درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر خسرو جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    نزدیک 70 روزه لب به گوشت قرمز نزدم/ غذام شده گوشت سفید کدو خورشتی وآش کاچی همراه سیروپیاز /بدون نمک وچربی البته پرهیز شدید از مواد قندی در هفته 3روز ورزش پینگ پونگ میرم هر بار 4 ساعت وخوردن آب بمقدار 10 تا 15 لیوان در طول روز/ والبته صبحانه مصرف گردو با کنجدوسیاهدانه دارم ومیوه گریپ فروت و پرتقال وسیب همراه با کاهو سبزی شلغم وترپ مصرف میکنم /مصرف غذا معمولا با برنج ونان سنگک است /ظرف این مدت حدودا >2/5یا2کیلو وزن کم کردم / در انجام آزمایشم نسبت به آزمایش قبلیم تقریبا همه موارد نرمالند فقط کراتین خون از 1/8قبلی به 1/98 افزایش پیدا کرده حالا نمی دانم این تغییر مربوط به مصرف گردو وکنجد وسیاهدانه است یامیزان فعالیت ورزشی؟لازم بذکر است آزمایش آخری جهت پروتیین بعد از صرف صبحانه تکرار شد دکتر معالجم هملن قرص های قبلی را برایم تجویز کرده و گفته که ادامه بدم خواستم ببیینم که تشخیص ایشان درست بوده است و بهترین راه برای پایین کراتین خونم چی هست در ضمن داروهای مصرفی من نفروویت و قرص فشارم بیسوتا ۵ و والزو میکس هستش آخرین آزمایش و سونوگرافی خدمتتان ارسال میگردد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام أزمايشات و سونوگرافي را ديدم هيچ دارويي براي پايين أوردن كراتينين وجود ندارد فشار خون را كنترل كنيد و رژيم غذايي را رعايت كنيد

  • تصویر کاربر زینب جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    من امروز موقعِ جارو زدن، حدود ۳۰ ثانیه خم شده بودم و وقتی بلند شدم دردِ شدیدی رو در پهلوی راستم احساس کردم، بلافاصله روی زمین نشستم و درد به کلی قطع شد اما وقتی دوباره بلند شدم باز همون درد به سراغم اومد، بعد از اون هم باز هنگامِ راه رفتن و ایستادن یک دردِ مداوم در پهلوی راستم احساس میکردم که با نشستن و فشرده شدنِ پهلوم بهتر میشد.
    این درد ممکنه چه عللی داشته باشه؟ و آیا راهِ حلِ خانگی برای اون وجود داره؟
    ضمنا من رفلاکسِ خفیفِ معده و روده ی تحریک پذیر هم دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام اسپاسم عضلات است هر ٨ ساعت يك عدد قرص متوكاربامول ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر شهرام جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    سنگ کلیه 8میل کلیه راست قسمت پایینی بدون درد
    واریکوسل دو. بیصه چپ
    حدود 3سال و نیمه تا 4ساله کمی میل جنسی و قدرت نعوظم کمتر شده
    4ماه دیگه 49ساله میشم.. 8ساله تنهام همسرم خارج از کشور هستن در طول بیست سال زندگی رابطه عاشقانه عاطفی جنسی در حد تقریبا صفر بوده.. آرام هستم ولی زودرنج استرسی و غصه خور و درون ریز.. در مدت این 29سال در 5مقطع زمانیداردی سرترالین خوردم الان یکسال و چهار ماه قطع شده از دوره آخر یکساله مصرف
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سنگ كليه دفع مي شود و واريكوسل اگر بچه داريد نيازي به عمل ندارد و براي  نعوظ يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

    2. تصویر کاربر شهرام جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      دارویی نیاز نیست برای دفع سنگ.. ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام خير دارويي نياز نيست

    4. تصویر کاربر شهرام جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      سوال آخرم آقای دکتر اینه که اینجا دمتراورولوژیست برای کم میلی مکمل و آمپول تستسترون دادن نیازه استفاده کنم بنظرتون
    5. تصویر کاربر شهرام جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      سوال آخرم اینجا متخصص اوردلوژیست آمپول تستسترون دادن و مکمک دارویی برای کم میلی نیازه استفاده کنم
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام أمپول تستسترون را تزريق كنيد

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رنگارنگ جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 679 مشاهده پرسش
    عرض ادب خانمی 53 ساله هستم و یک سنگ 7 میلی متری در کلیه چپ دارم . این اولین سنگ منست و قبلا سنگ و دفع سنگ نداشتم. 8 سالست روزانه 50 میکرو لووتیروکسین و یکسالست بیزوپرولول 1.25 و روپیکسون 5 مصرف میکنم. و در هفته و با برنامه ریزی مولتی ویتامین - آهن - فولیک اسید - ویتامین سی و ویتامین دی و ویتامین E مصرف میکنم. میخواستم بدونم چه درمانی باید انجام دهم و این سنگ به چه سایزی برسد خطرناک است.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام اين سنگ ممكن است دفع شود اگر ١٠ ميلي شد بايد سنگ شكن شود

  • تصویر کاربر داراب جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    داراب میرزایی هستم 49 ساله از صومعه سرا استان گیلان سنگی به انداره 27 میل در گلنچه کلیه سمت راست و سنگی 5 میل در کالیس تحتانی و دیگری 5 میل در کالیس میانی کلیه راست دارم
    شما چه نظری دراین مورد دارید
    لطفا من را درمان کنید
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سنگ ٢٧ ميل بايد سنگ شكني شود يعني Eswl  شود

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب و احترام
    جناب دکتر با ارزوی سلامتی برای حضرتعالی
    یک سنگ 4میل در کلیه چپ و 2میل در حالب دارم درمان پیشنهادی حضرتعالی رو میخواستم بدونم
    39ساله با سابقه یک بار دفع 10سال پیش
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و مايعات زياد حورده شود

  • تصویر کاربر تهرودی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با سلام مادرم ۶۵ سالشه دیابت داره انسولین استفاده می‌کنه درد شدید کلیه داره که هر چند وقت یکبار اذیتش میکنه و هر بار بیشتر میشه البته تحرکش خیلی کمه ولی اداراش مرتب میاد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سونوگرافي از كليه ها انجام شود و هر ٨ ساعت يك عدد قرص ناپروكسن ٢٥٠ ميلي بعد از غذا ميل كنند ده روز

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من حدود 1ماهی هست درد کلیه دارم چند مرتبه پیش متخصص کلیه رفتم و دو نسخه گرفتم نسخه اول که تاثیری نداشت و بعد از سونو گرافی مشخص شد که سنگ حالب من حرکتی نکرده و دفع نشده..نسخه دوم قرص رواتینکس روزی 1عدد و سیستون هر 12ساعت 1عدد برام تجویز کرده حالا سوالی که من دارم اینه که دز مصرف مناسب هست یا باید بیشتر بشه؟ممنون میشه جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد اگر دفع نشد بايد عمل Tul انجام شود

  • تصویر کاربر رضائی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما
    بنده درحال حاضر هفته ۲۳بارداری را میگذرانم. در انومالی اسکن انجام شده برای جنین پیلکتازی دوطرفه خفیف(کلیه راست ۷میلی و کلیه چپ ۸.۶ میلی) گزارش شده بود مجددا یکماه بعد سونو تکرار شد که احتمال کلیه نعل اسبی در جنین پسر به همراه افزایش پیلکتازی درکلیه راست( ۹میلی و کلیه چپ ۶ میلی) مشهود است. چه اقداماتی را درطی بارداری و بلافاصله بعداز تولد نوزادم توصیه میکنید؟ پیشاپیش سپاسگزارم از پاسخ شما.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بعد از تولد فقط سونوگرافي از كليه ها انجام شود

  • تصویر کاربر رضایی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام
    من ۲عدد ینگ کلیه ۴ میل دارم الان پتاسیم سیترات مصرف میکنم داروی دیگه لازمه چون بعضی وقتا خیلی درد دارم یه بارم tul کردم یه سنگ ۴.۵ میل گیر‌کرد تو حالب داروی دیگه ایی برای دفع لازمه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۵ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و مايعات زياد ميل شود و طناب بزنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمدآریایی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر من سنگ کلیه و واریکوسل در دو بیضه دارم اما خفیف هست.چند وقته احساس میکنم عضلات بیضم کمی ضعیف دن یعنی نعوظم 90%است و موقع ارضا شدن منی مقدار کم شده نسبت به قبل از این مشکلم و خارج شدن منی بدون فشار و پاشیدن هست و به ارومی خارج میشه میشه بگید باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      علت مصرف كپسول آمنيك مي باشد و مني وارد مثانه مي شود
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام جناب قوامی من دوهفته پیش سنگ شکن کلیه کردم حالا امروز انزال کردم ولی انزالم خشک بود سلام جناب قوامی من دوهفته پیش سنگ شکن کلیه کردم حالا امروز انزال کردم ولی انزالم خشک بود تروخدا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران نباشيد زود گذر است
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد جواني ٢٢ ساله هستم يك ماه ميشه احساس ميكنم مثل قبل نعوظ ندارم.ايا زودگذرهستش و حل ميشه اين مشكل؟يا بايد دارويي مصرف كنم؟ چه مدت دارو بايد مصرف كنم.در ضمن يك ماه پيش توپ به التم برخورد كرد.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      مشكل فكري و زود گذر است
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من ۳۵ سال سن دارم و تقریبا ۵ هفته هستش که به دلیل فوبیا پنیکهای عصبی زیر نظر پزشک قرص سرترالین و کلومپرامین ۲۵ مصرف میکنم،دیشب با همسرم نزدیکی داشتم و حتی بعد ۴۵ دقیقه به انزال و خروج مایع منی نرسیدم.با خود ارضایی هم نتیجه ای نگرفتم.در ضمن مشکل نعوض ندارم
    ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    با نشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      به علت قرص كلومي پرامين مي باشد
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من میخوام استخدام ارتش بشم یکبار درسن 14 سالگی نزدیکی داشتم بعد از اون دیگه نداشتم ولی دور مقعدم کمی بیرون اومدگی داره میخواستم ببینم در معاینات پزشکی معلوم میشه یا نه د. ضمن من پسرم خیلی خیلی ممنونم لطفا جواب سوالم را سریع تر بفرمایید باتشر ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ممكن است معاف كنند
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام دکتر پسری هستم 19 ساله که 5 ساله به شدت خود ارضایی میکنم اما چه افسوس که از خودمم بدم اومده که این کارو 5 سال تکرار میکردم اونم شدیدا الان با مشکل نعوظ بر خوردم یک دفعه اینجوری شدم دقیقا رفتم تو سن 19 سالگی اینطوری شدم حالا نمیدونم به خاطر استمنای زیادی که انجام میدم هستش یا نه من خیلی اقدام به ترکش کردم اما خب به مدت یک روز که میگذره و التم نعوظ پیدا نمیکنه ناراحت میشم خودم با ماساژ دست به حالت نعوظ در میارم که در حین به نعوظ رسیدن هم یک دفعه به انزال میرسم فقط میخوام بدونم ایا هنوز امیدی برای برگشت هست یعنی اگه جلق نزنم نعوظم بر میگرده میتونم ازدواج کنم و بچه دار شم خواهش میکنم جوابمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      به متخصص روانپزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر شیرین شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من درهفته 27بارداری هستم وقند ناشتا عدد 106 شد به خاطر اون وچند کیلو اضافه وزن دکتر برام آزمایش 24 ساعته ادرار جهت دفع پروتیین وکراتنین نوشت که پروتیینم 102شده اما کراتنین 1200 حالا با توجه به این اعداد دفع پروتیین و کراتنینم چطوره چون قند بارداری گرفتم به خاطر اون کراتنینم بالاست یا خطرناکه اگه دارو نیاز دارم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      نيازي به دارو نداريد طبيعي است
  • تصویر کاربر A شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    برای درمان زود انزالی باید قرص پاروکستین چند میلی رو هر روز به مدت ۳ ماه استقاده کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ٢٠ ميلي گرم
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    10روزه متوجه تومور داخل مثانه ام شده ام الان ادرارم خونی هستش همراه لختهً تومور به دیواره مثانه نفوذ کرده است سنم 38 سال وسیگاری نیستم آیاجراحی مناسب است؟ وچقدر شانس هستش؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      حححخخخخ
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد با دستگاه تومور خارج شود و پس از آزمايش درمان صورت گيرد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سامرروشنی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    بیماری های حنسی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      منظور شما از اين سوال چيست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام