استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر محسن شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر،وقتتون بخیر
    من۲۹سال دارم،آزمایشم آنالیز اسپرممو براتون فرستادم،خودرضایی زیاد داشتم،میخواستم ببینم آزواسپرمی من قابل درمان هست یا خیر؟
    1. تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۷ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      دکتر اورولوژی ای که پیشش رفته بودم،با ی لوله ی نوع اندوسکوبی داخل آلتم انداختو کل مجاری ادراری منو چک کرد و گفت که هیچگونه انسدادی وجود نداره،بیضه هامم اگه بخوام با دست یخورده فشار بدم درد میگیرم،و گاهی اوقات هم درحالت عادی درد کمی میکنن
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام بايد به مركز باروري و ناباروري مراجعه كنيد تا با روش نمونه برداري از بيضه بچه دار شويد و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم  ده روز بعد از غذا ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید زودنزالی زیر یک دقیقه و تکرر ادرار و بعضی اوقات آب منی همراه اداررم میاد
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۶ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چند مدت پیش اگزما و حساسیت الت تناسلی گرفتم پیش ۴ تا دکتر رفتم که همشون پماد دادن شکل ظاهری التم بهتر شد اما یه سوزشی داره پوستم مخصوصا موقعی کهوادار دارم بعد تخلیه شدن و به شورتتم میخوره میسوزه و سونگرافی و کشت ادرار و آزمایش ادرار هم دادم همه چی خوب بودخ الان بعد ادرار سوزش دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

    2. تصویر کاربر محسن شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر لطف میکنید به آزمایش هام نگاه کنید
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سونوگرافي و أزمايش طبيعي بود

    4. تصویر کاربر محسن شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      ممنون ازتون چون رفته بودم دکتر گفتن عفونت هست آزیترمایسون با داکسی ساکلیلین ۱۰۰ مصزف کن که انجام ندادم ممنون بابت لطفتون پس عفونت نیس و میتونم باهمسرم نزدیکی کنم آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۶ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      تشكر و عفونتي نداريد

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Morteza.sr شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام.۴۹ سال دارم.پروستات م کمی بزرگتر طبق نظر پزشک شبی یک عدد قرص ترازوسین ۲ مصرف می کنم والحمدلله مشکل خاصی ندارم.مشکل زودانزالی که ازابتدای ازدواج دارم والان احساس می کنم اززمان مصرف قرص نعوذ خیلی کوتاه وپس از ۲دقیقه .. تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر متین جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر این قرص هایی که معرفی کردین نحوه مصرفشون چجوری هست قبل از نزدیکی باید مصرف بشه یا مصرف روزانه یا ساعتی داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه جنسي بايد ميل شود

  • تصویر کاربر حمید جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکنر بنده ۵۴ سال دارم . چندین بار دفع سنگ در طی بیست سال اخیر داشته ام. الان طبق گزارش سنوگرافی یک سنگ درحدود ۹ م م در کالیس تحتانی کلیه چپ و چند سنگ با ابعاد ۴ و ۳ م م در کالیس فوقانی و میانی و تحتانی کلیه راست دارم.چه دستوری می فرمایید ?
    آیا مصرف قرص سیستون و یا رواتینکس رو توصیه می فرمایید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام سيستون و روتينكس اثري ندارند بايد روزانه بيشتر از صد گرم گوشت و سه گرم نمك مصرف نكنيد و روزي سه ليتر مايعات ميل شود

  • تصویر کاربر سینا جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر شرمنده مزاحم شدم من با dfi 35% و‌مورفولوژی ۱٪ اقدام به بارداری کردیم و خدا رو شکر باردار شد همسرم خواستم بپرسم برای تشکیل قلب جنین مشکل که پیش نمیاد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام مشكلي پيش نمي أيد

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام من چند ماهی است که برای نعوظ قرص سیلدنافیل مصرف می کنم ولی به سوزش معده دچار شده ام
    چه قرصی مصرف کنم؟
    آیا سوزش معده من بهبود می یابد؟
    البته سیلد نافیل خوب عمل می کرد
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام از قرص تاداگرا٢٠ ميلي استفاده كنيد

  • تصویر کاربر پوریا جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من این دوساله اختلال نعوظ دارم قبال کمتر بود اما الان همیشه سست است حسش آمیزش دارم اما نعوض انجام نمیشود خیلی کم اگر هم نعوظ انجام شود سریع ارضا میشوم چه دارویی مصرف کنم که این اخلال در نعوظ بهبود پیدا کند
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص ويزارسين ٥٠ ميلي ميل كنيد

  • تصویر کاربر رها شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر مادر بنده بدلیل ابتلا به احتباس ادرار بعد GBS حدود ۱۱ ساله سوند دارند جدیدا دچار تب و لرز شدند که دربیمارستان بستری و با تشخیص عفونت ادراری ایمی پنم ۵۰۰ هر ۶ساعت ۶ روزتجویز شد دوروز اخر WBC آزمایش CBC شروع به بالارفتن کرده بودچندساعت بعد از ترخیص دچار بتورات پوستی وسیع وتب شدند که با داروی کورتون و. حساسیت کنترل شد بعد. یک هفته دوباره تب کردند وکمی ترشح از محل سوند دارند که سفیکسیم 400 روزانه و. امپول آمیکاسین ۲۵۰ عضلانی هر ۱۲ ساعت تجویز شد که از هرکدام دو دوز تاکنون مصرف شده ولی تب می کنند که با استامینوفن ۳۲۵ کنترل می شود در آزمایش خون جدید گلبولهای سفید ۱۳۶۰۰ و ۷۷درصد نوتروفیل مثل روز ترخیص است تست کبد و کلیه نرمال آقای دکتر لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      بايد روزانه يك عدد قرص ٧٥٠ ميلي گرم تاوانكس ده روز ميل كنند

    2. تصویر کاربر رها جمعه ۸ بهمن ۰( 4 سال پیش)
      ممنون از پاسخگویی شما آقای دکتر ایا روشی برای خارج کردن سوند وجود دارد؟ دارویی که بتوانیم احتباس را رفع کنیم؟
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ بهمن ۰( 4 سال پیش)

      با سلام خير راهي وجود ندارد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت