استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر Davi چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    درود
    بنده بعد از هر انزال كمر درد و گردن شديد ميگيرم همراه سر درد
    لطفا راهنمايي كنيد بايد به ارولوژيست مراجعه كنم ؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر ارین چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    باسلام ایا این امپول تزریقی داخل الت که دستور میفرمایید نام خاصی دارد ایا به راحتی میشود تهیه کرد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      پاپاورين

  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید دکتر . ببخشید من حدود هف سال پیش عمل تورشن روم انجام شد و بعدش تا همین امروز هر روز صب مچ و انتهای ساق پاهام درد ميگره. و بعضی وقتا درد وحشتناکی تو ناحیه مرز بین شکم و آلت تناسلیم احساس میکنم.چکار باید بکنم؟ داروبی داره؟ بعد مطالعه کردم فهمیدم معمولا این بیماری ارثيه.یعنی ممکنه من الان ناقل این بیماری باشم؟.
    خیلی ممنون زنده باشید❤
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      مشكل شما به اورولوژي ربطي ندارد

  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۰ سالمه سوزش ادرار دارم دکتور فنازومکس ۱۰۰ داده و فردا صبح ازمایش ادرار دارم اشکال نداره تو جواب ازمایش خطا نمیندازه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اشكالي نداره

  • تصویر کاربر امیری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر
    حدود دوماهی میشه که پسر ۸ سالم از درد هر از گاهی مخصوصا شب ها قبل از خواب ناحیه شکم پهلو رنج میبره دکتر بردمش ازمایش عفونت ادارار سنگ کلیه و همینطور سونوگرافی شکمی داده ولی مشکلی نداشته، اما همچنان درد راگاها داره و حدود ۱۰ روزه که درد و سوزش ناحیه بیضه و بالای ناحیه تناسلی هم بهش اضاف شده لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      توسط متخصص اطفال ويزيت شود

  • تصویر کاربر نگین چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام. من 34 ساله هستم. سال ها سابقه عفونت ادراری مکرر داشتم. برای چکاپ سونوگرافی انجام دادم که پولیپ کوچکتر از یک سانت گزارش شد. بعد رفتم پیش اورولوژیست و برام سیستوسکوپی انجام شد و همون موقع پولیپ را هم برداشتند. نتیجه پاتولوژی ترانریشنال سل کارسینوم مثانه بود
    Papillary low grade urothelial cacinoma
    stage pT1, at least stage l
    وقتی دکتر نتیجه پاتولوژی را دید، گفت که نیاز به هیچ اقدام دیگری نداره و توده کامل برداشته شده و فقط 6 ماه دیگه یه سونوگرافی و آزمایش ادرار انجام بدم که مطمئن شم تومور برنگشته.
    من خوندم که در این موارد ادجوانت تراپی یا تزریق ب ث ژ داخل مثانه هر هفته تا 6 هفته و یا کارای تکمیلی دیگری انجام میشه که جلوی عود گرفته بشه.
    و خوندم که فالواپ هم با سیستوسکوپی سه ماه بعد باید انجام بشه.
    ولی دکترم میگه هیچکدوم لازم نیست.
    لطفا راهنماییم کنید.
    به نظر شما به این کارهای تکمیلی نیاز دارم یا فقط باید صبر کنم برای فالواپ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      فقط هر سه ماه سيستوسكوپي انجام شود

  • تصویر کاربر ناصر چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    من با سن 64 T.PSA4.84و F.PSA1.13, وF.PSA\\T.PSA ratio 0.22. جواب گرفتم که دکتر پروترال 0.4 و فیتو پروست 5 برای مدت 3 ماه آقای دکتر بعد از دیدن ویدیو شما راستش دچار ترس از سرطان شدم خواهشمند است مرا راهنمای کنید قبلا از عنایت شما بی نهایت تشکر می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      طبيعي است

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام من تقریبا ده روز پیش سکس داشتم با کاندوم ولی رابطه دهانی بدون کاندوم بود... الان احساس سوزش و خارش سر آلت جنسی دارم.... چی مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بر طرف مي شود

  • تصویر کاربر مرجان چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من آزمایش دادم کراتینین خونم که تو برگه آزمایش باید بین1.3_0.6 باشه اما برای من ۱.۴ هستش مشکل اوره هم ندارم به نظرتون آیا کلیه هام مشکل داره
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      طبيعي است

  • تصویر کاربر سالار چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    توآزمایش اسپرم من میزان اسپرم که عدد45میلیون رازده Low,آیاآزمایش من مشکلی داره یانه نرماله؟سوال دومم چراهمیشه توآزمایش ادرارمن قندوجودداره،بااینکه من توآزمایشات قندخون ندارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      حركت اسپرم كم است

درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت