درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر m جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    باسلام
    بنده ۴۳ سالمه و لاغر اندام دوسال پیش در پی اقدام به بارداری متوجه رنگ زرد منی و سوزش هنگام انزال بودم که با دو دوره یک ماهه تاوانکس مشکل حل شد دوماه پیش دچار ادرار شبانه و کم بودن فشار ادرار شدم پس از سنوگرافی متوجه سنگ کلیه در هر دوکلیه و یک ناحیه کلسیفیه به ابعاد ۹×۱۷ در مرکز پروستات شدم ازمایش psa 0.6 و freepsa 0.25 پس از معاینه بافت پروستات نرم و یک ناحیه کمی سفت در مرکز پروستات شد یک ماه تاوانکس۷۵۰ و امنیک تجویز شد پرشک گفت که یک ماه دیگه mri بدهم بعد از مشورت با همکاران شما اکثرا گفتند احتیاج نیست ایا به نظر شما نیاز به این کار هست که نگران کننده شده برام و برای اینکه عفونت را ازبین ببرم لازمه که انتی بیوتیک را برای یک ماه دیگه ادامه بدم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام امنيك و تاوانكس را ادامه دهيد ام ،،أر ، اي لازم نيست

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 824 مشاهده پرسش
    با سلام، اینجانب ۵۰ سال سن دارم و پروستاتم بزرگ میباشد درحال حاضر کپسول پروترال۰/۴ هر ۲۴ساعت یک عدد می خورم و متوجه عدم نعوذ شده ام ، ادامه بدهم مصرف کپسول را یا اگر عمل کنم بازهم دچار ناتوانی جنسی میشوم یا خیر ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام اگر عمل كنيد مبتلا به ناتواني جنسي مي شويد يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۴ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    با سلام من 53 ساله هستم بیشتر از دو سال هست که در مایع منی خون دارم و این مسئله خیلی از نظر روحی من رو ازار می ده .
    در این دو سال به دفعات انواع انتی بیوتیک با دوره های یکماه مصرف کردم(افلوکساسین ،تاوانکس و کوتریموکسازول مصرف کردم)
    psa 3.7 قبل از مصرف انتی بیوتیک که با مصرف انتی بیوتیک تا 3.3 می رسه ولی
    fre psa 0.38 هست که مقدار کمی هست و دکتر اورولوژ شهرستان میگه با توجه به سن شما کمه و باید بیوپسی انجام بدم
    حجم پروستات 34 و
    باقیمانده ادرار 50 سی سی
    در شهرستان هستم و پزشک اورولوژ اینجا می گه بیوپسی انجام بدم. نظر شما رو می خواستم بفرمائید ضمنا ایا MRI می تونه مفید باشه ؟ایا امکان داره مسیر منی مسدود یا پولیپ داشته باشه؟من ورزش بدنسازی و ورزش شکم و کمر هم انجام میدم ایا ضرر داره برای من ؟ در کل باید من چه کاری انجام بدم
    متشکرم از پاسخگوئی شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام ورزش تاثيري ندارد شما بايد سونوگرافي از راه مقعد انجام دهيد اگر غير طبيعي بود نمونه برداري انجام شود 

    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۱ دی ۰( 4 سال پیش)
      ضمنا من دوسال پیش فیستول مقعدی داشتم که هرچند با لیزر عمل شد ولی خیلی سخت انجام شد و خون ریزی سه هفته بعد از این عمل شروع شد
      امکان داره مشکل از کیسه منی و رابط تا پروستات باشه ؟ چون در مایع اولی که قبل از نزدیکی خارج میشه اصلا خونی نیست ولی موقع خروج اسپرم خون دارم
      ضمنا وقتی پروترال 0.4 مصرف می کنم احساس می کنم خونریزی بیشتر میشه
      متشکرم از پاسخگوئی شما
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱۴ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام ممكن است از كيسه مني هم باشد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نقی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. شیش سال سوزش ادرار دارم حداقل هرماه یک بار دکتر فوق تخصص کلیه ومجاری ادرار رفتم سیپرو فلوکساسین دوازده ساعتی وبعد از یک ماه دوتا صبح و دوتا شب باز هم بعد از یک ماه برگشت سوزش م همراه با پورتورال و چند نوع ویتامین حالا نمیدونم باید چکار کنم کار دارم فشارش کم شده و درد کشاله ران و کلیه گاهی اوقات دارم مدفوع به سختی میاد یبوست هم ندارم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و سه روز پشت سر هم صبح ها أزمايش ادرار جهت بررسي سلول هاي بدخيم به أزمايشگاه داده شود

       

  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    از دو سه روز قبل احساس کمی سوزش در هنگام ادرار دارم و احساس میکنم که بطور کامل تخلیه نمی‌شود و در هنگام انزال احساس درد داشتم همچنین تعداد دفعات ادرارم نسبت به قبل بیشتر شده
    تا قبل از این شب ادراری نداشتم ولی دو شب این اتفاق برایم افتاده هیچگونه احساس دردی در کشاله ران و کمر و بیضه ندارم و احساس تهوع و تب هم ندارم هنگام ادرار م با فشار معمولی خارج می‌شود و بصورت بریده و منقطع نیست با رنگ سفید و بدون بو ۵۳ ساله هستم
    ممنون از لطف بیکران شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر کیانی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با سلام و آرزوی طول عمر با عزت ، بنده بدستور جنابعالی بیوپسی انجام دادم و جواب نمونه را خدمتتان آوردم که سرکار تشخیص دادید موردی ندارم و داروی پروفلوکساسین 250 تجویز فرمودید ، لذا چون قبل از مراجعه به شما اومنیک %4 مصرف میکردم خواستم بدون مصرف اومنیک را هم ادامه بدم ؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام كپسول امنيك ادامه داشته باشد تا يك ماه

  • تصویر کاربر ناجی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    بادرودخدمتدکتر.من ۵۲سالم هست ومشکلی ازلحاظ ادرای یانزدیکی ندارم ولی جهت ازمایش طب کارکه رفتم توازمایش نشون داده که مشکل پروستات دارم که رفتم سونوودکتربهم گفت پروستات ۷۰هست ودکتربرامدارونوشت فینوپروست پروترال تجویزکردایااین داروها جهت کوچک کردن پروستات کفایت میکند ممنون میشم راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بله كفايت مي كند

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر قوامی/من دیابت تیپ 1 داشته وتحت درمان با انسولین هستم /3 سال پیش بعد از یبوست شدید دچار انزال دردناک شده و ارگاسم گاها خشک می شود البنه نه همیشه /هیچ کدام از علایم تکرر ادرار یا سوزش ادرار یا ادرار قطره قطره را ندارم فقط انزالم دردناک هست /سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات و آزمایش semen analysis را خدمت شما ارسال می کنم لطفا راهنمایی بفرمایید /با تشکر از آقای دکتر 32 ساله هستم از تبریز
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام پروستات بزرگ است و حركت اسپرم ها ضعيف مي باشد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 41سالمه الان چند ماهه که میرم دستشویی کارم تمام میشه بلند میشم دوباره کمی سوزش ادرار دارم دوباره می‌نشینم باز ادرارم میاد باز یعنی پروستات ام مشکل داره
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۰ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام التهاب پروستات داريد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر K.b جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    ۶۷ سال دارم مدت ۱۵ سال است دیابت ۲ تقریبا کنترل شده دارم. کلیه سنگ ساز که
    در یک مورد سنگ در حلب چسبیده بود بعد
    از سنگ شکنی چند باره عمل باز انجام شد.
    دو سه سالی است دچار تکرر ادرار هستم البته بخاطر کلیه اب زیاد میخورم. در ضمن
    درد توام با انزال دارم وگاهی از تادالافیل ۲۰
    استفاده می کنم وقرصهای دیابت وویتامین.
    لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۳ دی ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 899 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام