درمان قطعی زودانزالی شدید با قرص پاروکستین 20

فهرست مطالب

در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی زود انزالی گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی)، موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد. در این مقاله قصد داریم به معرفی داروی زود انزالی بپردازیم.

زودانزالی شدید چیست؟

زودانزالی شدید به حالتی اطلاق می‌شود که انزال در مردان به صورت مداوم و غیرقابل کنترل، در کمتر از یک دقیقه پس از دخول اتفاق می‌افتد (یا حتی قبل از هرگونه دخول رخ می‌دهد). این وضعیت یکی از شایع‌ترین مشکلات جنسی در مردان است و می‌تواند تاثیرات مخربی بر کیفیت زندگی، روابط عاطفی و اعتماد به نفس فرد داشته باشد. درک تفاوت میان زودانزالی طبیعی و زودانزالی شدید برای تشخیص و درمان آن بسیار مهم است.

درمان زودانزالی شدید چیست؟

درمان زودانزالی شدید یک فرآیند چندوجهی است که شامل روش‌های دارویی، رفتاری و مشاوره روان‌شناختی می‌شود. از آنجایی که زودانزالی شدید می‌تواند ریشه‌های فیزیکی و روانی داشته باشد، یک متخصص می‌تواند بهترین برنامه درمانی را بر اساس شرایط فردی شما تعیین کند.

مشکلات مربوط به زودانزالی
  • درمان دارویی:

    • داروهای ضد افسردگی (SSRI): داروهایی مانند سرترالین، پاروکستین و داپوکستین (که به صورت ویژه برای این منظور تولید شده است) می‌توانند به تأخیر در انزال کمک کنند. این داروها با افزایش سطح سروتونین در مغز، کنترل بیشتری بر فرآیند انزال ایجاد می‌کنند.

    • داروهای بی‌حس‌کننده موضعی: کرم‌ها، ژل‌ها یا اسپری‌های حاوی لیدوکائین یا پریلوکائین می‌توانند با کاهش حساسیت آلت تناسلی، به تأخیر در انزال کمک کنند. این محصولات معمولاً قبل از رابطه جنسی استفاده می‌شوند.

  • درمان‌های رفتاری:

    • تکنیک “توقف-شروع”: در این روش، شما یا شریک جنسی‌تان تحریک را تا زمانی که نزدیک به انزال هستید، ادامه می‌دهید و سپس تحریک را متوقف می‌کنید. پس از فروکش کردن حس انزال، تحریک دوباره شروع می‌شود. تکرار این چرخه به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال خود پیدا کنید.

    • تکنیک “فشردن”: این روش شبیه به تکنیک قبلی است. در این حالت، هنگامی که احساس می‌کنید نزدیک به انزال هستید، شریک جنسی شما با انگشتانش به آرامی انتهای آلت تناسلی را فشار می‌دهد تا حس انزال از بین برود.

  • مشاوره و روان درمانی:

    • اگر علت زودانزالی شدید روانی باشد (مانند استرس، اضطراب یا مشکلات در رابطه)، مشاوره با یک درمانگر جنسی می‌تواند بسیار مفید باشد. این مشاوره‌ها به شما کمک می‌کنند تا علت اصلی مشکل را شناسایی کرده و راهکارهای مناسبی برای مدیریت آن پیدا کنید.

ترکیب این روش‌ها اغلب بهترین نتایج را در پی دارد. مهم‌ترین گام، صحبت با یک متخصص اورولوژی برای دریافت تشخیص و برنامه درمانی مناسب است.

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

پاروکستین، یکی از قوی‌ترین داروهای از دسته SSRIs است که به دلیل نیمه‌عمر طولانی و اثرات قابل توجه بر سیستم سروتونرژیک، به طور گسترده‌ای برای درمان زودانزالی تجویز می‌شود. سروتونین، یک انتقال‌دهنده عصبی در مغز است که نقش کلیدی در تنظیم خلق و خو، خواب، اشتها و همچنین عملکرد جنسی، از جمله انزال، ایفا می‌کند. پاروکستین با افزایش سطح سروتونین در شکاف سیناپسی مغز، به خصوص در مسیرهایی که در کنترل انزال نقش دارند، عمل می‌کند. این افزایش سطح سروتونین منجر به مهار بازتاب انزال و در نتیجه به تأخیر انداختن زمان رسیدن به اوج لذت جنسی و انزال می‌شود.

نحوه مصرف پاروکستین ۲۰ برای زودانزالی:

دوز معمول برای درمان زودانزالی، 20 میلی‌گرم به صورت یک بار در روز است. اثرات درمانی معمولاً پس از چند روز تا چند هفته مصرف مداوم آشکار می‌شود. در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم پاروکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه کند. این روش برای کسانی که به طور مکرر رابطه جنسی ندارند یا تمایل به مصرف روزانه ندارند، مناسب است.

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی:

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 میلی‌گرم برای زودانزالی می‌تواند به دو شکل اصلی باشد، که انتخاب بین آن‌ها بستگی به شرایط فردی، دفعات رابطه جنسی و نظر پزشک دارد:

1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

 معمولاً یک قرص 20 میلی‌گرمی پاروکستین یک بار در روز مصرف می‌شود. توصیه می‌شود هر روز در یک ساعت مشخص (مثلاً صبح‌ها بعد از صبحانه یا شب‌ها قبل از خواب) مصرف شود تا سطح دارو در بدن ثابت بماند. اثرات درمانی پاروکستین برای زودانزالی با مصرف روزانه، معمولاً پس از چند روز تا چند هفته (حدود 1 تا 3 هفته) شروع می‌شود. این به این دلیل است که بدن نیاز دارد تا به سطوح بالاتر سروتونین عادت کند و مکانیسم‌های تنظیم‌کننده انزال تغییر کنند.

  • مزایا: ایجاد یک سطح ثابت از دارو در بدن که منجر به کنترل پایدارتر زودانزالی می‌شود. همچنین برای افرادی که روابط جنسی مکرر دارند، مناسب‌تر است.

  • معایب: مصرف روزانه ممکن است عوارض جانبی بیشتری در طولانی‌مدت ایجاد کند و نیاز به رعایت نظم در مصرف دارد.

2. مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand Dosing):

در این روش، بیمار دوز مشخصی از پاروکستین (معمولاً 10 تا 20 میلی‌گرم) را 3 تا 6 ساعت قبل از زمان پیش‌بینی شده برای رابطه جنسی مصرف می‌کند. پاروکستین نیاز به زمان دارد تا جذب شده، به حداکثر غلظت خود در پلاسما برسد و اثرات درمانی خود را اعمال کند.

عوارض جانبی پاروکستین:

  • پاروکستین ممکن است عوارض جانبی مانند تهوع، سردرد، سرگیجه، خشکی دهان، خواب‌آلودگی یا بی‌خوابی ایجاد کند.

  • قطع ناگهانی مصرف پاروکستین می‌تواند منجر به سندرم قطع مصرف (Withdrawal Syndrome) شود، بنابراین قطع دارو باید تحت نظر پزشک و به تدریج صورت گیرد.

  • مانند سایر SSRIs، ممکن است در برخی افراد باعث کاهش میل جنسی یا مشکل در رسیدن به ارگاسم شود.

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین، که با نام تجاری “پروزاک” نیز شناخته می‌شود، یکی دیگر از SSRIs پرکاربرد است که علاوه بر درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی، در مدیریت زودانزالی نیز مؤثر شناخته شده است. فلوکستین نیز مانند پاروکستین، با افزایش سطح سروتونین در مغز، انزال را به تأخیر می‌اندازد. مشابه پاروکستین، فلوکستین با مهار بازجذب سروتونین توسط نورون‌ها، غلظت این انتقال‌دهنده عصبی را در فضاهای سیناپسی افزایش می‌دهد. این افزایش سطح سروتونین، به کند شدن فرآیند انزال کمک می‌کند.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف روزانه: دوز معمول فلوکستین برای زودانزالی، معمولاً بین 10 تا 20 میلی‌گرم در روز است. برخی مطالعات نیز دوزهای بالاتر (تا 60 میلی‌گرم) را بررسی کرده‌اند، اما دوزهای پایین‌تر معمولاً مؤثر هستند و عوارض جانبی کمتری دارند. شروع اثر آن ممکن است چند هفته طول بکشد.

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز”: برخی پزشکان مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم فلوکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه می‌کنند، اما اثربخشی آن به صورت “در صورت نیاز” ممکن است کمتر از مصرف روزانه باشد، به خصوص به دلیل نیمه‌عمر نسبتاً طولانی‌تر آن نسبت به برخی دیگر از SSRIs که برای مصرف On-Demand طراحی شده‌اند.

عوارض جانبی فلوکستین:

  • عوارض جانبی فلوکستین می‌تواند شامل تهوع، اسهال، سردرد، عصبی بودن، بی‌خوابی یا خواب‌آلودگی باشد.

  • فلوکستین نیز مانند سایر SSRIs، نباید ناگهانی قطع شود و نیاز به کاهش تدریجی دوز تحت نظارت پزشک دارد.

  • نیمه‌عمر فلوکستین طولانی‌تر از بسیاری از SSRIs دیگر است که این ویژگی می‌تواند برای مصرف روزانه مفید باشد.

  • تصویر کاربر mj جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز. بنده به همراه همسرم قصد تعیین جنسیت داریم برای پسر دارشدن، همه موارد را رعایت کردیم اما باید در تایم مشخص عمل نزدیکی را انجام دهیم ،بنده وقتی به مرحله دخول میرسم آلتم شل میشود ونمیتوانم عمل نزدیکی را انجام دهم. البته بنده کارمند بانک هستم وشغلم هم استرس زاست. درضمن حداقل دو ساعت نیم قبل نزدیکی سیدنافیل هم خوردم اما تاثیری نداشت همچنین شب قبل هم نزدیکی داشتم آنهم بزور وبلا. بنده 44سال دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميلي ميل كنيد

  • تصویر کاربر یعقوب جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام در سونگرافی من نوشته هیدروترو نفروز در متوسط در کلیه چپ دیده شده معنی این چیست؟
    و نوشته کلیه ها و پانکراس و غدد ادرنال در حد رویت CTبدون کنتر است
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام ورم كليه به علت سنگ مي باشد CT با تزريق و بدون تزريق گرفته شود

  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام خداقوت ، ۳۴ سالمه و مدت چند سالی هست ک ادرارم ب کندی دفع میشه و در گذشته خودارضایی هم داشتم و طی یک ماه اخیر ک ب پزشک مراجه کردم تشخیص بزرگی پروستات و هم چنین دچار زودانزالی شدید هم هستم و داروهایی ک الان مصرف میکنم تیووکسا ۵۰۰ و پروستا باریج هستن ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد و روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    2. تصویر کاربر مسعود جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام خداقوت ،قرص های قبلی تیوکسا ۵۰۰ و پروستا باریج ک دکتر متخصص واسم تجویز کرده رو دیگه مصرف نکنم ؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام خير مصرف نكنيد قطع شود 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    من ۵۵ ساله اخیرا بر اثر سونوگرافی بیضه متوجه اسپر متوسل به بزرگی ۴۱در ۴۸ و ۲۹ در ۴۷ به همراه تعدادی کوچکتر بر روی اسکروتوم چپ شده ام
    آیا بایستی حتما جراحی شود؟جراح عمومی هم می تواند یا صرفا متخصص اورولوژی؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام اگر درد نداريد نيازي به عمل نيست و عمل جراحي توسط اورولوژيست بايد انجام شود

  • تصویر کاربر حسین جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان، من مدتی هست که تکرر ادرار دارم ۲۵ سالم هست و شب ها به نظرم بیشتر میشه، قبلا خود ارضایی میکردم و هنگام ارضا شدن جلوی خروج اسپرم را میگرفتم، الان فقط تکرر ادرار دارم سوزش و دردی ندارم، ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد و روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل شود

  • تصویر کاربر M.b پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    با سلام .من چند سالی میشه با یک زنی دوست شدم و من در ان زمان مجرد بودم و خیلی بهش علاقه داشتم و رابطه محکمی .تا اینکه دخول انجام دادم و وابسته تر شدم بهش .بعد از چند سال بهم خوردیم و دختره بزور من به من میومد نزدیکی میکرد و بعدها شل شدن التم شد و تا الان شل هستم و نزدیکی به هیچ دختری رو نمیتوانم بصورت طبیعی خودم انجام بدم .الان قرص خور شدن سیلدنافیل ۵۰ به ۱۰۰ و از ۱۰۰ به ۲۰۰ افزایش داشته .سرم سنگینی میکنه .بصورت عادی التم توان و زور دخولو نداره .ایا مشکل من راه و چاره ای داره .سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر Rrd پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی هست که در سمت راست آلت احساس درد خفیفی دارم که زمان سرفه یا عطسه یا خندیدن این درد بیشتر میشه و زمان معاشقه هم این درد وجود دارد که باعث عدم نعوظ و شل شدن آلت میشه.میتونم بپرسم مشکل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام مشكل التهاب پروستات است روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر As پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام عرض ادب بنده ۳۸ سالمه حدود دوماه ک یک باره نعوظم کم شده یعنی ب حدصفر رسیده و آلتم اصلا سفت نمیشه یا اگرم بشه درحال سکس شل میشه انزالم زود رس شده قبل این سکس مداوم داشتم و همه چی خوب بود .خودارصایی هم چند وقت زیاد کردم اقای دکتر میشه راه نمایی کنید هیچ بیماری ندارم هیچ استرسیم ن تو کار و ن نو زندگی دارم میگم نکن برای خود ارضایی شدید اینجور شده باش میش راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل شود و روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر ترابی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    آقای 53ساله از ده سال بتدریج دچار کاهش نعوظ و بعضاً عدم نعوظ و زود انزلی شده ام سابقه بیماری خاصی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام مشكل شما فكري ،،،ذهني و روحي رواني است يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد و روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل شود

  • تصویر کاربر پارسا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من ۱۶ سالمه و یه دوره ی سه ساله ای خودارضایی میکردم ، چند ماه پیش ، چند باری از قصد جلوی خروج منی رو برای چند دقیقه گرفتم ، بعد یه مدت کوتاهی متوجه شدم یه مایع بی رنگ،غلیظ و چسپناکی در اخر ادرار و خیلی کم همزمان با ادرارم خارج میشه ، که بعدش باعث بی حالی و درد در ناحیه کمر و بعضی وقتا پشت سرم میشه ،و بعضی وقتا احساس میکنم ادرارم کامل خالی نشده ، حدود دو ماهی خود ارضایی رو کنار گذاشتم اما باعث تموم شدن این قضیه نشد، چند باری هم دیدم که در ابتدای ادرار ،ادارم یه رنگ سفید مانندی به خودش گرفته ،و به مدت یک هفته تو وان اب گرم هم نشستم ولی باعث بیشتر شدن این قضیه شد ، آیا این خطرناکه ؟ راه درمانی داره ؟.
    1. تصویر کاربر پارسا یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      یه نکته ای رو یادم رفت ، درد در ناحیه کمر خفیفه خیلی شدید نیست
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام هر ٨ ساعت يك عدد قرص ناپروكسن ٢٥٠ ميلي گرم ده روز ميل شود و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین نیز مانند پاروکستین و فلوکستین، به دسته مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) تعلق دارد. با این حال، تفاوت اصلی و کلیدی داپوکستین در فارماکوکینتیک (چگونگی جذب، توزیع، متابولیسم و دفع دارو در بدن) خاص آن است. داپوکستین دارای نیمه‌عمر بسیار کوتاه (حدود 1 تا 2 ساعت) است، به این معنی که به سرعت در بدن جذب شده، اثر خود را اعمال می‌کند و سپس به سرعت از بدن دفع می‌شود. این ویژگی منحصربه‌فرد، آن را برای مصرف “در صورت نیاز” (On-Demand) و دقیقاً پیش از فعالیت جنسی، ایده‌آل ساخته است.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand): این رایج‌ترین و توصیه‌شده‌ترین روش مصرف داپوکستین است.

    • دوز معمول داپوکستین 30 میلی‌گرم است، که حدود 1 تا 3 ساعت قبل از فعالیت جنسی برنامه‌ریزی شده مصرف می‌شود.

    • اگر دوز 30 میلی‌گرم کافی نبود و به خوبی تحمل شد، پزشک ممکن است دوز را تا 60 میلی‌گرم افزایش دهد.

    • مهم: داپوکستین نباید بیش از یک بار در هر 24 ساعت مصرف شود.

عوارض جانبی داپوکستین:

  • عوارض جانبی شایع: تهوع، سردرد، سرگیجه (به خصوص هنگام بلند شدن سریع)، اسهال و بی‌خوابی.

  • میزان بروز عوارض: به دلیل نیمه‌عمر کوتاه و مصرف “در صورت نیاز”، داپوکستین معمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به SSRIs با مصرف روزانه دارد. با این حال، برخی افراد ممکن است این عوارض را تجربه کنند.

  • سرگیجه و غش: در برخی موارد نادر، داپوکستین می‌تواند باعث سرگیجه شدید یا غش (سنکوپ) شود، به خصوص اگر با الکل، داروهای خاص دیگر یا در حالت کم‌آبی بدن مصرف شود. توصیه می‌شود که دارو با یک لیوان پر آب مصرف شده و از بلند شدن ناگهانی پرهیز شود.

  • تداخلات دارویی: داپوکستین می‌تواند با برخی داروها مانند مهارکننده‌های قوی آنزیم CYP3A4 (مثل داروهای ضد قارچ خاص) یا داروهای ضد افسردگی تداخل داشته باشد. حتماً پزشک خود را در مورد تمام داروهای مصرفی مطلع کنید.

  • الکل: مصرف همزمان داپوکستین با الکل می‌تواند خطر عوارض جانبی مانند سرگیجه و غش را افزایش دهد.

  • نیاز به نسخه پزشک: داپوکستین یک داروی نسخه‌ای است و حتماً باید تحت نظر و با تجویز پزشک مصرف شود. خوددرمانی می‌تواند خطرناک باشد.

قوی ترین قرص برای زودانزالی

سروتونین برای زود انزالی

مطالعات تجربی نشان داده که سروتونین و گیرنده های آن، کنترل عصبی انزال در حیوانات را تنظیم می‌کنند. به علاوه بر روی حیوانات نشان داده است که کاهش سروتونین و فعال نمودن گیرنده های مربوط به آن منجر به یک انزال سریع‌تر می‌گردد. دو روش درمانی با داروهای فوق وجود دارد.

چون استفاده مداوم و طولانی مدت دارو ممکن است بیمار را از استفاده دراز مدت آن باز دارد، لذا استفاده دارو 3 ساعت قبل از عمل جنسی روش دیگر درمان است. نتایج این روش با روش طولانی مدت 12 هفته چندان تفاوتی ندارد. این نوع روش درمانی در سال 1979 توسط Alilenious گزارش شد.

کلومی پرامین برای درمان زودانزالی

طی مطالعاتی گزارش شده کلومی پرامین، در درمان زود انزالی موثر است ولی به علت عوارض 5 الی 15 درصدی آن مانند اختلال دید، خشکی دهان و سایر عوارض کولینرژیک مصرف آن محدود گردیده است. داروی ذکر شده با مختل کردن بازجذب سروتونین در مغز باعث افزایش سروتونین شده و باعث به تاخیر انداختن انزال می‌ گردد.

داروهای فوق به طور گسترده‌ای در درمان افسردگی استفاده می‌شوند و به علت عارضه به تاخیر انداختن انزال و بعضا قطع انزال، برای درمان زود انزالی در انسان استفاده می‌شوند.

داروهای نامبرده  دارای مکانیسم و اثر مشابهی هستند و شواهدی موجود است که نشان می‌دهد که سیتالوپرام و فلوواکستین اثرات کمتری نسبت به داروهای پاروکستین، سرترالین و فلوکستین در به تاخیر انداختن انزال دارند. با کشف اثر و مکانیسم این داروها، راهی به سوی درمان زود انزالی را پیش روی ما قرار داد.

سرترالین برای درمان زودانزالی

سرترالین علاوه بر مهار انتخابی باز جذب مجدد سروتونین دارای مهار گیرنده های دوپامین نیز می‌باشد و شایع‌ترین عارضه آن اختلالات گوارشی است. مقدار مصرفی دارو به میزان 25 تا 50 میلی‌گرم روزانه می‌باشد.

قرص پاروکستین برای زود انزالی

آمپول درمان زودانزالی

درمان‌های تزریقی برای درمان زودانزالی کمتر رایج هستند و معمولاً در مواردی که سایر روش‌ها موثر نباشند یا بیمار نمی‌تواند از قرص‌های خوراکی استفاده کند، در نظر گرفته می‌شوند. این آمپول‌ها اغلب حاوی داروهایی هستند که به صورت مستقیم به آلت تناسلی تزریق می‌شوند تا به بهبود نعوظ و در نتیجه به کنترل انزال کمک کنند. این داروها با افزایش جریان خون و ایجاد نعوظ قوی‌تر، ممکن است به فرد کمک کنند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد.

  • نحوه عملکرد: برخی از این آمپول‌ها حاوی ترکیباتی مانند پاپاورین یا پروستاگلاندین E1 هستند که با شل کردن عضلات صاف در آلت تناسلی، جریان خون را افزایش می‌دهند و نعوظ را بهبود می‌بخشند.

  • نکات مهم: تزریق این آمپول‌ها باید حتماً توسط پزشک آموزش داده شود و به دلیل عوارض جانبی احتمالی مانند درد، کبودی یا نعوظ طولانی‌مدت (پریاپیسم)، تنها تحت نظارت دقیق پزشکی انجام می‌شود. به همین دلیل، آمپول درمان زودانزالی به عنوان خط اول درمان توصیه نمی‌شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص لوکسیم (Loxim) یک نام تجاری برای داروی داپوکستین (Dapoxetine) است. داپوکستین به صورت اختصاصی برای درمان زودانزالی تولید و به تایید رسیده است. این دارو به گروه مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) تعلق دارد.

  • نحوه عملکرد: داپوکستین با افزایش موقت سطح سروتونین در شکاف‌های سیناپسی مغز، به تاخیر انداختن فرآیند انزال کمک می‌کند. این دارو به سرعت جذب و دفع می‌شود، بنابراین تنها چند ساعت در بدن باقی می‌ماند. به همین دلیل، قرص لوکسیم برای زودانزالی باید یک تا سه ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف شود.

  • عوارض جانبی: از عوارض جانبی رایج این دارو می‌توان به تهوع، سرگیجه، سردرد و اسهال اشاره کرد. در برخی موارد، ممکن است باعث کاهش فشار خون و غش کردن شود، به همین دلیل باید با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص زولامین برای زودانزالی

قرص زولامین (Zolamin) نیز یکی دیگر از نام‌های تجاری داروی داپوکستین است. مانند لوکسیم، قرص زولامین نیز یک داروی خوراکی است که برای درمان زودانزالی اولیه و ثانویه در مردان بزرگسال تجویز می‌شود.

  • نحوه عملکرد: مکانیسم عملکرد قرص زولامین دقیقاً مشابه لوکسیم است. این دارو با افزایش سطح سروتونین، به مغز کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد. این دارو نیز باید به صورت “در صورت نیاز” و قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

  • نکات مصرف: مصرف این قرص با الکل توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است عوارض جانبی آن را افزایش دهد. همچنین، افرادی که سابقه مشکلات قلبی یا بیماری‌های کبدی دارند، باید قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

قرص دپاپکس برای زودانزالی

قرص دپاپکس (Depapeks) نیز نام تجاری دیگری از داروی داپوکستین است. این دارو نیز با همان مکانیسم و برای همان منظور یعنی درمان زودانزالی به بازار عرضه شده است.

  • نحوه عملکرد: قرص دپاپکس به صورت یک داروی سریع‌الاثر عمل می‌کند. این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در مواقع لزوم و بدون نیاز به مصرف روزانه و طولانی‌مدت، مورد استفاده قرار گیرد. این دارو به فرد کمک می‌کند تا زمان انزال را به طور قابل توجهی به تاخیر اندازد و رضایت جنسی بیشتری را تجربه کند.

  • اهمیت مشاوره پزشکی: هرچند قرص دپاپکس برای زودانزالی بسیار موثر است، اما مصرف آن باید با دقت و تحت نظر پزشک انجام شود. پزشک با ارزیابی شرایط فرد، دوز مناسب را تعیین می‌کند و مطمئن می‌شود که هیچ گونه منع مصرفی برای بیمار وجود ندارد.

زودانزالی ثانوی

اورولوژیست درمان زودانزالی

در چند دهه گذشته درمان زود انزالی مشخصا توسط روانپزشکان و سکسولوژیستها صورت می‌گرفت و در اوایل سال 1970 به صورت رفتار درمانی توسط دو نفر روانپزشک زن و مرد به نام‌های مسترز و جانسون انجام می‌ شد.

این درمان در چند دهه توسط این دو نفر روانپزشک به روش رفتار درمانی که مستلزم رابطه اجرایی توسط بیمار بود. دوره درمانی طولانی مدت بود و بیمار از ادامه آن خودداری می‌نمود و آن دسته از بیمارانی که تن به این روش درمانی می‌دادند، نتیجه‌ای مطلوب نمی‌گرفتند.

در همان زمان روانپزشکان دیگری مسئله درمان طبی- دارویی را پیشنهاد می‌کردند ولی متاسفانه توسط این دو پزشک مورد ملامت و سرزنش قرار می‌گرفتند. در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی با داروهای مختلف گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی) موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد.

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر mj جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز. بنده به همراه همسرم قصد تعیین جنسیت داریم برای پسر دارشدن، همه موارد را رعایت کردیم اما باید در تایم مشخص عمل نزدیکی را انجام دهیم ،بنده وقتی به مرحله دخول میرسم آلتم شل میشود ونمیتوانم عمل نزدیکی را انجام دهم. البته بنده کارمند بانک هستم وشغلم هم استرس زاست. درضمن حداقل دو ساعت نیم قبل نزدیکی سیدنافیل هم خوردم اما تاثیری نداشت همچنین شب قبل هم نزدیکی داشتم آنهم بزور وبلا. بنده 44سال دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميلي ميل كنيد

  • تصویر کاربر یعقوب جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام در سونگرافی من نوشته هیدروترو نفروز در متوسط در کلیه چپ دیده شده معنی این چیست؟
    و نوشته کلیه ها و پانکراس و غدد ادرنال در حد رویت CTبدون کنتر است
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام ورم كليه به علت سنگ مي باشد CT با تزريق و بدون تزريق گرفته شود

  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام خداقوت ، ۳۴ سالمه و مدت چند سالی هست ک ادرارم ب کندی دفع میشه و در گذشته خودارضایی هم داشتم و طی یک ماه اخیر ک ب پزشک مراجه کردم تشخیص بزرگی پروستات و هم چنین دچار زودانزالی شدید هم هستم و داروهایی ک الان مصرف میکنم تیووکسا ۵۰۰ و پروستا باریج هستن ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد و روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

    2. تصویر کاربر مسعود جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام خداقوت ،قرص های قبلی تیوکسا ۵۰۰ و پروستا باریج ک دکتر متخصص واسم تجویز کرده رو دیگه مصرف نکنم ؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام خير مصرف نكنيد قطع شود 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    من ۵۵ ساله اخیرا بر اثر سونوگرافی بیضه متوجه اسپر متوسل به بزرگی ۴۱در ۴۸ و ۲۹ در ۴۷ به همراه تعدادی کوچکتر بر روی اسکروتوم چپ شده ام
    آیا بایستی حتما جراحی شود؟جراح عمومی هم می تواند یا صرفا متخصص اورولوژی؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام اگر درد نداريد نيازي به عمل نيست و عمل جراحي توسط اورولوژيست بايد انجام شود

  • تصویر کاربر حسین جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان، من مدتی هست که تکرر ادرار دارم ۲۵ سالم هست و شب ها به نظرم بیشتر میشه، قبلا خود ارضایی میکردم و هنگام ارضا شدن جلوی خروج اسپرم را میگرفتم، الان فقط تکرر ادرار دارم سوزش و دردی ندارم، ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۵ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد و روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل شود

  • تصویر کاربر M.b پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    با سلام .من چند سالی میشه با یک زنی دوست شدم و من در ان زمان مجرد بودم و خیلی بهش علاقه داشتم و رابطه محکمی .تا اینکه دخول انجام دادم و وابسته تر شدم بهش .بعد از چند سال بهم خوردیم و دختره بزور من به من میومد نزدیکی میکرد و بعدها شل شدن التم شد و تا الان شل هستم و نزدیکی به هیچ دختری رو نمیتوانم بصورت طبیعی خودم انجام بدم .الان قرص خور شدن سیلدنافیل ۵۰ به ۱۰۰ و از ۱۰۰ به ۲۰۰ افزایش داشته .سرم سنگینی میکنه .بصورت عادی التم توان و زور دخولو نداره .ایا مشکل من راه و چاره ای داره .سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر Rrd پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی هست که در سمت راست آلت احساس درد خفیفی دارم که زمان سرفه یا عطسه یا خندیدن این درد بیشتر میشه و زمان معاشقه هم این درد وجود دارد که باعث عدم نعوظ و شل شدن آلت میشه.میتونم بپرسم مشکل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام مشكل التهاب پروستات است روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر As پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام عرض ادب بنده ۳۸ سالمه حدود دوماه ک یک باره نعوظم کم شده یعنی ب حدصفر رسیده و آلتم اصلا سفت نمیشه یا اگرم بشه درحال سکس شل میشه انزالم زود رس شده قبل این سکس مداوم داشتم و همه چی خوب بود .خودارصایی هم چند وقت زیاد کردم اقای دکتر میشه راه نمایی کنید هیچ بیماری ندارم هیچ استرسیم ن تو کار و ن نو زندگی دارم میگم نکن برای خود ارضایی شدید اینجور شده باش میش راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل شود و روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر ترابی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    آقای 53ساله از ده سال بتدریج دچار کاهش نعوظ و بعضاً عدم نعوظ و زود انزلی شده ام سابقه بیماری خاصی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام مشكل شما فكري ،،،ذهني و روحي رواني است يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميلي ميل كنيد و روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل شود

  • تصویر کاربر پارسا پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من ۱۶ سالمه و یه دوره ی سه ساله ای خودارضایی میکردم ، چند ماه پیش ، چند باری از قصد جلوی خروج منی رو برای چند دقیقه گرفتم ، بعد یه مدت کوتاهی متوجه شدم یه مایع بی رنگ،غلیظ و چسپناکی در اخر ادرار و خیلی کم همزمان با ادرارم خارج میشه ، که بعدش باعث بی حالی و درد در ناحیه کمر و بعضی وقتا پشت سرم میشه ،و بعضی وقتا احساس میکنم ادرارم کامل خالی نشده ، حدود دو ماهی خود ارضایی رو کنار گذاشتم اما باعث تموم شدن این قضیه نشد، چند باری هم دیدم که در ابتدای ادرار ،ادارم یه رنگ سفید مانندی به خودش گرفته ،و به مدت یک هفته تو وان اب گرم هم نشستم ولی باعث بیشتر شدن این قضیه شد ، آیا این خطرناکه ؟ راه درمانی داره ؟.
    1. تصویر کاربر پارسا یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      یه نکته ای رو یادم رفت ، درد در ناحیه کمر خفیفه خیلی شدید نیست
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۴ اسفند ۱( 3 سال پیش)

      با سلام هر ٨ ساعت يك عدد قرص ناپروكسن ٢٥٠ ميلي گرم ده روز ميل شود و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 830 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    متأهل و دارای فرزند و 35 ساله هستم. واریکوسل دارم که درد خفیف همیشگی در بیضه چپ ایجاد می نماید. علاوه بر این زود انزالی شدید (کمتر از 30 ثانیه) نیز دارم. لطفا برای درمان راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با تشکر واریکوسل گاهی ایجاد درد مبهم می کند و در مورد عمل جراحی خودتان باید تصمیم بگیرید و درمان زودانزالی قرص پاروکستین 20 میلی گرم روزی یک عدد به مدت دو ماه می باشد
  • تصویر کاربر فرهاد جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 769 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر چند روزی هست که توانایی جنسی من خیلی کم شده و و بعد از زملن زیادی یک نعوذ ضعیف که خیلی حفظ آن طول نمیکشه دارم و احساس بی حسی نیز در آلت و بیضه ها در زمان آن دارم و یکی از بیضه های من نیز بالاتر قرار داره البته قبلا دوبار در چند سال گذشته برای دو سه هفته اینظور شدم و بعد خوب شده . من 36 ساله هستم. دلیل آن چیست چون باعث نگرانی من شده . آیا نیاز به ورزش خاصی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      تعریف اختلال جنسی زمانی است که حداقل از 3 ماه قبل شروع شده باشد و بنابراین مسئله شما زودگذر می باشد و نیاز به درمان ندارد نگران نباشید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 790 مشاهده پرسش
    با سلام قصد انجام عمل جراحی برای بزرگ کردن آلت تناسلی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • تصویر کاربر عباسی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 946 مشاهده پرسش
    سلام؛ من زود انزالی و اهتلال نعوظ دارم. زمان انزال بنده زیر 4دقیقه است و میخواهم طولانی تر شود. سابقا از کلومیپرامین و فلوکستین استفاده کرده بودم اما بدنم داغ می شد و چشمانم سرخ و قلبم به طپش می افتاد. سرترالین هم چندان تاثیری نداشت. سیتالوپرام هم بد نیود اما عوارضی مثل کلومیپرامین و فلوکستین ایجاد می کرد و خوابم را مختل می کرد. پاروکستین هم بد نیست اما برایم چندان موثر نبوده.
    ضمنا بنده اختلال خواب و ibs نیز دارم و روزی 2-3 استامینوفن کدئین میخورم.
    حال چه کنم و بنظرتان چه دارویی و کدام یک را بخورم؟ چونه؟ (میخواهم فقط قبل رابطه باشد و نه دائما)
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام احترام و تشکر از اینکه در مورد مشکل خود اینجانب را انتخاب کرده اید، شما اشاره ای به سن و وضعیت تاهل خود نکرده اید. انزال سریع یا زودرس تعریف علمی دارد و عبارتست از زمانی است که فرد وقتی با همسر یا شریک جنسی خود تماس پیدا می کند، قبل از دخول، در حالی که مایل به آن نیست، ظرف یک دقیقه انزال صورت گیرد، اگرچه بعضی محققین، انزال سریع را تا 1/5 دقیقه قبول دارند، بنابراین تمام داروهایی که استفاده کردید برای درمان انزال سریع تجویز می شوند و پاروکستین بیشترین هثر درمانی را دارد و هدف از درمان، افزایش انزال بالای یک دقیقه است و بطور کلی بالای 2 دقیقه نیازی به درمان داروئی ندارد. در مورد اختلال نعوظ، توضیح کامل نداده اید که چگونه است. اختلال نعوظ در زمینه بیماری های اورگانیک مثل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی، کلسترول بالا، چاقی، کاهش تستوسترون، پرولاکتین بالا، اختلال تیروئید و یا در زمینه بیماری های فکری روانی اتفاق می افتد.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت