پرسش از دکتر

  • تصویر کاربر کامل دوشنبه ۱۰ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مد تی است که در زمان نزدیکی اسپرم خارج نمیشود یا خیلی کم هست البته دیابت دارم و قرص گلوکوفاژ 500 استفاده میکنم قابل ذکر است که مدتی هم همین قزص ولی 1000 استفاده کردم 41 سال هم دارم ممنون میشم راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      علت نيماري ديابت شما مي باشد
  • تصویر کاربر سلام سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام ایا مصرف اجیل مثل تخمه ونخود بادام گردو پسته وحبوبات باعث سنگ کلیه میشود ؟ایا مصرف دم کرده کاسنی برای سنگ کلیه مضراست اگ بله چه عوارضی دارد باتشکر لطفا پاسخ واضح روشن بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      هيچكدام باعث سنگ كليه نمي شود
  • تصویر کاربر قاسم چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    اینجانب قاسم طاهری 42 سال و مجرد میباشم. در 13 سالگی سر کلاس درس مدرسه ناخواسته دچار ارضا شدم و ندانسته تا چند سال هر روز خود ارضایی نمودم و بعد از اینکه دانستم چه کاری میکنم معتاد اینکار شده بودم در 19 سالگی از مقعدم خونریزی شد و از خونریزی، خیلی ترسیدم و همان لحظه احساس کردم غریزه جنسی ام پرید و دیگر توان نعوظ ندارم. و دیگر مثل هر روز نعوظ طبیعی نداشتم. با مراجعه به پزشک متخصص داخلی و معاینه و کولونوسکوپی مشخص شد هموروئید دارم و خونریزی از همورئید است. و فتق سراه مغبنی هم دارم. متاسفانه دیگر نعوظم بخوبی نبود و کم بود. در سال 91 متوجه واریس پاهایم شدم. اکنون یکسال است که متوجه شده ام واریس به آلت و بیضه ها هم سرایت کرده است. نعوظ میشوم اما نه مثل زمان 15 سالگیم اکنون با ونوگرافی از اندام تحتانی پای چپ یکی از پزشکان فوق تخصص عروق طبق فیلم ونو میگوید در محل عبور شریان ایلیاک تنگی مختصری روی ورید ایجاد شده و باید فنر گزاری نمایم. و پزشک فوق تخصص قلب و عروق دیگری میگوید گرفتگی وجود ندارد و فقط واریس های طنبی ایجاد شده را با فلبکتومی و رادیو فرکانسی درمان می نمایم. فیلم ونو و mrv و گزارش های داپلرهای رنگی از وریدهای اندام تحتانی هر دوپا، ریپورت تزریق پاپارین به آلت تناسی و ریپورت داپلر از بیضه ها موجود است.
    سوال: طبق مطالب فوق و مدارک موجود در صورت تنگی ورید و درمان آن با فنر، نعوظ آلت تناسلی به حالت طبیعی باز میگردد؟؟ یا پس از درمان گرفتگی ورید، تاثیر و ربطی به نعوظ آلت تناسلی ندارد؟؟
    آیا مشکل ترک زیاد پای چپ که سالهاست دارم، ارتباط و نشانه ای به اختلال در رگها دارد؟؟؟ همچنین علاوه بر هموروئید و فیستول، دریچه میترال قلبم نیز سالهاست بصورت جزئی افتادگی دارد اما دارویی مصرف نمیکنم.
    لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۲ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      سوال مربوط به رشته اينجانب كه اورلوژي مي باشد پرسيده شود داستان ننويسيد
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. جناب آقای دکتر بنده نتیجه آزمایش همسرم را پیوست کرده ام. می خواستم بدانم که وضعیت اسپرم آنها چگونه است؟ ما تا کنون یکبار اقدام کردیم که بارداری شیمیایی اتفاق افتاد و به همین دلیل آزمایش اسپرم رفتند.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      آزمايش طبيعي مي باشد
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام.پسر 23 ساله ای هستم که مجرد هستم........و تا به حال هم با کسی سکس نداشتم........
    موقع خود ارضایی آب منی ام به رنگ هست.....از دوم راهنمایی که خودارضایی میکرم آب منی ام به رنگ زرد بود! ولی تو فیلم های پورنو می بینم که آب منی اونا به رنگ سفید هست..............
    لطفا کمکم کنید.....اگه دارو نیازه بهم بگید تا آزاد برم از داروخانه بخرم.........سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      در خود ارضايي همين رنگ است
  • تصویر کاربر نارسیس پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    در سوال قبلی نوشتم به علت ورم پشت ومچ وساق پا ،کبد وکلیه ها را چک کردم که شما فرمودید به متخصص قلب مراجعه کنم ،مربوط به قلبم نبود نمیدانم به چه دکتری مراجعه کنم تیروئیدم هم مشکل نداشت درضمن اسپیرونولاکتون روزی یک عدد می خورم آب زیاد هم می خورم ولی پوست صورت وبدنم بشدت خشک شده است مربوط به قرص می تواند باشد ؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      مربوط به قرص است به متخصص ارتوپد مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر Rahim پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر بنده ٤٨ساله هستم ٢٤ساله ازدواج كردم متاسفانه سه بار ازدواج كردم هم اكنون با سومي ١٣ سال هستم يك سال پيش دچاره ختلات پروستات شدم كه تشخيص پزشك لك روي يكي إز قسمت پروستات با كمي ورم ديده شده با مصرف إنتي بيوتك بهتر شدم اما متاسفانه دوهفته است بكل بهم ريختم درد در ناحيه لگن ويبوست. شديد حالت ضعف وتب ولرز در طَي هفته دوبار مجامعت داشتم هر دو بار دچار عدم خروج مني شدم لطفاً كمكم كنيد چگونه نوبت بگيرم بنده أمريكا هستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      اگر تب داريد بايد دو هفته آنتي بيوتيك مصرف كنيد و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين استعمال كنيد
  • تصویر کاربر مهرداد پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر
    من مدتی است که مشکل التهاب پروستات دارم و دچار سوزش در ناحیه آلت و دو شاخه شدن ادرارشدم
    اخیرا با مراجعه به پزشک متخصص داروهای امنیک، ولتارن و تاوانکس تجویز کردند
    حالا بعد از دو روز از مصرف داروها دچار خشک انزالی شده ام
    آیا مربوط به مصرف این داروها میشه
    اگر در اثر مصرف آنها ست آیا باید متوقف کنم ادامه مصرف را یا درمان را ادامه بدهم بعد از اتمام دوره مصرف خوب میشم؟
    ممنون آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      مربوط به امنيك است ولي بايد ادامه دهيد
  • تصویر کاربر Mahdi پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سن من ۲۷ ساله و یک سال و نیم ازدواج کردم تا کنون خانمم حامله نشده، البته خانم هم کمی تنبلی تخمدان داره ولی بعد این مدت دکترش من رو به یک اورولوژیست معرفی کرد و دو مرحله آزمایش اسپرم و سونوگرافی بیضه انجام دادم، در سونوگرافی اول بیضه سمت راست گرید ۲ و سمت چپ گرید ۳ تشخیص داده شد و در سونوگرافی دوم فقط واریکوسل چپ تشخیص داده شد،
    آزمایش اسپرم اول :
    Volume 2 cc
    Sperm Concentration 53 million
    Motility 72%
    Class D 13%
    Class C 27%
    Class B 32%
    Class A 0%
    Non Motile 28%
    Morphology 16%
    آزمایش اسپرم دوم :
    Volume 1.9
    P.h 7.8
    Sperm Concentration 129 million
    Grade A 43%
    Grade B 32%
    Grade C 10%
    Grade D 15%

    با توجه به آزمایشات به نظرتون نیاز به عمل هست؟ آیا بعد عمل امکان برگشت واریکوسل وجود دارد؟ آیا آزمایش DFI هم نیازه؟ چه مدت بعد عمل در اسپرم تاثیر مثبت میزاره؟
    از راهنمایی تون خیلی خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      عمل جراحي ضروري است و تا ١٨ ماه بعد از عمل نتيجه ديده مي شود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    این قرص رو استفاده میکردم خیلی عوارض داره مثلا بیقراری و دوز این قرص چند و قرص کم عارضه تری نیست جایگزین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 1 سال پیش)
      دوز دارو ٢٠ ميكروگرم مي باشد مي تونيد از وياگرا استفاده كنيد
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.