4 عکس از انواع سنگ کلیه

فهرست مطالب

سنگ های سیستم دستگاه ادراری یا همان سنگ کلیه زمانی تشکیل می شوند که حجم ادرار کم شود و مواد تشکیل دهنده سنگ در ادرار افزایش یابد. خوردن مایعات کم و در نتیجه کاهش مایعات بدن شانس ابتلا به سنگ ها را افزایش می دهد.

1 نفر از 20 نفر در طول زندگی خود مبتلا به سنگ کلیه و یا سنگ های سیستم ادراری می شود. در بعضی شرایط پزشکی نظیر نقرس در فرد و بعضی داروها، شانس بیمار برای ابتلا به سنگ کلیه بالا می برد. سنگ کلیه اگر زود درمان شود، ضایعه ای به کلیه نمی رساند.

خوردن غذای کم نمک،پروتئین های حیوانی، کلسیم و اگزالات مانع از تشکیل سنگ کلیه می شود.

انواع سنگ کلیه:

  1. سنگهای اسیداوریکی : با کم خوردن پروتئین های حیوانی شانس ابتلا به سنگ اسید اوریکی کاهش می یابد.
  2. سنگ های فسفات کلسیم : کم خوردن نمک ، پروتئین، کلسیم باعث کاهش شانس سنگ سازی می شود.
  3. سنگ های اگزالات کلسیم : خوردن کمتر نمک، پروتئین؛ اگزالات باعث کاهش سنگ فوق می شود.

عکس کلیه :

عکس کلیه

سدیم در نمک و فلفل وجود دارد. نمک در سوپ، کنسرو، غذاهای بسته بندی شده و  FAST FOOD سبزیجات و گوشت وجود دارد.

شیوع و شانس سنگ کلیه در دنیا رو به افزایش است. تغییر در رژیم غذایی ممکن است، کلید اصلی در جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه باشد. شیوع و شانس این سنگ ها از سال 1964 تا 1972 دو برابر شده است. با سن، نژاد شیوع و شانس ابتلا به سنگ کلیه تفاوت می کند. سن شیوع سنگ های کلیه 30-50 سالگی می باشد. تشکیل سنگ به فاکتورهای محیطی و ژنتیکی ارتباط دارد.

عکس رادیوگرافی سنگ کلیه

فاکتورهای محیطی شامل رژیم غذایی، آب و هوا هستند. غذاهای ذرت دار شانس ابتلا به سنگ کلیه  را بالا می برد. افزایش درجه حرارت محیط باعث تشکیل سنگ کلیه می شود. شیوع سنگ کلیه را در سربازان آمریکایی که به هنگام جنگ کویت اعزام شده بودند گزارش کرده اند.

افزایش سنگ در سنین بالا کاهش می یابد. دیابت، چاقی، فشار خون، نارسایی مزمن کلیه و بیماری های قلبی عوامل مساعد کننده هستند. سنگ کلیه بر حسب اندازه، محل، مشخصات رادیولوژیکی، علت و اتیولوژی، ترکیب سنگ و شانس عود و برگشت سنگ تقسیم بندی می شوند.

اندازه سنگ ها به ترتیب 5 میلی متر، 5 تا 10 میلی متر، 10 تا 20 میلی متر و بیشتر از 20 میلی متر طبقه بندی می شوند. طول میزراه (حالب) بر حسب قد افراد تفاوت دارد، ولی در مورد 25 سانتی متر اتفاق نظر وجود دارد.

 وقتی سنگ در کلیه تشکیل شد، 90 درصد امکان دفع آن  از میزراه(حالب) وجود دارد. در هنگام دفع سنگ از حالب، درد شدید پهلو (کولیک کلیوی) ایجاد می شود، که تنها راه تسکین درد تزریق مورفین می باشد.

عکس از انواع سنگ کلیه:

در این قسمت تصویر انواع سنگ کلیه را مشاهده خواهید کرد:

سنگ‌های اسید اوریکی:

سنگ‌های اسید اوریکی

سنگ‌های کلسیمی:

سنگ‌های کلسیمی

سنگ استروویت:

سنگ استروویت

سنگ سیستئین:

سنگ سیستئین

مشخصات سنگ کلیه با عکس رادیوگرافی:

با گرفتن عکس ساده شکم، سنگ یا درد کلیه، میزراه، مثانه و گاهی در مجرای ادرار دیده می شود. بر حسب مواد تشکیل دهنده سنگ، ممکن است سنگ در عکس به خوبی یا اصلا دیده نشود.

سنگ هایی که در عکس ها دیده می شوند

  • سنگ های اوگزالات کلسیم دهیدرات
  • کلسیم فسفات
  • کلسیم اوگزالات منو هیدرات

سنگ هایی که بطور ضعیف در عکس دیده می شوند

  • مگنزیم- آمونیوم- فسفات
  • آپتات
  • سیستین

سنگ هایی که در عکس دیده نمی شوند

  • سنگ های اسید اوریک
  • اورات آمونیوم
  • گزانتین
  • سنگ های ایجاد شده بعلت بعضی داروها

علت و عوامل ایجادکننده سنگ کلیه:

  • عفونت
  • عوامل غیرعفونی
  • اختلالات ژنتیک
  • بعضی داروها
بهترین داروی پروستات و تکرر ادرار
  • بیماری های هیپرپاراتیروئیدیسم، نفروکلسیوز، بیماریهای گوارشی(کرون،سوء تغذیه،برداشتن قسمتی از روده و هیپراوگزالوریا
  • تنگی محل اتصال حالب به لگنچه (حفره ای در کلیه که ادرار در آن جمع می شود)
  • تنگی حالب
  • برگشت ادرار به کلیه ها
  • کلیه های نعل اسبی
  • اسیدوز کلیوی

سنگ هایی که در زمینه اختلال ژنتیک بوجود می آیند، سیستین و گزانتین می باشند. سنگ های عفونی مثل سنگ آمونیوم اورات و غیرعفونی مثل اوگزالات کلسیم هستند. جنبه های متابولیک در تشکیل سنگ های سیستم دستگاه ادراری (سنگ کلیه) بسیار با اهمیت می باشد.

چه کسانی در معرض و شانس ابتلا به سنگ کلیه هستند؟

وضعیت شانس و ریسک تشکیل سنگ کلیه موضوع مهمی است، چون احتمال عود و رشد سنگ وجود دارد و درمان داروئی لازم الاجرا می باشد. 50 درصد افراد مستعد سنگ سازی یک بار در طول عمر خود مبتلا به عود سنگ می شوند. بیماری عود سنگسیستم ادراری(سنگ کلیه)در بیش از 10 درصد بیماران مشاهده می شود. بچه ها و افراد جوانی که دچار سنگ سیستم ادراری می شوند، درمعرض شانس ابتلا به عود سنگ می باشند. سنگ هایی که در زمینه عفونت مثل سنگ های اسید اوریکی و سنگ های ارثی بوجود می آیند؛ شانس عود درآنها بالا می باشد.

تشخیص سنگ کلیه

بیمارانی که مبتلا به سنگ های ادراری هستند، ممکن است به علت درد پهلو (کولیک کلیوی)، تهوع، استفراع و گاهی اوقات تب مراجعه کنند و ممکن است بدون هیچگونه علامتی باشند. برای تشخیص بیماری، بررسی استاندارد و قابل قبول، گرفتن شرح حال و امتحان بالینی بیمار الزامی باشد. تشخیص کلینیکی به گرفتن عکس امکان پذیر می باشد. چنانچه سونوگرافی در دسترس باشد، باید به عنوان اولین قدم تشخیصی مورد استفاده قرار گیرد. اگر درد تسکین یابد، ارزیابی های تصویری نباید به تاخیر افتد.

سونوگرافی در حدود 85 تا 100 درصد دقیق می باشد. عکس ساده 70 تا80 درصد اختصاصی می باشد. سی تی اسکن بدون تزریق برای تشخیص وجود سنگ استاندارد بوده و جایگزین عکس رنگی تزریقی شده. اگر سی تی اسکن بدون تزریق ، سنگ نشان نداد، باید به فکر علت دیگری برای درد بیمار شد و علت آن بررسی شود. سی تی اسکن در مقایسه با عکس رنگی 100 درصد دقیق تر می باشد.

سی تی اسکن با ماده حاجب سنگ های بزرگتر از 3 میلی لیتر را 100 درصد تشخیص می دهد.

تجزیه و آنالیز سنگ در تمام بیماران باید انجام شود.

درد پهلو به علت وجود سنگ کلیه

تجزیه سنگ برای بار دوم در موارد ذیل انجام می شود:

  • عود سنگ در حالیکه بیمار تحت درمان برای پیشگیری می باشد
  • عود سریع و زودرس بعد از درمان و از بین بردن سنگ سیستم دستگاه ادراری
  • عود سنگ سیستم ادراری بعد از یک مدت طولانی

درمان درد پهلو در بیماران مبتلا به سنگ ادراری:

تسکین درد، اولین قدم درمانی در بیماران مبتلا به درد پهلو می باشد. داروهای ضد درد و التهاب(NSAIDS) در بیماران با درد پهلو موثر می باشد. این دسته داروها دارای اثر ضد درد بهتری نسبت به مواد مخدر می باشند، در کوتاه مدت بیماری که این داروها را استفاده می کند، نیازی به استفاده از داروی دیگری نخواهد داشت. برای سنگ هایی که در میزراه (حالب) هستند و انتظار می رود که خود به خود دفع شوند، شیاف یا قرص NSAID مثل (دیکلوفناک) ممکن است التهاب را کاهش داده و مانع از عود شود.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر فتح سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر فردی پنجاه و هفت ساله هستم پروستات بنده هفتاد شش چپی ای از یک وسی است مدتی. است که وقتی کار سنگین یا جسم سنگین بلند نکنم یا پیاده روی میکنم خون در ادرار میشوم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چکار کنم که عمل نشوم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام سونوگرافي كليه ها و مثانه ها انجام شود و توسط متخصص اورولوژ سيستوسكوپي شويد

  • تصویر کاربر ازاده سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    با سلام
    پدرم ۸۶ ساله و الان یک‌ ماه هست انسولین مصرف میکنن و نتایج ازمایش :
    اوره ۳۳
    کراتینین ۲/۱۲
    Gfr ۲۸
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزانه بيشتر از ٥٠ گرم گوشت مصرف نكنند و نمك هم مصرف أن محدود شود

  • تصویر کاربر ترانه سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من ۲۴سالمه ادرار بی اختیار ی دارم خیلی دارم اذیت میشم فقط هم موقع خندیدن اینجوری میشم مجبورم تو مراسم شرکت نکنم خیلی اذیت میشم لطفاً راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر ترانه شنبه ۸ مرداد ۱( 3 سال پیش)
      لطفاً راهنمایی کنید
    2. تصویر کاربر ترانه یکشنبه ۹ مرداد ۱( 3 سال پیش)
      چرا جواب نمیدین
    3. تصویر کاربر ترانه یکشنبه ۹ مرداد ۱( 3 سال پیش)
      اگه جواب نمیدین برای چی ۳۰تومان گرفتین
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام نوار مثانه گرفته شود و روزي يك عدد قرص وزيكر ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد قرص ترازوسين ٢ ميلي گرم يك ماه ميل شود

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۵۴ سالمه حجم پرستات ۴۲ است چندین ساله مخصوصا از زمان تزریق واکسن آسترزنکا کرونا ، پرستات عفونی مزمن دارم وطبق توصیه پزشک شهرستان یک ماه آولوسین یک ماه امنیک همراه با باکلوفن ۱۰و آنتی بیوتیک میخورم ،،موقع رابطه جنسی انزال معکوس دارم وهر موقع انزالم معکوس میشه پرستاتم عود وعفونی میشه در سیتوسکوپی تبریز پزشک گفت پروستات به داخل بزرگ شده وهمین امر گردن مثانه را تنگ میکنه ، ، سوالم اینه که من میتونم برا رفع انزال معکوس از ایمی پرامین استفاده کنم یعنی عمده علت عود عفونت به نظرم انزال معکوس است در خصوص ایمی پرامین یا هر دارویی یا اقدامی که برا انزال معکوس مؤثره لطفا راهنمایی کنید در ضمن پی اس آ نزدیک به ۴ است و مشکل اداری پیدا میکنم باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام انزال معكوس به علت مصرف امنيك و اولوسين مي باشد پي اس ا هم طبيعي است به جاي امنيك روزي يك عدد قرص ترازوسين ٢ ميلي گرم ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    باعرض ادب واحترام
    جناب دکتر مدت یک سال پیش به یک باره حدود دوهفته نه میل جنسی داشتم ونه نعوض صبحگاهی ولی رفته رفته بهتر شد و بنده حداقل هفته ای ۵بار سکس داشتم ولی بعلت کم شدن میل جنسی و عدم نعوض الان به هفته دو یا سه با رسیده و ۴۷سال سن دارم هیچ نوع قرص یا مواد مصرف ندارم ولی در همان زمان تورم پروستات داشتم که ی مقدار قرص پروستات خوردم و خوب شدم در حال حاضر نعوض صبحگاهی ندارم و میل جنسیم نسبت به قبل ۵۰٪کم شده در ضمن احساس کوتاهی آلت دارم
    قدم ۱۸۸وزنم ۱۱۸میباشد در حین رابطه بعضا شلی آلت بهم دست می‌دهد ،راهنمایی کنید چجوری مشکلم رو حل کنم اگر نیازه خدمتتون بیام
    تهران هستم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    با سلام و سپاس از شما آفای دکتر
    🔹️ من ۴۳ سال سن دارم در ۲۰ سالگی عمل واریکوسل انجام دادم و اگر اشتباه نکنم از همان زمانها تکرر ادرار شدید پیدا کردم به طوری که مثانه بسیار تحت فشار قرار میگرفت اما حجم کمی ادرار خارج می‌شد.

    🔹️ بارها به پزشک مراجعه کردم و آزمایشها، سونوگرافی و... انجام دادم در اوایل تشخیص پروستاتیت می‌دادند اما در نهایت با انجام سیستوسکوپی پزشک تشخیص سیستیت بینابینی دادند.
    داروهایی چون هیدروکسی‌زین و در مرحله بعد آمی‌تریپتیلین برای من تجویز شد که بعلت خواب آور بودن خیلی منظم ادامه ندادم.

    🔹️ چند سال بعد در سی سالگی مشکل جدیدی به من اضافه شد که تشنگی غیر طبیعی و بی حد و حساب است که هنوز هم ادامه دارد، در هنگام تشنگی با حسی شبیه به اینکه خاک در گلویم ریخته میشود، ناگهان شروع به سرفه می‌کنم و تا حداقل یک لیوان پر از آب ننوشم سرفه ادامه دارد. پس از یک طرف تشنگی شدید و ادامه دار و از یک طرف نیاز به دفع ادرار مداوم، خواب و تمام برنامه زندگی مرا بهم ریخته.

    🔹️ موقع نیاز به دفع ادرار، مثانه در حد انفجار درد میگیرد مقداری سوزش در خروجی مثانه هم احساس میکنم و هنگام تخلیه ادرار حجم کمی خارج می‌شود که برای خروج بهتر ادرار، هم روی مثانه فشار می‌آورم و هم با ریختن آب گرم روی مثانه و آلت، تحریک انجام میدهم تا ادرار بهتر خارج شود، اما پشت سرش تشنگی و تشنگی و دوباره نیم ساعت به نیم ساعت فشار شدید مثانه و نیاز به دفع ادرار. احساس می‌کنم ظرفیت مثانه‌ بسیار کمی دارم. شبها برای دستشویی رفتن در اثر فشار ادرار، چندین بار از خواب بیدار می‌شوم و به دستشویی میروم.

    🔹️ چند سال پیش پزشکی داروی تزریق مثانه‌ای بنام dmso (دی متیل سولفاکساید) تجویز کردند.
    اما به علت نایابی، گرانی و مشمول بیمه نشدن این دارو و البته نداشتن اطمینان کافی در مورد تاثیرگذاری تهیه آن را پیگیری نکردم.

    🔹️ در مجموع مراجعات زیاد به پزشکان مختلف و آزمایشگاه و سونوگرافی و ... و نگرفتن نتیجه، انگیزه و حوصله پیگیری من را از بین برد بطوری که سالهاست این رنج را تحمل کردم ولی درمان را رها کردم. تا حالا که واقعا آزارنده و نگران کننده شده.

    🔹️ با اینکه پزشکی در حدود ۳۰ سالگی با توجه به سیستوسکوپی، تشخیص قطعی سیستیت بینابینی دادند، اما الان با توجه تکرر ادرار و تشنگی بیش از حد احتمال مشکل تیروئیدی یا دیابت بیمزه را نیز می‌دهم.
    ضمن اینکه از تومور مثانه یا سرطان مثانه یا پروستات هم نگرانی دارم.

    🔹️ احساسی نه چندان مطمئن دارم که مصرف داروی هیدوکسی‌زین در موقع خواب مقداری به خواب بهتر و کاهش فشار مثانه کمک میکند اما بدلیل خواب آوری، یا نگرانی از عوارض دارو، فقط بعضی شبها معمولا نصف قرص هیدروکسی زین ۱۰ می‌خورم.

    🔹️ البته برنامه خواب کاملا بهم ریخته و نامنظمی دارم که شروع آن از ۴ یا ۵ صبح تا ۷ صبح متغیر است و علت اصلی آن را همین مشکل میدانم که برای بخواب رفتن و ادامه خواب آرام به شدت مشکل ایجاد می‌کند.

    🔹️در ضمن حدود یکسال است که برای بچه دار شدن اقدام کردیم و نتیجه‌ای نداشته ولی آزمایشات اسپرم خودم قابل قبول بوده و آزمایشهای همسرم هم مشکلی نداشته.

    🔹️ لطفا هم برای رفع این مشکل مرا راهنمایی کنید و هم اینکه میخوام بدونم ابن علائم چقدر میتونه خطرناک باشه؟

    از محبت و لطف شما سپاسگزارم.

    شماره واتساپ
    ۰۹۳۶۴۵۰۶۶۵۶
    ایمیل:
    arash.barati 1943@gmail.com
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل شود و روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

    2. تصویر کاربر آرش دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش)
      آیا احتمال خطرناک بودن بیماری هست؟. احتمال دیابت و ... چطور؟ اینکه تشنگی غیر طبیعی خم مربوط به همین سیستیت بینابینی هست چون ۱۰ سال پس از شروع تکرر ادرار این تشنگی شدید و غیر طبیعی پیدا شد
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام بيماري خطرناك نيست از نظر ديابت بررسي شويد و تكرر ادرار به علت سيستيت بينابيني نمي باشد

    4. تصویر کاربر آرش چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱( 3 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر🌹🌺
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      تشكر

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر بنده متاهل و ۳۳ هستم متاسفانه الان نزدیک ۱ سالی هست که میل جنسی بسیار پایین هست و خیلی کم تحریک میشم و حتی حین رابطه جنسی حس زیادی ندارم و دچار افتادگی الت و اختلال نعوظ میشم و که خودش باعث عدم اعتماد نفس شدید شده که در هر بار قبل از نزدیکی دچار حس استرس و اضطراب میشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر مجید یکشنبه ۹ مرداد ۱( 3 سال پیش)
      با سلام من دو روز هست سوال پرسیدم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم اگه امکانش هست پاسخ بدین ممنون میشم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام استرس و اضطراب نداشته باشيد و يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهتاب دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، وقتتون بخیر، من خانوم ۲۵سالم و فکر میکنم حدود ۳سال هست که طی این مدت تا به الان ۳بار عفونت ادراری گرفتم، دلیلشم بخاطر نگه داشتن ادرارم بوده که هنوز هم کمی این عادت بد رو دارم، تا به الان دکتری در این خصوص نرفتم و هربار در آب گرم نشستم چند روز و مصرف مایعاتمو زیاد کردم و خوب شدم اما الان چندوقتی میشه که من وقتی ادرارم رو برای چندبار نگه میدارم بالاجبار، سریع عفونت ادراری میگیرم چون تکرر ادرار با سوزش پیدا میکنم، بطور کل من روزی ۷ تا ۱۲ لیوان آب میخورم همیشه و حدود روزی ۶ تا ۱۰ بار هم سرویس بهداشتی میرم در فواصل یک الی دو ساعته که نمیدونم این طبیعی هست یانه؟ و لازم به ذکر که من کارم آنلاینِ و اصولا خونم، چون زمانی که بیرون از خونم تعداد سرویس رفتنم خیلی کمتر میشه اما تو خونه که هستم انگار به ازای خوردن هر یک لیوان من یکبار سرویس میرم.این حالت من طبیعیه دکتر؟
    راستی من هر ۶ماه چکاپ میدم و تا به الان هیچ مشکلی ازمایشات ادرارم نداشته.در خصوص عفونت هم که الان درگیرشم، ممنون میشم راهنماییم کنین.
    ممنون از وقتی که میزارین دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام .آقای دکتر من مشکل کوتاهی الت دارم و به شدت از این موضوع رنج میبرم ۲۸ سالمه ...و قراره تا چند روز دگه توسط جراح عمومی التم رو جراحی کنم به گفته دکترم قراره یه برش بالا التم بزنه و همین طور زیر التم پرده وجود داره که اونم باید جراحی بشه ...سوالم اینه که اگه توسط حراح عمومی حراحی بشم مشکلی نداره؟یا باید حتما توسط پزشک اورولوژی انجام بشه‌..و سوال دومم اینه که اگه التم رو حراحی کنم مشکلی در نعوظ یا عارضه ای دگه برام پیش نمیاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام توصيه ميكنم هرگز عمل جراحي نكنيد

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من 1 سال اقدام به بچه دار شدن کردم ولی نتیجه ای نداشت ، خانمم سونو انجام داده و مشکلی نداشتن ، خودم تست اسپرم و سونو بیضه انجام دادم و مشخص شد واریکوسل دارم تقریبا 2 هفته پیش جراحی کردم ، میخواستم بدونم شانس باروری چقد افزایش پیدا میکنه؟
    ضمنا الان قرص اسپریژن مصرف میکنم ، شما قرص مکمل دیگه ای پیشنهاد میکنید؟ اگر فکر میکنید نتایج مثبت نیست ، هر چه زودتر IVF انجام بدم بهتر نیست؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 3 سال پیش)

      با سلام بهتر است ivf  كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم قند و بیماری قلبی دارد یکدفعه سرگیچه و سردرد گرفت بردیم ازمایش اوره 80 بود بیمارستان خواباندیم اومد رزو 57 و سنو گرفتیم نوشته کلیه چپ 3 تا کیست کوچک داره و پروستات داره دکترش مرخصش کرده گفته بیا مطب ایا درمانش طول میکشه دارو یی هست که خوبش کنه نگرانش هستیم راهنمایی کنید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      باید از بیمار شرح حال گرفته شود و مورد معاینه بالینی قرار گیرد و سپس درمان داروئی یا جراحی انجام شود ولی کیست ها هیچگونه اهمیتی ندارند و مشکل پدر شما از پروستات است
  • تصویر کاربر سامی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام کلیه سمت چپ من پر از سنگ شده و میخواستم بدونم آیا امکان تشخیص این هست که با تحقیق روی سنگ امکان فهمیدن این هست که یک شخص چند سال میشود که سنگ کلیه دارد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر تجزیه سنگ فقط برای درمان موثر است و برای موارد دیگر مثل مورد شما بی تاثیر است
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد کلیه هنگام برخاستن از خواب

درد کلیه هنگام برخاستن از خواب

رنال کولیک

درمان اورژانسی رنال کولیک

درد کلیه بعد از دفع سنگ

علت درد کلیه بعد از دفع سنگ چیست؟