استمنا در دختران و پسران

فهرست مطالب
استمنا از نظر تعریف علمی به معنی خود ارضایی می باشد. معمولا استمنا بعد از بلوغ جنسی در جوانان که تمایلات و غریزه جنسی پیدا می کنند انجام می گیرد.

استمنا (Masturbation) اكثرا در افرادی انجام می شود که ازدواج نکرده و شریک جنسی هم ندارند. متاسفانه در بیشتر کشورها در خصوص مسائل جنسی به عنوان یک حقیقت غیر قابل انکار در مدارس و دانشگاه، اطلاعات لازم تدریس نمی شود. اصولا عمل جنسی به چند منظور(لذت جنسی، هویت، فرارازتنهایی، تولید مثل) انجام می گیرد. جوانی که به مرحله بحرانی بلوغ جنسی رسیده، هیچگونه اطلاعی در زمینه مسائل جنسی نداشته و برای ارضاء خود، به طرف استمنا می رود. این امر ممکن است ادامه یابد و بحران های روحی و جسمی فرد فروکش كند. اگرچه استمنا هیچگونه ضرر جسمی برای فرد ایجاد نمی کند ولی فرد ناخودآگاه احساس گناه و پشیمانی در خود احساس می کند.

استمنا و مشکلات زناشویی

وقتی همین افراد به مرحله تشکیل خانواده نزدیک می شوند، دچار نگرانی و اضطراب با توجه به احتمال ایجاد مشکلات زناشوئی می گردند، اکرچه این مسئله هیچگونه مشکلی در دوران زناشوئی ندارد و این افراد قبل از ازدواج نیاز به مشاوره پزشکی دارند.

در دنیای  اطلاعات و جهان ارتباطات امروزه که پیشرفت تکنولوژی، هر لحظه انسان های جوامع و فرهنگ های مختلف را به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر می کند، خواسته های بشر بیشتر و جدیدتر شده و رفاه، آزادی، آرامش، لذت و تنوع، اهمیت ویژه و بیشتری پیدا می کند. لذا ارتباط جنسی جایگاهی مهم تر یافته است. هرچند غریزه جنسی نیز همچون غرایزطبیعی  دیگرانسان است ولی تعیین مرز بین موارد طبیعی و اختلالات جنسی آن، به بحث علمی نیاز دارد و اینکه یکی از معضلات جدی و خطرآفرین بنیاد خانواده ها، مسئله اختلالات جنسی می باشد.

از آنجایی که یک فرد درمان نشده و یا بدون امکان ارضاء جنسی خود حس درماندگی، کمبود قدرت و پایین تر از مردان دیگر احساس می کند، در نتیجه نه تنها اعتماد به نفس خود را ازدست می دهد، بلکه روابطش با دیگران و حتی شغل او دچار مخاطره می شود.

خود ارضایی

اثرات خود ارضایی در پسران

از عوارض استمنا یا خود ارضایی می توان به التهاب پروستات در پسران جوان نام برد که می تواند به مشکل جدی برای این افراد شود.

آموزش جنسی در جامعه

غالب جوانان  سعی می کنند از گفتگو در مورد مسائل جنسی خودداری کنند، که علت آن ریشه در مسائل فرهنگی جوامع دارد. در بیشتر فرهنگ ها مسئله ارتباط جنسی با گناه درهم آمیخته و به همین دلیل گفتگو درمورد ان نکوهیده شمرده شده است، حتی در بسیاری ازموارد در شرایطی که ارتباط جنسی در محیطی کاملا متعارف و مشروع مثل محیط زناشوئی صورت می گیرد. همچنین به علت باورهای فرهنگی، گفتگو درمورد آن شرم اور و دور از شئونات انسانی است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، به مرور این باورهای فرهنگی گمرنگتر شده و مردم بیشتر این باور را پیدا کرده اند که باید نیازها و مشکلات خود را، حتی در زمینه جنسی با افراد متخصص در میان بگذارند و راه چاره ای برای مشکلات خود در این زمینه بیابند. متاسفانه این گونه باورهای فرهنگی گریبان گیر جمع کثیری از پزشکان شده است.

غالب پزشکان نیز پرسش در مورد مشکلات جنسی بیماران را خجالت آور می دانند. پزشکان راجع به بسیاری از مشکلات بیمار سوالاتی می پرسند ولی پرسش های جنسی را حذف می کنند.

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی متخصص اورولوژی در تهران

دکتر هوشنگ قوامی

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادراری و ناباروری مردان را در سال 63 اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن  دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده 58 سالمه حدود 10 سال است که مشکل اختلال نعوظ دارم هنگام خواب بیشتر اوقات نعوظ غیر ارادی دارم با مصرف سیلدنافیل نعوظ کامل دارم ولی با مصرف سیلدنافیل و قرصهای مشابه دچار اختلال شنوایی کم شنوایی میشم کوشم صوت میکشه و اخیرا" تا یک هفته کوشم کیپ میشه کارمند هم هستم ممنون میشم راهنمایی فرمائید.v.jafarzad@gmail.com
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام اين قرص ها عوارض دارند داروي جايگزيني وجود ندارد

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر جناب دکتر
    مشکل فشار خون دارم قرص آتنولول و هیدروکلرنیازید مصرف میکنم
    و برای درمان پروستات
    قرص تامسولوسین و فینوپروست مصرف میکنم آیا باهم تداخل دارد؟
    و اگه فینوپروست رو قطع کنم اثر درمان کم میشود؟ برای بزرگی پروستات

    اندازه بزرگی پروستات ۴۶ هستش
    Psa 2/25
    Free .0/55
    آیا خطرناک هستش؟
    1. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      ۷۴ ساله هستم
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام تداخلي ندارند فينوپرست قطع شود اثر درمان كم نمي شود اندازه پروستات نسبت به سن شما طبيعي است و أزمايش طبيعي است 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رجبی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    موقع ادرارمسنگین تخلیه میشه خوب هم تخلیه نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد كپسول امنيك ده روز ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیر سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من تقریبا 2 هفته میشه این مشکل برام پیش اومده واقعا برام ناراحت کننده است اصلا آلتم سفت نمیشه و تو این دو هفته نعوظ بسیار زیاد دارم لطفاً اگه میشه معلومات بدین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۲۲ سالمه تا حالا رابطه نداشتم و در کودکی ۶ماهگی عمل بیصه نهفته انجام دادم برای برقراری اولین رابطه به نعوظ کامل نمیرسیدم در حالت عادی میرسید ولی برا دخول شل میشد چه کار باید کرد ایا نیاز به مصرف قرص هست؟ چه نوع قرصی لازم هست و تا چه زمانی باید مصرف کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۱ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد

  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر قوامی.بنده چند ماهی است به درد بیضه چپ دچار شده ام که موقع نشستن بیشتر اذیت میشم.نه تغییراتی در بیضه مشاهده میشود نه ترشحی نه حالت غیر طبیعی.موقع دست زدن به بیضه درد بیشتر میشود.البته درد زیر شکم و درد در کشاله ران نیز مشهود است.لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام شما مبتلا به التهاب پروستات هستيد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز بعد از نهار ميل كنيد

  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    مردی 34 ساله هستم که 6 ماه از ازدواج من میگذرد ولی تاکنون موفق به بچه دار شدن نشدیم . خانم ازمایشات لازم را انجام داد و مشکلی نبود و خودم نیز یکی دوبار به پزشک مراجعه کردم و ازمایشات پیوست را برایم نوشت و انجام دادم . و برای پرولاکتین 10 عدد قرص داد و مصرف کردم و یک ماه از تمام شدن قرص ها می گذرد. حال خواهشمندم نتیجه ازمایش را تفسیر بفرمایید و بفرمایید ایا نیاز به دارو یا مکمل تویتی برای اسپرم و یا داروی دیگری می باشد یا خیر ؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام روزي يك گرم قرص ويتامين c سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر جعفر چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    درد در ناحیه زیر ناف سمت راست وبیضه سمت راست دارم میشه توضیح بدین علایم چ بیماری می‌باشد تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام شما مبتلا به التهاب پروستات هستيد روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز بعد از نهار ميل كنيد

  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر عزیز
    بنده الان دوسال و نیم هست که برا بچه دوم اقدام می‌کنیم ولی محقق نمیشه ، پارسال دکتر مراجعه کردم و سونو دادم گفتن احتمالا واریکوسل باشه ، دوبار آزمایش سمن دادم که اسپرم صفر بود ، حتی همون پارسال هم به پروفسور کرمی تهران هم مراجعه کردم نظر ایشون این بود که واریکوسل نیست ، و ایشون دوازده عدد آمپول جهت تقویت اسپرم دادن ولی موثر نبود و همچنان برا بچه دار شدن اقدام می‌کنیم ولی این امر محقق نمیشه ، لطفا راهنماییم کنید . بچه اولم هم ده سالشه .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام به مركز باروري و ناروري مراجعه كنيد تا عمل تسه انجام دهند

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من ۱۸ سال دارم الان به مدت ۲ ماه است که از من بعد از ارضا شدن منی خارج نمیشود ولی دوهفته پیش بعد از ارضا شدن از من منی خارج شد ولی دوباره بعد چند وقت وقتی خود ارضایی کردم از من منی خارج نشد دلیلش رو نمیدونم ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 2 سال پیش)

      با سلام دليلش ذهني ،،،،فكري است و بعضي اوقات بطور طبيعي با عمل خود ارضايي مني خارج نمي شود

درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط
قاتل زود انزالی

قاتل زود انزالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟ راهنمای جامع

مرکز درمان ناتوانی جنسی مردان

کلینیک درمان ناتوانی در تهران با مشاوره رایگان جنسی

زود ارضا شدن

چرا شوهرم زود ارضا میشه؟ پاسخ به کاربران نی نی سایت