پرسش از دکتر

پاسخ پرسش های خود را از دکتر دریافت کنید

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

  • تصویر کاربر آرمین سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترامروزمتوجه شدم پوست بیضه هام وناحیه اطرافش قرمز وخشک لطفاراهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      به متخصص پوست مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر Saeid سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با سلام بیضه سمت چپم و رونم تا زانو درد می‌کنه و پاهام گزگز میکنه دلیلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      مربوط به اورلوژي نمي باشد

  • تصویر کاربر آرمین سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترامروزمتوجه شدم پوست بیضه هام وناحیه اطرافش قرمز وخشک لطفاراهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      مراجعه به متخصص پوست

  • تصویر کاربر زلیخا سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    من با نامزدم معاشقه داریم و بعد از معاشقه اب منی ازشون خارج نشد علت چیست ؟؟ این را هم بگویم که نامزدم قبلا تومور خوش خیم عمل کرده و قرص دپاکین مصرف میکند ممکن است ععلت دارو باشد؟؟ ایا ما در اینده بچه دار میشویم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

       و. گذر است خوب مي شوند

  • تصویر کاربر Sarid سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر‌ من بیضه سمت چپم دردمی کنه و دردش می زنه به کل پای‌سمت چپ پام مثل گز گز کردن دلیلش چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      التهاب اپيديديم است

  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقا دکتر من برج 10عمل واریکوسل انجام دادم بعد 6ماه ازمایش اسپرم دادم جواب ازمایش ودکتردیدگفت اسپرم هام به‌عمل کمتر شده بایدچکارکنم خوب بشم.برازودانزالی چه داروی خوبه استفاده کنم که روی اسپرم تأثیری نداره ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      قرص پاروكستين 

  • تصویر کاربر بابک سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام
    من حدود چند ماهه هروقت سکس میکنم پارتنرم دچار خارش شدید میشه وقتی دکتر هم رفته پارتنرم بهش گفتم من باید مترونیدازول مصرف کنم دو دوره هم مصرف کردم ولی باز این مشکلو داریم ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      ارتباطي به اورولوژي ندارد

  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    دکتر خواهش میکنم کمک کنید واقعا زندگی من‌تحت‌تاثیر قرار گرفته من‌نمیدونم بی اختیاری ادراری حساب میشه یا نه نوع ترشحات از نوع پروستات هستش . من انگار پروستاتم رو حس میکنم حتی فشارش بر روی مجرای ادرارم حتی زمانی که عطسه میکنم انگار یک چیزی فشار میاره به آلتم و بعد چند دقیقه یا ثانیه یه حس خیس خیلی کم دارم اما کاملا بی حس هستش ینی قشنگ معلومه ادرار نیس ۰ون اگر ادرار باشه آدم حس میکنه از مجرا چیزی داره تحرک میکنه . اما وقتی مایعات پروستاتی ترشح میشم ازم اصلا هیچ‌چیزی رو درون مجرا حس نمیکنم فقط متوجه میشم یه خورده خیس شده و یک مایع چسبناک استد.
    حالا میخوام ببینم در هنگام عطسه یا سرفه این فشار به پروستات است ؟ و این مایع که بدون حس خارج میشه از نوع مایعات پروستاتی است یا ن ادرار است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سوال كوتاه و مفيد باشد

  • تصویر کاربر بهرام سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    جناب دکتر.بنده راننده بودم و بخاطر عدم وجود دستشویی مجبور شدم چندبار غیر بهداشتی ادرار کنم.داخل یک بطری بصورت نشسته.
    بعد از چند روز زیر شکمم درد میکرد و ادراری بسیار زرد داشتم.الان چهار پنج روزه که دردی بین بیضه و معقد و کشاله ران سمت راست دارم.همچنین درد بیشتر در زیر شکم یعنی بالای آلت سمت راست دارم.البته سمت چپ خیلی کم پیش میاد درد داشته باشم.حس میکنم مثانه ام هم سنگینه فشار روشه.تا حدودی تکرر ادرار دارم و ادرارم ابتدا به سختی میاد.
    دکتر مراجعه کردم داروهای لووفلوکساسین و سلکوسیب و تامسولوسین دادن.
    در ضمن مصرف متادون هم دارم برای ترک اعتیاد.
    سنگینی و فشار مثانه ام تا حدودی کمتر شده و لی درد خیلی کمی هم زیر بیضه دارم.الان سه روزه داروهارو دارم مصرف میکنم.بهتر میشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      دارو ٤ هفته ميل شود

  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    من از نوجوانی دارای سنگ کلیه هستم الان 40 ساله هستم ، از چهار سال گذشته دچار بیماری گوارشی زخم معده و در کبد شدم ومنجر به هموروید شد.الان کمی بهبود یافته ام از درد گوارشی .گهگاهی اسیدی بودن معده است که سرکه سیب یا لیمو می خورم. البته هر سال یکبار سنگ شکن رفتم برای سنگ های کلیه و حالب. یعنی تعداد مراجعات به دوبار حتی سه بار افزایش پیدا کرده است. در طول این مدت من متوجه شدم با خوردن مواد گوشتی و تخم مرغ و ماهی بلافاصله بعد از 12 ساعت ذرات نارنجی رنگی در ادرار من دیده می شود و خیلی زیاد ، من در شهر ارومیه به پیش دکتر متخصص بیمارستان رفتم ایشان آزمایش نوشت و لی قبل آزمایش هم سیترات پتاسیم و قرص هیدرو کاریا پتاسیم با آلپریزول تجویز کرد و گفت با خوردن این دارو ها مشکلی نیست می توانید گوشت بخورید .بعد از خوردن این ترکیبات ادرار من زیاد می شود ورنگ ادراربی رنگ و اثری از سنگ های ناشی خوردن مواد گوشتی نمی بینم . هم اکنون برای تحصیل در خارج کشور هستم مصرف نمک و روغن را کم کردم و پیاد روی زیادی دارم فقط یکبار دچار سنگ کلیه دردناک شدم در دو سال گذشته. ولی بعد از خوردن مواد پروتینی فروا سنگ ریز های قرمز رنگ در ادار ظاهر می شود. هر هفته یکبار این داروها را مصرف می کنم تا ذارت قرمز از کلیه و مثانه شستشو شود. ph ادرار هم همیشه 5 است. سوال من این است آیا من مشکل کبدی دارم که باعث این مشکل می شود یا مشکل اسیدی ادرار است. چون به شدت این مساله مرا نگران کرده است. واقعا تجمع این ذرات و درد های ناشی از آن ، اگر به سنگبزرگ تبدیل بشود باعث نگرانی است. من می خواهم این مشکل ریشه ای حل بشود؟ آیا راه حلی دارد یا خیر ؟ آیا تشخیص های قبلی درست بوده یا صرفا مسکنی برای من؟ در ضمن به تناوب باکتری های ادرار زیاد و کم می شود. هیلا باکتری ها معده نرمال است. تری گلسیرد زیر 200 است. قند ناشتا زیر 100 است. اضافه وزن 20 کیلو دارم. قدم 160 وزنم 85 است. البته استرس زندگی در خارج هم است. ولی این مشکل از ایران شروع شده بود. بیماری های ویروسی نظیر ایدز هم ندارم. واکسن هپاتیت هم ایران زدم. واکسن آنفولانزا هم هر سال می زنم. درد سبکی هم در طرف راست شکمی گهگاهی بعد از خوردن غذا دارم. در ضمن از همه مهمتر جوش های پشتی هم دارم و غذاهای نظیر گردو و کنجد در معده من هضم نمی شود وبطور متناوب دچار اسهال می شوم بعد از آخرین کی او ال حالب (سنگ شکن حالب)، برای اسهال ها دکتر گفت نشان عفونت نیست .که با خوردن عسل و موز بر طرف می شود.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      مراجعه كنيد

درحال دریافت اطلاعات