درمان التهاب و سوزش ادرار بدون عفونت

فهرست مطالب

سيستيت يا التهاب غیر عفونی مثانه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار همراه است که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند.

سیستیت یک اصطلاح کلی است، که اختلالات پزشکی متعددی نظیر، سیستیت بدون عفونی یا میکروب (nonbacterial cystitis) ، با میکروب و همینطور سندرم درد مثانه (PBC/ IC) و سیستیت بینابینی را در بر می‌گیرد.

سندرم درد مثانه به صورت یک سندرم درد و علائم سیستم دستگاه ادراری مثل تکرر ادرار، درد، سوزش ادرار، شب ادراری و سریع ادرار کردن توصیف شده، که هیچ علتی برای آن یافت نشده است.

حالت های التهاب غیر عفونی مثانه:

التهاب غیر عفونی مثانه شامل فرم‌هایی از بیماری می‌باشد مثل:

1- ویروس

2- میکوباکتریال

3- کلامیدیا

4- قارچی

5- شیستوزوما

6- رادیوتراپی، اشعه درمانی

7- بیماری سیستم دفاعی بدن

8- حساسیت بیش از حد

علائم التهاب غیر عفونی مثانه:

علائم عمومی و جنرال سیستیت شامل موارد ذیل می‌باشد:

  • تکرر ادرار
  • سوزش ادرار
  • به سرعت ادرار کردن
  • ادرار خونی
  • اسپاسم‌های شکم
  • رابطه جنسی توام با درد
  • درد مثانه و اسپاسم آن

تشخیص التهاب غیر عفونی مثانه:

تشخیص اختصاصی بیماری اغلب نیاز به انجام کشت ادرار متعدد و انجام بعضی عملیات مختلف اورولوژیک مثل دیدن مثانه (سیستوسکپی) همراه با نمونه‌برداری از مثانه و انجام آزمایشات سیستم دفاعی بدن می‌باشد. سنگ مثانه یک نوع سرطان مثانه بنام (in situ) و وجود جسم خارجی در مجرا علائمی شبیه علائم فوق ایجاد می‌کند. 25 درصد خانم‌های مبتلا به عفونت ادراری که درمان شده‌اند دچار عفونت ادراری مجدد می‌شوند.

شانس عود عفونت در سال ممکن است تا 7 بار اتفاق افتد. عود عفونت دو هفته بعد از درمان عفونت اولیه یا به علت میکروب جدید است یا ممکن است به علت میکروب‌های مختلف دیگری باشد. هر خانمی که در ماه دو بار و در سال سه بار دچار عفونت ادراری شود، به آن عفونت عود شونده یا راجعه می‌گویند. این دسته از بیماران باید مورد بررسی کامل رادیولوژی نیز قرار گیرند.

هر بیمار بعد از درمان عفونت، دو روز بعد از اتمام درمان باید کشت ادرار بدهد، که مشخص شود با آنتی بیوتیک مورد درمان قرار گرفته یا خیر، و پس از انجام کشت ادرار و مثبت بودن کشت، از افرادی است که شانس عود دارد، و باید به مدت حداقل یکسال روزانه یک عدد قرص آنتی بیوتیک استفاده کند، و هر ماه برای بررسی وجود عود عفونت کشت ادرار انجام شود.

بی‌ اختیاری ادرار در زنان

درمان التهاب مثانه:

درمان التهاب مثانه (که در اصطلاح پزشکی به آن سیستیت گفته می‌شود) کاملاً به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. در اکثر موارد، این التهاب ناشی از عفونت باکتریایی است که با یک دوره کوتاه آنتی‌بیوتیک، تحت نظر پزشک به سرعت بهبود می‌یابد. اما اگر التهاب ناشی از عوامل غیرعفونی (مانند حساسیت به مواد شیمیایی، پرتودرمانی یا تحریکات فیزیکی) باشد، رویکرد درمانی متفاوت خواهد بود.

در ادامه، روش‌های اصلی درمان و مدیریت این عارضه را بررسی می‌کنیم:

۱. درمان‌های دارویی

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: برای سیستیت باکتریایی، پزشک داروهایی مانند نیتروفورانتوئین یا فوسفومايسین تجویز می‌کند. بسیار مهم است که دوره درمان کامل شود، حتی اگر علائم پس از دو روز از بین بروند.

  • مسکن‌ها: استفاده از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش درد و سوزش کمک کند. همچنین داروهای خاصی مثل “فنازوپیریدین” برای تسکین مستقیم سوزش مجاری ادرار تجویز می‌شوند.

۲. مراقبت‌های خانگی و سبک زندگی

  • افزایش مصرف آب: نوشیدن مقدار زیادی آب (حدود ۸ لیوان در روز) باعث رقیق شدن ادرار و شستشوی باکتری‌ها از سیستم ادراری می‌شود.

  • پرهیز از محرک‌ها: تا زمان بهبودی، بهتر است از مصرف کافئین (قهوه و چای غلیظ)، الکل، غذاهای بسیار تند و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید، زیرا این مواد باعث تحریک بیشتر دیواره مثانه می‌شوند.

  • کمپرس گرم: قرار دادن یک کیسه آب گرم روی شکم یا ناحیه لگن می‌تواند فشار و درد ناشی از انقباضات مثانه را به شکل موثری کاهش دهد.

۳. پیشگیری از عود مجدد

اگر دچار التهاب مثانه مکرر هستید، رعایت نکات بهداشتی مانند ادرار کردن بلافاصله پس از رابطه جنسی، پوشیدن لباس‌های زیر نخی و گشاد، و اجتناب از شوینده‌های معطر شیمیایی در ناحیه تناسلی ضروری است. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف عصاره کرنبری (Cranberry) را برای جلوگیری از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه توصیه کند.

هشدار: اگر همراه با التهاب مثانه دچار تب و لرز، کمردرد شدید یا وجود خون در ادرار شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید، زیرا این علائم ممکن است نشانه سرایت عفونت به کلیه‌ها باشد.

التهاب غیر عفونی مثانه

درمان التهاب غیر عفونی مثانه:

در التهاب غیر عفونی مثانه، اولین اقدام برطرف کردن علائم بیمار با دارو می‌باشد، چون مسئول بیماری عفونت میکروبی نیست و احتمال آن ممکن است کلامیدیا و یا مایکوباکتریال باشد، لذا هدف درمان کلامیدیا و یا مایکوباکتریال است.

درمان تکرر ادرار و سوزش ادرار همزمان با دادن دارو برای ریشه‌‌کن کردن کلامیدیا با داروی آنتی کولینرژیک انجام مي شود.

چون ممکن است التهاب غیر عفونی مثانه به علت اشعه درمانی باشد که به آن سیستیت اشعه درمانی گویند و ممکن است به علت مواد شیمیایی باشد به آن سیستیت شیمیایی گویند و ممکن است به علت نقص در سیستم دفاعی بدن باشد، به آن سیستیت اتوایمون گویند.

سوزش ادرار بدون عفونت:

سوزش ادرار (دیس‌اوری) همیشه به معنای وجود عفونت باکتریایی نیست. گاهی اوقات دیواره مجاری ادرار یا مثانه به دلایل غیرعفونی دچار تحریک و التهاب می‌شوند که علائمی دقیقاً مشابه عفونت (سوزش، تکرر و فوریت در ادرار) ایجاد می‌کنند. تشخیص علت اصلی در این موارد بسیار مهم است، زیرا مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک در این شرایط هیچ کمکی به بهبود بیمار نخواهد کرد.

در ادامه به شایع‌ترین دلایل سوزش ادرار بدون وجود عفونت می‌پردازیم:

۱. حساسیت به مواد شیمیایی و تحریک فیزیکی

بسیاری از افراد به مواد شیمیایی موجود در محصولات بهداشتی حساس هستند. صابون‌های عطری، ژل‌های شستشوی بانوان، اسپری‌های خوشبوکننده بدن، و حتی کلر موجود در آب استخر، می‌توانند باعث التهاب مجاری ادرار شوند. همچنین، فعالیت‌های فیزیکی که فشار مداوم به ناحیه لگن وارد می‌کنند (مانند دوچرخه‌سواری طولانی‌مدت) یا اصطکاک در حین رابطه جنسی می‌تواند باعث سوزش موقت شود.

۲. سندرم مثانه دردناک (سیستیت بین‌بافتی)

این یک وضعیت مزمن است که در آن دیواره مثانه بدون حضور باکتری، ملتهب و حساس می‌شود. در این بیماری، فرد در ناحیه مثانه و لگن احساس درد و فشار دارد و هنگام دفع ادرار دچار سوزش شدید می‌شود. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما استرس، مصرف غذاهای اسیدی (مثل مرکبات و گوجه‌فرنگی) و نوشیدنی‌های کافئین‌دار معمولاً باعث تشدید علائم آن می‌شوند.

۳. سنگ‌های کلیه و مثانه

حرکت سنگ‌های کوچک در مجاری ادرار یا وجود سنگ در مثانه، می‌تواند لایه داخلی مجرا را خراش داده و باعث ایجاد التهاب و سوزش شدید شود. در این حالت ممکن است آزمایش ادرار از نظر باکتری منفی باشد، اما وجود گلبول‌های قرمز (خون) در ادرار یا درد پهلو نشان‌دهنده وجود سنگ است.

درد کلیه بعد از دفع سنگ

۴. تغییرات هورمونی و خشکی واژن

در خانم‌ها به‌ویژه در دوران یائسگی، کاهش سطح هورمون استروژن منجر به نازک شدن و خشکی بافت‌های ناحیه تناسلی و مجاری ادرار می‌شود (آتروفی ادراری-تناسلی). این تغییرات باعث می‌شود که مجرا به شدت حساس شده و فرد حتی با نوشیدن مقدار کمی آب یا تماس با ادرار، احساس سوزش شدیدی داشته باشد.

چند راهکار برای کاهش سوزش غیرعفونی:

  • قلیایی کردن ادرار: نوشیدن محلول آب و مقدار کمی جوش شیرین (با مشورت پزشک) یا استفاده از ساشه‌های سیترات می‌تواند اسیدیته ادرار را کاهش داده و سوزش را کمتر کند.

  • حذف محرک‌های غذایی: برای مدتی مصرف تندی، ترشی، قهوه و نوشابه را قطع کنید.

  • لباس زیر مناسب: از لباس‌های زیر تمام پنبه‌ای و گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب برقرار شود.

شیاف دیکلوفناک برای سوزش ادرار:

شیاف دیکلوفناک یکی از داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) است که در بسیاری از موارد برای تسکین دردهای حاد ناحیه لگن و سیستم ادراری تجویز می‌شود. اگرچه این دارو مستقیماً علت اصلی سوزش ادرار (مثل عفونت یا سنگ) را درمان نمی‌کند، اما با مهار آنزیم‌های مسئول تولید پروستاگلاندین‌ها، التهاب و پیام‌های درد را در ناحیه مثانه و مجاری ادرار به شدت کاهش می‌دهد.

استفاده از شکل شیاف نسبت به قرص خوراکی در موارد سوزش ادرار، چند مزیت دارد؛ اول اینکه دارو از طریق مخاط رکتوم سریع‌تر جذب شده و به اندام‌های هدف در لگن (مانند مثانه و پروستات) نزدیک‌تر است، و دوم اینکه عوارض گوارشی مستقیم (مانند درد معده) که در مصرف خوراکی دیکلوفناک شایع است، در این روش کمتر دیده می‌شود.

1. کاربرد دیکلوفناک در مشکلات ادراری:

  • تسکین دردهای ناشی از سنگ کلیه: دیکلوفناک یکی از داروهای خط اول برای کنترل دردهای شدید ناشی از حرکت سنگ (کولیک کلیوی) است که معمولاً با سوزش و تکرر ادرار همراه است.

  • کاهش التهاب پس از مداخلات پزشکی: بعد از انجام آزمایش‌هایی مثل سیستوسکوپی یا جراحی‌های مجاری ادرار، استفاده از شیاف دیکلوفناک برای کاهش سوزش و انقباضات دردناک مثانه بسیار رایج است.

  • پروستاتیت (التهاب پروستات): در مردانی که به دلیل التهاب پروستات دچار سوزش ادرار شدید هستند، این دارو می‌تواند فشار و درد ناحیه نشیمنگاه و مجرا را تعدیل کند.

درمان عفونت مثانه

2. نکات مهم و هشدارها

  • پنهان ماندن عفونت: مصرف دیکلوفناک ممکن است علائم درد را از بین ببرد، اما اگر سوزش شما ناشی از عفونت باکتریایی باشد، این دارو آن را درمان نمی‌کند. بنابراین اگر سوزش همراه با تب یا بوی بد ادرار است، حتماً باید آنتی‌بیوتیک هم مصرف شود.

  • سلامت کلیه‌ها: مصرف مداوم و خودسرانه دیکلوفناک در افرادی که مشکلات کلیوی دارند یا سطح کراتینین خونشان بالاست، می‌تواند باعث آسیب جدی به بافت کلیه شود.

  • تداخلات دارویی: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون (مثل وارفارین یا آسپرین) استفاده می‌کنید، پیش از مصرف شیاف دیکلوفناک حتماً با پزشک مشورت کنید، زیرا خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

نکاتی مهم در رابطه با التهاب غیر عفونی مثانه:

  • علت این بیماری ناشناخته است.
  • همراه با علائم ادراری تکرر ادرار و سوزش ادرار می‌باشد که گاهی بیمار را خانه‌نشین می‌کند. بیماری در خانم‌های در سن بچه‌دار شدن، استفاده از اشعه درمانی لگن و یا استفاده از بعضی داروها و استفاده از اسپری و ژل ضد میکروب دستگاه تناسلی باعث آن می‌شود.
  • بعضی غذاها نظیر گوجه فرنگی، کافئین، الکل و شکلات باعث علائم مثانه می‌شود که علاوه بر علائم ادراری، علائمی نظیر درد هنگام عمل جنسی، خستگی و درد پهلو در بیمار ممکن است به وجود آید.
  • آزمایشات شامل، آزمایش کامل ادرار و کشت ادرار می‌باشد. وقتی علائم به علت رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد و یا علائمی که به دارو پاسخ درمانی نشان نمی‌دهد و خون در ادرار باشد، باید دیدن مثانه (سیستوسکوپی) انجام شود.

هدف از درمان التهاب غیرعفونی مثانه:

1- دارو برای تخلیه مثانه

2- شل کردن عضلات برای جلوگیری از سرعت در ادرار کردن

3- تسکین درد

4- جراحی به ندرت مورد نیاز می‌باشد.

سایر مواردی که کمک کننده هستند شامل نخوردن الکل، خوراکی‌های تند و مایعات اسیدی، تربیت مثانه برای ادرار کردن و تمرین عضلات پرینه که به آن KEGLE excercise می‌گویند.

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر نرجس جمعه ۲ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    تقریبا ۱۰سال پیش همسرم عمل وازکتومی داشتن
    الان حدود یک سال توده ای در بیضه چپ بوجود اومده حالت رگه‌ای ورم کرده که یک تکه نیست و بعضی وقتا دردناک میشه مثل الان که یک هفته هست درد خفیف دارن
    ممنون میشم راهنماییم کنید متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام حتما بايد براي تشخيص سونوگرافي از بيضه ها انجام شود

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    19 سالم هست و مدتی هست بلافاصله حین نعوظ و تحریک طناب بیضه سمت راست تا زیر سمت راست شکم درد خفیفی داره و تا نعوظ قطع میشود یا به انزال میرسم این درد از بین میره(دقیقا وابسته به نعوظم هست)،مشکل حادی میتونه باشه؟در ضمن سابقه جراحی اسپرماتوسل برای بیضه راستمو دارم حدود سه سال پیش و دچار خود ارضایی هستم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم ده روز نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام من چند روز پیش از ماده شیمیایی موبر استفاده کردم و الان بیضم نصفش یک طوری شده و وقتی به پاهام میخوره مخصوصا وقتی راه میرم سوز میگیره من باید چیکار کنم آیا باید از نمادی استفاده کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك بار پماد جنتامايسين روي پوست ماليده شود

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 768 مشاهده پرسش
    اندازه بیضه هام مناسب و نرمال هستند.
    اما در زیر بیضه چپ چند گره متصل به هم (که مجموعا شاید به اندازه یک دانه لوبیا هم نشن) به زیر و پشت بیضه ام چسبیده هستن که گاهی اوقات حس سنگینی و درد مبهم داره. با لمس کردن این ناحیه متوجه میشم که این برجستگی از خود بیضه نیست (و احساس میکنم مربوط به ناحیه مجرای وابران هست که در پشت و زیر بیضه قرار داره). تاکید میکنم که متوجه چند گره متصل به هم از پشت تا زیر بیضه میشم که گره زیر بیضه تورم و سنگینی بیشتری داره.
    آیا احتمال سرطانی بودن بیضه وجود داره؟
    اگه جوابتون آره هست آیا با جراحی فقط این برجستگی ها تخلیه میشه یا کلا بیضه در آورده میشه؟ یا درمان های دیگه ای پیشنهاد میشه؟

    البته در عکسی که فرستادم این برجستگی ها خیلی مشخص نیست اما در حین حمام کردن به خوبی قابله مشاهده هست.

    لطفا راهنماییم کنید.
    مرسی.
    1. تصویر کاربر حمید شنبه ۲۷ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      با سلام
      ۲۸ ساله و مجرد هستم
      و نزدیک به ۲ سال هست که با این مشکل روبرو هستم.
      حس سنگینی و درد خفیف و مبهم به خاطر وجود چند گره متصل به هم در زیر بیضه چپ دارم.
      آیا این مشکل در ازدواج و فرزندآوری من تاثیری داره؟
      تشکر بابت راهنمایی شما.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام از اين دانه ها در بيضه به طور طبيعي ديده مي شود و درماني ندارد و سرطاني نمي شود براي تسكين درد هر ٨ ساعت يك عدد قرص ناپروكسن٢٥٠ ميلي گرم ده روز ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من ۱۹ ساله هستم، حدود ۳ ماهی هست که پشت و پایین بیضه راست هم درد می کنه ، سوزش ادرار ندارم.
    دکتر علت اش و درمانش چی هست ؟
    1. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۸ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      دکتر لطفا پاسخ بدید .
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام كيست بيضه مي باشد درمان جراحي ندارد روزي يك عدد قرص افلن xl ١٠٠ ميلي گرم ده روز بعد از غذا ميل كنيد

    3. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سلام دکتر
      امروز سونوگرافی دادم ، عکسشو پیوست زدم ، تفسیرش چی هست؟
    4. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سلام دکتر
      امروز سونوگرافی دادم ، عکس در پیوست می باشد ، تفسیراش چیست؟
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام واريكوسل دو طرفه و مشكوك به فتق كه بايد به جراح مراجعه كنيد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جلیل سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام دکترمن ۳۰سالمه ای ۵ساله ازدواج کردم ای ۳ساله واسه بچه دارشدن اقدام کردیم ولی متآسفانه بچه دارنشدیم بعدازآزمایش متوجه شدیم که اسپرمم صفره بعدسونوگرافی متوجه شدم که واریکوسل گرند۲ دارم حالانمیدانم بعدعمل امیدی هست یانه بعدش بایدهردوطرف عمل بشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام عمل كمكي به شما نمي كند

  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من عفونت شدید مزمن پرستات داشتم ۲سال تمامی قرصها داکسی توانکس سیپروفلکاسین آزریترومایسین لنزولید هرچی بگین خوردم الان خوب شدم تو سونوگرافی دوربیضه اب ارده بود الان که خب شدم مدتی هست بیضه چپ بدشدت درد میکنه وسفت شده البته دوتا بیضه سفت شده ولی چپ درد داره چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام از انجام كار سنگين خودداري شود و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکتر من یه ماهه واریکوسل سمته چپ دارم ولی یه هفته میشه که زیره بیضه ی سمته راستم و کشاله رانم خیلی درد میکنه با استراحت یکم بهتر میشم بیضه راستم یکم از کیسه بیضه زده بیرون میخواستم بدونم تورشن بیضه ست یا نه راهنمایی کنین آقای دکتر خیلی میترسم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۶ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام تورشن نيست كار سنگين انجام ندهيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

    2. تصویر کاربر Ali جمعه ۲۶ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر این کارو انجام بدم درست میشم...؟؟؟آخه بیضه م یخورده از کیسه بیضه زده بیرون البته وقتی میشینم اینجوری میشه خیلی میترسم.
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      نگران نباشيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۶ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام‌آقای دکتر بنده ۴۲ سال دارم چند روزی میشه یه درد در بیضه ها احساس میکنم البته شدید نیست و کمی احساس سنگینی در بیضه دارم هیچ علامت مشخص شامل ورم .سرخ شدن یا چیز دیگری هم ندارم قبلا چند باری اتفاق افتاده بود بطوری که آخرین بار را یادم نمیاد شاید چند ماه پیش ولی نهایتا کمتر از یک روز از بین میرفت .در ضمن کار سنگین زیاد انجام میدم نمیدونم ربطی داره یا نه.چون پدرم سابقه پروستات داره کمی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۶ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام از انجام كار سنگين خود داري شود و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود عمل جنسي هم داشته باشيد

  • تصویر کاربر فرشیدان پنجشنبه ۲۵ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر بنده تقریبا دوهفته پیش عمل تسه انجام دادم اما بعد از یک هفته بیضه ام توی چند دقیقه خونریزی کرد و خیلی شدید بزرگ شد و درد داشتم.به دکترم مراجعه کردم سونوگرافی گرفتن گفتن هماتوسل شده سونوگرافی نوشته بود در مجاورت بیضه چپ هماتوسل به کانون اکوفری به ابعاد ۲۳×53 mm مشاهده میشود.الان خیلی بزرگ و سفت شده بیضه چپم.باید چیکار کنم عمل کنم یا خودش جمع میشه اگه خودش جمع میشه چه دارویی مصرف کنم؟ مشکلی برای ناباروری ایجاد نمیکنه چون من اسپرمم صفره قبلا واریکسل هم اجام دادم ولی جواب نداد.سنوگرافی دو هفته پشت سرهم رو پیوست کردم.ممنون از زحماتتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۵ شهریور ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بايد با عمل خون تخليه شود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 904 مشاهده پرسش
    سلام من 4 ساله ازدواج کردم و الان نزدیک 3 ماهه دچار مشکل شدم اصلا تحریک نمیشم دوست دارم رابطه داشته باشم ولی نمیدونم از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم یا جسمی نعوذم درست انجام نمیشه یا اگه میشه خیلی زود به حالت اولیه برمیگرده اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تجدید کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسائی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    باسلام؛
    آقایی 27ساله هستم که چند سال است در ناحیه پرینه، مقعد و اخیرا پوست بیضه ی خود شاهد ترشحاتی با بویی ناخوشایند، خارش زیاد، معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که اکثرا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و عمدتا پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد. این علائم از یک مکان مشخص مثلا بالای مقعد نیست و از یک سوراخ یا کانال هم نمی باشد و اکثرا موقع خواب آزارم می دهد.
    دو سال پیش نیز آزمایش قارچ دادم که فکر کنم مالاسزیا بود اما بنظرم این بار عفونت مخمری یا باکتریایی باشد.
    (اکثرا از لباس زیر نخی استفاده میکنم و سعی می کنم بهداشت و نظافتم را رعایت کنم اما باز هم فرقی نمی کند و شاید لااقل بدتر نمی شود!)
    تاکنون نیز با مراجعه به متخصصین پوست و ارولوژی از پمادهای تریامسینولون ساده و ان ان، کلوتریمازول، سرتاکونازول و کپسول فلوکونازول و قرص هیدروکسی زین استفاده کرده ام اما تاثیرشان بسیار کم و موقتی بوده است.
    تشخیص و درمان پیشنهادی شما چیست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و تشکر از اینکه این سایت را انتخاب کرده اید مطلب شما را خواندم . این مورد بسیار نادراست و لذا طبیعی خواهد بود که چون درارتباط با متخصص پوست است توسط اورولوژیست انتظار داشته باشید تشخیص داده شود. به هر حال مشکل شما مزمن شده است لذا توصیه اینجانب به جنابعالی این است که هم از محل قرمزی پوست بیضه توسط متخصص پوست نمونه برداری شود و جهت آزمایش هیستوپاتولوژی به آزمایشگاه فرستاده شود و اگر مقدور است از ترشحاتی که ذکر کردید در لوله آزمایش جمع آوری کنید و به آزمایشگاه برای کشت فرستاده شود شاید در کشت میکروب یا قارچ مشخص شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
درد پهلو و خون در ادرار

درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟

کج شدن مسیر ادرار در مردان

علت کج شدن مسیر ادرار در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان

علائم دقیق سرطان مثانه در مردان: راهنمای کامل تشخیص زودهنگام