درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۹ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، من ۲۷ سالمه و اخیرا نتیجه یک آزمایش آنالیز منی دادم که در آن تشخیص آزواسپرمی داده شد اگرچه حجم منی و سایر مشخصات مشکل چندانی نداشت. سپس دکتر برایم سونوگرافی و آزمایش هورمون تجویز کرد که در سونوگرافی ابعاد بیضه و سایر مشخصات نرمال و طبیعی بود ولی در بیضه چپ واریکوسل گرید ۲ تا گرید۳ تشخیص داده شد. در آزمایش هورمونی هم همه چی در رنج نرمال بود ولی میزان FSH بالا گزارش شد. من نتیجه هورمون رو پیوست کردم. خواهش میکنم نظرتون رو بگید. پزشک جراحی واریکوسل و بیوپسی هر دو بیضه را پیشنهاد داده است. آیا هیچ امیدی نیست به وجود اسپرم؟
    1. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۴ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      لازم به ذکر است که هیچ درد و مشکلی ندارم، از نظر واریکوسل میگم. یعنی هیچوقت با هیچ کاری دردی برای من ایچاد نشده است.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام عمل واريكوسل لازم نيست ولي بيوپسي از بيضه در مركز باروري و ناباروري بايد انجام شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۳ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده ۴۰روز پیش پس از رابطه ای که داشتم درد الت و سوزش ادرار شدید گرفتم رفتم پیش متخصص برام تاوانکس ۵۰۰ و پرازوسین تجویز کردن اینارو مصرف کردم سوزش ادرار خوب شد ولی درد الت قسمتی که مشخص کردم هنوز هست و بعد از انزال تشدید میشه (گاهی بین مقعد و بیضه هم یه درد تیر داره)دوباره پیش متخصص رفتم گفتن التهاب پروستات هستش اینارو برام تجویز کردن سیپروفلوکساسین ۵۰۰ سلوکسیب و پروستاباریج بنظرتون مشکل از چیه لطفا توضیح بدید؟ این داروهارو مصرف کنم؟

    درضمن عکس سونو و ازمایش کشت ادرار مربوط به ۴۰ روز پیش رو فرستادم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام أزمايش ها طبيعي است گزارش سونوگرافي و جود سنگ در كيسه صفرا مي باشد كه به جراح عمومي مراجعه كنيد سنگ هاي كليه اهميتي ندارد دفع مي شوند التهاب پروستات است دارو ها را ادامه دهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز بعد از ناهار ميل كنيد

    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      تا چقدر باید مصرف کنم داروهارو اقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      تا چقدر باید مصرف کنم داروهارو اقای دکتر؟
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      ده روز

    5. تصویر کاربر علی جمعه ۱۹ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      الان ۸ روزه اون داروهارو مصرف میکنم ولی بهبودی چندانی نداشتم چیکار باید بکنم اقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۳ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام يك بار ديگه ميل كنيد

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر کامبیز پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده 61 سال دارم و مدت 3 سال است که نعوظ نمی‌شوم و به همین دلیل نمیتوانم نزدیکی کنم بنده مشکل قلبی دا رم‌ وعلاوه بر اینکه عمل قلب باز کردم سال 75 دو بار بالن هم گذاشتم و در حال حاضر داروهای قلبی استفاده میکنم لطفآ راهنمایی کنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام شما بايد از أمپول تزريقي پاپاورين داخل ألت استفاده كنيد به پزشك اورولوژيست مراجعه كنيد تا دارو را برايتان نسخه كنند و همچنين طرز استفاده دارو را توضيح دهند

  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    درود و ادب
    بنده آقایی ۴۶ هستم که دو سال است قرص تیاگرا ۲۰ مصرف می کنم البته در مواقع نیاز-نه همیشه(اغلب پیش از رابطه)و شکر حق،مشکل اختلال نعوذ و زود انزالی ام ،به طور کامل بر طرف شده است.
    با این حال، پس از مصرف تیاگرا ۲۰ حالت های پنیک همچون تپش و سنگینی در ناحیه سینه و برافروختگی صورت پیدا می کنم.

    دیابت نوع ۲ دارم که قرص گلوتریو و متفورمین مصرف می کنم.همچنین،روزی یک عدد سرترالین ۱۰۰ مصرف می کنم که برای درمان پنیک اتک و وسواس تجویز شده است

    سوالم این است که ،مصرف طولانی تیاگرا عوارض سوء از جمله بر قلب یا مغز یا کلیه و کبد ندارد؟مثلا ایجاد سکته قلبی نمی کند؟
    من البته مشکل قلبی ندارم ولی در هراسم که با مصرف این قرص مشکل قلبی پیدا کنم.
    چند سال پیش قرص لیبیدوکس مصرف می کردم که یکی دو سال بدون عوارض بود ولی پس از مدتی به آن حساسیت از نوع تپش شدید و گرگرفتگی و حالت های پنیک پیدا کردم


    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام تياگرا را قطع كنيد و از أمپول پاپاورين تزريقي در ألت استفاده كنيد به پزشك اورولوژيست مراجعه كنيد تا دارو را برايتان نسخه كنند و طرز استفاده دارو را هم توضيح دهند تياگرا عارضه قلبي دارد

  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    درود و ادب
    بنده دو سال است قرص تیاگرا ۲۰ مصرف می کنم البته در مواقع نیاز-نه همیشه، و مشکل اختلال نعوذ و زود انزالی ام بر طرف شده.با این حال سوالم این است که مصرف طولانی تیاگرا عوارض بر قلب یا مغز یا کلیه و کبد ندارد؟ زیرا پس از مصرف تیاگرا ۲۰ حالت های پنیک همچون تپش و سنگینی در ناحیه سینه پیدا می کنم
    ضمنا دیابت نوع ۲ دارم و روزی یک عدد سرترالین ۱۰۰ نیز مصرف می کنم که برای درمان پنیک اتک و وسواس تجویز شده است
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام تياگرا عارضه قلبي دارد ميل نشود

  • تصویر کاربر مجی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    بعد از انداختن سنگ کلیه.داخل مجرای ادرایم میسوخت و بعضی وقتها خون دفع میکردم.والان عفونت از ادرارم خارج میشه.وه خیلی میسوزه موقع ادرار.یه داروی خوب خواستم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص تاوانكس ٥٠٠ ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز بعد از ناهار ميل شود

  • تصویر کاربر زرتشت پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام دکتر..52سال سن دارم..یه سنگ کلیه 10میلی توکلیه راستم هست که سنگ شکن کردم حدودا1ماه پیش ولی تاالآن چیزی ازم دفع نشده هرازگاهی دردم شدیدمیشه..اندازه پروستاتم 32ccهستش.که قرص تامسولوسین مصرف میکنم.هیچ کدوم ازاین علائم رو هم ندارم.تکررادرار.سوزش.درد.قطره قطره اومدن ادرار..هنگام سکس منی ازم خارج نمیشه یه مدت کوتاهیه که اینجوری شدم..به نظرشما علت چیه.ممکنه از کلیه باشه؟یا ازقرص تامسو؟یا ازبزرگی پروستات؟هیچ نوع بیماری دیگه ای هم ندارم..چکاربایدبکنم.آیاقرصم قطع کنم؟یامجددا سنگ شکن کنم؟آیا پروستات باقرص کوچکترمیشه؟ممنونم لطف کنید پاسخم بدین..زنده باشی.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام عدم خروج مني به علت مصرف تامسولوزين مي باشد أنرا قطع كنيدو براي بررسي سنگ كليه سونوگرافي از كليه ها انجام شود پروستات با دارو كوچك نمي شود

  • تصویر کاربر محمدعلی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 757 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترزودانزالی دارم 42سال سنم هست اعتیادم دارم یک ارزن شیره میخورم دست بهش بخوره دیگه منی خارج میشه به حدی رسیدم میخواستم خودموبکشم وازاین دنیاخلاص شم ولی شمارومعرفی کردن وزنم 90کیلوقد۱۶۲
    1. تصویر کاربر محمدعلی شنبه ۱۳ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکترپاسخ ماروندادی قربونت بشم
    2. تصویر کاربر محمدعلی شنبه ۱۳ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکتراگه ۵دونه پسته بخورم شبش حتما جنوب میشم وطوری هستم به محظی دوخول کنم ارضاع میشم راه حلی داره هردکتری رفتم به من سیلدنافیل یاداپوکستین 60دادن باداپوکستین به 4دخول میرسم
    3. تصویر کاربر محمدعلی شنبه ۱۳ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      اگه ۵دونه پسته بخورم شبش حتمآ جنوب میشم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي يك ماه عصر ها ميل كنيد

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما دکتر بزرگوار. بنده چهل ساله هستم و یک ماهی میشه که با مشکل اختلال نعوظ درگیرم یعنی نعوظ انجام میشه اما باقی نمیمونه در حالی که در سکس خیلی خوب عمل می‌کردم. بیشتر از مشکلات زندگی و ذهنی دارم رنج می‌برم و اینم اضافه شده . لطفاً راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام علت مشكل جنسي شما جنبه فكري ،،ذهني و روحي رواني دارد يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر سالار پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت دکتر مهربان
    ببخشید دکتر جان برای بنده تجویز فلوکستین ۲۰ کردین الان خواستم ازتون سوال کنم آیا وابستگی نداره برای مدت یک ماه که فرموده اید مصرف کنم وبعداز یک ماه دوباره احتیاج به مصرف مجدد هست ودارویی دیگری لازم نیست مصرف کنم
    با تشکر ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۱۸ خرداد ۲( 2 سال پیش)

      با سلام وابستگي ندارد بعد از يك ماه نيازي به ادامه دارو نمي باشد 

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 903 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام