درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر مهندس شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عرض ادب و احترام.
    بنده ۳۷ ساله هستم و انحنای آلت شدید دارم به طوری که در هنگام نعوظ کامل باید با کمک دست الت را در حالت افقی قرار داده و عمل دخول را انجام بدهم ودر هنگام نعوظ هم کمی شلی آلت دارم و صددرصد سفت نیست.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    آیا ژل موضعی وراپامیل میتونه کمک کنه به اصلاح انحنا.؟؟
    برای سفت شدن آلت چه پیشنهادی دارید. ممنون میشم کمکم کنید.
    جناب دکترمتاسفانه زودانزالی شدید هم دارم و سیلدنافیل استفاده میکنم. آیا انحنای الت باعث زودانزالی شده؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      عمل جراحي كنيد ،،،،، انحنا ألت باعث زود انزالي نمي شود ،،،،.  براي سفتي ألت قرص سيلدنافيل ميل كنيد و براي زود انزالي روزي يك عدد قرص پاروكستين سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر ایوب شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید من 27سالمه و چند باره که کلیه سمت چپ بدنم با زیر نافم درد دارم وبیشتر چرک از مثانه ام میریزه بعضی مواقع خون به نظرتون مشکل چیه چه دارویی استفاده کنم چون جایی هستم که دسترسی به دکتر کلیه ندارم وتو شهرمون دکتر کلیه نیست باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص تاوانكس ميل كنيد

  • تصویر کاربر ندا شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام من یکسالی هست یک روز درد سوزش تکرر ادرار شدید میگییرم و با خوردن یک عدد فنازوپیرین کاملا خوب میشوم دوباره دو سه ماه خوبم یک روز فقط سوزش خفیف ادرار میگییرم مایعات میخورم خوب میشم دوباره دو هفته خوبم باز یک روز فقط تکرر ادرار و درد هنگام ادرار دارم اگر خیلی شدید باشه یک عدد فنازوپیریدین مصرف میکنم و مایعات زیاد خلاصه برای این مشکل تا الان چهار یا پنج بار به پزشک زنان مراجعه کردم معاینه شده و عفونت رحمی نداشتم و چندین بار آزمایش ادرار و کشت ادرار داده ام و هیچ مشکلی دیده نشده ولی من این حالات رو دارم و می خوام پیگییر بشم مشکل حل بشه به نظر شما باید چه کاری انجام بدم مشکلم حل بشه ممنون از راهنمایی🙏
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      عكس رنگي كليه و مثانه گرفته شود

  • تصویر کاربر عباس شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده ۳۷ سال سن دارم یک هفته ای هست با اینکه ادرار میکنم بعد دو سه ساعت احساس پر بودن مثانه دارم و تکرر ادرار دارم بیشتر شبها
    ولی بعد دو سه بار ادرار کمی خارج میشه
    درد و سوزش ندارم ولی احساس ناخوشایندی زیر شکم دارم ادرار کاملا طبیعی هست
    چند شبی هست ساعت سه صبح بیدار میشم و بعد دو ساعت به سختی خواب میرم
    ممنون میشم نظرتون رو لطف بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

    5. تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
      شب بخورم یا صبح؟
    6. تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
      شب بخورم یا صبح
    7. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      شب به خوريد

    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام من وقتی ادرار میکنم بطور کامل ادرارم انجام نمیشه دوسه قطره بعدا میاد میخواستم بدون علت چیه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      التهاب پروستات است روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد يك ماه

  • تصویر کاربر ..... چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یه دختر 21ساله هستم ک یک زایمان ب روش سزارین داشتم از وقتی ک 7ماهه باردار بودم نمیتونستم خودمو کنترل کنم و یکمی از ادرارم میریخت رو لباسم دکتراگفتن طبیعیه بخاطر بارداریه ولی الان دوسال از زایمانم میگذره و هنوز خوب نشدم چند قطره ادرار تبدیل شده ب خیس شدن شلوارم دیشب تو خواب دست زدم ب جام دیدم خیسه شبها هم شدت کنترل نشدنش بیشتر از روزهاست خواهش میکنم کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد يك ماه و نوار مثانه هم گرفته شود

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    44ساله.مرد.درد وسوزش درپیشابراه داشتم تخلیه کامل بوددرد در پهلوها هم دارم.به دکتر رفتم سونوگرافی مجاری و آزمایش پروستات نرمال.عفونت هم ندارم آزمایش نشان نداد.قرص امنیک.فنازومکس و سیپروکینول مصرف می کنم5روزه .خوب نشدم نظر جنابعالی چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد دو هفته

  • تصویر کاربر Hamed شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    وقت شما به خير
    جناب دكتر ادرار، درد و سوزشي به همرا داره كه از بعد از مقعد شروع ميشه تا قبل از بيضه ، و همچنين تمام آلت در بخش زيري .
    سرعت ادرار كاهش پيدا كرده و همچنين حتما لازم هست روي اين قسمت ها دست بكشم تا تمام ادرار خارج شود و درد سوزشي باقي نميمونه.
    سه روزه روزي يكي دو بار از قرص فنازومكس ١٠٠ استفاده ميكنم و كامل بهبود پيدا نكردم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود دو هفته و روز يك عددشياف ايندومتاسين صد ميلي استعمال كنيد ده هفته

    2. تصویر کاربر Hamed چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر باید اینو‌ اضافه کنم‌ که سرعت ادرار من همیشه کمتر از حد‌نرمال بوده و از نظر ظاهری حالت خاصی داره آلت من، یعنی شیاری که سر آلت وجود داره، برای من حالت شیار نداره بلکه سر آلتم‌حالت دو‌تا سوراخ داره که بالایی بستس و از پایینی ادرار و مایع منی خارج میشه، آیا ممکنه کندی ادرار من به خاطر تنگی مجرای ادراری(حداقل در نوک آلت) باشه ؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      خير تنگي نيست ،،. روزي يك عدد كپسول امنيك ميل كنيد

    4. تصویر کاربر Hamed یکشنبه ۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم جناب دكتر 🙏
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      خواهش مي كنم

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علي چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد ببخشيد من مر ٥٠ ساله هستم،سوالم اين است وقتي ادرار ميكنم بعد از اينكه تمام شد احساس سوزش در سر آلت تناسلي خود ميكنم،سونوگرافي(مشكلي وجود نداشت از لحاظ مثانه و پروستات ولي چند شنريزه در كليه وحود دارد)كشت ادار(خيلي كم باكتري نشون داده)،آزمايش ادرار انجام شده وقرص سپروفلوكساسين وليتوركس (به دليل وجود شنريزه در كليه)و اوراوتدين تحويز شده توسط متخصص كليه. الان ٤ روزه كه دارم مصرف ميكنم (انتي بيوتيك هر ١٢ ساعت يكبار) ولي هنوز احساس سوزش مختصر بعد از دفع كامل ادرار دارم لازم به ذكر است كه هر روز ٢-٣ ليتر آب ميخورم ،سابقه سنگ كليه دارم و بيمار فشار خون ميباشم
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد شياف ايندومتاسين صد ميلي استعمال كنيد و هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد ده روز

    2. تصویر کاربر علي چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام خيلي ممنونم آقاي دكتر عزيز🙏🏻
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      خواهش مي كنم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر وحید شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲۸ساله هستم و از سن هفت سالگی با بیماری تنگی مجرای ادرار مواجه شدم،نزدیک به ۱۵ بار عمل سرپایی انجام دادم که مجددا بعد از گذشت چندماه این گرفتگی برگشته،میخواستم بدونم عمل جراحی (باز) تا چه حد ممکنه این گرفتگی رو از بین ببره.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)

      ٩٠ درصد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 900 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام