استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر رسول سه شنبه ۷ تیر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر اقای دکتر شما به اکثر سوالات در رابطه با زود انزالی قرص فلوکسین 20میلی رو تجویز کردین ایا بعد از دوره مصرف مشکل برطرف می‌شود خواهشا یک درمان قطعی بدین ممنون میشم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۷ تیر ۱( 3 سال پیش)

      با سلام با مصرف يك دوره سه ماه روزي يك عدد بهبودي حاصل مي شود

  • تصویر کاربر مهرسام شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    ۴۳ ساله هستم واین مشکل همچنان با من همراهه. مدت سه ماه قرص فلوکستین 20 هم خوردم یه کم تاثیر داشت ولی بعد از اتمام این سه ماه باز مثل قبل شدم.
    چه کار باید کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص أستنترا  asentra سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر شهاب شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام . دکتر بنده چندسال خود ارضایی داشتم متوجه شدم واریکوسل دارم جراحی کردم و برطرف شد.سنوگرافی از کلیه مثانه پروستات گرفتم نرمال بود . الان من به مدت یکساله درد بین پاهام از داخل مقعد تابع بیضه ها و لوله آلتم را دارم درد مقعد به پاهاهم کشیده میشه نعوظم بطور کامل شکل گرفته نمیشه دچار انزال دردناک خون در پایان انزال بودم لطفاً راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد

  • تصویر کاربر سلمان شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر قوامی عزیز ۴۳ سال سن دارم متاهل هستم میل جنسی ام روز به روز کم میشه و هیچ علاقه جنسی ندارم بیماری خاصی ندارم راهنمایی بفرمایید.و چه قرصی مصرف نمایم جهت افزایش میل جنسی
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا ٢٠ ميلي ميل كنيد

  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۷ تیر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام آیا آبجو برای سنگ کلیه مفید هست باید ناشتا مصرف شود
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۷ تیر ۱( 3 سال پیش)

      با سلام خير أبجو براي سنگ كليه مفيد نمي باشد

  • تصویر کاربر کوروش شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    ۵۹ سال سن دارم. نتیجه چکاپ نشان داد حجم پروستاتم ۳۷ سی سی (31*46*50) و حجم باقیمانده ادرار در سونو با مثانه خالی ۵۱ سی سی و Free PSA برابر با 93.9% است. درد ندارم. آیا مشکلی دارم؟ عکس نتایج آزمایشات را خدمتتان ارسال کردم. با سپاس فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام أزمايشات و سونوگرافي ها طبيعي بود اندازه پروستات نسبت به سنتان  طبيعي است و ادرار باقيمانده هم  اهميتي نداره

  • تصویر کاربر مهران شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر بنده آزواسپرمی بیضوی دارم دو بار میکرو تست کردم اسپرم نبوده ولی در یکی از آزمایشها که داروی سنتی خورده بودم حدود ۵۰۰ هزار اسپرم وجود داشت آیا دارو یا درمان خاصی برا بنده پیشنهاد میدین
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام دارو وجود نداره أزمايش ميكروتسه مجددا تكرار شود

  • تصویر کاربر یوسف شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    با عرض سلام.و خسته نباشید.حدودا یک سالی است که در نشستن دچار مشکل شدم.کارمند هستم و بیشتر کارم با رایانه است.به قدری اذیت میشم که نمیتونم بشینم.آزمایش چیزی نشون نداد. و پروستات هم مشکلی ندارم. حتی بعضی مواقع راه رفتنی هم قسمت داخلی رانها که به هم تماس دارن درد و سوز دارم.در ظاهر پوست چیزی مشخص نیست.و زیر پوستی یا گوشت مشکل دار و احساس داغ بودن در محل رو دارم.نمی دونم ارتباط داره یا نه ولی یبوست هم دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد شياف ايندومتاسين ١٠٠ ميلي ده روز استعمال كنيد و از نشستن طولاني مدت بايد خوداري شود

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر
    آقای دکتر من درنوجوانی تورشن بیضه داشتم وجراحی نکردم.بیضه کوچک شد.متاهل هستم وفرزند هم دارم
    آیا جراحی نکردن تورشن بیضه باعث افزایش فشار خون میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      با سلام باعث فشار خون نمي شود

  • تصویر کاربر Ez سه شنبه ۷ تیر ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام دکتر سوال بنده اینه آیا سرطان پروستات در سن ۱۹ سالکی هم امکان دارد یا ن
    وایا خود ارضایی زیاد در سنین پایین روزی یکبار منجر ب سرطان پروستات میشود در سنین پایین بیست؟!
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۷ تیر ۱( 3 سال پیش)

      با سلام سرطان پروستات در سن ١٩ سالگي ديده نمي شود و خود ارضايي هم با سرطان ارتباطي ندارد

درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت