استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر محمدرضا دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر
    دکتر من جوانی هستم 22 ساله که خودارضایی می کنم، سوالم اینکه دارویی هست که باهاش خودارضایی و میل جنسیم رو کم کنم به شرطی که عوارض نداشته باشه، عوارضی مثل افسردگی یا عقیم شدن یا... تو این دارو نباشه.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام دارويي وجود ندارد

  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    درحین رابطه الت تناسلی شل میشود و هیچ نوع بیماری هم ندارم لطفأ راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر امجد دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    باسلام من حدود یک ساله ازدواج کردم ولی زودانزالی دارم از طریق این سایت حدودا سه ماه پاروکستین خوردم اما درمان نشدم هیچ بیماری زمینه ای ندارم اگه امکان داره کمک کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر p دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
    بنده خانم ۲۷ ساله و مجرد هستم
    یه دوره یبوست شدید گرفتم که چند ماهی طول کشید و همراه با شدت اون تکرر ادرار شدید پیدا کردم به طوری که هر نیم ساعت یه بار باید دستشویی میرفتم اما خیلی میزان و فشار ادرار کم بود و سه، چهار بار هم ترشح سبز و زرد مایل به قهوه ای با ادرارم تخلیه شد، رفتم دکتر زنان زایمان، برام قرص ۲۵۰ مترو نیدازول ۱۲ ساعته و آزیترومایسین ۲۵۰ روزی یکی رو برای ۱۰ روز تجویز کرد و به خاطر دردهای قاعدگی شدیدی هم که داشتم آزمایش Fsh, Lh، پرولاکتین و .. نوشت ، که پرولاکتینم ۹۴۰ بود و براش قرص کابرلین ۰.۵ برای دو ماه، هفته ای یکی تجویز کرد و یه سونوی شکمی و لگنی هم دادم که هیچ مشکلی نبود، اما هنوز اون احساس تکرر ادرار اما ۲ ساعت یکبار و قلقلک زیاد مثانه و پیشابراه رو داشتم و ادرارم هم دو شاخه و بسیار نازک شده بود اما حجمش یکم بیشتر شده بود که رفتم پیش دکتر کلیه و مجاری ادراری گفت مشکلی نیست و برام تولترودین برای ۱۰ روز و روزی دو بار رو تجویز کرد،
    اما هنوز دوباره اون حس قلقلک و احساس ادرار داشتن رو دارم اما نسبت به قبل یکم کم شده اما هنوز آزار دهنده است و ادرارم هنوز نازک هستش( فقط نسبت به قبل یه مقداری فشارش بیشتر شده) و هنوز دو شاخه یا چندتایی و انحراف به چپ داره و زیر شکمم هم یکم درد میکنه.
    اگه محبت بفرمایید بگین مشکل چیه و باید چیکار کنم ممنون میشم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در آب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد قرص ٥ ميلي گرم وزيكر ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر رادمهر دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. تقریبا در اکثر مواقع حالت انقباض مثانه رو حس میکنم و روزانه شاید ساعتی یکبار به دستشویی برم بر اثر زود ادراری. سونوگرافی رفتم و دکتر تشخیص دادن پروستاتم به بزرگترین حد طبیعی خود رسیده. دو و نیم ساله دارو مصرف میکنم واسه بچه دار شدن و مشکل دارم، ممکنه به علت بزرگی پروستاتم بچه دار نشده باشم و زود ادراری هم مال همین پروستات باشه؟ ببخشید سوالم دو قسمتی شد دیگه.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بچه دار نشدن ارتباطي به پروستات ندارد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر /من دیابت تیپ 1 داشته و تحت درمان با انسولین /در هنگام نعوظ درد خفیف داشته ولی نعوظم خوب هست /در تبریز به دکتر نوری زاده مراجعه کرده و ایشان تقویت جنسی sinorex و aphrodit تجویز کردن /کمی هم هنگام انزال درد دارم /پروستات هم معاینه شده عفونت یا التهابی ندارم /سوال من این است که بهترین داروی تقویت جنسی و افزایش مایع منی چیست و با انسولین تداخل دارویی ندارد در ضممن متخصص تغذیه قرص vigorexin تجویز کردن /به نظر شما بهترین تقویتی کدام هست /با تشکر 32 ساله از تبریز
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۸ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من50سال سن دارم. بیست سال مصرف تریاک داشتم. الان یازده سال است پاک هستم. وهیچ ماده مخدر و سیگاری مصرف نمیکنم. شدیدا گرفتار زودانزالی هستم. زیر 10ثانیه.ممنون میشم راهنماییم کنید. مهندس برق هستم و کارمند.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر مظفر دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام، دکتر من نزدیک به 2ماه است درد و سوزش در ناحیه کلاهک تناسلی دارم، دکتر اورولوژی رفتم بهم مسکن و اینا داد خوب نشدم دوباره رفتم پیشش بهم آمپول و سرم داد خوب نشدم، دکترمو عوض کردم 2بارهم رفتم پیش این جوابی نگرفتم و درانتها گفت باید آمپول بیحسی بزنی مجبور شدم رفتم دکتر پوست گفت حساسیته و یه کرم ترکیبی با قرص داد و صابون وقتی کرم رو استفاده میکنم انگار یه چیز داغ گزاشتی روی کلاهک که هعی میسوزه وقتی به لباس زیرم برخورد میکنه انگار دارن سمباده میکشنش، الان نزدیک 4روزه تو خواب ارضا شدم و درد و سوزش مداوم در گلوی کلاهکم هم نبز میباشد ابن اتفاقات زمانی شروع شد که بر اثر ساییده شدن مکرر آلت تناسلی و لباس زیر تنگ براساس شرایط کاری روزی حداقل 3کیلومتر مسیر رو با لباس تنگ همراه با ساییدن های روزانه طی میکردم، روز ب روز بدتر میشوم لطفا راهنمایی کنید البته هیچگونه علاعمی هم در سطح ندارد.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه در أب گرم نشسته شود ده روز و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين١٠٠ ميلي استعمال كنيد ده روز

  • تصویر کاربر نيما جمعه ۲۸ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    باسلام....پنجاه سال سن دارم درحدود يکسال هست که اختلال در نعوظ دارم ابتدا از سفتي آلت برخوردارم ولي در هنگام دخول سفتي ازبين ميرود و شرمنده خانمم ميشوم و خانم هم ناراحت ميشه و گاهي موقع نزديکي و مقاربت نفسم تند تند ميزند...لطفا راهنماييم کنيد.سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۸ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين٥٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر محند جمعه ۲۸ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ، بنده ۳۳ ساله و مجرد هستم ، سکس با دوستم دارم و ماهی ۲ الی ۳ بار این اتفاق میافته، همیشه نعوذ خیلی خوبی دارم تا حدی ک بعضی اوقات بعد از سکس هم تا ده دقیقه نعوذ از بین نمیره ، میل جنسی بسیار بالایی دارم ، روزی پنج بارم ک سکس کنم بازم حریص هستم توی رابطه اما شدیدا زودانزالی توی بار اول و دوم رابطه دارم ، این همه شهوت و حرص دارم اما بخاطر همین زود انزالی از ازدواج کردن ترس دارم ، لطفا راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۲۸ خرداد ۰( 4 سال پیش)

      قابل درمان است روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت