پرسش از دکتر

تکرر ادرار و تشنگی که سیستیت بینابینی تشخیص داده شده - پرسش 95924

  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 129 مثانه
    با سلام و سپاس از شما آفای دکتر
    ?️ من ۴۳ سال سن دارم در ۲۰ سالگی عمل واریکوسل انجام دادم و اگر اشتباه نکنم از همان زمانها تکرر ادرار شدید پیدا کردم به طوری که مثانه بسیار تحت فشار قرار میگرفت اما حجم کمی ادرار خارج می‌شد.

    ?️ بارها به پزشک مراجعه کردم و آزمایشها، سونوگرافی و... انجام دادم در اوایل تشخیص پروستاتیت می‌دادند اما در نهایت با انجام سیستوسکوپی پزشک تشخیص سیستیت بینابینی دادند.
    داروهایی چون هیدروکسی‌زین و در مرحله بعد آمی‌تریپتیلین برای من تجویز شد که بعلت خواب آور بودن خیلی منظم ادامه ندادم.

    ?️ چند سال بعد در سی سالگی مشکل جدیدی به من اضافه شد که تشنگی غیر طبیعی و بی حد و حساب است که هنوز هم ادامه دارد، در هنگام تشنگی با حسی شبیه به اینکه خاک در گلویم ریخته میشود، ناگهان شروع به سرفه می‌کنم و تا حداقل یک لیوان پر از آب ننوشم سرفه ادامه دارد. پس از یک طرف تشنگی شدید و ادامه دار و از یک طرف نیاز به دفع ادرار مداوم، خواب و تمام برنامه زندگی مرا بهم ریخته.

    ?️ موقع نیاز به دفع ادرار، مثانه در حد انفجار درد میگیرد مقداری سوزش در خروجی مثانه هم احساس میکنم و هنگام تخلیه ادرار حجم کمی خارج می‌شود که برای خروج بهتر ادرار، هم روی مثانه فشار می‌آورم و هم با ریختن آب گرم روی مثانه و آلت، تحریک انجام میدهم تا ادرار بهتر خارج شود، اما پشت سرش تشنگی و تشنگی و دوباره نیم ساعت به نیم ساعت فشار شدید مثانه و نیاز به دفع ادرار. احساس می‌کنم ظرفیت مثانه‌ بسیار کمی دارم. شبها برای دستشویی رفتن در اثر فشار ادرار، چندین بار از خواب بیدار می‌شوم و به دستشویی میروم.

    ?️ چند سال پیش پزشکی داروی تزریق مثانه‌ای بنام dmso (دی متیل سولفاکساید) تجویز کردند.
    اما به علت نایابی، گرانی و مشمول بیمه نشدن این دارو و البته نداشتن اطمینان کافی در مورد تاثیرگذاری تهیه آن را پیگیری نکردم.

    ?️ در مجموع مراجعات زیاد به پزشکان مختلف و آزمایشگاه و سونوگرافی و ... و نگرفتن نتیجه، انگیزه و حوصله پیگیری من را از بین برد بطوری که سالهاست این رنج را تحمل کردم ولی درمان را رها کردم. تا حالا که واقعا آزارنده و نگران کننده شده.

    ?️ با اینکه پزشکی در حدود ۳۰ سالگی با توجه به سیستوسکوپی، تشخیص قطعی سیستیت بینابینی دادند، اما الان با توجه تکرر ادرار و تشنگی بیش از حد احتمال مشکل تیروئیدی یا دیابت بیمزه را نیز می‌دهم.
    ضمن اینکه از تومور مثانه یا سرطان مثانه یا پروستات هم نگرانی دارم.

    ?️ احساسی نه چندان مطمئن دارم که مصرف داروی هیدوکسی‌زین در موقع خواب مقداری به خواب بهتر و کاهش فشار مثانه کمک میکند اما بدلیل خواب آوری، یا نگرانی از عوارض دارو، فقط بعضی شبها معمولا نصف قرص هیدروکسی زین ۱۰ می‌خورم.

    ?️ البته برنامه خواب کاملا بهم ریخته و نامنظمی دارم که شروع آن از ۴ یا ۵ صبح تا ۷ صبح متغیر است و علت اصلی آن را همین مشکل میدانم که برای بخواب رفتن و ادامه خواب آرام به شدت مشکل ایجاد می‌کند.

    ?️در ضمن حدود یکسال است که برای بچه دار شدن اقدام کردیم و نتیجه‌ای نداشته ولی آزمایشات اسپرم خودم قابل قبول بوده و آزمایشهای همسرم هم مشکلی نداشته.

    ?️ لطفا هم برای رفع این مشکل مرا راهنمایی کنید و هم اینکه میخوام بدونم ابن علائم چقدر میتونه خطرناک باشه؟

    از محبت و لطف شما سپاسگزارم.

    شماره واتساپ
    ۰۹۳۶۴۵۰۶۶۵۶
    ایمیل:
    arash.barati [email protected]
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 2 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل شود و روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

    2. تصویر کاربر آرش دوشنبه ۱۰ مرداد ۱( 2 سال پیش)
      آیا احتمال خطرناک بودن بیماری هست؟. احتمال دیابت و ... چطور؟ اینکه تشنگی غیر طبیعی خم مربوط به همین سیستیت بینابینی هست چون ۱۰ سال پس از شروع تکرر ادرار این تشنگی شدید و غیر طبیعی پیدا شد
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۱ مرداد ۱( 2 سال پیش)

      با سلام بيماري خطرناك نيست از نظر ديابت بررسي شويد و تكرر ادرار به علت سيستيت بينابيني نمي باشد

    4. تصویر کاربر آرش چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱( 2 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر??
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱( 2 سال پیش)

      تشكر

به سیستم پرسش از دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.