استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    من 22 سال دارم از 20 سالگی کیست بیضه چپ دارم آیا نیاز به عمل هست؟ آیا در باروری تاثیر منفی دار ممنون جواب زود بهم بدی ممنونت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      عمل نياز نداره روب بلروري هم اثر ندارد

  • تصویر کاربر پریا یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من چهار ماه پیش سنگ شکنی به روش برون اندامی در قسمت لنگچه کلیه چپم انجام دادم سنگم دفع شد و سونوگرافی هم تایید کرد این موضوع رو
    ولی به محض اینکه یه مقدار کار سنگین انجام میدم دوباره در قسمت پهلو سمت چپم درد حس می کنم مثل زمانی که سنگ داشتم آیا این جز اثرات سنگ شکنی ؟ چه مدت طول میکشه که خوب بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      كمي طاقت داشته باش

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    من واقعا می خوام تشکر کنم ۲ سال بود در گیر تکرر ادارار بودم چند تا دکتر رفتم طب سنتی هم رفتم این صفحه رو خوندم با ی کپسول خوب شدم شغلم تهیه کننده سینما وتلوزیون و اگر کمکی ازم بر بیاد برای تبلیغ دکتر انجام میدم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      خواهش مي كنم

  • تصویر کاربر باوفا یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    ادرارم به زورمیاد ومتل اینکه سنگ داشته باشم قسمت چپم احساس سوزش میکنم البته چندوقت قفتم وغداهای تندخوردم ادرارم بافشارمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد

  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    وقت بخخیر ، دکتر من 27 سالمه متاسفانه چند وقته وقتی که از لحاظ جنسی تحریک میشم و ارضا نمیشم هم ادرارم دیر میاد و هم مثانم درد میگیره خیلی پیگیری کردم ولی نتیجه نگرفتم، اخرش بهم گفتن طبیعیه حساس نشو نگران پروستاتم هستم ، ادرارم هم موقع شروع و پایانش دوشاخص، خوب میشم هر از گاهی باز دو باره این اتفاق میوفته، انتی بیوتیک مصرف کردم و باکلوفن به مدت یک ماه ف ممنون میشم راهنمایی کنید آزمایشاتمم پیوسته
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد

  • تصویر کاربر درد دوشنبه ۶ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر
    30 ساله و مجرد هستم و در شرف ازدواج .از بلند کردن وسایل سنگین و عصبی شدن از درد بیضه و متورم شدن رگها به دکتر عمومی مراجعه کردم و تشخیص واریکوسل دادند بعد از انجام سنوگرافی و اسپرم که پیوست ارسال شد . به مطب شما دسترسی ندارم خواهش دارم . سونوگرافی و ازمایش من را بررسی و مرا راهنمایی کنید . خیلی نگران وضعیتم هستم . برای درمان و یا پیشگیری چه باید بکنم ؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      أزمايش طبيعي است

    2. تصویر کاربر درد یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنونم اقای دکتر . فقط سونوگرافی که واریکوسل تشخیص داده نگرانم کرده . رگهای سمت چپ بیضه کمی متورم هستند . مشکلی برام بوجود میاره بعدا . عود میکنه یا نه ؟ چکار کنم که رگهای بیضه از حالت متورمی در بیان . ممنون بابت پاسخ.
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۶ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      أزمايش اسپرم بدهيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر sahar یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1036 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    من نامزدم را خیلی دیر به دیر میبینم
    ولی تقریبا میشه گفت بعد از هر بار نزدیکی باهاش من بعدش عفونت میگیرم
    واقعا اذیت میشم بعدش
    نامزدم علایمی از عفونت نداره
    نه درد نه دل درد نه ترشح غیر طبیعی
    و هیچوقت منی رو داخل واژن من نریخته هنیشه جلوگیری طبیعی داریم .
    میشه من به نامزدم حساس باشم و بعد از سکس عفونت بگیرم .؟همیشه با پماد کلوتریمازول و قرص مترونیدازول درمان کردم سوزش و خارشم برطرف شده .
    ولی واقعا نگرانم چرا بدن من اینجوره
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      من زن نيستم

  • تصویر کاربر تیارا دوشنبه ۶ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من مدت ۶ساله بچه دارنمیشم شوهرم کمی ضعیفه و خودم هم کمی ضعیفم میکرو انجکشن انجام دادم نگرفت یه مدت زخم کوچیکی داشتم چند باری با بتادین دکتر واسم شستش الان هم عفونت و خارش گرفتم چکار کنم هم ررا عفوتت عم ناباروری؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      با متخصص زنان مشاوره كنيد

    2. تصویر کاربر تیارا یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنونم از لطفتون
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۶ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      خواهش مي كنم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر میعاد یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید چند ماهی است غده ای روی بیضه راستم به وجود امده. و گاهی اوقات احساس درد خیلی کمی داره،چیست ایا خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      سونوگرافي از بيضه ها انجام شود

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      سونوگرافي از بيضه ها انجام شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب آقای دکتر قوامی. بنده ۴۰ سال دارم و یک زائد یا گوشت اضافی در ابتدای دهانه مجرای اداریم که با باز کردن دهانه دیده میشه دارم . هیج گونه خون یا موردی خاصی هم در ادار و منی خود ندارم ولی علت بوجود امدن این زائد رو نمی دونم . خواهشا منو کمک کنید چطور اینو از بین ببرم. درد و خارشم نداره.اتفاقی دیدمش.عکسشم براتون فرستادم لطفا راهنمایی کنید دکتر گرامی.تشکر ویژه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      با عمل خارج شود

درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت