هر آنچه که باید درباره ی داروی تامسولوسین بدانید

تامسولوزین برای درمان علائم بزرگی خوش خیم پروستات استفاده می شود. در این مقاله به بررسی هر آنچه که باید درباره ی مصرف کپسول تامسولوسین از جمله موارد مصرف و منع مصرف، عوارض جانبی و تداخلات دارویی بدانید، آمده است.

تامسولوسین چیست؟

 تامسولوسین یا همان امنیک یک کپسول خوراکی است که با نام تجاری فلومکس موجود می باشد. این دارو با نام ژنریک خود نیز موجود است. داروهای ژنریک معمولا هزینه ای کمتر از انواع خود با نام تجاری دارند. این دارو می تواند به عنوان جزئی از یک درمان ترکیبی استفاده شود و این یعنی فرد ممکن است به مصرف این دارو همراه با دارو های دیگر نیاز داشته باشد.

قرص تامسولوسین برای چیست؟

تامسولوزین برای درمان علائم هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) استفاده می شود. BPH یک بیماری است که در مردان رخ می دهد. در این بیماری، پروستات بزرگ شده اما سرطانی نمی شود. علائم بزرگی پروستات شامل مشکل در ادرار کردن و احساسی شدید و مکرر برای دفع ادرار می باشد که اغلب در هنگام شب رخ می دهد.

چگونگی عملکرد تامسولوسین

تامسولوزین به دسته ای از دارو ها تعلق دارد که مسدود کننده های آلفا آدرنرژیک نامیده می شوند. دسته دارویی، گروهی از دارو ها می باشد که به روشی یکسان، اثر می کنند. این دارو ها اغلب برای درمان شرایط و بیماری های مشابه استفاده می شوند. کپسول تامسولوزین با شل کردن عضلات مثانه و پروستات اثر می کند، این کار سبب بهبود جریان ادرار فرد می شود.

علت بزرگ شدن پروستات چیست و چگونه درمان می شود؟

عوارض قرص تامسولوسین

کپسول خوراکی تامسولوسین سبب خواب آلودگی نمی شود اما می تواند عوارض جانبی دیگری را ایجاد کند.

❇ عوارض جانبی شایع تر

✔ سر درد

✔ گیجی

✔ آبریزش بینی

✔ اسهال

✔ سرفه

✔ کاهش حجم منی

✔ از دست دادن انرژی و قدرت عضلانی

✔ گلو درد یا مشکل در بلع

✔ درد قفسه سینه یا کمر

✔ خستگی

✔ حالت تهوع

در صورتی که این عوارض جانبی خفیف باشند، ممکن است ظرف چند روز یا چند هفته برطرف شوند. در صورتی که این عوارض شدید تر بوده و برطرف نشوند، باید با پزشک یا دارو ساز خود در این مورد صحبت کنید.

❇ عوارض جانبی جدی

در صورت ابتلا به عوارض جانبی جدی باید فورا با پزشک تماس گرفته شود. در صورتی که علائم، تهدیدی برای زندگی احساس شده یا تصور بر داشتن یک وضعیت پزشکی اورژانسی باشد، باید فورا با 115 تماس گرفته شود. عوارض جانبی جدی و علائم آن ها می توانند شامل موارد زیر شوند:

✔ انزال غیر عادی

✔ پریاپیسم (نعوظی بلند مدت و دردناک)

✔ علائم شبیه به علائم آنفلوآنزا

✔ تاری دید

✔ کاهش فشار خونی که در هنگام تغییر وضعیت بدنی سبب ایجاد احساس سبکی سر، غش کردن یا گیجی شود.

✔ واکنش های حساسیتی که با سختی تنفس، تب، تورم گلو یا زبان، راش، خارش یا کهیر همراه باشند.

تامسولوسین

تداخلی دارویی امنیک با سایر داروها

ممکن است امنیک با داروهای دیگر تداخل داشته باشد. کپسول خوراکی امنیک می تواند با دیگر دارو ها، ویتامین ها یا دارو های گیاهی که بیمار مصرف می کند تداخل داشته باشد. تداخل هنگامی اتفاق می افتد که یک ماده طریقه عملکرد دارو را تغییر دهد. این تغییر می تواند مضر بوده و یا از عملکرد مناسب دارو جلوگیری کند.

برای کمک به اجتناب از تداخلات، پزشک فرد باید تمامی داروها را با دقت تجویز کند. فرد باید مطمئن شود که پزشک خود را از تمامی دارو ها، ویتامین ها یا دارو های گیاهی مصرفی خود مطلع ساخته است. مثال های دارو هایی که می توانند با تامسولوسین تداخل داشته باشند در پایین لیست شده اند.

# دارو های ضد اسید

مصرف سایمتدین به همراه تامسولوسین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوسین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی تامسولوسین را افزایش می دهد. مصرف همزمان این دارو ها باید با احتیاط صورت گیرد.

# آنتی بیوتیک

مصرف آزیترومایسین به همراه تامسولوزین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوزین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی امنیک را افزایش می دهد. مصرف همزمان این داروها باید با احتیاط صورت گیرد.

# دارو های ضد افسردگی (SSRI)

مصرف پاروکستین به همراه تامسولوسین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوسین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی امنیک را افزایش می دهد. مصرف همزمان این دارو ها باید با احتیاط صورت گیرد.

# دارو های ضد قارچ

مصرف برخی دارو های ضد قارچ به همراه تامسولوزین می تواند سبب افزایش سطوح تامسولوسین در بدن شود. این مورد خطر عوارض جانبی تامسولوسین را افزایش می دهد. مثال های این داروها شامل موارد زیر می شوند:

✔ تربینافاین (مصرف همزمان این دارو ها باید با احتیاط صورت گیرد.)

✔ کتوکنازول (این دارو نباید به همراه تامسولوسین مصرف شود.)

# دارو های اختلالات نعوظ

مصرف دارو های اختلالات نعوظ به همراه تامسولوسین می تواند سبب پایین آمدن شدید فشار خون شود. مثال های این داروها شامل موارد زیر می شوند:

✔ سیلدنافیل

✔ تادالافیل

✔ وردنافیل

# دیگر دارو های بزرگی خوش خیم پروستات

مصرف آلفوزوسین به همراه تامسولوسین می تواند سبب بدتر شدن فشار خون پایین (یکی از عوارض تامسولوسین) شود. علائم می توانند شامل گیجی، غش کردن و افتادن شوند.

# آلفا بلاکر ها

مصرف دارو هایی به نام آلفا بلاکر به همراه تامسولوسین می تواند سبب کاهش شدید فشار خون شود. مثال های این دارو شامل موارد زیر می شوند:

✔ دوکسازوسین

✔ پرازوسین

درمان پروستات با دارو

تامسولوسین برای چه کسانی مناسب یا نامناسب است؟

این دارو را تنها افراد بزرگسال (دارای 18 سال یا بیشتر) می توانند مصرف کنند. کودکان مگر در صورت توصیه پزشک، مجاز به مصرف این دارو نیستند. مصرف تامسولوسین برای همه افراد مناسب نبوده و برای اطمینان از ایمنی این دارو باید موارد زیر را به اطلاع پزشک رساند:

  • سابقه واکنش حساسیتی به مصرف تامسولوسین یا دیگر دارو های مشابه در گذشته
  • تجربه افت فشار خون اورتواستاتیک: در این نوع افت فشار خون فرد پس از برخاستن از زمین دچار احساس گیجی و سبکی سر می شود.
  • ابتلا به مشکلات شدید کلیوی یا کبدی
  • انجام جراحی چشم برای درمان آب مروارید یا گلوکوم

چگونگی مصرف تامسولوسین

این اطلاعات در ارتباط با مقدار مصرف دارو برای کپسول خوراکی تامسولوسین می باشند. ممکن است در این مطلب تمامی مقادیر و اشکال مصرف ممکن ذکر نشده باشند. پزشک فرد به او خواهد گفت که چه مقدار مصرفی برای او مناسب می باشد. مقدار، شکل و دفعات مصرف دارو به موارد زیر بستگی خواهد داشت:

☑ سن فرد

☑ بیماری تحت درمان

☑ شدت بیماری

☑ دیگر شرایط یا بیماری هایی که فرد دارد

☑ چگونگی واکنش او به مقدار اولیه مصرف

مقدار مصرف برای هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH)

نام ژنریک: تامسولوسین

  • شکل دارویی: کپسول خوراکی
  • قدرت: 0.4 میلی گرم

نام تجاری: فلومکس

  • شکل دارویی: کپسول خوراکی
  • قدرت: 0.4 میلی گرم

مقدار مصرف در بزرگسالان (سن 18 تا 64 سال)

مقدار مصرف معمولی: کپسول 0.4 میلی گرمی در روز

افزایش مقدار مصرف: در صورتی که بدن پس از دو تا چهار هفته به مقدار مصرف 0.4 میلی گرم پاسخگو نباشد، مقدار مصرف می تواند تا 0.8 میلی گرم در روز افزایش یابد.

مقدار مصرف در سالمندان (65 سال و بالاتر)

ممکن است بدن فرد این دارو را با سرعت کمتری پردازش کند. پزشک می تواند درمان را با تجویز مقادیر کمتری برای فرد شروع کند تا دارو به صورت بیش از حد در بدن تجمع نیابد. سطوح بالای این دارو در بدن می تواند خطرناک باشد.

بهترین زمان مصرف تامسولوسین

تامسولوسین با شل کردن عضلات مثانه و پروستات به کاهش علائم بزرگی غده پروستات کمک می کند. افراد در این حالت می توانند آسان تر ادرار کنند. در اولین مرتبه مصرف تامسولوسین امکان دارد فرد احساس گیجی یا سبکی سر را تجربه کند. در صورت بروز این وضعیت باید تا هنگام بهبود یافتن در حالت نشسته یا دراز کش قرار گرفت.

این دارو یک بار در روز و معمولا صبح هنگام بعد از صرف صبحانه یا اولین وعده غذایی روز مصرف می شود.

پروستات خوش خیم را چگونه درمان کنیم؟

هشدار های مهم

# هشدار در ارتباط با فشار خون پایین

تامسولوسین می تواند سبب ایجاد احساس گیجی شده و یا در هنگام ایستادن پس از حالت نشسته یا دراز کش سبب کاهش فشار خون شود. پس از مصرف اولین مقدار مصرف یا مقدار مصرف افزایش یافته این دارو، فرد باید قبل از انجام هر گونه فعالیتی که می تواند سبب آسیب شود از چگونگی اثر تامسولوسین بر خود آگاهی داشته باشد.

# هشدار در ارتباط با پریاپیسم

به ندرت، تامسولوسین می تواند سبب پریاپیسم شود. این مورد یک نعوظ دردناک و مداوم است که به فعالیت جنسی ارتباطی ندارد. در صورتی که فرد به پریاپیسم مبتلا شود، باید فورا با پزشک خود تماس گیرد. در صورتی که پریاپیسم درمان نشود می تواند به ضعف دائمی جنسی (عدم توانایی نعوظ) منجر شود.

# هشدار در ارتباط با واکنش های پوستی

با اینکه این مورد نادر است اما این دارو می تواند سبب ایجاد واکنش های شدید پوستی از جمله یک بیماری جدی به نام سندرم استیون جانسون شود. این واکنش های پوستی می توانند سبب افزایش تاول ها، تورم صورت، تب، و مشکل در تنفس شوند. در صورتی که فرد پس از مصرف این دارو به نشانه های یک واکنش پوستی شدید یا ناگهانی مبتلا شود باید فورا با یک پزشک ملاقات کرده و یا با 115 تماس بگیرد.

# هشدار در ارتباط با سندرم فلاپی عنبیه در حین عمل (IFIS)

این سندرم، عارضه ای است که در حین عمل های جراحی برای درمان آب مروارید یا گلوکوم رخ می دهد. با اینکه این مورد نادر است، این مشکل در افراد مصرف کننده تامسولوسین گزارش شده است. در صورتی که فرد عمل جراحی درمان آب مروارید یا گلوکوم داشته باشد، باید پزشک یا جراح را از اینکه تامسولوسین مصرف می کند مطلع کند.

هشدار هایی در ارتباط با تامسولوسین

چندین هشدار در ارتباط با این دارو وجود دارند.

# هشدار هایی در ارتباط با حساسیت

تامسولوسین می تواند سبب ایجاد واکنش های حساسیتی شدید از جمله یک بیماری جدی به نام سندرم استیون جانسون شود. این واکنش ها می توانند سبب ایجاد علائمی از جمله موارد زیر شوند:

✔ سختی در تنفس

✔ تورم گلو یا زبان

✔ راش، خارش یا کهیر

در صورت ابتلا به یک واکنش حساسیتی باید با پزشک خود تماس گرفت. در صورت شدید بودن علائم، باید با 115 تماس گرفته و یا به نزدیک ترین اورژانس مراجعه شود.

در صورت داشتن واکنش حساسیتی به این دارو یا سولفا (سولفانامید)، باید از مصرف دوباره این دارو خودداری شود. مصرف دوباره این دارو می تواند کشنده باشد. سولفا ماده ای است که در داروهایی مشخص یافت می شود. در صورت داشتن واکنش های حساسیتی جدی یا تهدید کننده زندگی به سولفا در گذشته، باید این موضوع با پزشک مطرح شود.

در صورت قطع مصرف چه اتفاقی می افتد؟

قطع ناگهانی مصرف این دارو می تواند سبب بازگشت علائم و بدتر شدن وضعیت جسمی فرد شود.در صورت تمایل به قطع مصرف دارو باید با پزشک خود مشورت کرد. در صورت احساس ناراحتی در اثر عوارض جانبی پزشک می تواند داروی دیگری را به جای تامسولوسین تجویز کند. دفع کامل این دارو از بدن 2 تا 3 روز پس از قطع مصرف به طول می انجامد.

 

 

 برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص ارولوژی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)

  • تصویر کاربر نیلوفرانه یکشنبه ۱۵ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر... بنده 9 سالی است ضایع نخاعی شدم و در حال حاضر با یه عصا راه میرم... من برای ادار کردن کمی زور میزنم اما تخلیه صورت میگیره و مشکلی نیست... مشکل من یکی اینه که در کنترل ادار به صورت کامل مشکل دارم و اگر زمان ادرار کردنم برسه و تخلیه نکنم چند قطره ریزش رو دارم به صورت کلی میتونم تحمل کنم تا چند ساعت ادرارم رو اما در همین حال ریزش دارم و خب میزان این ریزش بستگی به حجم مایعاتی که قبلش خوردم داره...
    مشکل دومم اینه که خیلی زود به زود دستشوییم میگیره مثلا هر 45 دقیقه یا یکساعت و حتی نیم ساعت و قبلا این مشکل رو نداشتم یکی دو ساله اینجوری شدم دکتر ارولوژیست هم رفتم آزمایش دادم همه چی نرمال بود اما خب اثری نداشت داروهاش برام... ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۵ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ميل كنيد

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 4653 مشاهده پرسش
    سلام و وقت به خیر
    چند ماه هست که دائما احساس مورمورشدن در آلت احساس میکنم
    چند بار به متخصص ارولوژی مراجعه کردم
    کشت ادرار و سونوگرافی مثانه انجام دادم که همه چیز سالم بود انتی بیوتیک و داروهای مختلف پروستات تجویزشد که مصرف کردم ولی هیچ تغییری در این حالت مورمورشدن ایجاد نشده لطفا راهنمایی بفرمایید
    ضمن اینکه ۴۰ ساله هستم مجرد و رابطه جنسی هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      باید تحمل کنید درمانی ندارد

  • تصویر کاربر امير شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    درود
    كمتر از يك ماهه كه واسه BPH اومنيك ميخورم شبي يك عدد ، الان موقع سكس زمان ارضا شدن هيييييچ pleasure در ناحيه glans واسم ايجاد نميشه و يك ejaculate بسيار نافرجام دارم كه از نظر جنسي و رواني خيلي اذيتم ميكنه ضمننا حجم semen بسيااار كاهش پيدا كرده در حد چند قطره همينطور ادرارم هم بسيار سخت تخليه ميشه كماكان راهنمايي بفرماييد ، سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش)

      به علت امنيك است

  • تصویر کاربر Hamed جمعه ۲۴ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 657 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر...چند وقته ترشح تناسلی سفید رنگ دارم...کم هستش ترشح...آنتی بیوتیک مصرف کردم از افلوکساسین و داکسی سیکلین ، نیتروفونتایین، تاوانکس ولی ترشح قطع نشد و حتی سفتریاکسون هم تزریق کردم طبق تجویز پزشک اما مشکلم حل نشد. بنظر شما باید چکار کنم؟ آزمایش کشت هم دادم که نشون واو استافیلوکوکوس همیولیتیکوس هست که به آزیترومایسین مقاوم هست. حتی اریترومایسین هم مصرف کردم. فقط گاهی وقتا بیضه سمت چپ درد خیلی کمی میگیره و ترشح دارم. مشکل و علائم دیگه ای ندارم. میشه راهنمایی بفرمایید خواهشا.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۴ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز ،،، عمل جنسي داشته باشيد و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين استعمال كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۴ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      روزي دو بار هر ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز ،،، عمل جنسي داشته باشيد و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين استعمال كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فریبانیازی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر پدرمن هشت ساله سکته کغزی کرده و سمت چپ از کار افتاده از قبل مشکل پروستات داشتن و دکتر تامزولسین تجویز کرده براش اما تازگی نمیتونه ادرار کنه و‌گاهی با سوند گاهی با گرم کردن قسمتای پایین و زور زدن ادرار میکنه و چون نمیتونه راه بره خیلی مشکله ببریمش سونوگرافی یا دکتر ، متاسفانه در مشهد متخصص ها منزل نمیان و دچار سردرگمی میشیم مخصوصا زخم بستراشون مارو محدود میکنه حتی برای بستری کردنشون ، نظر شما چیه؟ ضمنا صورتشون ریخته بیرون ومجبور شدیم سیپروفلاکساسین رو قطع منیم به جاش سفکسیم بدیم برای عفونت ادراری ایشان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      روزي ٤ بار هر بار با سوند ادرارشو تخليه كنيد

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۸ سالمه از چند سال پیش کم یا زیاد مشکل تکرر ادرار داشتم . اخیرا به پزشک مراجعه کردم و پس از معاینه گفت التهاب پروستات داری . قرص تامسولوسین و سلکوکسیب و افلوکساسین برام نوشت . اما وقتی این قرصا رو خوردم حالم خیلی بد شد و عوارضش روی من تاثیر جدی داشت طوری که چشمم تار شد و وقتی میخواست خوابم ببره احساس کردم عضلات گونم داره کج میشه و نمیتونم چشممو باز کنم . آزمایش ادرار هم دادم که جوابشو نشون بدم . ممنون میشم نظر شما رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص ده ميلي گرم وزيكر ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    با سلام، من۴۰ ساله هستم، به خاطر سوزش ادرار و تاثیر منفی آن بر رابطه جنسی ب دکتر متخصص اورولوژی مراجعه کردم و تشخیص بزرگی پروستات ۴۳ccوPSA0.76برای بنده ای بی سیسکر و تامسولوزین تجویز کردند.الان مشکل عدم خروج مایع منی رو دارم، آیا دارو باید قطع شود. واینکه این مشکل پروستات تاثیری در باروری بنده دارد یا نه،،با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 5 سال پیش)

      التهاب پروستات روي باروري اثر دارد ،،، تامسولوزين را هم يك ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر Birgani سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض خسته نباشید اقای دکتر
    میخواستم بپرسم که پدر من ۶۱ سالشونه و به علت بزرگی پروستات قرص تامسولوسین مصرف میکنند و باعث سرگیجه شدن بطوری ک۶ اگر خودشونو کنترل نکنند به زمین اثابت میکنند
    میخواستم بدونم که نظر شما چیه؟
    ایا قرصشو قطع کنیم و عملش کنیم یا قرص دیگه‌ای باید مصرف کنه
    خیلی ممنون از مطلب خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      عمل شوند

  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    پی اس ا____۶/۲
    عفونت مثانه.....
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      سن بيمار چند سال است

  • تصویر کاربر اسحاق شنبه ۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    سلام بنده صرع خفیف دارم و داروی سدیم والپروات مصرف میکنم از موقع مصرف این دارو بسیار تکرر ادرار دارم یک سال بیشتر است. متخصص کلیه رفتم گفت مثانه بیش فعال شده اکسی بوتنین داد اما تکررادرارم بیشتر شد سونوگرافی و همه ازمایشتم نرمال بود.توصیه شما چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر