استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر ایرانی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان وقت بخیر جوان ۲۸ساله هستم از حدود ۷۰ روز پیش صبح که از خواب بیدار شدم دچار ادرار دردناک شدم که بعد از اون دچار تکرر ادار هستم دکتر جان الان احساس سوزش ادار در نوک آلت ؛درد زیر مثانه و سنگینی پاها در بعضی اوقات هستم و حس بدی در آلت دارم دکتر تورو خدا راهنمایی کنید آزمایش رو در تاریخ ۲۰ اسفند ۹۷ انجام دادم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      التهاب پروستات داريد بايد به ارولوژي مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر آریا پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز .پسرم ۴ سالشه یک ماه پیش ختنش کردم هیچ مشکلی هم نداشته تا حالا چند روزی میشه آلتش تورم کرده و سیاه شده، بردمش دکتر عمومی گفته مشکلی نیست ،داروی چرک خشک کن بهش داده گفته خوب میشه الان چند روزی هست تغییر نکرده دور آلتش سیاه شده میگه سوزش هم داره این عکسی هم که ازش گذاشتم مال روز اول هست الان خیلی سیاه شده. خیلی نگرانم چه کار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بايد عمل شود مراجعه به اورولوژي

  • تصویر کاربر آریا پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز .پسرم ۴ سالشه یک ماه پیش ختنش کردم هیچ مشکلی هم نداشته تا حالا چند روزی میشه آلتش تورم کرده و سیاه شده، بردمش دکتر عمومی گفته مشکلی نیست ،داروی چرک خشک کن بهش داده گفته خوب میشه الان چند روزی هست تغییر نکرده دور آلتش سیاه شده میگه سوزش هم داره این عکسی هم که ازش گذاشتم مال روز اول هست الان خیلی سیاه شده. خیلی نگرانم چه کار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      جواب دادم

  • تصویر کاربر امین جمعه ۳۱ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من به تشخصی سه متخصص مشکل تورم پروستات داشتم، که درد مثانه و ... خیلی کم شده تقریبا درد ندارم مصرف مایعاتمو بالا بردم خیلی دسشویی میرم ،آزمایشاتم هم نرمال بوده .
    ولی الان وقتی ادرارم کمه یا ابتدا و انتهای ادرار فشار کم میشه دوشاخه میشه ، نمیدونم قبلا هم اینجور بوده یا نه
    چیز خطر ناکیه؟
    چیکار کنم؟
    تاموسیلین هم خوردم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۳۱ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول أمنيك ميل كنيد و طاقت داشته باشيد

  • تصویر کاربر هادی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام بیماری هستم که سوزش بعد از تخلیه ادرار در مجرای ادرا دارم کلیه ازمایشات و سونوگرافی ها را انجام دادم و تمام نتایج خوب گزارش شده اما این سوزش در تمام مدت روز احساس میشود در هنگام ادرارسوزشی ندارم و هیچکدام از علایم بارز بیماریهای کلیه و پروستات و مثانه نیز ندارم به نظر شما من چکار باید انجام بدهم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد

    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد

    4. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد

    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد

    6. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازوپيريدين ميل كنيد

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام بعد چندروز کار سنگین در انتهای ادرارچندقطره خون امد و نشتی هم داره هیچ دردوسوزشی هم ندارم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      طبيعي است

  • تصویر کاربر Mehdi.ad شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام. من ۳۴ ساله هستم. ادرار و مدفوع کردنم خیلی زمان میبره که به طور کامل تخلیه بشم. یه بار حدود ۱۸ سالگی دکتر رفتم. گفت ماهیچه‌‌هات سیستم تخلیه‌ات نوعی فلجی دارن(ضعیفن).بیشتر اوقات بعد از دفع هم در پرینه احساس ادرار دارم. یکی، دوبار هم در منی خون دیدم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      روزي يك عدد كپسول تامسولوزين ميل كنيد و خون در مني مهم نيست

  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر من به مدت دو هفته است که در قسمت کلاهک آلت تناسلی احساس سوزش میکنم و بعد از هربار ادرار کردن، این سوزش بیشتر می شود. احساس میکنم یک زخم در آلت تناسلیم وجود دارد که بعد از برخورد ادرار با آن،تشدید می شود.مشکل چیست؟ راه درمان چیست؟ لازم به ذکر است که این اتفاق بعد از یک روز تب و گلودرد آغاز شد.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۸ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      زود گذر است

  • تصویر کاربر یاسر پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    باسلام بنده آسیب دیده نخاعی هستم و بی اختیاری ادرار دارم بعلاوه نبود نعوظ آیا درمانی برای این موضوع هست؟ همچنین برای بزرگتر شدن آلت تناسلی آیا درمانی وجود داره؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      درماني ندارد

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام ،
    حدود یکسال پیش پروستات را عمل کردم ولی برای تخلیه کامل ادرار هنوز مشکل دارم به صورتیکه علیرغم طولانی شدن تخلیه ادرارم پس از خروج از دستشویی بعضا چندقطره ادرار خارج میشود ، لطفا برای درمان و یا پیشگیری از خروج ادرار راهنمایی بفرمایید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      جواب دادم

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      جواب دادم

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت