درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وادب
    جناب دکترقوامی ضمن تشکر. بنده 55سالمه وقبلا مشکل زودانزالی داشته والان هم حدود دوساله مشکل نغوظ وزودانزالی و کاهش میل جنسی دارم .اوایل سال 99 زیر نظرپزشک متخصص چکاپ کامل دادم چربی وکلسترول و....درحد قابل قبول ولی متاسفانه دیابت نوع 2 داشتم وازآن زمان تاحالا با مصرف روزانه2عدد متفورمین 1000 ودیابزید 60 وبآزمایشات مرتب وباتحت نظرپزشک متخصص دیابتم کنترل ودرحد 130 الی140 میباشد.پارسال هم به متخصص قلب مراجعه وبا انجام نوارقلب واکو ونیز تست ورزش خوشبختانه مشکل خاصی نداشتم وفقط مصرف روزانه 1 عدد قرص روپیکسون 5 میلی راتجویزکردن وتاحالا هم استفاده می کنم.به دلیل مشکل نغوظ وزود انزالی چندبار به متخصص ارولوژی مراجعه وبا تجویز انواع قرص درهرنوبت واستفاده مرتب آنها نتیجه ای نگرفتم .درنهایت اسفند 99 به ارولوژیست دیگری مراجعه وباارائه کامل شرح حال (ازدی 99 تا اسفند99 هم بدلیل احتمال مشکل روحی حدود 20 جلسه هم به روانشناس مراجعه داشتم) ایشان سونوگرافی رنگی از آلت باتزریق آمپول پاپاورین همان داپلر ونیز آزمایش تستسترون بدلیل کاهش میل جنسی راتجویزکرده وباانجام هردوتا خوشبختانه مشکل خاصی بابت گرفتگی عروق آلت نداشتم .ایشان بعدازرویت نتایج 4تا آمپول تستسترون وقرص خارجی سیالیس اصل(درصورت پیدا نکردن قرص ویزارسین100) راتجویز کردند.آمپولها راهفتگی تزریق کردم ولی موفق به تهیه سیالیس اصل نشدم وچندمدت هم از ویزارسین 100 یک تادوساعت قبل نزدیکی وگاها دوتا استفاده کرده متاسفانه نتیجه قابل قبولی نگرفنه وبامراجعه مجدد به ایشان دوتا راهکار ارائه دادند 1-تزریق آمپول پاپاورین قبل ازنزدیکی 2- استفاده ازپروتزمخصوص درآلت باعمل جراحی .آلان بامشکل زود انزالی ونغوظ (بامصرف ویزارسین 100 به حالت نیمه سفت وشل شدن آن قبل یا موقع نزدیکی ) مواجه هستم .ازاینکه مطالب کمی طولانی شدپوزش و عذرخواهی بنده رابا بزرگواریتان پذیرا باشیدچون چاره ای نداشتم .لطفاراهنمایی فرمائید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد و ده دقيقه قبل از رابطه از أمپول تزريقي ألپروستاديل بداخل ألت استفاده كنيد كه بايد توسط متخصص اورولوژي نسخه شود

  • تصویر کاربر سیاوش سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    آیا سکس زیاد تاثیر بدی روی پروستات دارد ؟ ضمنا اندازه پروستات بنده ۴۵ هست نظرتون چیست؟ با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سكس روي پروستات اثر بدي ندارد اندازه پروستات ٤٥ براي چه سني

  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی .من مشکل زود انزالی دارم چیکار کنم مشکلم حل بشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر ابوذر سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده الان نزدیک ۵سال است ازدرد بیضه راست رنج میبرم سنوگرافی رفتم چیزی نشون نداده فقط دکتر گفته عفونت بیصه است دارو مصرف میکنم به مدت ده روز ولی فایده نداره چه راه حلی شما پیشنهاد میکنین با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام از انجام كارهاي سنگين خودداري شود و عمل جنسي داشته باشيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام خدمت پزشک محترم
    وقت بخیر
    پسری ۴۰ ساله هستم
    سکسهای من خیلی طولانیه بین ۴۰ دقیقه تا ۳ ساعت طول میکشه تا ارضا بشم
    مشکل اینجاست که بعد از ۲۵ دقیقه از خستگی بدن الت من یکم از حالت نعوظ بیرون میاد و مثل قبل سفت و محکم نیست
    از چه دارویی میتونم استفاده کنم که هنگام خستگی بدن نعوظ همچنان داشته باشم
    ممنونم از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميلي ميلي كنيد

  • تصویر کاربر میثم سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام وجود خون در ادرار، البته به جز اول صبح که شب خوابیده ام واستراحت کرده ام، رنگ ادرار قهوای تیره، بدون درد وسوزش وتکرر، و در بعضی مواقع در اول ادرار خون هست بعد کمتر می‌شود وادار تقریبا زلال هست، ممنون از جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بايد عمل سيستوسكوپي براي تشخيص علت خون در ادرار انجام شود

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوب هستین خسته نباشید
    میخواستم ازتون بپرسم که من چند روزیه حس میکنم درد کوچیک در دور بیضه چب البته درد نیست احساس میکنم سوزش و کشیدگی کوچیکی زیر بیضه چب نزدیک ران چبم هست
    ایا جای نگرانی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نگران نباشيد مهم نيست روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر سمیرا سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    وقتتون بخیر
    مادر من ۶۲ سالشونه.. چندسال پیش عمل باز کردن.. فشار خون و دیابت هم‌دارن.. تحت نظر دکتر نفرولوژیست هم هستن.. ماه دی ازمایش کراتین ۲ و اوره۶۰ بود .. درمان بهمن سرما خوردن دارو استامینفن و ازیترومایسن استفاده کردن و شربت سرفه.. ازمایش مجددی که دادن در ماه بهمن کراتین ۳/۱۰ و اوره ۱۲۵ شده و من خیلی نگران شدم.. بدلیل مصرف دارو بوده؟ راهکار چیه؟ دکترشون اواخر اسفند نوبت دادن
    1. تصویر کاربر سمیرا شنبه ۲۳ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      کمی احساس سرگیجه هم دارن
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فورسمايد ميل كنند

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده حدود هشتاد روز پیش به دلیل سرما خوردگی به دکتر مراجعه کردم که سفتریاکسون داخل سرم تجویز کردن بعد از مصرف دارو تکرر ادرار پیدا کردم چند روز ادامه داشت تا اینکه با مشکل تخلیه ادرار مواجه شدم به دکتر مراجعه کردم تاوانکس برای ده روز تجویز کردن بعد مصرف فرقی نکردم تا اینکه پنی سیلین هم مصرف کردم و با گذشت ۲۴ روز کامل خوب شدم جناب دکتر حدود دو هفته خوب بودم ولی دوباره علائم برگشت تکرر ادرار فوریت در ادرار سخت ادرار کردن سوزش و یکماه سیپرو و ملوکسیکام و امنیک مصرف کردم همچنان تکرر و فوریت ادامه داره
    1. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۳ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      جناب دکتر تمام آزمایشات و سونوگرافی نرمال هست فقط در سونوگرافی افزایش ضخامت مخاط مثانه ذکر شده
    2. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۳ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      الان با مصرف پنی سیلین سوزش و درد ندارم ولی تکرر و فوریت در ادرار همچنان مونده معذرت بابت طولانی شدن سوال
    3. تصویر کاربر حسین شنبه ۲۳ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر با قطع امنیک دوباره سختی در ادرار شروع میشه
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود به مدت ده روز

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    باسلام بنده ۶۲سالمه میل جنسی زیادی دارم ولی
    نعوظ کامل ندارم لطفاً راهنمایی بفرمایید..قرصها هم
    چشم و گوارشم رابهم میریزد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام نيم ساعت قبل از رابطه از أمپول تزريقي ألپروستاديل به داخل ألت استفاده كنيد دارو بايد توسط پزشك اورولوژي نسخه شود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 908 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام