استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من عمل واریکوسل گرید 3 انجام دادم ولی بعد از سه هفته هنوز رگ های متورم درون کیسه بیضه باقی موندن چقدر طول میکشه تا از بین برن?
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      چند هفته

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 18 ساله ام و واریکوسی گرید 3 در بیضه چپم دارم آزمایش اسپرم دادم که همه چیزش مثل مدت زمان مایع شدن ، حرکت ، رنگ و ... طبیعی بود و فقط تعدادش مشکل داشت نوشته بود تعداد اسپرم در هر میلی لیتر 11.13 میلیونه و چون حجم کل مایع منی 3ml بود تقریبا تو هر انزال برابر میشه با 33 میلیون اسپرم.زمان آزمایش هم با اخرین انزال 3.5 روز فاصله داشت آیا با این اوضاع من باید عمل بشم؟؟ آخه میگن باید تو هر میلی لیتر حداقل 15 میلیون اسپرم باشه. خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون.
    1. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر عکس آزمایش رو هم فرستادم خدمتتون ممنون.
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      در ضمن آقای دکتر امروز من رفتم دکتر ارولوژی تو شهرستان تا جواب آزمایش رو نشونشون بدم گفتن چون همه چی خوبه و فقط تعداد کمه برام قرص ال کارنیتین ۲۵۰ نوشتن و گفتن ۳ ماه مصرف کن و بعد آزمایش رو تکرار کن اگه باز تعداد کم بود عمل لازمه ولی فعلا عمل لازم نیست. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟ با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      عمل لازم است

    4. تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید اقای دکتر با قرص و تغذیه خوب نمیشه تعدادش رو زیاد کرد و عمل نکرد؟ چون motile sperm برابر 43.18% و Progressive Sperm برابر 40.91% و Normal Morphology هم برابر 78% هستش و بقیه موارد هم طبیعیه و ففط تعداد کمه.
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      عمل لازم است

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من قبلا واریکسول انجام دادم اگر ازدواج کنم مشکلی برای بچه دار بودن نیست ،می‌توانم صاحب بچه باشم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      مشكلي نيست

    2. تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر هنوز بعد از 35روز از ترک اعتیاد ،من هنوز احساس میکنم دارم ارضا می‌شوم ،سوزش ادرار دارم چه کارکنم این سوزش خوب بشود دارو تجویز نمیکنی با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      به اورلوژيست مراجعه كنيد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض خسته نباشید
    چه داروهای برای افزایش سرعت و حرکت سریع اسپرم تاثیر دارن
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۴ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      وجود ندارد

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید . ببخشید اقای دکتر یک بار جراحی واریکوسل داشتم 15 سال پیش. دوباره جایی دیگه که مراجعه کردم گفتن که واریکوسل مشهود است. ولی یه دکتر دیگه بعداز معاینه مجدد گفت که واریکوسل نیست. جای عمل قبلت هست. از شما خواهشمندم که مرا راهنمایی کنید . که چطور بفهمم واریکوسل هست یانه.از شما جناب اقا دکتر متشکرم.
    ببخشید . اگر جوابش برام پیامک بشه بهتره . دسترسی به اینترنت ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      سونوگرافي رنگي داپلر ارز بيضه هه انجام شود

  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    بعدازبسته شدن وریدها خون در بیضه ، جریان خون از چه طریق و چگونه از بیضه خارج میشود ، ؟؟ آیا خون به شکل طبیعی و عادی خارج میشود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      خون عادي خارج مي شود

  • تصویر کاربر طلا پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام همسرم به علت درد در بیضه راست دیروز سونو کلیه و مثانه و بیضه ها انجام داد سونو تشخیص داد یه شنریزه ورید کلیه راست به مثانه رو مسدود کرده و کلیه کمی ورم کرده و واریکسول متوسط در بیضه چپ تشخیص دادن
    امروز که به متخصص مراجعه کردیم بعد از معاینه گفتن واریکوسل خیلی خفیفه و یه برگ کپسول دادن ایا برای بارداری مشکلی نداره؟ یا همین درمان کافیه؟ سونو بعد درمان تکرار بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      مشكلي نداره

  • تصویر کاربر طلا چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام همسرم به علت درد در بیضه راست دیروز سونو کلیه و مثانه و بیضه ها انجام داد سونو تشخیص داد یه شنریزه ورید کلیه راست به مثانه رو مسدود کرده و کلیه کمی ورم کرده و واریکسول متوسط در بیضه چپ تشخیص دادن
    امروز که به متخصص مراجعه کردیم بعد از معاینه گفتن واریکوسل خیلی خفیفه و یه برگ کپسول دادن ایا برای بارداری مشکلی نداره؟ یا همین درمان کافیه؟ سونو بعد درمان تکرار بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      براي بارداري مشكلي ندارد سونوگرافي تكرار شود

  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام دکتر...بنده رفتم سونوگرافی گفت واریکوسل دوطرفه راست4.8 چپ 4.7 این گرید چند میشه؟؟؟ درد خیلی شدیدی هم داره
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      عمل كنيد گرد سه

  • تصویر کاربر ارش چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر دوباره مزاحم شدم خواستم بپرسم من سونو ازمایش دادم چبزی نشون نداد ولی دکتر گفتن التهاب پروستات دارم یه مدتیم هست نعوظ دارم التم شله
    برای واریکوسل الان لازم ازمایش بدم یا بعد ازدواج با دارو اسپرم افزایش پیدا‌ میکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      أزمايش بدهيد و براي نعوظ يك عدد قرص تادالافيل ميل كنيد

    2. تصویر کاربر ارش دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اقا دکتر از کجا بفهمیم واریکوسل داریم دو اورولژ مراجعه کردم یکی میگ داری یکی میگه نداری با سنوگراف معلوم میش رو
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)

      با سونوگرافي رنگي داپلر

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت