استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر شاهمرادی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خانم ۳۶ ساله هستم سابقه سنگ درهردو کلیه دارم دوروز بود حالم خیلی بد بود استفراغ های شدید دلدرد جفت کلیه هام درد میکرد سردرد شدید رفتم دکتر گفت گوارشم دچار مشکلشده سرم و امپول یه سری قرص داد بعد ۵ ساعت بهتر شدم دوروز هم فقط کته ماست خوردم تا اینک امشب درواقع دوروز بعداز اینک دکتر رفتم ۱۱ شب یهویی کلیههام درد گرفت با سوزش شدید ادرار سریع و تند تند بسیار آب خوردم تا رفتم دستشویی دیدم ک یه سنگ نسبتا کوچکی افتاد
    حالا سنگم و نگه داشتم ایا ببرم آزمایشگاه تا نوعش مشخص شه و اینک کلا چه جور تغذیه ای داشت باشم ک مناسب سنگ کلیه باش
    ممنون از صبوریتان روزگار به کامتون باش.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي سه ليتر مايعات ميل شود دو ليتر أن بايد أب باشد و روزي صد گرم گوشت بيشتر خورده نشود و مصرف نمك هم سه گرم در روز بيشتر نباشد

  • تصویر کاربر محمدی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    باسلام من کلبه چپ درد سنو گرفتن کلیه چپ سنگ وکلیه راست دارای التهاب و ورم وسنگ حالب در زمان سنگ شکنی سنگ در سنو گرافی مشاهده نشد ولی التهاب گرید 1بود درد هم دارم دارو سفیکسیم سیستون سنکل و.. میخورم به نظر شما خوب میشم یا تجویز شما چیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و مايعات فراوان ميل كنيد

  • تصویر کاربر ماني دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    باسلام، پدرم ٨٢ سالشونه و اوره ٨٨ و كراتينين٢/٤ دارند. ميخواستم ببينم خطرناك است و نياز به دياليز دارند؟ يا با كنترل مصرف گوشت و نمك ميتوانند بهبود پيداكنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام رژيم را رعايت كنند فعلا نيازي به دياليز ندارند

    2. تصویر کاربر ماني یکشنبه ۱۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      ممنون. فقط همان رژيم غذايي؟ دارويي نبايد مصرف كنند؟
    3. تصویر کاربر ماني یکشنبه ۱۱ مهر ۰( 4 سال پیش)
      ممنون
    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام دارو لازم ندارند

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر من یه سنگ ۷ میل از کلیه راست به سمت مثانه حرکت کرده و دو سوم راه رو رفته،یه سنگ ۴ میل هم در کلیه چپ دارم،سونوگرافی رو ضمیمه کردم.درد زیادی دارم که به بیضه سمت راست میزنه.تامسولوسین و شیاف دیفلوکناک تجویز شده است.امنیک یا راواتینکس هم مصرف کنم؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد و هر ١٢ ساعت يك عدد شياف ديكلوفناك١٠٠ ميلي استعمال كنيد و مايعات زياد نوشيده شود

  • تصویر کاربر بهمن یکشنبه ۱۱ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر من سه سنگ در کلیه دارم یکی راست یکی چپ و یکی میانی هرکدام سنگ ها درسمت چپ ۸.۵ میلی در راست و میانی ۴ میلی و ۳ میلی هست این چند روزه شکم سمت چپ خیلی بشدت درد میکنه . بنظرتون کدوم قرص بهتر هست.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی یکشنبه ۱۱ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۰ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ۳۸ سالمه زود انزالی شدید دارم همه متن ها رو خوندم که اکثرا فرمودین فلوکستین۲۰ بخورن ولز در حال حاضر این قرص در هیچ داروخانه ای نیست میشه راهنمایی بفرمایین؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص پاروكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر darya شنبه ۱۰ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 729 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید سنگی به قطر 8.2در upj کلیه راست هست باعث هیدرونفروز خفیف تا متوسط شده البته سنگهای دیگری در قسمتهای دیگر به ابعاد 7.1 و3.9درکالیس میانی و6 در کالیس تحتانی و3حدفاصل میانی تحتانی وجود دارد به نظرتون چه کار کنم این چند روز شربت اورتیکا خوردم وقرص لوزتان هم مصرف میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سنگ شكني برون اندامي انجام شود ESWL

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۰ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام ۶۷ ساله هستم از ۴۰ سال پیش اولین بار بادرد شدید متوجه شدم کلیه من سنگ سازه اولین بار که دستگاه سنگ شکن رو‌وارد ایران‌کردن من رفتم ولی مسخص بود هنوز نمی توانند با دستگاه به درستی کار کنند بعدها سه بار سنگ های کلسیمی دراندازه های ۸ تا ۱/۵ میلی را لا دستگاه شکستند بکبار یک سنگ‌۸ میلی خاردار را با خوردن ابجو و ماالشعیر و طناب زدن خودم دفع کردم وان سنگ را هنوز نگهداستم . تا سال ها سنگ‌نداستم تا اینکه از چند ماه پیش درد سدید در کلیه سمت چپ ( همواره سمت چپ سنگ بزرگ‌مبسازد سنگ های کلیه سمت راست خودش دفع می شود ) سونو و سیتی نشان داد‌که سنگم ۱۶میلمینتر است به بیمارستان دریانی رفتم‌ سنگ شکن‌کردم سنگم را خرد کردند وبه مروز سنگ ریره از من دفع شد تا اینکه دوباره سیتی کردن وکفتند سنگت پودر شده ودر حالب مانده است هرگز درد نداشتم ازمایش دادم تمام عناصر مربوط به کلیه طبیعیست ونشان از مشکل کلیه ندارد اما دجار وسواس شده ام چون هم ادرارم اولش با کمی سوزش شروع میشود اما بعد به خوبی تخلیه می شود رنگ ادرارم زرد پررنگ است البته هرروز مواتی ویتامین و داروی زالربین برای ضد اتعقاد میخورم‌چون واکسن دوز اول استرازنیکا تزریق کرده ام‌وپزشکم‌گفت برای جلوگیری از لخته شدن خون باید زالربین بخورم زینک هم میخورم یک سری هم انتی بیوتیک azithromycin هم خورده ام و فاموتیدین چون به شدت پاهایم درد می کند البته الان ۵۰ درصد کمترشده است همش فکر می کنم از ان‌خرده شن های خرد شده سر راه ادرارم را گرفته است و‌انچنان که باید در ابتدای ادرار کردن سوزش . هراز گاهی کلیه سمت چپ زوخ زوخ می کند . همش نگرانم‌نکند کلیه ام مشکل پیدا کرده شما بفرنایید جه کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۰ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بايدTUL كنيد

  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۵ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام بنده چندماهی هست که مو کاشتم که هر روز چندعدد قرص مختلف مثل ب۶ زینگ و هرویت استفاده میکنم جدیدن تو دو روز سوزن نروبین وبیوتین و دکسانتون زدم که بعد از زدن این آمپولها احساس درد تو هر دو کلیه را دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    همچنین
    یک سوال دیگه استفاده از این داروها وسوزن ها آیا برا کلیه ضرر دارن
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام درد پهلو ها به علت أمپول ها نمي باشد روزي يك عدد شياف ديكلوفناك١٠٠ استعمال كنيد ده روز

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام درد پهلو ها به علت أمپول ها نمي باشد روزي يك عدد شياف ديكلوفناك١٠٠ استعمال كنيد ده روز

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۵ مهر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام من همسرم نزدیک ب 8ماهه که روی تخت خوابیده و خیلی کم تحرک داره
    الان دو سه روزه که پهلوی سمت راستش درد و اداری که از طریق سوند خارج میشه هم مقدارش کم و هم رنگش تیره است
    پت اسکن هم کردیم کلیه سمت راستش نیمه بسته است ولی دارویی استفاده نمیکرده تا الان
    مریضی اصلیش هم تومور مغزی هست
    لطفا راهنمایی بفرمایید آقای دکتر چه دارویی میشه استفاده کرد ؟؟؟ ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام مايعات زياد ميل كنند و هر ١٢ ساعت يك عدد قرص سيپروفلوكساسين ٢٥٠ ميلي گرم يك هفته ميل كنند

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۵ مهر ۰( 4 سال پیش)

      با سلام مايعات زياد ميل كنند و هر ١٢ ساعت يك عدد قرص سيپروفلوكساسين ٢٥٠ ميلي گرم يك هفته ميل كنند

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت