درمان قطعی زودانزالی شدید با قرص پاروکستین 20

فهرست مطالب

در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی زود انزالی گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی)، موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد. در این مقاله قصد داریم به معرفی داروی زود انزالی بپردازیم.

زودانزالی شدید چیست؟

زودانزالی شدید به حالتی اطلاق می‌شود که انزال در مردان به صورت مداوم و غیرقابل کنترل، در کمتر از یک دقیقه پس از دخول اتفاق می‌افتد (یا حتی قبل از هرگونه دخول رخ می‌دهد). این وضعیت یکی از شایع‌ترین مشکلات جنسی در مردان است و می‌تواند تاثیرات مخربی بر کیفیت زندگی، روابط عاطفی و اعتماد به نفس فرد داشته باشد. درک تفاوت میان زودانزالی طبیعی و زودانزالی شدید برای تشخیص و درمان آن بسیار مهم است.

درمان زودانزالی شدید چیست؟

درمان زودانزالی شدید یک فرآیند چندوجهی است که شامل روش‌های دارویی، رفتاری و مشاوره روان‌شناختی می‌شود. از آنجایی که زودانزالی شدید می‌تواند ریشه‌های فیزیکی و روانی داشته باشد، یک متخصص می‌تواند بهترین برنامه درمانی را بر اساس شرایط فردی شما تعیین کند.

مشکلات مربوط به زودانزالی
  • درمان دارویی:

    • داروهای ضد افسردگی (SSRI): داروهایی مانند سرترالین، پاروکستین و داپوکستین (که به صورت ویژه برای این منظور تولید شده است) می‌توانند به تأخیر در انزال کمک کنند. این داروها با افزایش سطح سروتونین در مغز، کنترل بیشتری بر فرآیند انزال ایجاد می‌کنند.

    • داروهای بی‌حس‌کننده موضعی: کرم‌ها، ژل‌ها یا اسپری‌های حاوی لیدوکائین یا پریلوکائین می‌توانند با کاهش حساسیت آلت تناسلی، به تأخیر در انزال کمک کنند. این محصولات معمولاً قبل از رابطه جنسی استفاده می‌شوند.

  • درمان‌های رفتاری:

    • تکنیک “توقف-شروع”: در این روش، شما یا شریک جنسی‌تان تحریک را تا زمانی که نزدیک به انزال هستید، ادامه می‌دهید و سپس تحریک را متوقف می‌کنید. پس از فروکش کردن حس انزال، تحریک دوباره شروع می‌شود. تکرار این چرخه به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال خود پیدا کنید.

    • تکنیک “فشردن”: این روش شبیه به تکنیک قبلی است. در این حالت، هنگامی که احساس می‌کنید نزدیک به انزال هستید، شریک جنسی شما با انگشتانش به آرامی انتهای آلت تناسلی را فشار می‌دهد تا حس انزال از بین برود.

  • مشاوره و روان درمانی:

    • اگر علت زودانزالی شدید روانی باشد (مانند استرس، اضطراب یا مشکلات در رابطه)، مشاوره با یک درمانگر جنسی می‌تواند بسیار مفید باشد. این مشاوره‌ها به شما کمک می‌کنند تا علت اصلی مشکل را شناسایی کرده و راهکارهای مناسبی برای مدیریت آن پیدا کنید.

ترکیب این روش‌ها اغلب بهترین نتایج را در پی دارد. مهم‌ترین گام، صحبت با یک متخصص اورولوژی برای دریافت تشخیص و برنامه درمانی مناسب است.

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

قرص پاروکستین 20 برای زودانزالی

پاروکستین، یکی از قوی‌ترین داروهای از دسته SSRIs است که به دلیل نیمه‌عمر طولانی و اثرات قابل توجه بر سیستم سروتونرژیک، به طور گسترده‌ای برای درمان زودانزالی تجویز می‌شود. سروتونین، یک انتقال‌دهنده عصبی در مغز است که نقش کلیدی در تنظیم خلق و خو، خواب، اشتها و همچنین عملکرد جنسی، از جمله انزال، ایفا می‌کند. پاروکستین با افزایش سطح سروتونین در شکاف سیناپسی مغز، به خصوص در مسیرهایی که در کنترل انزال نقش دارند، عمل می‌کند. این افزایش سطح سروتونین منجر به مهار بازتاب انزال و در نتیجه به تأخیر انداختن زمان رسیدن به اوج لذت جنسی و انزال می‌شود.

نحوه مصرف پاروکستین ۲۰ برای زودانزالی:

دوز معمول برای درمان زودانزالی، 20 میلی‌گرم به صورت یک بار در روز است. اثرات درمانی معمولاً پس از چند روز تا چند هفته مصرف مداوم آشکار می‌شود. در برخی موارد، پزشک ممکن است مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم پاروکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه کند. این روش برای کسانی که به طور مکرر رابطه جنسی ندارند یا تمایل به مصرف روزانه ندارند، مناسب است.

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 برای زود انزالی:

زمان مصرف قرص پاروکستین 20 میلی‌گرم برای زودانزالی می‌تواند به دو شکل اصلی باشد، که انتخاب بین آن‌ها بستگی به شرایط فردی، دفعات رابطه جنسی و نظر پزشک دارد:

1. مصرف روزانه (Daily Dosing):

 معمولاً یک قرص 20 میلی‌گرمی پاروکستین یک بار در روز مصرف می‌شود. توصیه می‌شود هر روز در یک ساعت مشخص (مثلاً صبح‌ها بعد از صبحانه یا شب‌ها قبل از خواب) مصرف شود تا سطح دارو در بدن ثابت بماند. اثرات درمانی پاروکستین برای زودانزالی با مصرف روزانه، معمولاً پس از چند روز تا چند هفته (حدود 1 تا 3 هفته) شروع می‌شود. این به این دلیل است که بدن نیاز دارد تا به سطوح بالاتر سروتونین عادت کند و مکانیسم‌های تنظیم‌کننده انزال تغییر کنند.

  • مزایا: ایجاد یک سطح ثابت از دارو در بدن که منجر به کنترل پایدارتر زودانزالی می‌شود. همچنین برای افرادی که روابط جنسی مکرر دارند، مناسب‌تر است.

  • معایب: مصرف روزانه ممکن است عوارض جانبی بیشتری در طولانی‌مدت ایجاد کند و نیاز به رعایت نظم در مصرف دارد.

2. مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand Dosing):

در این روش، بیمار دوز مشخصی از پاروکستین (معمولاً 10 تا 20 میلی‌گرم) را 3 تا 6 ساعت قبل از زمان پیش‌بینی شده برای رابطه جنسی مصرف می‌کند. پاروکستین نیاز به زمان دارد تا جذب شده، به حداکثر غلظت خود در پلاسما برسد و اثرات درمانی خود را اعمال کند.

عوارض جانبی پاروکستین:

  • پاروکستین ممکن است عوارض جانبی مانند تهوع، سردرد، سرگیجه، خشکی دهان، خواب‌آلودگی یا بی‌خوابی ایجاد کند.

  • قطع ناگهانی مصرف پاروکستین می‌تواند منجر به سندرم قطع مصرف (Withdrawal Syndrome) شود، بنابراین قطع دارو باید تحت نظر پزشک و به تدریج صورت گیرد.

  • مانند سایر SSRIs، ممکن است در برخی افراد باعث کاهش میل جنسی یا مشکل در رسیدن به ارگاسم شود.

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین برای زودانزالی

فلوکستین، که با نام تجاری “پروزاک” نیز شناخته می‌شود، یکی دیگر از SSRIs پرکاربرد است که علاوه بر درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی، در مدیریت زودانزالی نیز مؤثر شناخته شده است. فلوکستین نیز مانند پاروکستین، با افزایش سطح سروتونین در مغز، انزال را به تأخیر می‌اندازد. مشابه پاروکستین، فلوکستین با مهار بازجذب سروتونین توسط نورون‌ها، غلظت این انتقال‌دهنده عصبی را در فضاهای سیناپسی افزایش می‌دهد. این افزایش سطح سروتونین، به کند شدن فرآیند انزال کمک می‌کند.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف روزانه: دوز معمول فلوکستین برای زودانزالی، معمولاً بین 10 تا 20 میلی‌گرم در روز است. برخی مطالعات نیز دوزهای بالاتر (تا 60 میلی‌گرم) را بررسی کرده‌اند، اما دوزهای پایین‌تر معمولاً مؤثر هستند و عوارض جانبی کمتری دارند. شروع اثر آن ممکن است چند هفته طول بکشد.

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز”: برخی پزشکان مصرف 10 تا 20 میلی‌گرم فلوکستین را 3 تا 6 ساعت قبل از فعالیت جنسی توصیه می‌کنند، اما اثربخشی آن به صورت “در صورت نیاز” ممکن است کمتر از مصرف روزانه باشد، به خصوص به دلیل نیمه‌عمر نسبتاً طولانی‌تر آن نسبت به برخی دیگر از SSRIs که برای مصرف On-Demand طراحی شده‌اند.

عوارض جانبی فلوکستین:

  • عوارض جانبی فلوکستین می‌تواند شامل تهوع، اسهال، سردرد، عصبی بودن، بی‌خوابی یا خواب‌آلودگی باشد.

  • فلوکستین نیز مانند سایر SSRIs، نباید ناگهانی قطع شود و نیاز به کاهش تدریجی دوز تحت نظارت پزشک دارد.

  • نیمه‌عمر فلوکستین طولانی‌تر از بسیاری از SSRIs دیگر است که این ویژگی می‌تواند برای مصرف روزانه مفید باشد.

  • تصویر کاربر مجید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر.۳۰ سال سنمه و حدود یکی دوماه که احساس میکنم بیضه هام از حالت قبلیش کوچکتر شده و به دنبالش هم منی کمتری موقع ارضا شدن دارم هم میل جنسیم کم شده .این مشکل یهو برام ایجاد شده یعنی توی یکی دو روز متوجش شدم میخاستم ببینم چه کار باید بکنم و ایا قابل بهبود هست لطفا جوابمو بدید خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سونوگرافي از بيضه ها انجام شود

  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    باسلام.من مرد 38 ساله و متاهل و 8 سال ازدواج کردم و شغلم راننده ماشین سنکین هستم .من در رابطه با همسرم مشکل نعوظ دارم یه چند وقته .
    بیشتر وقتی که میخوام دخول انجام بدم نعوظ خود رو از چند ثانیه از دست میدم .لطفا منو راهنمای کنید مرسی .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر.بنده مدتی است که مشکل نعوظ پیدا کرده ام(حدود ۲ ماه).من تا پارسال ورزش میکردم .چند دوره استرویید هم مصرف کردم.از پارسال به علیت آسیب سرشانه نتونستم ورزشو ادامه بدم.تا اینکه از سه ماه پیش دوباره ورزشو شروع کردم.ولی بعد از مدت ۱ ماه مشکل نعوظ پیدا کردم و تا قبل از این هم اصلا مشکلی نداشتم.حال میخواستم بدونم بخاطر استروییده؟ یا به خاطر ورزشه؟ در هر صورت باید چه کاری انجام بدهم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      از ورزش نيست ،،، يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    2. تصویر کاربر امید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      قرص سیلد نافیل مصرف کردم.یکی دو بار اول اثر بخش بود دو بار بعدی اثر بخش نبود.تادالافیل همون خاصیت سیلدنافیل رو داره؟ بعد از مصرف سیلد نافیل سرم خیلی داغ میشه.
    3. تصویر کاربر امید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      این قرصا جنبه درمانی داره یا مقطعیه؟؟
      دنبال درمان قطعیم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      با سيلدنافيل فرق داره و جنبه درماني داره

    5. تصویر کاربر امید دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون.فقط دوز مصرفی برای نزدیکی باید چند باشه؟ برای درمان باید چند باشه؟ ممنون از راهنماییتون
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص ويزارسين ميل كنيد 

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام من متاسفانه تو رابطه جنسی با همسرم نعوذ ندارم تو این سه روز که خواستم با همسرم رابطه جنسی بر قرار کنم نتونستم در حالی که ماه قبل یک ماه گذشته نعوذ داشتم و حتی یک روز در میان رابطه داشتیم میشه علتشو به من بگید و راه علاجشو متاسفانه تو زندگیمون اثر بدی گذاشته لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم البته یه علت ترس از نداشتن نعوذه نمی دونم چجوری باهاش مقابله کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی محتاج هستم برای بر طرف شدن مشکلم خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید در واقع کسی نیست راهنماییم کنه بسیار متشکر از طرف حسین.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      جنبه روحي،، رواني ،، اضطراب و استرس دارد  يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام دکترخسته نباشید،
    39 سالمه ومتاهل، ازشش ماه پیش دردکشاله ران وپشتم شروع شده،مشکل تکرارادراروسوزش هم دارم احساس میکنم ادرارم توبدنم پخش میشه بعداز احساس جمع شدن ادراردرد کل بدنم شروع میشه،
    ،سونگرافی گرفتم پروستات ومثانم نرماله، عکس ای وی پی کلیه گرفتم همراه تزریق ماده درخون که همه چی کلیه ومثانه نرمال بود، mriگرفتم یه دیسک خفیف پشتم دارم وهمانژیوم وسط پشتم،
    دکترزیادرفتم بخداخسته شدم، هردکتری بگی رفتم دکترمشکلم چی میتونه باشه، ممنون میشم
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دکترچراجواب ندادین
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دکترمیشه مشکل عصبی باشه بزنه به مثانه یاهمون همانژیوم باعث تاثیرروی اعصاب مثانه بشه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      ممكن است همانژيم باشد اگر مراجعه كنيد بهتر است

    4. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      من شهرستانم، دکتر، یه ازمایش psaگرفتم جوابش بیادبراتون میفرستم، سوزش بعدازرابطه هم دارم احساس گرماتوبیضه ونوک الت
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید بابت کانل خوبتون من جوانبه تازگی ۳۰ ساله شدم چند روز پیش نزدیکی انجام دادم منی از من خارج شد ولی مشکل سنگ کلیه و دیسک کمر داشتم به ۲تا دکتر مراجعه کردم قرص های لیتوریکس -بی هر ۸ ساعت و تامسولوسین هر شب و سنگ کل ۲۰قطره در روز برای کلیه و همراه این قرص ها سلکوکسیب هر ۱۲ ساعت و فول سپکترام b روزی یک عدد و قرص امگا ۳ روزی یک عدد مصرف میکنم الان پس از گذشت ۴ روز ۲ بار ارضا شدم اما منی از من خارج نشده و با توجه به اینکه گفتید مال ناباروری هست و دایمی ایا ممکنه دیگر از من منی خارج نشه؟ قرص هارو قطع کنم؟
    1. تصویر کاربر حامد شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      میشه لطفا پاشخ بدین
    2. تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      الان برای بار سوم که ارضا شدم کمی خارج شد اما مقدارش بسیار کم بود
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      علت كپسول تامسولوزين است

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر توکا یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. مدت زیادیه، نزدیک یه سال و خرده ایه که دچار اختلال نعوظ هستم. تقریبا از زمان ازدواج. مدتی ویاگرا مصرف کردم و الان دیگه اون هم جوابگو نیست. فیلم پورن زیاد نگاه میکنم و خودارضایی دارم. وقت رابطه با همسرم ابتدا نعوظ دارم. اما از میانه رابطه نعوظم از دست میره. حس میکنم که تمرکزی روی سکس ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از عمل جنسي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر طاها یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    من هنگام خود ارضایی سر الت خود را میگرفتم و لذت بیشتری به من دست میداد تا اینکه یک هفته است خون بسیاری در منی من وجود دارد و خیلی باعث نگرانی ام شده است نمیدانم چه کنم کجا بروم و چه دارویی مصرف کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      دارو لازم نيست خود به خود خوب مي شود

  • تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. آقای دکتر همسرم 2ماه پیش به طور طبیعی باردار شدن ولی متاسفانه در 10 هفته رشد متوقف و مجبور به سقط شدن. و بعد از این اتفاق بنده آزمایش اسپرم دادم و دکتر علت سقط رو مورفولوژی اسپرم میدونن میخواستم ببینم نظر شما چیه؟ و آیا امکان بارداری به طور طبیعی وجود داره؟ ویا درمان دارویی برای مورفولوژی اسپرم وجود داره؟ ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      دارويي وجود ندارد شانس باروري داريد

  • تصویر کاربر پيام یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد
    من همراه يه داروي ضد ريزش مو از قرص سيپروترون استات استفاده كرده به مدت ٢١ روز و هر روز ١ عدد
    حالا دچار مشكل جنسي شده ام در ضمن ٨ روز است مصرف انها را كنار گذاشته ام لطفا در اين مورد راهنمايي بكنيد

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین برای زودانزالی 

داپوکستین نیز مانند پاروکستین و فلوکستین، به دسته مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) تعلق دارد. با این حال، تفاوت اصلی و کلیدی داپوکستین در فارماکوکینتیک (چگونگی جذب، توزیع، متابولیسم و دفع دارو در بدن) خاص آن است. داپوکستین دارای نیمه‌عمر بسیار کوتاه (حدود 1 تا 2 ساعت) است، به این معنی که به سرعت در بدن جذب شده، اثر خود را اعمال می‌کند و سپس به سرعت از بدن دفع می‌شود. این ویژگی منحصربه‌فرد، آن را برای مصرف “در صورت نیاز” (On-Demand) و دقیقاً پیش از فعالیت جنسی، ایده‌آل ساخته است.

نحوه مصرف برای زودانزالی:

  • مصرف به صورت “در صورت نیاز” (On-Demand): این رایج‌ترین و توصیه‌شده‌ترین روش مصرف داپوکستین است.

    • دوز معمول داپوکستین 30 میلی‌گرم است، که حدود 1 تا 3 ساعت قبل از فعالیت جنسی برنامه‌ریزی شده مصرف می‌شود.

    • اگر دوز 30 میلی‌گرم کافی نبود و به خوبی تحمل شد، پزشک ممکن است دوز را تا 60 میلی‌گرم افزایش دهد.

    • مهم: داپوکستین نباید بیش از یک بار در هر 24 ساعت مصرف شود.

عوارض جانبی داپوکستین:

  • عوارض جانبی شایع: تهوع، سردرد، سرگیجه (به خصوص هنگام بلند شدن سریع)، اسهال و بی‌خوابی.

  • میزان بروز عوارض: به دلیل نیمه‌عمر کوتاه و مصرف “در صورت نیاز”، داپوکستین معمولاً عوارض جانبی کمتری نسبت به SSRIs با مصرف روزانه دارد. با این حال، برخی افراد ممکن است این عوارض را تجربه کنند.

  • سرگیجه و غش: در برخی موارد نادر، داپوکستین می‌تواند باعث سرگیجه شدید یا غش (سنکوپ) شود، به خصوص اگر با الکل، داروهای خاص دیگر یا در حالت کم‌آبی بدن مصرف شود. توصیه می‌شود که دارو با یک لیوان پر آب مصرف شده و از بلند شدن ناگهانی پرهیز شود.

  • تداخلات دارویی: داپوکستین می‌تواند با برخی داروها مانند مهارکننده‌های قوی آنزیم CYP3A4 (مثل داروهای ضد قارچ خاص) یا داروهای ضد افسردگی تداخل داشته باشد. حتماً پزشک خود را در مورد تمام داروهای مصرفی مطلع کنید.

  • الکل: مصرف همزمان داپوکستین با الکل می‌تواند خطر عوارض جانبی مانند سرگیجه و غش را افزایش دهد.

  • نیاز به نسخه پزشک: داپوکستین یک داروی نسخه‌ای است و حتماً باید تحت نظر و با تجویز پزشک مصرف شود. خوددرمانی می‌تواند خطرناک باشد.

قوی ترین قرص برای زودانزالی

سروتونین برای زود انزالی

مطالعات تجربی نشان داده که سروتونین و گیرنده های آن، کنترل عصبی انزال در حیوانات را تنظیم می‌کنند. به علاوه بر روی حیوانات نشان داده است که کاهش سروتونین و فعال نمودن گیرنده های مربوط به آن منجر به یک انزال سریع‌تر می‌گردد. دو روش درمانی با داروهای فوق وجود دارد.

چون استفاده مداوم و طولانی مدت دارو ممکن است بیمار را از استفاده دراز مدت آن باز دارد، لذا استفاده دارو 3 ساعت قبل از عمل جنسی روش دیگر درمان است. نتایج این روش با روش طولانی مدت 12 هفته چندان تفاوتی ندارد. این نوع روش درمانی در سال 1979 توسط Alilenious گزارش شد.

کلومی پرامین برای درمان زودانزالی

طی مطالعاتی گزارش شده کلومی پرامین، در درمان زود انزالی موثر است ولی به علت عوارض 5 الی 15 درصدی آن مانند اختلال دید، خشکی دهان و سایر عوارض کولینرژیک مصرف آن محدود گردیده است. داروی ذکر شده با مختل کردن بازجذب سروتونین در مغز باعث افزایش سروتونین شده و باعث به تاخیر انداختن انزال می‌ گردد.

داروهای فوق به طور گسترده‌ای در درمان افسردگی استفاده می‌شوند و به علت عارضه به تاخیر انداختن انزال و بعضا قطع انزال، برای درمان زود انزالی در انسان استفاده می‌شوند.

داروهای نامبرده  دارای مکانیسم و اثر مشابهی هستند و شواهدی موجود است که نشان می‌دهد که سیتالوپرام و فلوواکستین اثرات کمتری نسبت به داروهای پاروکستین، سرترالین و فلوکستین در به تاخیر انداختن انزال دارند. با کشف اثر و مکانیسم این داروها، راهی به سوی درمان زود انزالی را پیش روی ما قرار داد.

سرترالین برای درمان زودانزالی

سرترالین علاوه بر مهار انتخابی باز جذب مجدد سروتونین دارای مهار گیرنده های دوپامین نیز می‌باشد و شایع‌ترین عارضه آن اختلالات گوارشی است. مقدار مصرفی دارو به میزان 25 تا 50 میلی‌گرم روزانه می‌باشد.

قرص پاروکستین برای زود انزالی

آمپول درمان زودانزالی

درمان‌های تزریقی برای درمان زودانزالی کمتر رایج هستند و معمولاً در مواردی که سایر روش‌ها موثر نباشند یا بیمار نمی‌تواند از قرص‌های خوراکی استفاده کند، در نظر گرفته می‌شوند. این آمپول‌ها اغلب حاوی داروهایی هستند که به صورت مستقیم به آلت تناسلی تزریق می‌شوند تا به بهبود نعوظ و در نتیجه به کنترل انزال کمک کنند. این داروها با افزایش جریان خون و ایجاد نعوظ قوی‌تر، ممکن است به فرد کمک کنند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد.

  • نحوه عملکرد: برخی از این آمپول‌ها حاوی ترکیباتی مانند پاپاورین یا پروستاگلاندین E1 هستند که با شل کردن عضلات صاف در آلت تناسلی، جریان خون را افزایش می‌دهند و نعوظ را بهبود می‌بخشند.

  • نکات مهم: تزریق این آمپول‌ها باید حتماً توسط پزشک آموزش داده شود و به دلیل عوارض جانبی احتمالی مانند درد، کبودی یا نعوظ طولانی‌مدت (پریاپیسم)، تنها تحت نظارت دقیق پزشکی انجام می‌شود. به همین دلیل، آمپول درمان زودانزالی به عنوان خط اول درمان توصیه نمی‌شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص لوکسیم (Loxim) یک نام تجاری برای داروی داپوکستین (Dapoxetine) است. داپوکستین به صورت اختصاصی برای درمان زودانزالی تولید و به تایید رسیده است. این دارو به گروه مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) تعلق دارد.

  • نحوه عملکرد: داپوکستین با افزایش موقت سطح سروتونین در شکاف‌های سیناپسی مغز، به تاخیر انداختن فرآیند انزال کمک می‌کند. این دارو به سرعت جذب و دفع می‌شود، بنابراین تنها چند ساعت در بدن باقی می‌ماند. به همین دلیل، قرص لوکسیم برای زودانزالی باید یک تا سه ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف شود.

  • عوارض جانبی: از عوارض جانبی رایج این دارو می‌توان به تهوع، سرگیجه، سردرد و اسهال اشاره کرد. در برخی موارد، ممکن است باعث کاهش فشار خون و غش کردن شود، به همین دلیل باید با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف شود.

قرص لوکسیم برای زودانزالی

قرص زولامین برای زودانزالی

قرص زولامین (Zolamin) نیز یکی دیگر از نام‌های تجاری داروی داپوکستین است. مانند لوکسیم، قرص زولامین نیز یک داروی خوراکی است که برای درمان زودانزالی اولیه و ثانویه در مردان بزرگسال تجویز می‌شود.

  • نحوه عملکرد: مکانیسم عملکرد قرص زولامین دقیقاً مشابه لوکسیم است. این دارو با افزایش سطح سروتونین، به مغز کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر زمان انزال داشته باشد. این دارو نیز باید به صورت “در صورت نیاز” و قبل از فعالیت جنسی مصرف شود.

  • نکات مصرف: مصرف این قرص با الکل توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است عوارض جانبی آن را افزایش دهد. همچنین، افرادی که سابقه مشکلات قلبی یا بیماری‌های کبدی دارند، باید قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

قرص دپاپکس برای زودانزالی

قرص دپاپکس (Depapeks) نیز نام تجاری دیگری از داروی داپوکستین است. این دارو نیز با همان مکانیسم و برای همان منظور یعنی درمان زودانزالی به بازار عرضه شده است.

  • نحوه عملکرد: قرص دپاپکس به صورت یک داروی سریع‌الاثر عمل می‌کند. این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در مواقع لزوم و بدون نیاز به مصرف روزانه و طولانی‌مدت، مورد استفاده قرار گیرد. این دارو به فرد کمک می‌کند تا زمان انزال را به طور قابل توجهی به تاخیر اندازد و رضایت جنسی بیشتری را تجربه کند.

  • اهمیت مشاوره پزشکی: هرچند قرص دپاپکس برای زودانزالی بسیار موثر است، اما مصرف آن باید با دقت و تحت نظر پزشک انجام شود. پزشک با ارزیابی شرایط فرد، دوز مناسب را تعیین می‌کند و مطمئن می‌شود که هیچ گونه منع مصرفی برای بیمار وجود ندارد.

زودانزالی ثانوی

اورولوژیست درمان زودانزالی

در چند دهه گذشته درمان زود انزالی مشخصا توسط روانپزشکان و سکسولوژیستها صورت می‌گرفت و در اوایل سال 1970 به صورت رفتار درمانی توسط دو نفر روانپزشک زن و مرد به نام‌های مسترز و جانسون انجام می‌ شد.

این درمان در چند دهه توسط این دو نفر روانپزشک به روش رفتار درمانی که مستلزم رابطه اجرایی توسط بیمار بود. دوره درمانی طولانی مدت بود و بیمار از ادامه آن خودداری می‌نمود و آن دسته از بیمارانی که تن به این روش درمانی می‌دادند، نتیجه‌ای مطلوب نمی‌گرفتند.

در همان زمان روانپزشکان دیگری مسئله درمان طبی- دارویی را پیشنهاد می‌کردند ولی متاسفانه توسط این دو پزشک مورد ملامت و سرزنش قرار می‌گرفتند. در 10 الی 15 سال اخیر مطالعات بیشماری در زمینه درمان دارویی با داروهای مختلف گزارش شده که به طور مرکزی (مغز) یا محیطی (دستگاه تناسلی) موجب کنترل و به تاخیر انداختن انزال می‌‌گردد.

کلینیک فوق تخصصی درمان ناتوانی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر مجید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر.۳۰ سال سنمه و حدود یکی دوماه که احساس میکنم بیضه هام از حالت قبلیش کوچکتر شده و به دنبالش هم منی کمتری موقع ارضا شدن دارم هم میل جنسیم کم شده .این مشکل یهو برام ایجاد شده یعنی توی یکی دو روز متوجش شدم میخاستم ببینم چه کار باید بکنم و ایا قابل بهبود هست لطفا جوابمو بدید خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سونوگرافي از بيضه ها انجام شود

  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    باسلام.من مرد 38 ساله و متاهل و 8 سال ازدواج کردم و شغلم راننده ماشین سنکین هستم .من در رابطه با همسرم مشکل نعوظ دارم یه چند وقته .
    بیشتر وقتی که میخوام دخول انجام بدم نعوظ خود رو از چند ثانیه از دست میدم .لطفا منو راهنمای کنید مرسی .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر.بنده مدتی است که مشکل نعوظ پیدا کرده ام(حدود ۲ ماه).من تا پارسال ورزش میکردم .چند دوره استرویید هم مصرف کردم.از پارسال به علیت آسیب سرشانه نتونستم ورزشو ادامه بدم.تا اینکه از سه ماه پیش دوباره ورزشو شروع کردم.ولی بعد از مدت ۱ ماه مشکل نعوظ پیدا کردم و تا قبل از این هم اصلا مشکلی نداشتم.حال میخواستم بدونم بخاطر استروییده؟ یا به خاطر ورزشه؟ در هر صورت باید چه کاری انجام بدهم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      از ورزش نيست ،،، يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    2. تصویر کاربر امید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      قرص سیلد نافیل مصرف کردم.یکی دو بار اول اثر بخش بود دو بار بعدی اثر بخش نبود.تادالافیل همون خاصیت سیلدنافیل رو داره؟ بعد از مصرف سیلد نافیل سرم خیلی داغ میشه.
    3. تصویر کاربر امید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      این قرصا جنبه درمانی داره یا مقطعیه؟؟
      دنبال درمان قطعیم
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      با سيلدنافيل فرق داره و جنبه درماني داره

    5. تصویر کاربر امید دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون.فقط دوز مصرفی برای نزدیکی باید چند باشه؟ برای درمان باید چند باشه؟ ممنون از راهنماییتون
    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص ويزارسين ميل كنيد 

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام من متاسفانه تو رابطه جنسی با همسرم نعوذ ندارم تو این سه روز که خواستم با همسرم رابطه جنسی بر قرار کنم نتونستم در حالی که ماه قبل یک ماه گذشته نعوذ داشتم و حتی یک روز در میان رابطه داشتیم میشه علتشو به من بگید و راه علاجشو متاسفانه تو زندگیمون اثر بدی گذاشته لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم البته یه علت ترس از نداشتن نعوذه نمی دونم چجوری باهاش مقابله کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی محتاج هستم برای بر طرف شدن مشکلم خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید در واقع کسی نیست راهنماییم کنه بسیار متشکر از طرف حسین.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      جنبه روحي،، رواني ،، اضطراب و استرس دارد  يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام دکترخسته نباشید،
    39 سالمه ومتاهل، ازشش ماه پیش دردکشاله ران وپشتم شروع شده،مشکل تکرارادراروسوزش هم دارم احساس میکنم ادرارم توبدنم پخش میشه بعداز احساس جمع شدن ادراردرد کل بدنم شروع میشه،
    ،سونگرافی گرفتم پروستات ومثانم نرماله، عکس ای وی پی کلیه گرفتم همراه تزریق ماده درخون که همه چی کلیه ومثانه نرمال بود، mriگرفتم یه دیسک خفیف پشتم دارم وهمانژیوم وسط پشتم،
    دکترزیادرفتم بخداخسته شدم، هردکتری بگی رفتم دکترمشکلم چی میتونه باشه، ممنون میشم
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام دکترچراجواب ندادین
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دکترمیشه مشکل عصبی باشه بزنه به مثانه یاهمون همانژیوم باعث تاثیرروی اعصاب مثانه بشه
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      ممكن است همانژيم باشد اگر مراجعه كنيد بهتر است

    4. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      من شهرستانم، دکتر، یه ازمایش psaگرفتم جوابش بیادبراتون میفرستم، سوزش بعدازرابطه هم دارم احساس گرماتوبیضه ونوک الت
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥دقيقه در أب گرم نشسته شود

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید بابت کانل خوبتون من جوانبه تازگی ۳۰ ساله شدم چند روز پیش نزدیکی انجام دادم منی از من خارج شد ولی مشکل سنگ کلیه و دیسک کمر داشتم به ۲تا دکتر مراجعه کردم قرص های لیتوریکس -بی هر ۸ ساعت و تامسولوسین هر شب و سنگ کل ۲۰قطره در روز برای کلیه و همراه این قرص ها سلکوکسیب هر ۱۲ ساعت و فول سپکترام b روزی یک عدد و قرص امگا ۳ روزی یک عدد مصرف میکنم الان پس از گذشت ۴ روز ۲ بار ارضا شدم اما منی از من خارج نشده و با توجه به اینکه گفتید مال ناباروری هست و دایمی ایا ممکنه دیگر از من منی خارج نشه؟ قرص هارو قطع کنم؟
    1. تصویر کاربر حامد شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      میشه لطفا پاشخ بدین
    2. تصویر کاربر حامد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      الان برای بار سوم که ارضا شدم کمی خارج شد اما مقدارش بسیار کم بود
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      علت كپسول تامسولوزين است

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر توکا یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. مدت زیادیه، نزدیک یه سال و خرده ایه که دچار اختلال نعوظ هستم. تقریبا از زمان ازدواج. مدتی ویاگرا مصرف کردم و الان دیگه اون هم جوابگو نیست. فیلم پورن زیاد نگاه میکنم و خودارضایی دارم. وقت رابطه با همسرم ابتدا نعوظ دارم. اما از میانه رابطه نعوظم از دست میره. حس میکنم که تمرکزی روی سکس ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از عمل جنسي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

  • تصویر کاربر طاها یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    من هنگام خود ارضایی سر الت خود را میگرفتم و لذت بیشتری به من دست میداد تا اینکه یک هفته است خون بسیاری در منی من وجود دارد و خیلی باعث نگرانی ام شده است نمیدانم چه کنم کجا بروم و چه دارویی مصرف کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      دارو لازم نيست خود به خود خوب مي شود

  • تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. آقای دکتر همسرم 2ماه پیش به طور طبیعی باردار شدن ولی متاسفانه در 10 هفته رشد متوقف و مجبور به سقط شدن. و بعد از این اتفاق بنده آزمایش اسپرم دادم و دکتر علت سقط رو مورفولوژی اسپرم میدونن میخواستم ببینم نظر شما چیه؟ و آیا امکان بارداری به طور طبیعی وجود داره؟ ویا درمان دارویی برای مورفولوژی اسپرم وجود داره؟ ممنون میشم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      دارويي وجود ندارد شانس باروري داريد

  • تصویر کاربر پيام یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد
    من همراه يه داروي ضد ريزش مو از قرص سيپروترون استات استفاده كرده به مدت ٢١ روز و هر روز ١ عدد
    حالا دچار مشكل جنسي شده ام در ضمن ٨ روز است مصرف انها را كنار گذاشته ام لطفا در اين مورد راهنمايي بكنيد

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      يك ساعت قبل از نزديكي يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 835 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    متأهل و دارای فرزند و 35 ساله هستم. واریکوسل دارم که درد خفیف همیشگی در بیضه چپ ایجاد می نماید. علاوه بر این زود انزالی شدید (کمتر از 30 ثانیه) نیز دارم. لطفا برای درمان راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با تشکر واریکوسل گاهی ایجاد درد مبهم می کند و در مورد عمل جراحی خودتان باید تصمیم بگیرید و درمان زودانزالی قرص پاروکستین 20 میلی گرم روزی یک عدد به مدت دو ماه می باشد
  • تصویر کاربر فرهاد جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 777 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر چند روزی هست که توانایی جنسی من خیلی کم شده و و بعد از زملن زیادی یک نعوذ ضعیف که خیلی حفظ آن طول نمیکشه دارم و احساس بی حسی نیز در آلت و بیضه ها در زمان آن دارم و یکی از بیضه های من نیز بالاتر قرار داره البته قبلا دوبار در چند سال گذشته برای دو سه هفته اینظور شدم و بعد خوب شده . من 36 ساله هستم. دلیل آن چیست چون باعث نگرانی من شده . آیا نیاز به ورزش خاصی هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      تعریف اختلال جنسی زمانی است که حداقل از 3 ماه قبل شروع شده باشد و بنابراین مسئله شما زودگذر می باشد و نیاز به درمان ندارد نگران نباشید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 798 مشاهده پرسش
    با سلام قصد انجام عمل جراحی برای بزرگ کردن آلت تناسلی داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • تصویر کاربر عباسی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 954 مشاهده پرسش
    سلام؛ من زود انزالی و اهتلال نعوظ دارم. زمان انزال بنده زیر 4دقیقه است و میخواهم طولانی تر شود. سابقا از کلومیپرامین و فلوکستین استفاده کرده بودم اما بدنم داغ می شد و چشمانم سرخ و قلبم به طپش می افتاد. سرترالین هم چندان تاثیری نداشت. سیتالوپرام هم بد نیود اما عوارضی مثل کلومیپرامین و فلوکستین ایجاد می کرد و خوابم را مختل می کرد. پاروکستین هم بد نیست اما برایم چندان موثر نبوده.
    ضمنا بنده اختلال خواب و ibs نیز دارم و روزی 2-3 استامینوفن کدئین میخورم.
    حال چه کنم و بنظرتان چه دارویی و کدام یک را بخورم؟ چونه؟ (میخواهم فقط قبل رابطه باشد و نه دائما)
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام احترام و تشکر از اینکه در مورد مشکل خود اینجانب را انتخاب کرده اید، شما اشاره ای به سن و وضعیت تاهل خود نکرده اید. انزال سریع یا زودرس تعریف علمی دارد و عبارتست از زمانی است که فرد وقتی با همسر یا شریک جنسی خود تماس پیدا می کند، قبل از دخول، در حالی که مایل به آن نیست، ظرف یک دقیقه انزال صورت گیرد، اگرچه بعضی محققین، انزال سریع را تا 1/5 دقیقه قبول دارند، بنابراین تمام داروهایی که استفاده کردید برای درمان انزال سریع تجویز می شوند و پاروکستین بیشترین هثر درمانی را دارد و هدف از درمان، افزایش انزال بالای یک دقیقه است و بطور کلی بالای 2 دقیقه نیازی به درمان داروئی ندارد. در مورد اختلال نعوظ، توضیح کامل نداده اید که چگونه است. اختلال نعوظ در زمینه بیماری های اورگانیک مثل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی، کلسترول بالا، چاقی، کاهش تستوسترون، پرولاکتین بالا، اختلال تیروئید و یا در زمینه بیماری های فکری روانی اتفاق می افتد.
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت