن‌ها قدرت بازسازی بیشتری دارد.
  • عملکرد نعوظ قبل از جراحی: مردانی که قبل از جراحی دچار اختلال نعوظ بوده‌اند، احتمالاً پس از آن نیز با این مشکل مواجه خواهند شد.
معرفی یک فوق تخصص پروستات در شمال تهران

اختلال نعوظ چه زمانی پس از درمان می‌تواند رخ دهد؟

پس از جراحی پروستات، تقریباً تمام مردان به طور موقت دچار اختلال نعوظ می‌شوند. این یک بخش طبیعی از روند بهبودی است و جای نگرانی ندارد.

  • مرحله اولیه (پس از جراحی تا ۳ ماه): در این دوره، به دلیل تورم و آسیب اولیه به بافت‌ها، نعوظ به ندرت رخ می‌دهد. در این مرحله، تمرکز اصلی بر روی بهبودی کامل از جراحی است.
  • مرحله میانی (۳ تا ۱۸ ماه): با کاهش تورم و شروع فرآیند ترمیم اعصاب، ممکن است نعوظ‌های غیرمنتظره و ضعیف رخ دهد. در این دوره، پزشکان معمولاً درمان‌های توانبخشی را توصیه می‌کنند تا به بازگشت تدریجی عملکرد کمک شود.
  • مرحله پایانی (۱۸ تا ۲۴ ماه و پس از آن): بهبود نعوظ می‌تواند تا دو سال یا حتی بیشتر پس از جراحی ادامه یابد. در این مرحله، اگرچه عملکرد نعوظ ممکن است به طور کامل به حالت قبل از جراحی بازنگردد، اما با درمان‌های مناسب می‌توان به نتایج بسیار رضایت‌بخشی دست یافت.

من بعد از جراحی پروستات خود دچار ناتوانی جنسی شده‌ام، باید چه کار کنم؟

اگر پس از جراحی پروستات با ناتوانی جنسی مواجه شده‌اید، اولین و مهم‌ترین گام این است که با یک متخصص اورولوژیست (اورولوژیست) مشورت کنید. این وضعیت کاملاً طبیعی است و پزشک شما می‌تواند بهترین راهکارها را به شما ارائه دهد.

  • صبور باشید: اولین توصیه پزشک این است که صبور باشید. همانطور که گفته شد، بازگشت عملکرد نعوظ یک فرآیند زمان‌بر است.
  • درمان توانبخشی آلت تناسلی را شروع کنید: پزشک ممکن است برای شما برنامه‌ای به نام “توانبخشی آلت تناسلی” را توصیه کند. این برنامه شامل استفاده از داروهای خوراکی، تزریق‌های موضعی یا پمپ وکیوم در یک برنامه منظم است تا جریان خون به آلت تناسلی حفظ شده و از آسیب دائمی به بافت‌ها جلوگیری شود.
  • با همسرتان صحبت کنید: مشکلات جنسی پس از جراحی می‌تواند بر روابط زناشویی تأثیر بگذارد. صحبت کردن با همسرتان در مورد احساسات و نگرانی‌هایتان، می‌تواند به شما در پشت سر گذاشتن این مرحله کمک کند.
ناتوانی جنسی مردان دیابتی

آیا بزرگ شدن پروستات می‌تواند منجر به عدم انزال شود؟

بله، بزرگ شدن پروستات (BPH) و همچنین درمان‌های آن می‌توانند به عدم انزال یا انزال پس‌رونده منجر شوند. انزال پس‌رونده زمانی اتفاق می‌افتد که اسپرم به جای خروج از آلت تناسلی، به داخل مثانه باز می‌گردد. این وضعیت ممکن است به دلیل موارد زیر رخ دهد:

  • بزرگ شدن پروستات: خود بزرگ شدن پروستات می‌تواند بر مجرای ادرار فشار وارد کرده و باعث اختلال در انزال شود.
  • جراحی پروستات: در برخی از جراحی‌های پروستات، به ویژه در جراحی‌های TURP (رزکسیون پروستات از راه مجرای ادرار)، عضلات گردن مثانه که مسئول جلوگیری از برگشت اسپرم هستند، آسیب می‌بینند.
  • داروهای مصرفی: برخی از داروهایی که برای درمان بزرگ شدن پروستات استفاده می‌شوند نیز می‌توانند باعث انزال پس‌رونده شوند.

عدم انزال یا انزال پس‌رونده معمولاً بی‌خطر است، اما می‌تواند بر باروری تأثیر بگذارد. اگر این مشکل برای شما آزاردهنده است، می‌توانید با پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی صحبت کنید.

تشخیص اختلال نعوظ بعد از جراحی پروستات

تشخیص اختلال نعوظ بعد از جراحی پروستات معمولاً بر اساس شرح حال بیمار و معاینه فیزیکی توسط پزشک انجام می‌شود.

  • تاریخچه پزشکی: پزشک در مورد سابقه پزشکی، داروهای مصرفی و عملکرد جنسی شما قبل و بعد از جراحی سوال می‌کند.
  • معاینه فیزیکی: در برخی موارد، پزشک ممکن است برای بررسی سلامت عمومی، معاینه فیزیکی انجام دهد.
  • آزمایشات تشخیصی:
    • آزمایش خون: برای بررسی سطح هورمون‌ها (مانند تستوسترون) و سایر بیماری‌های زمینه‌ای.
    • داپلر سونوگرافی آلت تناسلی: این تست با استفاده از امواج صوتی، جریان خون به آلت تناسلی را در حالت‌های مختلف (با و بدون تزریق دارو) بررسی می‌کند تا علت اختلال نعوظ مشخص شود.

درمان سریع نعوظ بعد از عمل پروستات

هیچ درمان سریع نعوظ بعد از عمل پروستات وجود ندارد که بتواند مشکل را یک شبه حل کند. اما روش‌های درمانی متعددی وجود دارند که می‌توانند به سرعت به شما کمک کنند تا به نعوظ دست یابید و روند توانبخشی را آغاز کنید.

داروهای خوراکی: داروهایی مانند ویاگرا و سیالیس معمولاً اولین خط درمانی هستند. این داروها با افزایش جریان خون به آلت تناسلی، به نعوظ کمک می‌کنند. مصرف آن‌ها آسان است و می‌توانند به صورت منظم برای توانبخشی آلت تناسلی استفاده شوند.

تزریق موضعی: تزریق موضعی داروهایی مانند آلپروستادیل به آلت تناسلی، یک روش بسیار مؤثر است که می‌تواند در عرض چند دقیقه به نعوظ منجر شود. این روش حتی در مواردی که آسیب عصبی شدید است، نیز مؤثر است.

تشخیص سرطان پروستات در افراد مسن

پمپ وکیوم: پمپ وکیوم یک دستگاه مکانیکی است که با ایجاد خلاء، خون را به داخل آلت تناسلی می‌کشد و باعث نعوظ می‌شود. این روش غیرتهاجمی است و می‌تواند برای توانبخشی آلت تناسلی استفاده شود.

پروتز آلت تناسلی: برای مردانی که با روش‌های دیگر به نتیجه نرسیده‌اند، پروتز آلت تناسلی یک راه‌حل دائمی و بسیار مؤثر است. این پروتزها به صورت جراحی در داخل آلت تناسلی قرار می‌گیرند و به بیمار امکان می‌دهند تا هر زمان که بخواهد، نعوظ را کنترل کند.

انتخاب بهترین درمان نعوظ بعد از جراحی پروستات، یک تصمیم شخصی است که باید با مشورت پزشک اتخاذ شود. با وجود گزینه‌های درمانی متنوع، امید به بازگشت به زندگی جنسی عادی پس از جراحی پروستات بسیار زیاد است.

درک بیمار از تشخیص چگونه است؟

بیمارانی که سرطان پروستات در آنها تشخیص داده می­ شود، دچار اختلالات روحی – روانی می­ شوند. تشخیص سرطان همراه با بروز افسردگی، فحاشی به خود، اختلال جنسی و انزوای اجتماعی می­ باشد. درک بیمار از آنچه که مورد بحث قرار می ­گیرد اغلب با درک پزشک متفاوت است.

اندکی جای تعجب دارد که یک بیمار و همراه او قادر به درک این موضوع نباشند که جداسازی عصب (Nerve Sparing) لزوماً به معنی حفظ توانایی جنسی نمی­ باشد. یا اینکه حتی در صورت توانایی پس از جراحی، این وضع با وضعیت قبل از جراحی وی قابل مقایسه نیست و بیمار ممکن است نیازمند به وسایل کمکی برای نعوظ باشد. پس از ترک مطب، بیماران، یا همراهان آنها به مقالات غیر معتبر در اینترنت رجوع می کنند. بیماران، غرق در اطلاعات درست و نادرست می­ گردند و متأسفانه بسیاری از سایت­ها چیزی به جز سایت­های تجاری نیستند.

جراحی رادیکال پروستات (RP)

درمان سرطان پروستات به طور ثابت باعث تغییرات در عملکرد نعوظ می­ شود. میزان اضطراب بیمار به سطح عملکرد و کارایی وی قبل از درمان، میزان اختلال جنسی و همسر وی بستگی دارد. با فرض بر اینکه بیمار چند انتخاب برای درمان دارد، انتخاب ­های وی درخصوص درمان، جراحی رادیکال پروستات، پرتودرمانی خارجی یا داخل بافتی با درمان هورمونی تکمیلی یا بدون آن و جراحی کرایو می­ باشد.

فواید و عوارض عمل پروستات:

مزایای جراحی رادیکال شامل درمان قطعی بیمار، در صورتی که تومور محدود به غده پروستات باشد. مضرات آن این است که چنین جراحی گرچه قطعی است، اما مرگ و میر کمتر از 3%، بیماری ناتوانی جنسی (کمتر از 50%)، اختلال در انزال (100%)، اختلال در ارگاسم (50%)، بی اختیاری ادرار (بین 5 تا 30%)، آمبولی ریوی کمتر از (1%)، آسیب­های روده کمتر از (1%)، تنگی مجرای ادراری (کمتر از 5%) و تزریق خون (20%) به همراه دارد.

اختلال نعوظ بعد از عمل پروستات بلافاصله پس از جراحی شروع شده و در واقع همه مردان با اختلال نعوظ مواجه می­ شوند. به تدریج نعوظ­ های شبانه، صبحگاهی و سایکوژنیک ظاهر می­ گردد. گرچه در بعضی موارد برخی از افراد، نعوظ با سوند فولی دائم گزارش دادند. این واقعه صرفاً جزء استثنائات می ­باشد.

عمل رادیکال پروستاتکتومی به طور شایع و روز افزونی برای درمان سرطان پروستات در تمام دنیا در حال انجام است ولی تکنیک ها برای حفظ عملکرد جنسی و ادرار کردن بیمار از زمان­ های خیلی گذشته (30 سال) (از دوره Walsh که جراح کلیه بوده و اولین بار روش جراحی رادیکال پروستاتکتومی را ابداع نمود) همچنان در حال اصلاح است. به طوری که امروز یک جراحی آناتومیک به وسیله جراح با تجربه و با انتخاب بیمار مناسب برای N.S (حفظ عصب) که شامل عمل جنسی و نعوظ می ­باشد انجام می­شود.

عمل جراحی پروستات

حفظ عصب در عمل رادیکال پروستات:

اگرچه تکنیک جراحی با N.S و حفظ ساختمان­ های آناتومیک نشان داده که بعد از عمل، اختیار ادرار کردن بیمار از دست نمی رود ولی در مورد باقی ماندن میل جنسی بسیار بحث وجود دارد. لذا بدین منظور پاتوفیزیولوژی(علت پاتولوژی) اختلال نعوظ بعد از عمل پروستات مورد بحث و توجه قرار گرفته است.

بیماران مبتلا به سرطان پروستات در مرحله T2,T1 با PSA کمتر از 10 و گلیسون 7 یا کمتر از 7، کاندیدهای مناسبی برای جراحی رادیکال پروستاتکتومی با حفظ عصب هستند.

این بیماران قبل از عمل جراحی باید از قدرت عمل جنسی برخوردار باشند و بهتر است که به نوعی دچار اختلال جنسی نبوده و از داروهای PED-5i(مثل ویاگرا) استفاده نکنند، در غیر این صورت اختلال نعوظ بعد از عمل پروستات رخ می دهد. می ­توان با استفاده از سوالات  IIEF از بیمار به ارزیابی اختلال جنسی قبل از عمل پی برد. سوالاتی که مطرح می­ شوند، شامل فونکسیون نعوظ و انزال، داشتن میل جنسی، اورگاسم و رضایت جنسی می ­باشند.

بیمارانی که تحت عمل جراحی رادیکال با N.S قرار می­گیرند، اغلب از اختلال نعوظ بعد از عمل پروستات شکایت دارند، که به ضایعه Neuropraxia (دست کاری) عصب کاورنوز(آلت) مربوط است که در ضمن برداشتن پروستات حتی در دست­ های بسیار باتجربه جراحان نیز اتفاق می­ افتد. به هر حال پدیده کم خونی کورپورا بعد از عمل پروستاتکتومی و اختلال جنسی توسط بسیاری از محققین بررسی و نشان داده شده است.

بالاخره کاهش خون شریانی همراه با لیک وریدی شدید بعد از عمل پروستاتکتومی به علت ضایعه ایجاد شده توسط آپوپتوزیز منجر به کاهش حمل اکسیژن و افزایش فاکتور رشد بتا (Growth Factor Beta) می­ شود و این امر موجب ضایعه شدید بافتی شده و در نتیجه تنگی آلت حاصل شده ولی باعث تغییرات همودینامیک در آن نمی­شود، بلکه باعث کاهش طول و قطر آلت می ­گردد که معمولاً در سه ماه اول بعد از عمل اتفاق می­افتد.

ناباروری مردان

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

 

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .من 20سالمه و از دوران راهنمایی خود ارضایی میکردم تا به الان .حدودا 50روز پیش یک درد خفیفی در ناحیه مثانه احساس کردم و چند روز بعد هم تکرار شد تا تقریبا دو هفته پیش احساس کردم که در ناحیه مثانه مشکلی دارم و احساس باد کردگی و یکمم درد . رفتم دکتر سنوگرافی دادم و 60سی سی از ادرار من در مثانه باقی ماند البته فکر کنم از اظطراب هم بود و دکتر کپسول پروترال و قرص باکلوفن بهم داد گفت یک ماه از اینها استفاده کن بعد دوباره یک سنوگرافی دیگه بده .که دارم استفاده میکنم .البته به دکتر نگفتم خودارضایی کردم .اقای دکتر نگرانم که مشکل شدیدی در پروستاتم باشه مثل سرطان پروستات .راهنماییم کنید ایمیل از خودم نیست اقای دکتر لطفا یا اینجا یا پیامک بهم بدین ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      جوان عزيز فرد ٢٠ ساله كه سرطان پروستات نمي گيرد و دارو ها را ادامه دهيد
  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    باسلام
    اینجانب مبتلا به دیابت نوع دو هستم وهمچنین بیماری قلبی فشار خون وچربی دارم وهمچنین قرص ملاتونین وقرص آلپورازلام وآریپیپرازول مصرف میکنم وبی میلی جنسی وناتوانی جنسی دارم وقرص تالادافیل مصرف کردم اثری نداشت لطفا راهنمایی کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      اگر قرص جواب ندهد بايد از دارو هاي تزريقي داخل ألت استفاده كرد
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر. خیلی ممنون از مطالب بسیار خوب و علمی تان.
    پدر بنده در شهرستان (رشت) زندگی میکنند و مساله بزرگی پروستات دارند. دکتر هم رفتند و توصیه به عمل شده ان. البته خیلی ناگهانی و بدون برنامه و آزمایش دقیق بوده و چون ما (بچه ها) هیچ کدام اونجا نبودیم متاسفانه نمیدونیم که شرایط چطوری هست کامل و من خواستم اگر بشه با شما مشورت بکنیم.

    پدر بنده هفتادو دو ساله هستند. ایشون مقداری معلولیت حرکتی دارند در پاها ولی قادر به راه رفتن هستند.
    در سه مورد آزمایش خون داشتند که سطح PSA بوده به شرح زیر:
    مرداد ۹۶ ---- ۴.۷۴
    شهریور ۹۶ ----- ۵.۹ (با اندازه پروستات ۲۶)
    فروردین ۹۷ ------ ۷.۲ (با اندازه ی پروستات ۳۰)

    این بار آخر (همین فروردین) یک فتق ایتگوینال حاوی لوپ روده ای پیدا کردند که خود به خود با فشار جا میرود.

    من نتایج آزمایش ها را پیوست کرده ام.

    در حین ادرار باید به خودشون فشار بیارن. ادرارشون مقطع و مکرر هست. درد خاصی ندارند مگر موقع حرکت زیاد که فتق شان درد میکیره کمی. شب ها چندبار نیاز به دسشویی دارند.

    با این شرایط میخواستم بدونم که مراحل معالجه به چه صورت میباست باشه. آیا نیاز به نمونه برداری هست؟ آیا میباست اول فتق درمان بشه؟ آیا جراحی ضروری هست؟

    در صورت نیاز به عمل مراحل و زمانی که شما قادر به عمل هستید چقدر و چطور هست؟
    کجا میباست بستری بشوند؟

    پیشاپیش خیلی ممنون از لطفتان
    رضا درویشی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ابتدا فتق عمل شود و سپس بيوپسي پروستات انجام شود و من در خدمت هستم
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر. خیلی ممنون از مطالب بسیار خوب و علمی تان.
    پدر بنده در شهرستان (رشت) زندگی میکنند و مساله بزرگی پروستات دارند. دکتر هم رفتند و توصیه به عمل شده ان. البته خیلی ناگهانی و بدون برنامه و آزمایش دقیق بوده و چون ما (بچه ها) هیچ کدام اونجا نبودیم متاسفانه نمیدونیم که شرایط چطوری هست کامل و من خواستم اگر بشه با شما مشورت بکنیم.

    پدر بنده هفتادو دو ساله هستند. ایشون مقداری معلولیت حرکتی دارند در پاها ولی قادر به راه رفتن هستند.
    در سه مورد آزمایش خون داشتند که سطح PSA بوده به شرح زیر:
    مرداد ۹۶ ---- ۴.۷۴
    شهریور ۹۶ ----- ۵.۹ (با اندازه پروستات ۲۶)
    فروردین ۹۷ ------ ۷.۲ (با اندازه ی پروستات ۳۰)

    این بار آخر (همین فروردین) یک فتق ایتگوینال حاوی لوپ روده ای پیدا کردند که خود به خود با فشار جا میرود.

    من نتایج آزمایش ها را پیوست کرده ام.

    در حین ادرار باید به خودشون فشار بیارن. ادرارشون مقطع و مکرر هست. درد خاصی ندارند مگر موقع حرکت زیاد که فتق شان درد میکیره کمی. شب ها چندبار نیاز به دسشویی دارند.

    با این شرایط میخواستم بدونم که مراحل معالجه به چه صورت میباست باشه. آیا نیاز به نمونه برداری هست؟ آیا میباست اول فتق درمان بشه؟ آیا جراحی ضروری هست؟

    در صورت نیاز به عمل مراحل و زمانی که شما قادر به عمل هستید چقدر و چطور هست؟
    کجا میباست بستری بشوند؟

    پیشاپیش خیلی ممنون از لطفتان
    رضا درویشی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      ابتدا عمل فتق انجام شود سپس فورا نمونه برداري از پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2415 مشاهده پرسش
    سلام درود خسته نباشید اقای دکتر من از دوران بلوغ جوانی دفع پروتین داشتم همرا با خاکستری شدن ادرار بعد از تشخیص بیماری اژی انفرباتی و فشار خون الان بعد از 8 سال کراتینم به 2 وادرار قرمز رنگی دارم متخصص کلیوی من نا امید کرده و به گفته انان 4 سال بیشتر تاخمین کارکرد کلیه برایم زدن و واقعا روح روانم بهم ریخته و دلم میخواد ازدواج کنم ولی از پیش امد مریضم نمیتوانم پا پیش بزارم و تنها دارویی که مصرف میکنم لوزار و کورتون هست و اصلا نمیتوانم هیچ مسکنی استفاده منم اقای دکتر میخواستم بدون راه درمانی وجو دارد یا باید صبر کن تا کلیه ام از کار بیوفته و پیوند کنم ممنون میشم راه درمانی برایم پیدا کنید حتی نمونه برداری هم انجام دادم
    انشالله خدواند هیچ مریضیو بدن درمان نزار
    1. تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      چرا جواب نمیدیم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      نگران نباشيد كراتينين ٢ زياد بالا نيست و شانس بيبودي شما زياد مي باشد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر
    من از حدود 15 سال قبل سابقه عفونت و سوزش مجرای ادراری دارم (یک یا دو بار درسال) هر بار با مصرف آنتی بیوتیک بهبود پیدا می کرد. سونوگرافی هم مشکل خاصی نشون نمیداد. هرچند بعد از بهبودی هم احساس سوزش خفیف در موقع ادرار داشتم. اخیرا بعد از هربار عود بیماری با مصرف سیپرو فلوکساسین خود درمانی می کردم. اما آخرین بار این روش جواب نداد و بعد از مراجعه به پزشک متخصص و معاینه ایشون تشخیص تنگی مجرا در قسمت سر آلت رو دادند و گفتند که باید باز بشه. در سونو گرافی هم مقداری بزرگی پروستات دیده شد. بعد از آزمایش کشت ادرار داروی نیتروفورانتوئین و داکسی سایکلین تجویز کردند. در حین مصرف دارو علایم برطرف شد امابعداز حدود دو هفته و اتمام داروها مجددا علائم سوزش ادرار برگشت. الان سوزش شدید برطرف شده اما سوزش در ناحیه پروستات به صورت دایمی وجود داره و با نشستن طولانی روی صندلی بیشتر می شه. علایم بیشتر شبیه عفونت پروستات هست. ضمنا مایع منی هم زرد شده و بوی متفاوتی داره. میخواستم سوال کنم که آیا مشکل ناشی از تنگی مجرا هست یا اینکه عفونت پروستات و یا هردو و در مورد درمان راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      مشكل از تنگي نمي باشد از التهاب پروستات مي باشد پزشك أنرا درمان كنند
  • تصویر کاربر سیدمحمد یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مشکل زود انزالی داشتم
    فرمودید دو ماه هر روز یه قرص پاروکستین مصرف کنم
    این کار رو انجام دادم
    وقتی مصرف میکردم شرایطم خیلی بهتر شد
    ولی همینکه مصرف رو قطع کردم شرایط به حالت قبل از مصرف قرص برگشت. لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      از اين داروي جديد مصرف كنيد ٣ ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص exerect ميل كنيد
  • تصویر کاربر ایوب یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام .دچارپرادرای وتکررادرارشدید شدم البنه دردکمی دربیضه مثل پیچ خوردگی حس میکنم ومقدارب مایع سفیددرادرارم گاهی .متخصص رفتم گفتنالتهاب پروستات دارم سه تاداروویسول تامسولوسین تاونکس دادن 14روره میخورم بهترم اما ن زباد .البته 7ماه پیشم دچارشدم سونودادم هما سالم بودن جزواریکسول دربیضه داشتم تست اسپرم دادم گفتن مشکل نیس زیادب
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      همين رارو ها را ادامه دهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم بنشينيد١٠ روز و عمل جنسي داشته باشيد و ادرار خود را زود تخليه كنيد
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، وقتتون بخیر
    بنده یه پسر 23 ساله هستم ، من در حالت عادی بی اختیاری ادراری ندارم ، اما بعد از اینکه به توالت میرم تا دو سه ساعت بعد بی اختیاری اداراری دارم بصورتی که به عسطه کردن ، با خندیدن یا تکان هایی چند قطره ادرار ازم خارج میشه ، بعد از دو سه ساعت دیگه مشکلی ندارم اما دوباره که به توالت رفتم دوباره این مشکل رو پیدا میکنم . ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که باید داروی خاصی رو مصرف کنم یا ورزش خاصی رو انجام دهم .
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      عمل جنسي داشته باشيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم بنشينيد و شبي يك عدد يك عدد كپسول ايندومتاسين استعمال كنيد و شبي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    Ramin:
    سلام اقای دکتر من حدود شیش ماهه که تمایلات جنسیم کم شده درواقع درحال نزدیکی خیلی دیر تحریک میشم وسخت به نغوظ میرسم اما با دیدن فیلم پورنو وخود ارضای زود ترتحریک میشم وبه نغوظ کامل میرسم قبلا خودارضای زیاد میکردم اما نزدیک به یک ماهه ترک کردم .من فبلا تقریبا همجنس گرا بودم که حدود سه ماهه کاملا این کارو کنارگذاشتم واصلا دوس ندارم برگردم به دوران همجنس گرایم اما الان تمایلات جنسیم برای یک زن یا دختر خیلی کم است اگه لطف کنید یک راحل یا داروی ماثر که بتونه مشکل منو رفع کنه وبتونم سریع تحریک بشم و به نغوظ برسم بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۲۹ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اقای دکتر لطفا جواب سوال منو بدید منتظر کمکتون هستم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 8 سال پیش)
      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافبل ٢٠ ميگروگرم ميل كنيد و براي ساير موارد به پزشك روانپزشك مراجعه كنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت اقلب دکتر قوامی

    جوانب 32ساله مجرد هستم. چن سال پیش به پشنهاد دوستی قرص جهت احتلام نشدن مصرف نمودم فهمیدم ناتوانی جنسی دارد واز مصرف ان خود داری نمودم.حالا دچار عدم نعوظ یاضعیف بودن نعوظ هستم در ضمن قبلن بنده خود ارضایی داشتم .
    1. عدم نعوظ من از خود ارضاعی هست یا خیر؟ 2.دوباره از نعوظ کامل می توانم برخوردار باشم یا خیر؟
    3.دوسال پیش حجم پروستات بنده 19،ccبود؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید .
    باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بله از خود ارضايي است ، نعوظ بر ميگردد و حجم پروستات طبيعي است
  • تصویر کاربر سیدمرتضی یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکترسوالاتی داشتم ازشما که انشاءالله کمک کنید.پیرومشکلات قبل درمورددرست دفع نشدن ادارارم که مجبورشده دوباره عمل جراحی داشته باشم یکی ازعمل هایم درستل92بودبه عنوان تنگی مجاری اداراری وعمل بعددرسال94 بوده است که متاسفانه هیچ گونه بهبودی نداشته ومشکلات بعدی به سراغم آمدن..
    چراهرموقع میخواهم نزدیکی داشته باشم احساس اداراشدیدی میکنم که بعدازتخلیه کردن مثانه وشروع مجددهنوزهیچ نزدیکی انجام نداده ام منی خارج میشودهمراه بادرد وسوزش شدید.که برااین شل بودن کمرم به دکترمراجعه کردم وقرص فلاکستین رابهم دادن ولی هیچ گونه تاثیری برمن نداشته است لطفابهم بگیدچکارکنم ممنون وسپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      داروي شما درست است بايد سه ماه روزي يك عدد ميل كنيد
  • تصویر کاربر خانم.ر جمعه ۲۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    درود برشما دکتر بزرگوار
    جناب دکتر من وهمسرم مدت ۷ماه هست که زندگی زناشویی خود را آغاز کردیم .مدت ۶ ماه هم دوران عقدمان بود.در دوران عقد همسرم مشکل نعوظ نداشتند اما حدود ۵ ماه است که دچار این مشکل شدند.
    همسرم قبل ازدواج یک عمل سنگ شکن کلیه داشتند که بخاطر اشتباه پزشکی لگنچه ایشان را سوراخ کردند و بعد از مرخص شدن از بیمارستان حالشان بد شد و بعد از مراجعه متوجه شدند که عمل ناشیانه باعث خونریزی داخلی شده و ایشان ۸روز در کما بودند
    خدا ایشان را به خانواده برگرداند .
    بعد از این حادثه بدن ایشان به شدت دچار ضعف شده بود که به شکر خدا بعد ازدواج همه چیز به حالت عادی برگشت.
    علت بیان این مطلب این بود که آیا ممکن است این عدم نعوظ از عوارض آن عمل ناشیانه باشد؟
    همسرم پیپ استفاده می کنند.
    از نظر مسایل روانی اصلا مشکلی وجود ندارد.
    *آزمایشات مربوط به تشخیص این ناراحتی را میتوانید ذکر بفرمایید؟
    میخواهم قبل از مراجعه به پزشک با دست پر مراجعه کنم.
    البته آزمابشات مربوط به چکاب به اصرار من انجام میدهند.به همراه هپاتیت.آنزیمهای کبدی و...
    فریتین خونشان همیشه بالاست.
    و کمی پرولاکتین .
    سونوگرافی کلیه ومثانه وپروستات کاملا سالم بوده.
    از پرحرفی ام پوزش میخواهم .به شدت نگران همسرم هستم .تحمل دیدن ناراحتی ایشان را ندارم .یاری ام کنید دکتر بزرگوار
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      مشکل ندوظ هیچ ارتباطی به جراحی ندارد ولی ایشان اگر بیماری دیگری نداشته باشند ، بطور جنبه فکری - ذهنی دارد .فعلا یک ساعت قبل از نزدیکی یک عدد قرص تادالافیل میل کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام
    آیا انجام ورزش هایی مثل بدنسازی و کار با وزنه های سنگین میتواند اثر منفی بر کیفیت و مدت نعوظ داشته باشد. چیزی مثل کاهش انرژی فرد برای سکس ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۸ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      خير اثري ندارد
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی ممنونم آقای دکتر
      لطف کردید
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      خواهش مي كنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.همسرم ۲۸ سالشونه و ۳سال هست ازدواج کردیم.۲ماه هست برای بارداری اقدام کردیم اما روزهای بعداز پریودی که نزدیکی داریم مشکلی ازنظر انزال ایشون نداریم اما زمانهای نزدیک به تخمک گذاری که باید نزدیکی داشته باشیم و انزال انجام بشه اصلا هیچ اتفاقی نمیافته.درصورتی که تا قبل از اقدام گاهی تا چند دقیقه انزال بطول نمی انجامید.
    میگن که اصلا انگار چیزی احساس نمیکنم.کلا محیط واژن بنده هم مثل همیشه تر نیست.
    باپزشکم مطرح کردم گفتن که همسرم روحیه حساسی داره و نباید اذیت بشه و تا ۱سال زمان بگذارید و اگر تا سر ۱سال نشد اونوقت اقدام ناروری کنید.
    بااینهمه همینطور بارداری داره به تعویق میافته و همینطور استرس ما برای بچه دار نشدن بیشتر میشه و واقعا خیلی سخته.لطفا بزرگواری کنید و راهنماییمون کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      در ضمن نزديكي همسرتان موقع انزال از شما جدا شوند بعد ببينيد ترشحي خارج مي شود يا نه اگر نشد قرص imipramine 10 ميلي گرم هر ٨ ساعت يك عدد ميل كنند يك ماه
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام..با شرمندگی و خجالت من دوران نوجوانی خودارضایی میکردم والانم دچار زود انزالی شدید شدم تقریبا ۱۰ ثانیه..خودارضایی رو کذاشتم کنار اما التم حساس تر شده با کوچکترین تحریک حالت ارضا یهم دست میده..میخواستم ببینم ترک خودارضایی زود انزالی رو درمان میکنه یا شایعه ای بیش نیست..استدعا دارم راهنمایی ام کنید خودمو باختم از ازدواج هراس دارم..من از عاقبت خودارضایی خبر نداشتم حالا فهمیدم که دیگه کار از کاز گذشته
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      براي درمان روزي يك عدد قرص پاروكستين به مدت دو ماه ميل كنيد
  • تصویر کاربر رحمان سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام
    احتراما هنگام معاشقه دچار زود انزالی می,شم که نارضایتی خود و همسر را به همراه داشته است . لذا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      قرص پاروكستين روزي يك عدد به مدت دو ماه ميل كنيد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید، آیا دارویی برای افزایش میل جنسی وجود دارد؟ لطفاً در صورت امکان نام آنرا بفرمایید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲۷ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      قرص تادالافيل يك ساعت قبل از نزديكي
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام و دورود خدمت آقای دکتر قوامی
    بنده مدتی است بعد از انزال حالت سرماخوردگی و ضعف یا چیزی شبیه آنفولانزا دارم مثل ضعف در ستون فقرات یا تب خفیف فقط هم بعد از رابطه جنسی این اتفاق می افتاد خواهشمند است راه درمان را ب بنده راهنمای بفرمایید
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      مورد شما را اولين بار ميشنوم .
  • تصویر کاربر عظیم یکشنبه ۳ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده در خواب جنب می شوم ولی در بیداری هنگام نزدیکی با همسر نمی توانم. با توجه به پاسخ های حضرتعالی به پرسشها متوجه شدم که مشکل فکری و عصبی است. در مورد یه سری مسائل ذهنم مشغول است ولی سعی می کنم هنگام رابطه جنسی ذهنم را خالی کنم و به چیزی فکر نکنم. ولی با این حال خوب نشدم. آیا فقط با دارو می توان این مشکل را حل کرد یا راه حل دیگری هم هست؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      با سلام درمان به عهده خود شما می باشد از قرص سیتالوپرام روزی دو بار استفاده کنید و نیز شبها نصف قرص آلپرازولام میل کنید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
علت بزرگ شدن پروستات در میانسالی

علت بزرگ شدن پروستات در میانسالی

اندازه پروستات در سن ۷۰ سالگی

اندازه پروستات در سن ۷۰ سالگی

سرطان پروستات پیشرفته

علائم سرطان پروستات پیشرفته و تفاوت آن با بزرگی خوش‌خیم