پرسش از دکتر

  • تصویر کاربر رسائی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام؛
    جهت درمان ضعف عضلات کف لگن چه باید کرد؟ آیا بجز انجام ورزش کگل درمان های دیگری هست؟ اصلا آیا ورزش کگل مورد تایید شما و علم پزشکی هست؟ برای درمان به چه پزشکی باید مراجعه کرد؟
    تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 2 سال پیش)
      ورزش کگل عبارتست از تقویت عضلات پرینه که بهترین روش درمانی برای بی اختیاری نوع استرس در زنان ومردان در سنین بالا می باشد و در سنین جوانی هیچ نوع ارزشی ندارد و دیگری ورزش عضلات کف لگن بوسیله جریان الکتریسیته و فیزیوتراپی می باشد
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من چهار ماه پیش با تشخیص تومور بیضه با مارکرهای afp=365 bhcg=29 و ldh=650 بیضه را خارج کردم و جواب پاتالوژی 88 درصد سمی نوما 10 درصد یالک سک تومور و 2 درصد تراتوما را نشان داد . تومور کاملا محدود به بیضه بود و حتی لایه های تونیکا هم درگیر نکرده بود . گسترش لنفاوی و واسکولار هم مشاهده نشده بود .بعد از عمل مارکرها نرمال شدند.تا ماه پیش که afp تا 30 افزایش یافت و ldh هم 50 واحد بالاتر از حد نرمال رفت یعنی 450 . با اینکه سی تی اسکن شکمی و قفسه سینه و گردن پاک بود دکتر انکولوژ برای من سه دوره شیمی درمانی BEP را تجویز کردن. بعد از دور اول afp نرمال شد . من الان دور دوم هم تمام کرده ام . آ یا باید دوره سوم هم بگذرانم ؟ ؟؟
    لطفا راهنمایی فرمایید آقای دکتر -با تشکر جمال 27 ساله
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام وتشکر اگر تومور بیضه شما بطور خالص سمی نوما بود درمان مناسب و طول عمر صد در صد طبیعی داشتید. این تومور میکس است و دارای سه بافت سرطانی می باشد بنابراین درمان آن خیلی پیچیده می باش . دوره سوم شیمی درمانی را حتما انجام دهید در مورد برداشتن لنف نودها ی شکمی علی رغم منفی بودن سی تی باید تصمیم گرفت که بعدا شما را مطلع می کنم.
  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام مجدد خدمت استاد گرانقدر. بنده در سوال شماره n73sn710 از شما درمورد نحوه درمان نشتی وریدی سوال کردم وشما فرمودید با ضریب احتمال 40 درصد با یک عمل سرپایی قابل انجام است . حال با فرض عمل و عدم موفقیت آیا حالت فعلی که با استفاده از تادالافیل امکان نعوظ هست پابرجا میمونه یا عمل در صورت عدم موفقیت عوارضی هم به همراه داره . با توجه به اینکه من از مشهد مزاحمتون میشم اگه جهت ویزیت و روییت سونوگرافی لازم میدونید خدمتتون میرسم
    با تشکر از راهنماای شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 2 سال پیش)
      این عمل جراحی هیچگونه عارضه ای ندارد و در ایجاد نعوظ با دارو که در حال حاضر صورت می گیرد مداخله ای نمی کند
  • تصویر کاربر رسائی دوشنبه ۴ بهمن ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله و متاهل هستم که حدود یکی دوماه پیش با مراجعه به ارولوژیست و با گرفتن شرح حال و انجام انواع آزمایشات و سونوگرافی برایم تشخیص پروستاتیت باکتریال مزمن(CBP) دادند اما چون مردد بودم به متخصصی دیگر مراجعه کردم که تشخیص ایشان نیز همان بود!
    اکنون یک دوره یک ماهه تاوانکس500 و ترازوسین2 استفاده کرده ام که باید دو ماه دیگر نیز ادامه دهم اما شدیدا بخاطر عارضه ی یبوست تاوانکس اذیت شدم و ناراحتم. حال باتوجه به این که پزشکم مسافرت خارج است، میتوانم از افلوکساسین برای دوماه آینده استفاده کنم؟ افلوکساسین با چه دوزی و چندبار در روز؟
    (ضمنا سیپروفلوکساسین نمیتوانم بخورم چون علاوه بر تداخل با لبنیات در من مشکلات پوستی ایجاد میکند)
    باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۴ بهمن ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام و تشکر چون این داروها از یک خانواده (generation) هستند می توانید از افلوکساسین 200 میلی گرم استفاده کنید ولی موارد زیر را حتما توجه کنید: 1-روزی دو بار هر بار 15 دقیقه باسن در اب گرم گذاشته شود 2-عمل جنسی حتما انجام شود 3- تخلیه ادرار زود به زود انجام شود 4- از خوردن تندی و ادویه جات و غذاهای تند خودداری نماییید 5- به جای ترازوسین از کپسول omnic شب موقع خواب استفاده کنید یک عدد 6- زیاد به فکر بیماری خود نباشید، بی خیالی بسیار مهم است.
  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۲۱ دی ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،بنده یک سالی هست متوجه بیماری واریکوسل در بیضه هام شدم،از طریق درمان با داروهای گیاهی و زالو درمانی اقدام کردم ولی بی فایده بود،به نظر شما تنها راه حل جراحی میباشد یا روش درمانی دیگری هم هست،و اگر بیخیال درمان بشم چه عواقبی داره؟متاهل هستم با یک فرزند و 32سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ دی ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام و تشکر، اگر آزمایش اسپرم (اسپرموگرام) شما غیرطبیعی باشد و بچه دار نمی شوید تنها راه عمل جراحی است
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
  • تصویر کاربر سلمان یکشنبه ۵ دی ۹۵( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام.آقایی 27 ساله و متاهل هستم که چند سال است در ناحیه پرینه و مقعد خود شاهد ترشحات و شاید عرق همراه با بویی ناخوشایند،خارش زیاد،معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که غالبا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد.تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین از پمادهای تریامسینولون،کلوتریمازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است. میخواستم ببینم تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام از اینکه برای کمک به اینجانب مراجعه کردید، در ناحیه پرینه و مقعد هرگز ترشحی وجود ندارد. بنظر اینجانب چون این دو قسمت نیاز به نظافت روزانه و حمام رفتن دارد، به شکل حساسیت پوستی ایجادشده، ضمن کوتاه بودن موههای این ناحیه، ماده شوینده بدن خود را تغییر دهید. چنانچه بهبودی حاصل نشد به متخصص پوست مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر عباسی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام؛ من زود انزالی و اهتلال نعوظ دارم. زمان انزال بنده زیر 4دقیقه است و میخواهم طولانی تر شود. سابقا از کلومیپرامین و فلوکستین استفاده کرده بودم اما بدنم داغ می شد و چشمانم سرخ و قلبم به طپش می افتاد. سرترالین هم چندان تاثیری نداشت. سیتالوپرام هم بد نیود اما عوارضی مثل کلومیپرامین و فلوکستین ایجاد می کرد و خوابم را مختل می کرد. پاروکستین هم بد نیست اما برایم چندان موثر نبوده.
    ضمنا بنده اختلال خواب و ibs نیز دارم و روزی 2-3 استامینوفن کدئین میخورم.
    حال چه کنم و بنظرتان چه دارویی و کدام یک را بخورم؟ چونه؟ (میخواهم فقط قبل رابطه باشد و نه دائما)
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام احترام و تشکر از اینکه در مورد مشکل خود اینجانب را انتخاب کرده اید، شما اشاره ای به سن و وضعیت تاهل خود نکرده اید. انزال سریع یا زودرس تعریف علمی دارد و عبارتست از زمانی است که فرد وقتی با همسر یا شریک جنسی خود تماس پیدا می کند، قبل از دخول، در حالی که مایل به آن نیست، ظرف یک دقیقه انزال صورت گیرد، اگرچه بعضی محققین، انزال سریع را تا 1/5 دقیقه قبول دارند، بنابراین تمام داروهایی که استفاده کردید برای درمان انزال سریع تجویز می شوند و پاروکستین بیشترین هثر درمانی را دارد و هدف از درمان، افزایش انزال بالای یک دقیقه است و بطور کلی بالای 2 دقیقه نیازی به درمان داروئی ندارد. در مورد اختلال نعوظ، توضیح کامل نداده اید که چگونه است. اختلال نعوظ در زمینه بیماری های اورگانیک مثل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی، کلسترول بالا، چاقی، کاهش تستوسترون، پرولاکتین بالا، اختلال تیروئید و یا در زمینه بیماری های فکری روانی اتفاق می افتد.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 2 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر قوامی،
    ممنون از سایت مفید وارزنده تون و همچنین از وقتتون که برای جواب به سئوالات بازدیدکنندگان سایت صرف مینمایید.
    من 55 سال سنمه و مشکل انزال زودرس دارم. شما در پست مربوط به اختلال نعوظ به سیکل سل آنومی اشاره فرمودید. من هم سیکل سل خفیف دارم و هیچ نوع دارویی مصرف نمیکنم. میخواستم بپرسم که آیا این میتواند مشکل انزال زودرس من باشد و اگر باشد چه راه درمانی پیشنهاد میفرمایید.
    متاسفانه در خارج از کشور زندگی میکنم و قادر به دیدار حضوری نمیباشم.
    از لطف شما بسیار سپاسگزارم.
    با تشکر،
    علی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 2 سال پیش)
      با سلام سیکل سل آنمی ارتباطی به انزال زودرس ندارد. در مورد انزال زودرس اشاره نکردید که انذال زودرس شما اولیه یا ثانویه است و ضمنا زمان ان را هم ذکر نکردید. اگر انزال زودرس شما زیر یک دقیقه است قرص (PAROXETINE) با نام تجاری (PAXIL) روزانه یک عدد به مدت دو ماه میل کنید.از روز پنجم بعد از مصرف دارو جواب می دهد.اگر عمل جنسی داریدقرص را سه ساعت قبل از آن مصرف کنید.از اظطراب و استرس هم خداحافظی کنید و هر بار موقع عمل جنسی سعی کنید مانع خروج انزال شوید و خود را کنار بکشید.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 2 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.