پرسش از دکتر
لیست پرسشها (6,563 پرسش)
- عباسی جمعه ۱۶ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسشسلام؛
مقاله ی جامع و کامل شما درخصوص زودانزالی را خواندم. حقیقتش من چندسال است که زودانزالی و اختلال نعوظ دارم اما بخوبی درمان نشدم و هنوزم مشکل دارم.
حال باید چه شرح حالی بدهم تا مناسب ترین دارو را به من معرفی نمایید؟- دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 7 سال پیش) با سلام وتشکر زودانزالی و اختلال نعوظ دو مقوله جداگانه است بنابراین درمان انها هم متفاوت است . ایا زودانزالی شما اولیه یا ثانویه است؟ ایا مشکلات فکری و درگیریهای ذهنی و اظطراب و استرس دارید لطفا موارد فوق را پاسخ دهید و اختلال نعوظ شما از کی شروع شده است؟
- نمایش سایر 1 پاسخ
- دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ بهمن ۹۵( 7 سال پیش)
- با سلام مجدد خدمت استاد گرانقدر. بنده در سوال شماره n73sn710 از شما درمورد نحوه درمان نشتی وریدی سوال کردم وشما فرمودید با ضریب احتمال 40 درصد با یک عمل سرپایی قابل انجام است . حال با فرض عمل و عدم موفقیت آیا حالت فعلی که با استفاده از تادالافیل امکان نعوظ هست پابرجا میمونه یا عمل در صورت عدم موفقیت عوارضی هم به همراه داره . با توجه به اینکه من از مشهد مزاحمتون میشم اگه جهت ویزیت و روییت سونوگرافی لازم میدونید خدمتتون میرسم
با تشکر از راهنماای شما- دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 7 سال پیش) این عمل جراحی هیچگونه عارضه ای ندارد و در ایجاد نعوظ با دارو که در حال حاضر صورت می گیرد مداخله ای نمی کند
- دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( 7 سال پیش)
- سلام؛ من زود انزالی و اهتلال نعوظ دارم. زمان انزال بنده زیر 4دقیقه است و میخواهم طولانی تر شود. سابقا از کلومیپرامین و فلوکستین استفاده کرده بودم اما بدنم داغ می شد و چشمانم سرخ و قلبم به طپش می افتاد. سرترالین هم چندان تاثیری نداشت. سیتالوپرام هم بد نیود اما عوارضی مثل کلومیپرامین و فلوکستین ایجاد می کرد و خوابم را مختل می کرد. پاروکستین هم بد نیست اما برایم چندان موثر نبوده.
ضمنا بنده اختلال خواب و ibs نیز دارم و روزی 2-3 استامینوفن کدئین میخورم.
حال چه کنم و بنظرتان چه دارویی و کدام یک را بخورم؟ چونه؟ (میخواهم فقط قبل رابطه باشد و نه دائما)- دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 7 سال پیش) با سلام احترام و تشکر از اینکه در مورد مشکل خود اینجانب را انتخاب کرده اید، شما اشاره ای به سن و وضعیت تاهل خود نکرده اید. انزال سریع یا زودرس تعریف علمی دارد و عبارتست از زمانی است که فرد وقتی با همسر یا شریک جنسی خود تماس پیدا می کند، قبل از دخول، در حالی که مایل به آن نیست، ظرف یک دقیقه انزال صورت گیرد، اگرچه بعضی محققین، انزال سریع را تا 1/5 دقیقه قبول دارند، بنابراین تمام داروهایی که استفاده کردید برای درمان انزال سریع تجویز می شوند و پاروکستین بیشترین هثر درمانی را دارد و هدف از درمان، افزایش انزال بالای یک دقیقه است و بطور کلی بالای 2 دقیقه نیازی به درمان داروئی ندارد. در مورد اختلال نعوظ، توضیح کامل نداده اید که چگونه است. اختلال نعوظ در زمینه بیماری های اورگانیک مثل دیابت، فشار خون، بیماری قلبی، کلسترول بالا، چاقی، کاهش تستوسترون، پرولاکتین بالا، اختلال تیروئید و یا در زمینه بیماری های فکری روانی اتفاق می افتد.
- نمایش سایر 1 پاسخ
- دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 7 سال پیش)